#testimonimelaleuca Instagram Photos & Videos

testimonimelaleuca - 14 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
12
average likes

Latest #testimonimelaleuca Posts

  • thearapy ezcema cream dapat mengatasi masalah anda diluar sana dan boleh digunakan oleh pelbaga peringkat umur .Dapatkan produk ini bersama mop yang berdaftar di seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#mieyagroup
#melaleucacream
#aslegacymalaysia
#testimonimelaleuca
  • thearapy ezcema cream dapat mengatasi masalah anda diluar sana dan boleh digunakan oleh pelbaga peringkat umur .Dapatkan produk ini bersama mop yang berdaftar di seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #mieyagroup
    #melaleucacream
    #aslegacymalaysia
    #testimonimelaleuca

  •  13  1  25 May, 2019
  • Testimoni Melaleuca Therapy Cream — Selesa & Sejuk Digunakan.. Alergik Semakin Kering. •
•
Untuk yg Kulit bermasalah susah Sembuh atau dah try banyak produk tp tidak berjaya juga. Nah try yg ini pula. Sangat² membantu & dah ramai pengguna bagi positif feedback. Jangan risau bayi pun boleh guna sebb ini krim ekzema. Selamat 100% Ekstrak herba Semula jadi. ☺

Ready Stock😘😘 📍All products AS Legacy ready stock..
👉 Saya Mobile Partner AS Legacy..
🆔D01720
📮Postage seluruh Malaysia
🚘 Cod Gombak/Setapak/Sri Rampai/Wangsa Maju/Sentul/Segambut/All KL area...
📲www.wasap.my/60109805146/aslegacy
🌹whatsapp for fast respond
🤗klik bio ig saya

#melaleuca #creammelaleuca #testimonimelaleuca #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #aslegacygombak
  • Testimoni Melaleuca Therapy Cream — Selesa & Sejuk Digunakan.. Alergik Semakin Kering. •

    Untuk yg Kulit bermasalah susah Sembuh atau dah try banyak produk tp tidak berjaya juga. Nah try yg ini pula. Sangat² membantu & dah ramai pengguna bagi positif feedback. Jangan risau bayi pun boleh guna sebb ini krim ekzema. Selamat 100% Ekstrak herba Semula jadi. ☺

    Ready Stock😘😘 📍All products AS Legacy ready stock..
    👉 Saya Mobile Partner AS Legacy..
    🆔D01720
    📮Postage seluruh Malaysia
    🚘 Cod Gombak/Setapak/Sri Rampai/Wangsa Maju/Sentul/Segambut/All KL area...
    📲www.wasap.my/60109805146/aslegacy
    🌹whatsapp for fast respond
    🤗klik bio ig saya

    #melaleuca #creammelaleuca #testimonimelaleuca #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #aslegacygombak

  •  8  0  7 April, 2019
  • Lagi feedback dari customer @a.s.legacylegend . Customer mengalami gatal2 dikaki selama 3 tahun & alhamdulillah dah kering selepas menggunakan Cream MELALEUCA selama 5 hari.. Baguskan cream ni?

Untuk order, boleh whatsapp/pm

www.wasap.my/+60123733906/ASLegacylegend

Cod area sg buloh, subang, puncak alam, bukit jelutong ,kelana jaya, cahaya spk, saujana utama, meru, kapar, shah alam, kota damansara, damansara damai, mutiara damansara, damansara, sunway, petaling jaya dan kawasan sekitarnya.

Utk pos seluruh malaysia

#aslegacysubang #aslegacykelanajaya #aslegacypuncakalam #puncakalam #puncakperdana #bandarpuncakalam #subang #kampungmelayusubang #cahayaspk #bukitjelutong #meru #sungaibuloh #kayanganheight #damansara #saujanautama #subang #kelanajaya #aslegacymalaysia #nakcantik #krimberubat #bizzibody #productaslegacy #harumnita #productbagus #productkurus #naksihat #krimbagus #krimgatal #testimonimelaleuca #testimoniaslegacylegend
  • Lagi feedback dari customer @a.s.legacylegend . Customer mengalami gatal2 dikaki selama 3 tahun & alhamdulillah dah kering selepas menggunakan Cream MELALEUCA selama 5 hari.. Baguskan cream ni?

    Untuk order, boleh whatsapp/pm

    www.wasap.my/+60123733906/ASLegacylegend

    Cod area sg buloh, subang, puncak alam, bukit jelutong ,kelana jaya, cahaya spk, saujana utama, meru, kapar, shah alam, kota damansara, damansara damai, mutiara damansara, damansara, sunway, petaling jaya dan kawasan sekitarnya.

    Utk pos seluruh malaysia

    #aslegacysubang #aslegacykelanajaya #aslegacypuncakalam #puncakalam #puncakperdana #bandarpuncakalam #subang #kampungmelayusubang #cahayaspk #bukitjelutong #meru #sungaibuloh #kayanganheight #damansara #saujanautama #subang #kelanajaya #aslegacymalaysia #nakcantik #krimberubat #bizzibody #productaslegacy #harumnita #productbagus #productkurus #naksihat #krimbagus #krimgatal #testimonimelaleuca #testimoniaslegacylegend

  •  10  0  9 March, 2019
  • #TestimoniMelaleuca dari customer @aslegacylegend . Nampak tak customer repeat order sebab krim ni bagus untuk kulit kering dan gatal. 
Untuk order, boleh whatsapp/pm

www.wasap.my/+60123733906/ASLegacylegend

Cod area sg buloh, subang, puncak alam, bukit jelutong ,kelana jaya, cahaya spk, saujana utama, meru, kapar, shah alam, kota damansara, damansara damai, mutiara damansara, damansara, sunway, petaling jaya dan kawasan sekitarnya.

Utk pos seluruh malaysia

#krimgatal #krimbagus #naksihat #aslegacypuncakalam #puncakalam #puncakperdana #bandarpuncakalam #subang #kampungmelayusubang #cahayaspk #bukitjelutong #meru #sungaibuloh #kayanganheight #damansara #saujanautama #subang #kelanajaya #aslegacymalaysia #nakcantik #nakmurah #nakkuruscepat #bizzibody #productaslegacy #harumnita #makjunbagus #productbagus #productkurus #testimoniaslegacylegend
  • #TestimoniMelaleuca dari customer @aslegacylegend . Nampak tak customer repeat order sebab krim ni bagus untuk kulit kering dan gatal.
    Untuk order, boleh whatsapp/pm

    www.wasap.my/+60123733906/ASLegacylegend

    Cod area sg buloh, subang, puncak alam, bukit jelutong ,kelana jaya, cahaya spk, saujana utama, meru, kapar, shah alam, kota damansara, damansara damai, mutiara damansara, damansara, sunway, petaling jaya dan kawasan sekitarnya.

    Utk pos seluruh malaysia

    #krimgatal #krimbagus #naksihat #aslegacypuncakalam #puncakalam #puncakperdana #bandarpuncakalam #subang #kampungmelayusubang #cahayaspk #bukitjelutong #meru #sungaibuloh #kayanganheight #damansara #saujanautama #subang #kelanajaya #aslegacymalaysia #nakcantik #nakmurah #nakkuruscepat #bizzibody #productaslegacy #harumnita #makjunbagus #productbagus #productkurus #testimoniaslegacylegend

  •  17  0  7 March, 2019
  • Apa tu MELALEUCA❓

Diambil nama sempena Melaleuca Alternifolia, nama lainnya ialah gelam wangi🌿. Sejenis minyak tea tree yang the highest gred, bersifat antiseptik, semulajadi dan mempercepatkan penyembuhan.

Apa pulak kegunaannya? 
Kalau perasan, melaleuca ni banyak digunakan untuk produk kecantikan kulit. Sama juga dengan Melaleuca AS. Bagus untuk merawat kulit dan mencantikkan kulit. Berkesan untuk orang yang mengalami gatal gatal dan ruam kulit kering, eczema, atau korang yang ada kurap dan kudis.

Melaleuca AS adalah dalam bentuk krim. So senang nak apply kat kulit. Kesan serta merta nya ialah kulit akan jadi moist dan lembut. Dalam dua atau tiga hari korang akan perasan yang eczema semakin berkurang. . .

Habis kalau yang kena gigit nyamuk atau gegata tu macam mana? Lagi la cepat kesannya. Hilang gatal serta merta dan gegata pon akan kembali pulih. Eh,kalau sesiapa yang ada gegata tu cuba mandi sekali dengan gel bidara AS. Sangat recommended! .

Melaleuca ni boleh tahan dua bulan dengan penggunaan kerap. Maksudnya kalau korang guna hari-hari, dua bulan pon tak habis. Kalau guna waktu perlu je, lagi la lama nak habis. Hehehe. 📲016 258 7197

#testimonimelaleuca 
#teamcikjahunited 
#Aslegacy_kotamelaka
  • Apa tu MELALEUCA❓

    Diambil nama sempena Melaleuca Alternifolia, nama lainnya ialah gelam wangi🌿. Sejenis minyak tea tree yang the highest gred, bersifat antiseptik, semulajadi dan mempercepatkan penyembuhan.

    Apa pulak kegunaannya?
    Kalau perasan, melaleuca ni banyak digunakan untuk produk kecantikan kulit. Sama juga dengan Melaleuca AS. Bagus untuk merawat kulit dan mencantikkan kulit. Berkesan untuk orang yang mengalami gatal gatal dan ruam kulit kering, eczema, atau korang yang ada kurap dan kudis.

    Melaleuca AS adalah dalam bentuk krim. So senang nak apply kat kulit. Kesan serta merta nya ialah kulit akan jadi moist dan lembut. Dalam dua atau tiga hari korang akan perasan yang eczema semakin berkurang. . .

    Habis kalau yang kena gigit nyamuk atau gegata tu macam mana? Lagi la cepat kesannya. Hilang gatal serta merta dan gegata pon akan kembali pulih. Eh,kalau sesiapa yang ada gegata tu cuba mandi sekali dengan gel bidara AS. Sangat recommended! .

    Melaleuca ni boleh tahan dua bulan dengan penggunaan kerap. Maksudnya kalau korang guna hari-hari, dua bulan pon tak habis. Kalau guna waktu perlu je, lagi la lama nak habis. Hehehe. 📲016 258 7197

    #testimonimelaleuca
    #teamcikjahunited
    #Aslegacy_kotamelaka

  •  4  0  2 February, 2019

Top #testimonimelaleuca Posts

  • Apa tu MELALEUCA❓

Diambil nama sempena Melaleuca Alternifolia, nama lainnya ialah gelam wangi🌿. Sejenis minyak tea tree yang the highest gred, bersifat antiseptik, semulajadi dan mempercepatkan penyembuhan.

Apa pulak kegunaannya? 
Kalau perasan, melaleuca ni banyak digunakan untuk produk kecantikan kulit. Sama juga dengan Melaleuca AS. Bagus untuk merawat kulit dan mencantikkan kulit. Berkesan untuk orang yang mengalami gatal gatal dan ruam kulit kering, eczema, atau korang yang ada kurap dan kudis.

Melaleuca AS adalah dalam bentuk krim. So senang nak apply kat kulit. Kesan serta merta nya ialah kulit akan jadi moist dan lembut. Dalam dua atau tiga hari korang akan perasan yang eczema semakin berkurang. . .

Habis kalau yang kena gigit nyamuk atau gegata tu macam mana? Lagi la cepat kesannya. Hilang gatal serta merta dan gegata pon akan kembali pulih. Eh,kalau sesiapa yang ada gegata tu cuba mandi sekali dengan gel bidara AS. Sangat recommended! .

Melaleuca ni boleh tahan dua bulan dengan penggunaan kerap. Maksudnya kalau korang guna hari-hari, dua bulan pon tak habis. Kalau guna waktu perlu je, lagi la lama nak habis. Hehehe. 📲016 258 7197

#testimonimelaleuca 
#teamcikjahunited 
#Aslegacy_kotamelaka
  • Apa tu MELALEUCA❓

    Diambil nama sempena Melaleuca Alternifolia, nama lainnya ialah gelam wangi🌿. Sejenis minyak tea tree yang the highest gred, bersifat antiseptik, semulajadi dan mempercepatkan penyembuhan.

    Apa pulak kegunaannya?
    Kalau perasan, melaleuca ni banyak digunakan untuk produk kecantikan kulit. Sama juga dengan Melaleuca AS. Bagus untuk merawat kulit dan mencantikkan kulit. Berkesan untuk orang yang mengalami gatal gatal dan ruam kulit kering, eczema, atau korang yang ada kurap dan kudis.

    Melaleuca AS adalah dalam bentuk krim. So senang nak apply kat kulit. Kesan serta merta nya ialah kulit akan jadi moist dan lembut. Dalam dua atau tiga hari korang akan perasan yang eczema semakin berkurang. . .

    Habis kalau yang kena gigit nyamuk atau gegata tu macam mana? Lagi la cepat kesannya. Hilang gatal serta merta dan gegata pon akan kembali pulih. Eh,kalau sesiapa yang ada gegata tu cuba mandi sekali dengan gel bidara AS. Sangat recommended! .

    Melaleuca ni boleh tahan dua bulan dengan penggunaan kerap. Maksudnya kalau korang guna hari-hari, dua bulan pon tak habis. Kalau guna waktu perlu je, lagi la lama nak habis. Hehehe. 📲016 258 7197

    #testimonimelaleuca
    #teamcikjahunited
    #Aslegacy_kotamelaka

  •  4  0  2 February, 2019
  • #TestimoniMelaleuca dari customer @aslegacylegend . Nampak tak customer repeat order sebab krim ni bagus untuk kulit kering dan gatal. 
Untuk order, boleh whatsapp/pm

www.wasap.my/+60123733906/ASLegacylegend

Cod area sg buloh, subang, puncak alam, bukit jelutong ,kelana jaya, cahaya spk, saujana utama, meru, kapar, shah alam, kota damansara, damansara damai, mutiara damansara, damansara, sunway, petaling jaya dan kawasan sekitarnya.

Utk pos seluruh malaysia

#krimgatal #krimbagus #naksihat #aslegacypuncakalam #puncakalam #puncakperdana #bandarpuncakalam #subang #kampungmelayusubang #cahayaspk #bukitjelutong #meru #sungaibuloh #kayanganheight #damansara #saujanautama #subang #kelanajaya #aslegacymalaysia #nakcantik #nakmurah #nakkuruscepat #bizzibody #productaslegacy #harumnita #makjunbagus #productbagus #productkurus #testimoniaslegacylegend
  • #TestimoniMelaleuca dari customer @aslegacylegend . Nampak tak customer repeat order sebab krim ni bagus untuk kulit kering dan gatal.
    Untuk order, boleh whatsapp/pm

    www.wasap.my/+60123733906/ASLegacylegend

    Cod area sg buloh, subang, puncak alam, bukit jelutong ,kelana jaya, cahaya spk, saujana utama, meru, kapar, shah alam, kota damansara, damansara damai, mutiara damansara, damansara, sunway, petaling jaya dan kawasan sekitarnya.

    Utk pos seluruh malaysia

    #krimgatal #krimbagus #naksihat #aslegacypuncakalam #puncakalam #puncakperdana #bandarpuncakalam #subang #kampungmelayusubang #cahayaspk #bukitjelutong #meru #sungaibuloh #kayanganheight #damansara #saujanautama #subang #kelanajaya #aslegacymalaysia #nakcantik #nakmurah #nakkuruscepat #bizzibody #productaslegacy #harumnita #makjunbagus #productbagus #productkurus #testimoniaslegacylegend

  •  17  0  7 March, 2019