#testimoniuforabeauty Instagram Photos & Videos

testimoniuforabeauty - 6k posts

Hashtag Popularity

25.5
average comments
121.5
average likes

Latest #testimoniuforabeauty Posts

  • salt air & cucumber
  • salt air & cucumber

  •  15  2  15 July, 2020
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
.
Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
.
Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
.
Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat  cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
.
Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
.
.
Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
.
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
    .
    Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
    .
    Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
    .
    Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
    .
    Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
    .
    .
    Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
    .
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  0  0  15 July, 2020
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
.
Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
.
Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
.
Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat  cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
.
Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
.
.
Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
.
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
    .
    Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
    .
    Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
    .
    Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
    .
    Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
    .
    .
    Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
    .
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  2  0  11 July, 2020
  • MESTI RAMAI NAK TAHU BUAHAN APA YANG BERKHASIAT SAMPAI UALL BOLEH PUTIH SEAWAL 7HARI!!
.
.
Sebut je ufora collagen semua suka dengan ufora collagen 😍 mesti ualls pelik kan kenapa orang tergila nak minang ufora collagen kan 🤔 ok , ufora collagen dia boleh merawat dan jugak boleh memutih kan seluruh badan seawal 7 hari je ualls 😘😘 tapi ufora collagen bukan sahaja untuk mecerahkan kulit seluruh badan !! Tapi ia juga boleh mengurangkan masaalah kulit ualls muka ualls pun semakin beseri dan gebu ☺☺
.
.
Ualls kemam je tak perlu nak bancuh dengan air .. kemam2 dah gebu gebas ualls haaaaa lagi pun ufora collagen rasa dia sangat sedap rasa macam susu kiwi 🥝 😋 lelaki perempuan pun boleh tauu hehehehehehe jom gebu dengan Ufora Collagen ❤
.
.
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat coment DM di bawah 👇🏻👇🏻admin akan reply secepat mungkin❤️
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#uforaskincare
#testimoniuforabeauty
  • MESTI RAMAI NAK TAHU BUAHAN APA YANG BERKHASIAT SAMPAI UALL BOLEH PUTIH SEAWAL 7HARI!!
    .
    .
    Sebut je ufora collagen semua suka dengan ufora collagen 😍 mesti ualls pelik kan kenapa orang tergila nak minang ufora collagen kan 🤔 ok , ufora collagen dia boleh merawat dan jugak boleh memutih kan seluruh badan seawal 7 hari je ualls 😘😘 tapi ufora collagen bukan sahaja untuk mecerahkan kulit seluruh badan !! Tapi ia juga boleh mengurangkan masaalah kulit ualls muka ualls pun semakin beseri dan gebu ☺☺
    .
    .
    Ualls kemam je tak perlu nak bancuh dengan air .. kemam2 dah gebu gebas ualls haaaaa lagi pun ufora collagen rasa dia sangat sedap rasa macam susu kiwi 🥝 😋 lelaki perempuan pun boleh tauu hehehehehehe jom gebu dengan Ufora Collagen ❤
    .
    .
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat coment DM di bawah 👇🏻👇🏻admin akan reply secepat mungkin❤️
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #uforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  5  2  9 July, 2020
  • Tak kenal maka tak cinta.Sapa kata laki tak boleh putih‼️
:
Ufora ni sesuai untuk semua wanita atau lelaki.. and sngt senang nk di amalkan. Hnya kemam jew.. xperlu susah susah nk bancuh bagai.
:
Jom dapatkan ufora sekarang admin ada buat promosi.. mmg rugi sngt sapa xbeli sekarang❗️ .
.
Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
  • Tak kenal maka tak cinta.Sapa kata laki tak boleh putih‼️
    :
    Ufora ni sesuai untuk semua wanita atau lelaki.. and sngt senang nk di amalkan. Hnya kemam jew.. xperlu susah susah nk bancuh bagai.
    :
    Jom dapatkan ufora sekarang admin ada buat promosi.. mmg rugi sngt sapa xbeli sekarang❗️ .
    .
    Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty

  •  1  0  7 July, 2020
  • Harini kami share pasal Facial Foam dari ufora skincare. .
.
Memang terbaik laa uolss 😭. Siapa yang pernah pakai facial foam kami confirm dorang jatuh hati. Facial foam ni memang terbaik la ❤️ . .
Bukan sahaja boleh menanggalkan kotoran dekat muka je tau, facial foam ni juga boleh segarkan kulit anda. Tak nak beli satu set pun xpe. Kami ada jual yang loose item untuk sabun cuci muka ni 🌸
.
. 
Apa tunggu lagi. Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • Harini kami share pasal Facial Foam dari ufora skincare. .
    .
    Memang terbaik laa uolss 😭. Siapa yang pernah pakai facial foam kami confirm dorang jatuh hati. Facial foam ni memang terbaik la ❤️ . .
    Bukan sahaja boleh menanggalkan kotoran dekat muka je tau, facial foam ni juga boleh segarkan kulit anda. Tak nak beli satu set pun xpe. Kami ada jual yang loose item untuk sabun cuci muka ni 🌸
    .
    .
    Apa tunggu lagi. Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  1  0  29 June, 2020
  • Sekali cuba cnfirm jatuh hati ! Yelah, UFORA Skincare mmg tak pernah mengecewakan. Calit² je masalah kulit terus hilang! Jerawat tak berani singgah! Parut pon makin pudar! Kulit jadi glowing gitew! .
Set Ufora Skincare ada Facial Foam,Night Serum, Sunscreen dan paling best dapat FREE 3D Blend Puff!
.
Dah tak payah tunggu lama² cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Sekali cuba cnfirm jatuh hati ! Yelah, UFORA Skincare mmg tak pernah mengecewakan. Calit² je masalah kulit terus hilang! Jerawat tak berani singgah! Parut pon makin pudar! Kulit jadi glowing gitew! .
    Set Ufora Skincare ada Facial Foam,Night Serum, Sunscreen dan paling best dapat FREE 3D Blend Puff!
    .
    Dah tak payah tunggu lama² cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  6  4  24 June, 2020
  • BANGUN PAGI MUKA DAH TAK BERMINYAK ‼️‼️‼️
.
Kalau dulu muka barminyak, nak keluar mana2 pon rasa malu. Nasib baik ada Ufora sunscreen  Konsisten pakai, eh berkesan seawal 7-14 hari je ! Bukan boleh mengecutkan jerawat je, tapi semua parut dah pudar. Kulit pon makin flawless, lepasni dah yakin nk kluar rumah tanpa mekap heavy²
.
U all ada masalah kulit berjerawat? Parut hitam degil? Boleh cepat2 grab ufora sunsce dia bukn sahaja untuk cantik tapi dia juga boleh merawat skin kita😍
.
Cepat2 Comment DM admin akn reply scepat mungkin💖
.
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • BANGUN PAGI MUKA DAH TAK BERMINYAK ‼️‼️‼️
    .
    Kalau dulu muka barminyak, nak keluar mana2 pon rasa malu. Nasib baik ada Ufora sunscreen Konsisten pakai, eh berkesan seawal 7-14 hari je ! Bukan boleh mengecutkan jerawat je, tapi semua parut dah pudar. Kulit pon makin flawless, lepasni dah yakin nk kluar rumah tanpa mekap heavy²
    .
    U all ada masalah kulit berjerawat? Parut hitam degil? Boleh cepat2 grab ufora sunsce dia bukn sahaja untuk cantik tapi dia juga boleh merawat skin kita😍
    .
    Cepat2 Comment DM admin akn reply scepat mungkin💖
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  0  0  20 June, 2020
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
.
Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
.
Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
.
Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat  cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
.
Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
.
.
Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
.
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
    .
    Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
    .
    Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
    .
    Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
    .
    Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
    .
    .
    Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
    .
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  3  0  19 June, 2020
  • Korang tengok ni 😍. Tak jatuh cinta ke tengok Facial Foam kami ?
.
. 
Best sangat tau. Memang rugi sangat kalau korang tak cuba. Facial Foam kami boleh tanggalkan minyak dengan mudah. .
Bukan tu je, Facial Foam ni juga boleh meratakan tona kulit wajah korang ❤️. . 
Cepat-cepat tekan link di atas untuk order 🌸
.
.
Cepat cepat comment DM Aisyah akan reply secepat mungkin🌺
.
. 
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • Korang tengok ni 😍. Tak jatuh cinta ke tengok Facial Foam kami ?
    .
    .
    Best sangat tau. Memang rugi sangat kalau korang tak cuba. Facial Foam kami boleh tanggalkan minyak dengan mudah. .
    Bukan tu je, Facial Foam ni juga boleh meratakan tona kulit wajah korang ❤️. .
    Cepat-cepat tekan link di atas untuk order 🌸
    .
    .
    Cepat cepat comment DM Aisyah akan reply secepat mungkin🌺
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  4  0  16 June, 2020
  • BANGUN PAGI MUKA DAH TAK BERMINYAK ‼️‼️‼️
.
Kalau dulu muka barminyak, nak keluar mana2 pon rasa malu. Nasib baik ada Ufora sunscreen  Konsisten pakai, eh berkesan seawal 7-14 hari je ! Bukan boleh mengecutkan jerawat je, tapi semua parut dah pudar. Kulit pon makin flawless, lepasni dah yakin nk kluar rumah tanpa mekap heavy²
.
U all ada masalah kulit berjerawat? Parut hitam degil? Boleh cepat2 grab ufora sunsce dia bukn sahaja untuk cantik tapi dia juga boleh merawat skin kita😍
.
Cepat2 Comment DM admin akn reply scepat mungkin💖
.
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • BANGUN PAGI MUKA DAH TAK BERMINYAK ‼️‼️‼️
    .
    Kalau dulu muka barminyak, nak keluar mana2 pon rasa malu. Nasib baik ada Ufora sunscreen Konsisten pakai, eh berkesan seawal 7-14 hari je ! Bukan boleh mengecutkan jerawat je, tapi semua parut dah pudar. Kulit pon makin flawless, lepasni dah yakin nk kluar rumah tanpa mekap heavy²
    .
    U all ada masalah kulit berjerawat? Parut hitam degil? Boleh cepat2 grab ufora sunsce dia bukn sahaja untuk cantik tapi dia juga boleh merawat skin kita😍
    .
    Cepat2 Comment DM admin akn reply scepat mungkin💖
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  2  0  16 June, 2020
  • wasap.my/60177861783

DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
.
Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus. 
Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
.
Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare 
#ufora 
#uforabeauty 
#skincareviral
#skincareterbaik
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • wasap.my/60177861783

    DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
    .
    Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus.
    Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
    .
    Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforabeauty
    #skincareviral
    #skincareterbaik
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  4  0  15 June, 2020
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
.
Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus. 
Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
.
Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare 
#ufora 
#uforabeauty 
#skincareviral
#skincareterbaik
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
    .
    Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus.
    Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
    .
    Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforabeauty
    #skincareviral
    #skincareterbaik
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  15  0  13 June, 2020
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
.
Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus. 
Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
.
Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare 
#ufora 
#uforabeauty 
#skincareviral
#skincareterbaik
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
    .
    Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus.
    Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
    .
    Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforabeauty
    #skincareviral
    #skincareterbaik
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  0  0  11 June, 2020
  • Nak ambik satu sachet sehari pun boleh ye tapi korang kena perbanyakkan minum air mineral dan elakkan minum air bergas. . .
Kalau yang mengalami masalah kulit gelap,kusam yang teruk kena ambil 2 sachet sehari baru lah kulit korang gebu , cantik dan flawless. Sebab collagen ufora ni merawat kulit anda dari dalam.
.
.
Apa tunggu lagi, jum cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin💖
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
  • Nak ambik satu sachet sehari pun boleh ye tapi korang kena perbanyakkan minum air mineral dan elakkan minum air bergas. . .
    Kalau yang mengalami masalah kulit gelap,kusam yang teruk kena ambil 2 sachet sehari baru lah kulit korang gebu , cantik dan flawless. Sebab collagen ufora ni merawat kulit anda dari dalam.
    .
    .
    Apa tunggu lagi, jum cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin💖
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty

  •  2  0  9 June, 2020
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
.
Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
.
Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
.
Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat  cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
.
Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
.
.
Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
.
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
    .
    Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
    .
    Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
    .
    Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
    .
    Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
    .
    .
    Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
    .
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  7  0  9 June, 2020
  • wasap.my/60177861783

Harini kami share pasal Facial Foam dari ufora skincare. .
.
Memang terbaik laa uolss 😭. Siapa yang pernah pakai facial foam kami confirm dorang jatuh hati. Facial foam ni memang terbaik la ❤️ . .
Bukan sahaja boleh menanggalkan kotoran dekat muka je tau, facial foam ni juga boleh segarkan kulit anda. Tak nak beli satu set pun xpe. Kami ada jual yang loose item untuk sabun cuci muka ni 🌸
.
. 
Apa tunggu lagi. Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • wasap.my/60177861783

    Harini kami share pasal Facial Foam dari ufora skincare. .
    .
    Memang terbaik laa uolss 😭. Siapa yang pernah pakai facial foam kami confirm dorang jatuh hati. Facial foam ni memang terbaik la ❤️ . .
    Bukan sahaja boleh menanggalkan kotoran dekat muka je tau, facial foam ni juga boleh segarkan kulit anda. Tak nak beli satu set pun xpe. Kami ada jual yang loose item untuk sabun cuci muka ni 🌸
    .
    .
    Apa tunggu lagi. Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  1  0  6 June, 2020
  • wasap.my/60177861783

Korang tengok ni 😍. Tak jatuh cinta ke tengok Facial Foam kami ?
.
. 
Best sangat tau. Memang rugi sangat kalau korang tak cuba. Facial Foam kami boleh tanggalkan minyak dengan mudah. .
Bukan tu je, Facial Foam ni juga boleh meratakan tona kulit wajah korang ❤️. . 
Cepat-cepat tekan link di atas untuk order 🌸
.
.
Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin🌺
.
. 
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • wasap.my/60177861783

    Korang tengok ni 😍. Tak jatuh cinta ke tengok Facial Foam kami ?
    .
    .
    Best sangat tau. Memang rugi sangat kalau korang tak cuba. Facial Foam kami boleh tanggalkan minyak dengan mudah. .
    Bukan tu je, Facial Foam ni juga boleh meratakan tona kulit wajah korang ❤️. .
    Cepat-cepat tekan link di atas untuk order 🌸
    .
    .
    Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin🌺
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  2  0  6 June, 2020
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
.
Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
.
Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
.
Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat  cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
.
Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
.
.
Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
.
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
    .
    Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
    .
    Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
    .
    Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
    .
    Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
    .
    .
    Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
    .
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  5  0  5 June, 2020
  • Masalah kulit tak sekata terus settle hanya dengan 1 box collagen

Itu la u all, UFORA collagen ni bukan guna 1 je tapi 3 agen pemutih tau.Sbb tu kesan u all boleh nampak sekejap je. Siapa kat sini yg ada masalah kulit kusam gelap, lelaki dan perempuan boleh cuba UFORA collagen utk dapatkan hasil seawal 7-14hari!
.
Rugi tak grab hari ni sementara promosi masih onz ualls!
.
Cepat COMENT DM di bawah untuk dapat harga MERDEKA SALE 💖
.

#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
  • Masalah kulit tak sekata terus settle hanya dengan 1 box collagen

    Itu la u all, UFORA collagen ni bukan guna 1 je tapi 3 agen pemutih tau.Sbb tu kesan u all boleh nampak sekejap je. Siapa kat sini yg ada masalah kulit kusam gelap, lelaki dan perempuan boleh cuba UFORA collagen utk dapatkan hasil seawal 7-14hari!
    .
    Rugi tak grab hari ni sementara promosi masih onz ualls!
    .
    Cepat COMENT DM di bawah untuk dapat harga MERDEKA SALE 💖
    .

    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty

  •  0  0  5 June, 2020
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
.
Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
.
Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
.
Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat  cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
.
Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
.
.
Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
.
.
#testimoniuforabeauty 
#skincareufora 
#uforaskincare 
#thebestskincare
  • Product dari UFORA x pernah mengecewakan anda semua.. Alhamdulillah.. the latest UFORA SUNSCREEN sgt2 mendapat sambutan yg hebat.. dengan feedback2 terbaik dari pengguna.
    .
    Segala masalah di muka seperti jerawat, parut, jeragat, pori2 terbuka, whitehead dan blackhead, kusam.. semua tu sgt2 mudah di selesaikan dengan UFORA SUNSCREEN.
    .
    Dengan set penjagaan kulit wajah revolusi baru ini, ramai pengguna2 sudah mulai percaya dengan UFORA SUNSCREEN.. Selamat dan lulus KKM. Itu yg penting ye..
    .
    Apa yg paling best, utk set promotion kita bagi 3D Blend Puff tau.. bukan yg biasa2 yg the best quality pya.. harga kat cosmetic store pun dah puluh2 ringgit kan.. untung u alls....
    .
    Haa.. tggu apa lagi.. cepat lah grab sekarang.. takkan nak tgk org lain je kulit muka licin glowing...
    .
    .
    Jom cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin😍
    .
    .
    #testimoniuforabeauty
    #skincareufora
    #uforaskincare
    #thebestskincare

  •  3  0  4 June, 2020
  • Harini kami share pasal Facial Foam dari ufora skincare. .
.
Memang terbaik laa uolss 😭. Siapa yang pernah pakai facial foam kami confirm dorang jatuh hati. Facial foam ni memang terbaik la ❤️ . .
Bukan sahaja boleh menanggalkan kotoran dekat muka je tau, facial foam ni juga boleh segarkan kulit anda. Tak nak beli satu set pun xpe. Kami ada jual yang loose item untuk sabun cuci muka ni 🌸
.
. 
Apa tunggu lagi. Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • Harini kami share pasal Facial Foam dari ufora skincare. .
    .
    Memang terbaik laa uolss 😭. Siapa yang pernah pakai facial foam kami confirm dorang jatuh hati. Facial foam ni memang terbaik la ❤️ . .
    Bukan sahaja boleh menanggalkan kotoran dekat muka je tau, facial foam ni juga boleh segarkan kulit anda. Tak nak beli satu set pun xpe. Kami ada jual yang loose item untuk sabun cuci muka ni 🌸
    .
    .
    Apa tunggu lagi. Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  2  0  2 June, 2020
  • Korang tengok ni 😍. Tak jatuh cinta ke tengok Facial Foam kami ?
. 
Best sangat tau. Memang rugi sangat kalau korang tak cuba. Facial Foam kami boleh tanggalkan minyak dengan mudah. .
Bukan tu je, Facial Foam ni juga boleh 
meratakan tona kulit wajah korang ❤️. . 
Cepat-cepat tekan link di bawah untuk order 🌸
.
Whatsapp
http://wasap.my/601133254828

Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin🌺
.
. 
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • Korang tengok ni 😍. Tak jatuh cinta ke tengok Facial Foam kami ?
    .
    Best sangat tau. Memang rugi sangat kalau korang tak cuba. Facial Foam kami boleh tanggalkan minyak dengan mudah. .
    Bukan tu je, Facial Foam ni juga boleh
    meratakan tona kulit wajah korang ❤️. .
    Cepat-cepat tekan link di bawah untuk order 🌸
    .
    Whatsapp
    http://wasap.my/601133254828

    Cepat cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin🌺
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  1  0  2 June, 2020

Top #testimoniuforabeauty Posts

  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
.
Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus. 
Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
.
Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare 
#ufora 
#uforabeauty 
#skincareviral
#skincareterbaik
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT PUN BOLEH COVER ! .
    .
    Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pon x nampak gais. Memang hebat betul penangan sunscreen ni. Pakai sunscreen ni kulit memang nampak glowing terus.
    Nak keluar rumah, sapu je Ufora Sunscreen terus cantik. Tak perlu pakai bedak dah. Yang paling best, sunscreen dari Ufora ni sangat ringan dan tak melekit 🌸
    .
    Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforabeauty
    #skincareviral
    #skincareterbaik
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  117  22  9 October, 2019
  • Sekali cuba mesti jatuh hati ! UFORA Skincare memang tak pernah mengecewakan. Calit calit je masalah kulit boleh hilang! Inshallah. Jerawat pun makin berkurang. Parut semakin pudar! & kulit jadi glowing. Set Ufora Skincare ada Facial Foam, Night Serum, Sunscreen & paling best dapat FREE 3D Blend Puff!
-
Boleh cepat whatsapp @ufora_hq untuk dapatkan kulit cantik dan flawless 😘
-
#testimoniuforabeauty #skincareufora #uforaskincare #thebestskincare
  • Sekali cuba mesti jatuh hati ! UFORA Skincare memang tak pernah mengecewakan. Calit calit je masalah kulit boleh hilang! Inshallah. Jerawat pun makin berkurang. Parut semakin pudar! & kulit jadi glowing. Set Ufora Skincare ada Facial Foam, Night Serum, Sunscreen & paling best dapat FREE 3D Blend Puff!
    -
    Boleh cepat whatsapp @ufora_hq untuk dapatkan kulit cantik dan flawless 😘
    -
    #testimoniuforabeauty #skincareufora #uforaskincare #thebestskincare

  •  1,224  1  25 February, 2019
  • JOM CANTIK SEBELUM RAYA !!!
.
.
Haaa ... uall , kita kan dah nak raya.. so jom grab ufora skincare 💕 ualls tak nak ke muka glowing dan bebas jerawat jeragat ??? Pasti uall nak kan muka uall cntik glowing dan bersih.
.
Malu nak jumpa kawan-kawan korang sebab muka jerawat dan kusam semakin teruk 😩😩 so tak payah susah-susah nak fikir.. GUNA UFORA SKINCARE SEKARANG!!
.
Jom cantik glowing beraya nanti.. gituuu hehehehehe💋💋
.
JOM DM KAMI SEKARANG KALAU UALL NAK CANTIK DI HARI RAYA NANTI💕
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforaskincare
#testimoniufora
#testimoniuforaskincare 
#testimoniuforabeauty
  • JOM CANTIK SEBELUM RAYA !!!
    .
    .
    Haaa ... uall , kita kan dah nak raya.. so jom grab ufora skincare 💕 ualls tak nak ke muka glowing dan bebas jerawat jeragat ??? Pasti uall nak kan muka uall cntik glowing dan bersih.
    .
    Malu nak jumpa kawan-kawan korang sebab muka jerawat dan kusam semakin teruk 😩😩 so tak payah susah-susah nak fikir.. GUNA UFORA SKINCARE SEKARANG!!
    .
    Jom cantik glowing beraya nanti.. gituuu hehehehehe💋💋
    .
    JOM DM KAMI SEKARANG KALAU UALL NAK CANTIK DI HARI RAYA NANTI💕
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #testimoniufora
    #testimoniuforaskincare
    #testimoniuforabeauty

  •  799  340  15 April, 2019
  • U alls semua kena tgk video ni sampai habis.. kita, mmg test betul2 kat testimoni selama 2 minggu..
.
Hasil dia mmg sgt2 hebat.. sehinggakan tuan pya badan sendiri x percaya.. yg penting, percaya dan konsistan ye.. jgn ambik 1 sachet hari ni.. lusa baru ambik.. consume yg x konsistan mmg xkan dapat apa2 result.. ok faham kan..?? Telan lah apa2 supplement pun mmg x menjadi.. 😅
.
So.. kalau sesiapa kat sini yg rasa kulit dia sama mcm syamimi ni.. cer try UFORA COLLAGEN.. tgk ape citer.. admin confirm.. hari ke-3 u alls akan whatsapp admin balik hantar gambar kulit u alls yg dah berubah.. confirm..!! Cop jari.. haaa.. gituw..
.
Whatsapp sekarang!!
0198874199(yaya)
013-3289695(jannah)
019-5854749(mimi)
019-7413634(syikin)
013-7320993(byha)
013-7320889(fatin)
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
  • U alls semua kena tgk video ni sampai habis.. kita, mmg test betul2 kat testimoni selama 2 minggu..
    .
    Hasil dia mmg sgt2 hebat.. sehinggakan tuan pya badan sendiri x percaya.. yg penting, percaya dan konsistan ye.. jgn ambik 1 sachet hari ni.. lusa baru ambik.. consume yg x konsistan mmg xkan dapat apa2 result.. ok faham kan..?? Telan lah apa2 supplement pun mmg x menjadi.. 😅
    .
    So.. kalau sesiapa kat sini yg rasa kulit dia sama mcm syamimi ni.. cer try UFORA COLLAGEN.. tgk ape citer.. admin confirm.. hari ke-3 u alls akan whatsapp admin balik hantar gambar kulit u alls yg dah berubah.. confirm..!! Cop jari.. haaa.. gituw..
    .
    Whatsapp sekarang!!
    0198874199(yaya)
    013-3289695(jannah)
    019-5854749(mimi)
    019-7413634(syikin)
    013-7320993(byha)
    013-7320889(fatin)
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty

  •  756  337  5 June, 2018
  • U alls nk tahu tak apa kelebihan UFORA collagen? .
Ramai yang ingat UFORA Collagen hanya mencerahkan kulit seluruh badan shj. Tapi sebenarnya,UFORA collagen juga berfungsi utk
.
💓mengurangkan masalah jerawat,
💓mengurangkan masalah jeragat
💓meratakan tona sekata
💓mengurangkan kesan sunburn
💓memudarkan parut jerawat
.
dan byk lagi tau. Tapi kalau u alls nak dptkan kulit flawless, cerah gebu gebas, jgn ragu² utk cuba UFORA collagen hari ni.
.
WHATSAPP now utk promo price!
.
019-5854749(mimi)
019-7413634(syikin)
013-7320993(byha)
013-7320889(fatin)
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
  • U alls nk tahu tak apa kelebihan UFORA collagen? .
    Ramai yang ingat UFORA Collagen hanya mencerahkan kulit seluruh badan shj. Tapi sebenarnya,UFORA collagen juga berfungsi utk
    .
    💓mengurangkan masalah jerawat,
    💓mengurangkan masalah jeragat
    💓meratakan tona sekata
    💓mengurangkan kesan sunburn
    💓memudarkan parut jerawat
    .
    dan byk lagi tau. Tapi kalau u alls nak dptkan kulit flawless, cerah gebu gebas, jgn ragu² utk cuba UFORA collagen hari ni.
    .
    WHATSAPP now utk promo price!
    .
    019-5854749(mimi)
    019-7413634(syikin)
    013-7320993(byha)
    013-7320889(fatin)
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty

  •  349  127  10 July, 2018
  • Mengapa u all perlu jadikan UFORA Collagen sbg pilihan no 1 utk supplement kecantikan dan kesihatan? .
-
1. UFORA ada 3 bahan ibu putih (collagen pure marine + gluta + serbuk mutiara) .
-
2. Ufora juga ada detoks + whitening + treatment (3 fungsi terbesar yg menjanjikan kesan 7-14hari ) .
-
3. Kuasa repeat order yg tinggi. Alhamdulillah kebanyakan yg repeat ada yg dah jadi agent sah UFORA HQ 😘
-
4. Lebih 1000 testimoni yg berjaya ! .
So apa tunggu lagi? Grab UFORA Collagen hari ini. Rasai sendiri kesan seawal 14hari 😘😘😘
-
DM atau whatsapp
.
019-5854749(mimi)
019-7413634(syikin)
013-7320993(byha)
013-7320889(fatin)
.

#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
  • Mengapa u all perlu jadikan UFORA Collagen sbg pilihan no 1 utk supplement kecantikan dan kesihatan? .
    -
    1. UFORA ada 3 bahan ibu putih (collagen pure marine + gluta + serbuk mutiara) .
    -
    2. Ufora juga ada detoks + whitening + treatment (3 fungsi terbesar yg menjanjikan kesan 7-14hari ) .
    -
    3. Kuasa repeat order yg tinggi. Alhamdulillah kebanyakan yg repeat ada yg dah jadi agent sah UFORA HQ 😘
    -
    4. Lebih 1000 testimoni yg berjaya ! .
    So apa tunggu lagi? Grab UFORA Collagen hari ini. Rasai sendiri kesan seawal 14hari 😘😘😘
    -
    DM atau whatsapp
    .
    019-5854749(mimi)
    019-7413634(syikin)
    013-7320993(byha)
    013-7320889(fatin)
    .

    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty

  •  388  104  17 August, 2018