#testimoniNinaskincare Instagram Photos & Videos

testimoniNinaskincare - 7.8k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
67.5
average likes

Latest #testimoniNinaskincare Posts

  • πŸ’žPenyelamat di saat last minitπŸ’•
.
Dua tiga hari ni KakD busy sikit uruskan banyak order yang masuk sebab Flash Sale. Jadi diri sendiri pun x terurus, apatah lagi skin. Bila arini pandang muka, ALAMAK... kusamnya 😞
.
Nasib baik ada FACE BLEACHING NINASKINCARE sebagai penyelamat untuk hilangkan sel kulit mati. Pastu bole apply Serum Bleaching & IbuPutih LaserSerum. Esok pagi bangun mesti cerah berseri2 je. Takyah scrub banyak kali pun, 2-3x seminggu pun dah cukup.
.
Uols dah cuba ka? Kalau belom meh roger KakD. Tekan link biru kat bio tu tau πŸ’™
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya πŸ“² 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • πŸ’žPenyelamat di saat last minitπŸ’•
    .
    Dua tiga hari ni KakD busy sikit uruskan banyak order yang masuk sebab Flash Sale. Jadi diri sendiri pun x terurus, apatah lagi skin. Bila arini pandang muka, ALAMAK... kusamnya 😞
    .
    Nasib baik ada FACE BLEACHING NINASKINCARE sebagai penyelamat untuk hilangkan sel kulit mati. Pastu bole apply Serum Bleaching & IbuPutih LaserSerum. Esok pagi bangun mesti cerah berseri2 je. Takyah scrub banyak kali pun, 2-3x seminggu pun dah cukup.
    .
    Uols dah cuba ka? Kalau belom meh roger KakD. Tekan link biru kat bio tu tau πŸ’™
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya πŸ“² 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  4  0  3 July, 2020
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

#SetJelitaΒ byΒ #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

Kunci utama disini : KONSISTEN

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

    #SetJelitaΒ byΒ  #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

    Kunci utama disini : KONSISTEN

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  3 July, 2020
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
.
Cepat
Mudah
Berkesan

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
    .
    Cepat
    Mudah
    Berkesan

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  3 July, 2020
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
Tanpa penafian
Tanpa pengelupasan
Tanpa side effect

IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
    Tanpa penafian
    Tanpa pengelupasan
    Tanpa side effect

    IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  2  0  2 July, 2020
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
Tanpa penafian
Tanpa pengelupasan
Tanpa side effect

IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • 20 kali GANDA BERKESAN ‼️
    Tanpa penafian
    Tanpa pengelupasan
    Tanpa side effect

    IBU PUTIH LASER SERUM NINASKINCARE ALWAYS TERBAIK SEJAK 2013

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
.
Cepat
Mudah
Berkesan

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Bila nak cerah cepat, kita memang suggest guna BLEACHING SKIN ajerrrr...
    .
    Cepat
    Mudah
    Berkesan

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

#SetJelitaΒ byΒ #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

Kunci utama disini : KONSISTEN

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Gunakan tanpa was-was πŸ₯°

    #SetJelitaΒ byΒ  #NinaskincareΒ will never disappoint you, InsyaAllah...

    Kunci utama disini : KONSISTEN

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Untuk kulit cerah glowing lembap berseri, memang iols suggest uols pakai combo Face Bleaching + Serum Bleaching ni πŸ₯°
.
Mampu milik tapi efek macam uols spend beribu kat spa tau πŸ€—
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Untuk kulit cerah glowing lembap berseri, memang iols suggest uols pakai combo Face Bleaching + Serum Bleaching ni πŸ₯°
    .
    Mampu milik tapi efek macam uols spend beribu kat spa tau πŸ€—
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  2 July, 2020
  • Yang ni mmg ramai GRAB TANPA BANYAK SONGEH !! πŸ™ˆπŸ˜‚
.
Sebab confirm seminggu nampak terus gebu gebassss...
Uols bile lagi?
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
#PKP
#PKPB
  • Yang ni mmg ramai GRAB TANPA BANYAK SONGEH !! πŸ™ˆπŸ˜‚
    .
    Sebab confirm seminggu nampak terus gebu gebassss...
    Uols bile lagi?
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka
    #PKP
    #PKPB

  •  0  0  2 July, 2020
  • Combo Khas untuk Muka Glowing uols πŸ₯°πŸ₯°
.
Set Jelita 4in1 pakai daily
Face Bleaching pakai 2-3x seminggu
CONFIRM CUN πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Khas untuk Muka Glowing uols πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Set Jelita 4in1 pakai daily
    Face Bleaching pakai 2-3x seminggu
    CONFIRM CUN πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Combo GEBU GEBASS untuk muka uols πŸ₯°πŸ₯°
Confirm CERAH‼️
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo GEBU GEBASS untuk muka uols πŸ₯°πŸ₯°
    Confirm CERAH‼️
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Yang ni mmg ramai GRAB TANPA BANYAK SONGEH !! πŸ™ˆπŸ˜‚
.
Sebab confirm seminggu nampak terus gebu gebassss...Uols bile lagi?
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
#PKP
#PKPB
  • Yang ni mmg ramai GRAB TANPA BANYAK SONGEH !! πŸ™ˆπŸ˜‚
    .
    Sebab confirm seminggu nampak terus gebu gebassss...Uols bile lagi?
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka
    #PKP
    #PKPB

  •  1  0  2 July, 2020
  • Untuk kulit cerah glowing lembap berseri, memang iols suggest uols pakai combo Face Bleaching + Serum Bleaching ni πŸ₯°
.
Mampu milik tapi efek macam uols spend beribu kat spa tau πŸ€—
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Untuk kulit cerah glowing lembap berseri, memang iols suggest uols pakai combo Face Bleaching + Serum Bleaching ni πŸ₯°
    .
    Mampu milik tapi efek macam uols spend beribu kat spa tau πŸ€—
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Combo Khas untuk Muka Glowing uols πŸ₯°πŸ₯°
.
Set Jelita 4in1 pakai daily
Face Bleaching pakai 2-3x seminggu
CONFIRM CUN πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Khas untuk Muka Glowing uols πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Set Jelita 4in1 pakai daily
    Face Bleaching pakai 2-3x seminggu
    CONFIRM CUN πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  2 July, 2020
  • Combo GEBU GEBASS untuk muka uols πŸ₯°πŸ₯°
Confirm CERAH‼️
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo GEBU GEBASS untuk muka uols πŸ₯°πŸ₯°
    Confirm CERAH‼️
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  2 July, 2020
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
.
π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Combo Lengkap untuk Muka & Badan πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127
    .
    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 πŸ’‹
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE 🌸
.
SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

KEBAIKAN🎈
πŸŽ€ Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
πŸŽ€ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
πŸŽ€ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
πŸŽ€ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
πŸŽ€ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
πŸŽ€ Anti kedutan & anti penuaan
πŸŽ€ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
πŸŽ€ Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE 🌸
    .
    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

    KEBAIKAN🎈
    πŸŽ€ Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    πŸŽ€ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    πŸŽ€ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    πŸŽ€ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    πŸŽ€ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    πŸŽ€ Anti kedutan & anti penuaan
    πŸŽ€ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    πŸŽ€ Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Apa yang buatΒ #IbuPutihLaserSerumΒ by Ninaskincare power πŸ₯°πŸ₯°
.
Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
Cuba dulu baru tau.
Produk terbukti berkesan sejak 2013 πŸ‘πŸ»
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Apa yang buatΒ  #IbuPutihLaserSerumΒ by Ninaskincare power πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
    Cuba dulu baru tau.
    Produk terbukti berkesan sejak 2013 πŸ‘πŸ»
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  2 July, 2020
  • Sejak kena penangan #FaceBleaching ni tak gaduh mekap teruk aih..

Cukup sekadar sapu bedak nipis2 je, lepas tu calit lipstick. Dah cantik natural je. Kata suami ehh tak dan menguap awak dah siap? Laju nyaa mekap! 

Thanks Ninaskincare sebab keluarkan #BleachingFace yang best!
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya πŸ“² 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • Sejak kena penangan #FaceBleaching ni tak gaduh mekap teruk aih..

    Cukup sekadar sapu bedak nipis2 je, lepas tu calit lipstick. Dah cantik natural je. Kata suami ehh tak dan menguap awak dah siap? Laju nyaa mekap!

    Thanks Ninaskincare sebab keluarkan #BleachingFace yang best!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa⁉️

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya πŸ“² 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  1  1  2 July, 2020
  • Adoi gatai habis muka pakai mask. Tak pakai, kena marah. Tak bagi masuk supermarket. Sedih! 

Pstttt.. Tahu tak bila pakai topeng muka terlalu lama punca jerawat membiak!

Ini kerana bakteria dan mikroorganisma lain boleh berkumpul dan membiak di sebalik pelitup muka yang dipakai itu. Apatah lagi dengan kewujudan kelembapan daripada nafas atau peluh, jerawat akan menjadi lebih mudah terbentuk. Jaga-jaga okay!

Kurangkan penggunaan pelitup muka dengan cara mengurangkan pergerakan keluar rumah tanpa keperluan mendesak.

Jangan lupa ber sihkan muka dgn FACE BLEACHING weekly utk buang sel kulit mati tu tau! Baru lah bakteria tak membiak dgn jayanya πŸ˜‚
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • Adoi gatai habis muka pakai mask. Tak pakai, kena marah. Tak bagi masuk supermarket. Sedih!

    Pstttt.. Tahu tak bila pakai topeng muka terlalu lama punca jerawat membiak!

    Ini kerana bakteria dan mikroorganisma lain boleh berkumpul dan membiak di sebalik pelitup muka yang dipakai itu. Apatah lagi dengan kewujudan kelembapan daripada nafas atau peluh, jerawat akan menjadi lebih mudah terbentuk. Jaga-jaga okay!

    Kurangkan penggunaan pelitup muka dengan cara mengurangkan pergerakan keluar rumah tanpa keperluan mendesak.

    Jangan lupa ber sihkan muka dgn FACE BLEACHING weekly utk buang sel kulit mati tu tau! Baru lah bakteria tak membiak dgn jayanya πŸ˜‚
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  1  0  2 July, 2020
  • Apa yang buatΒ #IbuPutihLaserSerumΒ by Ninaskincare power πŸ₯°πŸ₯°
.
Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
Cuba dulu baru tau.
Produk terbukti berkesan sejak 2013 πŸ‘πŸ»
.
Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
.
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • Apa yang buatΒ  #IbuPutihLaserSerumΒ by Ninaskincare power πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Beribu yg copy tetap tak akan sama tau !
    Cuba dulu baru tau.
    Produk terbukti berkesan sejak 2013 πŸ‘πŸ»
    .
    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2
    .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  1  0  1 July, 2020
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE 🌸
.
SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

KEBAIKAN🎈
πŸŽ€ Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
πŸŽ€ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
πŸŽ€ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
πŸŽ€ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
πŸŽ€ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
πŸŽ€ Anti kedutan & anti penuaan
πŸŽ€ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
πŸŽ€ Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
#Ninaskincare
#NinaskincareOfficial
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#SerumBleaching
#BleachingSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
#KopiLontoor
#KopiLontoorNina
#KopiKurus
#FaceBleaching
#FaceBleachingNina
#IbuScrub
#IbuScrubNina
#FaceScrub
#ScrubMuka
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE 🌸
    .
    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

    KEBAIKAN🎈
    πŸŽ€ Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    πŸŽ€ Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    πŸŽ€ Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    πŸŽ€ Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    πŸŽ€ Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    πŸŽ€ Anti kedutan & anti penuaan
    πŸŽ€ Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    πŸŽ€ Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Jom klik link kat bio iols untuk order/bertanya πŸ“² 0142484127

    π™’π™ƒπ˜Όπ™π™Žπ˜Όπ™‹π™‹ π™„π™Šπ™‡π™Ž π˜Ύπ™€π™‹π˜Όπ™ !
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2 .
    #Ninaskincare
    #NinaskincareOfficial
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #SerumBleaching
    #BleachingSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina
    #KopiLontoor
    #KopiLontoorNina
    #KopiKurus
    #FaceBleaching
    #FaceBleachingNina
    #IbuScrub
    #IbuScrubNina
    #FaceScrub
    #ScrubMuka

  •  0  0  1 July, 2020
  • .
TKKAN JUMPA KESAN CEPAT CAMNI SELAIN DR BLEACHING BDN
suka tgk kulit bdn bersih cantik... sape rajin bleaching ... putihnye MMG BEZA dgn org lain. 
thts y bleach ni knina xstop pengeluaran!
.
Whatsapp to order πŸ“² 016-793 4782
atau boleh tekan link di bio for fast response. .
.
#IbuScrub #ibuputihscrub #scrubbadan #ibuscrubviral #ibuputihviral #ibuputih #bleachingskin #mandianbleaching 
#FaceBleaching #BleachingFaceNina #bazarpaknilprodukkecantikkan 
#moodrepublik #skincare #likeforlikes #testimonininaskincare #terapiinstagram #jelitaskincare #followermalaysia #sayajualskincare #likes 
#followforfollow #malaysiafollowers 
#buymuslimfirst #bmf #halal
#stayhome #staysafe #jagajarak
#kitajagakita #thankyoufrontliners
  • .
    TKKAN JUMPA KESAN CEPAT CAMNI SELAIN DR BLEACHING BDN
    suka tgk kulit bdn bersih cantik... sape rajin bleaching ... putihnye MMG BEZA dgn org lain.
    thts y bleach ni knina xstop pengeluaran!
    .
    Whatsapp to order πŸ“² 016-793 4782
    atau boleh tekan link di bio for fast response. .
    .
    #IbuScrub #ibuputihscrub #scrubbadan #ibuscrubviral #ibuputihviral #ibuputih #bleachingskin #mandianbleaching
    #FaceBleaching #BleachingFaceNina #bazarpaknilprodukkecantikkan
    #moodrepublik #skincare #likeforlikes #testimonininaskincare #terapiinstagram #jelitaskincare #followermalaysia #sayajualskincare #likes
    #followforfollow #malaysiafollowers
    #buymuslimfirst #bmf #halal
    #stayhome #staysafe #jagajarak
    #kitajagakita #thankyoufrontliners

  •  2  0  30 June, 2020

Top #testimoniNinaskincare Posts

  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? 😡
-
Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau 😚.
-
 Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? πŸ˜πŸ’•
-
Antara kebaikkan nina skincare πŸ˜‹
βœ”mencerahkan kulit βœ”melambatkan proses penuaan
βœ”mengecutkan jerawat
βœ”menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
βœ”menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
βœ” wajah kelihatan muda dari usia.
-
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 😎
Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya πŸ“² www.wasap.my/0126498099
-
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
-
#ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare  #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni  #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina
  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? 😡
    -
    Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau 😚.
    -
    Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? πŸ˜πŸ’•
    -
    Antara kebaikkan nina skincare πŸ˜‹
    βœ”mencerahkan kulit βœ”melambatkan proses penuaan
    βœ”mengecutkan jerawat
    βœ”menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
    βœ”menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
    βœ” wajah kelihatan muda dari usia.
    -
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 😎
    Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya πŸ“² www.wasap.my/0126498099
    -
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    -
    #ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina

  •  1,269  37  18 January, 2019
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB ‡️‡️‡️
.

KULIT CANTIK HABISSS
.

#DollynaSkincare by #Ninaskincare
Harga 1set RM60 tak masuk post
Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
.

Takut tak sempat dapat by post?
Bole COD yunk dgn Kak Diana ➑️➑️➑️
. πŸ†™οΈ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
. πŸ‘ŒMinimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
✌COD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
πŸ†“οΈSELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
πŸ•—COD selepas 8pm sahaja
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB ‡️‡️‡️
    .

    KULIT CANTIK HABISSS
    .

    #DollynaSkincare by #Ninaskincare
    Harga 1set RM60 tak masuk post
    Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
    .

    Takut tak sempat dapat by post?
    Bole COD yunk dgn Kak Diana ➑️➑️➑️
    . πŸ†™οΈ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
    . πŸ‘ŒMinimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
    ✌COD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
    πŸ†“οΈSELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
    πŸ•—COD selepas 8pm sahaja
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna

  •  103  0  6 June, 2018
  • Ada lagi yang tak kenal #COMBOGEBUGEBASSS ⁉️⁉️
.
.
Meh tengok sini πŸ‘πŸ»
Ada 3 barang semua orang wajib ada.
.
.
Ibuputih
Bleaching Skin Set
Mandian Bleaching Bidara

Harga mampu milik eh! 
Pakai2 terus gebu
Pakai2 terus putih
Pakai2 terus aura bersemangat!
.
.
π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Ada lagi yang tak kenal #COMBOGEBUGEBASSS ⁉️⁉️
    .
    .
    Meh tengok sini πŸ‘πŸ»
    Ada 3 barang semua orang wajib ada.
    .
    .
    Ibuputih
    Bleaching Skin Set
    Mandian Bleaching Bidara

    Harga mampu milik eh!
    Pakai2 terus gebu
    Pakai2 terus putih
    Pakai2 terus aura bersemangat!
    .
    .
    π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  142  2  3 September, 2019
  • *BAHAN2 UTAMA SET IBU JELITA 4in1*
=============================
.
.
Alpha Arbutin
Collagen 
Hyaluronic Acid
Tea Tree
Pati Kunyit
Aloe Vera
Vitamin C & E
Pati Tomato
Pati Carrot
Pati Anggur
.
.
*KEBAIKAN*
==========
Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- membuang kulit mati
- menutup pori2 - membuang blackhead
- membuang parut hitam
- menambahkan seri wajah
- pinkish kan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- menghilangkan jerawat
- menghapus jeragat
- mencerahkan kulit

Krim Siang Foundation
- melindungi dari sinaran uv
- mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
- lengkap dengan SPF50
.
.
New Packaging
New Price

Set Jelita ni hanya RM65/set

π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • *BAHAN2 UTAMA SET IBU JELITA 4in1*
    =============================
    .
    .
    Alpha Arbutin
    Collagen
    Hyaluronic Acid
    Tea Tree
    Pati Kunyit
    Aloe Vera
    Vitamin C & E
    Pati Tomato
    Pati Carrot
    Pati Anggur
    .
    .
    *KEBAIKAN*
    ==========
    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - membuang kulit mati
    - menutup pori2 - membuang blackhead
    - membuang parut hitam
    - menambahkan seri wajah
    - pinkish kan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - menghilangkan jerawat
    - menghapus jeragat
    - mencerahkan kulit

    Krim Siang Foundation
    - melindungi dari sinaran uv
    - mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
    - lengkap dengan SPF50
    .
    .
    New Packaging
    New Price

    Set Jelita ni hanya RM65/set

    π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianBleachingNina #MandianBleachingBidara #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  102  4  8 October, 2019
  • 3 barang ni memang menjadi kegilaan ramai ‼️
Toner Pencerah mmg confirm buat pori2 kulit tertutup. Cerahkan kulit lagi.
Day Cream dia mmg sebijik sama mcm foundation/bb cream. Siap dengan UVA/UVB protection & SPF50 lagi. Memang confirm flawless pakai.
Night Treatment cream wajib la ada utk matikan jerawat, pudarkan jeragat, pudarkan parut. .
.
Haaaa lengkap kan?

Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? 
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya πŸ“² 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • 3 barang ni memang menjadi kegilaan ramai ‼️
    Toner Pencerah mmg confirm buat pori2 kulit tertutup. Cerahkan kulit lagi.
    Day Cream dia mmg sebijik sama mcm foundation/bb cream. Siap dengan UVA/UVB protection & SPF50 lagi. Memang confirm flawless pakai.
    Night Treatment cream wajib la ada utk matikan jerawat, pudarkan jeragat, pudarkan parut. .
    .
    Haaaa lengkap kan?

    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya πŸ“² 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  244  4  10 February, 2019
  • Alahaii.. Bleaching Skin by Nina mmg x pernah mengecewakan... semua suka suki sangat.. sbb dapat kesan instant lepas 10
minit sapuan bleaching..
.
tahan 2 3 bulan.. kalau nak kekal sapu Ibu Putih Nina tiap malam... jangan nangis kalau tengok kaki tgn sendiri cerah sampai bersilau πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
.
π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

Jom klik link kat bio
πŸ“² #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #BleachingSkin #SkinBleaching
  • Alahaii.. Bleaching Skin by Nina mmg x pernah mengecewakan... semua suka suki sangat.. sbb dapat kesan instant lepas 10
    minit sapuan bleaching..
    .
    tahan 2 3 bulan.. kalau nak kekal sapu Ibu Putih Nina tiap malam... jangan nangis kalau tengok kaki tgn sendiri cerah sampai bersilau πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
    .
    .
    π‘πŽπ†π„π‘ πŠπ€πŠ πƒπˆπ€ππ€ π‰πŽπŒ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2πŸ’‹

    Jom klik link kat bio
    πŸ“² #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang 😍

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #BleachingSkin #SkinBleaching

  •  138  3  10 September, 2019