#testimonijamuratumalaya Instagram Photos & Videos

testimonijamuratumalaya - 133 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
13.8
average likes

Latest #testimonijamuratumalaya Posts

  • 🤩 #testimonijamuratumalaya
#testimonikurmadhuha
#testimonimustanir
#testimoniangelicaplusherbs
.
.
🔶Perkongsian dari seorang pengguna produk Jamu Ratu Malaya yang mana suaminya mengidap masalah slip disk selepas kemalangan, kencing manis serta kebocoran usus. Alhamdulilah, beliau  mendapat keberkesanan selepas mengamalkan produk kurma dhuha, mustanir dan angelica herbs.
.
🔶Kebiasaanya,  kita melihat angelica herbs dimakan oleh perempuan sahaja tetapi sebenarnya ia sangat bagus untuk merawat org selepas kemalangan. Angelica plus herbs boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan.
.
.
🔴MUSTANIR : RM 120 SM
🔴KURMA DHUHA : RM 100 SM 🔴ANGELICA PLUS HERBS : RM 55 SM
.
Nak daftar ahli..??uollss boleh buat belian pertama RM 80 dan keatas dengan harga asal, dan automatik belian produk jamu ratu malaya yang seterusnya, uollss akan rasakan penjimatan yang sangat berganda-ganda..😉😉
.
.
  • 🤩 #testimonijamuratumalaya
    #testimonikurmadhuha
    #testimonimustanir
    #testimoniangelicaplusherbs
    .
    .
    🔶Perkongsian dari seorang pengguna produk Jamu Ratu Malaya yang mana suaminya mengidap masalah slip disk selepas kemalangan, kencing manis serta kebocoran usus. Alhamdulilah, beliau mendapat keberkesanan selepas mengamalkan produk kurma dhuha, mustanir dan angelica herbs.
    .
    🔶Kebiasaanya, kita melihat angelica herbs dimakan oleh perempuan sahaja tetapi sebenarnya ia sangat bagus untuk merawat org selepas kemalangan. Angelica plus herbs boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan.
    .
    .
    🔴MUSTANIR : RM 120 SM
    🔴KURMA DHUHA : RM 100 SM 🔴ANGELICA PLUS HERBS : RM 55 SM
    .
    Nak daftar ahli..??uollss boleh buat belian pertama RM 80 dan keatas dengan harga asal, dan automatik belian produk jamu ratu malaya yang seterusnya, uollss akan rasakan penjimatan yang sangat berganda-ganda..😉😉
    .
    .

  •  8  3  5 March, 2020
  • Bila senggugut, kita perempuan sangat susah nak fokus dalam aktiviti harian. Nak berdiri dan berjalan pun terasa sakit sangat!!
.
Senggugut atau dysmenorrhea biasanya di alami oleh wanita, selalunya pada dua hari pertama bila datang haid berpunca daripada penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Ia untuk mengeluarkan ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu daripada selaput dinding rahim.
.
Kebanyakan anak dara mempunyai saluran pangkal rahim yang masih sempit menyebabkan ketulan darah tersebut agak susah untuk dikeluarkan.
.
Mengikut perubatan tradisional masyarakat cina, mereka menggunakan sejenis akar herba Dong Quai untuk merawat senggugut. Dong Quai atau juga dikenali sebagai Angelica Sinensis ni dah lama digunakan di China sejak ribuan  tahun dulu untuk membantu menstabilkan hormon, mengurangkan gejala PMS dan tingkatkan libido.
.
Angelica Herbs mengandungi Dong Quai dan lain-lain bahan yang tinggi dengan adaptogen. Ia amat sesuai diamalkan oleh remaja yang banyak jerawat, masalah keputihan dan masalah senggugut.
.
Wanita yang menopaus dan susah tidur akibat kekurangan hormon estrogen juga elok amalkan Angelica Herbs ni!
.
Kali ni anda mesti kena Follow rapat-rapat dan Like ig @jrm.official ! Sebab sekarang ni lebih banyak pengisian dan info menarik disertakan 😍😍! Tak sama tau dengan ig personal @bondarozitaibrahim

Angelica Plus Herbs
RM55.00 (SM) RM56.00 (SS)
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #roy
  • Bila senggugut, kita perempuan sangat susah nak fokus dalam aktiviti harian. Nak berdiri dan berjalan pun terasa sakit sangat!!
    .
    Senggugut atau dysmenorrhea biasanya di alami oleh wanita, selalunya pada dua hari pertama bila datang haid berpunca daripada penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Ia untuk mengeluarkan ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu daripada selaput dinding rahim.
    .
    Kebanyakan anak dara mempunyai saluran pangkal rahim yang masih sempit menyebabkan ketulan darah tersebut agak susah untuk dikeluarkan.
    .
    Mengikut perubatan tradisional masyarakat cina, mereka menggunakan sejenis akar herba Dong Quai untuk merawat senggugut. Dong Quai atau juga dikenali sebagai Angelica Sinensis ni dah lama digunakan di China sejak ribuan tahun dulu untuk membantu menstabilkan hormon, mengurangkan gejala PMS dan tingkatkan libido.
    .
    Angelica Herbs mengandungi Dong Quai dan lain-lain bahan yang tinggi dengan adaptogen. Ia amat sesuai diamalkan oleh remaja yang banyak jerawat, masalah keputihan dan masalah senggugut.
    .
    Wanita yang menopaus dan susah tidur akibat kekurangan hormon estrogen juga elok amalkan Angelica Herbs ni!
    .
    Kali ni anda mesti kena Follow rapat-rapat dan Like ig @jrm.official ! Sebab sekarang ni lebih banyak pengisian dan info menarik disertakan 😍😍! Tak sama tau dengan ig personal @bondarozitaibrahim

    Angelica Plus Herbs
    RM55.00 (SM) RM56.00 (SS)
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #roy

  •  19  1  5 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu

  •  18  0  5 January, 2020
  • Ekstrak kandungan herba dalam Angelica Herbs ni sangat bagus untuk mengawal kitaran haid wanita di samping mengimbangi hormon.
.
Ada pelbagai jenis herba yang Bonda masukkan yang mempunyai fungsi dalam keseimbangan hormon dan melancarkan peredaran darah.
.
Selain tu, herba-herba yang ada dalam Angelica Herbs juga sangat membantu membekalkan nutrien dan tenaga yang diperlukan.
.
Kehilangan darah kotor menyebabkan wanita rasa lesu dan nak pitam!
.
Oleh itu, pengambilan Angelica herbs sangat membantu dan sesuai dalam mengawal kitaran haid dan hormon dalam badan.
.
Penting bagi wanita untuk mengawal keseimbangan hormon untuk mengelakkan penyakit-penyakit kronik.BILA HORMON SEIMBANG IA BANTU MANUSIA DAPAT KEKALKAN KEMUDAAN DIRI, CERIA DAN SIHAT
.
.
Angelica Plus Herbs
RM55.00(SM) RM58.00(SS)
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • Ekstrak kandungan herba dalam Angelica Herbs ni sangat bagus untuk mengawal kitaran haid wanita di samping mengimbangi hormon.
    .
    Ada pelbagai jenis herba yang Bonda masukkan yang mempunyai fungsi dalam keseimbangan hormon dan melancarkan peredaran darah.
    .
    Selain tu, herba-herba yang ada dalam Angelica Herbs juga sangat membantu membekalkan nutrien dan tenaga yang diperlukan.
    .
    Kehilangan darah kotor menyebabkan wanita rasa lesu dan nak pitam!
    .
    Oleh itu, pengambilan Angelica herbs sangat membantu dan sesuai dalam mengawal kitaran haid dan hormon dalam badan.
    .
    Penting bagi wanita untuk mengawal keseimbangan hormon untuk mengelakkan penyakit-penyakit kronik.BILA HORMON SEIMBANG IA BANTU MANUSIA DAPAT KEKALKAN KEMUDAAN DIRI, CERIA DAN SIHAT
    .
    .
    Angelica Plus Herbs
    RM55.00(SM) RM58.00(SS)
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  11  0  5 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu

  •  10  0  4 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs mengandungi bahan yang tinggi dengan adaptogen
.
Adaptogen tu apa???
.
Adaptogen ni bagus untuk merendahkan hormon kortisol, iaitu ia mampu mengurangkan kadar stress, depresi, dan juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah epilepsi atau sawan.
.
Wanita yang menopause, susah nak tidur akibat kekurangan hormon estrogen elok makan Angelica Herbs.
.
Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meningkatkan fungsi limpa dan paru-paru, serta mencegah pelbagai jenis penyakit.
.
Selain tu, produk ni juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai oleh ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran darah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat sengugut yang teruk, merawat angin dalam badan, dan melegakan masalah perut kembung!
.
.
Angelica Plus Herbs
RM55.00(SM) RM58.00(SS)
.
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • Angelica Plus Herbs mengandungi bahan yang tinggi dengan adaptogen
    .
    Adaptogen tu apa???
    .
    Adaptogen ni bagus untuk merendahkan hormon kortisol, iaitu ia mampu mengurangkan kadar stress, depresi, dan juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah epilepsi atau sawan.
    .
    Wanita yang menopause, susah nak tidur akibat kekurangan hormon estrogen elok makan Angelica Herbs.
    .
    Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meningkatkan fungsi limpa dan paru-paru, serta mencegah pelbagai jenis penyakit.
    .
    Selain tu, produk ni juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai oleh ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran darah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat sengugut yang teruk, merawat angin dalam badan, dan melegakan masalah perut kembung!
    .
    .
    Angelica Plus Herbs
    RM55.00(SM) RM58.00(SS)
    .
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  18  0  4 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  5  0  4 January, 2020
  • 🌿 Angelica Herbs 🌿
.
Ia herba yang tidak begitu panas, dan tidak mengganggu hormon kewanitaan. Ramai yang suka sebab ini perubatan yang beribu tahun formulasi yang digunakan dalam perubatan Cina yang bagus untuk wanita dan lelaki.
.
Mengandungi ekstrak daripada ginseng dan herba seperti Akar Astragalus, Rhizoma Chuanxiong, White Peony Root, Folium Artemisia, dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional masyarakat Cina.
.
Akar astragalus memberikan menafaat perubatan kepada tubuh dengan cara membantu dalam meningkatkan daya tahan tubuh.
.
Ia juga merupakan herba adaptogen yang membantu mengurangkan stress bila melawan sakit. Kaya dengan antioksidan yang membantu menghalang plug daripada berkumpul dalam saluran arteri dan melindungi dinding saluran darah.
.
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • 🌿 Angelica Herbs 🌿
    .
    Ia herba yang tidak begitu panas, dan tidak mengganggu hormon kewanitaan. Ramai yang suka sebab ini perubatan yang beribu tahun formulasi yang digunakan dalam perubatan Cina yang bagus untuk wanita dan lelaki.
    .
    Mengandungi ekstrak daripada ginseng dan herba seperti Akar Astragalus, Rhizoma Chuanxiong, White Peony Root, Folium Artemisia, dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional masyarakat Cina.
    .
    Akar astragalus memberikan menafaat perubatan kepada tubuh dengan cara membantu dalam meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Ia juga merupakan herba adaptogen yang membantu mengurangkan stress bila melawan sakit. Kaya dengan antioksidan yang membantu menghalang plug daripada berkumpul dalam saluran arteri dan melindungi dinding saluran darah.
    .
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  10  0  4 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  11  1  3 January, 2020
  • Produk Angelica Plus Herbs bagus untuk saraf dan kewanitaan. Tetapi ia juga merupakan produk yang sangat sesuai untuk kaum lelaki! Terutamanya yang baru lepas kemalangan.
.
Antara bahannya ia mengandungi pelbagai akar herba semulajadi yang terdiri daripada akar astragalus, rhizome chuanxiong, white peony root, folium artemisia argyi, dan semen cuscutae yang bukan sahaja membantu untuk merawat masalah haid yang tak teratur atau masalah keputihan, tapi produk ni juga mengandungi kandungan adaptogen iaitu bahan semulajadi yang bantu mengurangkan kadar stress dan depresi seseorang, termasuk lah mereka yang mengalami masalah sendi.. Angelica Plus Herbs
RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #jrmshahalam #jrm #jamuratumalayaonline #jamuratumalayashahalam #terapiinstagram  #shahalam #shahalamresident  #healthy #dalamansihat #jamu #sihatselalu
  • Produk Angelica Plus Herbs bagus untuk saraf dan kewanitaan. Tetapi ia juga merupakan produk yang sangat sesuai untuk kaum lelaki! Terutamanya yang baru lepas kemalangan.
    .
    Antara bahannya ia mengandungi pelbagai akar herba semulajadi yang terdiri daripada akar astragalus, rhizome chuanxiong, white peony root, folium artemisia argyi, dan semen cuscutae yang bukan sahaja membantu untuk merawat masalah haid yang tak teratur atau masalah keputihan, tapi produk ni juga mengandungi kandungan adaptogen iaitu bahan semulajadi yang bantu mengurangkan kadar stress dan depresi seseorang, termasuk lah mereka yang mengalami masalah sendi.. Angelica Plus Herbs
    RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #jrmshahalam #jrm #jamuratumalayaonline #jamuratumalayashahalam #terapiinstagram #shahalam #shahalamresident #healthy #dalamansihat #jamu #sihatselalu

  •  25  3  3 January, 2020
  • #testimonijamuratumalaya
.
.
🍂KEBAIKAN MARJANE OIL .
Minyak muka yang diperkaya dengan bahan semulajadi yang sangat tinggi asid lemak dari omega 3, 6, 7 dan 9, sumber vitamin C, E, dan arta essentials
.
.
1- Minyak wajah yang sangat cepat menyerap tanpa tinggalkan kesan berminyak pada kulit wajah
2- Melembapkan kulit wajah
3- Melambatkan kemunculan kedutan awal yang mempengaruhi penuaan awal
4- Mengurangkan kesan jerawat dan parut 
5- Memberi kesegaran kepada kulit wajah selepas proses membersih dengan gel pencuci wajah
6- Mempengaruhi makeup nampak lebih licin dan tidak pecah
.
.
🍃KEBAIKAN KURMA DHUHA
.
- Kurma Dhuha mengandungi pelbagai herba, makanan sunnah dan 7 jenis pati minyak herba tanah arab dan madu akasia yang menjadi kunci keberkesanan kurma dhuha.
.
1. Memulihkan tenaga wanita & lelaki
2. Merawat masalah keputihan
3. Memperbanyakkan air susu
4. Buang angin
5. Elak perut buncit
6. Rangsang seksual lelaki & wanita
7. Bagus untuk masalah tumit & lutut
8. Kulit menjadi lembap
9. Mengurangkan masalah senggugut
10. Payudara jadi tegang
11. Merawat masalah kentut vagina
12. Merawat urat saraf dan sendi
13. Merawat sakit tengkuk, bahu, belakang, & pinggang
.
Kurma Dhuha : RM 100 SM & SS
Marjane Oil : RM 50 sm & RM 53 ss ( Ahli : RM 42.50 sm & RM 44.70 ss )
Kopi Ratu : RM 43 sm / RM 46 ss ( Ahli : RM 37.70 sm / RM 40.40 ss )
.
. 🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
🏠Self pick up di Yawata / Taman Setia Jaya Bandar Darulaman
.
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
  • #testimonijamuratumalaya
    .
    .
    🍂KEBAIKAN MARJANE OIL .
    Minyak muka yang diperkaya dengan bahan semulajadi yang sangat tinggi asid lemak dari omega 3, 6, 7 dan 9, sumber vitamin C, E, dan arta essentials
    .
    .
    1- Minyak wajah yang sangat cepat menyerap tanpa tinggalkan kesan berminyak pada kulit wajah
    2- Melembapkan kulit wajah
    3- Melambatkan kemunculan kedutan awal yang mempengaruhi penuaan awal
    4- Mengurangkan kesan jerawat dan parut
    5- Memberi kesegaran kepada kulit wajah selepas proses membersih dengan gel pencuci wajah
    6- Mempengaruhi makeup nampak lebih licin dan tidak pecah
    .
    .
    🍃KEBAIKAN KURMA DHUHA
    .
    - Kurma Dhuha mengandungi pelbagai herba, makanan sunnah dan 7 jenis pati minyak herba tanah arab dan madu akasia yang menjadi kunci keberkesanan kurma dhuha.
    .
    1. Memulihkan tenaga wanita & lelaki
    2. Merawat masalah keputihan
    3. Memperbanyakkan air susu
    4. Buang angin
    5. Elak perut buncit
    6. Rangsang seksual lelaki & wanita
    7. Bagus untuk masalah tumit & lutut
    8. Kulit menjadi lembap
    9. Mengurangkan masalah senggugut
    10. Payudara jadi tegang
    11. Merawat masalah kentut vagina
    12. Merawat urat saraf dan sendi
    13. Merawat sakit tengkuk, bahu, belakang, & pinggang
    .
    Kurma Dhuha : RM 100 SM & SS
    Marjane Oil : RM 50 sm & RM 53 ss ( Ahli : RM 42.50 sm & RM 44.70 ss )
    Kopi Ratu : RM 43 sm / RM 46 ss ( Ahli : RM 37.70 sm / RM 40.40 ss )
    .
    . 🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
    .
    📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
    .
    🏠Self pick up di Yawata / Taman Setia Jaya Bandar Darulaman
    .
    .
    📱Whatshp : +60139458332
    📱Whatshp : +60139458332
    📱Whatshp : +60139458332
    atau click link whatshp pada bio di atas..🙂

  •  12  1  12 June, 2019
  • .
✔ Bahu dah bertambah pulih
✔ Badan dah kembali sihat
✔ Sudah ada deria sakit
✔ Kebas badan dah hilang
✔ Kaki dah boleh angkat
.
Antara feedback mustanir👆
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap maryam👇
☎011-62610908
☎011-62610908
☎011-62610908

#mustanirjrm #buasir #jrm #jamuratumalaya #rozitaibrahim #bondarozita #kurmadhuha #royalv #royalvjrm #shahalam #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #sihat #jrmselangor #testimonimustanir #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #cyst #fibroid
  • .
    ✔ Bahu dah bertambah pulih
    ✔ Badan dah kembali sihat
    ✔ Sudah ada deria sakit
    ✔ Kebas badan dah hilang
    ✔ Kaki dah boleh angkat
    .
    Antara feedback mustanir👆
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap maryam👇
    ☎011-62610908
    ☎011-62610908
    ☎011-62610908

    #mustanirjrm #buasir #jrm #jamuratumalaya #rozitaibrahim #bondarozita #kurmadhuha #royalv #royalvjrm #shahalam #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #sihat #jrmselangor #testimonimustanir #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #cyst #fibroid

  •  19  2  13 April, 2019
  • .
✔ Badan cergas
✔ Batu hempedu pecah
✔ Tak perlu operate
.
Antara feedback mustanir👆
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap maryam👇
☎011-62610908
☎011-62610908
☎011-62610908

#mustanirjrm #buasir #jrm #jamuratumalaya #rozitaibrahim #bondarozita #kurmadhuha #royalv #royalvjrm #shahalam #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #sihat #jrmselangor #testimonimustanir #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #cyst #fibroid
  • .
    ✔ Badan cergas
    ✔ Batu hempedu pecah
    ✔ Tak perlu operate
    .
    Antara feedback mustanir👆
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap maryam👇
    ☎011-62610908
    ☎011-62610908
    ☎011-62610908

    #mustanirjrm #buasir #jrm #jamuratumalaya #rozitaibrahim #bondarozita #kurmadhuha #royalv #royalvjrm #shahalam #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #sihat #jrmselangor #testimonimustanir #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #cyst #fibroid

  •  26  4  13 April, 2019
  • ❤️Jangan risau, BIO MIRACLE ACTION terbukti sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan kedutan dalam masa 2 minggu sahaja.
. ❤️ Diperkaya dengan ekstrak Bunga Spilanthes Acmella (Bio-Botox), Proteglycan & Enzim Papain
. 
Sesuai untuk semua jenis kulit dan merawat masalah:
. ✔Jeragat ➡menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat
✔Jerawat ➡membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut
✔Kedutan ➡mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan
✔Penuaan ➡membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan
✔Kusam ➡ melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam
.
. . . .wa 017-2750066 or tekan link d IG
.
.COD KL AREA DAN AMPANG
.
📦 Pos seluruh Malaysia
.
#testimonimarjaneoil 
#testimonijamuratumalaya
  • ❤️Jangan risau, BIO MIRACLE ACTION terbukti sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam, parut dan kedutan dalam masa 2 minggu sahaja.
    . ❤️ Diperkaya dengan ekstrak Bunga Spilanthes Acmella (Bio-Botox), Proteglycan & Enzim Papain
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit dan merawat masalah:
    . ✔Jeragat ➡menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat
    ✔Jerawat ➡membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut
    ✔Kedutan ➡mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan
    ✔Penuaan ➡membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan
    ✔Kusam ➡ melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam
    .
    . . . .wa 017-2750066 or tekan link d IG
    .
    .COD KL AREA DAN AMPANG
    .
    📦 Pos seluruh Malaysia
    .
    #testimonimarjaneoil
    #testimonijamuratumalaya

  •  7  0  12 April, 2019
  • .
✔Fibroid + cyst makin pulih
✔ Tak jadi buang rahim
✔ Haid kembali normal
.
Antara feedback mustanir👆
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap maryam👇
☎011-62610908
☎011-62610908
☎011-62610908

#mustanirjrm #buasir #jrm #jamuratumalaya #rozitaibrahim #bondarozita #kurmadhuha #royalv #royalvjrm #shahalam #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #sihat #jrmselangor #testimonimustanir #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #cyst #fibroid
  • .
    ✔Fibroid + cyst makin pulih
    ✔ Tak jadi buang rahim
    ✔ Haid kembali normal
    .
    Antara feedback mustanir👆
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    Untuk pertanyaan lanjut tentang produk boleh wassap maryam👇
    ☎011-62610908
    ☎011-62610908
    ☎011-62610908

    #mustanirjrm #buasir #jrm #jamuratumalaya #rozitaibrahim #bondarozita #kurmadhuha #royalv #royalvjrm #shahalam #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #sihat #jrmselangor #testimonimustanir #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #cyst #fibroid

  •  39  0  11 April, 2019
  • #testimonijamuratumalaya
#testimonikurmadhuha
#testimonimustanir
#testimoniangelicaplusherbs
.
.
🔶Perkongsian dari seorang pengguna produk Jamu Ratu Malaya yang mana suaminya mengidap masalah slip disk selepas kemalangan, kencing manis serta kebocoran usus. Alhamdulilah, beliau  mendapat keberkesanan selepas mengamalkan produk kurma dhuha, mustanir dan angelica herbs.
.
🔶Kebiasaanya,  kita melihat angelica herbs dimakan oleh perempuan sahaja tetapi sebenarnya ia sangat bagus untuk merawat org selepas kemalangan. Angelica plus herbs boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan.
.
.
🔴MUSTANIR : RM 120 SM / RM 123 SS
🔴KURMA DHUHA : RM 100 SM / SS
🔴ANGELICA PLUS HERBS : RM 55 SM / RM 58 SS
.
Nak daftar ahli..??uollss boleh buat belian pertama RM 80 dan keatas, dan automatik belian produk jamu ratu malaya yang seterusnya, uollss akan rasakan penjimatan yang sangat berganda-ganda..😉😉
.
.
🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
  • #testimonijamuratumalaya
    #testimonikurmadhuha
    #testimonimustanir
    #testimoniangelicaplusherbs
    .
    .
    🔶Perkongsian dari seorang pengguna produk Jamu Ratu Malaya yang mana suaminya mengidap masalah slip disk selepas kemalangan, kencing manis serta kebocoran usus. Alhamdulilah, beliau mendapat keberkesanan selepas mengamalkan produk kurma dhuha, mustanir dan angelica herbs.
    .
    🔶Kebiasaanya, kita melihat angelica herbs dimakan oleh perempuan sahaja tetapi sebenarnya ia sangat bagus untuk merawat org selepas kemalangan. Angelica plus herbs boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan.
    .
    .
    🔴MUSTANIR : RM 120 SM / RM 123 SS
    🔴KURMA DHUHA : RM 100 SM / SS
    🔴ANGELICA PLUS HERBS : RM 55 SM / RM 58 SS
    .
    Nak daftar ahli..??uollss boleh buat belian pertama RM 80 dan keatas, dan automatik belian produk jamu ratu malaya yang seterusnya, uollss akan rasakan penjimatan yang sangat berganda-ganda..😉😉
    .
    .
    🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
    .
    📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
    .
    📱Whatshp : +60139458332
    📱Whatshp : +60139458332
    📱Whatshp : +60139458332
    atau click link whatshp pada bio di atas..🙂

  •  9  1  5 December, 2018
  • #testimonijamuratumalaya
.
.
Alhamdulilah, tiada yang lebih mengembirakan bonda rozita bila customer sihat dan cergas asbab produk Jamu Ratu Malaya serta keizinan daripadaNya..🙂
.
. 🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
.
📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
.
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
📱Whatshp : +60139458332
atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
.
#jamuratumalayamalaysia
#jrmjitra
#jrm
#jrmmalaysia
#jrmonline
#pendudukkedah
#pendudukjitra
#jrmchanglun
#pendudukalorsetar
#jrmkepalabatas
#jrmalorsetar
#jamuratumalayakedah
#jamuratumalayautara
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayaperlis
#jamuratumalayapulaupinang
#jrmarauperlis
#jrmofficial
#legasiampang
  • #testimonijamuratumalaya
    .
    .
    Alhamdulilah, tiada yang lebih mengembirakan bonda rozita bila customer sihat dan cergas asbab produk Jamu Ratu Malaya serta keizinan daripadaNya..🙂
    .
    . 🚘COD : SEKITAR JITRA, KEPALA BATAS,  SEKITAR KAWASAN ALOR SETAR YG BERHAMPIRAN.
    .
    📮POSTAGE : AHAD - KHAMIS
    .
    📱Whatshp : +60139458332
    📱Whatshp : +60139458332
    📱Whatshp : +60139458332
    atau click link whatshp pada bio di atas..🙂
    .
    #jamuratumalayamalaysia
    #jrmjitra
    #jrm
    #jrmmalaysia
    #jrmonline
    #pendudukkedah
    #pendudukjitra
    #jrmchanglun
    #pendudukalorsetar
    #jrmkepalabatas
    #jrmalorsetar
    #jamuratumalayakedah
    #jamuratumalayautara
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayaperlis
    #jamuratumalayapulaupinang
    #jrmarauperlis
    #jrmofficial
    #legasiampang

  •  20  0  9 November, 2018

Top #testimonijamuratumalaya Posts

  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu

  •  18  0  5 January, 2020
  • Bila senggugut, kita perempuan sangat susah nak fokus dalam aktiviti harian. Nak berdiri dan berjalan pun terasa sakit sangat!!
.
Senggugut atau dysmenorrhea biasanya di alami oleh wanita, selalunya pada dua hari pertama bila datang haid berpunca daripada penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Ia untuk mengeluarkan ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu daripada selaput dinding rahim.
.
Kebanyakan anak dara mempunyai saluran pangkal rahim yang masih sempit menyebabkan ketulan darah tersebut agak susah untuk dikeluarkan.
.
Mengikut perubatan tradisional masyarakat cina, mereka menggunakan sejenis akar herba Dong Quai untuk merawat senggugut. Dong Quai atau juga dikenali sebagai Angelica Sinensis ni dah lama digunakan di China sejak ribuan  tahun dulu untuk membantu menstabilkan hormon, mengurangkan gejala PMS dan tingkatkan libido.
.
Angelica Herbs mengandungi Dong Quai dan lain-lain bahan yang tinggi dengan adaptogen. Ia amat sesuai diamalkan oleh remaja yang banyak jerawat, masalah keputihan dan masalah senggugut.
.
Wanita yang menopaus dan susah tidur akibat kekurangan hormon estrogen juga elok amalkan Angelica Herbs ni!
.
Kali ni anda mesti kena Follow rapat-rapat dan Like ig @jrm.official ! Sebab sekarang ni lebih banyak pengisian dan info menarik disertakan 😍😍! Tak sama tau dengan ig personal @bondarozitaibrahim

Angelica Plus Herbs
RM55.00 (SM) RM56.00 (SS)
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #roy
  • Bila senggugut, kita perempuan sangat susah nak fokus dalam aktiviti harian. Nak berdiri dan berjalan pun terasa sakit sangat!!
    .
    Senggugut atau dysmenorrhea biasanya di alami oleh wanita, selalunya pada dua hari pertama bila datang haid berpunca daripada penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Ia untuk mengeluarkan ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu daripada selaput dinding rahim.
    .
    Kebanyakan anak dara mempunyai saluran pangkal rahim yang masih sempit menyebabkan ketulan darah tersebut agak susah untuk dikeluarkan.
    .
    Mengikut perubatan tradisional masyarakat cina, mereka menggunakan sejenis akar herba Dong Quai untuk merawat senggugut. Dong Quai atau juga dikenali sebagai Angelica Sinensis ni dah lama digunakan di China sejak ribuan tahun dulu untuk membantu menstabilkan hormon, mengurangkan gejala PMS dan tingkatkan libido.
    .
    Angelica Herbs mengandungi Dong Quai dan lain-lain bahan yang tinggi dengan adaptogen. Ia amat sesuai diamalkan oleh remaja yang banyak jerawat, masalah keputihan dan masalah senggugut.
    .
    Wanita yang menopaus dan susah tidur akibat kekurangan hormon estrogen juga elok amalkan Angelica Herbs ni!
    .
    Kali ni anda mesti kena Follow rapat-rapat dan Like ig @jrm.official ! Sebab sekarang ni lebih banyak pengisian dan info menarik disertakan 😍😍! Tak sama tau dengan ig personal @bondarozitaibrahim

    Angelica Plus Herbs
    RM55.00 (SM) RM56.00 (SS)
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #roy

  •  19  1  5 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  11  1  3 January, 2020
  • 🌿 Angelica Herbs 🌿
.
Ia herba yang tidak begitu panas, dan tidak mengganggu hormon kewanitaan. Ramai yang suka sebab ini perubatan yang beribu tahun formulasi yang digunakan dalam perubatan Cina yang bagus untuk wanita dan lelaki.
.
Mengandungi ekstrak daripada ginseng dan herba seperti Akar Astragalus, Rhizoma Chuanxiong, White Peony Root, Folium Artemisia, dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional masyarakat Cina.
.
Akar astragalus memberikan menafaat perubatan kepada tubuh dengan cara membantu dalam meningkatkan daya tahan tubuh.
.
Ia juga merupakan herba adaptogen yang membantu mengurangkan stress bila melawan sakit. Kaya dengan antioksidan yang membantu menghalang plug daripada berkumpul dalam saluran arteri dan melindungi dinding saluran darah.
.
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • 🌿 Angelica Herbs 🌿
    .
    Ia herba yang tidak begitu panas, dan tidak mengganggu hormon kewanitaan. Ramai yang suka sebab ini perubatan yang beribu tahun formulasi yang digunakan dalam perubatan Cina yang bagus untuk wanita dan lelaki.
    .
    Mengandungi ekstrak daripada ginseng dan herba seperti Akar Astragalus, Rhizoma Chuanxiong, White Peony Root, Folium Artemisia, dan banyak lagi. Ginseng-ginseng ini telah digunakan sejak beribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional masyarakat Cina.
    .
    Akar astragalus memberikan menafaat perubatan kepada tubuh dengan cara membantu dalam meningkatkan daya tahan tubuh.
    .
    Ia juga merupakan herba adaptogen yang membantu mengurangkan stress bila melawan sakit. Kaya dengan antioksidan yang membantu menghalang plug daripada berkumpul dalam saluran arteri dan melindungi dinding saluran darah.
    .
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  10  0  4 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs mengandungi bahan yang tinggi dengan adaptogen
.
Adaptogen tu apa???
.
Adaptogen ni bagus untuk merendahkan hormon kortisol, iaitu ia mampu mengurangkan kadar stress, depresi, dan juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah epilepsi atau sawan.
.
Wanita yang menopause, susah nak tidur akibat kekurangan hormon estrogen elok makan Angelica Herbs.
.
Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meningkatkan fungsi limpa dan paru-paru, serta mencegah pelbagai jenis penyakit.
.
Selain tu, produk ni juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai oleh ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran darah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat sengugut yang teruk, merawat angin dalam badan, dan melegakan masalah perut kembung!
.
.
Angelica Plus Herbs
RM55.00(SM) RM58.00(SS)
.
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong
  • Angelica Plus Herbs mengandungi bahan yang tinggi dengan adaptogen
    .
    Adaptogen tu apa???
    .
    Adaptogen ni bagus untuk merendahkan hormon kortisol, iaitu ia mampu mengurangkan kadar stress, depresi, dan juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah epilepsi atau sawan.
    .
    Wanita yang menopause, susah nak tidur akibat kekurangan hormon estrogen elok makan Angelica Herbs.
    .
    Akar Astragalus yang terdapat dalam Angelica Herbs sangat bagus untuk mencegah penyakit jantung, menurunkan tekanan darah tinggi, merawat kencing manis, mencegah hipertension, mengatasi hepatitis, meningkatkan fungsi limpa dan paru-paru, serta mencegah pelbagai jenis penyakit.
    .
    Selain tu, produk ni juga kaya dengan Rhizoma Chuanxiong yang sering dipakai oleh ginekologi khususnya untuk melancarkan kitaran haid, melancarkan peredaran darah dan pernafasan, merawat kebas-kebas anggota badan, merawat sengugut yang teruk, merawat angin dalam badan, dan melegakan masalah perut kembung!
    .
    .
    Angelica Plus Herbs
    RM55.00(SM) RM58.00(SS)
    .
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong

  •  18  0  4 January, 2020
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
✨Melambatkan penuaan
✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
.
.
Fast service!
Free consultation!
.
🙆Maryam
🆔 UG121
💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
.
.
Area COD :-
🚗 Shah Alam
🚗 Puncak Perdana
🚗 Puncak Alam
🚗 Bukit Jelutong
🚗 Alam Kayangan
.
Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
.
📱011-626 10908
📱011-626 10908
📱011-626 10908
.
Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
.
📬 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu
  • Angelica Plus Herbs yang dirumus dengan herba Cina sangat bagus untuk wanita dan remaja. Seperti Royal V, ianya juga membantu wanita bagi memulihara kesihatan secara dalaman tetapi tidak meningkatkan atau menyeimbangkan hormon wanita sepertimana fungsi Royal V. Ianya berkesan mengatasi masalah wanita seperti:

    Senggugut teruk semasa haid serta melancarkan kitaran haid bagi masalah haid tidak teratur atau haid berpanjangan.
    ✨Masalah keputihan atau ‘discharge’ sehingga menyebabkan bau yang kurang enak
    ✨Masalah gatal-gatal di kawasan Miss V akibat keputihan atau semasa haid.
    ✨Merawat kebas-kebas anggota badan seperti kebas di tanggan atau anggota badan yang lain.
    ✨Merawat sakit sendi & sakit kepala
    ✨Melancarkan peredaran darah dan pernafasan
    ✨Mengurangkan kekejangan otot terutamanya semasa senggugut
    ✨Menaikkan seri wajah. Hormon yang tinggi akan menjadikan wanita lebih bertenaga, stabil emosi dan berketerampilan yang secara tidak langsung menjadikan rupa lebih segar dan berseri.
    ✨Melambatkan penuaan
    ✨Memberi tenaga dan menghilangkan rasa lesu.

    Angelica Plus Herbs tidak memberi kesan ransangan seksual wanita atau remaja berbanding Royal V kerana ianya tidak meningkatkan hormon wanita. Oleh itu, ianya sangat sesuai kepada golongan muda, atau yang hanya menginginkan kesihatan dalaman wanita tanpa meningkatkan hormon rangsangan wanita
    .
    .
    Fast service!
    Free consultation!
    .
    🙆Maryam
    🆔 UG121
    💜 Pembelian melebihi RM80 dpt daftar ahli secara percuma (t&c)
    .
    .
    Area COD :-
    🚗 Shah Alam
    🚗 Puncak Perdana
    🚗 Puncak Alam
    🚗 Bukit Jelutong
    🚗 Alam Kayangan
    .
    Dan kawasan yang sekitar dengannya boleh pm/wassap untuk maklumat lanjut 💕
    .
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    📱011-626 10908
    .
    Atau klik sahaja pautan link di bio di ig @jrm_jamuratumalaya_maryam
    .
    📬 Postage Seluruh Malaysia
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #testimonijamuratumalaya #testimonijrm #bondarozitaibrahim #uitmshahalam #angelicaherbsjrm #angelicaherbs #senggugut #surikatriana #kampungpeople #periodtidakteratur #jrmshahalam #jamuratumalayashahalam #jrmglenmarie #jrmbukitjelutong #adelleasofea #mirafilzah #rozitaibrahim #rumahterapialam #rumahhutanbonda #royalv #megaratu

  •  10  0  4 January, 2020