#tehkurusmalaysia Instagram Photos & Videos

tehkurusmalaysia - 52.5k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
30.9
average likes

Latest #tehkurusmalaysia Posts

  • [TIME NOW FOR SLEEP]
.
.
Naik berat badan atau obese sebab suka makan tengah malam. Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿปlihat makanan POPULAR ketika lapar anda paling favouriteโ˜บ๏ธ

.
Nak kurus dan sihat pastikan ada ilmu dan coach. In shaa Allah success lebih mudah tercapai dan taklah repeat #azamkurus setiap tahun๐Ÿ˜…

.
.
SEKARANG kami Open Intake Julai Cabaran Kurus Online.

โœ…Meal plan kurus makan 5x disediakan setiap hari boleh makan nasi
โœ…Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
โœ…Group Coaching & One-On-One Coaching
โœ…Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
โœ…COACH PERIBADI

.
Macam mana nak join?
.

Simple je caranya just klik link di bio ig atau whatsapp Coach Mardiah๐Ÿ“ฑ010-4026997
  • [TIME NOW FOR SLEEP]
    .
    .
    Naik berat badan atau obese sebab suka makan tengah malam. Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿปlihat makanan POPULAR ketika lapar anda paling favouriteโ˜บ๏ธ

    .
    Nak kurus dan sihat pastikan ada ilmu dan coach. In shaa Allah success lebih mudah tercapai dan taklah repeat #azamkurus setiap tahun๐Ÿ˜…

    .
    .
    SEKARANG kami Open Intake Julai Cabaran Kurus Online.

    โœ…Meal plan kurus makan 5x disediakan setiap hari boleh makan nasi
    โœ…Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    โœ…Group Coaching & One-On-One Coaching
    โœ…Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    โœ…COACH PERIBADI

    .
    Macam mana nak join?
    .

    Simple je caranya just klik link di bio ig atau whatsapp Coach Mardiah๐Ÿ“ฑ010-4026997

  •  2  1  2 hours ago
  • ๐—–๐—”๐—ฅ๐—” ๐— ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ž ๐—ง๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—ฅ ๐—ฅ๐—˜๐—•๐—จ๐—ฆ ๐——๐—”๐—Ÿ๐—”๐—  ๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—˜๐—ญ๐—”.
โ€ข
Tapi saya overcook ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ siapa sama dengan saya kita geng. Telur rebus boleh dijadikan snacking sihat tau. Tapi untuk telur kuning tak boleh ambil secara berlebihan ye. Sebab telur pun ada kalori tau.
โ€ข
๐——๐—”๐—™๐—ง๐—”๐—ฅ ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—›๐—œ๐—ก๐—š 
INTAKE BARU DIBUKA SEKARANG
.
.
โœ… One-on-one & personalized coaching
โœ… WhatsApp group mentoring & support
โœ… Nutrition breakfast & dinner provided
โœ… Meal plan makan 5x sehari
โœ… E-book resepi masakan sihat
โœ… Panduan senaman di rumah
โœ… Groceries checklist
โœ… Hadiah menarik untuk biggest loser
.
.
๐Ÿ”ˆ PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG
โ˜๏ธ KLIK LINK DI BIO @coach_halina
.
.
๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐—›๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฎ ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿณ-๐Ÿณ๐Ÿฒ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿฎ๐Ÿต๐Ÿฏ
๐—ช๐—˜๐—œ๐—š๐—›๐—ง ๐—Ÿ๐—ข๐—ฆ๐—ฆ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—› ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜
  • ๐—–๐—”๐—ฅ๐—” ๐— ๐—”๐—ฆ๐—”๐—ž ๐—ง๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—ฅ ๐—ฅ๐—˜๐—•๐—จ๐—ฆ ๐——๐—”๐—Ÿ๐—”๐—  ๐— ๐—œ๐—ก๐—œ๐—ง ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—•๐—˜๐—ญ๐—”.
    โ€ข
    Tapi saya overcook ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ siapa sama dengan saya kita geng. Telur rebus boleh dijadikan snacking sihat tau. Tapi untuk telur kuning tak boleh ambil secara berlebihan ye. Sebab telur pun ada kalori tau.
    โ€ข
    ๐——๐—”๐—™๐—ง๐—”๐—ฅ ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—›๐—œ๐—ก๐—š
    INTAKE BARU DIBUKA SEKARANG
    .
    .
    โœ… One-on-one & personalized coaching
    โœ… WhatsApp group mentoring & support
    โœ… Nutrition breakfast & dinner provided
    โœ… Meal plan makan 5x sehari
    โœ… E-book resepi masakan sihat
    โœ… Panduan senaman di rumah
    โœ… Groceries checklist
    โœ… Hadiah menarik untuk biggest loser
    .
    .
    ๐Ÿ”ˆ PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG
    โ˜๏ธ KLIK LINK DI BIO @coach_halina
    .
    .
    ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐—›๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฎ ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿณ-๐Ÿณ๐Ÿฒ๐Ÿญ๐Ÿต๐Ÿฎ๐Ÿต๐Ÿฏ
    ๐—ช๐—˜๐—œ๐—š๐—›๐—ง ๐—Ÿ๐—ข๐—ฆ๐—ฆ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—› ๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜

  •  2  1  8 hours ago
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
==============
๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜  ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

โŒ Kurus Tanpa stress
โŒ Tak wajib masak
โŒtak wajib eat clean
โŒ Tak wajib bersenam
โŒ Kurus Tanpa Berlapar
โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
โœ”๏ธ Boleh makan nasi
โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
๐ŸŽ Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613#linkonprofile

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
    Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
    ==============
    ๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜ ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
    PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

    โŒ Kurus Tanpa stress
    โŒ Tak wajib masak
    โŒtak wajib eat clean
    โŒ Tak wajib bersenam
    โŒ Kurus Tanpa Berlapar
    โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    โœ”๏ธ Boleh makan nasi
    โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
    โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
    โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
    ๐ŸŽ Rewards & Recognitions

    KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613 #linkonprofile

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia
    #cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife

  •  1  0  8 hours ago
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
==============
๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜  ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

โŒ Kurus Tanpa stress
โŒ Tak wajib masak
โŒtak wajib eat clean
โŒ Tak wajib bersenam
โŒ Kurus Tanpa Berlapar
โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
โœ”๏ธ Boleh makan nasi
โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
๐ŸŽ Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613#linkonprofile

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
    Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
    ==============
    ๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜ ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
    PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

    โŒ Kurus Tanpa stress
    โŒ Tak wajib masak
    โŒtak wajib eat clean
    โŒ Tak wajib bersenam
    โŒ Kurus Tanpa Berlapar
    โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    โœ”๏ธ Boleh makan nasi
    โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
    โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
    โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
    ๐ŸŽ Rewards & Recognitions

    KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613 #linkonprofile

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia
    #cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife

  •  2  0  8 hours ago
  • Makanan ape yng disimpan dalam peti ais kita menentukan tahap kesihatan kita. Nak sihat nak kurus memang kena clearkan peti ais dan dapur kita dari bahan2 makanan yang kurang sihat. Sebab bila kita start rasa lapar, ape yang ada depan mata tu lah yang kite cepat nak makan kan. Kalau peti ais penuh dengan makanan yang sihat, inshaaAllah lebih mudah misi sihat dan kurus kita berjaya๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
.

PROGRAM KURUS SECARA ONLINE
. 
โœ”๏ธTurun berat badan 5-30Kg SELEPAS RAYA 2020
๐Ÿš Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
โœ”๏ธGroup Coaching & Personal Coaching Disediakan
โœ”๏ธTips & Coaching harian secara ONLINE
โœ”๏ธTeknik turun berat badan sehingga berat ideal
๐Ÿ““E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
โŒTidak perlu eat clean
โœ…Boleh makan di kedai
โ˜‘๏ธSesuai untuk ANDA yang busy.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK DAFTAR ๐Ÿ‘๐Ÿป
๐ŸŒนCoach Azura
๐Ÿ“ฒ016-253 6887
๐ŸŒwww.azuraawal.blogspot.com
8 Tahun Coach Kurus Online.
.
๐Ÿ‘‰Follow IG @azurafirdaus_coach dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan Updates serta Info Kurus Yang Mudah & Sihat.
  • Makanan ape yng disimpan dalam peti ais kita menentukan tahap kesihatan kita. Nak sihat nak kurus memang kena clearkan peti ais dan dapur kita dari bahan2 makanan yang kurang sihat. Sebab bila kita start rasa lapar, ape yang ada depan mata tu lah yang kite cepat nak makan kan. Kalau peti ais penuh dengan makanan yang sihat, inshaaAllah lebih mudah misi sihat dan kurus kita berjaya๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
    .
    .
    .

    PROGRAM KURUS SECARA ONLINE
    .
    โœ”๏ธTurun berat badan 5-30Kg SELEPAS RAYA 2020
    ๐Ÿš Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
    โœ”๏ธGroup Coaching & Personal Coaching Disediakan
    โœ”๏ธTips & Coaching harian secara ONLINE
    โœ”๏ธTeknik turun berat badan sehingga berat ideal
    ๐Ÿ““E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
    โŒTidak perlu eat clean
    โœ…Boleh makan di kedai
    โ˜‘๏ธSesuai untuk ANDA yang busy.
    .
    KLIK LINK DI BIO UNTUK DAFTAR ๐Ÿ‘๐Ÿป
    ๐ŸŒนCoach Azura
    ๐Ÿ“ฒ016-253 6887
    ๐ŸŒwww.azuraawal.blogspot.com
    8 Tahun Coach Kurus Online.
    .
    ๐Ÿ‘‰Follow IG @azurafirdaus_coach dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan Updates serta Info Kurus Yang Mudah & Sihat.

  •  2  1  12 hours ago
  • TEA DETOX YANG TERBUKTI BERKESAN OLEH FOUNDER SENDIRI. โ—

Tea detox DARY diperbuat dari bahan semula jadi iaitu campuran bunga๐ŸŒธ dan herba. ๐Ÿƒ
Dijamin tanpa bahan campuran merbahaya dan kimia. .

Sesuai untuk:
๐Ÿ”ฅ menurunkan berat badan
๐Ÿ”ฅmembuang lemak degil
๐Ÿ”ฅ mengempiskan perut
๐Ÿ”ฅ mengecilkan lengan dan peha
๐Ÿ”ฅ menyelesaikan masalah sembelit
๐Ÿ”ฅ menyelesaikan masalah obesiti
๐Ÿ”ฅ mengawal selera makan
๐Ÿ”ฅ menurunkan paras gula dalam badan
๐Ÿ”ฅ membuang angin dalam badan
๐Ÿ”ฅ mengurangkan air berlebihan dalam badan
.
๐Ÿ“Œ tiada cirit birit
๐Ÿ“Œ kesan seawal seminggu
๐Ÿ“Œ tak perlu berlapar
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • TEA DETOX YANG TERBUKTI BERKESAN OLEH FOUNDER SENDIRI. โ—

    Tea detox DARY diperbuat dari bahan semula jadi iaitu campuran bunga๐ŸŒธ dan herba. ๐Ÿƒ
    Dijamin tanpa bahan campuran merbahaya dan kimia. .

    Sesuai untuk:
    ๐Ÿ”ฅ menurunkan berat badan
    ๐Ÿ”ฅmembuang lemak degil
    ๐Ÿ”ฅ mengempiskan perut
    ๐Ÿ”ฅ mengecilkan lengan dan peha
    ๐Ÿ”ฅ menyelesaikan masalah sembelit
    ๐Ÿ”ฅ menyelesaikan masalah obesiti
    ๐Ÿ”ฅ mengawal selera makan
    ๐Ÿ”ฅ menurunkan paras gula dalam badan
    ๐Ÿ”ฅ membuang angin dalam badan
    ๐Ÿ”ฅ mengurangkan air berlebihan dalam badan
    .
    ๐Ÿ“Œ tiada cirit birit
    ๐Ÿ“Œ kesan seawal seminggu
    ๐Ÿ“Œ tak perlu berlapar
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570536 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #darykuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570536 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #darykuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Kita share testimoni lelaki pulak ye. Sbb ramai tanya lelaki boleh minum ke? Boleh je.
.
.
Alhamdulillah. Thank you #DaryLovers
.
.

Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED SKNY TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN SLMY TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED SKNY & GREEN SLMY TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
. .
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Monday (Poslaju) .
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq
.
  • Kita share testimoni lelaki pulak ye. Sbb ramai tanya lelaki boleh minum ke? Boleh je.
    .
    .
    Alhamdulillah. Thank you #DaryLovers
    .
    .

    Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED SKNY TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN SLMY TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED SKNY & GREEN SLMY TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    . .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Monday (Poslaju) .
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #kakichantiq #tehkurusmelaka #maryamlotion #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #tehkurusmalaysia #darytea #dayteatox #dary #codkuantan #daryhq
    .

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  16 hours ago
  • PERCUMA EXTRA 5 SACHETS KOPI KLUBNA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
YES NAK BAGI FREEโ—FREEโ—FREEโ—
.
Special klubnalaleh sis jeera nak bagi percuma MINI BOX KLUBNA EXTRA 5 SACHETS + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg grab set #klubnalaleh !
.
Stock sgt terhad order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒบKLUBNA (COFFEE) RM39
๐ŸŒบLALEH (JUS) RM39
๐ŸŒธSATU SET :RM78
๐ŸššPOSTAGE RM10 SM / RM15 SS
๐ŸŽFREE MINI KLUBNA + SHAKER
.
๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • PERCUMA EXTRA 5 SACHETS KOPI KLUBNA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    YES NAK BAGI FREEโ—FREEโ—FREEโ—
    .
    Special klubnalaleh sis jeera nak bagi percuma MINI BOX KLUBNA EXTRA 5 SACHETS + SHAKER pada 10 ORG TERAWAL yg grab set #klubnalaleh !
    .
    Stock sgt terhad order sudah dibuka meh cepat PM sis jeera segera utk dptkan promo hebat ni sblm sold out ๐Ÿ˜‰
    .
    ๐ŸŒบKLUBNA (COFFEE) RM39
    ๐ŸŒบLALEH (JUS) RM39
    ๐ŸŒธSATU SET :RM78
    ๐ŸššPOSTAGE RM10 SM / RM15 SS
    ๐ŸŽFREE MINI KLUBNA + SHAKER
    .
    ๐Ÿ“ฒ MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  7  1  16 hours ago
  • CONTOH ILMU TURUNKAN BERAT BADAN
.
Jika tiada ilmu,cari ilmunya.
Jika telah ada ilmunya,amalkannya.
Jika telah amalkan,berusaha improve setiap hari.
.

.
PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
.

โ€ขMeal plan makan harian 
โ€ขNutrition untuk breakfast & dinner disediakan
โ€ขGroup Coaching & One-On-One Coaching
โ€ขTips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
โ€ขCOACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Momoi
๐Ÿ“ฑ0177068724 atau klik link di bio untuk daftar
.

#cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife #cabarankurusonline #herbachampionteam
  • CONTOH ILMU TURUNKAN BERAT BADAN
    .
    Jika tiada ilmu,cari ilmunya.
    Jika telah ada ilmunya,amalkannya.
    Jika telah amalkan,berusaha improve setiap hari.
    .

    .
    PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
    .

    โ€ขMeal plan makan harian
    โ€ขNutrition untuk breakfast & dinner disediakan
    โ€ขGroup Coaching & One-On-One Coaching
    โ€ขTips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    โ€ขCOACH PERIBADI
    .
    CABARAN KURUS ONLINE
    Coach Momoi
    ๐Ÿ“ฑ0177068724 atau klik link di bio untuk daftar
    .

    #cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife #cabarankurusonline #herbachampionteam

  •  16  0  16 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago
  • Kenapa kena minum set combo?
.
.
RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
.
.
GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
.
Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
.
.
Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
.
.
Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
.
.
JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
-
-
Whatsapp link click below or at bio
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

-
-
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq
  • Kenapa kena minum set combo?
    .
    .
    RED HERBS TEA - minum pagi - utk bantu naikkan metabolism & bakar2 lemak tepu dlm badan
    .
    .
    GREEN HERBS TEA- minum malam - utk bawa keluar toksin & lemak yg dibakar pd siang hari melalui sistem perkumbuhan ๐Ÿ’ฉ. .
    .
    Jadi bangun pagi akan terus membuang. Efek membuang tidak serta merta selepas minum sbb ini bukan ubat, ini herba, herba memakan masa utk badan proses. Slow n steady but surely.
    .
    .
    Kalau ambil slimmy je boleh, tp kita harapkan metabolism badan kita utk bakar lemak tepu tu, kita tak tahu tahap metabolism kita rendah atau normal, tp kalau berat badan cpt naik & gaya hidup kurang senam itu tanda metabolism rendah, jd memang perlu bantuan Red tea
    .
    .
    Formula RED & GREEN HERBS TEA utk detox & menurunkan berat badan secara menyeluruh
    .
    .
    JOM WHATSAPP SEKARANG !!!
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    -
    -
    Whatsapp link click below or at bio
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    -
    -
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #tehkurusviral #tehdetox #detoxteamalaysia #nakkurus #bizzibody #kopikurus #chocofit #corsetmurah #girdlemurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #tehkurusgombak #kakicantiqtea #kakicantiqadvance #kct #tehkurusjb #tehkuruskl #codgombak #perutkempis #codsingapore #singaporedelivery #tehkurusmalaysia #darytea #daryteatox #dary #codkuantan #daryhq

  •  0  0  17 hours ago

Top #tehkurusmalaysia Posts

  • .
.
โค๏ธ PANDUAN PENGAMBILAN SET COMBO โค๏ธ
KAKI CANTIQ TEA
MORNING
------------------------------------
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-setelah suam bole terus minum.
3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi
4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali.

PANDUAN MINUM SLIMMING&DETOX NIGHT-------------------------------------------
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-setelah suam bole terus minum.
3-minum pada waktu malam sebelum tidur
4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali.
.
.
#produkkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #produkkurus #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusviral #tehkurusbymedinadesire1 #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #nakkurusselamat #nakkuruscarisaya #nakkurustaknakgemuk #jomkurus #jomkurus1malaysia
  • .
    .
    โค๏ธ PANDUAN PENGAMBILAN SET COMBO โค๏ธ
    KAKI CANTIQ TEA
    MORNING
    ------------------------------------
    1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
    2-setelah suam bole terus minum.
    3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi
    4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali.

    PANDUAN MINUM SLIMMING&DETOX NIGHT-------------------------------------------
    1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
    2-setelah suam bole terus minum.
    3-minum pada waktu malam sebelum tidur
    4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali.
    .
    .
    #produkkurusmalaysia #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #produkkurus #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusviral #tehkurusbymedinadesire1 #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #nakkurusselamat #nakkuruscarisaya #nakkurustaknakgemuk #jomkurus #jomkurus1malaysia

  •  109  12  4 November, 2018
  • Tahukah anda ada terdapat beberapa jenis makanan dan minuman yang perlu dielakkan sebelum anda tidur?
.
Apabila melibatkan soal makanan, sebenarnya banyak benda yang perlu diambil tahu bagi memastikan kita kekal sihat dan terhindar dari sebarang penyakit.
.
Minum Luslimlabeb Evening Doze off sebelum tidur untuk:
.
.
โœ…Membantu masalah penghadaman.
โœ…Mempunyai antioksidan yg tinggi bagi melindungi diri dari radikal bebas (kulit lebih bersih dan cantik).
โœ…Melindungi hati yg sering terdedah dengan toksin dari makanan dan minuman seharian.
โœ…Membersihkan saluran darah.
โœ…Menyingkirkan toksin dalam badan.
โœ…Menyingkirkan sodium berlebihan (lemak2 air yg lembik di peha, lengan, dan perut).
โœ…Mengurangkan stress (stress juga punca gemuk).
โœ…Mempunyai elemen anti bakteria.
โœ…Membantu untuk mendapatkan tidur yg cukup.
.
๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
.
โœ… FREE CONSULTATION
โœ… FREE GIFT
๐Ÿ“ฆ Pos ke seluruh Malaysia
๐Ÿš˜ COD Seberang Jaya/Perai/Butterworth/Pmtg Pauh/BM/Kepala Batas/Bertam/Bayan Lepas
.
  • Tahukah anda ada terdapat beberapa jenis makanan dan minuman yang perlu dielakkan sebelum anda tidur?
    .
    Apabila melibatkan soal makanan, sebenarnya banyak benda yang perlu diambil tahu bagi memastikan kita kekal sihat dan terhindar dari sebarang penyakit.
    .
    Minum Luslimlabeb Evening Doze off sebelum tidur untuk:
    .
    .
    โœ…Membantu masalah penghadaman.
    โœ…Mempunyai antioksidan yg tinggi bagi melindungi diri dari radikal bebas (kulit lebih bersih dan cantik).
    โœ…Melindungi hati yg sering terdedah dengan toksin dari makanan dan minuman seharian.
    โœ…Membersihkan saluran darah.
    โœ…Menyingkirkan toksin dalam badan.
    โœ…Menyingkirkan sodium berlebihan (lemak2 air yg lembik di peha, lengan, dan perut).
    โœ…Mengurangkan stress (stress juga punca gemuk).
    โœ…Mempunyai elemen anti bakteria.
    โœ…Membantu untuk mendapatkan tidur yg cukup.
    .
    ๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
    ๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
    ๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
    .
    โœ… FREE CONSULTATION
    โœ… FREE GIFT
    ๐Ÿ“ฆ Pos ke seluruh Malaysia
    ๐Ÿš˜ COD Seberang Jaya/Perai/Butterworth/Pmtg Pauh/BM/Kepala Batas/Bertam/Bayan Lepas
    .

  •  131  8  26 June, 2018
  • .
.
๐Ÿ’– SATU SET GHAIB DA 10KG!! ๐Ÿ’–
.
.
๐Ÿ“› Bila kita buang air besar dan ada seperti minyak/lendir pada najis,itu tandanya toksin/lemak keluar sekali bersama najis kita. โœ… Sgt teruja sbb hasil dia boleh nampak dgn mata kasar. โœ… Dan lagi teruja bila timbang brt bdan dh loss 10kg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. โœ… Tak cuba teatox kita ni awk sungguh2 rugi tau. โœ… 1 set pn rm40 je tau โœ… Bukan takat slim je..semua toxic badan keluar tau uolls ๐Ÿ˜
.
.
Berminat pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ+6012-4982063 ๐Ÿ“ฒ+6012-4982063 ๐Ÿ“ฒ+6012-4982063 
atau klik je link bawah bio profile sis ๐Ÿ˜
.
.
#nakkurusbadan #tipskurus #tipskurus #kurussihat #nakkuruscepat #tipskurusmudah #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusbymedinadesire1 #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #jomkurus1malaysia #kl #kualalumpur #tipsdietsehat #tipsdietcepat #bakarlemak #bazar #bazarpaknil #bazarkl
  • .
    .
    ๐Ÿ’– SATU SET GHAIB DA 10KG!! ๐Ÿ’–
    .
    .
    ๐Ÿ“› Bila kita buang air besar dan ada seperti minyak/lendir pada najis,itu tandanya toksin/lemak keluar sekali bersama najis kita. โœ… Sgt teruja sbb hasil dia boleh nampak dgn mata kasar. โœ… Dan lagi teruja bila timbang brt bdan dh loss 10kg ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    . โœ… Tak cuba teatox kita ni awk sungguh2 rugi tau. โœ… 1 set pn rm40 je tau โœ… Bukan takat slim je..semua toxic badan keluar tau uolls ๐Ÿ˜
    .
    .
    Berminat pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ+6012-4982063 ๐Ÿ“ฒ+6012-4982063 ๐Ÿ“ฒ+6012-4982063
    atau klik je link bawah bio profile sis ๐Ÿ˜
    .
    .
    #nakkurusbadan #tipskurus #tipskurus #kurussihat #nakkuruscepat #tipskurusmudah #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmalaysia #tehkurusbymedinadesire1 #produkkurus #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #jomkurus1malaysia #kl #kualalumpur #tipsdietsehat #tipsdietcepat #bakarlemak #bazar #bazarpaknil #bazarkl

  •  110  12  21 December, 2018
  • Ok kak mek ada pengumuman. Start bulan NOV 2019  #darytea akan berwajah baru, harga pun akan berlainan sebab ada penambahbaikkan lg bahan. .
.
.
.
Harga baru DARY TEA - 1 SET - RM50
3 SET COMBO DARY TEA RM110.00
.
Penggunaan 16 hari. .
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0142693226 .
.

#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #stokiswanted #tehkurusgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkuruskl #openagent #OpenStokis #perutkempis #agentdiperlukan #agentwanted #codkemaman #nakkurus #dayteatox
  • Ok kak mek ada pengumuman. Start bulan NOV 2019 #darytea akan berwajah baru, harga pun akan berlainan sebab ada penambahbaikkan lg bahan. .
    .
    .
    .
    Harga baru DARY TEA - 1 SET - RM50
    3 SET COMBO DARY TEA RM110.00
    .
    Penggunaan 16 hari. .
    .
    DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
    -
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0142693226 .
    .

    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #stokiswanted #tehkurusgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkuruskl #openagent #OpenStokis #perutkempis #agentdiperlukan #agentwanted #codkemaman #nakkurus #dayteatox

  •  151  1  2 November, 2019
  • Iklan ini hanya utk yg betul2 nak kurus. Yg nak maintain berat badan & yg nak ada body shape. Ibu menyusu boleh dan dalam pantang pon boleh. Mengandung owhhh no no no. Tak boleh ok! 
Real testimoni & customer ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’•
Order: wsp 0162806484
#naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus
#agenwanted #dropshipwanted #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #moodrepubliktour #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia
  • Iklan ini hanya utk yg betul2 nak kurus. Yg nak maintain berat badan & yg nak ada body shape. Ibu menyusu boleh dan dalam pantang pon boleh. Mengandung owhhh no no no. Tak boleh ok!
    Real testimoni & customer ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’•
    Order: wsp 0162806484
    #naturalherbs #sayajual #jomcantik #shoppingonline #jualmurah #kurus #produkkurus
    #agenwanted #dropshipwanted #tehviral #tehajaib #tehkecikkankaki #tehkecilkanpehadanlenganno1malaysia #letskurus #moodrepubliktour #kurusdancantik #kurusdansihat #kuruscaraselamat #slimmingtea #tehmurahrm15 #tehkurusmalaysia

  •  136  15  5 March, 2018