#thejunnisingapore Instagram Photos & Videos

thejunnisingapore - 1.3k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
2.1
average likes

Latest #thejunnisingapore Posts

  • Nak tahu tak setiap hari badan kita akan menggantikan 50 juta sel kulit mati dengan yang baharu dan proses ni berlaku paling optimum pada waktu malam?

Kalau nak bangun pagi dengan kulit yang sihat dan segar sebelum tidur jangan lupa pakai licen serum sebab molekul-molekul dalam serum tu membantu proses memperbaharui kulit.

Menarik kan? Cuba share korang punya skincare routine waktu malam 😄

Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

#junnisuriasg#teamjunnilisa#thejunnisingapore #skincareproducts#skintreatment #selfcare #selflove#junnibeauty
  • Nak tahu tak setiap hari badan kita akan menggantikan 50 juta sel kulit mati dengan yang baharu dan proses ni berlaku paling optimum pada waktu malam?

    Kalau nak bangun pagi dengan kulit yang sihat dan segar sebelum tidur jangan lupa pakai licen serum sebab molekul-molekul dalam serum tu membantu proses memperbaharui kulit.

    Menarik kan? Cuba share korang punya skincare routine waktu malam 😄

    Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

    #junnisuriasg #teamjunnilisa #thejunnisingapore #skincareproducts #skintreatment #selfcare #selflove #junnibeauty

  •  2  0  16 February, 2020

Top #thejunnisingapore Posts

  • [𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣
⁣
Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣
⁣
⁣
Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣

#teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #junnisuriasg #thejunnisingapore #skincareproducts #skincare #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty
  • [𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣

    Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣


    Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
    ✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
    ✨Menghilangkan daki⁣
    ✨Mencerahkan kulit⁣
    ✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
    ✨Merawat kulit kusam⁣
    ✨Memutihkan badan & wajah⁣

    #teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #junnisuriasg #thejunnisingapore #skincareproducts #skincare #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty

  •  4  0  4 November, 2019
  • [ SUPPLEMENT AJAIB ] 💯Tiada Collagen tetapii.....⁣
⁣
Putih Korea ni meningkatkan produksi kolagen semulajadi yang ada dalam badan 😍😍😍.⁣
⁣
" Ada sife effect tak? "⁣
⁣
" Rasa apa? Pahit ke? "⁣
⁣
" Sehari kene consume berapa kali? "⁣
⁣
" kalau saya pregnant boleh ke consume ? "⁣
⁣
" kalau saya period, kene berhenti consume dulu ke? "⁣
⁣
Putih Korea ni 💯tiada MERKURI & COLLAGEN. So uols tak perlu risau.....⁣
❌SIDE EFFECT⁣
✅Boleh diconsume orang mengandung & ibu menyusukan bayi⁣
✅Tiada masalah untuk perempuan datang period⁣
🍇🍓Rasa masam masam manis⁣
⁣
🌞Consume 1x sehari sebelum tidur 😴⁣
⁣
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU⁣....Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰⁣😘⁣ Nak cuba?
WhatsApp Ikin, click link in bio.

#thehalalbeautyhub #thejunnisingapore #junnisuriasg #teamjunnilisa
  • [ SUPPLEMENT AJAIB ] 💯Tiada Collagen tetapii.....⁣

    Putih Korea ni meningkatkan produksi kolagen semulajadi yang ada dalam badan 😍😍😍.⁣

    " Ada sife effect tak? "⁣

    " Rasa apa? Pahit ke? "⁣

    " Sehari kene consume berapa kali? "⁣

    " kalau saya pregnant boleh ke consume ? "⁣

    " kalau saya period, kene berhenti consume dulu ke? "⁣

    Putih Korea ni 💯tiada MERKURI & COLLAGEN. So uols tak perlu risau.....⁣
    ❌SIDE EFFECT⁣
    ✅Boleh diconsume orang mengandung & ibu menyusukan bayi⁣
    ✅Tiada masalah untuk perempuan datang period⁣
    🍇🍓Rasa masam masam manis⁣

    🌞Consume 1x sehari sebelum tidur 😴⁣

    Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU⁣....Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰⁣😘⁣ Nak cuba?
    WhatsApp Ikin, click link in bio.

    #thehalalbeautyhub #thejunnisingapore #junnisuriasg #teamjunnilisa

  •  1  0  28 October, 2019