#tjcodkulim Instagram Photos & Videos

tjcodkulim - 763 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
2.9
average likes

Latest #tjcodkulim Posts

  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
⁣⁣⁣
Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
⁣⁣⁣
Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
✅ Cepat meresap⁣⁣
✅ Memudarkan parut⁣⁣
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣
⁣
Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣ #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣ #junnibeautykedah #junnibeautypadangserai #junnibeautykulim #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodlunas #tjcodbertam #skincare #breakout #jerawat #scrub #serum #pinkishwhiteadvanceset #pwas
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
    ✅ Cepat meresap⁣⁣
    ✅ Memudarkan parut⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣

    Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣ #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣ #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣ #junnibeautykedah #junnibeautypadangserai #junnibeautykulim #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodlunas #tjcodbertam #skincare #breakout #jerawat #scrub #serum #pinkishwhiteadvanceset #pwas

  •  4  0  9 August, 2020
  • [BUNDLE PACKAGE SOLUSI BREAKOUT 😍]

Siapa pernah cuba Pinkish White Advance Set, Licen Serum dan Instant Scrub? 🤩

Kalau siapa pernah cuba mesti akan repeat kan? 😘 Ye lah, produk bagus mesti lah repeat. Cuma kalau korang beli 1 set bundle package akan dapat Free Kotak yang bernilai RM30 tauu 🥰

Bukan itu sahaja, sis akan guide cara pemakaian sampai korang dapat kulit yang cantik dan bersih ✔️

Kulit tak putih tak apa, asalkan sihat dan cantik 🔥 putih itu bonus 💘

Berminat? Ws 0195625620 atau tekan link di bio

#JunniBeautyQueen #teamshaaPower
#TeamQueenFatiah
#KulitGlowing
#KulitBreakout
#KulitBerjerawat
#padangserai
#kulim
#JunniAngels
#KualaKetil
#SidamKanan
#sayajualskincare
#tjcodkulim
  • [BUNDLE PACKAGE SOLUSI BREAKOUT 😍]

    Siapa pernah cuba Pinkish White Advance Set, Licen Serum dan Instant Scrub? 🤩

    Kalau siapa pernah cuba mesti akan repeat kan? 😘 Ye lah, produk bagus mesti lah repeat. Cuma kalau korang beli 1 set bundle package akan dapat Free Kotak yang bernilai RM30 tauu 🥰

    Bukan itu sahaja, sis akan guide cara pemakaian sampai korang dapat kulit yang cantik dan bersih ✔️

    Kulit tak putih tak apa, asalkan sihat dan cantik 🔥 putih itu bonus 💘

    Berminat? Ws 0195625620 atau tekan link di bio

    #JunniBeautyQueen #teamshaaPower
    #TeamQueenFatiah
    #KulitGlowing
    #KulitBreakout
    #KulitBerjerawat
    #padangserai
    #kulim
    #JunniAngels
    #KualaKetil
    #SidamKanan
    #sayajualskincare
    #tjcodkulim

  •  9  0  2 August, 2020
  • [BUNDLE PACKAGE SOLUSI BREAKOUT 😍]

Siapa pernah cuba Pinkish White Advance Set, Licen Serum dan Instant Scrub? 🤩

Kalau siapa pernah cuba mesti akan repeat kan? 😘 Ye lah, produk bagus mesti lah repeat. Cuma kalau korang beli 1 set bundle package akan dapat Free Kotak yang bernilai RM30 tauu 🥰

Bukan itu sahaja, sis akan guide cara pemakaian sampai korang dapat kulit yang cantik dan bersih ✔️

Kulit tak putih tak apa, asalkan sihat dan cantik 🔥 putih itu bonus 💘

Berminat? Ws 0195625620 atau tekan link di bio

#JunniBeautyQueen #teamshaaPower
#TeamQueenFatiah
#KulitGlowing
#KulitBreakout
#KulitBerjerawat
#padangserai
#kulim
#JunniAngels
#KualaKetil
#SidamKanan
#sayajualskincare
#tjcodkulim
  • [BUNDLE PACKAGE SOLUSI BREAKOUT 😍]

    Siapa pernah cuba Pinkish White Advance Set, Licen Serum dan Instant Scrub? 🤩

    Kalau siapa pernah cuba mesti akan repeat kan? 😘 Ye lah, produk bagus mesti lah repeat. Cuma kalau korang beli 1 set bundle package akan dapat Free Kotak yang bernilai RM30 tauu 🥰

    Bukan itu sahaja, sis akan guide cara pemakaian sampai korang dapat kulit yang cantik dan bersih ✔️

    Kulit tak putih tak apa, asalkan sihat dan cantik 🔥 putih itu bonus 💘

    Berminat? Ws 0195625620 atau tekan link di bio

    #JunniBeautyQueen #teamshaaPower
    #TeamQueenFatiah
    #KulitGlowing
    #KulitBreakout
    #KulitBerjerawat
    #padangserai
    #kulim
    #JunniAngels
    #KualaKetil
    #SidamKanan
    #sayajualskincare
    #tjcodkulim

  •  2  0  2 August, 2020
  • PEARL EXTRACT DALAM #PWIScrub?🤔⁣🤩⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn, blackhead dan whitehead!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Pearl extract ni dapat mengurangkan pengaktifan tirosinase yang merupakan enzim yang menyebabkan melanin dan sebagai anti oksidan, merangsang pertubuhan kulit baru, mengurangkan toksin dan kesan penuan🔥⁣
⁣⁣
Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#PWIScrub 
#thejunnicodkulim 
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare
  • PEARL EXTRACT DALAM #PWIScrub?🤔⁣🤩⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn, blackhead dan whitehead!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Pearl extract ni dapat mengurangkan pengaktifan tirosinase yang merupakan enzim yang menyebabkan melanin dan sebagai anti oksidan, merangsang pertubuhan kulit baru, mengurangkan toksin dan kesan penuan🔥⁣
    ⁣⁣
    Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #PWIScrub
    #thejunnicodkulim
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare

  •  1  0  12 July, 2020
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣
⁣
Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#pwiscrub 
#thejunnicodkulim 
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣

    Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
    3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #pwiscrub
    #thejunnicodkulim
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare

  •  1  0  7 July, 2020
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#tjcodkulim 
#LicenSerum 
#sayajualjunni 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #tjcodkulim
    #LicenSerum
    #sayajualjunni
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare

  •  1  0  2 July, 2020
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#LicenSerum 
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare 
#skincaremalaysia
#solusijerawat
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #LicenSerum
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare
    #skincaremalaysia
    #solusijerawat

  •  1  0  2 July, 2020
  • REMINDER‼️⁣
⁣
You all kalau boleh elakkan guna produk yang mempunyai ingredients seperti Parabens, Alcohol, Retinol, Sulfates, Phthalates, Artificial Fragrance dan Sodium Lauryl Sulfates (SLS)😱⁣
⁣
Kenapa kena avoid? Sebab..⁣
1. Parabens dapat meniru hormon di dalam badan yang akan mengganggu sistem endokrin ⁣
2. Alcohol dapat mengeringkan kebanyakan jenis kulit, terutama yang mempunyai kulit kering, sensitif, atau rosacea ⁣
3. Retinol boleh merosakkan DNA dan mempercepatkan pertumbuhan tumor kulit jika digunakan pada kulit ⁣
4. Sulfates mengakibatkan tumbuhnya jerawat⁣
5. Phthalates dapat meniru estrogen, yang mengganggu keseimbangan hormon⁣
6. Artificial fragrance mempunyai bahan kimia yang boleh menyebabkan alahan, gangguan hormon dan membawa kepada masalah kesihatan⁣
7. Sodium Lauryl Sulfates (SLS) akan menyingkirkan minyak semula jadi pada kulit, dan akhirnya menghasilkan lebih banyak minyak⁣
⁣
You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#tjcodkulim 
#sayajualskincare 
#SayaJualJunniBeauty
  • REMINDER‼️⁣

    You all kalau boleh elakkan guna produk yang mempunyai ingredients seperti Parabens, Alcohol, Retinol, Sulfates, Phthalates, Artificial Fragrance dan Sodium Lauryl Sulfates (SLS)😱⁣

    Kenapa kena avoid? Sebab..⁣
    1. Parabens dapat meniru hormon di dalam badan yang akan mengganggu sistem endokrin ⁣
    2. Alcohol dapat mengeringkan kebanyakan jenis kulit, terutama yang mempunyai kulit kering, sensitif, atau rosacea ⁣
    3. Retinol boleh merosakkan DNA dan mempercepatkan pertumbuhan tumor kulit jika digunakan pada kulit ⁣
    4. Sulfates mengakibatkan tumbuhnya jerawat⁣
    5. Phthalates dapat meniru estrogen, yang mengganggu keseimbangan hormon⁣
    6. Artificial fragrance mempunyai bahan kimia yang boleh menyebabkan alahan, gangguan hormon dan membawa kepada masalah kesihatan⁣
    7. Sodium Lauryl Sulfates (SLS) akan menyingkirkan minyak semula jadi pada kulit, dan akhirnya menghasilkan lebih banyak minyak⁣

    You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #tjcodkulim
    #sayajualskincare
    #SayaJualJunniBeauty

  •  1  0  2 July, 2020
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#tjcodkulim 
#pwis 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #tjcodkulim
    #pwis
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare

  •  1  0  30 June, 2020
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
⁣⁣
Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
⁣⁣
Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
⁣⁣
a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
⁣⁣⁣
Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
    b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
    c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
    d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
    ⁣⁣⁣
    Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare

  •  1  0  29 June, 2020
  • You all tengok kulit Junni Angel kita ni!! Macam mana nak dapatkan kulit macam dia? Mestilah kena guna produk JunniBeauty💕⁣⁣
⁣⁣
Selepas menggunakan Pinkish White Set dan Pinkish White Instant Scrub selama 20 hari, kulit makin cerah dan kurang jerawat pada skin😍⁣
⁣⁣
Cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit dia☺️⁣ ⁣
⁣
Face of Junni Beauty 
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty
  • You all tengok kulit Junni Angel kita ni!! Macam mana nak dapatkan kulit macam dia? Mestilah kena guna produk JunniBeauty💕⁣⁣
    ⁣⁣
    Selepas menggunakan Pinkish White Set dan Pinkish White Instant Scrub selama 20 hari, kulit makin cerah dan kurang jerawat pada skin😍⁣
    ⁣⁣
    Cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit dia☺️⁣ ⁣

    Face of Junni Beauty
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty

  •  1  0  29 June, 2020
  • "Kulit muka dah kurang berminyak and parut"😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Haa kalau you all nak hilangkan parut macam Junni Angel kita, you all boleh cuba Pinkish White Advance Set🤩⁣⁣
⁣⁣
Sis Junni nak share steps pakai #PinkishWhiteAdvanceSet⁣⁣
⁣
1. Cuci muka selama 60 saat menggunakan Pinkish White Cleanser⁣⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣⁣⁣
3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream⁣
4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣⁣⁣
⁣⁣
Senang kan? Hari ni last day PROMO Junni is June, harga Pinkish White Advance Set hanya RM120, asalnya RM127 tau! Kalau nak, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkulim 
#PinkishWhiteAdvanceSet 
#SayaJualJunniBeauty
  • "Kulit muka dah kurang berminyak and parut"😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Haa kalau you all nak hilangkan parut macam Junni Angel kita, you all boleh cuba Pinkish White Advance Set🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni nak share steps pakai #PinkishWhiteAdvanceSet⁣⁣

    1. Cuci muka selama 60 saat menggunakan Pinkish White Cleanser⁣⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣⁣⁣
    3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream⁣
    4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan? Hari ni last day PROMO Junni is June, harga Pinkish White Advance Set hanya RM120, asalnya RM127 tau! Kalau nak, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkulim
    #PinkishWhiteAdvanceSet
    #SayaJualJunniBeauty

  •  0  0  29 June, 2020
  • Skin-vestment✨⁣
⁣⁣
Skin-vestment adalah investment you all untuk skin. Kulit kita perlu dijaga supaya kekal bersih, fresh dan flawless. Bukan tu je, kita kena jaga kulit supaya tak aging cepat😯⁣
⁣
Investment ni untuk future jugak, macam mana skin-vestment ni? You all laburkan duit dengan membeli skincare seperti cleanser, toner, scrub dan sebagainya bertujuan untuk jaga skin you all😍⁣
⁣
Oh ya, skin-vestment ni tak semestinya setiap bulan kena invest, mungkin setiap 3-4 bulan, kadang-kadang 2 kali setahun, ikut penggunaan produk tu🤗⁣
⁣⁣
Skin ni kena jaga tau, bukan untuk sekarang je tapi untuk masa yang akan datang. Kenapa kena jaga? ⁣⁣
✅ Keyakinan diri⁣⁣
✅ Elak dari penyakit⁣⁣
⁣⁣
Siapa dah skin-vestment bulan ni, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#tjcodkulim 
#sayajualjunni 
#SayaJualJunniBeauty
  • Skin-vestment✨⁣
    ⁣⁣
    Skin-vestment adalah investment you all untuk skin. Kulit kita perlu dijaga supaya kekal bersih, fresh dan flawless. Bukan tu je, kita kena jaga kulit supaya tak aging cepat😯⁣

    Investment ni untuk future jugak, macam mana skin-vestment ni? You all laburkan duit dengan membeli skincare seperti cleanser, toner, scrub dan sebagainya bertujuan untuk jaga skin you all😍⁣

    Oh ya, skin-vestment ni tak semestinya setiap bulan kena invest, mungkin setiap 3-4 bulan, kadang-kadang 2 kali setahun, ikut penggunaan produk tu🤗⁣
    ⁣⁣
    Skin ni kena jaga tau, bukan untuk sekarang je tapi untuk masa yang akan datang. Kenapa kena jaga? ⁣⁣
    ✅ Keyakinan diri⁣⁣
    ✅ Elak dari penyakit⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah skin-vestment bulan ni, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #tjcodkulim
    #sayajualjunni
    #SayaJualJunniBeauty

  •  0  0  28 June, 2020
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣
⁣
✅ Menghaluskan kulit⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
✅ Merawat kulit sunburn⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty |⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualjunni
  • SCRUB YANG MEMBANTU CERAHKAN KULIT SEPANTAS 15 MINIT🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub dapat cerahkan kulit you all sepantas 15 minit! Main ingredients adalah arbutin, milk, rice bran dan bleach dapat...⁣

    ✅ Menghaluskan kulit⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Menanggalkan sel kulit mati⁣
    ✅ Merawat kulit sunburn⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni PWIScrub ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty |⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualjunni

  •  0  0  28 June, 2020
  • Morning Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣
⁣
Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
1. Guna 1-2 pam⁣⁣
2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#SayaJualJunniBeauty 
#tjcodkulim
  • Morning Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣

    Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
    1. Guna 1-2 pam⁣⁣
    2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
    3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SayaJualJunniBeauty
    #tjcodkulim

  •  0  0  28 June, 2020
  • Taking care of your skin is more important than covering it✨⁣
⁣⁣
You all kena selalu jaga skincare routine dengan mencuci muka, apply toner, serum, pelembap sunscreen dan scrub!🤩⁣
⁣
Kalau you all hanya tutup dengan makeup, skin you all masih tidak kelihatan flawless tau, and akan menyebabkan skin lebih teruk yang boleh menyebabkan jerawat timbul😱⁣
⁣
You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#berkesandanselamat 
#tjcodkulim 
#teamjunniwina 
#SayaJualJunniBeauty
  • Taking care of your skin is more important than covering it✨⁣
    ⁣⁣
    You all kena selalu jaga skincare routine dengan mencuci muka, apply toner, serum, pelembap sunscreen dan scrub!🤩⁣

    Kalau you all hanya tutup dengan makeup, skin you all masih tidak kelihatan flawless tau, and akan menyebabkan skin lebih teruk yang boleh menyebabkan jerawat timbul😱⁣

    You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #berkesandanselamat
    #tjcodkulim
    #teamjunniwina
    #SayaJualJunniBeauty

  •  0  0  28 June, 2020
  • NAK SKIN PUTIH MACAM NI TAK??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak putih seluruh badan macam ni, you all cuba lah #PutihKorea! Hanya kemam setiap hari sebelum tidur, dah boleh putih tau🤩⁣
⁣
Putih Korea ni ada 15 sachet satu kotak, dan sesuai untuk remaja dan ibu mengandung. Putih Korea ni bukan untuk putih je, ianya dapat bantu mengurangkan garis halus pada kulit wajah, antioksidan dan membuatkan tona kulit sekata✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty_moon |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#sayajualjunni 
#sayajualthejunnimurah 
#tjcodkulim 
#PutihKorea🤩
  • NAK SKIN PUTIH MACAM NI TAK??😍⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak putih seluruh badan macam ni, you all cuba lah #PutihKorea! Hanya kemam setiap hari sebelum tidur, dah boleh putih tau🤩⁣

    Putih Korea ni ada 15 sachet satu kotak, dan sesuai untuk remaja dan ibu mengandung. Putih Korea ni bukan untuk putih je, ianya dapat bantu mengurangkan garis halus pada kulit wajah, antioksidan dan membuatkan tona kulit sekata✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty_moon |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #sayajualjunni
    #sayajualthejunnimurah
    #tjcodkulim
    #PutihKorea🤩

  •  2  0  28 June, 2020
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣
⁣
Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣
⁣
Siapa dah cuba #PutihKorea, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#tjcodkulim 
#putihkorea 
#junnikulim
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣

    Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣

    Siapa dah cuba #PutihKorea, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #tjcodkulim
    #putihkorea
    #junnikulim

  •  1  0  28 June, 2020
  • KEBAIKAN BUAH TOMATO YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣
⁣
Nak tahu tak buah tomato mempunyai banyak kebaikan untuk diri kita? So hari ni Sis Junni nak cerita pasal tomato. Kenapa tomato? Sebab tomato ni senang didapati and dalam produk Junni iaitu #LicenSerum pun ada tomato tau🤩⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients Licen Serum adalah ekstrak tomato dan arbutin. Apa kebaikan tomato? <Swipe Left> sekarang😍⁣
⁣
Tomato ni boleh dimakan dan juga untuk masker. Siapa suka buah tomato komen kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkulim
#padangserai
  • KEBAIKAN BUAH TOMATO YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣

    Nak tahu tak buah tomato mempunyai banyak kebaikan untuk diri kita? So hari ni Sis Junni nak cerita pasal tomato. Kenapa tomato? Sebab tomato ni senang didapati and dalam produk Junni iaitu #LicenSerum pun ada tomato tau🤩⁣

    Kalau you all nak tahu, main ingredients Licen Serum adalah ekstrak tomato dan arbutin. Apa kebaikan tomato? sekarang😍⁣

    Tomato ni boleh dimakan dan juga untuk masker. Siapa suka buah tomato komen kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkulim
    #padangserai

  •  2  0  27 June, 2020
  • Cantiknya skinnn🤤😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Cuba you all tengok ni, pakai je #LicenSerum terus GLOWINGG✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Ada yang tanya, serum ni untuk apa? Of course lah untuk perbaiki segala masalah kulit you all yang...⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✅ Jerawat⁣⁣⁣⁣
✅ Kusam⁣⁣⁣⁣
✅ Blackhead⁣⁣⁣⁣
✅ Kulit kering⁣⁣⁣⁣
✅ Kulit berminyak⁣⁣⁣⁣
✅ Jeragat⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
And yesss, Licen Serum sesuai untuk semua jenis kulit, tapi kalau you all ada kulit sensitif yang serious, dapatkan nasihat pakar dulu okay?🥰⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Tak percaya? <Swipe Left> untuk tengok perubahan skin Junni Angel, before and after😍⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣
Siapa nak skin macam ni, komen NAK kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#tjcodkulim
#padangserai
  • Cantiknya skinnn🤤😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Cuba you all tengok ni, pakai je #LicenSerum terus GLOWINGG✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Ada yang tanya, serum ni untuk apa? Of course lah untuk perbaiki segala masalah kulit you all yang...⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅ Jerawat⁣⁣⁣⁣
    ✅ Kusam⁣⁣⁣⁣
    ✅ Blackhead⁣⁣⁣⁣
    ✅ Kulit kering⁣⁣⁣⁣
    ✅ Kulit berminyak⁣⁣⁣⁣
    ✅ Jeragat⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    And yesss, Licen Serum sesuai untuk semua jenis kulit, tapi kalau you all ada kulit sensitif yang serious, dapatkan nasihat pakar dulu okay?🥰⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Tak percaya? untuk tengok perubahan skin Junni Angel, before and after😍⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣

    Siapa nak skin macam ni, komen NAK kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #tjcodkulim
    #padangserai

  •  3  0  27 June, 2020
  • May your day be as flawless as your skin!🥰⁣
⁣
Sis Junni harap hari ni semua berjalan dengan lancar dan ikut seperti yang you all plan! Macam skin you all juga, make sure kekal flawless dengan produk Junni😘⁣
⁣
Siapa nak flawless angkat tangan🙋🏻‍♀️⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣#tjcodkotamasai
#PinkishWhiteAdvaceSet #tjcodkotamasai #tjcodpasirgudang#tjcodjohor #Codpasirgudang #covid19 #dudukrumah #staysafeathome #malaysia #kitajagakita #JunniBeauty #teamjunnilisa #teamfaizah #teampowerfulira #tjunnireseller #tjcodkuantan #tjcoddungun #tjcodmarang#tjcodkotamasai #pwiscrub #licenserum #tiktok #tjcodserialam #tjcodkempas #tjcodserialam #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodkuis #tjcodukmbangi #tjcodrawang #tjcodkulim 
#FlawlessLepasRaya
  • May your day be as flawless as your skin!🥰⁣

    Sis Junni harap hari ni semua berjalan dengan lancar dan ikut seperti yang you all plan! Macam skin you all juga, make sure kekal flawless dengan produk Junni😘⁣

    Siapa nak flawless angkat tangan🙋🏻‍♀️⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣ #tjcodkotamasai
    #PinkishWhiteAdvaceSet #tjcodkotamasai #tjcodpasirgudang #tjcodjohor #Codpasirgudang #covid19 #dudukrumah #staysafeathome #malaysia #kitajagakita #JunniBeauty #teamjunnilisa #teamfaizah #teampowerfulira #tjunnireseller #tjcodkuantan #tjcoddungun #tjcodmarang#tjcodkotamasai #pwiscrub #licenserum #tiktok #tjcodserialam #tjcodkempas #tjcodserialam #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodkuis #tjcodukmbangi #tjcodrawang #tjcodkulim
    #FlawlessLepasRaya

  •  4  0  12 June, 2020

Top #tjcodkulim Posts

  • [NOW LAUNCHING ‼️] ⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET! ⁣
⁣
NEW  #PinkishWhiteAdvance ⁣
⁣
✅ Packaging lebih exclusive & Hygiene ⁣
✅ Kuantiti produk lebih 30 hari penggunaan ⁣
✅ Kesan merawat jerawat & pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini ⁣
✅ Ingredients yang berkualiti tinggi ⁣
⁣
Kelebihan :⁣
✨Salicylic Acid : ⁣
mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣
✨ Vitamin c & Glutathione: ⁣
Pencerahan 5X ganda ⁣
✨Tomato Extract : ⁣
Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣
✨Vitamin E : ⁣
membantu mengurangkan parut jerawat ⁣
⁣
🟢NOTIFIKASI KKM & MOH BRUNEI⁣
⁣
Normal price adalah RM127 ⁣
tapi sekarang kita bagi you all ⁣
PROMO PRICE, RM120 jeee🥰⁣⁣
⁣⁣
KLIK LINK DI BIO ⁣
untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • [NOW LAUNCHING ‼️] ⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET! ⁣

    NEW #PinkishWhiteAdvance

    ✅ Packaging lebih exclusive & Hygiene ⁣
    ✅ Kuantiti produk lebih 30 hari penggunaan ⁣
    ✅ Kesan merawat jerawat & pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini ⁣
    ✅ Ingredients yang berkualiti tinggi ⁣

    Kelebihan :⁣
    ✨Salicylic Acid : ⁣
    mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣
    ✨ Vitamin c & Glutathione: ⁣
    Pencerahan 5X ganda ⁣
    ✨Tomato Extract : ⁣
    Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣
    ✨Vitamin E : ⁣
    membantu mengurangkan parut jerawat ⁣

    🟢NOTIFIKASI KKM & MOH BRUNEI⁣

    Normal price adalah RM127 ⁣
    tapi sekarang kita bagi you all ⁣
    PROMO PRICE, RM120 jeee🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    KLIK LINK DI BIO ⁣
    untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  7  0  1 June, 2020
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣
⁣
Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣
⁣
Siapa dah cuba #PutihKorea, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#tjcodkulim 
#putihkorea 
#junnikulim
  • MASAM MASAM MANISS😋⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh cerahkan skin you all seawal 7 hari tau! Putih Korea adalah serbuk kemam, sesuai sangat untuk siapa yang tak reti telan pil hihi🤭⁣

    Apa rasanya? Rasa dia masam manis sebab main ingredients adalah grapeseed extract yang berfungsi bagi mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan banyak lagi! Haa sebab tu lah masam🤤⁣

    Siapa dah cuba #PutihKorea, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #tjcodkulim
    #putihkorea
    #junnikulim

  •  1  0  28 June, 2020
  • NAK SKIN FLAWLESS??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu #PinkishWhiteSet sekarang dah upgrade ke #PinkishWhiteAdvanceSet tau yang boleh bantu flawless dan mencerahkan skin you all🤩⁣
⁣
Pinkish White Advance Set ada basic set skincare lengkap iaitu cleanser, moisturiser, sunblock dan yang terbaru TONER! Toner Junni boleh mengecilkan pori you all tau🥰⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Pinkish White Set & Pinkish White Instant Scrub🤗⁣
⁣⁣⁣⁣
Harga produk ni masih pada promo price iaitu RM120. Sehingga 1 Jun 2020 ni je tau! So jangan lupa cepat grab sebelum habis😭⁣⁣
⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.pasirmas |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • NAK SKIN FLAWLESS??😍⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu #PinkishWhiteSet sekarang dah upgrade ke #PinkishWhiteAdvanceSet tau yang boleh bantu flawless dan mencerahkan skin you all🤩⁣

    Pinkish White Advance Set ada basic set skincare lengkap iaitu cleanser, moisturiser, sunblock dan yang terbaru TONER! Toner Junni boleh mengecilkan pori you all tau🥰⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni Pinkish White Set & Pinkish White Instant Scrub🤗⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Harga produk ni masih pada promo price iaitu RM120. Sehingga 1 Jun 2020 ni je tau! So jangan lupa cepat grab sebelum habis😭⁣⁣


    Face of Junni Beauty @junnibeauty.pasirmas |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  30 May, 2020
  • [NOW LAUNCHING ‼️] ⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET! ⁣
⁣
NEW  #PinkishWhiteAdvance ⁣
⁣
✅ Packaging lebih exclusive & Hygiene ⁣
✅ Kuantiti produk lebih 30 hari penggunaan ⁣
✅ Kesan merawat jerawat & pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini ⁣
✅ Ingredients yang berkualiti tinggi ⁣
⁣
Kelebihan :⁣
✨Salicylic Acid : ⁣
mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣
✨ Vitamin c & Glutathione: ⁣
Pencerahan 5X ganda ⁣
✨Tomato Extract : ⁣
Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣
✨Vitamin E : ⁣
membantu mengurangkan parut jerawat ⁣
⁣
🟢NOTIFIKASI KKM & MOH BRUNEI⁣
⁣
Normal price adalah RM127 ⁣
tapi sekarang kita bagi you all ⁣
PROMO PRICE, RM120 jeee🥰⁣⁣
⁣⁣
KLIK LINK DI BIO ⁣
untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • [NOW LAUNCHING ‼️] ⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET! ⁣

    NEW #PinkishWhiteAdvance

    ✅ Packaging lebih exclusive & Hygiene ⁣
    ✅ Kuantiti produk lebih 30 hari penggunaan ⁣
    ✅ Kesan merawat jerawat & pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini ⁣
    ✅ Ingredients yang berkualiti tinggi ⁣

    Kelebihan :⁣
    ✨Salicylic Acid : ⁣
    mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣
    ✨ Vitamin c & Glutathione: ⁣
    Pencerahan 5X ganda ⁣
    ✨Tomato Extract : ⁣
    Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣
    ✨Vitamin E : ⁣
    membantu mengurangkan parut jerawat ⁣

    🟢NOTIFIKASI KKM & MOH BRUNEI⁣

    Normal price adalah RM127 ⁣
    tapi sekarang kita bagi you all ⁣
    PROMO PRICE, RM120 jeee🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    KLIK LINK DI BIO ⁣
    untuk konsultasi kulit percuma & pembelian ⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  7  0  28 May, 2020
  • NAH TEKSTUR CLEANSER😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk Pinkish White Cleanser! Tekstur dia seriously lembut! Creamy, lightweight and smooth on skin you all🤩 ⁣⁣⁣⁣
⁣
Kalau nak tahu, caranya you all just pam small amount and mix dengan air. Cuci muka dalam 30-60 seconds dan keringkan muka. Pakai 2 kali sehari okay? Kalau oily & combination skin boleh pakai 3 kali sehari😘⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • NAH TEKSTUR CLEANSER😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk Pinkish White Cleanser! Tekstur dia seriously lembut! Creamy, lightweight and smooth on skin you all🤩 ⁣⁣⁣⁣

    Kalau nak tahu, caranya you all just pam small amount and mix dengan air. Cuci muka dalam 30-60 seconds dan keringkan muka. Pakai 2 kali sehari okay? Kalau oily & combination skin boleh pakai 3 kali sehari😘⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  7  0  2 June, 2020
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
⁣⁣
Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
⁣⁣
Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
⁣⁣
a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
⁣⁣⁣
Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkulim 
#SayaJualJunniBeauty 
#sayajualskincare
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
    b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
    c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
    d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
    ⁣⁣⁣
    Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkulim
    #SayaJualJunniBeauty
    #sayajualskincare

  •  1  0  29 June, 2020
  • FINALLY SARANGHAE IS REVEALED‼️😍🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Ni lah Saranghae tu, yes! It's #PutihKorea NEW LOOK😍😍⁣⁣
⁣⁣⁣
JunniBeauty is bringing you guys new look, minimalism and clean! Ingredients still sama tau, rasa pun of course sama! Hanya packaging kami upgrade untuk you all🤤💕
⁣⁣
Komen YES kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal untuk dapatkan packaging baru Putih Korea ni👇🏻😍⁣⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamshaaPower#teamQueenFatiah#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • FINALLY SARANGHAE IS REVEALED‼️😍🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Ni lah Saranghae tu, yes! It's #PutihKorea NEW LOOK😍😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    JunniBeauty is bringing you guys new look, minimalism and clean! Ingredients still sama tau, rasa pun of course sama! Hanya packaging kami upgrade untuk you all🤤💕
    ⁣⁣
    Komen YES kat bawah kalau you all nak jadi orang terawal untuk dapatkan packaging baru Putih Korea ni👇🏻😍⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamshaaPower #teamQueenFatiah #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  7  0  8 May, 2020
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍
.
Hai Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣
⁣
1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
2. Biarkan 10-15 minit⁣
3. Bilas bersih⁣
⁣
Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamQueenFatiah
#teamshaaPower#tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍
    .
    Hai Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣

    1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
    2. Biarkan 10-15 minit⁣
    3. Bilas bersih⁣

    Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah
    #teamshaaPower #tjcoduitmpermatangpauh #tjcodkualaketil #tjcodkulim #tjcodpadangserai #tjcodsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  5  0  14 May, 2020