#thejunniputihkorea Instagram Photos & Videos

thejunniputihkorea - 32.7k posts

Hashtag Popularity

30.9
average comments
60.8
average likes

Latest #thejunniputihkorea Posts

  • NAK KULIT PUTIH PINKISH?🤩⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit putih pinkish, kenalah cuba #PinkishWhiteAdvance ⁣yang lengkap dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen 😍⁣
⁣⁣
Pinkish White Advance Set ni dapat membantu...⁣
✅ Kesan pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini⁣
✅ Mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣⁣
✅ Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣⁣
✅ Membantu mengurangkan parut jerawat ⁣⁣
⁣⁣
⁣Komen kat bawah kalau you all nak kulit pinkish😍👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#thejunnitrustedseller #putihgebu #putihmulus #putihmelepak #putihberseri #thejunnimalaysia #thejunni #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #trustedseller #terlajakmurah #freegift #stayathome #norakittyempire #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #koreanlook #korea #dropshipneeded #dropship #nakjanaincome #nakbuatduit #jombuatduit #jombuatduitraya
  • NAK KULIT PUTIH PINKISH?🤩⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all nak kulit putih pinkish, kenalah cuba #PinkishWhiteAdvance ⁣yang lengkap dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen 😍⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Advance Set ni dapat membantu...⁣
    ✅ Kesan pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣⁣
    ✅ Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣⁣
    ✅ Membantu mengurangkan parut jerawat ⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣Komen kat bawah kalau you all nak kulit pinkish😍👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #thejunnitrustedseller #putihgebu #putihmulus #putihmelepak #putihberseri #thejunnimalaysia #thejunni #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #trustedseller #terlajakmurah #freegift #stayathome #norakittyempire #kulitflawless #kulitcantik #kulitputih #koreanlook #korea #dropshipneeded #dropship #nakjanaincome #nakbuatduit #jombuatduit #jombuatduitraya

  •  3  0  11 hours ago
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Hai Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Hai Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  2  0  1 July, 2020
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣
⁣
Hai Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣
⁣
Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣
⁣
✅ melembabkan kulit⁣
✅ menguatkan epidermis⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ meningkatkan kolagen⁣
✅ menghidrasi kulit⁣
⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣

    Hai Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣

    Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣

    ✅ melembabkan kulit⁣
    ✅ menguatkan epidermis⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ meningkatkan kolagen⁣
    ✅ menghidrasi kulit⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  8  0  29 June, 2020
  • ⁣⁣
Kak ella pun ada jerawat hormon ⁣⁣
Tapi kak ella jaga betul-betul ⁣⁣
BASIC SKINCARE ROUTINE EVERYDAY & WEELKY ⁣⁣
So bila jaga basic skincare routine ⁣⁣
Kita punya skin akan terjaga & ada jerawat pun cepat je kecut 😊⁣⁣
⁣⁣
Tips kak ella ⁣⁣
1. Cuci muka teknik double cleansing guna Cleansing oil, kak ella guna brand simple (tengok kat IGTV) ⁣⁣
2. Pinkish white cleanser untuk membersihkan kulit , membuang kotoran di wajah & mencerahkan kulit ⁣⁣
3. PWIScrub guna seminggu 2x di badan & wajah untuk mengurangkan sunburn ⁣⁣
4. Pinkish white toner untuk mengembalikan pH kulit , Mengurangkan jerawat & menghaluskan kulit ⁣⁣
5. Licen serum untuk kulit glowing & kelembapan yang maxima ⁣⁣
6. Pinkish white cream untuk moisturiser + treatment cream boleh letak dot kat jerawat pakai siang & malam ⁣⁣
⁣⁣
⁣
Pinkish White Advance RM127 ⁣
Licen Serum RM 52 ⁣
PWIScrub RM39 ⁣
⁣
Simple je step ni... ⁣⁣
Nak tanya lebih lanjut ingredients + kkm ⁣⁣
Boleh klik link di bio ⁣⁣
Beauty consultant kami sedia membantu ♥️⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • ⁣⁣
    Kak ella pun ada jerawat hormon ⁣⁣
    Tapi kak ella jaga betul-betul ⁣⁣
    BASIC SKINCARE ROUTINE EVERYDAY & WEELKY ⁣⁣
    So bila jaga basic skincare routine ⁣⁣
    Kita punya skin akan terjaga & ada jerawat pun cepat je kecut 😊⁣⁣
    ⁣⁣
    Tips kak ella ⁣⁣
    1. Cuci muka teknik double cleansing guna Cleansing oil, kak ella guna brand simple (tengok kat IGTV) ⁣⁣
    2. Pinkish white cleanser untuk membersihkan kulit , membuang kotoran di wajah & mencerahkan kulit ⁣⁣
    3. PWIScrub guna seminggu 2x di badan & wajah untuk mengurangkan sunburn ⁣⁣
    4. Pinkish white toner untuk mengembalikan pH kulit , Mengurangkan jerawat & menghaluskan kulit ⁣⁣
    5. Licen serum untuk kulit glowing & kelembapan yang maxima ⁣⁣
    6. Pinkish white cream untuk moisturiser + treatment cream boleh letak dot kat jerawat pakai siang & malam ⁣⁣
    ⁣⁣

    Pinkish White Advance RM127 ⁣
    Licen Serum RM 52 ⁣
    PWIScrub RM39 ⁣

    Simple je step ni... ⁣⁣
    Nak tanya lebih lanjut ingredients + kkm ⁣⁣
    Boleh klik link di bio ⁣⁣
    Beauty consultant kami sedia membantu ♥️⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  1  0  27 June, 2020
  • "Kulit muka dah kurang berminyak and parut"😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Haa kalau you all nak hilangkan parut macam Junni Angel kita, you all boleh cuba Pinkish White Advance Set🤩⁣⁣
⁣⁣
Sis Junni nak share steps pakai #PinkishWhiteAdvanceSet⁣⁣
⁣
1. Cuci muka selama 60 saat menggunakan Pinkish White Cleanser⁣⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣⁣⁣
3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream⁣
4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • "Kulit muka dah kurang berminyak and parut"😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Haa kalau you all nak hilangkan parut macam Junni Angel kita, you all boleh cuba Pinkish White Advance Set🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni nak share steps pakai #PinkishWhiteAdvanceSet⁣⁣

    1. Cuci muka selama 60 saat menggunakan Pinkish White Cleanser⁣⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣⁣⁣
    3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream⁣
    4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  23 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣
Postage berlangsung seperti biasa
.
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM179) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa
    .
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  5  0  22 June, 2020
  • NAK HILANGKAN JERAWAT?😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan masalah jerawat dan kekal flawless, cubalah Pinkish White Advance Set sebab produk skincare ni lengkap tau, ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen✨⁣
⁣
Steps nak pakai produk mestilah kena cuci muka dulu dengan Pinkish White Cleanser, dab Pinkish White Toner dekat kapas untuk hilangkan kotoran, apply Pinkish White Cream supaya kulit kekal lembap dan apply juga Pinkish Day Cream untuk perlindungan kulit dari sinaran UV🤩⁣
⁣
Tak payah susah susah nak cari skincare apa sebab semua dalam #PinkishWhiteAdvanceSet. Cuba <Swipe Left> untuk tengok testimoni sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣⁣
⁣⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • NAK HILANGKAN JERAWAT?😍⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan masalah jerawat dan kekal flawless, cubalah Pinkish White Advance Set sebab produk skincare ni lengkap tau, ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen✨⁣

    Steps nak pakai produk mestilah kena cuci muka dulu dengan Pinkish White Cleanser, dab Pinkish White Toner dekat kapas untuk hilangkan kotoran, apply Pinkish White Cream supaya kulit kekal lembap dan apply juga Pinkish Day Cream untuk perlindungan kulit dari sinaran UV🤩⁣

    Tak payah susah susah nak cari skincare apa sebab semua dalam #PinkishWhiteAdvanceSet. Cuba untuk tengok testimoni sebelum dan selepas pada kulit Junni Angel kita☺️⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  20 June, 2020
  • WATER BASED SERUM😍😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni adalah water based, tekstur serum ni watery. Bila you all apply dekat skin you all, rasa serum tu tak berat, akan beri keselesaan🤗⁣
⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni sebab dari pagi pakai serum, kulit takkan berminyak, hanya glowing jee✨ ⁣
⁣
Licen Serum boleh bantu skin you all..⁣
✅ membaiki kulit yang rosak⁣
✅ menghaluskan kulit⁣
✅ anti-penuaan & perlindungan kulit⁣
✅ menegangkan & menyegarkan kulit⁣
⁣
Menarik kan? Sekarang ada PROMO Junni is June, harga Licen Serum + Pinkish White Instant Scrub hanya RM87, asalnya RM91 tau! Kalau nak, komen kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #teamhudaempire #dbeautlegacy #thejunnishahalam #thejunniputihkorea #thejunniselangor #thejunnikedah #thejunnikelantan #thejunnihq
  • WATER BASED SERUM😍😍⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni adalah water based, tekstur serum ni watery. Bila you all apply dekat skin you all, rasa serum tu tak berat, akan beri keselesaan🤗⁣

    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni sebab dari pagi pakai serum, kulit takkan berminyak, hanya glowing jee✨ ⁣

    Licen Serum boleh bantu skin you all..⁣
    ✅ membaiki kulit yang rosak⁣
    ✅ menghaluskan kulit⁣
    ✅ anti-penuaan & perlindungan kulit⁣
    ✅ menegangkan & menyegarkan kulit⁣

    Menarik kan? Sekarang ada PROMO Junni is June, harga Licen Serum + Pinkish White Instant Scrub hanya RM87, asalnya RM91 tau! Kalau nak, komen kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #teamhudaempire #dbeautlegacy #thejunnishahalam #thejunniputihkorea #thejunniselangor #thejunnikedah #thejunnikelantan #thejunnihq

  •  6  0  20 June, 2020
  • PUTIH SELURUH BADAN 15 MINIT?🤩⁣
⁣
Hai Junni Angels! Tahu tak kalau you all apply Pinkish White Instant Scrub, kulit boleh jadi cerah dalam masa 15 minit😍⁣
⁣
Macam mana? Sebab #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh buang kulit sunburn, sel kulit mati yang menjadikan kulit you all lembut dan cerah!⁣
⁣
Main ingredients PWIS adalah...⁣
✅ Aqua⁣
✅ Bleach⁣
✅ Rice Bran⁣
⁣
Cuba komen kat bawah siapa dah grab and nak grab Combo Licen Instant sempena #JunniIsJune👇🏻😜⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • PUTIH SELURUH BADAN 15 MINIT?🤩⁣

    Hai Junni Angels! Tahu tak kalau you all apply Pinkish White Instant Scrub, kulit boleh jadi cerah dalam masa 15 minit😍⁣

    Macam mana? Sebab #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh buang kulit sunburn, sel kulit mati yang menjadikan kulit you all lembut dan cerah!⁣

    Main ingredients PWIS adalah...⁣
    ✅ Aqua⁣
    ✅ Bleach⁣
    ✅ Rice Bran⁣

    Cuba komen kat bawah siapa dah grab and nak grab Combo Licen Instant sempena #JunniIsJune👇🏻😜⁣

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  6  0  20 June, 2020
  • SKINCARE SET UNTUK SEMUA JENIS KULIT?🤩⁣
⁣
Hai Junni Angels! Kalau nak tahu, Pinkish White Advance Set sesuai untuk semua jenis kulit iaitu...⁣
✅ Normal skin⁣
✅ Dry skin⁣
✅ Oily skin⁣
✅ Combination skin⁣
✅ Acne prone skin⁣
✅ Sensitive skin⁣
⁣
Ingredients semua produk dalam #PinkishWhiteAdvanceSet ni dijamin selamat and sesuai untuk you all yang nak hilangkan jerawat dan parut jerawat tau. Steps skincare bermula dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen😍⁣
⁣
You all dah grab belum promo #JunniIsJune? Sebab harga asal set ni RM127, sekarang RM120 jee🥰⁣
⁣
Komen kat bawah kalau nak grab harga promo ni sekarang👇🏻👇🏻 ⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • SKINCARE SET UNTUK SEMUA JENIS KULIT?🤩⁣

    Hai Junni Angels! Kalau nak tahu, Pinkish White Advance Set sesuai untuk semua jenis kulit iaitu...⁣
    ✅ Normal skin⁣
    ✅ Dry skin⁣
    ✅ Oily skin⁣
    ✅ Combination skin⁣
    ✅ Acne prone skin⁣
    ✅ Sensitive skin⁣

    Ingredients semua produk dalam #PinkishWhiteAdvanceSet ni dijamin selamat and sesuai untuk you all yang nak hilangkan jerawat dan parut jerawat tau. Steps skincare bermula dengan cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen😍⁣

    You all dah grab belum promo #JunniIsJune? Sebab harga asal set ni RM127, sekarang RM120 jee🥰⁣

    Komen kat bawah kalau nak grab harga promo ni sekarang👇🏻👇🏻 ⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  4  0  19 June, 2020
  • Non-Comedogenic✨⁣
⁣
Junni Angels, make sure kalau beli produk untuk kulit wajah, jangan beli yang comedogenic tapi beli yang non-comedogenic🥰⁣
⁣
Non-comedogenic ni adalah produk yang tak akan membuatkan liang pori you all tersumbat. Apa jadi kalau pori tersumbat? Mesti lah jerawat serang muka you all😭⁣
⁣
So, untuk mencegah jerawat, salah satu caranya adalah pakai produk non-comedogenic🤗⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • Non-Comedogenic✨⁣

    Junni Angels, make sure kalau beli produk untuk kulit wajah, jangan beli yang comedogenic tapi beli yang non-comedogenic🥰⁣

    Non-comedogenic ni adalah produk yang tak akan membuatkan liang pori you all tersumbat. Apa jadi kalau pori tersumbat? Mesti lah jerawat serang muka you all😭⁣

    So, untuk mencegah jerawat, salah satu caranya adalah pakai produk non-comedogenic🤗⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  1  0  18 June, 2020
  • NAK CANTIK DARI DALAM? KEMAM JEE 😋⁣
⁣
Hi Junni Angels! #PutihKorea sesuai untuk you all nak kekal cantik dan kulit cerah dari dalam! Consume je satu sachet sehari setiap kali sebelum tidur🥰⁣
⁣
Putih Korea ni dapat bantu you all cerah, kurangkan jerawat, parut dan flawless✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#codcyberjaya #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunniskincare #thejunnireseller #thejunnimalaysia #thejunnihq #thejunniselangor #thejunnilicenserum #tjcod #tjcodnilai #tjcodputrajaya #tjcodbangi #codselangor #selangor #ootd #putihkorea #pkcodselangor #teamjunnilisa #Kitajagakita
  • NAK CANTIK DARI DALAM? KEMAM JEE 😋⁣

    Hi Junni Angels! #PutihKorea sesuai untuk you all nak kekal cantik dan kulit cerah dari dalam! Consume je satu sachet sehari setiap kali sebelum tidur🥰⁣

    Putih Korea ni dapat bantu you all cerah, kurangkan jerawat, parut dan flawless✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #codcyberjaya #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunniskincare #thejunnireseller #thejunnimalaysia #thejunnihq #thejunniselangor #thejunnilicenserum #tjcod #tjcodnilai #tjcodputrajaya #tjcodbangi #codselangor #selangor #ootd #putihkorea #pkcodselangor #teamjunnilisa #Kitajagakita

  •  6  0  18 June, 2020
  • DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh.... TAKKAN KENE PERGI SPA MANDI SUSU semata nak dapatkan skin macak awek korea... mmmm⁣
.⁣
⁣
Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Diperkata dengan susu, beras, pearl extract, strawberry, olive oil yang membantu masalah skin seperti⁣
✅Sel kulit mati⁣
✅Parut⁣
✅Kulit kusam⁣
✅Daki degil⁣
⁣
Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.⁣
⁣
Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #017-9081577
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
.
.
❤❤ .
.
🔥
.
DIJAMIN TIADA PARABEN ❌
DIJAMIN TANPA MERCURY❌
DIJAMIN LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔.
.
#readystock  #SayajualSupplement  #SkincareKorea
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
 #naturalskincare  #SayajualSupplement #SkincareMurah
  • DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh.... TAKKAN KENE PERGI SPA MANDI SUSU semata nak dapatkan skin macak awek korea... mmmm⁣
    .⁣

    Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Diperkata dengan susu, beras, pearl extract, strawberry, olive oil yang membantu masalah skin seperti⁣
    ✅Sel kulit mati⁣
    ✅Parut⁣
    ✅Kulit kusam⁣
    ✅Daki degil⁣

    Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.⁣

    Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #017-9081577
    -⁣
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    .
    .
    .
    .
    ❤❤ .
    .
    🔥
    .
    DIJAMIN TIADA PARABEN ❌
    DIJAMIN TANPA MERCURY❌
    DIJAMIN LULUS KKM ✔
    MUSLIM PRODUCT ✔.
    .
    #readystock #SayajualSupplement #SkincareKorea
    #SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
    #naturalskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah

  •  0  0  15 June, 2020
  • Uols nak tahu tak??⁣
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.⁣
⁣
⁣
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.⁣
⁣
⁣
Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 017-9081577 atau KLIK LINK DI BIO.
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 .
😙.
.
. .
🔥
.
DIJAMIN TIADA PARABEN ❌
DIJAMIN TANPA MERCURY❌
DIJAMIN LULUS KKM ✔
MUSLIM PRODUCT ✔.
.
#readystock  #SayajualSupplement  #SkincareKorea
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni  #naturalskincare  #SayajualSupplement #SkincareMurah
  • Uols nak tahu tak??⁣
    Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.⁣


    SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.⁣


    Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
    ❗️WHITEHEAD⁣
    ❗️BLACKHEAD⁣
    ❗️PARUT JERAWAT⁣
    ❗️JERAWAT⁣
    ❗️KULIT KUSAM⁣
    ⁣.⁣


    Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 017-9081577 atau KLIK LINK DI BIO.
    -⁣
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘 .
    😙.
    .
    . .
    🔥
    .
    DIJAMIN TIADA PARABEN ❌
    DIJAMIN TANPA MERCURY❌
    DIJAMIN LULUS KKM ✔
    MUSLIM PRODUCT ✔.
    .
    #readystock #SayajualSupplement #SkincareKorea
    #SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni #naturalskincare #SayajualSupplement #SkincareMurah

  •  1  0  15 June, 2020
  • SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......⁣
⁣
❗️IBU MENGANDUNG⁣
❗️IBU MENYUSUKAN BAYI⁣
❗️PEREMPUAN PERIOD⁣
❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN⁣
⁣
" Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.⁣
⁣
⁣
Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti⁣
🐟IKAN SALMON⁣
🦐UDANG⁣
🦀KETAM⁣
Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 017-9081577 atau KLIK LINK DI BIO. ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣⁣
𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 sis 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 sis 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 😊
.

#readystock 
#SayajualSupplement  #SkincareKorea
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
  • SATU-SATUNYA SUPPLEMENT YANG BOLEH DICONSUME OLEH......⁣

    ❗️IBU MENGANDUNG⁣
    ❗️IBU MENYUSUKAN BAYI⁣
    ❗️PEREMPUAN PERIOD⁣
    ❗️SEAWAL UMUR 12 TAHUN⁣

    " Kata tiada kolagen tapi kebaikan di dalam putih korea MENINGKATKAN PRODUKSI KOLAGEN🤔🤔” - bakal pengguna putih korea.⁣


    Putih korea membantu meningkatkan produksi kolagen yang memang dah ada sedia ada dalam badan uols. Di dalam putih korea ada astaxanthin iaitu pigmen merah semulajadi seperti⁣
    🐟IKAN SALMON⁣
    🦐UDANG⁣
    🦀KETAM⁣
    Yang meningkan pembaikan sel kulit. 💯TIADA KOLAGEN❗️🚫.⁣


    Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
    ⁣⁣
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 017-9081577 atau KLIK LINK DI BIO. ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣⁣
    𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 sis 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 sis 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 😊
    .

    #readystock
    #SayajualSupplement #SkincareKorea
    #SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni

  •  1  0  15 June, 2020
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣
⁣
Hai Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣
⁣
Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣
⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣
✅ melembapkan kulit⁣
⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#FlawlessLepasRaya
#teamQueenFatiah#teamshaaPower#coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis  #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣

    Hai Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣

    Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣

    ✅ putih dalam 15 minit⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣

    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya
    #teamQueenFatiah #teamshaaPower #coduitmpermatangpauh #codkualaketil #codkulim #codpadangserai #codsungaipetani #thejunnipwis #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #thejunnireseller #thejunni #highqualityproducts #kkmapproved #thejunniangels #bestresult

  •  9  1  15 June, 2020
  • Junni is June‼️⁣
⁣⁣
ITS HAPPENING NOW !⁣
⁣
PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
⁣⁣
#JunniIsJune⁣
#LadyBossBirthday⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
✅ 4 items in 1 packaging⁣
⁣⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM172) ⁣⁣
✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
✅ Hilangkan parut ⁣⁣
✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
⁣⁣
LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
✅ Pudarkan parut⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
⁣
STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
Nak order #KlikLinkDiBio⁣ 
Postage berlangsung seperti biasa
.
#birthdayLadyBos #FlawlessLepasRaya #JunniBeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #TeamUmmiFighters
  • Junni is June‼️⁣
    ⁣⁣
    ITS HAPPENING NOW !⁣

    PROMO BERLANGSUNG PADA 15-22 JUN 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniIsJune
    #LadyBossBirthday
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET RM120 (n/p RM127) ⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk kulit breakout ⁣⁣
    ✅ Memberi kesan kulit Putih Pinkish⁣
    ✅ 4 items in 1 packaging⁣
    ⁣⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET + LICEN SERUM RM169 (n/p RM172) ⁣⁣
    ✅ Sesuai yang ada jerawat active ⁣⁣
    ✅ Hilangkan parut ⁣⁣
    ✅ Beri efek 'glowing⁣ skin'⁣
    ⁣⁣
    LICEN SERUM + PINKISH WHITE INSTANT SCRUB RM87 (n/p RM 91)⁣⁣
    ✅ Untuk glowing ⁣skin⁣
    ✅ Cerahkan seluruh badan ⁣⁣
    ✅ Pudarkan parut⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣

    STOCK SANGAT SANGAT TERHAD ! ⁣
    Nak order #KlikLinkDiBio
    Postage berlangsung seperti biasa
    .
    #birthdayLadyBos #FlawlessLepasRaya #JunniBeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #TeamUmmiFighters

  •  7  0  15 June, 2020
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩 Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻 #jutawanjunni #TeamCelotehUmmiKaya #TeamWardahRangers #teambaher
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodgurun #tjcodguar #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamCelotehUmmiKaya
##junnibeauty_bahirah15 #adakamu #terimakasihmasihbersama #HelloNEWSKIN2020 #byeacne2019
  • SKIN LEMBUT MACAM BABY?🤩 Morning Junni Angels! You all nak tak skin lembut macam baby? Kalau nak, kena lah cuba #LicenSerum ni sebab dalam serum ni mengandungi ingredients yang best😍

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰

    Water based serum ni menjadi kegilaan ramai tau, and Sis Junni pun suka Licen Serum ni! Siapa geng Sis Junni komen sikit kat bawah👇🏻 #jutawanjunni #TeamCelotehUmmiKaya #TeamWardahRangers #teambaher
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty
    #junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
    #pinkishwhiteinstantscrub
    #tjcodgurun #tjcodguar #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
    #pwis #TeamCelotehUmmiKaya
    ##junnibeauty_bahirah15 #adakamu #terimakasihmasihbersama #HelloNEWSKIN2020 #byeacne2019

  •  26  1  14 June, 2020
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣
⁣
Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣
⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣
✅ melembapkan kulit⁣
⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻 #jutawanjunni #TeamCelotehUmmiKaya #TeamWardahRangers #teambaher
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodgurun #tjcodguar #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamCelotehUmmiKaya
##junnibeauty_bahirah15 #adakamu #terimakasihmasihbersama #HelloNEWSKIN2020 #byeacne2019
  • SCRUB PUTIH SELURUH BADAN DALAM MASA 15 MINIT??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Woww menarik kan?!😍⁣

    Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣

    ✅ putih dalam 15 minit⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣

    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻 #jutawanjunni #TeamCelotehUmmiKaya #TeamWardahRangers #teambaher
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty
    #junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
    #pinkishwhiteinstantscrub
    #tjcodgurun #tjcodguar #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
    #pwis #TeamCelotehUmmiKaya
    ##junnibeauty_bahirah15 #adakamu #terimakasihmasihbersama #HelloNEWSKIN2020 #byeacne2019

  •  6  0  14 June, 2020
  • DAH READY NAK BALIK KAMPUNG KE TU??😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Jangan lupa bawak #LicenSerum balik kampung tu. Serum ni penting tau dalam skincare routine supaya kulit you all kekal lembap dan glowing🤩⁣
⁣
Pakai je 1-2 pam setiap hari lepas pakai Pinkish White Toner! Confirm kulit glowing bila dah sampai kampung nanti ✨⁣
⁣
Cuba you all <Swipe Left> untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣
⁣
Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣
Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
#jutawanjunni #TeamCelotehUmmiKaya #TeamWardahRangers #teambaher
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodgurun #tjcodguar #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamCelotehUmmiKaya
##junnibeauty_bahirah15 #adakamu #terimakasihmasihbersama #HelloNEWSKIN2020 #byeacne2019
  • DAH READY NAK BALIK KAMPUNG KE TU??😍⁣

    Hi Junni Angels! Jangan lupa bawak #LicenSerum balik kampung tu. Serum ni penting tau dalam skincare routine supaya kulit you all kekal lembap dan glowing🤩⁣

    Pakai je 1-2 pam setiap hari lepas pakai Pinkish White Toner! Confirm kulit glowing bila dah sampai kampung nanti ✨⁣

    Cuba you all untuk tengok testimoni Pinkish White Advance Set ataupun kalau nak banyak lagi testimoni, boleh ke @JunniBeautyTestimoni🤗⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤤⁣

    Face of Junni Beauty @junnibeauty.nabila |⁣
    Pengguna & Reseller Junni Beauty⁣
    #jutawanjunni #TeamCelotehUmmiKaya #TeamWardahRangers #teambaher
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #junnibeauty
    #junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
    #pinkishwhiteinstantscrub
    #tjcodgurun #tjcodguar #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
    #pwis #TeamCelotehUmmiKaya
    ##junnibeauty_bahirah15 #adakamu #terimakasihmasihbersama #HelloNEWSKIN2020 #byeacne2019

  •  5  0  14 June, 2020

Top #thejunniputihkorea Posts

  • Hai guys 🤗, Bella mau bagi tau nie macam mana Bella jaga kulit muka Bella sampai boleh jadi Putih n flawless macam unnie Korea 😍😘🙆🏻. Sebab ramai yang tanya2 Bella so....MY SECRET BEAUTY IS .....THE JUNNI!!!😍. Bella just guna produk The Junni ja iaitu PUTIH KOREA  untuk dikemam2 😋😋untuk memutihkan skin n menyihatkan kulit kita. Bella juga menggunakan LICEN SERUM untuk mengecutkan jerawat, menghilangkan parut jerawat n melicinkan kulit kita. So Bella just amalkan produk The Junni setiap hari untuk mendapatkan kulit yang flawless gitu 💁🏻. If u guy Berminat boleh DM Bella untuk oder yer guys😘. #thejunni #thejunniputihkorea #licenserumbythejunni #licenserumagent #putihkoreaagent #thejunnikotakinabalu
  • Hai guys 🤗, Bella mau bagi tau nie macam mana Bella jaga kulit muka Bella sampai boleh jadi Putih n flawless macam unnie Korea 😍😘🙆🏻. Sebab ramai yang tanya2 Bella so....MY SECRET BEAUTY IS .....THE JUNNI!!!😍. Bella just guna produk The Junni ja iaitu PUTIH KOREA untuk dikemam2 😋😋untuk memutihkan skin n menyihatkan kulit kita. Bella juga menggunakan LICEN SERUM untuk mengecutkan jerawat, menghilangkan parut jerawat n melicinkan kulit kita. So Bella just amalkan produk The Junni setiap hari untuk mendapatkan kulit yang flawless gitu 💁🏻. If u guy Berminat boleh DM Bella untuk oder yer guys😘. #thejunni #thejunniputihkorea #licenserumbythejunni #licenserumagent #putihkoreaagent #thejunnikotakinabalu

  •  244  7  24 December, 2018
  • 🌸KELEBIHAN NORMAL SET🌸
-
✅Menghilangkan jerawat dan jeragat
✅Memudarkan bekas jerawat, mencerahkan kulit muka,mengurangkan Blackhead & Whitehead
✅Melembutkan dan menghaluskan wajah
✅Mengecilkan pori-pori terbuka
✅Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan
✅Sesuai seawal umur 12 tahun keatas .

#resellerthejunni 
#thejunniskincare 
#thejunnilovers 
#thejunniputihkorea 
#teamjunnilisa
  • 🌸KELEBIHAN NORMAL SET🌸
    -
    ✅Menghilangkan jerawat dan jeragat
    ✅Memudarkan bekas jerawat, mencerahkan kulit muka,mengurangkan Blackhead & Whitehead
    ✅Melembutkan dan menghaluskan wajah
    ✅Mengecilkan pori-pori terbuka
    ✅Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan
    ✅Sesuai seawal umur 12 tahun keatas .

    #resellerthejunni
    #thejunniskincare
    #thejunnilovers
    #thejunniputihkorea
    #teamjunnilisa

  •  147  2  15 May, 2018
  • Kulit pelolessssss PUTIH gebu seluruh badan sebab consume putih korea secara konsisten. Tak ada injectionnnnnn (doseee tauu) .
.
Kak ella memang sarankan sangat2 siapa nak putih , nak kulit bersih konsisten consume PUTIH KOREA ! .
.
Nak try ??? Wsp kak ayda 0178890533 atau klik link kat bio #ThejunniPUTIHKOREA #putihmacamkorea #nakputihkorea
  • Kulit pelolessssss PUTIH gebu seluruh badan sebab consume putih korea secara konsisten. Tak ada injectionnnnnn (doseee tauu) .
    .
    Kak ella memang sarankan sangat2 siapa nak putih , nak kulit bersih konsisten consume PUTIH KOREA ! .
    .
    Nak try ??? Wsp kak ayda 0178890533 atau klik link kat bio #ThejunniPUTIHKOREA #putihmacamkorea #nakputihkorea

  •  185  7  30 November, 2017
  • Hai Angels🦄 #putihkoreabythejunni here😘Mia nak tanya kulit muka korang sekarang ni tak sunburn ke??Ye laa cuaca sekarang ni boleh tahan panasnyaa😢
.
PUTIH KOREA SESUAI UNTUK SURNBURN TAU🔥
.
Putih korea dapat
🌻MENINGKATKAN PRODUKSI KULIT
🌻MENCERAHKAN KULIT
🌻MEMUTIHKAN KULIT
.
1BOX RM55 tapi kesan penggunaa SEPERTI INJECTION BERATUS RINGGIT😍..BAGI KORANG MANA LAGI BERBALOI INJECTION KE PUTIH KOREA❓❓MESTILAH PUTIH KOREA LA KAN MURAH DAN KESAN PENGUNAAN HANYA SEMINGGU JEE😱AMAZING SANGAT😍
.
WS MIA CEPAT-CEPAT STOCK SEKARANG TERHAD SANGAT BILA-BILA MASA JE BOLEH LICIN...0148311864
.
#PutihKoreaBythejunni#putihkoreabythejunni#thejunniputihkorea#norakittyempire#luckyselfieapril#serbukkemam#kemam
  • Hai Angels🦄 #putihkoreabythejunni here😘Mia nak tanya kulit muka korang sekarang ni tak sunburn ke??Ye laa cuaca sekarang ni boleh tahan panasnyaa😢
    .
    PUTIH KOREA SESUAI UNTUK SURNBURN TAU🔥
    .
    Putih korea dapat
    🌻MENINGKATKAN PRODUKSI KULIT
    🌻MENCERAHKAN KULIT
    🌻MEMUTIHKAN KULIT
    .
    1BOX RM55 tapi kesan penggunaa SEPERTI INJECTION BERATUS RINGGIT😍..BAGI KORANG MANA LAGI BERBALOI INJECTION KE PUTIH KOREA❓❓MESTILAH PUTIH KOREA LA KAN MURAH DAN KESAN PENGUNAAN HANYA SEMINGGU JEE😱AMAZING SANGAT😍
    .
    WS MIA CEPAT-CEPAT STOCK SEKARANG TERHAD SANGAT BILA-BILA MASA JE BOLEH LICIN...0148311864
    .
    #PutihKoreaBythejunni #putihkoreabythejunni #thejunniputihkorea #norakittyempire #luckyselfieapril #serbukkemam #kemam

  •  126  32  17 May, 2019
  • Nak putih seluruh badan
tapi tak nak injection, tak nak telan pil? .
.

Haaa dengan Putih Korea
korang hanya perlu kemam sahaja! 😍 .
.

Mudah kan?
Kemam je dah boleh putih?! Biar betul?! .
.

Yes, betul dear!
Dengan 8 bahan utama
yang selamat terkandung dalam Putih Korea, 
seawal 7 hari dah boleh memutihkan, mencerahkan seluruh badan 😘 .

NAK ORDER?
Whatsapp Lisa
📲 0111-1433747
atau terus klik link di bio 🌸 .
#hariibu 
#promosihariibu 
#thejunnilovers 
#thejunniputihkorea 
#teamjunnilisa
  • Nak putih seluruh badan
    tapi tak nak injection, tak nak telan pil? .
    .

    Haaa dengan Putih Korea
    korang hanya perlu kemam sahaja! 😍 .
    .

    Mudah kan?
    Kemam je dah boleh putih?! Biar betul?! .
    .

    Yes, betul dear!
    Dengan 8 bahan utama
    yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
    seawal 7 hari dah boleh memutihkan, mencerahkan seluruh badan 😘 .

    NAK ORDER?
    Whatsapp Lisa
    📲 0111-1433747
    atau terus klik link di bio 🌸 .
    #hariibu
    #promosihariibu
    #thejunnilovers
    #thejunniputihkorea
    #teamjunnilisa

  •  123  1  13 May, 2018