#testimonibizzyboddy Instagram Photos & Videos

testimonibizzyboddy - 168 posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
8.4
average likes

Latest #testimonibizzyboddy Posts

  • BIZZI BODDY (BB)
15 Sachet / bottle (1/2 bln) 📌Minum setiap pagi dengan air  suam/ air sejuk
📌Sebelum / Selepas sarapan (utk yg gastrick)
📌Kesan awal pengambilan pening2 & rasa dahaga. 
SITUASI YANG BOLEH MENGAMBIL  BB
1. ✅ Ibu menyusu boleh amik tp anak kene 4bln ke atas
2. ✅ Kencing manis
3. ✅ Umur 14 tahun ke atas

SITUASI YANG TIDAK BOLEH MENGAMBIL BB
1. ❌Sakit jantung
2. ❌Darah tinggi
3. ❌Mengandung
4. ❌Sakit buah pinggang *PANTANG = AIR GAS/AIR KELAPA/AIS
*STOP KETIKA DATANG BULAN
*MINUM BYK AIR
*BOLEH AMBIL BERSAMA UBAT- UBATAN LAIN,PERLU DIJARAKKAN 2 JAM  rm 79.90

http://www.wasap.my/60136593818

#bizzyboddy 
#bizzyboddyslimming 
#testimonibizzyboddy 
#codareamelakatengah 
#cod
  • BIZZI BODDY (BB)
    15 Sachet / bottle (1/2 bln) 📌Minum setiap pagi dengan air suam/ air sejuk
    📌Sebelum / Selepas sarapan (utk yg gastrick)
    📌Kesan awal pengambilan pening2 & rasa dahaga.
    SITUASI YANG BOLEH MENGAMBIL BB
    1. ✅ Ibu menyusu boleh amik tp anak kene 4bln ke atas
    2. ✅ Kencing manis
    3. ✅ Umur 14 tahun ke atas

    SITUASI YANG TIDAK BOLEH MENGAMBIL BB
    1. ❌Sakit jantung
    2. ❌Darah tinggi
    3. ❌Mengandung
    4. ❌Sakit buah pinggang *PANTANG = AIR GAS/AIR KELAPA/AIS
    *STOP KETIKA DATANG BULAN
    *MINUM BYK AIR
    *BOLEH AMBIL BERSAMA UBAT- UBATAN LAIN,PERLU DIJARAKKAN 2 JAM rm 79.90

    http://www.wasap.my/60136593818

    #bizzyboddy
    #bizzyboddyslimming
    #testimonibizzyboddy
    #codareamelakatengah
    #cod

  •  4  0  2 September, 2019
  • 🌈💟 BIZZI BODY CONTOUR CREAM 80ML 💟🌈 Losyen luaran yang mengatasi masalaH lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
.
KEBAIKAN BIZZI BODY CONTOUR CREAM :
🌸 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil 🌸 Mengurangkan selulit.
🌸 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
🌸 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
🌸 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
🌸 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. .
📌 Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna Bizzi Body Contour Cream :
-------------------------#PCC------------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
Pm/dm sis untuk  dapatkan produk AS Legacy yg  terbaik ini💃💃😉😉 Testimoni bizzi body contour cream
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ 🍃perut nampak kecik sikit
🍃pinggang dah ada shape 😊😊😊
🍃Lancar pembuangan

Berminat???tekan line nombor ini👇👇👇 📲📲📲📲 www.wasap.my/60199699513.. #creamcontour
#bizziboddycontourcream
#caradietmudah 
#penghilanglemak 
#kuruspantas 
#lemakhilang 
#selamatdigunakan 
#tipskuruscepat 
#masalahberatbadan 
#aslegacymalaysia 
#bizzyboddyaslegacy 
#datoaliffsyukri 
#datinshahidadhers 
#codpekan 
#codkuantan 
#codchini
#aslegacykuantan
#aslegacychini
#aslegacypekan
#aslegacybizziboddy
#testimonibizzyboddy
#onlineseller 
#viralpost 
#barangberkualiti 
#produkberkesan
#kurusberkesan
  • 🌈💟 BIZZI BODY CONTOUR CREAM 80ML 💟🌈 Losyen luaran yang mengatasi masalaH lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.
    .
    KEBAIKAN BIZZI BODY CONTOUR CREAM :
    🌸 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil 🌸 Mengurangkan selulit.
    🌸 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur.
    🌸 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.
    🌸 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.
    🌸 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. .
    📌 Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna Bizzi Body Contour Cream :
    ------------------------- #PCC------------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi
    🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering
    🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    Pm/dm sis untuk dapatkan produk AS Legacy yg terbaik ini💃💃😉😉 Testimoni bizzi body contour cream
    ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ 🍃perut nampak kecik sikit
    🍃pinggang dah ada shape 😊😊😊
    🍃Lancar pembuangan

    Berminat???tekan line nombor ini👇👇👇 📲📲📲📲 www.wasap.my/60199699513.. #creamcontour
    #bizziboddycontourcream
    #caradietmudah
    #penghilanglemak
    #kuruspantas
    #lemakhilang
    #selamatdigunakan
    #tipskuruscepat
    #masalahberatbadan
    #aslegacymalaysia
    #bizzyboddyaslegacy
    #datoaliffsyukri
    #datinshahidadhers
    #codpekan
    #codkuantan
    #codchini
    #aslegacykuantan
    #aslegacychini
    #aslegacypekan
    #aslegacybizziboddy
    #testimonibizzyboddy
    #onlineseller
    #viralpost
    #barangberkualiti
    #produkberkesan
    #kurusberkesan

  •  5  0  17 July, 2019
  • BIZZY BODDY 👉Kelebihan Bizzi Body 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga 👉selalu Customer  akan bertanya...BILA STOP BOLEH GEMOK BALIK TAK?? 👇 😘Berat badan akan naik sekiranya tidak mengawal  cara pemakanan😘 👉Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
.
📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. . ❤GASTRIK : 1/2JAM LEPAS MAKAN
❤MENYUSU : LEPAS BABY 4BULAN
❤SAKIT KRONIK : TAK DIGALAKKAN . 📌www.wasap.my/601128815795

#bizzyboddy #testimonibizzyboddy #bizzyboddyslimming #bizzyboddyaslegacy #bazarkarat #bazarpaknilonline #bazarpaknilprodukkecantikan #qaisarabeauty
  • BIZZY BODDY 👉Kelebihan Bizzi Body 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit
    📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga 👉selalu Customer akan bertanya...BILA STOP BOLEH GEMOK BALIK TAK?? 👇 😘Berat badan akan naik sekiranya tidak mengawal cara pemakanan😘 👉Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    .
    📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. . ❤GASTRIK : 1/2JAM LEPAS MAKAN
    ❤MENYUSU : LEPAS BABY 4BULAN
    ❤SAKIT KRONIK : TAK DIGALAKKAN . 📌www.wasap.my/601128815795

    #bizzyboddy #testimonibizzyboddy #bizzyboddyslimming #bizzyboddyaslegacy #bazarkarat #bazarpaknilonline #bazarpaknilprodukkecantikan #qaisarabeauty

  •  2  0  1 July, 2019
  • Try lah dulu bizzy boddy mesti ada berubahan..
Dah ramai yang consume,rugi tak cuba tau.
Ni haaa hakak polis pon try hasilnya kan chantik tu,kurus,cergas dan ceria nak hadapi kerja setiap hari..😘💃👏 #bizzyboddyterengganu 
#testimonibizzyboddy
  • Try lah dulu bizzy boddy mesti ada berubahan..
    Dah ramai yang consume,rugi tak cuba tau.
    Ni haaa hakak polis pon try hasilnya kan chantik tu,kurus,cergas dan ceria nak hadapi kerja setiap hari..😘💃👏 #bizzyboddyterengganu
    #testimonibizzyboddy

  •  2  0  16 June, 2019
  • #testimonibizzyboddy berjaya by one of our MOP 😘 . 
Alhamdulillah bile bg testimoni sndr ramai yg nk cube BB..Sbb nk testimoni castomer semua suh rahsiakn jgn bg tau org..jd dh dpesan camtu sy xshare ler pic dorg just share timbg brt jew..jd base mmg testimoni sndr jew..waktu priod sy ambil ok jgk smgu tu jd kurg mkn..Sbb xlalu nk mkn.. .
Any info.. Just DM @ Whatsapp ya🥰🥰🥰
  • #testimonibizzyboddy berjaya by one of our MOP 😘 .
    Alhamdulillah bile bg testimoni sndr ramai yg nk cube BB..Sbb nk testimoni castomer semua suh rahsiakn jgn bg tau org..jd dh dpesan camtu sy xshare ler pic dorg just share timbg brt jew..jd base mmg testimoni sndr jew..waktu priod sy ambil ok jgk smgu tu jd kurg mkn..Sbb xlalu nk mkn.. .
    Any info.. Just DM @ Whatsapp ya🥰🥰🥰

  •  20  0  21 May, 2019
  • Hai uolls!!.. 👋🏻👋🏻👋🏻
.
Mesti uolls nak nampak #kurus #cantik #menawan di pagi raya kan... 😍😍
.
tak susah yunk ooiiii.... dapatkan jer BIZZY BODDY cepat2!!... Ramai dah yang #kurus dengan BIZZY BODDY ni.. seriouss!!.. #testimonibizzyboddy . 1 botol pun dah nampak kesannya.. HEBAT!!😱😱
.
tak rugi korang cuba uolls.. dah la rasanya sedapp 😋😋 perut pun sentiasa kenyang😁😁 yg paling penting TAK MAHALL!! 🥰🥰
.
tengok2 yang mana pakai saiz XL skrg... dah boleh pakai saiz S raya nanti.. 🎇🎇 terkejut #makcikmakcikbawang tengok.. cantik macam @fashasandha 🥰🥰 meletoppps gituh!!!..
.
Meh cepat2 dapatkan BIZZY BODDY.. klik link whatapps di 👇👇👇
.
www.wasap.my/+601127176101
.
#bizziboddy
#aslegacymalaysia 
#aslegacyselayang
  • Hai uolls!!.. 👋🏻👋🏻👋🏻
    .
    Mesti uolls nak nampak #kurus #cantik #menawan di pagi raya kan... 😍😍
    .
    tak susah yunk ooiiii.... dapatkan jer BIZZY BODDY cepat2!!... Ramai dah yang #kurus dengan BIZZY BODDY ni.. seriouss!!.. #testimonibizzyboddy . 1 botol pun dah nampak kesannya.. HEBAT!!😱😱
    .
    tak rugi korang cuba uolls.. dah la rasanya sedapp 😋😋 perut pun sentiasa kenyang😁😁 yg paling penting TAK MAHALL!! 🥰🥰
    .
    tengok2 yang mana pakai saiz XL skrg... dah boleh pakai saiz S raya nanti.. 🎇🎇 terkejut #makcikmakcikbawang tengok.. cantik macam @fashasandha 🥰🥰 meletoppps gituh!!!..
    .
    Meh cepat2 dapatkan BIZZY BODDY.. klik link whatapps di 👇👇👇
    .
    www.wasap.my/+601127176101
    .
    #bizziboddy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacyselayang

  •  3  0  2 May, 2019
  • Wauuu!!! Testimoni latest dan super hot dari team kami. Tahniah buat beliau sudi kongsi testimoni yng superb sgt ni.

Hanya 2 minggu consume bizziboddy, dah post 8kg weiii!!! Malas nak cakap banyak. Testimoni pon dah belambak. Rasa tak yakin dengan saya? Boleh usha sndiri ig Dato' Aliff Syukri yer. 😂

Rasa nak cuba? Disn sedia membantu ♥️ #dianlovely
 #testimonibizzyboddy
#bizziboddy #ubatkurus #greentea #aslegacy  #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit  #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • Wauuu!!! Testimoni latest dan super hot dari team kami. Tahniah buat beliau sudi kongsi testimoni yng superb sgt ni.

    Hanya 2 minggu consume bizziboddy, dah post 8kg weiii!!! Malas nak cakap banyak. Testimoni pon dah belambak. Rasa tak yakin dengan saya? Boleh usha sndiri ig Dato' Aliff Syukri yer. 😂

    Rasa nak cuba? Disn sedia membantu ♥️ #dianlovely
    #testimonibizzyboddy
    #bizziboddy #ubatkurus #greentea #aslegacy #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  11  1  1 May, 2019
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

Hanya amalkan bizzy boddy 1 sacet sehari
.
Antara kesan lain BIZZI BODY :
💃Mengawal Selera Makan
💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
💃Mengurangkan masalah obes
💃Memberikan Tenaga
💃Menurunkan Kolestrol
💃Mengatasi masalah Sembelit
💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
.
Cara Minum:
Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja
.
Anda nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri? Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy dgn harga RM79.90sm/RM82.90ss sebotol.. ✌🏼
Postage RM8 semenanjung, RM12ss

Berminat wasap Klik link utk wasap --> http://www.wasap.my/601114383897/bzboddy

#testimonibizzyboddy #kuruscantiksihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

    Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

    Hanya amalkan bizzy boddy 1 sacet sehari
    .
    Antara kesan lain BIZZI BODY :
    💃Mengawal Selera Makan
    💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
    💃Mengurangkan masalah obes
    💃Memberikan Tenaga
    💃Menurunkan Kolestrol
    💃Mengatasi masalah Sembelit
    💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
    .
    Cara Minum:
    Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja
    .
    Anda nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri? Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy dgn harga RM79.90sm/RM82.90ss sebotol.. ✌🏼
    Postage RM8 semenanjung, RM12ss

    Berminat wasap Klik link utk wasap --> http://www.wasap.my/601114383897/bzboddy

    #testimonibizzyboddy #kuruscantiksihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet

  •  8  0  1 May, 2019
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

Hanya amalkan bizzy boddy 1 sachet sehari
.
Antara kesan lain BIZZY BODY :
💃Mengawal Selera Makan
💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
💃Mengurangkan masalah obes
💃Memberikan Tenaga
💃Menurunkan Kolestrol
💃Mengatasi masalah Sembelit
💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
.
Cara Minum:
Campurkan 1 sachet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja

Berminat wasap Klik link utk wasap 👇👇 www.wasap.my/60132362056/bizzyboddy

#testimonibizzyboddy #kuruscantiksihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

    Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

    Hanya amalkan bizzy boddy 1 sachet sehari
    .
    Antara kesan lain BIZZY BODY :
    💃Mengawal Selera Makan
    💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
    💃Mengurangkan masalah obes
    💃Memberikan Tenaga
    💃Menurunkan Kolestrol
    💃Mengatasi masalah Sembelit
    💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
    .
    Cara Minum:
    Campurkan 1 sachet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja

    Berminat wasap Klik link utk wasap 👇👇 www.wasap.my/60132362056/bizzyboddy

    #testimonibizzyboddy #kuruscantiksihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet

  •  1  0  23 April, 2019
  • Seriously memang tak boleh move on dengan tauhu berlauk bonda suzie
Memang sedap uolls.. 5 ⭐ superb sedap

Sangat berbaloi... Boleh wassap beliau terus senang

Belum sampai rumah.. Makan sikit bawah rumah.. Balance bawa naik atas 😂😂 www.wassap.my/0174836805/sayanaktauhuberlaukawak 💃 💃 💃 💃 💃🤣🤣 #simpleismore
#agentsahaslegacymalaysia
#testimonibizzyboddy
  • Seriously memang tak boleh move on dengan tauhu berlauk bonda suzie
    Memang sedap uolls.. 5 ⭐ superb sedap

    Sangat berbaloi... Boleh wassap beliau terus senang

    Belum sampai rumah.. Makan sikit bawah rumah.. Balance bawa naik atas 😂😂 www.wassap.my/0174836805/sayanaktauhuberlaukawak 💃 💃 💃 💃 💃🤣🤣 #simpleismore
    #agentsahaslegacymalaysia
    #testimonibizzyboddy

  •  5  9  14 April, 2019
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

Hanya amalkan bizzy boddy 1 sacet sehari
.
Antara kesan lain BIZZI BODY :
💃Mengawal Selera Makan
💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
💃Mengurangkan masalah obes
💃Memberikan Tenaga
💃Menurunkan Kolestrol
💃Mengatasi masalah Sembelit
💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
.
Cara Minum:
Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi setengah jam selepas sarapan. Sehari 1 sachet sahaja
.
Anda nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri? Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy dgn harga RM79.90sm/RM82.90ss sebotol.. ✌🏼
Postage RM8 semenanjung, RM12ss

Berminat wasap Klik link utk wasap --> http://www.wasap.my/60165906579/bzboddy

#testimonibizzyboddy
 #kurustanpadiet
 #kurustanpalapar
 #kurustanpadiet
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

    Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

    Hanya amalkan bizzy boddy 1 sacet sehari
    .
    Antara kesan lain BIZZI BODY :
    💃Mengawal Selera Makan
    💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
    💃Mengurangkan masalah obes
    💃Memberikan Tenaga
    💃Menurunkan Kolestrol
    💃Mengatasi masalah Sembelit
    💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
    .
    Cara Minum:
    Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi setengah jam selepas sarapan. Sehari 1 sachet sahaja
    .
    Anda nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri? Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy dgn harga RM79.90sm/RM82.90ss sebotol.. ✌🏼
    Postage RM8 semenanjung, RM12ss

    Berminat wasap Klik link utk wasap --> http://www.wasap.my/60165906579/bzboddy

    #testimonibizzyboddy
    #kurustanpadiet
    #kurustanpalapar
    #kurustanpadiet

  •  5  2  13 April, 2019
  • Sis Terkejut gila.. Sis da MUAT BAJU SIZE M.. WAT THE FISH.. huhu dari size 2XL now size M yayness.. Penangan pi gym.. Dan yang sangat membantu adalah BIZZY BODDY DAN BIZZI FLUSH.. yang memang sekat abis sis punya selera makan wei.. Biasala hakak ni MEMANG KUAT MELANTOK 🤣🤣 #testimonibizzyboddy
#chantiqbykakton_official
  • Sis Terkejut gila.. Sis da MUAT BAJU SIZE M.. WAT THE FISH.. huhu dari size 2XL now size M yayness.. Penangan pi gym.. Dan yang sangat membantu adalah BIZZY BODDY DAN BIZZI FLUSH.. yang memang sekat abis sis punya selera makan wei.. Biasala hakak ni MEMANG KUAT MELANTOK 🤣🤣 #testimonibizzyboddy
    #chantiqbykakton_official

  •  18  6  28 March, 2019
  • PROMOSI SET COMBO BIZZI BODDY FREE POS + FREE SHAKER DAN EXTRA FREE GIFT 🎁 .
Wah!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
.
Promosi Set Combo Bizzi Boddy
.
✅FREE POS
✅FREE SHAKER
✅EXTRA FREE GIFT
.
👏🏻👏🏻🎈Cepat Whatsapp Teena
.
Jangan tunggu lama-lama dan fikir lama-lama nanti orang lain kurus kita angan-angan je. .
Berani ambil tindakan sebab sayangkan diri sendiri 😍
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #bbbody #bizziboddy #bizziboddypuchong
  • PROMOSI SET COMBO BIZZI BODDY FREE POS + FREE SHAKER DAN EXTRA FREE GIFT 🎁 .
    Wah!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
    .
    Promosi Set Combo Bizzi Boddy
    .
    ✅FREE POS
    ✅FREE SHAKER
    ✅EXTRA FREE GIFT
    .
    👏🏻👏🏻🎈Cepat Whatsapp Teena
    .
    Jangan tunggu lama-lama dan fikir lama-lama nanti orang lain kurus kita angan-angan je. .
    Berani ambil tindakan sebab sayangkan diri sendiri 😍
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #bbbody #bizziboddy #bizziboddypuchong

  •  15  1  24 March, 2019
  • PROMOSI SET COMBO BIZZI BODDY FREE POS + FREE SHAKER DAN EXTRA FREE GIFT 🎁 .
Wah!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
.
Promosi Set Combo Bizzi Boddy
.
✅FREE POS
✅FREE SHAKER
✅EXTRA FREE GIFT
.
👏🏻👏🏻🎈Cepat Whatsapp Teena
.
Jangan tunggu lama-lama dan fikir lama-lama nanti orang lain kurus kita angan-angan je. .
Berani ambil tindakan sebab sayangkan diri sendiri 😍
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #bbbody #bizziboddy #bizziboddypuchong
  • PROMOSI SET COMBO BIZZI BODDY FREE POS + FREE SHAKER DAN EXTRA FREE GIFT 🎁 .
    Wah!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
    .
    Promosi Set Combo Bizzi Boddy
    .
    ✅FREE POS
    ✅FREE SHAKER
    ✅EXTRA FREE GIFT
    .
    👏🏻👏🏻🎈Cepat Whatsapp Teena
    .
    Jangan tunggu lama-lama dan fikir lama-lama nanti orang lain kurus kita angan-angan je. .
    Berani ambil tindakan sebab sayangkan diri sendiri 😍
    .
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    📲+6012-7906601
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #bbbody #bizziboddy #bizziboddypuchong

  •  10  1  24 March, 2019
  • Dah berbotol-botol terjual. Mmg laku keras. Mana taknya, kesan seawal 5 sachet pertama, anda dah boleh turunkan berat badan anda. Memang menjadi. X percaya boleh tgok highlight kat atas tu👆. Ada feedback dr customer @as.legacy.my ❤. Kalau still x ragu-ragu, boleh tekan #testimonibizzyboddy. Bersepah dkt situ. Hehe
.
Siapa yg berminat untuk order boleh whatapps sy ok. Whatapps 📲01156615162 atau click je di link BIO
.
#aslegacymalaysia
#aslegacy #produkviral #terlajaklaris #bizziboddy #gentelharumnita #mandianbidara #eczematheraphycream #senafasrindu #selafazcinta #leftenanzana #jannanick #nur2 #kurusdengancepat #diamenanturahsia #fashasandha #fashasandhaxbizziboddy #syafiqkyle #syafiqkylez #nur2 #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #encikimamekspress #misteridilaila
  • Dah berbotol-botol terjual. Mmg laku keras. Mana taknya, kesan seawal 5 sachet pertama, anda dah boleh turunkan berat badan anda. Memang menjadi. X percaya boleh tgok highlight kat atas tu👆. Ada feedback dr customer @as.legacy.my ❤. Kalau still x ragu-ragu, boleh tekan #testimonibizzyboddy. Bersepah dkt situ. Hehe
    .
    Siapa yg berminat untuk order boleh whatapps sy ok. Whatapps 📲01156615162 atau click je di link BIO
    .
    #aslegacymalaysia
    #aslegacy #produkviral #terlajaklaris #bizziboddy #gentelharumnita #mandianbidara #eczematheraphycream #senafasrindu #selafazcinta #leftenanzana #jannanick #nur2 #kurusdengancepat #diamenanturahsia #fashasandha #fashasandhaxbizziboddy #syafiqkyle #syafiqkylez #nur2 #cintatanpahenti #jodohjodohannisa #encikimamekspress #misteridilaila

  •  38  2  11 March, 2019
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

Hanya amalkan bizzy boddy 1 sacet sehari
.
Antara kesan lain BIZZI BODY :
💃Mengawal Selera Makan
💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
💃Mengurangkan masalah obes
💃Memberikan Tenaga
💃Menurunkan Kolestrol
💃Mengatasi masalah Sembelit
💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
.
Cara Minum:
Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja
.
Anda nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri? Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy dgn harga RM79.90sm/RM82.90ss sebotol.. ✌🏼
Postage RM8 semenanjung, RM12ss

Berminat wasap Klik link utk wasap --> http://www.wasap.my/60123572044/bzboddy

#testimonibizzyboddy #kuruscantiksihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet
  • KENAPA MESTI BIZZY BODDY?

    Sebab nak kurus tanpa tahan lapar, tanpa memerut perut, tanpa senaman berat, tanpa membahayakan ksihatan !

    Hanya amalkan bizzy boddy 1 sacet sehari
    .
    Antara kesan lain BIZZI BODY :
    💃Mengawal Selera Makan
    💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn
    💃Mengurangkan masalah obes
    💃Memberikan Tenaga
    💃Menurunkan Kolestrol
    💃Mengatasi masalah Sembelit
    💃Menjaga Keseimbangan metabolisme
    .
    Cara Minum:
    Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja
    .
    Anda nak cuba produk power yg terbaru keluaran DS Aliff Syukri? Boleh dapatkan dari kami agen sah AS Legacy dgn harga RM79.90sm/RM82.90ss sebotol.. ✌🏼
    Postage RM8 semenanjung, RM12ss

    Berminat wasap Klik link utk wasap --> http://www.wasap.my/60123572044/bzboddy

    #testimonibizzyboddy #kuruscantiksihat #kurustanpalapar #kurustanpadiet

  •  7  0  10 March, 2019

Top #testimonibizzyboddy Posts

  • Selamat malam uolss❤❤❤
.
.
Admin nak Tanya siapa nak FREE GIFT ❓❗
Sebab admin nak bagi untuk korang 😘😍😍
.
Syaratnya sangat mudah!! Beli sahaja 1 BIZZY BODDY terus dapat FREE GIFT .❤❤❤
Korang takkan nak lepaskan peluang Ni 🔥
Cepat GRAB sebelum tamat.
WatsaApp sekarang 01131758465
Atau 
Klik pada bio ig SEKARANG 💥😘😍 #testimonibizzyboddy #bizzyboddy #dungun #paka #aslegacy #produkonline #produkberkualititinggi🤗
  • Selamat malam uolss❤❤❤
    .
    .
    Admin nak Tanya siapa nak FREE GIFT ❓❗
    Sebab admin nak bagi untuk korang 😘😍😍
    .
    Syaratnya sangat mudah!! Beli sahaja 1 BIZZY BODDY terus dapat FREE GIFT .❤❤❤
    Korang takkan nak lepaskan peluang Ni 🔥
    Cepat GRAB sebelum tamat.
    WatsaApp sekarang 01131758465
    Atau
    Klik pada bio ig SEKARANG 💥😘😍 #testimonibizzyboddy #bizzyboddy #dungun #paka #aslegacy #produkonline #produkberkualititinggi🤗

  •  6  0  26 January, 2019