#temyracle Instagram Photos & Videos

temyracle - 123k posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
36.8
average likes

Latest #temyracle Posts

  • Disebabkan sekarang keluar ke tempat awam kena pakai face mask, my skin out of sudden keluar acne 😑
.
But no worries sejak i ada detox mask si tube kecik kuning ni then mix together with aloe vera gelly untuk pastikan segala khasiat honey maduca + turmeric meresap lebih baik ke dalam kulit 😍

Then for the lip, i apply sugar lip scrub. Okay do watching my next video for more details 🙊
.
📲 Dm to order⠀
📲 WhatsApp 014-9897304⠀
📲 Klik link whatsapp kat bio ⠀
⠀
#temyraclereborn #temyracledianazira #temyraclejohor #temyraclekotatinggi #temyraclebandarpenawar #temyracleselatan #temyracletribes #temyraclegirlboss #temyracleagent #bodyscrub #coffeescrub #detoxmask #cushylipbalm #lipscrub #facescrub #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmoist #flawless #koreanskincare #bestskincare #bestscrub #temyracle #kulitcantik #cuteskincarethatworks #dropshipneededmalaysia
  • Disebabkan sekarang keluar ke tempat awam kena pakai face mask, my skin out of sudden keluar acne 😑
    .
    But no worries sejak i ada detox mask si tube kecik kuning ni then mix together with aloe vera gelly untuk pastikan segala khasiat honey maduca + turmeric meresap lebih baik ke dalam kulit 😍

    Then for the lip, i apply sugar lip scrub. Okay do watching my next video for more details 🙊
    .
    📲 Dm to order⠀
    📲 WhatsApp 014-9897304⠀
    📲 Klik link whatsapp kat bio ⠀

    #temyraclereborn #temyracledianazira #temyraclejohor #temyraclekotatinggi #temyraclebandarpenawar #temyracleselatan #temyracletribes #temyraclegirlboss #temyracleagent #bodyscrub #coffeescrub #detoxmask #cushylipbalm #lipscrub #facescrub #bibirkering #bibirmengelupas #bibirmoist #flawless #koreanskincare #bestskincare #bestscrub #temyracle #kulitcantik #cuteskincarethatworks #dropshipneededmalaysia

  •  0  0  1 minute ago
  • Swipe Left - - - >
.
The benefits of Vitamin E in Brightening Bodyscrub Temyracle ✨✨✨
.
Rupa²nyaa dalam bodyscrub ni pun ada vitamin E juga tau😆😆 That's why siapa yang guna bodyscrub ni, skin dia nampak shine and healthy giteww💕💕
.
Grab yours now sementara stock masih ada,and also choose your own favourite flavour okies😘😘😘
.
Click in the bio💬💬💬
.
#temyracle #stayshine #staybeauty #thebeautyisinsideyou #bodyscrub #vitamine #mineralsalt
  • Swipe Left - - - >
    .
    The benefits of Vitamin E in Brightening Bodyscrub Temyracle ✨✨✨
    .
    Rupa²nyaa dalam bodyscrub ni pun ada vitamin E juga tau😆😆 That's why siapa yang guna bodyscrub ni, skin dia nampak shine and healthy giteww💕💕
    .
    Grab yours now sementara stock masih ada,and also choose your own favourite flavour okies😘😘😘
    .
    Click in the bio💬💬💬
    .
    #temyracle #stayshine #staybeauty #thebeautyisinsideyou #bodyscrub #vitamine #mineralsalt

  •  2  0  13 minutes ago
  • C O M I N G  S O O N  W I T H  L I M I T E D  E D I T I O N
.

Kali ni limited edition datang lagi, apa yang special nya sugar lipscrub merdeka edition ni dia ada extrac bunga raya yang boleh melembabkan bibir tau & kuantiti lebih banyak dengan harga RM35 je. Serious lahhh 😩
.

Seumur hidup je guys hq keluarkan , korang WAJIB grab tau.
.

Fit open for booking with out paymant tau, stock sampai baru bayar & fit terus pos or COD ❤️ btw free body scrub packing lama masih ada skit je lagi 😘
.

#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri #temyraclekl #temyraclecheras
  • C O M I N G S O O N W I T H L I M I T E D E D I T I O N
    .

    Kali ni limited edition datang lagi, apa yang special nya sugar lipscrub merdeka edition ni dia ada extrac bunga raya yang boleh melembabkan bibir tau & kuantiti lebih banyak dengan harga RM35 je. Serious lahhh 😩
    .

    Seumur hidup je guys hq keluarkan , korang WAJIB grab tau.
    .

    Fit open for booking with out paymant tau, stock sampai baru bayar & fit terus pos or COD ❤️ btw free body scrub packing lama masih ada skit je lagi 😘
    .

    #temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri #temyraclekl #temyraclecheras

  •  1  0  15 minutes ago
  • Get ready gaiss.... Tak lama dah 15/8 akan rasmi nya LIPSCRUB MERDEKA EDITION. 

Nak tahu tak kenapa semua org tak sabar nau nau nak grab lipscrub merdeka edtion ni .. 
🌺1st & last lipscrub yg dikeluarkan.
🌺Dpt double gram 61gram
🌺Free sepatula
🌺Flavour vanilla & hibiscus extract.

Harga super2 ohsem tau.. Rm35 exc postage. Open for booking. 

For fast response ☎️0179711391

#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
  • Get ready gaiss.... Tak lama dah 15/8 akan rasmi nya LIPSCRUB MERDEKA EDITION.

    Nak tahu tak kenapa semua org tak sabar nau nau nak grab lipscrub merdeka edtion ni ..
    🌺1st & last lipscrub yg dikeluarkan.
    🌺Dpt double gram 61gram
    🌺Free sepatula
    🌺Flavour vanilla & hibiscus extract.

    Harga super2 ohsem tau.. Rm35 exc postage. Open for booking.

    For fast response ☎️0179711391

    #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

  •  1  0  17 minutes ago
  • Testimoni lepas pakai lip scrub ♥‍️ Nampak kan beza dia! Bibir kering, menggelupas, gelap terus jadi pinky pinky. Memang puas hati! Thanks cust for the feedback 🙊

Link kat bio tu tekan je ok ♥
#temyraclegirlboss 
#temyracle 
#temyraclelipscrub
  • Testimoni lepas pakai lip scrub ♥‍️ Nampak kan beza dia! Bibir kering, menggelupas, gelap terus jadi pinky pinky. Memang puas hati! Thanks cust for the feedback 🙊

    Link kat bio tu tekan je ok ♥
    #temyraclegirlboss
    #temyracle
    #temyraclelipscrub

  •  0  0  27 minutes ago
  • Excited sungguh!!! 😍 Coming soon to you🇲🇾🌺🍰🧁

Presenting Merdeka Edition; Sugar Lip Scrub 💄💋

Korang dah book belum? Booking dulu, free jeh booking. Nanti 15hb Ogos baru proceed payment RM35☺️

COD AVAILABLE:
🚗📍Keramat 📍Wangsa Maju 📍Wangsa Melawati 📍Ampang 📍Kampung Baru 📍Jelatek 📍Sri Rampai 📍Melawati 📍Setapak 📍Danau Kota 📍Cheras 📍Gombak 📍KLCC 📍Mid Valley 📍Sunway Putra 📍Selangor
.
Postage everyday 📬
Whatsapp for more information📱
Click link at bio (0135424074)
#temyracle #temyraclesayamesticari #teamshira #temyracleagent #agentkl #temyraclegirlboss #temyraclekualalumpur #temyracleselangor #coffeescrub #bodyscrub #detoxmask #sugarlipscrub #peachfacescrub #frenchpinkclay #naturalproduct #cuteskincare #homemade #kulitbreakout #jomcantik #stayathome
  • Excited sungguh!!! 😍 Coming soon to you🇲🇾🌺🍰🧁

    Presenting Merdeka Edition; Sugar Lip Scrub 💄💋

    Korang dah book belum? Booking dulu, free jeh booking. Nanti 15hb Ogos baru proceed payment RM35☺️

    COD AVAILABLE:
    🚗📍Keramat 📍Wangsa Maju 📍Wangsa Melawati 📍Ampang 📍Kampung Baru 📍Jelatek 📍Sri Rampai 📍Melawati 📍Setapak 📍Danau Kota 📍Cheras 📍Gombak 📍KLCC 📍Mid Valley 📍Sunway Putra 📍Selangor
    .
    Postage everyday 📬
    Whatsapp for more information📱
    Click link at bio (0135424074)
    #temyracle #temyraclesayamesticari #teamshira #temyracleagent #agentkl #temyraclegirlboss #temyraclekualalumpur #temyracleselangor #coffeescrub #bodyscrub #detoxmask #sugarlipscrub #peachfacescrub #frenchpinkclay #naturalproduct #cuteskincare #homemade #kulitbreakout #jomcantik #stayathome

  •  4  0  34 minutes ago
  • Perbezaan antara Lip Scrub Merdeka Edition & Lip Scrub biasa (Berries) ni⁣
⁣
Banyakkan beza? Dari segi jangan cakap la 🤣 Korang yang book before launch ni akan berpeluang dapat hadiah misteri tau 😍 Book dah la bagi nama je, takyah bayar bayar! Memang best! ⁣
⁣
✨ 3 ways to shop ✨⠀⁣
• dm terus⠀⁣
• click link kat bio⠀⁣
• whatsapp 0187636592⁣
⁣
🚗 COD AREA:⁣
⁣
🚘Seri Kembangan⁣
🚘Cheras⁣
🚘BTHO⁣
⁣
#temyracle #bodyscrub #scrubmurah #temyraclemelaka #temyracleserikembangan #temyraclebalakong  #temyraclesegamat #temyracleselangor #codserikembangan #codbtho #deliverymelaka #codmelaka #scrubmurah #7harimencintaiku2 #lipscrubmerdekaedition #lipscrub #merdekaedition
  • Perbezaan antara Lip Scrub Merdeka Edition & Lip Scrub biasa (Berries) ni⁣

    Banyakkan beza? Dari segi jangan cakap la 🤣 Korang yang book before launch ni akan berpeluang dapat hadiah misteri tau 😍 Book dah la bagi nama je, takyah bayar bayar! Memang best! ⁣

    ✨ 3 ways to shop ✨⠀⁣
    • dm terus⠀⁣
    • click link kat bio⠀⁣
    • whatsapp 0187636592⁣

    🚗 COD AREA:⁣

    🚘Seri Kembangan⁣
    🚘Cheras⁣
    🚘BTHO⁣

    #temyracle #bodyscrub #scrubmurah #temyraclemelaka #temyracleserikembangan #temyraclebalakong #temyraclesegamat #temyracleselangor #codserikembangan #codbtho #deliverymelaka #codmelaka #scrubmurah #7harimencintaiku2 #lipscrubmerdekaedition #lipscrub #merdekaedition

  •  4  0  50 minutes ago
  • “Be good to your skin with natural ingredients”🥰
.
Untuk orang-orang Sandakan...ni semua readystock ya 🥰
.
Kenapa kamurang mesti mesti cuba produk2 Temyracle ni??🤔
.
Sebab sangat2 berbaloi untuk dicuba😂
.
Ya lah..harga nda sampai RM50 tapi kualiti bukan kaleng-kaleng. Yang penting cuba tengok part ingredients tu..all natural ingredients yaa😍🙈
.
Mau cuba satu?? Boleh Whatsapp Yah skrg okay😉
.
📲Wiyah - 016-6124090 (link on bio)
#temyracle #temyraclewiyah #teamnabila #temyraclesandakan #temyraclesabah #temyraclebodyscrub #bodyscrub #lipscrub #detoxmask #sandakan #temyracletawau #temyracleshahalam #temyraclescrub
  • “Be good to your skin with natural ingredients”🥰
    .
    Untuk orang-orang Sandakan...ni semua readystock ya 🥰
    .
    Kenapa kamurang mesti mesti cuba produk2 Temyracle ni??🤔
    .
    Sebab sangat2 berbaloi untuk dicuba😂
    .
    Ya lah..harga nda sampai RM50 tapi kualiti bukan kaleng-kaleng. Yang penting cuba tengok part ingredients tu..all natural ingredients yaa😍🙈
    .
    Mau cuba satu?? Boleh Whatsapp Yah skrg okay😉
    .
    📲Wiyah - 016-6124090 (link on bio)
    #temyracle #temyraclewiyah #teamnabila #temyraclesandakan #temyraclesabah #temyraclebodyscrub #bodyscrub #lipscrub #detoxmask #sandakan #temyracletawau #temyracleshahalam #temyraclescrub

  •  4  0  1 hour ago
  • 🚨 GOOD NEWS ALERT 🥳🤩 

Siapa dekat sini a big fans of Temyracle lip scrub ? ha sbb kita nak bagitau niii soon inshaallah 15/8 niiii kita bakal launch Merdeka Edition punya lip scrub tau ! 😍🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ best ke besttt? 

hehe yg pasti if you guys grab this one, confirmed tahan lebih lama ! sebab lebih besar & harga lebih berbaloi compared to yg edition biasaa 😋 this one hanya RM 35 only for 60 g guysss 🤤

"Flavour sama ke sis ?" aha ! tak sama awakkk kali ni punyaa perisa vanilla + hibiscus extract 🌺🤍 so siapa vanilla lover mesti lagi bersemangat nak scrub kann yelah sambil scrub sambil sambil jilat bibir sbb sedap sangat ! hihi and for sure siapa yg malas2 nak scrub tu mesti double rajin lepasni nak scrub every weeks sbb believe meeeee korang lepas jee scrub bibir lepastu apply pulak lip matte memang smooth je bibir tuuu awak ! 😋👄

okay siapa yg nak book without any payment, meh ws je terus tauu hehe sebab stock pun terhad ni which means once sold out no more restock 😣😭

🌺 Link is on my bio to purchase

#temyracle #temyracletribes #temyralescrub #temyraclesungaibuloh #skincare #bodycare #sungaibuloh #sapotlokal #shoplocal
  • 🚨 GOOD NEWS ALERT 🥳🤩

    Siapa dekat sini a big fans of Temyracle lip scrub ? ha sbb kita nak bagitau niii soon inshaallah 15/8 niiii kita bakal launch Merdeka Edition punya lip scrub tau ! 😍🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️ best ke besttt?

    hehe yg pasti if you guys grab this one, confirmed tahan lebih lama ! sebab lebih besar & harga lebih berbaloi compared to yg edition biasaa 😋 this one hanya RM 35 only for 60 g guysss 🤤

    "Flavour sama ke sis ?" aha ! tak sama awakkk kali ni punyaa perisa vanilla + hibiscus extract 🌺🤍 so siapa vanilla lover mesti lagi bersemangat nak scrub kann yelah sambil scrub sambil sambil jilat bibir sbb sedap sangat ! hihi and for sure siapa yg malas2 nak scrub tu mesti double rajin lepasni nak scrub every weeks sbb believe meeeee korang lepas jee scrub bibir lepastu apply pulak lip matte memang smooth je bibir tuuu awak ! 😋👄

    okay siapa yg nak book without any payment, meh ws je terus tauu hehe sebab stock pun terhad ni which means once sold out no more restock 😣😭

    🌺 Link is on my bio to purchase

    #temyracle #temyracletribes #temyralescrub #temyraclesungaibuloh #skincare #bodycare #sungaibuloh #sapotlokal #shoplocal

  •  10  0  1 hour ago
  • °
Who never try serum and want to add on serum in your daily skincare routine?

Should try Temyracle Glass Skin Hydrating Serum, it's water based serum, very lightweight, non sticky & only takes 25 seconds to absorb on your skin.. Really fast, is it?

The results on your skin, make you love yourself everyday.. ✨Your face looks glowing, healthy, plumps, moist, less pore visibility, reduce wrinkles & smile line..

It's better than before! Always mention, keyword of beauty skin are hardworking & consistency.

You can use how much you want, no limit! As long you happy with your skin💕

But always keep your distance & wear mask if you in crowded place 😉 #kitajagakita

For order, WhatsApp Ninie 018-4714755 or shop in Shopee Nachooral.Kl.
-
#Temyracle #TemyracleReborn #temyracletribes #TemyracleCheras #TemyracleAmpang #TemyracleRawang #AgentTemyracle #ghadisnachooral #Teamnabilaa #TemyracleGirlBoss #temyracleglassskinhydratingserum #serum #skincareroutine #glowing #antiaging #lessporevisibility #glassskin #brightening #darkspots #makeup #longlastingmakeup #love  #weekendvibes #produkkecantikan #localproduct #naturalbeauty #roadtohealthyskin #businesswomen #kulitsihat
  • °
    Who never try serum and want to add on serum in your daily skincare routine?

    Should try Temyracle Glass Skin Hydrating Serum, it's water based serum, very lightweight, non sticky & only takes 25 seconds to absorb on your skin.. Really fast, is it?

    The results on your skin, make you love yourself everyday.. ✨Your face looks glowing, healthy, plumps, moist, less pore visibility, reduce wrinkles & smile line..

    It's better than before! Always mention, keyword of beauty skin are hardworking & consistency.

    You can use how much you want, no limit! As long you happy with your skin💕

    But always keep your distance & wear mask if you in crowded place 😉 #kitajagakita

    For order, WhatsApp Ninie 018-4714755 or shop in Shopee Nachooral.Kl.
    -
    #Temyracle #TemyracleReborn #temyracletribes #TemyracleCheras #TemyracleAmpang #TemyracleRawang #AgentTemyracle #ghadisnachooral #Teamnabilaa #TemyracleGirlBoss #temyracleglassskinhydratingserum #serum #skincareroutine #glowing #antiaging #lessporevisibility #glassskin #brightening #darkspots #makeup #longlastingmakeup #love #weekendvibes #produkkecantikan #localproduct #naturalbeauty #roadtohealthyskin #businesswomen #kulitsihat

  •  7  0  1 hour ago
  • I like😭
New baby is coming not to soon. Our sugar lip scrub. Baby, i love u so muchhh.. Bibir more pinkish selepas pakai lip scrub. Say good bye to bibir gelupas wat so everr terrr😅
.
#lipscrubmalaysia 
#lipscrubtemyracle 
#temyracle
  • I like😭
    New baby is coming not to soon. Our sugar lip scrub. Baby, i love u so muchhh.. Bibir more pinkish selepas pakai lip scrub. Say good bye to bibir gelupas wat so everr terrr😅
    .
    #lipscrubmalaysia
    #lipscrubtemyracle
    #temyracle

  •  3  0  1 hour ago
  • 🌈✨ Save the date 😍🌸 
.
Sugar lip scrub Merdeka Edition 🌈✨
.
Apa yang special dari Lip scrub biasa? 🌈
.
💕limited edition. 
💕 61 gram ( compare dgn normal scrub tu 30 g)
💕 vanilla flavour ( in pink) 
💕 hibiscus extract
💕 special box design 
.
.
🌈 Berbaloi sangat kan? Just tambah RM12 get this Limited edition lip scrub . 
.
.
🌈 Kisska, 012-6672310🌈✨ boleh book dengan kisska! 💕
  • 🌈✨ Save the date 😍🌸
    .
    Sugar lip scrub Merdeka Edition 🌈✨
    .
    Apa yang special dari Lip scrub biasa? 🌈
    .
    💕limited edition.
    💕 61 gram ( compare dgn normal scrub tu 30 g)
    💕 vanilla flavour ( in pink)
    💕 hibiscus extract
    💕 special box design
    .
    .
    🌈 Berbaloi sangat kan? Just tambah RM12 get this Limited edition lip scrub .
    .
    .
    🌈 Kisska, 012-6672310🌈✨ boleh book dengan kisska! 💕

  •  0  1  1 hour ago
  • ID AUTHORIZED RESELLER: MLD 1

TEMYRACLE PURIFYING DETOX MASK

💰Harga: RM43
⚖Berat: 70g
✅READY STOCK

Detox mask Tenyracle berfungsi sebagai 'purifying agent' yang bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan dan mengutip segala kotoran dan toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan kulit, merawat kulit yang rosak akibat penggunaan 'chemical' yang bahaya / 'skincare' yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung.

✅HOMEMADE
✅BAHAN ORGANIK
❌TIADA BAHAN KIMIA

【Bahan Utama】
🐝Organic Turmeric
🐝Manuka Honey
🐝Geranium Essential Oil

【Fungsi dan Kelebihan】
💖Mengurangkan parut
💖Membersih jauh ke liang pori
💖Mengecutkan jerawat
💖Mengurangkan kulit kusam
💖Menghalus dan melembapkan kulit
💖Menghilangkan 'surnburn'
💖Mengurangkan jeragat

【Cara Penggunaan】
💧Campurkan sedikit detox mask dengan aloe vera / air / perahan lemon / plain yogurt.
💧Kemudian sapukan pada wajah sebagai masker.
💧Tunggu sehingga 30 minit.
💧Kemudian bilas disusuli dengan penggunaan scrub untuk membuang sisa kotoran pada wajah.
💧Akhir sekali sudahi dengan penggunaan pencuci muka.

#TEMYRACLE
#PURIFYINGDETOXMASK
#DETOXMASK #temyraclewangsamaju #temyraclewangsawalk #temyraclesrirampai #temyraclemelawati #temyraclewangsamelawati #temyracletamanmelati
  • ID AUTHORIZED RESELLER: MLD 1

    TEMYRACLE PURIFYING DETOX MASK

    💰Harga: RM43
    ⚖Berat: 70g
    ✅READY STOCK

    Detox mask Tenyracle berfungsi sebagai 'purifying agent' yang bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan dan mengutip segala kotoran dan toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan kulit, merawat kulit yang rosak akibat penggunaan 'chemical' yang bahaya / 'skincare' yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung.

    ✅HOMEMADE
    ✅BAHAN ORGANIK
    ❌TIADA BAHAN KIMIA

    【Bahan Utama】
    🐝Organic Turmeric
    🐝Manuka Honey
    🐝Geranium Essential Oil

    【Fungsi dan Kelebihan】
    💖Mengurangkan parut
    💖Membersih jauh ke liang pori
    💖Mengecutkan jerawat
    💖Mengurangkan kulit kusam
    💖Menghalus dan melembapkan kulit
    💖Menghilangkan 'surnburn'
    💖Mengurangkan jeragat

    【Cara Penggunaan】
    💧Campurkan sedikit detox mask dengan aloe vera / air / perahan lemon / plain yogurt.
    💧Kemudian sapukan pada wajah sebagai masker.
    💧Tunggu sehingga 30 minit.
    💧Kemudian bilas disusuli dengan penggunaan scrub untuk membuang sisa kotoran pada wajah.
    💧Akhir sekali sudahi dengan penggunaan pencuci muka.

    #TEMYRACLE
    #PURIFYINGDETOXMASK
    #DETOXMASK #temyraclewangsamaju #temyraclewangsawalk #temyraclesrirampai #temyraclemelawati #temyraclewangsamelawati #temyracletamanmelati

  •  0  0  2 hours ago
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica
  • HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
    Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
    Tak perlu SET LENGKAP
    Tak Perlu LASER
    Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
    .
    .
    Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
    Hanya pakai somebymi miracle, snail trucica dan somebymi yuja niacin
    .
    Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
    Satu produk kesannya yang luarbiasa.
    .
    .
    .
    .
    🌼YourTrustedSeller
    ❤Sha Hasmi
    📲0179748026
    .
    #tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #pinanasdetox #somebymitrucica

  •  1  0  2 hours ago

Top #temyracle Posts

  • Hari ini Zuzu nak ulang siaran berkenaan bahan yang terdapat dalam Coffee Scrub

Coffee, Brown Sugar, Almond Oil, Coconut Oil

Coffee tinggi dengan anti oksidan, melembutkan kulit dan mengurangkan sembab mata

Brown sugar membantu fungsi utama skrub, iaitu proses pengelupasan sel kulit mati

Almond oil dan coconut oil pun ada banyak kebaikan terhadap kulit seperti melembapkan kulit

4 bahan ini sememangnya best sangat untuk muka kita. 
Jom cuba Coffee Scrub Temyracle hanya RM29 sahaja 100gm

COD - cas mengikut tempat, Cyberjaya, Putrajaya dan sekitarnya

Poslaju - RM35 sm / RM40 ss

Whatsapp 013 735 0502 untuk order

#skrubkopi #temyracle #skrubmuka
  • Hari ini Zuzu nak ulang siaran berkenaan bahan yang terdapat dalam Coffee Scrub

    Coffee, Brown Sugar, Almond Oil, Coconut Oil

    Coffee tinggi dengan anti oksidan, melembutkan kulit dan mengurangkan sembab mata

    Brown sugar membantu fungsi utama skrub, iaitu proses pengelupasan sel kulit mati

    Almond oil dan coconut oil pun ada banyak kebaikan terhadap kulit seperti melembapkan kulit

    4 bahan ini sememangnya best sangat untuk muka kita.
    Jom cuba Coffee Scrub Temyracle hanya RM29 sahaja 100gm

    COD - cas mengikut tempat, Cyberjaya, Putrajaya dan sekitarnya

    Poslaju - RM35 sm / RM40 ss

    Whatsapp 013 735 0502 untuk order

    #skrubkopi #temyracle #skrubmuka

  •  131  2  19 November, 2019
  • 💁 Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik skincare ada bahan terlarang ? .
.
Tak perlu risau, uolls boleh cuba pakai Serum Vitamin C Annona or ada grab terus Set Kombo Vitamin C Series Annona ni diformulasikan oleh pakar pharmacist sendiri tau. Haa uolls tau tak founder Annona ni memang ahli farmasi sendiri tau ❤
.
.
Vitamin C ni memang terbukti bagus untuk kulit tapi serum annona ni ada 10x ganda Vitamin C tau. Haa hebat kan #SerumAjaib ni ? 😉
.
.
Step paling basic jer, senang & mudah nak apply 😍
.
.
1. ➡ Cuci dan bersihkan muka dengan Vitamin C Gentle Cleanser 👍
.
.
2.➡Rawat kulit dengan sapuan Vitamin C Serum ke seluruh muka 👍
.
.
3.➡Lindungi kulit dari cahaya matahari dengan Vitamin C Moisurising Cream SPF 30 👍
.
.
Haaa senang jer khensss ?semua orang pun boleh cantik ❤️
  • 💁 Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik skincare ada bahan terlarang ? .
    .
    Tak perlu risau, uolls boleh cuba pakai Serum Vitamin C Annona or ada grab terus Set Kombo Vitamin C Series Annona ni diformulasikan oleh pakar pharmacist sendiri tau. Haa uolls tau tak founder Annona ni memang ahli farmasi sendiri tau ❤
    .
    .
    Vitamin C ni memang terbukti bagus untuk kulit tapi serum annona ni ada 10x ganda Vitamin C tau. Haa hebat kan #SerumAjaib ni ? 😉
    .
    .
    Step paling basic jer, senang & mudah nak apply 😍
    .
    .
    1. ➡ Cuci dan bersihkan muka dengan Vitamin C Gentle Cleanser 👍
    .
    .
    2.➡Rawat kulit dengan sapuan Vitamin C Serum ke seluruh muka 👍
    .
    .
    3.➡Lindungi kulit dari cahaya matahari dengan Vitamin C Moisurising Cream SPF 30 👍
    .
    .
    Haaa senang jer khensss ?semua orang pun boleh cantik ❤️

  •  143  4  20 March, 2018
  • Apakah? Ini laaa new item Temyracle. PEACH FACE SCRUB. Texture PEACH FACE SCRUB ni sangat lembut tau. Sangat sesuai untuk yang berkulit SENSITIF dan JERAGAT. .
Bau Peachy yang amat menenangkan dan rasa nak makan. Ehhhhh! Tapi memang boleh makan pun. Produk temyracle ni terlalu natural sampai kalau terjilat pun tak memudaratkan kesihatan. 😁
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. 👇🏻
  • Apakah? Ini laaa new item Temyracle. PEACH FACE SCRUB. Texture PEACH FACE SCRUB ni sangat lembut tau. Sangat sesuai untuk yang berkulit SENSITIF dan JERAGAT. .
    Bau Peachy yang amat menenangkan dan rasa nak makan. Ehhhhh! Tapi memang boleh makan pun. Produk temyracle ni terlalu natural sampai kalau terjilat pun tak memudaratkan kesihatan. 😁
    .
    Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. 👇🏻

  •  140  3  29 March, 2018
  • #sherabiznez FEEDBACK tengs to MAISARAH for grab LIPSCRUB perisa BLUEBERRY😘
.
Selain daripada merawat kulit bibir yang menggelupas, lipscrub ni elok untuk korang yang ada masalah bibir hitam tauu lelaki perempuan boleh pakai, dont worry dont be shy2 cat for guys yg nak try.. VERY2 recomended untuk korang tau... Soo apa tunggu lagi? Mai oder mai oder mai oder hehehe..
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 011-17821670 for fast response, shera akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #temyracleteamnur #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia #viral #terapiinstagram #cowhite #bawal #murah #sherabiznez.co #sayajual #supportmember #2018 #ajimaura
  • #sherabiznez FEEDBACK tengs to MAISARAH for grab LIPSCRUB perisa BLUEBERRY😘
    .
    Selain daripada merawat kulit bibir yang menggelupas, lipscrub ni elok untuk korang yang ada masalah bibir hitam tauu lelaki perempuan boleh pakai, dont worry dont be shy2 cat for guys yg nak try.. VERY2 recomended untuk korang tau... Soo apa tunggu lagi? Mai oder mai oder mai oder hehehe..
    .
    Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 011-17821670 for fast response, shera akan guide uolss semua 🌹💋✨
    ~~
    #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #temyracleteamnur #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia #viral #terapiinstagram #cowhite #bawal #murah #sherabiznez.co #sayajual #supportmember #2018 #ajimaura

  •  127  2  19 January, 2018
  • #sherabiznez.co tengs to my adik cantikk ICHA for grab whittening body scrub rahsia kulit putih gebuu🤗.
Shira nak share kandungan dalam temyracle scrub pulak semuanyaa ORGANIK 100% bebas merkuri tauuh..
.
Kandungan Lips Scrub 💋 :
🌸 olive oil
🌸 organic sugar
🌸 flavour 🌸 colour

Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) :
☕ organic coffee ☕ organic sugar
☕ almond oil
☕coconut oil

Kandungan Rice Milk Soap
(100% dari bahan semulajadi) :
🍼 Rice seed 🍼 Coconut oil
🍼 Aloe vera

Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral salt
🍭 Vitamins
🍭 Flavour 🍭 Colour

Kandungan Detox Mask:
🌟Tumeric
🌟Manuka Honey
🌟Geranium Oil
. CEPAT CEPAT STOCK PANAS-PANAS 🎊🎊
.
COD AVAILABLE AREA:
UiTM SHAH ALAM | HULU LANGAT
POSTAGE EVERYDAY😘
.
ws 011-10291008 .
011-10291008 .
011-10291008  for purchase🤗
JANGAN LEPASKAN PELUANG, NAK CANTIK? jom GRAB ..
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #temyracleteamnur #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia #viral #terapiinstagram #cowhite #bawal #murah #sherabiznez.co #sayajual #supportmember #2018 #ajimaura
  • #sherabiznez.co tengs to my adik cantikk ICHA for grab whittening body scrub rahsia kulit putih gebuu🤗.
    Shira nak share kandungan dalam temyracle scrub pulak semuanyaa ORGANIK 100% bebas merkuri tauuh..
    .
    Kandungan Lips Scrub 💋 :
    🌸 olive oil
    🌸 organic sugar
    🌸 flavour 🌸 colour

    Kandungan Coffee Scrub (100% dari bahan semulajadi) :
    ☕ organic coffee ☕ organic sugar
    ☕ almond oil
    ☕coconut oil

    Kandungan Rice Milk Soap
    (100% dari bahan semulajadi) :
    🍼 Rice seed 🍼 Coconut oil
    🍼 Aloe vera

    Kandungan Whitening Body Scrub:
    🍭 Mineral salt
    🍭 Vitamins
    🍭 Flavour 🍭 Colour

    Kandungan Detox Mask:
    🌟Tumeric
    🌟Manuka Honey
    🌟Geranium Oil
    . CEPAT CEPAT STOCK PANAS-PANAS 🎊🎊
    .
    COD AVAILABLE AREA:
    UiTM SHAH ALAM | HULU LANGAT
    POSTAGE EVERYDAY😘
    .
    ws 011-10291008 .
    011-10291008 .
    011-10291008 for purchase🤗
    JANGAN LEPASKAN PELUANG, NAK CANTIK? jom GRAB ..
    .
    #temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #temyracleteamnur #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia#detoxmask#detoxmaskmurah #detoxmaskmalaysia #viral #terapiinstagram #cowhite #bawal #murah #sherabiznez.co #sayajual #supportmember #2018 #ajimaura

  •  168  2  20 February, 2018
  • Good morning 💖.
.
Hope you are happy and feel confident today as always💗.
.
Yaya lebih confident btw sebab guna lipscrub temyracle malam tadi hehe💋
  • Good morning 💖.
    .
    Hope you are happy and feel confident today as always💗.
    .
    Yaya lebih confident btw sebab guna lipscrub temyracle malam tadi hehe💋

  •  114  5  31 July, 2018