#tjcodkelantan Instagram Photos & Videos

tjcodkelantan - 9.1k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
27.5
average likes

Latest #tjcodkelantan Posts

  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  0  0  12 minutes ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  1  0  5 hours ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  1  0  5 hours ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  0  0  5 hours ago
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩

Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻😘

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya
#tjcodkelantan #tjcodkubangkerian #tjcodpasirmas
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩

    Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

    Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻😘

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya
    #tjcodkelantan #tjcodkubangkerian #tjcodpasirmas

  •  4  0  10 hours ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  1  0  12 hours ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  1  0  12 hours ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  0  0  12 hours ago
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ kulit sunburn⁣
✅ kulit kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ whitehead⁣
⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunnireseller 
 #thejunnilovers 
#thejunniagent 
#thejunniskincare
#naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • BUANG SEL KULIT MATI DALAM 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak, nak buang sel kulit mati tu senang je, hanya dalam 15 minit je! Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Sesuai untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ kulit sunburn⁣
    ✅ kulit kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ whitehead⁣

    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣


    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunnireseller
    #thejunnilovers
    #thejunniagent
    #thejunniskincare
    #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  2  0  12 hours ago
  • Pagi-pagi dah belanja selfie Cantiknya skinnn🤤😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Good Morning Junni Angels! Cuba you all tengok ni, pakai je #LicenSerum terus GLOWINGG✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Ada yang tanya, serum ni untuk apa? Of course lah untuk perbaiki segala masalah kulit you all yang...⁣⁣⁣⁣Jerawat⁣⁣⁣⁣, Kusam⁣⁣⁣⁣,Blackhead⁣⁣⁣⁣, Kulit kering⁣⁣⁣⁣, Kulit berminyak⁣⁣⁣⁣ & Jeragat⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
And yesss, Licen Serum sesuai untuk semua jenis kulit, tapi kalau you all ada kulit sensitif yang serious, dapatkan nasihat pakar dulu okay?🥰⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Tak percaya? <Swipe Left> untuk tengok perubahan skin Junni Angel, before and after😍⁣
. 
⁣FREE BEAUTY CONSULTATION?
WhatsApp Nany di number kat bawah / terus tekan link di bio @junnibeauty.kotabharu 👇🏻🤤⁣
#0163306251 
⁣
☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.

#LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
#LicenSerum#PutihKorea
#PinkishWhiteInstantScrub 
#JunniBeauty⁣⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
#tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong  #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣
  • Pagi-pagi dah belanja selfie Cantiknya skinnn🤤😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Good Morning Junni Angels! Cuba you all tengok ni, pakai je #LicenSerum terus GLOWINGG✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Ada yang tanya, serum ni untuk apa? Of course lah untuk perbaiki segala masalah kulit you all yang...⁣⁣⁣⁣Jerawat⁣⁣⁣⁣, Kusam⁣⁣⁣⁣,Blackhead⁣⁣⁣⁣, Kulit kering⁣⁣⁣⁣, Kulit berminyak⁣⁣⁣⁣ & Jeragat⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    And yesss, Licen Serum sesuai untuk semua jenis kulit, tapi kalau you all ada kulit sensitif yang serious, dapatkan nasihat pakar dulu okay?🥰⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Tak percaya? untuk tengok perubahan skin Junni Angel, before and after😍⁣
    .
    ⁣FREE BEAUTY CONSULTATION?
    WhatsApp Nany di number kat bawah / terus tekan link di bio @junnibeauty.kotabharu 👇🏻🤤⁣
    #0163306251

    ☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
    ✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .

    #LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
    #LicenSerum #PutihKorea
    #PinkishWhiteInstantScrub
    #JunniBeauty⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
    #tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣

  •  1  0  13 hours ago
  • Skin-vestment✨⁣
⁣⁣
Skin-vestment adalah investment you all untuk skin. Kulit kita perlu dijaga supaya kekal bersih, fresh dan flawless. Bukan tu je, kita kena jaga kulit supaya tak aging cepat😯⁣
⁣
Investment ni untuk future jugak, macam mana skin-vestment ni? You all laburkan duit dengan membeli skincare seperti cleanser, toner, scrub dan sebagainya bertujuan untuk jaga skin you all😍⁣
⁣
Oh ya, skin-vestment ni tak semestinya setiap bulan kena invest, mungkin setiap 3-4 bulan, kadang-kadang 2 kali setahun, ikut penggunaan produk tu🤗⁣
⁣⁣
Skin ni kena jaga tau, bukan untuk sekarang je tapi untuk masa yang akan datang. Kenapa kena jaga? ⁣⁣
✅ Keyakinan diri⁣⁣
✅ Elak dari penyakit⁣⁣
⁣⁣
Siapa dah skin-vestment bulan ni, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣
⁣⁣
FREE BEAUTY CONSULTATION?
WhatsApp Nany di number kat bawah👇🏻🤤⁣
#0163306251 

#LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
#LicenSerum#PutihKorea
#PinkishWhiteInstantScrub
#PinkishWhiteAdvanceSet 
#tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong  #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣
#JunniBeauty #BerkesanDanSelamat 
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
  • Skin-vestment✨⁣
    ⁣⁣
    Skin-vestment adalah investment you all untuk skin. Kulit kita perlu dijaga supaya kekal bersih, fresh dan flawless. Bukan tu je, kita kena jaga kulit supaya tak aging cepat😯⁣

    Investment ni untuk future jugak, macam mana skin-vestment ni? You all laburkan duit dengan membeli skincare seperti cleanser, toner, scrub dan sebagainya bertujuan untuk jaga skin you all😍⁣

    Oh ya, skin-vestment ni tak semestinya setiap bulan kena invest, mungkin setiap 3-4 bulan, kadang-kadang 2 kali setahun, ikut penggunaan produk tu🤗⁣
    ⁣⁣
    Skin ni kena jaga tau, bukan untuk sekarang je tapi untuk masa yang akan datang. Kenapa kena jaga? ⁣⁣
    ✅ Keyakinan diri⁣⁣
    ✅ Elak dari penyakit⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah skin-vestment bulan ni, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣
    ⁣⁣
    FREE BEAUTY CONSULTATION?
    WhatsApp Nany di number kat bawah👇🏻🤤⁣
    #0163306251

    #LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
    #LicenSerum #PutihKorea
    #PinkishWhiteInstantScrub
    #PinkishWhiteAdvanceSet
    #tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣
    #JunniBeauty #BerkesanDanSelamat
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣

  •  3  0  23 hours ago
  • ❤️
.
Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
⁣.
Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
⁣.
Kandungannya adalah... <Swipe Left>⁣
⁣.
✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi  antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
    ⁣.
    Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
    ⁣.
    Kandungannya adalah...
    ⁣.
    ✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
    ✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
    ✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
    ✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
    ⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  0  0  14 July, 2020
  • ❤️
.
Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
⁣.
Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
⁣.
Kandungannya adalah... <Swipe Left>⁣
⁣.
✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi  antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
    ⁣.
    Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
    ⁣.
    Kandungannya adalah...
    ⁣.
    ✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
    ✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
    ✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
    ✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
    ⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  0  0  14 July, 2020
  • ❤️
.
Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
⁣.
Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
⁣.
Kandungannya adalah... <Swipe Left>⁣
⁣.
✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi  antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
    ⁣.
    Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
    ⁣.
    Kandungannya adalah...
    ⁣.
    ✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
    ✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
    ✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
    ✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
    ⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  2  0  14 July, 2020
  • ❤️
.
Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
⁣.
Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
⁣.
Kandungannya adalah... <Swipe Left>⁣
⁣.
✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi  antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
⁣.
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    Ingredients dalam #LicenSerum🤨⁣
    ⁣.
    Hi Junni Angels! Licen Serum ni mengandungi kandungan yang sesuai dengan semua jenis kulit tau. You all nak tahu tak apa kandungan Licen Serum?😍⁣
    ⁣.
    Kandungannya adalah...
    ⁣.
    ✅ Arbutin adalah ejen pencerahan pada kulit & mencegah pembentukan melanin⁣
    ✅ Tomato extract bagi menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata⁣
    ✅ Chlorella vulgaris extract bagi membaiki kulit yang rosak, tinggi antioksidan, menghaluskan kulit, mencegahkan kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Paeonia suffruticosa root extract untuk melembabkan kulit & anti radang⁣
    ✅ Pelvetia Canaliculata Extract (algae extract) adalah bahan aktif melembabkan kulit & menguatkan epidermis⁣
    ⁣.
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  13  0  14 July, 2020
  • ❤️
.
Main ingredients dalam Pinkish White Advance Set🔥⁣
⁣.
Pinkish White Cleanser - Sodium Cocoyl Glycinate (amino acid) untuk membershihkan kotoran pada kulit, melembutkan kulit, tidak mengeringkan kulit, ejen pembersih semulajadi menjadi cleanser berbuih creamy.⁣
⁣.
Pinkish White Toner - Lamanaria (seaweed) bagi mengelakkan rashes atau radang.⁣
⁣.
Pinkish White Cream - Tomato Extract untuk menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata.⁣
⁣.
Pinkish White Day Cream - Strawberry Extract (Fragaria vesca) yang membuat kulit kurang panas apabila terdedah matahari & sebagai ejen pencerahan.⁣
⁣.
Comment kat bawah kalau you all dah cuba #PinkishWhiteAdvanceSet👇🏻👇🏻⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    Main ingredients dalam Pinkish White Advance Set🔥⁣
    ⁣.
    Pinkish White Cleanser - Sodium Cocoyl Glycinate (amino acid) untuk membershihkan kotoran pada kulit, melembutkan kulit, tidak mengeringkan kulit, ejen pembersih semulajadi menjadi cleanser berbuih creamy.⁣
    ⁣.
    Pinkish White Toner - Lamanaria (seaweed) bagi mengelakkan rashes atau radang.⁣
    ⁣.
    Pinkish White Cream - Tomato Extract untuk menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata.⁣
    ⁣.
    Pinkish White Day Cream - Strawberry Extract (Fragaria vesca) yang membuat kulit kurang panas apabila terdedah matahari & sebagai ejen pencerahan.⁣
    ⁣.
    Comment kat bawah kalau you all dah cuba #PinkishWhiteAdvanceSet👇🏻👇🏻⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  1  0  14 July, 2020
  • ❤️
.
Main ingredients dalam Pinkish White Advance Set🔥⁣
⁣.
Pinkish White Cleanser - Sodium Cocoyl Glycinate (amino acid) untuk membershihkan kotoran pada kulit, melembutkan kulit, tidak mengeringkan kulit, ejen pembersih semulajadi menjadi cleanser berbuih creamy.⁣
⁣.
Pinkish White Toner - Lamanaria (seaweed) bagi mengelakkan rashes atau radang.⁣
⁣.
Pinkish White Cream - Tomato Extract untuk menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata.⁣
⁣.
Pinkish White Day Cream - Strawberry Extract (Fragaria vesca) yang membuat kulit kurang panas apabila terdedah matahari & sebagai ejen pencerahan.⁣
⁣.
Comment kat bawah kalau you all dah cuba #PinkishWhiteAdvanceSet👇🏻👇🏻⁣
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    Main ingredients dalam Pinkish White Advance Set🔥⁣
    ⁣.
    Pinkish White Cleanser - Sodium Cocoyl Glycinate (amino acid) untuk membershihkan kotoran pada kulit, melembutkan kulit, tidak mengeringkan kulit, ejen pembersih semulajadi menjadi cleanser berbuih creamy.⁣
    ⁣.
    Pinkish White Toner - Lamanaria (seaweed) bagi mengelakkan rashes atau radang.⁣
    ⁣.
    Pinkish White Cream - Tomato Extract untuk menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata.⁣
    ⁣.
    Pinkish White Day Cream - Strawberry Extract (Fragaria vesca) yang membuat kulit kurang panas apabila terdedah matahari & sebagai ejen pencerahan.⁣
    ⁣.
    Comment kat bawah kalau you all dah cuba #PinkishWhiteAdvanceSet👇🏻👇🏻⁣
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  20  0  14 July, 2020

Top #tjcodkelantan Posts

  • Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣
⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
#0188729446
⁣⁣
⁣⁣
𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
#tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan#putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan
  • Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣

    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
    #0188729446
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
    𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
    #tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan #putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan

  •  116  0  28 December, 2019
  • Skin flawless? Skin glowing? Skin sihat tanpa merkuri?⁣
⁣
Boleh ke dapat sebelum 2020 ni? Mmm tinggal lagi 3 hari :( Nak cepat senang je... PAKAI PRODUK MERKURI ❌ 3 hari skin flawless dah 🤔🤔⁣
⁣
Eh eh ehh tak perlu risau la sebabbbbb dalam skincare Junni 💯 NO MERKURI tau & boleh bantu uols dapatkan skin FLAWLESS + GLOWING sebelum masuk 2020 🤩🤩⁣
⁣
Nak tak sis bantu uols? If uols nak cepat komen " #HelloNEWSKIN2020 " 👇🏻👇🏻 ⁣
⁣
Sis nak tengok berapa ramai nak SKIN FLAWLESS + GLOWING 🥳

Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣
⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
#0188729446
⁣⁣
⁣⁣
𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
#tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan#putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan
  • Skin flawless? Skin glowing? Skin sihat tanpa merkuri?⁣

    Boleh ke dapat sebelum 2020 ni? Mmm tinggal lagi 3 hari :( Nak cepat senang je... PAKAI PRODUK MERKURI ❌ 3 hari skin flawless dah 🤔🤔⁣

    Eh eh ehh tak perlu risau la sebabbbbb dalam skincare Junni 💯 NO MERKURI tau & boleh bantu uols dapatkan skin FLAWLESS + GLOWING sebelum masuk 2020 🤩🤩⁣

    Nak tak sis bantu uols? If uols nak cepat komen " #HelloNEWSKIN2020 " 👇🏻👇🏻 ⁣

    Sis nak tengok berapa ramai nak SKIN FLAWLESS + GLOWING 🥳

    Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣

    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
    #0188729446
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
    𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
    #tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan #putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan

  •  111  0  28 December, 2019
  • MACAM MANA NAK DAPATKAN SKIN BABY? 🤩🤩⁣
⁣
UMUR DAH MENINGKAT TAPI SKIN STILL MACAM BABY BARU LAHIR 😱😱.⁣
⁣
⁣
Tak payah nak susah susah nak beli produk mahal untuk dapatkan skin macam baby sebab apa?? Sebab licen serum ni bukan je glowingkan skin korang, tapiiii boleh⁣
✨MELEMBABKAN SKIN⁣
✨MEMUDARKAN PARUT⁣
✨MEMBUATKAN SKIN SEMAKIN GLOWING⁣
✨MENGECILKAN LUBANG PORI⁣
⁣
⁣
RM52 / 15ml - penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu 💕.⁣
⁣
⁣

Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣
⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
#0188729446
⁣⁣
⁣⁣
𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
#tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan#putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan
  • MACAM MANA NAK DAPATKAN SKIN BABY? 🤩🤩⁣

    UMUR DAH MENINGKAT TAPI SKIN STILL MACAM BABY BARU LAHIR 😱😱.⁣


    Tak payah nak susah susah nak beli produk mahal untuk dapatkan skin macam baby sebab apa?? Sebab licen serum ni bukan je glowingkan skin korang, tapiiii boleh⁣
    ✨MELEMBABKAN SKIN⁣
    ✨MEMUDARKAN PARUT⁣
    ✨MEMBUATKAN SKIN SEMAKIN GLOWING⁣
    ✨MENGECILKAN LUBANG PORI⁣


    RM52 / 15ml - penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu 💕.⁣



    Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣

    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
    #0188729446
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
    𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
    #tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan #putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan

  •  108  0  28 December, 2019
  • Tunang tegur muka makin lain 😘😍 Apa yang lain ? Muka makin elok heee mestilaaa hati senang dan gembira ! Cik Tunang tegur lagiiii sukaaaa 😆 Mahu terbang hari-hari. 
Korang yang ada masalah breakout atau jerawat selalu naik berjemaah PATUT cuba JunniBeauty tau 😉 In shaa Allah kulit korang makin baik. 
And feedback ni PROVEN RESULT dari customer yang menggunakan produk @junnibeautybynana 😉 Alhamdulillah.

Orang lain dah comei lotei. Korang bila lagi 😉

Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣
⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
#0188729446
⁣⁣
⁣⁣
𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
#tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan#putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan
  • Tunang tegur muka makin lain 😘😍 Apa yang lain ? Muka makin elok heee mestilaaa hati senang dan gembira ! Cik Tunang tegur lagiiii sukaaaa 😆 Mahu terbang hari-hari.
    Korang yang ada masalah breakout atau jerawat selalu naik berjemaah PATUT cuba JunniBeauty tau 😉 In shaa Allah kulit korang makin baik.
    And feedback ni PROVEN RESULT dari customer yang menggunakan produk @junnibeautybynana 😉 Alhamdulillah.

    Orang lain dah comei lotei. Korang bila lagi 😉

    Jom sama sama miiki KULIT PUTIH TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣

    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami ⁣⁣
    #0188729446
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣
    𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 .
    #tjcodkelantan #junnibeautykelantan #kelantan #produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #junnibeautykelantan #putihkoreareseller #murah #thejunni #areabangi #junnikelantan #junnikubangkerian #junniwakafcheyeh #tjcodpengkalanchepa #tjcodpasirpekan

  •  107  1  28 December, 2019
  • from sweet couple everrr, @haidamizarman ❤️ @adam.rzm 😍
.
WAJIB TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS TAU kalau nak tahu fresh feedback from this lovely couple. 😉
.
Mesti korang wondering apa
kelebihan Pinkish Scrub ni kan?
✅ Mencerahkan skin seawal 15 minit
✅ Menanggalkan kulit-kulit mati di muka
✅ Boleh guna seluruh badan dan juga muka
✅ Menanggalkan whitehead dan blackhead yang degil
✅ Sesuai untuk masalah skin yang sunburn dan kulit gelap
✅ Menarik lebihan minyak di kulit muka (sesuai untuk masalah kulit berminyak)
⁣.
Kalau korang taktau nak guna produk yang mana satu, haaa boleh WhatsApp Tiah dulu tau. Nanti Tiah akan consult pasal skin & beauty SECARA PERCUMA untuk korang! 😍🥳
.
Nak order boleh terus tekan link di bio atau,
terus WhatsApp 010 800 8895 😘
.
#QueenFatiah
#JunniBeautyQueen
#AlphaLeaderJunniBeauty
#LeaderTeamQueenFatiah
#QueenOfJunniBeautyQueen
#ByeACNE2019⁣⁣
#HelloNEWSKIN2020
  • from sweet couple everrr, @haidamizarman ❤️ @adam.rzm 😍
    .
    WAJIB TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS TAU kalau nak tahu fresh feedback from this lovely couple. 😉
    .
    Mesti korang wondering apa
    kelebihan Pinkish Scrub ni kan?
    ✅ Mencerahkan skin seawal 15 minit
    ✅ Menanggalkan kulit-kulit mati di muka
    ✅ Boleh guna seluruh badan dan juga muka
    ✅ Menanggalkan whitehead dan blackhead yang degil
    ✅ Sesuai untuk masalah skin yang sunburn dan kulit gelap
    ✅ Menarik lebihan minyak di kulit muka (sesuai untuk masalah kulit berminyak)
    ⁣.
    Kalau korang taktau nak guna produk yang mana satu, haaa boleh WhatsApp Tiah dulu tau. Nanti Tiah akan consult pasal skin & beauty SECARA PERCUMA untuk korang! 😍🥳
    .
    Nak order boleh terus tekan link di bio atau,
    terus WhatsApp 010 800 8895 😘
    .
    #QueenFatiah
    #JunniBeautyQueen
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #LeaderTeamQueenFatiah
    #QueenOfJunniBeautyQueen
    #ByeACNE2019⁣⁣
    #HelloNEWSKIN2020

  •  177  5  21 December, 2019
  • ❤️
.
"NAK SAVING LIMA ANGKA PUN TIADA MASALAH!"💵💰 #JutawanJunniJourney⁣
⁣.
Hari ni Alpha Leader dari team #JutawanJunni kita iaitu @JunniBeautyQueen voluteer nak share something..😘⁣
⁣.
Dari awal join Jutawan Junni, Tiah sendiri dapat ubah mindset ke arah yang lebih positive, kewangan hidup yang lebih stabil, dapat bantu family dan team dari segi kewangan dan semangat. Bukan tu je, Tiah mempunyai saving 5 angka dan of course bebas hutang🤩⁣
⁣.
Semua ni dapat dicapai oleh Tiah bila ada strategi sendiri. Strategi macam mana? Senang je.. ⁣
1. Fokus leadership & team kerana apabila dapat kerjasama daripada team, InshaAllah kerja akan dipermudakan🤗⁣
2. Jaga mindset which is selalu fikir kita boleh, jangan terlalu overthink sampai takut nak buat sesuatu tu☝🏻⁣
⁣.
Tiah juga nampak peningkatan team di bawah #TeamQueenFatiah iaitu setiap leader besar dah mula berdikari dan matang dalam segi leadership. Tiah juga nampak yang team semua bijak dalam menyelesaikan dan menghadapi masalah dengan tenang. Alhamdulillah, semenjak PKP, walaupun putus stock, #TeamQueenFatiah masih lagi sustain malah bertambah aggressive buat sales🔥🔥⁣
⁣.
You all nak tambah ilmu business dan menjana income? Kalau nak, comment NAK JOIN kat bawah atau tekan link kat bio‼️
⁣.
Shopee : queenfatiah
WhatsApp : 010 800 8895
.
#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣
#SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
#QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
#AlphaLeaderJunniBeauty
#YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok
  • ❤️
    .
    "NAK SAVING LIMA ANGKA PUN TIADA MASALAH!"💵💰 #JutawanJunniJourney
    ⁣.
    Hari ni Alpha Leader dari team #JutawanJunni kita iaitu @JunniBeautyQueen voluteer nak share something..😘⁣
    ⁣.
    Dari awal join Jutawan Junni, Tiah sendiri dapat ubah mindset ke arah yang lebih positive, kewangan hidup yang lebih stabil, dapat bantu family dan team dari segi kewangan dan semangat. Bukan tu je, Tiah mempunyai saving 5 angka dan of course bebas hutang🤩⁣
    ⁣.
    Semua ni dapat dicapai oleh Tiah bila ada strategi sendiri. Strategi macam mana? Senang je.. ⁣
    1. Fokus leadership & team kerana apabila dapat kerjasama daripada team, InshaAllah kerja akan dipermudakan🤗⁣
    2. Jaga mindset which is selalu fikir kita boleh, jangan terlalu overthink sampai takut nak buat sesuatu tu☝🏻⁣
    ⁣.
    Tiah juga nampak peningkatan team di bawah #TeamQueenFatiah iaitu setiap leader besar dah mula berdikari dan matang dalam segi leadership. Tiah juga nampak yang team semua bijak dalam menyelesaikan dan menghadapi masalah dengan tenang. Alhamdulillah, semenjak PKP, walaupun putus stock, #TeamQueenFatiah masih lagi sustain malah bertambah aggressive buat sales🔥🔥⁣
    ⁣.
    You all nak tambah ilmu business dan menjana income? Kalau nak, comment NAK JOIN kat bawah atau tekan link kat bio‼️
    ⁣.
    Shopee : queenfatiah
    WhatsApp : 010 800 8895
    .
    #JunniBeauty#JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout#BerkesanDanSelamat
    #QueenFatiah #JunniBeautyQueen #LeaderTeamQueenFatiah
    #AlphaLeaderJunniBeauty
    #YourSkinIsYourQueen #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #pwis #pinkishwhiteinstantscrub #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #tjcodbachok

  •  100  5  11 July, 2020
  • ARBUTIN DAN TOMATO DALAM SATU BOTOL SERUM??😍❤️⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum mengandungi TOMATO & ARBUTIN yang boleh membuatkan...⁣
⁣
✔ mengecutkan jerawat tumbuh aktif⁣⁣
✔ memudarkan parut jerawat⁣⁣
✔ Mencegah blackhead whitehead ⁣⁣
✔ Membantu mencerahkan kulit ⁣⁣
✔ Membuat kulit menjadi glowing⁣⁣
⁣⁣
So macam mana boleh senang je dapatkan skin glowing semua tu? Pakai je 1-2 pam Licen Serum ni dua kali sehari selepas pakai Pinkish White Toner dan sebelum Pinkish White Cream✨⁣
⁣
Siapa nak glowing skin, jangan skip apply Licen Serum everyday terutama sebelum tidor malam😍
⁣
FREE BEAUTY CONSULTATION?
WhatsApp Nany di number kat bawah👇🏻🤤⁣
#0163306251 
⁣
☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
.

#LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
#LicenSerum#PutihKorea
#PinkishWhiteInstantScrub 
#JunniBeauty⁣⁣⁣#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
#tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong  #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣
  • ARBUTIN DAN TOMATO DALAM SATU BOTOL SERUM??😍❤️⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, #LicenSerum mengandungi TOMATO & ARBUTIN yang boleh membuatkan...⁣

    ✔ mengecutkan jerawat tumbuh aktif⁣⁣
    ✔ memudarkan parut jerawat⁣⁣
    ✔ Mencegah blackhead whitehead ⁣⁣
    ✔ Membantu mencerahkan kulit ⁣⁣
    ✔ Membuat kulit menjadi glowing⁣⁣
    ⁣⁣
    So macam mana boleh senang je dapatkan skin glowing semua tu? Pakai je 1-2 pam Licen Serum ni dua kali sehari selepas pakai Pinkish White Toner dan sebelum Pinkish White Cream✨⁣

    Siapa nak glowing skin, jangan skip apply Licen Serum everyday terutama sebelum tidor malam😍

    FREE BEAUTY CONSULTATION?
    WhatsApp Nany di number kat bawah👇🏻🤤⁣
    #0163306251

    ☑️COD TUMPAT - KOTA BHARU
    ✅POSTAGE SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA
    .

    #LeaderOfTeamPrincessNany #AgentJunniKelantan
    #LicenSerum #PutihKorea
    #PinkishWhiteInstantScrub
    #JunniBeauty⁣⁣⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣#BerkesanDanSelamat
    #tjcodKelantan #tjcodTumpat #tjcodKotaBharu #tjcodWakafBharu #tjcodPasirPekan #tjcodkubangkerian #tjcodpengakalanchepa #tjcodchabangempat #tjcodkbmall #tjcodaeon #tjcodtesco #tjcodbillion #tjcodtendong #tjcodBachok #tjcodMelor #tjcodMahligai #tjcodMelor#SkincareMalaysia⁣⁣⁣

  •  8  0  13 July, 2020