#thejunnitestimoni Instagram Photos & Videos

thejunnitestimoni - 8.2k posts

Hashtag Popularity

1.8
average comments
11.5
average likes

Latest #thejunnitestimoni Posts

  • JOM DAPATKAN GLOWING SKIN DENGAN...✨⁣
⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣
⁣
Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
1. Guna 1-2 pam⁣⁣
2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
📲8215225
@junnibeauty.unq 
.
#TeamJutawanBidadariJunni #TeamJutawanNisaMuslimah #TheJunniResellerBrunei #thejunnitestimoni 
#TheJunniPutihKorea #TheJunniReseller 
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
  • JOM DAPATKAN GLOWING SKIN DENGAN...✨⁣

    Hi Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣

    Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
    1. Guna 1-2 pam⁣⁣
    2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
    3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    📲8215225
    @junnibeauty.unq
    .
    #TeamJutawanBidadariJunni #TeamJutawanNisaMuslimah #TheJunniResellerBrunei #thejunnitestimoni
    #TheJunniPutihKorea #TheJunniReseller
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣

  •  2  0  25 July, 2020
  • STEPS SKINCARE UNTUK SEMUA JENIS KULIT🔥😍⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Nak tahu tak langkah-langkah macam mana pakai skincare #PinkishWhiteAdvanceSet? Kali ni Sis Junni nak share steps PWAS serta Licen Serum dan Pinkish White Instant Scrub🤩⁣⁣
⁣⁣
Steps untuk produk Junni adalah...⁣
1. Cuci muka dengan Pinkish White Cleanser ⁣
2. Exfoliate dengan menggunakan Pinkish White Instant Scrub⁣
3. Apply Pinkish White Toner supaya pH kulit kembali normal⁣
4. Gunakan Licen Serum untuk glowing dan cerahkan kulit⁣
5. Lindungi kulit dengan Pinkish Day Cream⁣

#thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
  • STEPS SKINCARE UNTUK SEMUA JENIS KULIT🔥😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Nak tahu tak langkah-langkah macam mana pakai skincare #PinkishWhiteAdvanceSet? Kali ni Sis Junni nak share steps PWAS serta Licen Serum dan Pinkish White Instant Scrub🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Steps untuk produk Junni adalah...⁣
    1. Cuci muka dengan Pinkish White Cleanser ⁣
    2. Exfoliate dengan menggunakan Pinkish White Instant Scrub⁣
    3. Apply Pinkish White Toner supaya pH kulit kembali normal⁣
    4. Gunakan Licen Serum untuk glowing dan cerahkan kulit⁣
    5. Lindungi kulit dengan Pinkish Day Cream⁣

    #thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat

  •  7  0  18 July, 2020
  • Confidence level: Selfie with no filter😜⁣
⁣
You all pernah tak selfie tanpa filter? Ira dulu pun selalu tak confident kalau tak pakai filter😫 Tapi sekarang tak dah! So, you all nak tak ira bantu you all dapatkan confidence level macam ni?😍⁣
⁣
Haaa, apa yang you all perlu buat adalah, jaga skin you all dengan mengamalkan diet yang sihat dan skincare routine yang power! You all kena berdisiplin tau🤗⁣
⁣
Avoid makan makanan berminyak, berproses dan make sure jaga skincare routine tu! You all boleh dapatkan skincare kit lengkap dari produk Junni iaitu Pinkish White Advance Set yang mengandungi cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. Jangan lupa scrub 2-3 kali seminggu, baru lah flawless🥰

#thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
  • Confidence level: Selfie with no filter😜⁣

    You all pernah tak selfie tanpa filter? Ira dulu pun selalu tak confident kalau tak pakai filter😫 Tapi sekarang tak dah! So, you all nak tak ira bantu you all dapatkan confidence level macam ni?😍⁣

    Haaa, apa yang you all perlu buat adalah, jaga skin you all dengan mengamalkan diet yang sihat dan skincare routine yang power! You all kena berdisiplin tau🤗⁣

    Avoid makan makanan berminyak, berproses dan make sure jaga skincare routine tu! You all boleh dapatkan skincare kit lengkap dari produk Junni iaitu Pinkish White Advance Set yang mengandungi cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. Jangan lupa scrub 2-3 kali seminggu, baru lah flawless🥰

    #thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat

  •  13  0  16 July, 2020
  • Main ingredients dalam Pinkish White Advance Set🔥⁣
⁣
Pinkish White Cleanser - Sodium Cocoyl Glycinate (amino acid) untuk membershihkan kotoran pada kulit, melembutkan kulit, tidak mengeringkan kulit, ejen pembersih semulajadi menjadi cleanser berbuih creamy.⁣
⁣
Pinkish White Toner - Lamanaria (seaweed) bagi mengelakkan rashes atau radang.⁣
⁣
Pinkish White Cream - Tomato Extract untuk menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata.⁣
⁣
Pinkish White Day Cream - Strawberry Extract (Fragaria vesca) yang membuat kulit kurang panas apabila terdedah matahari & sebagai ejen pencerahan
⁣.
.
.
#thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
  • Main ingredients dalam Pinkish White Advance Set🔥⁣

    Pinkish White Cleanser - Sodium Cocoyl Glycinate (amino acid) untuk membershihkan kotoran pada kulit, melembutkan kulit, tidak mengeringkan kulit, ejen pembersih semulajadi menjadi cleanser berbuih creamy.⁣

    Pinkish White Toner - Lamanaria (seaweed) bagi mengelakkan rashes atau radang.⁣

    Pinkish White Cream - Tomato Extract untuk menyejukkan kulit, mengurangkan jerawat, merawat tona tak sekata.⁣

    Pinkish White Day Cream - Strawberry Extract (Fragaria vesca) yang membuat kulit kurang panas apabila terdedah matahari & sebagai ejen pencerahan
    ⁣.
    .
    .
    #thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat

  •  2  0  15 July, 2020
  • Dua kali sehari pakai Pinkish White Cleanser tau😉
⁣
Cleanser ni you all boleh dapatkan dalam #PinkishWhiteAdvanceSet yang lengkap dengan toner, moisturiser dan sunscreen 🤩⁣
⁣
Tekstur Pinkish White Cleanser ni creamy and bila you all mix dengan air, dia tak berbuih sangat sesuai sangat untuk dry skin, dan semua jenis kulit🥳⁣⁣
⁣
You all dah join GIVEAWAY yang Junni buat? Kalau belum, cepat jawab survey di link pada bio @junnibeautyhq sebab kita nak bagi PWIScrub free kat you all😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Dua kali sehari pakai Pinkish White Cleanser tau😉

    Cleanser ni you all boleh dapatkan dalam #PinkishWhiteAdvanceSet yang lengkap dengan toner, moisturiser dan sunscreen 🤩⁣

    Tekstur Pinkish White Cleanser ni creamy and bila you all mix dengan air, dia tak berbuih sangat sesuai sangat untuk dry skin, dan semua jenis kulit🥳⁣⁣

    You all dah join GIVEAWAY yang Junni buat? Kalau belum, cepat jawab survey di link pada bio @junnibeautyhq sebab kita nak bagi PWIScrub free kat you all😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  5 July, 2020
  • PUTIH SEPANTAS 15 MINIT??😱🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Percaya tak Sis Junni boleh bantu you all putih sepantas 15 minit? Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Kalau you all ada masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead, cubalah #PinkishWhiteInstantScrub😍⁣⁣
⁣⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣.
.
.
#thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat
  • PUTIH SEPANTAS 15 MINIT??😱🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Percaya tak Sis Junni boleh bantu you all putih sepantas 15 minit? Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Kalau you all ada masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead, cubalah #PinkishWhiteInstantScrub😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
    ⁣.
    .
    .
    #thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis ⁣#JunniBeauty⁣ #JunniBeautyBantuAnda⁣ #SolusiKulitBreakout⁣ #BerkesanDanSelamat

  •  11  0  3 July, 2020
  • DAILY AND WEEKLY SKINCARE ROUTINE...⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all masih tak tahu nak pakai produk apa untuk pagi, malam dan mingguan, cuba <Swipe Left> sekarang😍⁣
⁣
Everyday you all kena pakai⁣
✅ oil cleanser⁣
✅ cleanser⁣
✅ toner⁣
✅ serum⁣
✅ moisturiser⁣
✅ SPF⁣
⁣
Kalau mingguan, hanya pakai 2-3 kali seminggu supaya skin you all tak mengalamu iritasi iaitu⁣
✨ scrub⁣
✨ face mask⁣
⁣
Siapa dah ada full set Junni and nak ada, cuba komen SAYA kat bawah👇🏻🤩⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • DAILY AND WEEKLY SKINCARE ROUTINE...⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all masih tak tahu nak pakai produk apa untuk pagi, malam dan mingguan, cuba sekarang😍⁣

    Everyday you all kena pakai⁣
    ✅ oil cleanser⁣
    ✅ cleanser⁣
    ✅ toner⁣
    ✅ serum⁣
    ✅ moisturiser⁣
    ✅ SPF⁣

    Kalau mingguan, hanya pakai 2-3 kali seminggu supaya skin you all tak mengalamu iritasi iaitu⁣
    ✨ scrub⁣
    ✨ face mask⁣

    Siapa dah ada full set Junni and nak ada, cuba komen SAYA kat bawah👇🏻🤩⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  27 June, 2020
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all nak tak skin putih pinkish? Kalau nak, kena lah cuba #PinkishWhiteAdvaceSet sebab dalam packaging cantik ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen! Lengkap skincare you all😍⁣
⁣
Macam mana boleh putih pinkish? Kalau nak tahu, Pinkish White Cream ni lah yang akan buat kulit you all pinkish, memang tak nampak pucat muka! Steps untuk pakai Pinkish White Advance Set ni adalah...⁣😋
⁣
1. Cuci muka dengan Pinkish White Cleanser⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣
3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream ⁣
4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣
⁣
Tekstur kesemua produk ni lightweight, sesuai untuk semua jenis kulit. Siapa dah cuba PWAS, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH??🤩⁣

    Morning Junni Angels! You all nak tak skin putih pinkish? Kalau nak, kena lah cuba #PinkishWhiteAdvaceSet sebab dalam packaging cantik ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen! Lengkap skincare you all😍⁣

    Macam mana boleh putih pinkish? Kalau nak tahu, Pinkish White Cream ni lah yang akan buat kulit you all pinkish, memang tak nampak pucat muka! Steps untuk pakai Pinkish White Advance Set ni adalah...⁣😋

    1. Cuci muka dengan Pinkish White Cleanser⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣
    3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream ⁣
    4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣

    Tekstur kesemua produk ni lightweight, sesuai untuk semua jenis kulit. Siapa dah cuba PWAS, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  27 June, 2020
  • Nak kulit LICEN lepas raya??🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit licen, kena lah cuba #LicenSerum sebab ia boleh bantu you all bukan licin je, cerahkan kulit sekali tau!😍⁣
⁣⁣
Putih Korea boleh bantu ⁣
✅ pudarkan parut jerawat⁣
✅ melembapkan kulit⁣
✅ merawat masalah jerawat⁣
✅ mencerahkan kulit⁣
⁣⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Junni Angel kita ataupun boleh ke @JunniBeautyTestimoni untuk tengok banyak lagi testimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Nak kulit LICEN lepas raya??🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit licen, kena lah cuba #LicenSerum sebab ia boleh bantu you all bukan licin je, cerahkan kulit sekali tau!😍⁣
    ⁣⁣
    Putih Korea boleh bantu ⁣
    ✅ pudarkan parut jerawat⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣
    ✅ merawat masalah jerawat⁣
    ✅ mencerahkan kulit⁣
    ⁣⁣
    Cuba you all untuk tengok testimoni Junni Angel kita ataupun boleh ke @JunniBeautyTestimoni untuk tengok banyak lagi testimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  27 June, 2020
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩 Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻😘 #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩 Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

    Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻😘 #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  27 June, 2020
  • KEMAM JE DAH PUTIH? WOW🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PutihKorea boleh bantu you all putih seluruh badan tau! Hanya kemam satu sachet setiap hari sebelum tidur😋⁣
⁣⁣
Putih Korea boleh bantu ⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ melembapkan kulit⁣
✅ mengurangkan kulit sunburn⁣
⁣⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Junni Angel kita ataupun boleh ke @JunniBeautyTestimoni untuk tengok banyak lagi testimoni🤗⁣⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
⁣⁣
Face of Junni Beauty @junnibysyaza |⁣⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • KEMAM JE DAH PUTIH? WOW🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PutihKorea boleh bantu you all putih seluruh badan tau! Hanya kemam satu sachet setiap hari sebelum tidur😋⁣
    ⁣⁣
    Putih Korea boleh bantu ⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣
    ✅ mengurangkan kulit sunburn⁣
    ⁣⁣
    Cuba you all untuk tengok testimoni Junni Angel kita ataupun boleh ke @JunniBeautyTestimoni untuk tengok banyak lagi testimoni🤗⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣⁣
    ⁣⁣
    Face of Junni Beauty @junnibysyaza |⁣⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  2  0  27 June, 2020
  • Nak putih tak perlu telan pil🤩🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak sekarang kalau nak putih tak payah telan pil? Kemam je #PutihKorea!😍⁣
⁣
Putih Korea mengandungi Glutathione ⁣
✨ ejen pencerahan kulit⁣
✨ meningkatkan pertumbuhan sel kulit⁣
✨ melindungi kulit dari radikal bebas dari pembentukkan melanin⁣
⁣
Cara consume adalah kemam satu sachet sehari, dan kalau konsisten, you all boleh putih kekal seluruh badan🥰⁣
⁣
Siapa suka rasa masam Putih Korea, cuba komen kat bawah 👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Nak putih tak perlu telan pil🤩🤩⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak sekarang kalau nak putih tak payah telan pil? Kemam je #PutihKorea!😍⁣

    Putih Korea mengandungi Glutathione ⁣
    ✨ ejen pencerahan kulit⁣
    ✨ meningkatkan pertumbuhan sel kulit⁣
    ✨ melindungi kulit dari radikal bebas dari pembentukkan melanin⁣

    Cara consume adalah kemam satu sachet sehari, dan kalau konsisten, you all boleh putih kekal seluruh badan🥰⁣

    Siapa suka rasa masam Putih Korea, cuba komen kat bawah 👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  27 June, 2020
  • NAK TAHU CARA MERAWAT JERAWAT?😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu cara merawat jerawat, you all boleh cuba #PinkishWhiteAdvanceSet tau sebab ia boleh bantu buat skin you all flawless dan cerah🤩⁣
⁣
Pinkish White Advance Set ada basic set skincare lengkap iaitu cleanser, moisturiser, sunblock dan yang terbaru TONER! Toner Junni boleh mengecilkan pori you all tau🥰⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeautynora |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • NAK TAHU CARA MERAWAT JERAWAT?😍⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu cara merawat jerawat, you all boleh cuba #PinkishWhiteAdvanceSet tau sebab ia boleh bantu buat skin you all flawless dan cerah🤩⁣

    Pinkish White Advance Set ada basic set skincare lengkap iaitu cleanser, moisturiser, sunblock dan yang terbaru TONER! Toner Junni boleh mengecilkan pori you all tau🥰⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeautynora |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  5  0  27 June, 2020
  • WOW TEKSTUR PINKISH DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk Pinkish Day Cream! Tekstur dia creamy, lightweight and smooth on skin you all🤩 ⁣⁣⁣⁣
⁣
Cara pakai sunscreen ni adalah you all pakai dua dua jari and seratakan dekat muka you all. Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣
⁣
Pinkish Day Cream sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa suka #PinkishDayCream KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#FlawlessLepasRaya⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • WOW TEKSTUR PINKISH DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk Pinkish Day Cream! Tekstur dia creamy, lightweight and smooth on skin you all🤩 ⁣⁣⁣⁣

    Cara pakai sunscreen ni adalah you all pakai dua dua jari and seratakan dekat muka you all. Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣

    Pinkish Day Cream sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa suka #PinkishDayCream KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  27 June, 2020
  • Confidence level: Selfie with no filter😜⁣
⁣
You all pernah tak selfie tanpa filter? Sis Junni dulu pun selalu tak confident kalau tak pakai filter😫 Tapi sekarang tak dah! So, you all nak tak Sis Junni bantu you all dapatkan confidence level macam ni?😍⁣
⁣
Haaa, apa yang you all perlu buat adalah, jaga skin you all dengan mengamalkan diet yang sihat dan skincare routine yang power! You all kena berdisiplin tau🤗⁣
⁣
Avoid makan makanan berminyak, berproses dan make sure jaga skincare routine tu! You all boleh dapatkan skincare kit lengkap dari produk Junni iaitu Pinkish White Advance Set yang mengandungi cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. Jangan lupa scrub 2-3 kali seminggu, baru lah flawless🥰⁣
⁣
Siapa setuju, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Confidence level: Selfie with no filter😜⁣

    You all pernah tak selfie tanpa filter? Sis Junni dulu pun selalu tak confident kalau tak pakai filter😫 Tapi sekarang tak dah! So, you all nak tak Sis Junni bantu you all dapatkan confidence level macam ni?😍⁣

    Haaa, apa yang you all perlu buat adalah, jaga skin you all dengan mengamalkan diet yang sihat dan skincare routine yang power! You all kena berdisiplin tau🤗⁣

    Avoid makan makanan berminyak, berproses dan make sure jaga skincare routine tu! You all boleh dapatkan skincare kit lengkap dari produk Junni iaitu Pinkish White Advance Set yang mengandungi cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. Jangan lupa scrub 2-3 kali seminggu, baru lah flawless🥰⁣

    Siapa setuju, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  27 June, 2020
  • JUNNI BERHASIL MERAWAT KULIT SENSITIF⁣⁣
⁣⁣
You all tengok kulit Junni Angel kita ni!! Macam mana nak dapatkan kulit macam dia? Mestilah kena guna produk JunniBeauty dan #PinkishWhiteInstantScrub💕⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
"Saya baru pakai sebulan dan hasil sangat memuaskann😘😘🥰😍😍 junni berhasil merawat kulit sensitif sayaaa"⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Cuba <Swipe Left> untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit dia☺️⁣⁣⁣
⁣
Face of Junni Beauty @beyoutiyah |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • JUNNI BERHASIL MERAWAT KULIT SENSITIF⁣⁣
    ⁣⁣
    You all tengok kulit Junni Angel kita ni!! Macam mana nak dapatkan kulit macam dia? Mestilah kena guna produk JunniBeauty dan #PinkishWhiteInstantScrub💕⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    "Saya baru pakai sebulan dan hasil sangat memuaskann😘😘🥰😍😍 junni berhasil merawat kulit sensitif sayaaa"⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Cuba untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit dia☺️⁣⁣⁣

    Face of Junni Beauty @beyoutiyah |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  27 June, 2020
  • GOSOK GOSOK TERUS PUTIH??🤩🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Nak tahu tak you all gosok gosok terus putib?? Macam mana? Haaa pakai #PinkishWhiteInstantScrub lah! PWIScrub ni adalah scrub dan juga masker untuk jadikan kulit flawless dan putih😍⁣
⁣
"Boleh putih kekal ke?" Ehh mestilah boleh, you all pakai je 3 kali seminggu, tengok perubahannya nanti. Jangan risau sebab scrub Junni Beauty menggunakan bahan yang selamat dan berkesan seperti milk, rice bran dan juga strawberry extract🥰⁣
⁣
Siapa suka bau strawberry dari PWIScrub, komen kat bawah 👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • GOSOK GOSOK TERUS PUTIH??🤩🤩⁣

    Morning Junni Angels! Nak tahu tak you all gosok gosok terus putib?? Macam mana? Haaa pakai #PinkishWhiteInstantScrub lah! PWIScrub ni adalah scrub dan juga masker untuk jadikan kulit flawless dan putih😍⁣

    "Boleh putih kekal ke?" Ehh mestilah boleh, you all pakai je 3 kali seminggu, tengok perubahannya nanti. Jangan risau sebab scrub Junni Beauty menggunakan bahan yang selamat dan berkesan seperti milk, rice bran dan juga strawberry extract🥰⁣

    Siapa suka bau strawberry dari PWIScrub, komen kat bawah 👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  27 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  1  0  27 June, 2020
  • Love yourself, love your skin💕⁣
⁣
Apabila kita mencintai diri sendiri, kita tidak bergantung kepada sesiapa, hanya diri sendiri. Sayangi diri akan memudahkan kerja kerana kita terima seadanya🥰⁣
⁣
Love your skin adalah terima condition skin you all. Kulit kita unik dan takkan sama seperti rakan atau orang sekeliling kita. Macam mana nak dapatkan skin yang diidamkan?⁣
⁣
1. Kenalpasti jenis kulit⁣
2. Konsisten dan sabar⁣
3. Jaga kesihatan⁣
4. Hydration is the key!⁣
5. Love yourself⁣
⁣
So kalau you all mula dengan sayangi diri sendiri, skin you all juga akan akan terjaga😋⁣
⁣
Siapa setuju, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Love yourself, love your skin💕⁣

    Apabila kita mencintai diri sendiri, kita tidak bergantung kepada sesiapa, hanya diri sendiri. Sayangi diri akan memudahkan kerja kerana kita terima seadanya🥰⁣

    Love your skin adalah terima condition skin you all. Kulit kita unik dan takkan sama seperti rakan atau orang sekeliling kita. Macam mana nak dapatkan skin yang diidamkan?⁣

    1. Kenalpasti jenis kulit⁣
    2. Konsisten dan sabar⁣
    3. Jaga kesihatan⁣
    4. Hydration is the key!⁣
    5. Love yourself⁣

    So kalau you all mula dengan sayangi diri sendiri, skin you all juga akan akan terjaga😋⁣

    Siapa setuju, cuba angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  27 June, 2020
  • NAK PUTIH SELURUH BADAN?🤩⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kebiasaan produk akan buat kita putih dekat muka je, tapi badan tak putih. Sis Junni tahu, mesti you all tak nak kan tona kulit tak sekata macam tu? Haaa ni Sis Junni nak bantu you all putih seluruh badan dengan consume #PutihKorea😍⁣
⁣⁣
Main ingredients Putih Korea adalah Grape Seed Extract, Astaxanthin, Vitami C dan juga Glutathione 💕⁣
⁣
Ingredients ni berfungsi bagi...⁣
✨ Mencerahkan kulit⁣
✨ Memperbaiki kulit breakout⁣
✨ Mengurangkan keradangan kulit⁣
✨ Tinggi antioksidan⁣
✨ Memudarkan parut jerawat⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba Putih Korea, cuba komen kat bawah sikit👇🏻😋⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • NAK PUTIH SELURUH BADAN?🤩⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kebiasaan produk akan buat kita putih dekat muka je, tapi badan tak putih. Sis Junni tahu, mesti you all tak nak kan tona kulit tak sekata macam tu? Haaa ni Sis Junni nak bantu you all putih seluruh badan dengan consume #PutihKorea😍⁣
    ⁣⁣
    Main ingredients Putih Korea adalah Grape Seed Extract, Astaxanthin, Vitami C dan juga Glutathione 💕⁣

    Ingredients ni berfungsi bagi...⁣
    ✨ Mencerahkan kulit⁣
    ✨ Memperbaiki kulit breakout⁣
    ✨ Mengurangkan keradangan kulit⁣
    ✨ Tinggi antioksidan⁣
    ✨ Memudarkan parut jerawat⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba Putih Korea, cuba komen kat bawah sikit👇🏻😋⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  1  0  27 June, 2020
  • Wow tengok GLOWING skin Kak Ella😍😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Nak tak skin macam macam ni? Flawless, healthy and glowing! Mestilah guna #LicenSerum dari Junni Beauty🤩⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, macam mana serum ni boleh buat skin you all glowing adalah sebab kalium dari ekstrak tomato tu sendiri buatkan skin jadi lembap dan glowww✨⁣
⁣
You all nak tak skin macam Kak Ella? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻😋 ⁣
⁣
Face of Junni Beauty @EllaMustaffa |⁣
Pengguna & Founder Junni Beauty⁣
⁣
#JunniBeauty ⁣
#SolusiKulitBreakout ⁣
#JunniBeautyBantuAnda ⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Wow tengok GLOWING skin Kak Ella😍😍⁣

    Hi Junni Angels! Nak tak skin macam macam ni? Flawless, healthy and glowing! Mestilah guna #LicenSerum dari Junni Beauty🤩⁣

    Kalau you all nak tahu, macam mana serum ni boleh buat skin you all glowing adalah sebab kalium dari ekstrak tomato tu sendiri buatkan skin jadi lembap dan glowww✨⁣

    You all nak tak skin macam Kak Ella? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻😋 ⁣

    Face of Junni Beauty @EllaMustaffa |⁣
    Pengguna & Founder Junni Beauty⁣

    #JunniBeauty
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  6  0  27 June, 2020
  • APA KEGUNAAN LICEN SERUM?🤔⁣
⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #LicenSerum ni banyak kegunaannya tau. Antaranya adalah...⁣
⁣
✨ Merawat masalah jerawat⁣
✨ Menghilangkan blackhead⁣
✨ Menghilangkan parut jerawat⁣
✨ Menjadikan kulit glowing⁣
✨ Melembapkan kulit⁣
⁣⁣
Tak percaya? Cuba pergi ke account @JunniBeautyTestimoni untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angels kita☺️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • APA KEGUNAAN LICEN SERUM?🤔⁣
    ⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #LicenSerum ni banyak kegunaannya tau. Antaranya adalah...⁣

    ✨ Merawat masalah jerawat⁣
    ✨ Menghilangkan blackhead⁣
    ✨ Menghilangkan parut jerawat⁣
    ✨ Menjadikan kulit glowing⁣
    ✨ Melembapkan kulit⁣
    ⁣⁣
    Tak percaya? Cuba pergi ke account @JunniBeautyTestimoni untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angels kita☺️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  0  0  27 June, 2020

Top #thejunnitestimoni Posts

  • Nahh Licen Serum new look😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kini, #LicenSerum berbentuk pump bottle! Tekstur yang sama iaitu watery yang very lightweight on your skin. Sesuai untuk semua jenis kulit! 🤩⁣⁣
⁣⁣
2-3 pam pun dah cukup tau! Botol baru ni adalah 15ml, iaitu kuantiti yang sama dengan sebelum ni😋⁣⁣
⁣⁣
Siapa nak, angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat
  • Nahh Licen Serum new look😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kini, #LicenSerum berbentuk pump bottle! Tekstur yang sama iaitu watery yang very lightweight on your skin. Sesuai untuk semua jenis kulit! 🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    2-3 pam pun dah cukup tau! Botol baru ni adalah 15ml, iaitu kuantiti yang sama dengan sebelum ni😋⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa nak, angkat tangan sikit🙋🏻‍♀️⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamchacha #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat

  •  5  0  3 May, 2020
  • LICEN SERUM BOLEH KE RAWAT PENYAKIT KULIT?🤔⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Ada yang tanya Sis Junni #LicenSerum ni boleh ke merawat penyakit kulit? Sebenarnya penyakit kulit ni berbeza dengan masalah kulit tau😉⁣
⁣
Penyakit kulit ni adalah ekzema, gatal-gatal, kudis dan sebagainya. Jawapannya adalah Licen Serum hanya boleh merawat masalah kulit🤗 ⁣
⁣
Masalah kulit yang dapat dirawat oleh Licen Serum adalah... ⁣
✅ jerawat⁣
✅ kusam⁣
✅ blackhead⁣
✅ kulit kering⁣
✅ kulit berminyak⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable
  • LICEN SERUM BOLEH KE RAWAT PENYAKIT KULIT?🤔⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Ada yang tanya Sis Junni #LicenSerum ni boleh ke merawat penyakit kulit? Sebenarnya penyakit kulit ni berbeza dengan masalah kulit tau😉⁣

    Penyakit kulit ni adalah ekzema, gatal-gatal, kudis dan sebagainya. Jawapannya adalah Licen Serum hanya boleh merawat masalah kulit🤗 ⁣

    Masalah kulit yang dapat dirawat oleh Licen Serum adalah... ⁣
    ✅ jerawat⁣
    ✅ kusam⁣
    ✅ blackhead⁣
    ✅ kulit kering⁣
    ✅ kulit berminyak⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable

  •  8  0  18 May, 2020
  • COMING SOON‼️🤩✨⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Nak tak you all skin waktu umur Fifteen dulu? Kalau you all nak, kenalah tunggu FIFTEEN datang! Tak lama dah, esok kot😜⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nampak tak Sis Junni pegang apa tu? Blur je nampak warna pink tu.. you all nak tak tengok image full Fifteen macam mana?🤩⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah tak sabar nak cuba Fifteen, KOMEN kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable
  • COMING SOON‼️🤩✨⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Nak tak you all skin waktu umur Fifteen dulu? Kalau you all nak, kenalah tunggu FIFTEEN datang! Tak lama dah, esok kot😜⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nampak tak Sis Junni pegang apa tu? Blur je nampak warna pink tu.. you all nak tak tengok image full Fifteen macam mana?🤩⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah tak sabar nak cuba Fifteen, KOMEN kat bawah👇🏻🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable

  •  11  0  11 May, 2020
  • KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE .
💘Mencerahkan kulit
💘Merawat masalah jerawat dan jeragat
💘Mengatasi masalah kulit berminyak
💘Melembabkan kulit wajah supaya kelihatan bermaya dan sihat
💘Mengurangkan Blackhead & Whitehead.  Menjadikan kulit wajah anda putih merah jambu
💘Melembutkan kulit wajah anda seperti bayi
💘Kulit sihat & bebas daripada bahan KIMIA
💘Sesuai untuk semua peringkat umur
💘Sesuai untuk Lelaki & Wanita
💘100% TANPA BAHAN MERKURI
💘Kesan seawal 1 minggu - 2 minggu
——
BANYAK BETUL KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE NI😱 Nak kulit wajah cantik and glowing tak? Tekan link kat bio tu cepat😘
——
#thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis
  • KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE .
    💘Mencerahkan kulit
    💘Merawat masalah jerawat dan jeragat
    💘Mengatasi masalah kulit berminyak
    💘Melembabkan kulit wajah supaya kelihatan bermaya dan sihat
    💘Mengurangkan Blackhead & Whitehead. Menjadikan kulit wajah anda putih merah jambu
    💘Melembutkan kulit wajah anda seperti bayi
    💘Kulit sihat & bebas daripada bahan KIMIA
    💘Sesuai untuk semua peringkat umur
    💘Sesuai untuk Lelaki & Wanita
    💘100% TANPA BAHAN MERKURI
    💘Kesan seawal 1 minggu - 2 minggu
    ——
    BANYAK BETUL KELEBIHAN THE JUNNI PINKISH WHITE NI😱 Nak kulit wajah cantik and glowing tak? Tekan link kat bio tu cepat😘
    ——
    #thejunni #thejunnilovers #thejunniangels #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnimayla #thejunnihq #thejunnireseller #thejunniskincare #thejunnitestimoni #thejunnilicenserum #thejunnibeauty #thejunnimalaysia #thejunnipwis

  •  17  2  12 April, 2020
  • SERUM WATER BASED UNTUK SEMUA JENIS KULIT?? 😍⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit? Tak kesah lah you all normal, kering, berminyak atau berjerawat! Main ingredients dalam serum ni adalah Ekstrak Tomato dan Arbutin🤤⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, Ekstrak Tomato ni bertindak menjadikan kulit you all lembap so that skin kita kekal hydrated dan Ekstrak Arbutin pula untuk mencerahkan skin you all🤩⁣
⁣
Cara pakai serum ni mudah sangat!✨⁣
1. Tekan 2-3 pam Licen Serum⁣
2. Sapu rata pada skin you all ⁣
3. Dab dab sikit supaya cepat meresap dekat skin⁣
⁣
Siapa Licen Serum lover macam Sis Junni, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #flawlessraya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable
  • SERUM WATER BASED UNTUK SEMUA JENIS KULIT?? 😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! You all tahu tak #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit? Tak kesah lah you all normal, kering, berminyak atau berjerawat! Main ingredients dalam serum ni adalah Ekstrak Tomato dan Arbutin🤤⁣

    Kalau you all nak tahu, Ekstrak Tomato ni bertindak menjadikan kulit you all lembap so that skin kita kekal hydrated dan Ekstrak Arbutin pula untuk mencerahkan skin you all🤩⁣

    Cara pakai serum ni mudah sangat!✨⁣
    1. Tekan 2-3 pam Licen Serum⁣
    2. Sapu rata pada skin you all ⁣
    3. Dab dab sikit supaya cepat meresap dekat skin⁣

    Siapa Licen Serum lover macam Sis Junni, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#flawlessraya #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable

  •  6  0  16 May, 2020
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣
⁣
1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
2. Biarkan 10-15 minit⁣
3. Bilas bersih⁣
⁣
Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba PWIScrub, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable
  • SCRUB UNTUK BADAN DAN MUKA? Cuba lah #PinkishWhiteInstantScrub! 15 minit je terus putih😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Pinkish White Instant Scrub sesuai untuk semua jenis kulit, tapi cara penggunaannya berbeza tau! Cara untuk kulit kering & kombinasi adalah...⁣

    1. Scrub dan gosok perlahan di bahagian kulit yang bermasalah⁣
    2. Biarkan 10-15 minit⁣
    3. Bilas bersih⁣

    Penggunaan PWIScrub ni juga adalah untuk masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead🤩⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba PWIScrub, komen kat bawah sikit👇🏻😍⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#thejunni #thejunnitestimoni #skincarelovers #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodshahalam #tjcodpuchong #tjcodbangsar #tjcodkelanajaya #tjcodpetalingjaya #teamkaktini #teamjunnilisa #junniacademy #pinkishwhiteset #dropshipwanted #putihgebu #kulitsihat #postageavailable

  •  4  0  15 May, 2020