#thejunnipinkishwhite Instagram Photos & Videos

thejunnipinkishwhite - 103k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
30.6
average likes

Latest #thejunnipinkishwhite Posts

  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
⁣⁣
Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat#thejunnipinkishwhite#thejunnireseller#thejunnihq
#thejunniangels#junnibeautybantuanda#junnilovers
#kulitcantikdansehat#pemutihwajahcepat
#solusikulitbreakout#thejunnibeauty
#skinwhithening#trustedonlineshop
#trustedseller#skinbreakout
#kulitbermasalah#nanasuperbsquad#sweetsuperbsquad#licenserum#putihkorea#pwiscrub
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunnipinkishwhite #thejunnireseller #thejunnihq
    #thejunniangels #junnibeautybantuanda#junnilovers
    #kulitcantikdansehat#pemutihwajahcepat
    #solusikulitbreakout#thejunnibeauty
    #skinwhithening#trustedonlineshop
    #trustedseller#skinbreakout
    #kulitbermasalah#nanasuperbsquad#sweetsuperbsquad#licenserum#putihkorea#pwiscrub

  •  4  0  5 hours ago
  • [ATTN : SKINCARE LOVER] - NAK SCRUB UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN PUTIH??🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all masih mencari scrub untuk buang blackhead, whitehead, sel kulit mati dan nak putih boleh lah cuba Pinkish White Instant Scrub! Boleh dijadikan masker jugak tau😍⁣
⁣
Siapa boleh pakai scrub dan masker PWIS ni??⁣
✅ Kulit normal⁣
✅ Kulit sensitif⁣
✅ Kulit kombinasi⁣
✅ Kulit berminyak⁣
✅ Kulit berjerawat⁣
⁣
PWISCRUB ni boleh putihkan kulit you all seawal 15 minit tau! Kalau tak percaya, tengok testimoni di @JunniBeautyTestimoni✨⁣
⁣
Siapa nak buang blackhead pada kulit menggunakan scrub ni, comment NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat#thejunnipinkishwhite#thejunnireseller#thejunnihq
#thejunniangels#junnibeautybantuanda#junnilovers
#kulitcantikdansehat#pemutihwajahcepat
#solusikulitbreakout#thejunnibeauty
#skinwhithening#trustedonlineshop
#trustedseller#skinbreakout
#kulitbermasalah#nanasuperbsquad#sweetsuperbsquad#licenserum#putihkorea#pwiscrub
  • [ATTN : SKINCARE LOVER] - NAK SCRUB UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN PUTIH??🤩⁣

    Morning Junni Angels! Kalau you all masih mencari scrub untuk buang blackhead, whitehead, sel kulit mati dan nak putih boleh lah cuba Pinkish White Instant Scrub! Boleh dijadikan masker jugak tau😍⁣

    Siapa boleh pakai scrub dan masker PWIS ni??⁣
    ✅ Kulit normal⁣
    ✅ Kulit sensitif⁣
    ✅ Kulit kombinasi⁣
    ✅ Kulit berminyak⁣
    ✅ Kulit berjerawat⁣

    PWISCRUB ni boleh putihkan kulit you all seawal 15 minit tau! Kalau tak percaya, tengok testimoni di @JunniBeautyTestimoni✨⁣

    Siapa nak buang blackhead pada kulit menggunakan scrub ni, comment NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #thejunnipinkishwhite #thejunnireseller #thejunnihq
    #thejunniangels #junnibeautybantuanda #junnilovers
    #kulitcantikdansehat#pemutihwajahcepat
    #solusikulitbreakout#thejunnibeauty
    #skinwhithening#trustedonlineshop
    #trustedseller#skinbreakout
    #kulitbermasalah#nanasuperbsquad#sweetsuperbsquad#licenserum#putihkorea#pwiscrub

  •  5  0  5 hours ago
  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
⁣⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
✅ melembapkan kulit⁣⁣
⁣⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣#thejunnipinkishwhite#thejunnireseller#thejunnihq
#thejunniangels#junnibeautybantuanda#junnilovers
#kulitcantikdansehat#pemutihwajahcepat
#solusikulitbreakout#thejunnibeauty
#skinwhithening#trustedonlineshop
#trustedseller#skinbreakout
#kulitbermasalah#nanasuperbsquad#sweetsuperbsquad#licenserum#putihkorea#pwiscrub
  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣ #thejunnipinkishwhite #thejunnireseller #thejunnihq
    #thejunniangels #junnibeautybantuanda#junnilovers
    #kulitcantikdansehat#pemutihwajahcepat
    #solusikulitbreakout#thejunnibeauty
    #skinwhithening#trustedonlineshop
    #trustedseller#skinbreakout
    #kulitbermasalah#nanasuperbsquad#sweetsuperbsquad#licenserum#putihkorea#pwiscrub

  •  4  0  5 hours ago
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  0  0  5 August, 2020
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  4  0  5 August, 2020
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
⁣⁣
So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
✅ NORMAL SKIN⁣⁣
✅ DRY SKIN⁣⁣
✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
⁣⁣
Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • BEST INGREDIENTS FOR ALL TYPE SKIN🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Sis Junni nak bagitahu yang ingredients dalam Pinkish White Advance Set ni dijamin KKM tau! ⁣⁣
    ⁣⁣
    So, jangan risau sebab #PinkishWhiteAdvanceSet sesuai untuk you all yang mempunyai...⁣⁣
    ✅ SENSITIVE SKIN⁣⁣
    ✅ BREAKOUT SKIN⁣⁣
    ✅ NORMAL SKIN⁣⁣
    ✅ DRY SKIN⁣⁣
    ✅ COMBINATION SKIN⁣⁣
    ⁣⁣
    Semua item dalam PWAS sangat penting untuk dapatkan skin flawless dan bebas pori!⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau nak kulit flawless👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  4  0  5 August, 2020
  • 🤩 GIVEAWAY PWIS SCRUB🤩 

5 PEMENANG PWIS + STICKER JUNNI BEAUTY AKAN DIUMUM PADA AHAD 10 AUGUST 
🥳🥳🥳
.

SYARAT JOIN CONTEST:

✅ PESERTA WAJIB MEMBELI PWIS / COMBO JUNNI DR SELLER #LOVEBEAUTYLEGACY SAHAJA
✅ SELLER AKAN SEND GOOGLE FORM PADA PESERTA
✅ CUSTOMER ISI & HANTAR
✅ PEMENANG DIUMUM PADA HARI AHAD
.
CEPAT JOIN KITA NAK BAGI FREE  5 PWIS KEPADA 5 ORG TAU BANYAK TUU 🤩🤩🤩
.
.
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • 🤩 GIVEAWAY PWIS SCRUB🤩

    5 PEMENANG PWIS + STICKER JUNNI BEAUTY AKAN DIUMUM PADA AHAD 10 AUGUST
    🥳🥳🥳
    .

    SYARAT JOIN CONTEST:

    ✅ PESERTA WAJIB MEMBELI PWIS / COMBO JUNNI DR SELLER #LOVEBEAUTYLEGACY SAHAJA
    ✅ SELLER AKAN SEND GOOGLE FORM PADA PESERTA
    ✅ CUSTOMER ISI & HANTAR
    ✅ PEMENANG DIUMUM PADA HARI AHAD
    .
    CEPAT JOIN KITA NAK BAGI FREE 5 PWIS KEPADA 5 ORG TAU BANYAK TUU 🤩🤩🤩
    .
    .
    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  7  0  4 August, 2020
  • How I wrap my customer order 😘
.
Nak dapatkan eco box rm30 FREE sahaja boleh beli set bundle macam customer kita ni exclusive nak buat hadiah boleh nak buat hantaran kahwin pon boleh kotak dah lawa tinggal hias2 je 😍😍😍😍
.
.
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • How I wrap my customer order 😘
    .
    Nak dapatkan eco box rm30 FREE sahaja boleh beli set bundle macam customer kita ni exclusive nak buat hadiah boleh nak buat hantaran kahwin pon boleh kotak dah lawa tinggal hias2 je 😍😍😍😍
    .
    .
    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  4  0  4 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni? <Swipe Left>⁣
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  1  0  3 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni? <Swipe Left>⁣
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  7  0  3 August, 2020
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣
⁣
Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni? <Swipe Left>⁣
⁣
1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
2.Pinkish White Toner⁣
3.Pinkish Day Cream⁣
4.Pinkish White Cream⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nak tahu lebih mengenai  #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GLOWING SKIN IN 4 STEPS !!🔥⁣

    Hi Junni Angels! You all nak tahu cara mudah untuk dapatkan kulit glowing seperti artis korea? Sis Junni cadangkan you all untuk menggunakan #PinkishWhiteAdvanceSet 😍⁣

    Apa yang Junni Angels akan dapat dalam set skincare ni?

    1.Pinkish White Cleanser⁣⁣⁣⁣⁣
    2.Pinkish White Toner⁣
    3.Pinkish Day Cream⁣
    4.Pinkish White Cream⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Nak tahu lebih mengenai #PinkishWhiteAdvanceSet komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  9  0  3 August, 2020
  • 🤩 GIVEAWAY PWIS SCRUB🤩 

5 PEMENANG PWIS + STICKER JUNNI BEAUTY AKAN DIUMUM PADA AHAD 10 AUGUST 
🥳🥳🥳
.

SYARAT JOIN CONTEST:

✅ PESERTA WAJIB MEMBELI PWIS / COMBO JUNNI DR SELLER #LOVEBEAUTYLEGACY SAHAJA
✅ SELLER AKAN SEND GOOGLE FORM PADA PESERTA
✅ CUSTOMER ISI & HANTAR
✅ PEMENANG DIUMUM PADA HARI AHAD
.
CEPAT JOIN KITA NAK BAGI FREE  5 PWIS KEPADA 5 ORG TAU BANYAK TUU 🤩🤩🤩
.
.
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • 🤩 GIVEAWAY PWIS SCRUB🤩

    5 PEMENANG PWIS + STICKER JUNNI BEAUTY AKAN DIUMUM PADA AHAD 10 AUGUST
    🥳🥳🥳
    .

    SYARAT JOIN CONTEST:

    ✅ PESERTA WAJIB MEMBELI PWIS / COMBO JUNNI DR SELLER #LOVEBEAUTYLEGACY SAHAJA
    ✅ SELLER AKAN SEND GOOGLE FORM PADA PESERTA
    ✅ CUSTOMER ISI & HANTAR
    ✅ PEMENANG DIUMUM PADA HARI AHAD
    .
    CEPAT JOIN KITA NAK BAGI FREE 5 PWIS KEPADA 5 ORG TAU BANYAK TUU 🤩🤩🤩
    .
    .
    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  8  0  3 August, 2020
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
⁣⁣⁣
Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣
⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣

    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  1  0  3 August, 2020
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
⁣⁣⁣
Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣
⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣

    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  11  0  3 August, 2020
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
⁣⁣⁣
Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣
⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • GO AWAY SUNBURN!!🔥⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni boleh dijadikan scrub dan masker jugak! Bukan kat muka je, badan pun boleh😍⁣
    ⁣⁣⁣
    Macam mana nak guna PWIScrub? Macam ni caranya...⁣

    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    You all boleh pakai scrub ni 2-3 kali seminggu and dapat tengok hasil dia😍⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba #PinkishWhiteInstantScrub komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  16  0  3 August, 2020
  • ADA LAGI TAK YANG NAK TONER YANG BOLEH MENYEGARKAN KULIT NI?⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all nak tak #PinkishWhiteToner yang boleh menyegarkan kulit? Kalau nak, you all kena dapatkan Pinkish White Advance Set tau! Dalam set skincare ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. ⁣
⁣
Nak tahu tak apa kelebihan kalau you all pakai Pinkish White Toner?? Kalau nak, <Swipe Left>😍⁣
⁣
Kelebihan Pinkish White Toner adalah...⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
✅ Menyegarkan kulit⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Antioksidan⁣
✅ pH balance⁣
⁣
You all nak tak kulit SEGAR? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#thejunnipinkishwhite
#thejunnireseller
#thejunnihq
#thejunniangels
#junnibeautybantuanda
#junnilovers
#kulitcantikdansehat
#pemutihwajahcepat
#solusikulitbreakout
#thejunnibeauty
#skinwhithening
#trustedonlineshop
#trustedseller
#skinbreakout
#kulitbermasalah
#nanasuperbsquad
#sweetsuperbsquad
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
  • ADA LAGI TAK YANG NAK TONER YANG BOLEH MENYEGARKAN KULIT NI?⁣

    Morning Junni Angels! You all nak tak #PinkishWhiteToner yang boleh menyegarkan kulit? Kalau nak, you all kena dapatkan Pinkish White Advance Set tau! Dalam set skincare ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. ⁣

    Nak tahu tak apa kelebihan kalau you all pakai Pinkish White Toner?? Kalau nak, 😍⁣

    Kelebihan Pinkish White Toner adalah...⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣
    ✅ Menyegarkan kulit⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Antioksidan⁣
    ✅ pH balance⁣

    You all nak tak kulit SEGAR? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #thejunnipinkishwhite
    #thejunnireseller
    #thejunnihq
    #thejunniangels
    #junnibeautybantuanda
    #junnilovers
    #kulitcantikdansehat
    #pemutihwajahcepat
    #solusikulitbreakout
    #thejunnibeauty
    #skinwhithening
    #trustedonlineshop
    #trustedseller
    #skinbreakout
    #kulitbermasalah
    #nanasuperbsquad
    #sweetsuperbsquad
    #licenserum
    #putihkorea
    #pwiscrub

  •  3  0  2 August, 2020
  • [ADVANCE FORMULATION] TAK JUMPA LAGI SKINCARE YANG SELAMAT DAN BERKESAN⁣
 ⁣⁣⁣
Pastikan anda menggunakan produk yang tidak mengandungi merkuri & kandungan yang bahayakan kulit.⁣⁣⁣
Jika tidak, mungkin kulit anda akan menjadi bertambah sensitif, breakout & nipis.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Junni Beauty memperkenalkan NEW & ADVANCE FORMULATION ⁣⁣⁣
Pinkish White Advance Set ⁣⁣⁣
⁣
✅Pinkish White Cleanser 30ml⁣⁣⁣
✅Pinkish White Toner 30ml⁣⁣⁣
✅Pinkish White Cream 10g⁣⁣⁣
✅Pinkish White Day 10g⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dengan Mengandungi Salicylic acid untuk merawat jerawat dengan efektif,⁣⁣⁣
⁣
Kulit akan terlihat lebih CERAH, BERSIH & LICIN dengan penggunaan yang konsisten.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
NO MORE SUNBURN, BREAKOUT & DULL SKIN!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣

#BerkesanDanSelamat
#thejunnipinkishwhite
#thejunnireseller
#thejunnihq
#thejunniangels
#junnibeautybantuanda
#junnilovers
#kulitcantikdansehat
#pemutihwajahcepat
#solusikulitbreakout
#thejunnibeauty
#skinwhithening
#trustedonlineshop
#trustedseller
#skinbreakout
#kulitbermasalah
#nanasuperbsquad
#sweetsuperbsquad
  • [ADVANCE FORMULATION] TAK JUMPA LAGI SKINCARE YANG SELAMAT DAN BERKESAN⁣
    ⁣⁣⁣
    Pastikan anda menggunakan produk yang tidak mengandungi merkuri & kandungan yang bahayakan kulit.⁣⁣⁣
    Jika tidak, mungkin kulit anda akan menjadi bertambah sensitif, breakout & nipis.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Junni Beauty memperkenalkan NEW & ADVANCE FORMULATION ⁣⁣⁣
    Pinkish White Advance Set ⁣⁣⁣

    ✅Pinkish White Cleanser 30ml⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Toner 30ml⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Cream 10g⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Day 10g⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dengan Mengandungi Salicylic acid untuk merawat jerawat dengan efektif,⁣⁣⁣

    Kulit akan terlihat lebih CERAH, BERSIH & LICIN dengan penggunaan yang konsisten.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    NO MORE SUNBURN, BREAKOUT & DULL SKIN!⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣

    #BerkesanDanSelamat
    #thejunnipinkishwhite
    #thejunnireseller
    #thejunnihq
    #thejunniangels
    #junnibeautybantuanda
    #junnilovers
    #kulitcantikdansehat
    #pemutihwajahcepat
    #solusikulitbreakout
    #thejunnibeauty
    #skinwhithening
    #trustedonlineshop
    #trustedseller
    #skinbreakout
    #kulitbermasalah
    #nanasuperbsquad
    #sweetsuperbsquad

  •  6  0  1 August, 2020
  • ADA LAGI TAK YANG NAK TONER YANG BOLEH MENYEGARKAN KULIT NI?⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all nak tak #PinkishWhiteToner yang boleh menyegarkan kulit? Kalau nak, you all kena dapatkan Pinkish White Advance Set tau! Dalam set skincare ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. ⁣
⁣
Nak tahu tak apa kelebihan kalau you all pakai Pinkish White Toner??
⁣
Kelebihan Pinkish White Toner adalah...⁣
✅ Melembapkan kulit⁣
✅ Menyegarkan kulit⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Antioksidan⁣
✅ pH balance⁣
⁣
You all nak tak kulit SEGAR? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#codcyberjaya #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnireseller #thejunnimalaysia #thejunnihq #thejunniselangor #thejunnilicenserum #tjcod #tjcodnilai #tjcodputrajaya #tjcodbangi #codselangor #selangor #ootd #putihkorea #pkcodselangor #teamjunnilisa #Kitajagakita
  • ADA LAGI TAK YANG NAK TONER YANG BOLEH MENYEGARKAN KULIT NI?⁣

    Morning Junni Angels! You all nak tak #PinkishWhiteToner yang boleh menyegarkan kulit? Kalau nak, you all kena dapatkan Pinkish White Advance Set tau! Dalam set skincare ni ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen. ⁣

    Nak tahu tak apa kelebihan kalau you all pakai Pinkish White Toner??

    Kelebihan Pinkish White Toner adalah...⁣
    ✅ Melembapkan kulit⁣
    ✅ Menyegarkan kulit⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Antioksidan⁣
    ✅ pH balance⁣

    You all nak tak kulit SEGAR? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #codcyberjaya #thejunniputihkorea #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #thejunnireseller #thejunnimalaysia #thejunnihq #thejunniselangor #thejunnilicenserum #tjcod #tjcodnilai #tjcodputrajaya #tjcodbangi #codselangor #selangor #ootd #putihkorea #pkcodselangor #teamjunnilisa #Kitajagakita

  •  4  0  1 August, 2020
  • PINKISH WHITE CREAM & DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Maca mana raya hari ni? Banyak makan tak😜 Kalau tekstur produk Pinkish Day Cream adalah creamy, lightweight and smooth on skin you all! ⁣⁣⁣⁣Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Pinkish White Cream pula sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Macam mana nak dapatkan? Dua produk ni boleh didapati dalam #PinkishWhiteAdvanceSet tau, dan ada lagi dua produk iaitu Pinkish White Cleanser & Pinkish White Toner! ⁣
⁣
Nak tahu berapa harga? <Swipe Left> sekarang! Dan siapa nak KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#thejunnipinkishwhite
#thejunnireseller
#thejunnihq
#thejunniangels
#junnibeautybantuanda
#junnilovers
#kulitcantikdansehat
#pemutihwajahcepat
#solusikulitbreakout
#thejunnibeauty
#skinwhithening
#trustedonlineshop
#trustedseller
#skinbreakout
#kulitbermasalah
#nanasuperbsquad
#sweetsuperbsquad
  • PINKISH WHITE CREAM & DAY CREAM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Maca mana raya hari ni? Banyak makan tak😜 Kalau tekstur produk Pinkish Day Cream adalah creamy, lightweight and smooth on skin you all! ⁣⁣⁣⁣Pakai sekali sehari je pada siang hari, and sunscreen ni ada SPF50 tau🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Pinkish White Cream pula sesuai untuk semua jenis kulit yang boleh membantu melembapkan kulit dan boleh surut jerawat sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Macam mana nak dapatkan? Dua produk ni boleh didapati dalam #PinkishWhiteAdvanceSet tau, dan ada lagi dua produk iaitu Pinkish White Cleanser & Pinkish White Toner! ⁣

    Nak tahu berapa harga? sekarang! Dan siapa nak KOMEN sikit kat bawah👇🏻🥰⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite
    #thejunnireseller
    #thejunnihq
    #thejunniangels
    #junnibeautybantuanda
    #junnilovers
    #kulitcantikdansehat
    #pemutihwajahcepat
    #solusikulitbreakout
    #thejunnibeauty
    #skinwhithening
    #trustedonlineshop
    #trustedseller
    #skinbreakout
    #kulitbermasalah
    #nanasuperbsquad
    #sweetsuperbsquad

  •  3  0  1 August, 2020
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
⁣⁣
Kalau you all ada masalah...⁣
✅ parut jerawat⁣⁣
✅ jerawat⁣⁣
✅ kulit kering⁣⁣
✅ kulit kusam⁣⁣
✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
⁣⁣
You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣
⁣
Siapa nak rawat⁣ masalah-masalah ni, komen NAK👇🏻👇🏻⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all ada masalah...⁣
    ✅ parut jerawat⁣⁣
    ✅ jerawat⁣⁣
    ✅ kulit kering⁣⁣
    ✅ kulit kusam⁣⁣
    ✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
    ⁣⁣
    You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣

    Siapa nak rawat⁣ masalah-masalah ni, komen NAK👇🏻👇🏻⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  17  0  30 July, 2020
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
⁣⁣
Kalau you all ada masalah...⁣
✅ parut jerawat⁣⁣
✅ jerawat⁣⁣
✅ kulit kering⁣⁣
✅ kulit kusam⁣⁣
✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
⁣⁣
You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣
⁣
Siapa nak rawat⁣ masalah-masalah ni, komen NAK👇🏻👇🏻⁣
⁣⁣
#thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all ada masalah...⁣
    ✅ parut jerawat⁣⁣
    ✅ jerawat⁣⁣
    ✅ kulit kering⁣⁣
    ✅ kulit kusam⁣⁣
    ✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
    ⁣⁣
    You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣

    Siapa nak rawat⁣ masalah-masalah ni, komen NAK👇🏻👇🏻⁣
    ⁣⁣
    #thejunnipinkishwhite #thejunniMayla #thejunnilovers #cantikwithxoxo #teamtjfb #igers #skincare #beauty #bazarpaknil #vitaminC #flawless #business #agentwanted #tjcodkl #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodwangsamaju #tjcodgombak #tjcodmaluri #tjcoddesapandan #casingmurah #meletop #neelofa #natural

  •  12  0  30 July, 2020
  • KENAPA BUAT BISNES PART 2
.
Haiiii ni part 2 syaf nak share apa yang syaf dapat lepas buat bisnes macam2 yang syaf dapat dan syaf harap impian yang akan datang pon akan tercapai
.
doakan syaf berjaya dalam bisnes ni dan dapat tolong ramaiiii orang yee 😘
.
.Syaf harap this video boleh inspired ramai orang yang masih belajar, suri rumah yang tiada income untuk sama2 join buat bisnes jana income sendiri dari rumah dari kolej 🤩🤩🤩🤩
.
.
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • KENAPA BUAT BISNES PART 2
    .
    Haiiii ni part 2 syaf nak share apa yang syaf dapat lepas buat bisnes macam2 yang syaf dapat dan syaf harap impian yang akan datang pon akan tercapai
    .
    doakan syaf berjaya dalam bisnes ni dan dapat tolong ramaiiii orang yee 😘
    .
    .Syaf harap this video boleh inspired ramai orang yang masih belajar, suri rumah yang tiada income untuk sama2 join buat bisnes jana income sendiri dari rumah dari kolej 🤩🤩🤩🤩
    .
    .
    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  5  0  30 July, 2020
  • SKINCARE SET UNTUK SEMUA JENIS KULIT🤩🤩⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Pinkish White Advance Set sesuai untuk semua jenis kulit tau. So hari ni Sis Junni nak bagitahu you all kelebihan kalau you all pakai #PinkishWhiteAdvanceSet😍⁣
⁣
PWAS dapat bantu you all dapatkan...⁣ <Swipe Left>
✅ Menyingkirkan sel kulit mati⁣
✅ Memberi kesan glowing⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Merawat penyumbatan sebum & kotoran⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
Dalam satu set ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen yang packaging yang hygienic🤗⁣
⁣
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • SKINCARE SET UNTUK SEMUA JENIS KULIT🤩🤩⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Pinkish White Advance Set sesuai untuk semua jenis kulit tau. So hari ni Sis Junni nak bagitahu you all kelebihan kalau you all pakai #PinkishWhiteAdvanceSet😍⁣

    PWAS dapat bantu you all dapatkan...⁣
    ✅ Menyingkirkan sel kulit mati⁣
    ✅ Memberi kesan glowing⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Merawat penyumbatan sebum & kotoran⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    Dalam satu set ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen yang packaging yang hygienic🤗⁣

    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  9  2  30 July, 2020
  • KENAPA BUAT BISNES??? PART 1
.
Assalamuaikum semua syaf nak share kenapa syaf buat bisnes walaupun masih belajar dan sekarang alhamdulillah dah setahun bisnes bersama @junnibeautyhq dan macam syaf belajar yang dapat bantu syaf improve diri syaf sendiri
.
Syaf harap this video boleh inspired ramai orang yang masih belajar, suri rumah yang tiada income untuk sama2 join buat bisnes jana income sendiri dari rumah dari kolej 🤩🤩🤩🤩
.
.
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • KENAPA BUAT BISNES??? PART 1
    .
    Assalamuaikum semua syaf nak share kenapa syaf buat bisnes walaupun masih belajar dan sekarang alhamdulillah dah setahun bisnes bersama @junnibeautyhq dan macam syaf belajar yang dapat bantu syaf improve diri syaf sendiri
    .
    Syaf harap this video boleh inspired ramai orang yang masih belajar, suri rumah yang tiada income untuk sama2 join buat bisnes jana income sendiri dari rumah dari kolej 🤩🤩🤩🤩
    .
    .
    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  2  0  29 July, 2020
  • SKIN GLOWING DENGAN 2 TITIK SERUM JE😍⁣
⁣
Kalau you all nak tahu, ini lah dia tekstur #LicenSerum yang famous tu🤩⁣ Macam mana nak glowing? Apply je #LicenSerum setiap kali buat skincare routine! Sebenarnya, you all boleh mix serum ni dengan foundation tau✨⁣
⁣⁣
Tekstur dia light je, macam air. Sangat sesuai dengan kulit you all yang tak kesah lah berminyak ke, sensitif ke, semua jenis skin pun boleh!⁣❤️⁣
⁣⁣
Komen kat bawah feedback you all selepas pakai #LicenSerum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣
Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
.
🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
.
💋Syaf boleh COD =
🚙  uia gombak
🚗 batu caves
🚙 sungai pusu
🚗 melawati
🚙 wangsa maju
🚗 Setapak
🚙 tanjung malim
🚗 UPSI
❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
.
.
. ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
.
#tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
 #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni  #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea 
#thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak
  • SKIN GLOWING DENGAN 2 TITIK SERUM JE😍⁣

    Kalau you all nak tahu, ini lah dia tekstur #LicenSerum yang famous tu🤩⁣ Macam mana nak glowing? Apply je #LicenSerum setiap kali buat skincare routine! Sebenarnya, you all boleh mix serum ni dengan foundation tau✨⁣
    ⁣⁣
    Tekstur dia light je, macam air. Sangat sesuai dengan kulit you all yang tak kesah lah berminyak ke, sensitif ke, semua jenis skin pun boleh!⁣❤️⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah feedback you all selepas pakai #LicenSerum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣
    Nak kulit cantik sihat dan berseri jgn segan2 pm syaf 😉 kita akan guide smpai awak2 dapat kulit idaman
    .
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp syaf ye beauty consultant awak 😉 hantar gambar masalah kulit dan nanti syaf share produk yang sesuai
    .
    🚐 POSTAGE AVAILABLE SM/SS
    .
    💋Syaf boleh COD =
    🚙 uia gombak
    🚗 batu caves
    🚙 sungai pusu
    🚗 melawati
    🚙 wangsa maju
    🚗 Setapak
    🚙 tanjung malim
    🚗 UPSI
    ❤️ dan kawasan sekitar awak2 nak cod roger2 je syaf ye 😘😘
    .
    .
    . ‼️FOR ORDER/SELF PICKUP/COD =
    Whatsapp 011 39505410 / klik link pada bio
    .
    #tjcodiium #tjcodiiumgombak #codiium #codiiumgombak #tjgombak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsrigombak #tjcodsetapak #tjcodwangsamaju #tjcodsungaipusu #tjcodmelawati #tjcodtanjung malim #tjcodkepong #tjcodkualakubu #tjcodupsi #tjcodslimriver
    #thejunniangels #ThejunniInstantScrub #Thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #pinkishwhite #licenserum #putihkorea
    #thejunnibeauty #thejunniselangor #thejunnigombak

  •  2  0  27 July, 2020

Top #thejunnipinkishwhite Posts

  • Mungkin anda mengalami salah satu situasi di bawah : -

1. Berjerawat dan malu untuk berhadapan dengan kawan-kawan
2. Kulit jeragat dan kering
3. kawan kawan selalu perli sebab kulit makin kusam
4. Sunburn tapi masih tidak boleh buat apa sebab sentiasa terdedah cahaya matahari.
5. Breakout akibat tersalah guna skincare yang bermerkuri. -

Jangan risau. 
InshaAllah #thejunnipinkishwhite boleh membantu mengatasi masalah kulit anda ❤️ Jom ikhtiar guna produk kami 😍 -

Jom whatsapp :

0172430494
0172430494
0172430494

#TheJunniPinkishWhite #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #mascara #palettes #powder #primers #tar
  • Mungkin anda mengalami salah satu situasi di bawah : -

    1. Berjerawat dan malu untuk berhadapan dengan kawan-kawan
    2. Kulit jeragat dan kering
    3. kawan kawan selalu perli sebab kulit makin kusam
    4. Sunburn tapi masih tidak boleh buat apa sebab sentiasa terdedah cahaya matahari.
    5. Breakout akibat tersalah guna skincare yang bermerkuri. -

    Jangan risau. 
    InshaAllah  #thejunnipinkishwhite boleh membantu mengatasi masalah kulit anda ❤️ Jom ikhtiar guna produk kami 😍 -

    Jom whatsapp :

    0172430494
    0172430494
    0172430494

    #TheJunniPinkishWhite #base #beautiful #beauty #concealer #cosmetic #cosmetics #crease #eyebrows #eyeliner #eyes #eyeshadow #fashion #foundation #glitter #gloss #glue #instamakeup #lash #lashes #lip #lips #lipstick #makeup #mascara #palettes #powder #primers #tar

  •  121  2  5 June, 2017
  • READY STOCK JUNNI PINKISH WHITE
Menara Condong The Junni ni semakin lama akan susut gara2 #virusjunniselangor kian merebak nak TERFLAWLESS AWAL!!!
Takut habis, cepat grab. Ramai repeat order ni hah... Siapa nak selit order rajin baca info ye:
Klik #tag dibawah:
#thejunnikelebihan
#thejunnitips
#thejunnipinkishwhite

SUPER BOOSTER WHITENING CREAM yang mempunyai kuasa pemutih 10x kali ganda dari produk whitening uolls. 
Cara penggunaanya sangat mudah. Apply selepas cuci muka pada siang hari, kemudian boleh pakai daycream uolls (kalau ada) / makeup/ without makeup & nak apply direct pun boleh tak ada masalah. 
untuk malam , apply lepas cuci muka. kalau ada toner /serum / night  cream skincare anda sendiri. boleh pakai toner & serum , Apply pinkish white cream & night cream. kalau tak ada skincare pun tak apa apply direct terus.

Boleh guna siang & malam secara direct. selepas cuci muka/mandi atau bila bila masa. Pakai pada muka dan badan pun boleh tw. Sukanya! Jimat!

tak ada limit untuk pakai banyak kali. lagi banyak penggunaan lagi cepat FLAWLESS GLOWING AND PUTIH PINKISH! 
Nak order whatsapp
'Junni' ke +60139426227.
Admin mesra boleh tanya jgn malu2.

#thejunnipinkishwhite #thejunniselangor #thejunnicombo #thejunnifacesoap #whj24434 #virusjunniselangor #dropshipwanted #butikvendormalaysia  #bazaarpaknil
  • READY STOCK JUNNI PINKISH WHITE
    Menara Condong The Junni ni semakin lama akan susut gara2 #virusjunniselangor kian merebak nak TERFLAWLESS AWAL!!!
    Takut habis, cepat grab. Ramai repeat order ni hah... Siapa nak selit order rajin baca info ye:
    Klik  #tag dibawah:
    #thejunnikelebihan
    #thejunnitips
    #thejunnipinkishwhite

    SUPER BOOSTER WHITENING CREAM yang mempunyai kuasa pemutih 10x kali ganda dari produk whitening uolls. 
    Cara penggunaanya sangat mudah. Apply selepas cuci muka pada siang hari, kemudian boleh pakai daycream uolls (kalau ada) / makeup/ without makeup & nak apply direct pun boleh tak ada masalah. 
    untuk malam , apply lepas cuci muka. kalau ada toner /serum / night  cream skincare anda sendiri. boleh pakai toner & serum , Apply pinkish white cream & night cream. kalau tak ada skincare pun tak apa apply direct terus.

    Boleh guna siang & malam secara direct. selepas cuci muka/mandi atau bila bila masa. Pakai pada muka dan badan pun boleh tw. Sukanya! Jimat!

    tak ada limit untuk pakai banyak kali. lagi banyak penggunaan lagi cepat FLAWLESS GLOWING AND PUTIH PINKISH!
    Nak order whatsapp
    'Junni' ke +60139426227.
    Admin mesra boleh tanya jgn malu2.

    #thejunnipinkishwhite  #thejunniselangor  #thejunnicombo  #thejunnifacesoap  #whj24434 #virusjunniselangor #dropshipwanted #butikvendormalaysia  #bazaarpaknil

  •  138  6  17 February, 2016
  • Siapa kat sini ada masalah:
Nak PUTIH tapi nak produk yang berkesan + murah + selamat digunakan?
Nak FLAWLESS tapi nak produk yang tanpa bahan merkuri dan kimia yang terlarang?
Nak GLOWING tapi tak nak muka berminyak dan produk boleh balance kan minyak pada muka? 
Jom try COMBO SET Pinkish White (Super Booster Whitening Cream) + Pinkish White Soap. 
yesss anda akan merasai kulit idaman anda.
PUTIH PINKISH FLAWLESS GLOWING. tak perlu berbelanja mahal. 
Saya akan suggest kan pembelian combo set untuk result yang SUPERB ! 
if uolls ada skincare lain tak apa boleh combine dengan Pinkish White Cream pun boleh.

Nak cerah pinkish?
Terus whatsapp 'JUNNI' hantar ke +60139426227
CNY Sale now!!! #thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnicombo #thejunniselangor #vendorselangor #butikvendor #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan #thejunnibeautyselangor #whj24434 #villagepeople
  • Siapa kat sini ada masalah:
    Nak PUTIH tapi nak produk yang berkesan + murah + selamat digunakan?
    Nak FLAWLESS tapi nak produk yang tanpa bahan merkuri dan kimia yang terlarang?
    Nak GLOWING tapi tak nak muka berminyak dan produk boleh balance kan minyak pada muka?
    Jom try COMBO SET Pinkish White (Super Booster Whitening Cream) + Pinkish White Soap. 
    yesss anda akan merasai kulit idaman anda.
    PUTIH PINKISH FLAWLESS GLOWING. tak perlu berbelanja mahal.
    Saya akan suggest kan pembelian combo set untuk result yang SUPERB ! 
    if uolls ada skincare lain tak apa boleh combine dengan Pinkish White Cream pun boleh.

    Nak cerah pinkish?
    Terus whatsapp 'JUNNI' hantar ke +60139426227
    CNY Sale now!!! #thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnicombo #thejunniselangor #vendorselangor #butikvendor #bazaarpaknil #sayajualprodukkecantikan  #thejunnibeautyselangor #whj24434 #villagepeople

  •  104  6  7 February, 2016
  • Alhamdulillah, nah belanja real feedback! 
JERAWAT? JERAGAT ? KULIT KUSAM? TERLALU BERMINYAK? TONA KULIT TAK SERATA?? BERMINYAK DI AREA T-ZON (COMBINATION SKIN) ?? Hanya RM 50 sahaja untuk PUTIH PINKISH GLOWING AND FLAWLESS. 
Satu set tahan sebulan. 
pinkish white cream 10g 
pinkish white soap 22g 
bau sangat wangi dan sangat lembut !!! Now Promo Hanya RM45
Pos RM7
Cepat grab skrg sblm terlambat!

Whatsapp Admin +013-9426227

#thejunnibeautyselangor #thejunniagent #whj24434
#thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnisselangor
  • Alhamdulillah, nah belanja real feedback!
    JERAWAT? JERAGAT ? KULIT KUSAM? TERLALU BERMINYAK? TONA KULIT TAK SERATA?? BERMINYAK DI AREA T-ZON (COMBINATION SKIN) ?? Hanya RM 50 sahaja untuk PUTIH PINKISH GLOWING AND FLAWLESS.
    Satu set tahan sebulan. 
    pinkish white cream 10g 
    pinkish white soap 22g
    bau sangat wangi dan sangat lembut !!! Now Promo Hanya RM45
    Pos RM7
    Cepat grab skrg sblm terlambat!

    Whatsapp Admin +013-9426227

    #thejunnibeautyselangor #thejunniagent  #whj24434
    #thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnisselangor

  •  109  1  8 February, 2016
  • Alhamdulillah, nah belanja real feedback! 
JERAWAT? JERAGAT ? KULIT KUSAM? TERLALU BERMINYAK? TONA KULIT TAK SERATA?? BERMINYAK DI AREA T-ZON (COMBINATION SKIN) ?? Hanya RM 50 sahaja untuk PUTIH PINKISH GLOWING AND FLAWLESS. 
Satu set tahan sebulan. 
pinkish white cream 10g 
pinkish white soap 22g 
bau sangat wangi dan sangat lembut !!! Now Promo Hanya RM45
Pos RM7
Cepat grab skrg sblm terlambat!

Whatsapp Admin +013-9426227

#thejunnibeautyselangor #thejunniagent #whj24434
#thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnisselangor
  • Alhamdulillah, nah belanja real feedback!
    JERAWAT? JERAGAT ? KULIT KUSAM? TERLALU BERMINYAK? TONA KULIT TAK SERATA?? BERMINYAK DI AREA T-ZON (COMBINATION SKIN) ?? Hanya RM 50 sahaja untuk PUTIH PINKISH GLOWING AND FLAWLESS.
    Satu set tahan sebulan. 
    pinkish white cream 10g 
    pinkish white soap 22g
    bau sangat wangi dan sangat lembut !!! Now Promo Hanya RM45
    Pos RM7
    Cepat grab skrg sblm terlambat!

    Whatsapp Admin +013-9426227

    #thejunnibeautyselangor #thejunniagent  #whj24434
    #thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnisselangor

  •  104  1  8 February, 2016
  • Cantiknya lahai sis tu lepas guna Combo Set The Junni ni. Lagi cantik skin dia kan sekarang! Baru SEMINGGU je guna siap kawan tegur putih semacam. Jeles pulak Admin kesan cepat sangat ni... Happy for U dear! #thejunniselangorlover

Eh, awak masih tercari-cari produk pemutih pinkish, glowing dan flawless yang berkesan TANPA BAHAN KIMIA ke??? Meh cuba krim Pinkish White ni. tak cuba tak tahu. dah cuba baru puas hati. bukan setakat putih jaaa tapi FLAWLESS! iaitu menghilangkan jerawat2 , jeragat, bintik2 hitam, dan spot spot pada muka. 
Jangan risau 100% homemade dan bahan asli. tanpa MERKURI ! 
Nak sembang panjang boleh whatsapp 'Junni' ke +60139426227.

Rm30 untuk cream pinkish white sahaja.
 set combo pun ada juga... RM45 .

#thejunnipinkishwhite #thejunnifacesoap #thejunnicombo #thejunniselangor  #thejunnibeautyselangor #whj24434
  • Cantiknya lahai sis tu lepas guna Combo Set The Junni ni. Lagi cantik skin dia kan sekarang! Baru SEMINGGU je guna siap kawan tegur putih semacam. Jeles pulak Admin kesan cepat sangat ni... Happy for U dear! #thejunniselangorlover

    Eh, awak masih tercari-cari produk pemutih pinkish, glowing dan flawless yang berkesan TANPA BAHAN KIMIA ke??? Meh cuba krim Pinkish White ni. tak cuba tak tahu. dah cuba baru puas hati. bukan setakat putih jaaa tapi FLAWLESS! iaitu menghilangkan jerawat2 , jeragat, bintik2 hitam, dan spot spot pada muka.
    Jangan risau 100% homemade dan bahan asli. tanpa MERKURI !
    Nak sembang panjang boleh whatsapp 'Junni' ke +60139426227.

    Rm30 untuk cream pinkish white sahaja.
     set combo pun ada juga... RM45 .

    #thejunnipinkishwhite #thejunnifacesoap #thejunnicombo #thejunniselangor  #thejunnibeautyselangor  #whj24434

  •  106  7  12 February, 2016
  • Alhamdulillah, Tq trust produk The Junni & sabar menunggu. Virus The Junni kian merebak!!! Takutnya lahai semua nk jadi flawless sama2. Happy deal with awesome pretty wannabe with The Junni ni! Boleh tanya sampai puas hati. I try my best! 
Nanti after 18hb The Junni sampai depan rumah ye. Tracking no. I pm one by one. Tak dapat cepat2 roger I tau. #thejunniselangorlover

JERAWAT? JERAGAT ? KULIT KUSAM? TERLALU BERMINYAK? TONA KULIT TAK SERATA?? BERMINYAK DI AREA T-ZON (COMBINATION SKIN) ?? Hanya RM 45 sahaja untuk PUTIH PINKISH GLOWING AND FLAWLESS. 
Sesuai digunakan lelaki dan perempuan.

Satu set tahan sebulan. 
pinkish white cream 10g 
pinkish white soap 22g 
bau sangat wangi dan sangat lembut !!! Cepat grab skrg sblm terlambat!

Whatsapp Admin +013-9426227

#thejunnibeautyselangor #thejunniagent #whj24434
#thejunnifacesoap #thejunnipinkishwhite #thejunnisselangor
  • Alhamdulillah, Tq trust produk The Junni & sabar menunggu. Virus The Junni kian merebak!!! Takutnya lahai semua nk jadi flawless sama2. Happy deal with awesome pretty wannabe with The Junni ni! Boleh tanya sampai puas hati. I try my best! 
    Nanti after 18hb The Junni sampai depan rumah ye. Tracking no. I pm one by one. Tak dapat cepat2 roger I tau. #thejunniselangorlover

    JERAWAT? JERAGAT ? KULIT KUSAM? TERLALU BERMINYAK? TONA KULIT TAK SERATA?? BERMINYAK DI AREA T-ZON (COMBINATION SKIN) ?? Hanya RM 45 sahaja untuk PUTIH PINKISH GLOWING AND FLAWLESS.
    Sesuai digunakan lelaki dan perempuan.

    Satu set tahan sebulan. 
    pinkish white cream 10g 
    pinkish white soap 22g
    bau sangat wangi dan sangat lembut !!! Cepat grab skrg sblm terlambat!

    Whatsapp Admin +013-9426227

    #thejunnibeautyselangor  #thejunniagent  #whj24434
    #thejunnifacesoap  #thejunnipinkishwhite  #thejunnisselangor

  •  105  11  13 February, 2016