#tehherba Instagram Photos & Videos

tehherba - 30.5k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
31
average likes

Latest #tehherba Posts

  • [TIME NOW FOR SLEEP]
.
.
Naik berat badan atau obese sebab suka makan tengah malam. Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿปlihat makanan POPULAR ketika lapar anda paling favouriteโ˜บ๏ธ

.
Nak kurus dan sihat pastikan ada ilmu dan coach. In shaa Allah success lebih mudah tercapai dan taklah repeat #azamkurus setiap tahun๐Ÿ˜…

.
.
SEKARANG kami Open Intake Julai Cabaran Kurus Online.

โœ…Meal plan kurus makan 5x disediakan setiap hari boleh makan nasi
โœ…Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
โœ…Group Coaching & One-On-One Coaching
โœ…Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
โœ…COACH PERIBADI

.
Macam mana nak join?
.

Simple je caranya just klik link di bio ig atau whatsapp Coach Mardiah๐Ÿ“ฑ010-4026997
  • [TIME NOW FOR SLEEP]
    .
    .
    Naik berat badan atau obese sebab suka makan tengah malam. Swipe ๐Ÿ‘‰๐Ÿปlihat makanan POPULAR ketika lapar anda paling favouriteโ˜บ๏ธ

    .
    Nak kurus dan sihat pastikan ada ilmu dan coach. In shaa Allah success lebih mudah tercapai dan taklah repeat #azamkurus setiap tahun๐Ÿ˜…

    .
    .
    SEKARANG kami Open Intake Julai Cabaran Kurus Online.

    โœ…Meal plan kurus makan 5x disediakan setiap hari boleh makan nasi
    โœ…Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    โœ…Group Coaching & One-On-One Coaching
    โœ…Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    โœ…COACH PERIBADI

    .
    Macam mana nak join?
    .

    Simple je caranya just klik link di bio ig atau whatsapp Coach Mardiah๐Ÿ“ฑ010-4026997

  •  2  1  1 hour ago
  • 'Diet starts tomorrow' again, again & again? 

Niat nak kurus mmg dah ada, tapi hanya mampu berharap tanpa buat perubahan apa-apa. Siapa slalu macam ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿป

Sis feels uolss! Hehe. Nak kurus bukan snng tapi tak mustahil kalau buat dgn cara yang betul. 

Jangan push badan uolss diet bagai nak rak okay? Then bila down, habis pelahap lagi makanan tak hingat. At last, badan makin naik. 

TEH DARY dah dapat banyak feedback & testimoni positive dari cust yg amalkan teh ni. Alhamdulillah teh Dary berjaya bantu mereka untuk KURUS.
.
#DARYSKINNYLEGSTEA 
#DARYSLIMMYBODYTEA
#daryteaklang
#agendarytea
#dropshipdarytea
#detox
#kawalseleramakan
#nomoreperutbuncit 
#anticraving
#tehherba
#tehbuanglemak
#mirafilzah
#neelofa
#pesanbonda
  • 'Diet starts tomorrow' again, again & again?

    Niat nak kurus mmg dah ada, tapi hanya mampu berharap tanpa buat perubahan apa-apa. Siapa slalu macam ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿป

    Sis feels uolss! Hehe. Nak kurus bukan snng tapi tak mustahil kalau buat dgn cara yang betul.

    Jangan push badan uolss diet bagai nak rak okay? Then bila down, habis pelahap lagi makanan tak hingat. At last, badan makin naik.

    TEH DARY dah dapat banyak feedback & testimoni positive dari cust yg amalkan teh ni. Alhamdulillah teh Dary berjaya bantu mereka untuk KURUS.
    .
    #DARYSKINNYLEGSTEA
    #DARYSLIMMYBODYTEA
    #daryteaklang
    #agendarytea
    #dropshipdarytea
    #detox
    #kawalseleramakan
    #nomoreperutbuncit
    #anticraving
    #tehherba
    #tehbuanglemak
    #mirafilzah
    #neelofa
    #pesanbonda

  •  1  0  7 hours ago
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
==============
๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜  ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

โŒ Kurus Tanpa stress
โŒ Tak wajib masak
โŒtak wajib eat clean
โŒ Tak wajib bersenam
โŒ Kurus Tanpa Berlapar
โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
โœ”๏ธ Boleh makan nasi
โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
๐ŸŽ Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613#linkonprofile

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
    Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
    ==============
    ๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜ ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
    PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

    โŒ Kurus Tanpa stress
    โŒ Tak wajib masak
    โŒtak wajib eat clean
    โŒ Tak wajib bersenam
    โŒ Kurus Tanpa Berlapar
    โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    โœ”๏ธ Boleh makan nasi
    โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
    โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
    โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
    ๐ŸŽ Rewards & Recognitions

    KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613 #linkonprofile

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia
    #cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife

  •  1  0  7 hours ago
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
==============
๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜  ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

โŒ Kurus Tanpa stress
โŒ Tak wajib masak
โŒtak wajib eat clean
โŒ Tak wajib bersenam
โŒ Kurus Tanpa Berlapar
โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
โœ”๏ธ Boleh makan nasi
โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
๐ŸŽ Rewards & Recognitions

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613#linkonprofile

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
#cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife
  • Result Jun. Power kan? Saya tak lah kta bila beli produk terus boleh kurus. Cuma kalau ikut mealplan yang kami beri kami dah kirakan defisit kalori yang sesuai untuk kurus tanpa berlapar.๐Ÿฅฐ
    Jom dapatkan mealplan percuma dengan pembelian produk. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰
    ==============
    ๐…๐‹๐€๐“ ๐๐„๐‹๐‹๐˜ ๐‰๐”๐‹๐˜ ๐Š๐”๐‘๐”๐’ ๐ƒ๐€๐ ๐๐„๐‘๐”๐“ ๐Š๐„๐Œ๐๐ˆ๐’
    PROGRAM KURUS 30 HARI ! โ™ฅ๏ธ

    โŒ Kurus Tanpa stress
    โŒ Tak wajib masak
    โŒtak wajib eat clean
    โŒ Tak wajib bersenam
    โŒ Kurus Tanpa Berlapar
    โœ”๏ธ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    โœ”๏ธ Boleh makan nasi
    โœ”๏ธ Personalize Mealplan yang mudah
    โœ”๏ธ Group Coaching Wanita sahaja
    โœ”๏ธ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    โœ”๏ธ Ebook Resipi Sihat
    ๐ŸŽ Rewards & Recognitions

    KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING Coach Amira ๐Ÿ“ฑ0174404613 #linkonprofile

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia
    #cabarankurus #sayajualubatkurus #dietkurus #cantik #kurusdenganselamat #kuruspantas #detoxteamalaysia #tehkurusmalaysia #produkviral #tehherba #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #coachturunberat #dietsihat #nakturunberatbadan #nakdiet #jubahbesar #kurusonline #nakturunberat #misimengecil #kalori #makan #nasi #herbalife

  •  2  0  7 hours ago
  • "Setiap bahan-bahan yang terkandung dalam uncang LUSLIMLABEB adalah herba asli sebenar ๐ŸŒฟ"
.
Nak tau sama ada herba yang kita minum ni asli atau tak , first sekali pegang dulu dan rasa dengan tangan.
.
Lepas tu bau dengam hidung sendiri, kalau ada bau macam chemical mungkin dah dicampur dengan bahan lain.
.
Lepas tu kena rendam herba tu dengan air panas dan tengok peruhan warna dalam air. Bergantung kepada jenis herba. Tapi, kebiasaannya herba asli akan berwarna oren, coklat atau kehitaman sikit. Warna yang nampak asli dan bukan artificial (kecuali kalau bukan herba bunga, ikut warna bunga tu lah...๐Ÿ˜‰)
.
Last sekali baru minum dan rasa sendiri herba2 tu, setiap herba ada aroma tersendiri, tak semestinya herba ni pahit tau. ๐Ÿ˜š
.
Macam LUSLIMLABEB sendiri, Morning Boost dan Evening Doze-off ada aroma dan rasa tersendiri yang kebanyakan orang akan cakap sedap dan boleh diterima. ๐Ÿ‘
.
Korang tak cuba tak tahu...๐Ÿ˜™ Yang mana masih belum dapatkan #luslimlabeb boleh ws Irah.
.
More inf0, c0nsultati0n and 0rder
Irah  01156226180
.
#luslimlabeb 
#gengsemulajadi
#pilihansemulajadi 
#tehherba 
#tehsemulajadi 
#luslimlabebmelaka 
#tipskurus 
#dietsihat 
#eatcleanmalaysia 
#healthyfood 
#kasiberesituobes 
#luslimlabebbyirahmyy 
#luslimlabebmasjidtanah
#masjidtanah 
#melaka
  • "Setiap bahan-bahan yang terkandung dalam uncang LUSLIMLABEB adalah herba asli sebenar ๐ŸŒฟ"
    .
    Nak tau sama ada herba yang kita minum ni asli atau tak , first sekali pegang dulu dan rasa dengan tangan.
    .
    Lepas tu bau dengam hidung sendiri, kalau ada bau macam chemical mungkin dah dicampur dengan bahan lain.
    .
    Lepas tu kena rendam herba tu dengan air panas dan tengok peruhan warna dalam air. Bergantung kepada jenis herba. Tapi, kebiasaannya herba asli akan berwarna oren, coklat atau kehitaman sikit. Warna yang nampak asli dan bukan artificial (kecuali kalau bukan herba bunga, ikut warna bunga tu lah...๐Ÿ˜‰)
    .
    Last sekali baru minum dan rasa sendiri herba2 tu, setiap herba ada aroma tersendiri, tak semestinya herba ni pahit tau. ๐Ÿ˜š
    .
    Macam LUSLIMLABEB sendiri, Morning Boost dan Evening Doze-off ada aroma dan rasa tersendiri yang kebanyakan orang akan cakap sedap dan boleh diterima. ๐Ÿ‘
    .
    Korang tak cuba tak tahu...๐Ÿ˜™ Yang mana masih belum dapatkan #luslimlabeb boleh ws Irah.
    .
    More inf0, c0nsultati0n and 0rder
    Irah 01156226180
    .
    #luslimlabeb
    #gengsemulajadi
    #pilihansemulajadi
    #tehherba
    #tehsemulajadi
    #luslimlabebmelaka
    #tipskurus
    #dietsihat
    #eatcleanmalaysia
    #healthyfood
    #kasiberesituobes
    #luslimlabebbyirahmyy
    #luslimlabebmasjidtanah
    #masjidtanah
    #melaka

  •  1  0  10 hours ago
  • hebat ke hebat ?

nak sembang tak bole sangat
orang tak caya
nak tak nak kena mencuba

sapa dok ipoh tu
halohalooo la ye
mamy onns ja โค๏ธ

#teabagskakkabu 
#tehherba
#rosebud
#rose
  • hebat ke hebat ?

    nak sembang tak bole sangat
    orang tak caya
    nak tak nak kena mencuba

    sapa dok ipoh tu
    halohalooo la ye
    mamy onns ja โค๏ธ

    #teabagskakkabu
    #tehherba
    #rosebud
    #rose

  •  1  0  10 hours ago
  • Sha nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! โฃ
โฃ
โœ… Mengurangkan perut buncitโฃ
โœ… Melawaskan pembuanganuโฃ
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehariโฃ
โฃ
Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜โฃ
โฃ
Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.โฃ
โฃ
Whatsapp : +60179446830โฃ
โฃ
#daryskinnylegstea #daryteakotabharu #daryteabysha #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #daryteabachok #daryteakotabharu #daryteakelantan
  • Sha nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! โฃ
    โฃ
    โœ… Mengurangkan perut buncitโฃ
    โœ… Melawaskan pembuanganuโฃ
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehariโฃ
    โฃ
    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜โฃ
    โฃ
    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.โฃ
    โฃ
    Whatsapp : +60179446830โฃ
    โฃ
    #daryskinnylegstea #daryteakotabharu #daryteabysha #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #daryteabachok #daryteakotabharu #daryteakelantan

  •  0  0  11 hours ago
  • Makanan ape yng disimpan dalam peti ais kita menentukan tahap kesihatan kita. Nak sihat nak kurus memang kena clearkan peti ais dan dapur kita dari bahan2 makanan yang kurang sihat. Sebab bila kita start rasa lapar, ape yang ada depan mata tu lah yang kite cepat nak makan kan. Kalau peti ais penuh dengan makanan yang sihat, inshaaAllah lebih mudah misi sihat dan kurus kita berjaya๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
.

PROGRAM KURUS SECARA ONLINE
. 
โœ”๏ธTurun berat badan 5-30Kg SELEPAS RAYA 2020
๐Ÿš Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
โœ”๏ธGroup Coaching & Personal Coaching Disediakan
โœ”๏ธTips & Coaching harian secara ONLINE
โœ”๏ธTeknik turun berat badan sehingga berat ideal
๐Ÿ““E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
โŒTidak perlu eat clean
โœ…Boleh makan di kedai
โ˜‘๏ธSesuai untuk ANDA yang busy.
.
KLIK LINK DI BIO UNTUK DAFTAR ๐Ÿ‘๐Ÿป
๐ŸŒนCoach Azura
๐Ÿ“ฒ016-253 6887
๐ŸŒwww.azuraawal.blogspot.com
8 Tahun Coach Kurus Online.
.
๐Ÿ‘‰Follow IG @azurafirdaus_coach dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan Updates serta Info Kurus Yang Mudah & Sihat.
  • Makanan ape yng disimpan dalam peti ais kita menentukan tahap kesihatan kita. Nak sihat nak kurus memang kena clearkan peti ais dan dapur kita dari bahan2 makanan yang kurang sihat. Sebab bila kita start rasa lapar, ape yang ada depan mata tu lah yang kite cepat nak makan kan. Kalau peti ais penuh dengan makanan yang sihat, inshaaAllah lebih mudah misi sihat dan kurus kita berjaya๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
    .
    .
    .

    PROGRAM KURUS SECARA ONLINE
    .
    โœ”๏ธTurun berat badan 5-30Kg SELEPAS RAYA 2020
    ๐Ÿš Kurus SAMBIL MAKAN NASI HARI-HARI
    โœ”๏ธGroup Coaching & Personal Coaching Disediakan
    โœ”๏ธTips & Coaching harian secara ONLINE
    โœ”๏ธTeknik turun berat badan sehingga berat ideal
    ๐Ÿ““E-Book 21 Resipi Kurus Sihat
    โŒTidak perlu eat clean
    โœ…Boleh makan di kedai
    โ˜‘๏ธSesuai untuk ANDA yang busy.
    .
    KLIK LINK DI BIO UNTUK DAFTAR ๐Ÿ‘๐Ÿป
    ๐ŸŒนCoach Azura
    ๐Ÿ“ฒ016-253 6887
    ๐ŸŒwww.azuraawal.blogspot.com
    8 Tahun Coach Kurus Online.
    .
    ๐Ÿ‘‰Follow IG @azurafirdaus_coach dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan Updates serta Info Kurus Yang Mudah & Sihat.

  •  2  1  11 hours ago
  • NAK TAHU KESAN MINUM BOTH SKNY & SLMY?

1. Yang susah membuang akan bersyukur kerana setiap hari akan membuang tanpa seksa mahupun sengsara.

2. Peha bergesel, yang sejenis sampai melecet tu? Akan mula rasa gape. Bestkan! ๐Ÿ˜Š

3. Dan paling2 best kadang kala kita tidak rasa kita dah kurus, tapi kawan kawan semua tegur dah nampak kurus. .
.
4. Peha & lengan akan makin mengecil.

Untuk order click link whatsapp kat bawah ni ok. 
www.wasap.my/0173309276

RM20/box ( 16 uncang ) 
Tapi tak termasuk postage ye.
.
#daryteaklang
#agendarytea
#dropshipdarytea
#detox
#kawalseleramakan
#nomoreperutbuncit 
#anticraving
#tehherba
#tehbuanglemak
#mirafilzah
#neelofa
#pesanbonda
  • NAK TAHU KESAN MINUM BOTH SKNY & SLMY?

    1. Yang susah membuang akan bersyukur kerana setiap hari akan membuang tanpa seksa mahupun sengsara.

    2. Peha bergesel, yang sejenis sampai melecet tu? Akan mula rasa gape. Bestkan! ๐Ÿ˜Š

    3. Dan paling2 best kadang kala kita tidak rasa kita dah kurus, tapi kawan kawan semua tegur dah nampak kurus. .
    .
    4. Peha & lengan akan makin mengecil.

    Untuk order click link whatsapp kat bawah ni ok.
    www.wasap.my/0173309276

    RM20/box ( 16 uncang )
    Tapi tak termasuk postage ye.
    .
    #daryteaklang
    #agendarytea
    #dropshipdarytea
    #detox
    #kawalseleramakan
    #nomoreperutbuncit
    #anticraving
    #tehherba
    #tehbuanglemak
    #mirafilzah
    #neelofa
    #pesanbonda

  •  1  0  12 hours ago
  • Bajet nak dapatkan TEH DARY ni rm40 je. Minum tetiap hari tetiba lost berkilo-kilo. Giler tak seronok. Mau tak berbaloi baloi.โฃ
โฃ
Haaa, Siapa yg patut consume teh dary ni? Jom cek ๐Ÿ‘‡โฃ
โฃ
โœ… Yg sejenis tak mampu menahan laparโฃ
โœ… Yg jenis makan banyak, tetap tak kenyang-kenyangโฃ
โœ… Yg jenis DIET, tetapi asyik gagal sampai tertekan sehingga ganggu emosiโฃ
โœ… Yang tak mampu bersenamโฃ
โœ… Juga untuk yg asyik teringin benda maniss tu wajiblah consume teh dary.โฃ
โฃ
Daryteatox tak akan buat kita cirit birit tahap melampau & juga tak pahit. โฃ
โฃ
Whatsapp : +60179446830โฃ
โฃ
#daryskinnylegstea #daryteakotabharu #daryteabysha #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #daryteabachok #daryteakotabharu #daryteakelantan
  • Bajet nak dapatkan TEH DARY ni rm40 je. Minum tetiap hari tetiba lost berkilo-kilo. Giler tak seronok. Mau tak berbaloi baloi.โฃ
    โฃ
    Haaa, Siapa yg patut consume teh dary ni? Jom cek ๐Ÿ‘‡โฃ
    โฃ
    โœ… Yg sejenis tak mampu menahan laparโฃ
    โœ… Yg jenis makan banyak, tetap tak kenyang-kenyangโฃ
    โœ… Yg jenis DIET, tetapi asyik gagal sampai tertekan sehingga ganggu emosiโฃ
    โœ… Yang tak mampu bersenamโฃ
    โœ… Juga untuk yg asyik teringin benda maniss tu wajiblah consume teh dary.โฃ
    โฃ
    Daryteatox tak akan buat kita cirit birit tahap melampau & juga tak pahit. โฃ
    โฃ
    Whatsapp : +60179446830โฃ
    โฃ
    #daryskinnylegstea #daryteakotabharu #daryteabysha #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #daryteabachok #daryteakotabharu #daryteakelantan

  •  0  0  12 hours ago
  • Sha nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! โฃ
โฃ
โœ… Mengurangkan perut buncitโฃ
โœ… Melawaskan pembuanganuโฃ
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari
โฃ
Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜โฃ
โฃ
Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.โฃ
โฃ
Whatsapp : +60179446830โฃ
โฃ
#daryskinnylegstea #daryteakotabharu #daryteabysha #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #daryteabachok #daryteakotabharu #daryteakelantan
  • Sha nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! โฃ
    โฃ
    โœ… Mengurangkan perut buncitโฃ
    โœ… Melawaskan pembuanganuโฃ
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari
    โฃ
    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜โฃ
    โฃ
    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.โฃ
    โฃ
    Whatsapp : +60179446830โฃ
    โฃ
    #daryskinnylegstea #daryteakotabharu #daryteabysha #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #daryteabachok #daryteakotabharu #daryteakelantan

  •  2  0  13 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570536 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #darykuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570536 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju).
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #darykuantan

  •  0  0  14 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
.
โœ… Mengurangkan perut buncit
โœ… Melawaskan pembuangan
โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
.
 JOM WHATSAPP SEKERANG!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
-
-
Fast reply, click whatspp link below
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/
https://daryviral.wasap.my/

.
.
#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia  #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang  #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan
  • Sis nak bantu korang untuk TURUNKAN BERAT BADAN TANPA BERSENAM! .
    .
    โœ… Mengurangkan perut buncit
    โœ… Melawaskan pembuangan
    โœ… Menurunkan berat badan seawal 1kg sehari

    Ramai customers sis dah TURUN 5-10kg dalam masa SEBULAN HANYA DENGAN SET COMBO DARY. ๐Ÿ˜

    Tak perlu bersenam pun uols! Hanya perlu minum teh SLMY DARY dan pastikan selepas minum teh SLMY DARY terus tidur.

    Jangan kunyah apa-apa lagi pulak taw. .
    .
    JOM WHATSAPP SEKERANG!!
    .
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 013-6570535 .
    ๐Ÿšš Postage: Sunday to Thursday (Poslaju) .
    ๐Ÿ“ฆ COD : Kemaman, Kuantan, Sabah, Batu Caves, Manjung
    -
    -
    Fast reply, click whatspp link below
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/
    https://daryviral.wasap.my/

    .
    .
    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxtea #detoxteamalaysia #tehkurus #nakkurus #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #tehkuruskuantan #codgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #kakikurus #perutkempis #periodtakteratur #tehkurusterenggganu #codkuantan #kuantandelivery #darytea #daryteatox #daryteakuantan #daryteakl #darykl #daryteagombak #daryteagombak #daryteakuantan

  •  0  0  15 hours ago

Top #tehherba Posts

  • Haaa bg yg xtau lagi, luslimlabeb 100% herba akar kayu. Dlm uncang tu mmg bleh npk herba2 yg digunakan bagus utk buang lemak2 tepu. Luslimlabeb bukan teh proses, hanya dari herba2 organic terpilih. Tiada kesan sampingan! Boleh kurus dgn selamat. 
_
Apa beza morning tu dgn evening tu? Haaa, setiap herba digunakan berbeza dan memainkan peranan utk bakar lemak, tingkatkan metabolism dan bersihkan dalaman. Bukan tu saja tau, setiap herba yg ada tu ada manfaat dia tersendiri. 
_
Utk keterangan lanjut meh wasap Fieya teruih 0134404843 ataupn nk cepat tekan link wasap dekat bio kat ats ๐Ÿ˜˜
  • Haaa bg yg xtau lagi, luslimlabeb 100% herba akar kayu. Dlm uncang tu mmg bleh npk herba2 yg digunakan bagus utk buang lemak2 tepu. Luslimlabeb bukan teh proses, hanya dari herba2 organic terpilih. Tiada kesan sampingan! Boleh kurus dgn selamat.
    _
    Apa beza morning tu dgn evening tu? Haaa, setiap herba digunakan berbeza dan memainkan peranan utk bakar lemak, tingkatkan metabolism dan bersihkan dalaman. Bukan tu saja tau, setiap herba yg ada tu ada manfaat dia tersendiri.
    _
    Utk keterangan lanjut meh wasap Fieya teruih 0134404843 ataupn nk cepat tekan link wasap dekat bio kat ats ๐Ÿ˜˜

  •  109  14  10 December, 2017
  • Ok kak mek ada pengumuman. Start bulan NOV 2019  #darytea akan berwajah baru, harga pun akan berlainan sebab ada penambahbaikkan lg bahan. .
.
.
.
Harga baru DARY TEA - 1 SET - RM50
3 SET COMBO DARY TEA RM110.00
.
Penggunaan 16 hari. .
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0142693226 .
.

#daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #stokiswanted #tehkurusgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkuruskl #openagent #OpenStokis #perutkempis #agentdiperlukan #agentwanted #codkemaman #nakkurus #dayteatox
  • Ok kak mek ada pengumuman. Start bulan NOV 2019 #darytea akan berwajah baru, harga pun akan berlainan sebab ada penambahbaikkan lg bahan. .
    .
    .
    .
    Harga baru DARY TEA - 1 SET - RM50
    3 SET COMBO DARY TEA RM110.00
    .
    Penggunaan 16 hari. .
    .
    DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
    -
    -
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 0142693226 .
    .

    #daryskinnylegstea #daryslimmybodytea #teatoxmalaysia #tehherba #tehorganik #tehdetox #detoxteamalaysia #daryslimmingtea #nakkurus #teatoxmurah #detoxteamalaysia #jomkurus #tehkurus #tehkurusmalaysia #stokiswanted #tehkurusgombak #tehkurusmelaka #tehkuruspenang #tehkurusjb #tehkuruskl #openagent #OpenStokis #perutkempis #agentdiperlukan #agentwanted #codkemaman #nakkurus #dayteatox

  •  151  1  2 November, 2019
  • Morning ladies ! Dah sarapan ke harini. Alhamdulillah mcm yg K.Nur janjikan, nak introduce to u ols another tea ---> LEMON GRASS & GINGER .
.
Sesuai bagi mereka yg selalu rasa berangin badan dan tak sedap badan. Iye, adik2 akak kena tahu yg badan kita ni mmg berangin. cuma teruk atau tak je. .
Joms detox badan secara safe & natural ye
.
.RM29.50 exc pos (20s)
.
.
#Tehherba  #herbaltea #spatea #tehlemon #tanamera #tanameramalaysia #tanameraspa #tanamerapostnatal #lemongrassgingertea #jamu #berpantang #setbersalin #setbersalintanamera #setberpantang #detoxteamalaysia #teatox #bersalin
  • Morning ladies ! Dah sarapan ke harini. Alhamdulillah mcm yg K.Nur janjikan, nak introduce to u ols another tea ---> LEMON GRASS & GINGER .
    .
    Sesuai bagi mereka yg selalu rasa berangin badan dan tak sedap badan. Iye, adik2 akak kena tahu yg badan kita ni mmg berangin. cuma teruk atau tak je. .
    Joms detox badan secara safe & natural ye
    .
    .RM29.50 exc pos (20s)
    .
    .
    #Tehherba #herbaltea #spatea #tehlemon #tanamera #tanameramalaysia #tanameraspa #tanamerapostnatal #lemongrassgingertea #jamu #berpantang #setbersalin #setbersalintanamera #setberpantang #detoxteamalaysia #teatox #bersalin

  •  109  2  9 November, 2016
  • Tahukah anda ada terdapat beberapa jenis makanan dan minuman yang perlu dielakkan sebelum anda tidur?
.
Apabila melibatkan soal makanan, sebenarnya banyak benda yang perlu diambil tahu bagi memastikan kita kekal sihat dan terhindar dari sebarang penyakit.
.
Minum Luslimlabeb Evening Doze off sebelum tidur untuk:
.
.
โœ…Membantu masalah penghadaman.
โœ…Mempunyai antioksidan yg tinggi bagi melindungi diri dari radikal bebas (kulit lebih bersih dan cantik).
โœ…Melindungi hati yg sering terdedah dengan toksin dari makanan dan minuman seharian.
โœ…Membersihkan saluran darah.
โœ…Menyingkirkan toksin dalam badan.
โœ…Menyingkirkan sodium berlebihan (lemak2 air yg lembik di peha, lengan, dan perut).
โœ…Mengurangkan stress (stress juga punca gemuk).
โœ…Mempunyai elemen anti bakteria.
โœ…Membantu untuk mendapatkan tidur yg cukup.
.
๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
.
โœ… FREE CONSULTATION
โœ… FREE GIFT
๐Ÿ“ฆ Pos ke seluruh Malaysia
๐Ÿš˜ COD Seberang Jaya/Perai/Butterworth/Pmtg Pauh/BM/Kepala Batas/Bertam/Bayan Lepas
.
  • Tahukah anda ada terdapat beberapa jenis makanan dan minuman yang perlu dielakkan sebelum anda tidur?
    .
    Apabila melibatkan soal makanan, sebenarnya banyak benda yang perlu diambil tahu bagi memastikan kita kekal sihat dan terhindar dari sebarang penyakit.
    .
    Minum Luslimlabeb Evening Doze off sebelum tidur untuk:
    .
    .
    โœ…Membantu masalah penghadaman.
    โœ…Mempunyai antioksidan yg tinggi bagi melindungi diri dari radikal bebas (kulit lebih bersih dan cantik).
    โœ…Melindungi hati yg sering terdedah dengan toksin dari makanan dan minuman seharian.
    โœ…Membersihkan saluran darah.
    โœ…Menyingkirkan toksin dalam badan.
    โœ…Menyingkirkan sodium berlebihan (lemak2 air yg lembik di peha, lengan, dan perut).
    โœ…Mengurangkan stress (stress juga punca gemuk).
    โœ…Mempunyai elemen anti bakteria.
    โœ…Membantu untuk mendapatkan tidur yg cukup.
    .
    ๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
    ๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
    ๐ŸŒธWhatsapp 0134404843๐ŸŒธ
    .
    โœ… FREE CONSULTATION
    โœ… FREE GIFT
    ๐Ÿ“ฆ Pos ke seluruh Malaysia
    ๐Ÿš˜ COD Seberang Jaya/Perai/Butterworth/Pmtg Pauh/BM/Kepala Batas/Bertam/Bayan Lepas
    .

  •  131  8  26 June, 2018
  • Sekali restock.. Zassss licin set combo akk.. ๐Ÿ˜
Testimoni plak bertabur akk dpt..๐Ÿ˜Ž
.
So mana lagi nak ckp x real..?belum cuba belum tahu..
.
*kalau dah ready nak kurus RAYA ni* meh wssp akk lekaih di 01116243581 skrg..
๐Ÿ˜Ž yg xnak caya.. Biarkan mereka dgn lemak nyaa... Hehe
.
.

#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#medinadesirebangi#legstea#ukmbangi#medinadesireagentbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus#kakicantiqputrajaya#kakicantiqbangi
  • Sekali restock.. Zassss licin set combo akk.. ๐Ÿ˜
    Testimoni plak bertabur akk dpt..๐Ÿ˜Ž
    .
    So mana lagi nak ckp x real..?belum cuba belum tahu..
    .
    *kalau dah ready nak kurus RAYA ni* meh wssp akk lekaih di 01116243581 skrg..
    ๐Ÿ˜Ž yg xnak caya.. Biarkan mereka dgn lemak nyaa... Hehe
    .
    .

    #medinadesire #gulagulakurus #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#medinadesirebangi#legstea#ukmbangi#medinadesireagentbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus#kakicantiqputrajaya#kakicantiqbangi

  •  129  21  25 May, 2019