#tipkuruscepat Instagram Photos & Videos

tipkuruscepat - 4.3k posts

Hashtag Popularity

14.8
average comments
1.3k
average likes

Latest #tipkuruscepat Posts

  • Amazing result timbang 5 hari dalam program..🔥🔥

Lose hampir 5kg..sebenarnya dapat buat yg lebih baik 🙋‍♀🙋‍♀

Kalau kata nak jer..min sedia bantu..
Tapi kalau kata x nak..
Sendiri kena pilih cara anda sendiri🤗

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Amazing result timbang 5 hari dalam program..🔥🔥

    Lose hampir 5kg..sebenarnya dapat buat yg lebih baik 🙋‍♀🙋‍♀

    Kalau kata nak jer..min sedia bantu..
    Tapi kalau kata x nak..
    Sendiri kena pilih cara anda sendiri🤗

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  1  0  10 July, 2020
  • 2 hari ni plate peserta makan spageti,salmon dan salad ,😋

Alhamdulilah..ramai yg update plate..amazing🔥

Adakah makan sihat tak sedap?
Ouh tak sama sekali💁‍♀
Adakah makan 5-6kali naik berat?
Ouh tak juga,sebab resepi kita dh design utk turun 5-10kg sebulan.
Result dah ada ditangan..jika beri komitment..akan dapat hasilnya nanti💓

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • 2 hari ni plate peserta makan spageti,salmon dan salad ,😋

    Alhamdulilah..ramai yg update plate..amazing🔥

    Adakah makan sihat tak sedap?
    Ouh tak sama sekali💁‍♀
    Adakah makan 5-6kali naik berat?
    Ouh tak juga,sebab resepi kita dh design utk turun 5-10kg sebulan.
    Result dah ada ditangan..jika beri komitment..akan dapat hasilnya nanti💓

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  3  0  10 July, 2020
  • LAST DAYY PROMO‼‼‼‼‼‼

Nah yang mana #nakkurus and nak #tipkurus  dengan mudah tu, meh risya nak bgtau yang korang kena grab set ni tau, masa ni laaa nak beli time #demica tengah buat promosi🤯🤯🤯 Set ni lagi best sebab sambil2 kurus sambil2 putihkan badan😆😍

Promosi kaw2 guyss, hari ni dah last🥵🥵

Berminat? Boleh klik link in bio untuk order n apa2 pertanyaan🌸

#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #Demica #Demicantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #kuruscepat #diet #menudiet #dietatkins #dietatkin #dietplan #tipsdietsehat #carakurus #tipskurus #tipkuruscepat #tipkurus #dropship #dropshiperwelcome #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshipneeded #dropshipneededfree #teamrisya
  • LAST DAYY PROMO‼‼‼‼‼‼

    Nah yang mana #nakkurus and nak #tipkurus dengan mudah tu, meh risya nak bgtau yang korang kena grab set ni tau, masa ni laaa nak beli time #demica tengah buat promosi🤯🤯🤯 Set ni lagi best sebab sambil2 kurus sambil2 putihkan badan😆😍

    Promosi kaw2 guyss, hari ni dah last🥵🥵

    Berminat? Boleh klik link in bio untuk order n apa2 pertanyaan🌸

    #DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #Demica #Demicantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #kuruscepat #diet #menudiet #dietatkins #dietatkin #dietplan #tipsdietsehat #carakurus #tipskurus #tipkuruscepat #tipkurus #dropship #dropshiperwelcome #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshipneeded #dropshipneededfree #teamrisya

  •  4  0  9 July, 2020
  • LAST DAYY PROMO‼‼‼‼‼‼

Nah yang mana #nakkurus and nak #tipkurus  dengan mudah tu, meh risya nak bgtau yang korang kena grab set ni tau, masa ni laaa nak beli time #demica tengah buat promosi🤯🤯🤯

Promosi kaw2 guyss, hari ni dah last🥵🥵

Berminat? Boleh klik link in bio untuk order n apa2 pertanyaan🌸

#demicabengkung #Demica #Demicantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #kuruscepat #diet #menudiet #dietatkins #dietatkin #dietplan #tipsdietsehat #carakurus #tipskurus #tipkuruscepat #tipkurus #dropship #dropshiperwelcome #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshipneeded #dropshipneededfree
  • LAST DAYY PROMO‼‼‼‼‼‼

    Nah yang mana #nakkurus and nak #tipkurus dengan mudah tu, meh risya nak bgtau yang korang kena grab set ni tau, masa ni laaa nak beli time #demica tengah buat promosi🤯🤯🤯

    Promosi kaw2 guyss, hari ni dah last🥵🥵

    Berminat? Boleh klik link in bio untuk order n apa2 pertanyaan🌸

    #demicabengkung #Demica #Demicantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #kuruscepat #diet #menudiet #dietatkins #dietatkin #dietplan #tipsdietsehat #carakurus #tipskurus #tipkuruscepat #tipkurus #dropship #dropshiperwelcome #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshipneeded #dropshipneededfree

  •  5  0  9 July, 2020
  • LAST DAYY PROMO‼‼‼‼‼‼

Nah yang mana #nakkurus and nak #tipkurus  dengan mudah tu, meh risya nak bgtau yang korang kena grab set ni tau, masa ni laaa nak beli time #demica tengah buat promosi🤯🤯🤯

Promosi kaw2 guyss, hari ni dah last🥵🥵

Berminat? Boleh klik link in bio untuk order n apa2 pertanyaan🌸

#demicabengkung #Demica #Demicantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #kuruscepat #diet #menudiet #dietatkins #dietatkin #dietplan #tipsdietsehat #carakurus #tipskurus #tipkuruscepat #tipkurus #dropship #dropshiperwelcome #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshipneeded #dropshipneededfree
  • LAST DAYY PROMO‼‼‼‼‼‼

    Nah yang mana #nakkurus and nak #tipkurus dengan mudah tu, meh risya nak bgtau yang korang kena grab set ni tau, masa ni laaa nak beli time #demica tengah buat promosi🤯🤯🤯

    Promosi kaw2 guyss, hari ni dah last🥵🥵

    Berminat? Boleh klik link in bio untuk order n apa2 pertanyaan🌸

    #demicabengkung #Demica #Demicantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #kuruscepat #diet #menudiet #dietatkins #dietatkin #dietplan #tipsdietsehat #carakurus #tipskurus #tipkuruscepat #tipkurus #dropship #dropshiperwelcome #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshiptanpamodal #dropshipneeded #dropshipneededfree

  •  2  0  9 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
 #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  0  0  8 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl  #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  9  1  8 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 48 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 48 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  6  0  8 July, 2020
  • [ PLAN YOUR MEALS FOR THE WEEK ]
.
Salah satu tip untuk konsisten berdiet ialah korang perlu ada plan hidangan yang lengkap dengan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh badan. Cuba buat plan ni untuk tempoh seminggu supaya korang tak tersasar dari jumlah kalori yang diperlukan setiap hari dan cuba untuk patuhinya.
.
Dengan plan ini juga, mudah untuk korang membeli bahan-bahan untuk menyediakan hidangan tersebut. So takda la korang rembat maggi bila takda stok dalam peti ais.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti
  • [ PLAN YOUR MEALS FOR THE WEEK ]
    .
    Salah satu tip untuk konsisten berdiet ialah korang perlu ada plan hidangan yang lengkap dengan keperluan nutrisi yang diperlukan oleh badan. Cuba buat plan ni untuk tempoh seminggu supaya korang tak tersasar dari jumlah kalori yang diperlukan setiap hari dan cuba untuk patuhinya.
    .
    Dengan plan ini juga, mudah untuk korang membeli bahan-bahan untuk menyediakan hidangan tersebut. So takda la korang rembat maggi bila takda stok dalam peti ais.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelukahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti

  •  5  0  8 July, 2020
  • RESEPI KURUS SIHAT:MAKAN SEDAP,TAPI KURUS

Simple sangat resepi ini,kids pun enjoy.
Tips mudah untuk kurus, pilih spageti wholemeal atau organik,add protein ayam atau seafood..
Selamat mencuba..
Banyak lagi resepi-resepi menanti ,tips diet sihat di 
@sitimin.ahmad
@sitimin.ahmad.

💥PROJEK KURUS  RESHAPE 2020
💥PROJEK KURUS RESHAPE 2020

Intake baru dibuka sekarang!!
🔗Turun 5kg-10kg sebulan
🔗E-Book Resepi Sihat disediakan
🔗Idea workout From Home
🔗Group &Personal Coaching
🔗Info+Ilmu +Tips Kurus secara sihat
🙋‍♀COACH PERIBADI

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • RESEPI KURUS SIHAT:MAKAN SEDAP,TAPI KURUS

    Simple sangat resepi ini,kids pun enjoy.
    Tips mudah untuk kurus, pilih spageti wholemeal atau organik,add protein ayam atau seafood..
    Selamat mencuba..
    Banyak lagi resepi-resepi menanti ,tips diet sihat di
    @sitimin.ahmad
    @sitimin.ahmad.

    💥PROJEK KURUS RESHAPE 2020
    💥PROJEK KURUS RESHAPE 2020

    Intake baru dibuka sekarang!!
    🔗Turun 5kg-10kg sebulan
    🔗E-Book Resepi Sihat disediakan
    🔗Idea workout From Home
    🔗Group &Personal Coaching
    🔗Info+Ilmu +Tips Kurus secara sihat
    🙋‍♀COACH PERIBADI

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  10  0  8 July, 2020
  • AIR JERUK NIPIS BIKIN KURUS? MASA SIH?
.
.
Hai gengs #pejuangdiet #pejuangsehat, masih ada gak nih dari kamu-kamu yang berpikiran kalau air jeruk nipis itu bikin kurus? 
.
Nah, ternyata dari artikel di atas belum ada penelitian dan buktinya loh teman-teman, kalau air jeruk nipis itu bikin kurus. 
.
.
Malah teh hijau yang jauh lebih ampuh membakar lemak. Tapiii...dengan catatan ya harus dibarengi pola makan sehat bergizi seimbang, asupan kalori sesuai dengan kebutuhan tubuh, dan olahraga. 
.
.
.
Follow @risiarisa untuk dapatkan edukasi dan tips diet sehat setiap harinya.
.
.
.
===========================
Diet Bimbingan Pola Makan Bisa Bantu Kamu Naik/Turun BB! MAU? JOIN YUK!
KELAS DIET 21 HARI FCO
👉 bit.ly/Diet21Hari
(Klik link di bio @risiarisa)
.
.
.
Sumber: @antaranewscom
.
.
#tipsdiet #tipslangsing
#tipkuruscepat #tipskurus #airjeruknipis #jeruknipisbikinkurus #langsing #langsingalami #kelasdiet #kelasdietonline #dietbuah #dietketo #dietocd #dietsehat #kateringdiet #resepketo #resepmasakan #resepdiet #reseplangsing #resepsehat #reseprumahan #jeruk #jeruknipis
  • AIR JERUK NIPIS BIKIN KURUS? MASA SIH?
    .
    .
    Hai gengs #pejuangdiet #pejuangsehat, masih ada gak nih dari kamu-kamu yang berpikiran kalau air jeruk nipis itu bikin kurus?
    .
    Nah, ternyata dari artikel di atas belum ada penelitian dan buktinya loh teman-teman, kalau air jeruk nipis itu bikin kurus.
    .
    .
    Malah teh hijau yang jauh lebih ampuh membakar lemak. Tapiii...dengan catatan ya harus dibarengi pola makan sehat bergizi seimbang, asupan kalori sesuai dengan kebutuhan tubuh, dan olahraga.
    .
    .
    .
    Follow @risiarisa untuk dapatkan edukasi dan tips diet sehat setiap harinya.
    .
    .
    .
    ===========================
    Diet Bimbingan Pola Makan Bisa Bantu Kamu Naik/Turun BB! MAU? JOIN YUK!
    KELAS DIET 21 HARI FCO
    👉 bit.ly/Diet21Hari
    (Klik link di bio @risiarisa)
    .
    .
    .
    Sumber: @antaranewscom
    .
    .
    #tipsdiet #tipslangsing
    #tipkuruscepat #tipskurus #airjeruknipis #jeruknipisbikinkurus #langsing #langsingalami #kelasdiet #kelasdietonline #dietbuah #dietketo #dietocd #dietsehat #kateringdiet #resepketo #resepmasakan #resepdiet #reseplangsing #resepsehat #reseprumahan #jeruk #jeruknipis

  •  6  0  8 July, 2020
  • Alhamdulillah,nampk plate semua penuh energy,
Semua merungut memang kenyang🤗
Sampai ke petang.
Makan 5-6 kali sehari,tapi kurus 🙋‍♀
Pengambilan portion yg betul ✔️

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Alhamdulillah,nampk plate semua penuh energy,
    Semua merungut memang kenyang🤗
    Sampai ke petang.
    Makan 5-6 kali sehari,tapi kurus 🙋‍♀
    Pengambilan portion yg betul ✔️

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  8  1  8 July, 2020
  • Saya belum ready lagi..
Tapi nak kurus...
Yang mana satu ni??
Nak kurus atau belum ready??
🤪

Cakaplah dua2 belum ready💁‍♀
Kan senannng..
Elok2 org diet sihat dpt berat ideal setahun..
Bertahun tahun belum tercapai lagi ideal weight..
😓

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Saya belum ready lagi..
    Tapi nak kurus...
    Yang mana satu ni??
    Nak kurus atau belum ready??
    🤪

    Cakaplah dua2 belum ready💁‍♀
    Kan senannng..
    Elok2 org diet sihat dpt berat ideal setahun..
    Bertahun tahun belum tercapai lagi ideal weight..
    😓

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  19  0  7 July, 2020
  • Perubahan yang sangat teruja 😍
Alhamdulilah tahniah kaknorleha🔥
Suka semangat peserta 💓
Yang tak putus asa..
Setiap 2 hari buktinya saiz baju beeubah,
Makan sihat sedap🤗

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Perubahan yang sangat teruja 😍
    Alhamdulilah tahniah kaknorleha🔥
    Suka semangat peserta 💓
    Yang tak putus asa..
    Setiap 2 hari buktinya saiz baju beeubah,
    Makan sihat sedap🤗

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  3  0  7 July, 2020
  • Apa beza diet sendiri dengan diet ada coach??

Of course  kita perlu ada coach.
Coach akan menunjukkan jalan untuk amalkan pemakanan sihat..

Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❎tak ada bimbingan coach
❎tak tahu nak makan apa?
❎tak ada orang monitor progress
❎tak ada target yg realistik
❎kurang faham konsep turun berat

Untuk yang berminat join JULAI  INTAKE!
Klik link di bio ig..

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Apa beza diet sendiri dengan diet ada coach??

    Of course kita perlu ada coach.
    Coach akan menunjukkan jalan untuk amalkan pemakanan sihat..

    Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
    ❎tak ada bimbingan coach
    ❎tak tahu nak makan apa?
    ❎tak ada orang monitor progress
    ❎tak ada target yg realistik
    ❎kurang faham konsep turun berat

    Untuk yang berminat join JULAI INTAKE!
    Klik link di bio ig..

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  3  0  7 July, 2020
  • PORTION MAKAN YANG BETUL UNTUK NAK TURUNKAN BERAT
.
Cuba ingat balik... mcm mana portion makanan dlm pinggan yg biasa anda makan?
.
Untuk yg join advance coaching program... mmg sy akan pantau plate anda secara harian. One-on-one... portion betul atau tidak, bahan yg digunakan betul atau tidak.. cara masakan clean atau tidak. Bila dah habis 1 season program, semua dah master portion..😊
.
Intake JULAI now - klik link di profile ig.

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • PORTION MAKAN YANG BETUL UNTUK NAK TURUNKAN BERAT
    .
    Cuba ingat balik... mcm mana portion makanan dlm pinggan yg biasa anda makan?
    .
    Untuk yg join advance coaching program... mmg sy akan pantau plate anda secara harian. One-on-one... portion betul atau tidak, bahan yg digunakan betul atau tidak.. cara masakan clean atau tidak. Bila dah habis 1 season program, semua dah master portion..😊
    .
    Intake JULAI now - klik link di profile ig.

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  5  0  7 July, 2020
  • [ NOT EATING BREAKFAST OFTEN LEADS TO OVEREATING LATER IN YOUR DAY ]
.
Sapa kata berdiet kene skip sarapan pagi? Salah, itu ilmu yang salah. Diet yang betul adalah tidak meninggalkan sarapan pagi kerana kalau tak sarapan pagi, kita akan terdedah kepada risiko mengambil makanan berlebihan di akhir hari disebabkan dah terlalu lapar.
.
Tambahan lagi, bersarapan pagi boleh meningkatkan metabolisme. Apabila korang bangun pagi, kadar gula darah akan turun, jadi korang memerlukan sarapan yang padat nutrien yang dapat memberikan tenaga untuk melewati hari dan memulakan metabolisme korang.
.
Korang cubalah makan sarapan sekurang-kurangnya dalam 2 jam selepas bangun tidur untuk tingkatkan metabolisme korang.
.
Jangan seksa diri korang dengan cara berdiet yang salah. Korang boleh wasap Dilla dan Dilla akan bantu guard korang berdiet dengan betul dan berkesan. FREE je. Dilla just nak tolong korang.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus
  • [ NOT EATING BREAKFAST OFTEN LEADS TO OVEREATING LATER IN YOUR DAY ]
    .
    Sapa kata berdiet kene skip sarapan pagi? Salah, itu ilmu yang salah. Diet yang betul adalah tidak meninggalkan sarapan pagi kerana kalau tak sarapan pagi, kita akan terdedah kepada risiko mengambil makanan berlebihan di akhir hari disebabkan dah terlalu lapar.
    .
    Tambahan lagi, bersarapan pagi boleh meningkatkan metabolisme. Apabila korang bangun pagi, kadar gula darah akan turun, jadi korang memerlukan sarapan yang padat nutrien yang dapat memberikan tenaga untuk melewati hari dan memulakan metabolisme korang.
    .
    Korang cubalah makan sarapan sekurang-kurangnya dalam 2 jam selepas bangun tidur untuk tingkatkan metabolisme korang.
    .
    Jangan seksa diri korang dengan cara berdiet yang salah. Korang boleh wasap Dilla dan Dilla akan bantu guard korang berdiet dengan betul dan berkesan. FREE je. Dilla just nak tolong korang.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus

  •  3  0  7 July, 2020
  • Post kali ni Dilla nak share korang tentang " Cheat Day" iaitu hari yang mana korang boleh nikmati hidangan kesukaan dan lupakan tentang pantang larang diet.
.
Yes, korang boleh je Cheat day. Tujuan Cheat day ni adalah memberi dorongan emosi yang membuatkan korang terus termotivasi untuk berdiet.
.
Korang tetapkan hari bila korang nak Cheat day dan pada masa yang sama korang kekal dengan diet pada hari-hari lain.
.
Lebih baik korang pilih satu hari dari 7 hari seminggu untuk Cheat day dari korang memilih untuk makan pada bila-bila masa sahaja.
.
Ada setengah pendapat kata Cheat day ni tak elok sebab tak melatih diri untuk hindari makanan tak sihat. Kalau korang setuju, mungkin korang boleh; minggu ni gap 7 hari and then cheat day, minggu depan gap 10 hari and then cheat. Korang sentiasa tambah korang punya gap cheat day dari masa ke semasa. But if korang tak cukup kuat, cheat day satu kali seminggu dah bagus.
.
Nanti Dilla akan kongsi tip macam mana nak Cheat day korang tak tersasar jauh.
.
Korang boleh turn on notification ig @cushysharing untuk tips kurus tanpa berlapar atau wasap je Dilla di 0199839038.
.
#cushysharing
#zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus
  • Post kali ni Dilla nak share korang tentang " Cheat Day" iaitu hari yang mana korang boleh nikmati hidangan kesukaan dan lupakan tentang pantang larang diet.
    .
    Yes, korang boleh je Cheat day. Tujuan Cheat day ni adalah memberi dorongan emosi yang membuatkan korang terus termotivasi untuk berdiet.
    .
    Korang tetapkan hari bila korang nak Cheat day dan pada masa yang sama korang kekal dengan diet pada hari-hari lain.
    .
    Lebih baik korang pilih satu hari dari 7 hari seminggu untuk Cheat day dari korang memilih untuk makan pada bila-bila masa sahaja.
    .
    Ada setengah pendapat kata Cheat day ni tak elok sebab tak melatih diri untuk hindari makanan tak sihat. Kalau korang setuju, mungkin korang boleh; minggu ni gap 7 hari and then cheat day, minggu depan gap 10 hari and then cheat. Korang sentiasa tambah korang punya gap cheat day dari masa ke semasa. But if korang tak cukup kuat, cheat day satu kali seminggu dah bagus.
    .
    Nanti Dilla akan kongsi tip macam mana nak Cheat day korang tak tersasar jauh.
    .
    Korang boleh turn on notification ig @cushysharing untuk tips kurus tanpa berlapar atau wasap je Dilla di 0199839038.
    .
    #cushysharing
    #zulinazizkurus #macammananakkurus #kurussihat #kurusdansihat #tehhijaukurus #detok #supplementkurus #tipkurus #tipbakarlemak #kurustanpaubat #resepikurus #resepidiet #tipkuruscepat #kempiskanperut #pipitembam #kurussebelumkahwin #dietfood #dietberkesan #fitnessmalaysia #resepisihat #overweight #kurussemulajadi #plussize #atasiobesiti #pehabesar #obesiti #eatclean #ubatkurus #supplement #supplementkurus

  •  2  0  6 July, 2020
  • Assalamualaikum dan hai semua.😍

Saya Coach Ara, 43 tahun dan mula sesi ke-17.
Alhamdulillah saya bersyukur dapat bersama dalam program ini dan berpeluang mengenali #teamnickhinhussien dan kini menjadi sebahagian daripada team.

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga buat Coach Nick dan Coach Mila yang banyak membimbing saya.

Terima kasih juga buat seluruh team coach serta senior yang banyak membantu di sepanjang journey ini.

Buat semua, tahniah kerana berada di sini dalam sesi ke-42. Empty your cup. Dengar cakap coach. Follow rapat-rapat. Buat betul-betul sampai capai target. Saya mendoakan yang terbaik buat semua.💪🏽💪🏽🔥

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Assalamualaikum dan hai semua.😍

    Saya Coach Ara, 43 tahun dan mula sesi ke-17.
    Alhamdulillah saya bersyukur dapat bersama dalam program ini dan berpeluang mengenali #teamnickhinhussien dan kini menjadi sebahagian daripada team.

    Ucapan terima kasih yang tidak terhingga buat Coach Nick dan Coach Mila yang banyak membimbing saya.

    Terima kasih juga buat seluruh team coach serta senior yang banyak membantu di sepanjang journey ini.

    Buat semua, tahniah kerana berada di sini dalam sesi ke-42. Empty your cup. Dengar cakap coach. Follow rapat-rapat. Buat betul-betul sampai capai target. Saya mendoakan yang terbaik buat semua.💪🏽💪🏽🔥

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  4  0  6 July, 2020
  • SERIUS NAK KURUS TAPI TAK TAHU CARANYA?

Siapa yang saya cari🙋‍♀
☑️anda yang tak tahu masak makanan diet.
☑️anda yang baru nak mula diet.
☑️anda yang masih mencari-cari idea masakan diet.
☑️anda yang tengah cari geng makan nak kurus.
☑️anda yang dah give up untuk turun berat.

Alhamdulilah semua akan jadi mudah dalam program sebab?
💥Meal plan disediakan.
💥list barang sihat 💥Jadual makan  disediakan
💥Nutrisi pagi dan malam disediakan.

Serius berat turun 3-10kg satu sebulan😄

Slot terhad‼️
Serius nak turun berat 3-10kg ,KLIK LINK DI BIO atau 
Klik link di bawah⤵️
http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • SERIUS NAK KURUS TAPI TAK TAHU CARANYA?

    Siapa yang saya cari🙋‍♀
    ☑️anda yang tak tahu masak makanan diet.
    ☑️anda yang baru nak mula diet.
    ☑️anda yang masih mencari-cari idea masakan diet.
    ☑️anda yang tengah cari geng makan nak kurus.
    ☑️anda yang dah give up untuk turun berat.

    Alhamdulilah semua akan jadi mudah dalam program sebab?
    💥Meal plan disediakan.
    💥list barang sihat 💥Jadual makan disediakan
    💥Nutrisi pagi dan malam disediakan.

    Serius berat turun 3-10kg satu sebulan😄

    Slot terhad‼️
    Serius nak turun berat 3-10kg ,KLIK LINK DI BIO atau
    Klik link di bawah⤵️
    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  10  0  6 July, 2020
  • Alhamdulilah..assalamualaikum.🥰
Jom sarapan..
Pilih sarapan yg betul bernutrisi utk badan kita.

Hidup mesti bijak memilih🙋‍♀

Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
Atau

http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

#teamsitimin
#teamckrosliza
#everyoneloseweightonline
#kurussihat

#sihatcantik
#coachingonline
#dietsihat
#jomkurus
#tipkurusmudah
#tipkuruscepat
#cabarankurus
#dietkirakalori
#kurustanpalapar
#kalorimakan
#fitmalaysia
#utm
#bisnessonline
#missfazura
#ajimaura
#shoppingonline
#neelofa
#selangor
#terapiinstagram
#AuraInsta
#AuraInstaBatch13
#usahawanonline
#IGMASHUP
#alifsyukriterlajaklaris
#sarasajeeda

○
  • Alhamdulilah..assalamualaikum.🥰
    Jom sarapan..
    Pilih sarapan yg betul bernutrisi utk badan kita.

    Hidup mesti bijak memilih🙋‍♀

    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.

    Follow @sitimin.ahmad untuk more info efektif turun berat💥
    Atau

    http://www.wasap.my/60193944046/sitimindiet

    #teamsitimin
    #teamckrosliza
    #everyoneloseweightonline
    #kurussihat

    #sihatcantik
    #coachingonline
    #dietsihat
    #jomkurus
    #tipkurusmudah
    #tipkuruscepat
    #cabarankurus
    #dietkirakalori
    #kurustanpalapar
    #kalorimakan
    #fitmalaysia
    #utm
    #bisnessonline
    #missfazura
    #ajimaura
    #shoppingonline
    #neelofa
    #selangor
    #terapiinstagram
    #AuraInsta
    #AuraInstaBatch13
    #usahawanonline
    #IGMASHUP
    #alifsyukriterlajaklaris
    #sarasajeeda

  •  9  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah  #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  14  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita  #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  6  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm  #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #videoviral

  •  6  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah  #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  9  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita  #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #jubah #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  20  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #browniessedap #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  8  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani  #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  8  0  5 July, 2020
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
.
Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
5 kg : 2 bulan
7 kg : 3 bulan 
10 kg : 4 bulan 
20 kg : 6 7 bulan 
30 kg : 8 bulan ke atas

Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
That’s most important than anything else.
.
Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
.
KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
.
🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
➡️ Lebih fokus & fighting spirit
➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
.
🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
.
#dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
#ariani   #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_ 
#lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral
  • Ramai Mungkin dah dapat Results yang best & bagus !! Alhamdulillah.. .
    Tapi belum blh lg Beriang ria Sb kita belom blh lock weight tu . Maksud lock adalah - kita dan turun ke kg yang secure dlm berat ideal kita
    Contoh Coach husna 155 cm , dah 47 kg . Means potensi naik Hanya 2/3 kg kalau terrrcheat makan kan ☺️☺️☺️☺️ terlajak Laris dsbgnya... Sabar Dgn Proses ❤️ everything success is from little thing, you'll see. InshaAllah
    .
    Sebulan ? Tak Mungkin , bertahun menternak lemak membela lemak itu..
    Meh @husnahusain_ bg average bulan utk lock berat ideal tu . Total lost brapa kg dan brapa bulan di perlukan .
    5 kg : 2 bulan
    7 kg : 3 bulan
    10 kg : 4 bulan
    20 kg : 6 7 bulan
    30 kg : 8 bulan ke atas

    Dalam komuniti yg betul ia sgt membantu Proses Penurunan Kita ya ..
    That’s most important than anything else.
    .
    Coach Husna, 29 tahun 📲 0111 5354842 (klik link di profile @husnahusain_ direct masuk ke WhatsApp)
    .
    KENAPA PERLU JOIN PROGRAM ⬇️
    .
    🖤 menu sihat dan sedap - jemput tengok di #menupesertapowerfit
    🖤 konsep meal prep cara masa pratikal, tidak perlu masa hari², yg membolehkan peserta on track & resepi step by step, yg xreti masak terus pandai
    🖤 workout berkesan & sistematik oleh qualified personal trainer kami
    🖤 bantuan dari coach secara personal & group support - Beza buat sendiri dengan Team PowerFit Malaysia
    ➡️ Lebih fokus & fighting spirit
    ➡️ Result orientated - fokus kurangkan size badan
    ➡️ Perjuangan sama² jadi sentiasakan pulang ke darat selepas ke laut 😁
    ➡️ Ada topik pemakanan yg memudahkan peserta memahami konsep ilmu macros dan size hidangan, hanya ilmu boleh memudahkan kita kekal ideal berat
    .
    🚀 TRANSFORMASI TUKAR SIZE BAJU (secara online and feom your comfort home).
    .
    #dietatkinsmalaysia #kurustanpaberlapar #mingguanwanita #majalahnona #tudungneelofar #tv3 #intermittentfasting
    #ariani  #tipkuruscepat #seluarxxl #makanansihat #menusihat #bazaarpaknil #kempisperut #ubatkurus #fitness #kurussihat #resepisihat #homefitness #fitfromhome #fitmoms #teamhusnahusain_ #husnahusain_
    #lilypetuna #icsyv #hotfm #sinar #videoviral

  •  7  0  5 July, 2020

Top #tipkuruscepat Posts

  • Korang snacking makan apa tu??
.
.
Snacking pisang boleh ke bantu turun berat..? Boleh
.
Jadi lepas ni kita lebih arif pasal kalori. Bukan kira kalori je tapi ambil kira juga apa manfaat makanan tu pada badan kita.

Contohnya, chewing gum 100 kalori. Pisang 200 kalori. Memang pisang lebih tinggi kalori dari chewing gum tapi apa nutrient yang kita dapat jika snacking ambil chewing gum? So, bukan hanya pilih yang rendah kalori semata tapi ambil kira juga apa manfaat nutrisi pada badan kita ✅
.
.
Ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi September 2019.Cepat daftar segera klik link di bio ig @anisnafisha._ 🔥🔥🔥🔥.
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku  #menusihat #instafamous #kauyangpertama #tipkuruscepat #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #azamtahunbaru #tuandanial #satukanrasa #hilangyangkembali  #pia #paidreviewmalaysia #DramaSangat
  • Korang snacking makan apa tu??
    .
    .
    Snacking pisang boleh ke bantu turun berat..? Boleh
    .
    Jadi lepas ni kita lebih arif pasal kalori. Bukan kira kalori je tapi ambil kira juga apa manfaat makanan tu pada badan kita.

    Contohnya, chewing gum 100 kalori. Pisang 200 kalori. Memang pisang lebih tinggi kalori dari chewing gum tapi apa nutrient yang kita dapat jika snacking ambil chewing gum? So, bukan hanya pilih yang rendah kalori semata tapi ambil kira juga apa manfaat nutrisi pada badan kita ✅
    .
    .
    Ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi September 2019.Cepat daftar segera klik link di bio ig @anisnafisha._ 🔥🔥🔥🔥.
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437
    .
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #tipkuruscepat #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #azamtahunbaru #tuandanial #satukanrasa #hilangyangkembali #pia #paidreviewmalaysia #DramaSangat

  •  4,305  68  28 August, 2019
  • Pagi Ni Yang Dan Minum Teh Tarik

Nak tahu kalori teh tarik boleh tgk gambar tu☝️ Jangan selalu amalkan sebab tinggi gula dan tak bagus untuk kesihatan sekali sekala takpe..Air kosong hanya 0kalori yang mana lebih ok?
.
.
Ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi September 2019.Cepat daftar segera klik link di bio ig @anisnafisha._ 🔥🔥🔥🔥.
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku  #menusihat #instafamous #kauyangpertama #tipkuruscepat #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #azamtahunbaru #tuandanial #satukanrasa #hilangyangkembali  #pia #paidreviewmalaysia #DramaSangat
  • Pagi Ni Yang Dan Minum Teh Tarik

    Nak tahu kalori teh tarik boleh tgk gambar tu☝️ Jangan selalu amalkan sebab tinggi gula dan tak bagus untuk kesihatan sekali sekala takpe..Air kosong hanya 0kalori yang mana lebih ok?
    .
    .
    Ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi September 2019.Cepat daftar segera klik link di bio ig @anisnafisha._ 🔥🔥🔥🔥.
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437
    .
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #tipkuruscepat #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #azamtahunbaru #tuandanial #satukanrasa #hilangyangkembali #pia #paidreviewmalaysia #DramaSangat

  •  405  5  30 August, 2019
  • [DAH KURUS NAK KURUS LAGI?😱😱]
.
Boleh lost 11kg pulak tu🤨
Pelik kan?Rupanya yang turun tu adalah lemak dalam badan kita
.
Mudahnya Kurus dengan Ilmu pemakanan dan Team Support
.
Apa yang anda dapat jika join program kami?
-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
✔️Meal plan zigzag 25(Hari)
✔️Kurus tanpa berlapar boleh makan nasi
✔️Grocery list
✔️Combo workout
✔️21 Topik berkenan diet sihat
✔️I on 1 coach with coach
✔️Group support 100% Online
✔️Segalannya dapat direct coching melalui whatapp
✔️Berpeluang menang Hadiah dari coach
.
.
Ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi September 2019.cepat daftar segera klik link di bio ig @anisnafisha._ 🔥🔥🔥🔥.
.
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
.
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku  #menusihat #instafamous #kauyangpertama #tipkuruscepat #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
#meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #azamtahunbaru #tuandanial #satukanrasa #hilangyangkembali  #pia #paidreviewmalaysia #DramaSangat
  • [DAH KURUS NAK KURUS LAGI?😱😱]
    .
    Boleh lost 11kg pulak tu🤨
    Pelik kan?Rupanya yang turun tu adalah lemak dalam badan kita
    .
    Mudahnya Kurus dengan Ilmu pemakanan dan Team Support
    .
    Apa yang anda dapat jika join program kami?
    -------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------
    ✔️Meal plan zigzag 25(Hari)
    ✔️Kurus tanpa berlapar boleh makan nasi
    ✔️Grocery list
    ✔️Combo workout
    ✔️21 Topik berkenan diet sihat
    ✔️I on 1 coach with coach
    ✔️Group support 100% Online
    ✔️Segalannya dapat direct coching melalui whatapp
    ✔️Berpeluang menang Hadiah dari coach
    .
    .
    Ok sekarang secara rasminya saya open pendaftaran bagi sesi September 2019.cepat daftar segera klik link di bio ig @anisnafisha._ 🔥🔥🔥🔥.
    .
    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437
    .
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia #sayanakcantik #dramasweetdreams #utusancintabuatadam #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #semuasalahku #menusihat #instafamous #kauyangpertama #tipkuruscepat #gemukkuruscantik #puteriyangditukar #perutkempis#resepisihat
    #meleTop #icanseeyourvoicemalaysia #azamtahunbaru #tuandanial #satukanrasa #hilangyangkembali #pia #paidreviewmalaysia #DramaSangat

  •  299  2  22 August, 2019
  • Pagi Ni Yang Dan Minum Teh Tarik

Nak tahu kalori teh tarik boleh tgk gambar tu☝️ Jangan selalu amalkan sebab tinggi gula dan tak bagus untuk kesihatan sekali sekala takpe..Air kosong hanya 0kalori yang mana lebih ok?
.
.

kurussihat #tipskuruscepat #healthymealplan #kurusmudah #azamtahunbaru #kualalumpur #obesiti #negaraku #tipsdiet #makansedap #kualalumpur #brunei #malaysia #sabah #sarawak #kelanajaya #petalingjaya #damansarautama#teamckrosliza
#kurussihat#sihatcantik
#coachingonline#dietsihat#jomkurus
#tipkurusmudah#tipkuruscepat
#cabarankurus#dietkirakalori
#kurustanpalapar#kalorimakan
  • Pagi Ni Yang Dan Minum Teh Tarik

    Nak tahu kalori teh tarik boleh tgk gambar tu☝️ Jangan selalu amalkan sebab tinggi gula dan tak bagus untuk kesihatan sekali sekala takpe..Air kosong hanya 0kalori yang mana lebih ok?
    .
    .

    kurussihat #tipskuruscepat #healthymealplan #kurusmudah #azamtahunbaru #kualalumpur #obesiti #negaraku #tipsdiet #makansedap #kualalumpur #brunei #malaysia #sabah #sarawak #kelanajaya #petalingjaya #damansarautama#teamckrosliza
    #kurussihat#sihatcantik
    #coachingonline#dietsihat#jomkurus
    #tipkurusmudah#tipkuruscepat
    #cabarankurus#dietkirakalori
    #kurustanpalapar#kalorimakan

  •  5,125  79  12 September, 2019