#testimonijamshirbodyscrub Instagram Photos & Videos

testimonijamshirbodyscrub - 162 posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
8.5
average likes

Latest #testimonijamshirbodyscrub Posts

  • ๐ŸŽ‰JAMSHIR DAUN BIDARA  BODY LOTION (SGD$15)๐ŸŽ‰ ;
.
Instant WHITENING;
โ—โ—โ—YESโ—โ—โ—:
.
NO GIMMICKS โ—โ—โ—:
.
The benefits using 
JAMSHIR DAUN BIDARA BODY LOTION;
.
๐ŸŒผ Expel body odor.
๐ŸŒผ Softens and smoothes the skin.
๐ŸŒผ Treat sensitive, dull and dry skin.
๐ŸŒผ Gives the body freshness and eliminates fatigue
๐ŸŒผ Contains Vitamin C and E that helps brighten the skin from the inside and level the skin color.
๐ŸŒผ Fragrances with selected herbal blends fo the treatment of Islam such as helping to reduce emotional distress, stress, panic, hard to sleep, subtle creatures and mystic.
๐ŸŒผ Effectively affects the treatment of Islam especially after using SHOWER GEL BIDARA.
๐ŸŒผ Cold (not hot) is suitable for all ages level.
๐ŸŒผ Suitable for all genders,
.
๐Ÿ’ƒ How to Use? ๐Ÿ’ƒ
.
๐ŸŒธ Use each time after bath, at least 2 times a day.
๐ŸŒธ Apply whole body,
๐ŸŒธ Consistently use for fast and better results,
.
. ๐Ÿ“ฒ98318071;
.
#aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs 
#aslegacycosmeticspore 
#bodyscrubjamshir #jamshir #testimonijamshirbodyscrub
  • ๐ŸŽ‰JAMSHIR DAUN BIDARA BODY LOTION (SGD$15)๐ŸŽ‰ ;
    .
    Instant WHITENING;
    โ—โ—โ—YESโ—โ—โ—:
    .
    NO GIMMICKS โ—โ—โ—:
    .
    The benefits using
    JAMSHIR DAUN BIDARA BODY LOTION;
    .
    ๐ŸŒผ Expel body odor.
    ๐ŸŒผ Softens and smoothes the skin.
    ๐ŸŒผ Treat sensitive, dull and dry skin.
    ๐ŸŒผ Gives the body freshness and eliminates fatigue
    ๐ŸŒผ Contains Vitamin C and E that helps brighten the skin from the inside and level the skin color.
    ๐ŸŒผ Fragrances with selected herbal blends fo the treatment of Islam such as helping to reduce emotional distress, stress, panic, hard to sleep, subtle creatures and mystic.
    ๐ŸŒผ Effectively affects the treatment of Islam especially after using SHOWER GEL BIDARA.
    ๐ŸŒผ Cold (not hot) is suitable for all ages level.
    ๐ŸŒผ Suitable for all genders,
    .
    ๐Ÿ’ƒ How to Use? ๐Ÿ’ƒ
    .
    ๐ŸŒธ Use each time after bath, at least 2 times a day.
    ๐ŸŒธ Apply whole body,
    ๐ŸŒธ Consistently use for fast and better results,
    .
    . ๐Ÿ“ฒ98318071;
    .
    #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs
    #aslegacycosmeticspore
    #bodyscrubjamshir #jamshir #testimonijamshirbodyscrub

  •  0  0  4 October, 2019
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB โ€ขโ€ขโ€ข
Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit.

Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat.

Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab.

Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia.

Membantu untuk mengatasi masalah KULIT :
๐ŸŒฟBADAN BERDAKI
๐ŸŒฟBERJERAWAT
๐ŸŒฟPANAU
๐ŸŒฟKUSAM
๐ŸŒฟKETIAK/LUTUT/SIKU HITAM
๐ŸŒฟKULIT KERING
๐ŸŒฟRUAM

Bahan : 
Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba .

Harga : RM28ss RM25sm
.
http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub

#sabunscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubviral #pencerahkulit #perawatkulit #kulitkusamkering #cerahkankulit #kulitcerah #sabunmandiwangi #TestimoniJamshirBodyScrub
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB โ€ขโ€ขโ€ข
    Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit.

    Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat.

    Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab.

    Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia.

    Membantu untuk mengatasi masalah KULIT :
    ๐ŸŒฟBADAN BERDAKI
    ๐ŸŒฟBERJERAWAT
    ๐ŸŒฟPANAU
    ๐ŸŒฟKUSAM
    ๐ŸŒฟKETIAK/LUTUT/SIKU HITAM
    ๐ŸŒฟKULIT KERING
    ๐ŸŒฟRUAM

    Bahan :
    Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba .

    Harga : RM28ss RM25sm
    .
    http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub

    #sabunscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubviral #pencerahkulit #perawatkulit #kulitkusamkering #cerahkankulit #kulitcerah #sabunmandiwangi #TestimoniJamshirBodyScrub

  •  3  0  29 August, 2019
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB by AS LEGACY
โ€ขโ€ขโ€ข
Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit.

Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat.

Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab.

Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia.

Membantu untuk mengatasi masalah KULIT :
๐ŸŒฟBADAN BERDAKI
๐ŸŒฟBERJERAWAT
๐ŸŒฟPANAU
๐ŸŒฟKUSAM
๐ŸŒฟKETIAK/LUTUT/SIKU HITAM
๐ŸŒฟKULIT KERING
๐ŸŒฟRUAM

Bahan : 
Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba .

Harga : RM28ss RM25sm
.
http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub

#sabunscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubviral #pencerahkulit #perawatkulit #kulitkusamkering #cerahkankulit #kulitcerah #sabunmandiwangi #TestimoniJamshirBodyScrub
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB by AS LEGACY
    โ€ขโ€ขโ€ข
    Gabungan herba-herba yang digunakan dalam ayurveda dibuat secara tradisional menggunakan pati dari herba-herba terpilih yang sesuai untuk kulit.

    Amat sesuai digunakan oleh mereka yang mengalami masalah kulit yang ringan atau sensitif dan bagi penghidap penyakit kulit seperti Psoriasis, Sopak, Ekzema dan Jerawat.

    Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering ataupun pedih kerana ia juga berfungsi sebagai pelembab.

    Selamat dan boleh digunakan oleh semua peringkat usia.

    Membantu untuk mengatasi masalah KULIT :
    ๐ŸŒฟBADAN BERDAKI
    ๐ŸŒฟBERJERAWAT
    ๐ŸŒฟPANAU
    ๐ŸŒฟKUSAM
    ๐ŸŒฟKETIAK/LUTUT/SIKU HITAM
    ๐ŸŒฟKULIT KERING
    ๐ŸŒฟRUAM

    Bahan :
    Minyak Zaitun, Minyak Biji Sawi, Habatussawda,Minyak Dedak Padi, Bunga Delima Putih, Bunga Cempaka Putih, Akar Behiru, Halba .

    Harga : RM28ss RM25sm
    .
    http://www.wasap.my/60178686313/jamshirbodyscrub

    #sabunscrub #bodyscrubmurah #bodyscrubviral #pencerahkulit #perawatkulit #kulitkusamkering #cerahkankulit #kulitcerah #sabunmandiwangi #TestimoniJamshirBodyScrub

  •  7  0  21 August, 2019
  • #TestimoniJamshirBodyScrub dari #AsLegacy ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜.
Best ke best sangat๐Ÿ˜€
Yang ada masalah jerawat belakang badan, meh lah try #JamshirScrub.
โ€ข
Lega tau bila tiada jerawat belakang badan, tidur selesa, hilang gatal dan sakit jerawat pun hilang. Tdk perlu runsing lagi baju terkena darah atau nanah disebabkan jerawat kat belakang badan tu ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
โ€ข
HANYA RM28 tapi banyak kelebihannya. Mesti cuba tau ๐Ÿ˜‰
โ€ข
Untuk order & details terus WA โฌ‡๏ธ
http://www.wasap.my/60178686313/jamshirscrub

#aslegacy #aslegacyterlajaklaris #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #bizziboddy #harumnita #testimonibizziboddy #slimmingdrink #kuruscepat #bizziflush #bizzibreakfast #harumnita #bizziboddycountourcream #jamshir #jamshirscrub #agentwanted  #dropshipwanted #terapiinstagram #produkviral #produkhalal  #sumandaksabah #sabahan
  • #TestimoniJamshirBodyScrub dari #AsLegacy ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ˜.
    Best ke best sangat๐Ÿ˜€
    Yang ada masalah jerawat belakang badan, meh lah try #JamshirScrub.
    โ€ข
    Lega tau bila tiada jerawat belakang badan, tidur selesa, hilang gatal dan sakit jerawat pun hilang. Tdk perlu runsing lagi baju terkena darah atau nanah disebabkan jerawat kat belakang badan tu ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
    โ€ข
    HANYA RM28 tapi banyak kelebihannya. Mesti cuba tau ๐Ÿ˜‰
    โ€ข
    Untuk order & details terus WA โฌ‡๏ธ
    http://www.wasap.my/60178686313/jamshirscrub

    #aslegacy #aslegacyterlajaklaris #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #bizziboddy #harumnita #testimonibizziboddy #slimmingdrink #kuruscepat #bizziflush #bizzibreakfast #harumnita #bizziboddycountourcream #jamshir #jamshirscrub #agentwanted #dropshipwanted #terapiinstagram #produkviral #produkhalal #sumandaksabah #sabahan

  •  8  0  30 July, 2019
  • 1[SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490.
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • 1[SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490.
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  9  2  15 June, 2019
  • [๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSEMUA MACAM JERUNG!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ]
โ€ขโ€ข
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB.
โ€ข
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
โ€ข
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu....
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 28ss RM25sm (tidak termasuk caj pos)
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .

#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSEMUA MACAM JERUNG!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ]
    โ€ขโ€ข
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB.
    โ€ข
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    โ€ข
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu....
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 28ss RM25sm (tidak termasuk caj pos)
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .

    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  17  5  20 May, 2019
  • .
[SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0111-2350153 . .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • .
    [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0111-2350153 . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  13  0  14 May, 2019
  • .
[SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0111-2350153 . .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • .
    [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0111-2350153 . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  6  2  9 May, 2019
  • [MUKA GLOWING ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [MUKA GLOWING ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  11  2  21 April, 2019
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490.
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490.
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  13  0  21 April, 2019
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490.
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490.
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  13  1  21 April, 2019
  • [MUKA GLOWING ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [MUKA GLOWING ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  14  1  20 April, 2019
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490.
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490.
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  9  1  20 April, 2019
  • - .
JERAWAT DAN HILANG DAN KULIT  DAH TAK GELAP๐Ÿคฉ
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • - .
    JERAWAT DAN HILANG DAN KULIT DAH TAK GELAP๐Ÿคฉ
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  10  1  15 April, 2019
  • .
[KULIT SEMUA DAH TAK GELAP๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0111-2350153 . .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • .
    [KULIT SEMUA DAH TAK GELAP๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0111-2350153 . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  9  1  15 April, 2019
  • Posted @withrepost โ€ข @fashasandha Kalau saya yang gendut lepas melahirkan 2 babies pun boleh kuruskan badan daripada dulu dengan BB, tentu anda yang tembam biasa2 je pun boleh. Terima kasih BB!
Jangan putus asa k kesayanganku, kawal pemakanan dengan minum BB. .
.
.
.
MACAM MANA NAK BELI?
Senang je komen PM di bawah, atau klik link di bio
.
http://www.wasap.my/60135460547
http://www.wasap.my/60135460547
http://www.wasap.my/60135460547
.
Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
.
#bizzibody #bizziboddy #aslegacy #nurezatullhaslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub
  • Posted @withrepost โ€ข @fashasandha Kalau saya yang gendut lepas melahirkan 2 babies pun boleh kuruskan badan daripada dulu dengan BB, tentu anda yang tembam biasa2 je pun boleh. Terima kasih BB!
    Jangan putus asa k kesayanganku, kawal pemakanan dengan minum BB. .
    .
    .
    .
    MACAM MANA NAK BELI?
    Senang je komen PM di bawah, atau klik link di bio
    .
    http://www.wasap.my/60135460547
    http://www.wasap.my/60135460547
    http://www.wasap.my/60135460547
    .
    Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
    .
    #bizzibody #bizziboddy #aslegacy #nurezatullhaslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub

  •  14  0  11 April, 2019
  • MALUNYA.!!!.. Bila Angkat Tangan, Suami Dan Kawan2 Di Ejek KETIAK Hitam.. Suami Nak Bersamapun Gak Mood, Kini Selepas Pakai #Jamshir 7 Hari, KETIAK Dan Celah EHEM2 Dah Tak Hitam Lagi..
.
โ€˜Macam tak percaya jerr!! Baru 7hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni..
.
Cantik luar, Cantik dalam baru la BETUL BETUL CANTIK !! Kompem En. Husben pon makin sayang.
.
.
Kelebihan :
Mudah dipakai
Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
Berkesan seawal 5 hari mecerahkan bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki

#aslegacy #aslegacyindonesia #aslegacyindonesiaresmi #jamshir #alifsyukriterlajaklaris #aslegacyjaktim_farida 
#testimonijamshirbodyscrub
  • MALUNYA.!!!.. Bila Angkat Tangan, Suami Dan Kawan2 Di Ejek KETIAK Hitam.. Suami Nak Bersamapun Gak Mood, Kini Selepas Pakai #Jamshir 7 Hari, KETIAK Dan Celah EHEM2 Dah Tak Hitam Lagi..
    .
    โ€˜Macam tak percaya jerr!! Baru 7hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni..
    .
    Cantik luar, Cantik dalam baru la BETUL BETUL CANTIK !! Kompem En. Husben pon makin sayang.
    .
    .
    Kelebihan :
    Mudah dipakai
    Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
    Berkesan seawal 5 hari mecerahkan bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki

    #aslegacy #aslegacyindonesia #aslegacyindonesiaresmi #jamshir #alifsyukriterlajaklaris #aslegacyjaktim_farida
    #testimonijamshirbodyscrub

  •  4  0  10 April, 2019
  • MALUNYA.!!!.. Bila Angkat Tangan, Suami Dan Kawan2 Di Ejek KETIAK Hitam.. Suami Nak Bersamapun Gak Mood, Kini Selepas Pakai #Jamshir 7 Hari, KETIAK Dan Celah EHEM2 Dah Tak Hitam Lagi..
.
โ€˜Macam tak percaya jerr!! Baru 7hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni..
.
Cantik luar, Cantik dalam baru la BETUL BETUL CANTIK !! Kompem En. Husben pon makin sayang.
.
.
Kelebihan :
Mudah dipakai
Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
Berkesan seawal 5 hari mecerahkan bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki

#aslegacy #aslegacyindonesia #aslegacyindonesiaresmi #jamshir #alifsyukriterlajaklaris #aslegacyjaktim_farida 
#testimonijamshirbodyscrub
  • MALUNYA.!!!.. Bila Angkat Tangan, Suami Dan Kawan2 Di Ejek KETIAK Hitam.. Suami Nak Bersamapun Gak Mood, Kini Selepas Pakai #Jamshir 7 Hari, KETIAK Dan Celah EHEM2 Dah Tak Hitam Lagi..
    .
    โ€˜Macam tak percaya jerr!! Baru 7hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni..
    .
    Cantik luar, Cantik dalam baru la BETUL BETUL CANTIK !! Kompem En. Husben pon makin sayang.
    .
    .
    Kelebihan :
    Mudah dipakai
    Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
    Berkesan seawal 5 hari mecerahkan bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki

    #aslegacy #aslegacyindonesia #aslegacyindonesiaresmi #jamshir #alifsyukriterlajaklaris #aslegacyjaktim_farida
    #testimonijamshirbodyscrub

  •  3  0  9 April, 2019
  • MALUNYA.!!!.. Bila Angkat Tangan, Suami Dan Kawan2 Di Ejek KETIAK Hitam.. Suami Nak Bersamapun Gak Mood, Kini Selepas Pakai #Jamshir 7 Hari, KETIAK Dan Celah EHEM2 Dah Tak Hitam Lagi..
.
โ€˜Macam tak percaya jerr!! Baru 7hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni..
.
Cantik luar, Cantik dalam baru la BETUL BETUL CANTIK !! Kompem En. Husben pon makin sayang.
.
.
Kelebihan :
Mudah dipakai
Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
Berkesan seawal 5 hari mecerahkan bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki

#aslegacy #aslegacyindonesia #aslegacyindonesiaresmi #jamshir #alifsyukriterlajaklaris #aslegacyjaktim_farida 
#testimonijamshirbodyscrub
  • MALUNYA.!!!.. Bila Angkat Tangan, Suami Dan Kawan2 Di Ejek KETIAK Hitam.. Suami Nak Bersamapun Gak Mood, Kini Selepas Pakai #Jamshir 7 Hari, KETIAK Dan Celah EHEM2 Dah Tak Hitam Lagi..
    .
    โ€˜Macam tak percaya jerr!! Baru 7hari pakai kulit dah makin cerah. Yang paling excited ketiak dan leher yg itam pun dah cerah!! Tak menyesal beli sabun ni..
    .
    Cantik luar, Cantik dalam baru la BETUL BETUL CANTIK !! Kompem En. Husben pon makin sayang.
    .
    .
    Kelebihan :
    Mudah dipakai
    Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
    Berkesan seawal 5 hari mecerahkan bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki

    #aslegacy #aslegacyindonesia #aslegacyindonesiaresmi #jamshir #alifsyukriterlajaklaris #aslegacyjaktim_farida
    #testimonijamshirbodyscrub

  •  6  0  9 April, 2019
  • JAMSHIR HERBAL SOAP juga boleh digunakan untuk merawat jerawat muka dan badan ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฒHarga
RM25 sm
RM28 ss
.
Berminat? Klik link whatsapp di bio.
.
๐Ÿ“ฒ +601136184177
๐Ÿ“ฒ +601136184177
๐Ÿ“ฒ +601136184177
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjohor #aslegacyjohorbahru #aslegacyjb #aslegacyskudai #mopaslegacy #mobilepartner #jamshir #jamshirbodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #jamshirscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #jamshir_body_scrub #jamshiraslegacy #jamshirherbasoap #jamshirjb #sabunjamshir #sabunjamshiraslegacy #sabunjamshirjb #sabunjamshiraslegacyjb #sabunjamshirjohor #sabundaki #sabunhilangdaki #sabunhilangkandaki #sabundakiviral #testimonijamshir #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir
  • JAMSHIR HERBAL SOAP juga boleh digunakan untuk merawat jerawat muka dan badan ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’ฒHarga
    RM25 sm
    RM28 ss
    .
    Berminat? Klik link whatsapp di bio.
    .
    ๐Ÿ“ฒ +601136184177
    ๐Ÿ“ฒ +601136184177
    ๐Ÿ“ฒ +601136184177
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjohor #aslegacyjohorbahru #aslegacyjb #aslegacyskudai #mopaslegacy #mobilepartner #jamshir #jamshirbodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #jamshirscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #jamshir_body_scrub #jamshiraslegacy #jamshirherbasoap #jamshirjb #sabunjamshir #sabunjamshiraslegacy #sabunjamshirjb #sabunjamshiraslegacyjb #sabunjamshirjohor #sabundaki #sabunhilangdaki #sabunhilangkandaki #sabundakiviral #testimonijamshir #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir

  •  5  3  4 April, 2019
  • Posted @withrepost โ€ข  #repost Datin @shahidadherbs .
gigih tau konco2 kat ofis ni tunggu depan toilet semata2 nak tau apa yg wangi sangat tu!!... Rahsia bukan je bahagian intim wangi dengan seluar dalam sekali wangi sampai ke petang..
.
Jawapan dia ialah HARUMNITA FEMINIME WASH dari @as.legacymalaysia ... gabungan herba tradisional cina dan melayu menbantu menghilangkan bau hanyir vagina,keputihan dan merapatkan otot vagina...lepas tu kalau yg dah makan GENTEEL HARUMNITA untuk dalaman tu mesti dah tau mcm mana power nya produk ni.....jadi kena cuba dua2 produk ni baru letup...cantik bukan semestinya utk suami,tapi utk diri sendiri.
.
GENTEL HARUMNITA RM 49.90
FEMINIME WASH HARUMNITA RM25.00 (produk @as.legacymalaysia tidak dijual di kedai jamu)
.
Siapa nak wangi sampai petang komen nak sekarang ๐Ÿ˜ Cik abang pun bertambah syg ๐Ÿ˜
.
.
Ada masalah gatal2 dan nak wangi je sepanjang hari.. Boleh laa guna feminine wash ni. Sure tak menyesal ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
MACAM MANA NAK BELI?
Senang je komen PM di bawah, atau klik link di bio
.
http://www.wasap.my/60135460547
http://www.wasap.my/60135460547
http://www.wasap.my/60135460547
.
Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
.
#bizzibody #bizziboddy #aslegacy #nurezatullhaslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub
  • Posted @withrepost โ€ข #repost Datin @shahidadherbs .
    gigih tau konco2 kat ofis ni tunggu depan toilet semata2 nak tau apa yg wangi sangat tu!!... Rahsia bukan je bahagian intim wangi dengan seluar dalam sekali wangi sampai ke petang..
    .
    Jawapan dia ialah HARUMNITA FEMINIME WASH dari @as.legacymalaysia ... gabungan herba tradisional cina dan melayu menbantu menghilangkan bau hanyir vagina,keputihan dan merapatkan otot vagina...lepas tu kalau yg dah makan GENTEEL HARUMNITA untuk dalaman tu mesti dah tau mcm mana power nya produk ni.....jadi kena cuba dua2 produk ni baru letup...cantik bukan semestinya utk suami,tapi utk diri sendiri.
    .
    GENTEL HARUMNITA RM 49.90
    FEMINIME WASH HARUMNITA RM25.00 (produk @as.legacymalaysia tidak dijual di kedai jamu)
    .
    Siapa nak wangi sampai petang komen nak sekarang ๐Ÿ˜ Cik abang pun bertambah syg ๐Ÿ˜
    .
    .
    Ada masalah gatal2 dan nak wangi je sepanjang hari.. Boleh laa guna feminine wash ni. Sure tak menyesal ๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    MACAM MANA NAK BELI?
    Senang je komen PM di bawah, atau klik link di bio
    .
    http://www.wasap.my/60135460547
    http://www.wasap.my/60135460547
    http://www.wasap.my/60135460547
    .
    Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
    .
    #bizzibody #bizziboddy #aslegacy #nurezatullhaslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub

  •  19  3  31 March, 2019
  • [๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSEMUA MACAM JERUNG!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio @as_legacywawa  atau terus whatsapp 0102215490 .
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSEMUA MACAM JERUNG!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio @as_legacywawa atau terus whatsapp 0102215490 .
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  8  3  28 March, 2019
  • [๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSEMUA MACAM JERUNG!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio @as_legacywawa atau terus whatsapp 0102215490
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSEMUA MACAM JERUNG!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio @as_legacywawa atau terus whatsapp 0102215490
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  10  1  28 March, 2019

Top #testimonijamshirbodyscrub Posts

  • " FLAWLESS NYA MUKA AWAK CIK KIAH UIHHH, MACAM SUNTIK BOTOX.. PAKAI APA NI ? SHARE LA SIKIT RAHSIANYA ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜"
.
" Rahsianya tentulah SET MAKE UP FLY & KISS dari @as.legacymalaysia ๐Ÿ˜ Harga dh laa murah, result meletopssss pulak tu ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜.
.
Dalam satu beg makeup dh complete 1 set makeup 5 IN 1 yg cuma berharga Rm159.90 je ๐Ÿ˜ฑ Tak percaya kan? Haaa tolonglaa percaya sbb mmg itulah hakikatnya.. ๐Ÿ˜
.
Murah dan jimat kan. Dah laa dapat 5 BARANG lepastu PERCUMA BAG MAKEUP pulak tu? Suka ke suka ? ๐Ÿ˜ Kalau suka meh order cepat2 ๐Ÿ‘๐Ÿป Beratus ribu HQ restock sekelip mata boleh licin. Fuhh ๐Ÿ˜Ž
.
MACAM MANA NAK BELI?
Senang je komen PM di bawah
.
http://www.wasap.my/60104214331
.
Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
.
#bizzibody #bizziboddy #aslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub #SetmakeupFly&kiss #pucukharumnita #setmakeupmurah #setmakeupcantik #flyandkissmakeupset
  • " FLAWLESS NYA MUKA AWAK CIK KIAH UIHHH, MACAM SUNTIK BOTOX.. PAKAI APA NI ? SHARE LA SIKIT RAHSIANYA ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜"
    .
    " Rahsianya tentulah SET MAKE UP FLY & KISS dari @as.legacymalaysia ๐Ÿ˜ Harga dh laa murah, result meletopssss pulak tu ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜.
    .
    Dalam satu beg makeup dh complete 1 set makeup 5 IN 1 yg cuma berharga Rm159.90 je ๐Ÿ˜ฑ Tak percaya kan? Haaa tolonglaa percaya sbb mmg itulah hakikatnya.. ๐Ÿ˜
    .
    Murah dan jimat kan. Dah laa dapat 5 BARANG lepastu PERCUMA BAG MAKEUP pulak tu? Suka ke suka ? ๐Ÿ˜ Kalau suka meh order cepat2 ๐Ÿ‘๐Ÿป Beratus ribu HQ restock sekelip mata boleh licin. Fuhh ๐Ÿ˜Ž
    .
    MACAM MANA NAK BELI?
    Senang je komen PM di bawah
    .
    http://www.wasap.my/60104214331
    .
    Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
    .
    #bizzibody #bizziboddy #aslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub #SetmakeupFly&kiss #pucukharumnita #setmakeupmurah #setmakeupcantik #flyandkissmakeupset

  •  3  1  14 March, 2019
  • JAMSHIR HERBAL SOAP juga boleh digunakan untuk merawat jerawat muka dan badan ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ฒHarga
RM25 sm
RM28 ss
.
Berminat? Klik link whatsapp di bio.
.
๐Ÿ“ฒ +601136184177
๐Ÿ“ฒ +601136184177
๐Ÿ“ฒ +601136184177
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjohor #aslegacyjohorbahru #aslegacyjb #aslegacyskudai #mopaslegacy #mobilepartner #jamshir #jamshirbodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #jamshirscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #jamshir_body_scrub #jamshiraslegacy #jamshirherbasoap #jamshirjb #sabunjamshir #sabunjamshiraslegacy #sabunjamshirjb #sabunjamshiraslegacyjb #sabunjamshirjohor #sabundaki #sabunhilangdaki #sabunhilangkandaki #sabundakiviral #testimonijamshir #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir
  • JAMSHIR HERBAL SOAP juga boleh digunakan untuk merawat jerawat muka dan badan ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ’ฒHarga
    RM25 sm
    RM28 ss
    .
    Berminat? Klik link whatsapp di bio.
    .
    ๐Ÿ“ฒ +601136184177
    ๐Ÿ“ฒ +601136184177
    ๐Ÿ“ฒ +601136184177
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyjohor #aslegacyjohorbahru #aslegacyjb #aslegacyskudai #mopaslegacy #mobilepartner #jamshir #jamshirbodyscrub #jamshirsoap #jamshirherbalbodyscrub #jamshirscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #jamshir_body_scrub #jamshiraslegacy #jamshirherbasoap #jamshirjb #sabunjamshir #sabunjamshiraslegacy #sabunjamshirjb #sabunjamshiraslegacyjb #sabunjamshirjohor #sabundaki #sabunhilangdaki #sabunhilangkandaki #sabundakiviral #testimonijamshir #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir

  •  5  3  4 April, 2019
  • " FLAWLESS NYA MUKA AWAK CIK KIAH UIHHH, MACAM SUNTIK BOTOX.. PAKAI APA NI ? SHARE LA SIKIT RAHSIANYA ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜"
.
" Rahsianya tentulah SET MAKE UP FLY & KISS dari @as.legacymalaysia ๐Ÿ˜ Harga dh laa murah, result meletopssss pulak tu ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜.
.
Dalam satu beg makeup dh complete 1 set makeup 5 IN 1 yg cuma berharga Rm159.90 je ๐Ÿ˜ฑ Tak percaya kan? Haaa tolonglaa percaya sbb mmg itulah hakikatnya.. ๐Ÿ˜
.
Murah dan jimat kan. Dah laa dapat 5 BARANG lepastu PERCUMA BAG MAKEUP pulak tu? Suka ke suka ? ๐Ÿ˜ Kalau suka meh order cepat2 ๐Ÿ‘๐Ÿป Beratus ribu HQ restock sekelip mata boleh licin. Fuhh ๐Ÿ˜Ž
.
MACAM MANA NAK BELI?
Senang je komen PM di bawah
.
http://www.wasap.my/601110393190
.
Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
.
#bizzibody #bizziboddy #aslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub #SetmakeupFly&kiss #pucukharumnita #setmakeupmurah #setmakeupcantik #flyandkissmakeupset
  • " FLAWLESS NYA MUKA AWAK CIK KIAH UIHHH, MACAM SUNTIK BOTOX.. PAKAI APA NI ? SHARE LA SIKIT RAHSIANYA ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜"
    .
    " Rahsianya tentulah SET MAKE UP FLY & KISS dari @as.legacymalaysia ๐Ÿ˜ Harga dh laa murah, result meletopssss pulak tu ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜.
    .
    Dalam satu beg makeup dh complete 1 set makeup 5 IN 1 yg cuma berharga Rm159.90 je ๐Ÿ˜ฑ Tak percaya kan? Haaa tolonglaa percaya sbb mmg itulah hakikatnya.. ๐Ÿ˜
    .
    Murah dan jimat kan. Dah laa dapat 5 BARANG lepastu PERCUMA BAG MAKEUP pulak tu? Suka ke suka ? ๐Ÿ˜ Kalau suka meh order cepat2 ๐Ÿ‘๐Ÿป Beratus ribu HQ restock sekelip mata boleh licin. Fuhh ๐Ÿ˜Ž
    .
    MACAM MANA NAK BELI?
    Senang je komen PM di bawah
    .
    http://www.wasap.my/601110393190
    .
    Agent/dropship needed โ€ผ๏ธ
    .
    #bizzibody #bizziboddy #aslegacy #dsaliffsyukri #bizziboddyslimming #hotseller #aslegacymalaysia #harumnita #bizziboddicontourcream #mandianbidara #jamshirherbalbodyscrub #bidarashowergel #jamshirbodyscrub #jamshirbodyscruhaslegacy #gelmandianbidara #puffysmooch #harumnitafemininewash #femininewashharumnitaaslegacy๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #testimonibizziboddy #testimoniharumnita #testimonimandianbidara #testimonijamshirbodyscrub #SetmakeupFly&kiss #pucukharumnita #setmakeupmurah #setmakeupcantik #flyandkissmakeupset

  •  12  0  14 March, 2019
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490.
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [SABUN WANGI MEMUTIH MERAWAT SEMUA CUKUP LENGKAP HANYA RM25 ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490.
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  13  0  21 April, 2019
  • [MUKA GLOWING ๐Ÿคฉ]
.
.
Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
.
Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
๐Ÿ™ˆ ruam... .
.
Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
.
Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
.
Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

Suka takkkkk? ..
.
.
๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
.
Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio  atau terus whatsapp 0102215490
. .
#jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019  #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih
  • [MUKA GLOWING ๐Ÿคฉ]
    .
    .
    Semalam restock harini habis, harini restock pun da tinggal sikit je lagi๐Ÿ˜ญ.. Sorry ๐Ÿ˜ need to decline FIRST COME FIRST SERVE๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.
    .
    Anda ada masalah: ๐Ÿ™ˆ ketiak gelap, .
    ๐Ÿ™ˆ jerawat badan, .
    ๐Ÿ™ˆ kulit kering, .
    ๐Ÿ™ˆ ruam... .
    .
    Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. .
    .
    Badan kita pun perlukan rawatan kecantikan...bukan muka sahaja perlu cantik......
    .
    Jamshir (Yang bermaksud kecantikan dalam bahasa arab) diformulasikan menggunakan Herba Ayurveda yg merupakan sistem perubatan Holistik yg tertua di dunia sejak 3000 tahun dahulu.... .
    Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap ๐Ÿ™ˆ jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann

    Harganya RM 25 (tidak termasuk caj pos)

    Suka takkkkk? ..
    .
    .
    ๐Ÿ’ JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB .
    ๐Ÿ’ โ€œSaya dah cuba dulu mmg terbaik....kesan2 hitam di perut leher dah kurang sebab proses megandung hari tuโ€.- .
    .
    Untuk yang berminat boleh terus tekan link dibio atau terus whatsapp 0102215490
    . .
    #jamshirbodyscrub #aslegacy #harumnita #bizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha #gentleharumnita #tip #tipkurus #postage #malaysia #lakukeras #alifshukriterlajaklaris #ctdk #wedding #kurus #2019 #testimonijamshirbodyscrub #testimonisabunjamshir #selamathariraya #mua #neelofa #astro #drama #selafazcinta #senafasrindu #onlineshopping #onlineseller #kurusebelumraya #kulitputih

  •  11  2  21 April, 2019