#tehdetoxmalaysia Instagram Photos & Videos

tehdetoxmalaysia - 40.6k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
32.8
average likes

Latest #tehdetoxmalaysia Posts

  • KURUS MACAM ZAMAN REMAJA 😍
.

Bila jumpa dengan kawan-kawan lama semua terkejut sebab makin KURUS dah macam zaman remaja dulu. 
.

Kawan akak manis ni siap tanya apa rahsia KURUS siap nampak awet muda 😅 padahal dia minum DARY TEA je 💚
.

Betul lah orang cakap kalau kita KURUS automatik nampak lebih muda berseri. Macam akak manis ni lah.  Ikah pun mula ingatkan tu adik dia.  Rupanya tu feedback dia lepas minum DARY TEA ni.  Memang cantik manis betul. .
.

Korang tengok lah. Minum DARY TEA ni bukan BADAN JE KURUS tapi AWET MUDA sekali tauu sebab teh kita ni TEH HERBA so benefit dia memang terbaik laa. Banyak khasiat terutama untuk KURUS dan TURUNKAN BERAT BADAN 🔥 

.

korang kalau nak KURUS dan AWET MUDA kenalah minum DARY.  Alaa tak mahal pun laa.  RM40 je 1 set.  Rasa dia pun ok je tak pahit pun. 😊

.
Kalau nak KURUS mudah meh wasap ikah .
. 
. .
📲 0145260482
.
.

#kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
#daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
.
  • KURUS MACAM ZAMAN REMAJA 😍
    .

    Bila jumpa dengan kawan-kawan lama semua terkejut sebab makin KURUS dah macam zaman remaja dulu.
    .

    Kawan akak manis ni siap tanya apa rahsia KURUS siap nampak awet muda 😅 padahal dia minum DARY TEA je 💚
    .

    Betul lah orang cakap kalau kita KURUS automatik nampak lebih muda berseri. Macam akak manis ni lah. Ikah pun mula ingatkan tu adik dia. Rupanya tu feedback dia lepas minum DARY TEA ni. Memang cantik manis betul. .
    .

    Korang tengok lah. Minum DARY TEA ni bukan BADAN JE KURUS tapi AWET MUDA sekali tauu sebab teh kita ni TEH HERBA so benefit dia memang terbaik laa. Banyak khasiat terutama untuk KURUS dan TURUNKAN BERAT BADAN 🔥

    .

    korang kalau nak KURUS dan AWET MUDA kenalah minum DARY. Alaa tak mahal pun laa. RM40 je 1 set. Rasa dia pun ok je tak pahit pun. 😊

    .
    Kalau nak KURUS mudah meh wasap ikah .
    .
    . .
    📲 0145260482
    .
    .

    #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
    #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
    .

  •  4  2  14 hours ago
  • HOT PROMO LEBARAN

Bermasalah dalam berat badan ?? Nihh ada JIANG ZHI TEA!!!
Pelangsing dgn bahan Alami Organik yang aman dan bagus banget untuk bantu turunkan berat badan.

Dari Riset para ilmuwan, bahwa JIANG ZHI TEA, terbukti mampu mempercepat menghancurkan dan mendetoks lemak ditubuh.

Terbuat dari bahan-bahan herbal alami dan sdh direkomendasikan oleh pakar-pakar gizi sebagai suplemen herbal untuk membantu mengatasi masalah kegemukan atau kelebihan berat badan. ** FUNGSI DAN KHASIAT 🍀JIANG ZHI TEA (bentuk teh celup) :
Melebur Lemak tubuh, lemak darah dan membuangnya keluar dr tubuh.

Mengkonsumsi secara rutin selama 10-60hari bisa menurunkan berat badan antara 3-15kg dan hasilnya lebih awet dan tidak membuat badan melar.

Cocok sekali utk para Olahragawan, Model, Pelajar, dan semua kalangan yg mengalami masalah kelebihan bert badan.

Komposisi JIANG ZHI TEA :
Komposisi Green Tea, Herba Gymnostemma Penthaphylum, Semen Cassiae, Folium Nelumbinis, Radix Polygoni Multifllori (BPOM TI 074 224 741)

Solusi Cepat, Tepat, Aman tanpa efek samping apapun.

Ini merupakan produk alami sangat aman dan berkualitas dunia
📞info/konsultasi hub :
•WA link di Bio

#karawang #maskerspirulina #spirulinatiens #spirulina #maskerwajah #infokarawang #kiic #galuhmaskarawang #cikampek #tiens #cantik #pelangsingtiens #peninggibadantiens
#maskerspirulinakarawang #spirulinakarawang #tehherbal #tehpelangsing #pelangsingbadanalami #pelangsingbadan #pelangsingbadantiens #tehhijau #tehdetoxmalaysia
  • HOT PROMO LEBARAN

    Bermasalah dalam berat badan ?? Nihh ada JIANG ZHI TEA!!!
    Pelangsing dgn bahan Alami Organik yang aman dan bagus banget untuk bantu turunkan berat badan.

    Dari Riset para ilmuwan, bahwa JIANG ZHI TEA, terbukti mampu mempercepat menghancurkan dan mendetoks lemak ditubuh.

    Terbuat dari bahan-bahan herbal alami dan sdh direkomendasikan oleh pakar-pakar gizi sebagai suplemen herbal untuk membantu mengatasi masalah kegemukan atau kelebihan berat badan. ** FUNGSI DAN KHASIAT 🍀JIANG ZHI TEA (bentuk teh celup) :
    Melebur Lemak tubuh, lemak darah dan membuangnya keluar dr tubuh.

    Mengkonsumsi secara rutin selama 10-60hari bisa menurunkan berat badan antara 3-15kg dan hasilnya lebih awet dan tidak membuat badan melar.

    Cocok sekali utk para Olahragawan, Model, Pelajar, dan semua kalangan yg mengalami masalah kelebihan bert badan.

    Komposisi JIANG ZHI TEA :
    Komposisi Green Tea, Herba Gymnostemma Penthaphylum, Semen Cassiae, Folium Nelumbinis, Radix Polygoni Multifllori (BPOM TI 074 224 741)

    Solusi Cepat, Tepat, Aman tanpa efek samping apapun.

    Ini merupakan produk alami sangat aman dan berkualitas dunia
    📞info/konsultasi hub :
    •WA link di Bio

    #karawang #maskerspirulina #spirulinatiens #spirulina #maskerwajah #infokarawang #kiic #galuhmaskarawang #cikampek #tiens #cantik #pelangsingtiens #peninggibadantiens
    #maskerspirulinakarawang #spirulinakarawang #tehherbal #tehpelangsing #pelangsingbadanalami #pelangsingbadan #pelangsingbadantiens #tehhijau #tehdetoxmalaysia

  •  0  0  20 hours ago
  • SECAWAN SEBELUM TIDUR ☕ .

Musim org kawin ni kan.  Mesti makan macam-macam. Lepastu mula lah rungsing berat badan naik. .

Tapi tu dulu lah masa belum kenal DARY TEA ni. Sekarang dah kenal DARY TEA memang takde dah nak rungsing kalau makan banyak. .

Makan je apa pun lepastu sebelum tidur minum lah DARY SLIMMY BODY TEA ni.  Konfirm lemak tak sempat singgah lama terus cair. ..

Orang lain makan banyak GEMUK tapi kita KURUS sebab ada DARY TEA 💚 .

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • SECAWAN SEBELUM TIDUR ☕ .

    Musim org kawin ni kan. Mesti makan macam-macam. Lepastu mula lah rungsing berat badan naik. .

    Tapi tu dulu lah masa belum kenal DARY TEA ni. Sekarang dah kenal DARY TEA memang takde dah nak rungsing kalau makan banyak. .

    Makan je apa pun lepastu sebelum tidur minum lah DARY SLIMMY BODY TEA ni. Konfirm lemak tak sempat singgah lama terus cair. ..

    Orang lain makan banyak GEMUK tapi kita KURUS sebab ada DARY TEA 💚 .

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  0  0  4 July, 2020
  • SECAWAN SEBELUM TIDUR ☕ .

Musim org kawin ni kan.  Mesti makan macam-macam. Lepastu mula lah rungsing berat badan naik. .

Tapi tu dulu lah masa belum kenal DARY TEA ni. Sekarang dah kenal DARY TEA memang takde dah nak rungsing kalau makan banyak. .

Makan je apa pun lepastu sebelum tidur minum lah DARY SLIMMY BODY TEA ni.  Konfirm lemak tak sempat singgah lama terus cair. ..

Orang lain makan banyak GEMUK tapi kita KURUS sebab ada DARY TEA 💚 .

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • SECAWAN SEBELUM TIDUR ☕ .

    Musim org kawin ni kan. Mesti makan macam-macam. Lepastu mula lah rungsing berat badan naik. .

    Tapi tu dulu lah masa belum kenal DARY TEA ni. Sekarang dah kenal DARY TEA memang takde dah nak rungsing kalau makan banyak. .

    Makan je apa pun lepastu sebelum tidur minum lah DARY SLIMMY BODY TEA ni. Konfirm lemak tak sempat singgah lama terus cair. ..

    Orang lain makan banyak GEMUK tapi kita KURUS sebab ada DARY TEA 💚 .

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  0  0  4 July, 2020
  • SECAWAN SEBELUM TIDUR ☕ .

Musim org kawin ni kan.  Mesti makan macam-macam. Lepastu mula lah rungsing berat badan naik. .

Tapi tu dulu lah masa belum kenal DARY TEA ni. Sekarang dah kenal DARY TEA memang takde dah nak rungsing kalau makan banyak. .

Makan je apa pun lepastu sebelum tidur minum lah DARY SLIMMY BODY TEA ni.  Konfirm lemak tak sempat singgah lama terus cair. ..

Orang lain makan banyak GEMUK tapi kita KURUS sebab ada DARY TEA 💚 .

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • SECAWAN SEBELUM TIDUR ☕ .

    Musim org kawin ni kan. Mesti makan macam-macam. Lepastu mula lah rungsing berat badan naik. .

    Tapi tu dulu lah masa belum kenal DARY TEA ni. Sekarang dah kenal DARY TEA memang takde dah nak rungsing kalau makan banyak. .

    Makan je apa pun lepastu sebelum tidur minum lah DARY SLIMMY BODY TEA ni. Konfirm lemak tak sempat singgah lama terus cair. ..

    Orang lain makan banyak GEMUK tapi kita KURUS sebab ada DARY TEA 💚 .

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  0  0  4 July, 2020
  • TURUN 4KG DALAM MASA SEMINGGU
.
Nak kurus ni jangan mudah sangat PUTUS ASA , Baru minum skiit tak nampak kesan terus nk stop
.
Eh awak kena ingat ye yang selama ini awak duk melantak bertahun - tahun kumpul lemak tue ingat boleh kurus dalam masa sehari dua ke ..Tak sayang
.
Badan kita tak sama mcm org lain taw
.
Nie skrg tengok BERJAYA turunkan BERAT BADAN 4Kg dah HAPPY 🤗
.
So Jawapan dia trskan konsisten jgn give up , Nak kurus kena usaha sikit dan MINUM sekali #TEHDARY
Whatsapp (nama korang) utk lebih more story 

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • TURUN 4KG DALAM MASA SEMINGGU
    .
    Nak kurus ni jangan mudah sangat PUTUS ASA , Baru minum skiit tak nampak kesan terus nk stop
    .
    Eh awak kena ingat ye yang selama ini awak duk melantak bertahun - tahun kumpul lemak tue ingat boleh kurus dalam masa sehari dua ke ..Tak sayang
    .
    Badan kita tak sama mcm org lain taw
    .
    Nie skrg tengok BERJAYA turunkan BERAT BADAN 4Kg dah HAPPY 🤗
    .
    So Jawapan dia trskan konsisten jgn give up , Nak kurus kena usaha sikit dan MINUM sekali #TEHDARY
    Whatsapp (nama korang) utk lebih more story

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  0  0  3 July, 2020
  • TURUN 4KG DALAM MASA SEMINGGU
.
Nak kurus ni jangan mudah sangat PUTUS ASA , Baru minum skiit tak nampak kesan terus nk stop
.
Eh awak kena ingat ye yang selama ini awak duk melantak bertahun - tahun kumpul lemak tue ingat boleh kurus dalam masa sehari dua ke ..Tak sayang
.
Badan kita tak sama mcm org lain taw
.
Nie skrg tengok BERJAYA turunkan BERAT BADAN 4Kg dah HAPPY 🤗
.
So Jawapan dia trskan konsisten jgn give up , Nak kurus kena usaha sikit dan MINUM sekali #TEHDARY
Whatsapp (nama korang) utk lebih more story 

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • TURUN 4KG DALAM MASA SEMINGGU
    .
    Nak kurus ni jangan mudah sangat PUTUS ASA , Baru minum skiit tak nampak kesan terus nk stop
    .
    Eh awak kena ingat ye yang selama ini awak duk melantak bertahun - tahun kumpul lemak tue ingat boleh kurus dalam masa sehari dua ke ..Tak sayang
    .
    Badan kita tak sama mcm org lain taw
    .
    Nie skrg tengok BERJAYA turunkan BERAT BADAN 4Kg dah HAPPY 🤗
    .
    So Jawapan dia trskan konsisten jgn give up , Nak kurus kena usaha sikit dan MINUM sekali #TEHDARY
    Whatsapp (nama korang) utk lebih more story

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  0  0  3 July, 2020
  • TURUN 4KG DALAM MASA SEMINGGU
.
Nak kurus ni jangan mudah sangat PUTUS ASA , Baru minum skiit tak nampak kesan terus nk stop
.
Eh awak kena ingat ye yang selama ini awak duk melantak bertahun - tahun kumpul lemak tue ingat boleh kurus dalam masa sehari dua ke ..Tak sayang
.
Badan kita tak sama mcm org lain taw
.
Nie skrg tengok BERJAYA turunkan BERAT BADAN 4Kg dah HAPPY 🤗
.
So Jawapan dia trskan konsisten jgn give up , Nak kurus kena usaha sikit dan MINUM sekali #TEHDARY
Whatsapp (nama korang) utk lebih more story 

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • TURUN 4KG DALAM MASA SEMINGGU
    .
    Nak kurus ni jangan mudah sangat PUTUS ASA , Baru minum skiit tak nampak kesan terus nk stop
    .
    Eh awak kena ingat ye yang selama ini awak duk melantak bertahun - tahun kumpul lemak tue ingat boleh kurus dalam masa sehari dua ke ..Tak sayang
    .
    Badan kita tak sama mcm org lain taw
    .
    Nie skrg tengok BERJAYA turunkan BERAT BADAN 4Kg dah HAPPY 🤗
    .
    So Jawapan dia trskan konsisten jgn give up , Nak kurus kena usaha sikit dan MINUM sekali #TEHDARY
    Whatsapp (nama korang) utk lebih more story

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  0  0  3 July, 2020
  • KAWAL LAPAR UNTUK KAWAL BERAT BADAN⚖️
.
MAHU kurus tetapi gagal mengawal selera makan? Sebenarnya, cara untuk mengawal nafsu makan bergantung kepada diri sendiri👀
.
Anda harus disiplin, bersemangat dan sentiasa fikir positif barulah mudah untuk mengawal nafsu makan sekaligus dapat mencapai berat badan yang diingini.
.
Memang sukar untuk kawal nafsu makan lebih-lebih lagi jika anda seorang pencinta makanan.
.
TAPI KAMI YAKIN ANDA MAMPU LAKUKANNYA DENGAN #IKHTIARKURUSTEA!
Selamat Mencuba…
.
Harga RM60 SM / RM66 SS
INCLUDE POSTAGE
WS 017-2262774 atau click dibio
.
.
#IKHTIARKURUSTEA #ikhtiarkurustea #kurussihat #kurustea #kuruscepat #kurusbadan #slimmingtea #slimtea #teakuruscepat #tea #teakurusmalaysia #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehbakarlemak #detoks
  • KAWAL LAPAR UNTUK KAWAL BERAT BADAN⚖️
    .
    MAHU kurus tetapi gagal mengawal selera makan? Sebenarnya, cara untuk mengawal nafsu makan bergantung kepada diri sendiri👀
    .
    Anda harus disiplin, bersemangat dan sentiasa fikir positif barulah mudah untuk mengawal nafsu makan sekaligus dapat mencapai berat badan yang diingini.
    .
    Memang sukar untuk kawal nafsu makan lebih-lebih lagi jika anda seorang pencinta makanan.
    .
    TAPI KAMI YAKIN ANDA MAMPU LAKUKANNYA DENGAN #IKHTIARKURUSTEA!
    Selamat Mencuba…
    .
    Harga RM60 SM / RM66 SS
    INCLUDE POSTAGE
    WS 017-2262774 atau click dibio
    .
    .
    #IKHTIARKURUSTEA #ikhtiarkurustea #kurussihat #kurustea #kuruscepat #kurusbadan #slimmingtea #slimtea #teakuruscepat #tea #teakurusmalaysia #tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehbakarlemak #detoks

  •  5  0  2 July, 2020
  • Ya awak. Minum-minum terus KURUS

Sebenarnyaaaa DARY TEATOX ni dicipta memang untuk orang yang tak berapa nak rajin (Nak Cakap pemalas, kasar sangat pulak😂)

✔ Tak Rajin diet
✔ Tak Rajin Nak Exercise
✔ Tak Rajin Nak Telan pil (Ni penakut sebenarnya)

Sebelum sarapan, minum Skinny Leg Tea. Untuk kawal selera makan dan bagi awak tenaga sepanjang hari

Slimmy Body Tea minum waktu malam sebelum tidur supaya esok pagi segala lemak dan toksin dapat dibuang dan pembuangan pun sangat lancar. Kalau sembelit sangat lah bagus minum nk selesai masalah nanti tau

Lepas tu baru lah PERUT KEMPIS BADAN RINGAN
.
Nak kurus ? Nak info DARY TEA WHATSAPP lelaju

#Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox
  • Ya awak. Minum-minum terus KURUS

    Sebenarnyaaaa DARY TEATOX ni dicipta memang untuk orang yang tak berapa nak rajin (Nak Cakap pemalas, kasar sangat pulak😂)

    ✔ Tak Rajin diet
    ✔ Tak Rajin Nak Exercise
    ✔ Tak Rajin Nak Telan pil (Ni penakut sebenarnya)

    Sebelum sarapan, minum Skinny Leg Tea. Untuk kawal selera makan dan bagi awak tenaga sepanjang hari

    Slimmy Body Tea minum waktu malam sebelum tidur supaya esok pagi segala lemak dan toksin dapat dibuang dan pembuangan pun sangat lancar. Kalau sembelit sangat lah bagus minum nk selesai masalah nanti tau

    Lepas tu baru lah PERUT KEMPIS BADAN RINGAN
    .
    Nak kurus ? Nak info DARY TEA WHATSAPP lelaju

    #Daryslimming #darytea #daryhq #teatox #teatox #bancuhredamminumkurus #bazarpaknil #sayajual #skinnylegsnalaysia #slimmybodytea #tehdetoxmalaysia #kurussihat #kuruscepat #opendropship #tehdetox

  •  1  2  2 July, 2020

Top #tehdetoxmalaysia Posts

  • Minum air lemon pada waktu pagi membantu tubuh membakar lemak dengan lebih berkesan.

Utk order Whatsapp LEMON ke 013 392 8708
  • Minum air lemon pada waktu pagi membantu tubuh membakar lemak dengan lebih berkesan.

    Utk order Whatsapp LEMON ke 013 392 8708

  •  232  5  27 April, 2017
  • Rutin tiap2 pagi sebelom bekfes.. Minum kaki cantiq tea dulu.. Baru bertenaga sepanjang hari.... 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
💌WhatsApps: www.wasap.my/60194242907 💕Slimming Detox RM15
💕Kaki Canteq RM25
🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

Khasiat: 💟KAKICANTEQ TEA💟 ✔️mengecilkan peha
✔️megecilkan lengan
✔️menahan selera makan
✔️makan je cpt kenyang
✔️ada 17 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit

KESAN DAlam MASA  SEMINGGU
Bancuh tak perlu tambah gula
Teh ni rasa ribena + serai
............................................... 💟SLIMMING & DETOX TEA💟

APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA 💃 [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
[✔️]Satelkan masalah keputihan
[✔️]satelkan masalah sembelit
[✔] SAngat mudah diminum
[✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
✔️sesuai utk semua peringkat umut
✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 17 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
[✔️] minum malam sehari sekali
[✔️] tidak cirit birit ........................................... #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
#jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu
  • Rutin tiap2 pagi sebelom bekfes.. Minum kaki cantiq tea dulu.. Baru bertenaga sepanjang hari.... 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
    💌WhatsApps: www.wasap.my/60194242907 💕Slimming Detox RM15
    💕Kaki Canteq RM25
    🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

    Khasiat: 💟KAKICANTEQ TEA💟 ✔️mengecilkan peha
    ✔️megecilkan lengan
    ✔️menahan selera makan
    ✔️makan je cpt kenyang
    ✔️ada 17 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
    ✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit

    KESAN DAlam MASA SEMINGGU
    Bancuh tak perlu tambah gula
    Teh ni rasa ribena + serai
    ............................................... 💟SLIMMING & DETOX TEA💟

    APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA 💃 [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
    [✔️]Satelkan masalah keputihan
    [✔️]satelkan masalah sembelit
    [✔] SAngat mudah diminum
    [✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
    ✔️sesuai utk semua peringkat umut
    ✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 17 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
    [✔️] minum malam sehari sekali
    [✔️] tidak cirit birit ........................................... #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
    #jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu

  •  135  0  4 August, 2017
  • Gara-gara minum DARY TEA ni lah Founder DARY dari saiz XL sekarang XS
.
.
Sebelum dia jual, dia minum dulu DARY TEA ni. Test kt badan sendiri dulu dan berkesan baru dia jual tau. Dan sekarang tengoklah berapa ramai yg dah kurus jugak 😍😍
.
.
Sape nak kurus camni wasap Aten cepat.
.
.
💥Psst.. PROMOSI 3 SET RM100 ada lagi tau.. Meh wasap aten utk lock sementara masih ada.
.
.
📱0111-2380407
.
.
#kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
#darypenang #ramping
#darybukitmertajam
#tehkurusseremban #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
#malaysiafood
  • Gara-gara minum DARY TEA ni lah Founder DARY dari saiz XL sekarang XS
    .
    .
    Sebelum dia jual, dia minum dulu DARY TEA ni. Test kt badan sendiri dulu dan berkesan baru dia jual tau. Dan sekarang tengoklah berapa ramai yg dah kurus jugak 😍😍
    .
    .
    Sape nak kurus camni wasap Aten cepat.
    .
    .
    💥Psst.. PROMOSI 3 SET RM100 ada lagi tau.. Meh wasap aten utk lock sementara masih ada.
    .
    .
    📱0111-2380407
    .
    .
    #kurussihat #darytea #daryteatox #prelovedmalaysia #bajukurung
    #darypenang #ramping
    #darybukitmertajam
    #tehkurusseremban #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #tehdetox #tehdetoxmalaysia .
    #malaysiafood

  •  114  4  16 September, 2019
  • Houris Corslet:
SETIAP PACK TEA MEDINA DESIRE
ADA 15 UNCANG

RAMAI YANG TANYA TAHAN LAMA MANA JIKA MINUM TEA NIE???
TEA MEDINA DESIRE BUKAN UTAMAKAN TAHAN LAMA MANA
YG UTAMA KONSISTEN BETUL BETUL.
ANDA AKAN BERPUASHATI

WSAPP 0194242907

#agenmed038
#legstea #bymedinadesire 1 #teatoxbymedinadesire1 #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire1 #legsteabymedinadesire1 #teatox #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial  #detox #tehkurusbymedinadesire1 #nakkurus #skinnyteabymedinadesire1 #jomkurus #jomkurus #kakicantiqtea #tehdetoxmalaysia #tehmalaysia #detoxteamalaysia #slimmingdetox #medinadesire #medinadesire1 #detoxmurah
  • Houris Corslet:
    SETIAP PACK TEA MEDINA DESIRE
    ADA 15 UNCANG

    RAMAI YANG TANYA TAHAN LAMA MANA JIKA MINUM TEA NIE???
    TEA MEDINA DESIRE BUKAN UTAMAKAN TAHAN LAMA MANA
    YG UTAMA KONSISTEN BETUL BETUL.
    ANDA AKAN BERPUASHATI

    WSAPP 0194242907

    #agenmed038
    #legstea #bymedinadesire 1 #teatoxbymedinadesire1 #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire1 #legsteabymedinadesire1 #teatox #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #detox #tehkurusbymedinadesire1 #nakkurus #skinnyteabymedinadesire1 #jomkurus #jomkurus #kakicantiqtea #tehdetoxmalaysia #tehmalaysia #detoxteamalaysia #slimmingdetox #medinadesire #medinadesire1 #detoxmurah

  •  147  1  3 August, 2016
  • MORNINGGG 
nak kurus simple je. 
1. amik yg warna ribena tu pagi 
2. amik yg warna teh tu malam 
3. follow TIPS RAHSIA AKAK.

as simple as that kan? rugi la awak awak yg mampu tengok sahaja orang dah kurus dengan teh tp awak sendiri taknak bertindak.
jom order sekarang sementara stok sangat limited!! permintaan di luar jangkaan. maklumla harga terlajak murah pecah kepala tapi kesan terlajak mahal! 😱😱 #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial  #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus
  • MORNINGGG
    nak kurus simple je.
    1. amik yg warna ribena tu pagi
    2. amik yg warna teh tu malam
    3. follow TIPS RAHSIA AKAK.

    as simple as that kan? rugi la awak awak yg mampu tengok sahaja orang dah kurus dengan teh tp awak sendiri taknak bertindak.
    jom order sekarang sementara stok sangat limited!! permintaan di luar jangkaan. maklumla harga terlajak murah pecah kepala tapi kesan terlajak mahal! 😱😱 #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
    #produkkurus

  •  127  9  14 May, 2018
  • Rutin tiap2 pagi sebelom bekfes.. Minum kaki cantiq tea dulu.. Baru bertenaga sepanjang hari.... 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
💌WhatsApps: www.wasap.my/60194242907 💕Slimming Detox RM15
💕Kaki Canteq RM25
🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

Khasiat: 💟KAKICANTEQ TEA💟 ✔️mengecilkan peha
✔️megecilkan lengan
✔️menahan selera makan
✔️makan je cpt kenyang
✔️ada 17 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit

KESAN DAlam MASA  SEMINGGU
Bancuh tak perlu tambah gula
Teh ni rasa ribena + serai
............................................... 💟SLIMMING & DETOX TEA💟

APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA 💃 [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
[✔️]Satelkan masalah keputihan
[✔️]satelkan masalah sembelit
[✔] SAngat mudah diminum
[✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
✔️sesuai utk semua peringkat umut
✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 17 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
[✔️] minum malam sehari sekali
[✔️] tidak cirit birit ........................................... #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
#jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu
  • Rutin tiap2 pagi sebelom bekfes.. Minum kaki cantiq tea dulu.. Baru bertenaga sepanjang hari.... 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
    💌WhatsApps: www.wasap.my/60194242907 💕Slimming Detox RM15
    💕Kaki Canteq RM25
    🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

    Khasiat: 💟KAKICANTEQ TEA💟 ✔️mengecilkan peha
    ✔️megecilkan lengan
    ✔️menahan selera makan
    ✔️makan je cpt kenyang
    ✔️ada 17 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
    ✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit

    KESAN DAlam MASA SEMINGGU
    Bancuh tak perlu tambah gula
    Teh ni rasa ribena + serai
    ............................................... 💟SLIMMING & DETOX TEA💟

    APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA 💃 [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
    [✔️]Satelkan masalah keputihan
    [✔️]satelkan masalah sembelit
    [✔] SAngat mudah diminum
    [✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
    ✔️sesuai utk semua peringkat umut
    ✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 17 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
    [✔️] minum malam sehari sekali
    [✔️] tidak cirit birit ........................................... #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
    #jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu

  •  130  0  4 August, 2017
  • Rutin tiap2 pagi sebelom bekfes.. Minum kaki cantiq tea dulu.. Baru bertenaga sepanjang hari.... 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
💌WhatsApps: www.wasap.my/60194242907 💕Slimming Detox RM15
💕Kaki Canteq RM25
🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

Khasiat: 💟KAKICANTEQ TEA💟 ✔️mengecilkan peha
✔️megecilkan lengan
✔️menahan selera makan
✔️makan je cpt kenyang
✔️ada 17 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit

KESAN DAlam MASA  SEMINGGU
Bancuh tak perlu tambah gula
Teh ni rasa ribena + serai
............................................... 💟SLIMMING & DETOX TEA💟

APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA 💃 [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
[✔️]Satelkan masalah keputihan
[✔️]satelkan masalah sembelit
[✔] SAngat mudah diminum
[✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
✔️sesuai utk semua peringkat umut
✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 17 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
[✔️] minum malam sehari sekali
[✔️] tidak cirit birit ........................................... #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
#jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu
  • Rutin tiap2 pagi sebelom bekfes.. Minum kaki cantiq tea dulu.. Baru bertenaga sepanjang hari.... 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
    💌WhatsApps: www.wasap.my/60194242907 💕Slimming Detox RM15
    💕Kaki Canteq RM25
    🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

    Khasiat: 💟KAKICANTEQ TEA💟 ✔️mengecilkan peha
    ✔️megecilkan lengan
    ✔️menahan selera makan
    ✔️makan je cpt kenyang
    ✔️ada 17 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
    ✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit

    KESAN DAlam MASA SEMINGGU
    Bancuh tak perlu tambah gula
    Teh ni rasa ribena + serai
    ............................................... 💟SLIMMING & DETOX TEA💟

    APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA 💃 [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
    [✔️]Satelkan masalah keputihan
    [✔️]satelkan masalah sembelit
    [✔] SAngat mudah diminum
    [✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
    ✔️sesuai utk semua peringkat umut
    ✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 17 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
    [✔️] minum malam sehari sekali
    [✔️] tidak cirit birit ........................................... #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
    #jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu

  •  128  0  4 August, 2017
  • Teh detox MURAH dan ORGANIK!! Super terlajak JIMAT hanya RM15 SAHAJAAAAA😱. Nak kesan lagi cepat, minum dengan Kaki Cantiq Tea hanya RM25 je. Kurus satu badan untuk jadi sihat dan cantik😍

Teh detox ni bukan untuk kurus je tau. Kadang awak makan product lain tapi kesan lambat sebab awak tak detox badan awak. 
Jadi mohh lerr beli dengan saya. Tak salah melabur untuk diri sendiri😉. 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
💌WhatsApps: 019-424-2907
💕Slimming Detox RM15
💕Kaki Canteq RM25
🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

#best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
#jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu

Kakicantiq tea💃
✔️mengecilkan peha
✔️megecilkan lengan
✔️menahan selera makan
✔️makan je cpt kenyang
✔️ada 15 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit
KESAN DAlam MASA SEMINGGU
Bancuh tak perlu tambah gula
Teh ni rasa ribena + serai
✔️Rm25.00 shj
Pos rm8sm/rm12ss ,..,.,,,,,,,,............................................... Slimming&detox tea
RM15.00
postage RM8SM / RM12SS

APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA
[✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
[✔️]Satelkan masalah keputihan
[✔️]satelkan masalah sembelit
[✔] SAngat mudah diminum
[✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
✔️sesuai utk semua peringkat umut
✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 15 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
[✔️] minum malam sehari sekali
[✔️] tidak cirit birit

COMBO SET RM48SM/RM52SS

WhatsApp 0194242907
  • Teh detox MURAH dan ORGANIK!! Super terlajak JIMAT hanya RM15 SAHAJAAAAA😱. Nak kesan lagi cepat, minum dengan Kaki Cantiq Tea hanya RM25 je. Kurus satu badan untuk jadi sihat dan cantik😍

    Teh detox ni bukan untuk kurus je tau. Kadang awak makan product lain tapi kesan lambat sebab awak tak detox badan awak.
    Jadi mohh lerr beli dengan saya. Tak salah melabur untuk diri sendiri😉. 😍Teh No.1 kecilkan peha & lengan💃🏿💃🏿
    💌WhatsApps: 019-424-2907
    💕Slimming Detox RM15
    💕Kaki Canteq RM25
    🍃Losy 3-5kg per WEEk🍃

    #best #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bagus #terbaik #lakukeras #tehmurah #tehmedinadesire #idamanwanita #body #gemuk #sukakurus #agen38MED #tehdetoxmalaysia
    #jomkurus #kurus #slimmaxx #maxslim #ibumengandung #ibu

    Kakicantiq tea💃
    ✔️mengecilkan peha
    ✔️megecilkan lengan
    ✔️menahan selera makan
    ✔️makan je cpt kenyang
    ✔️ada 15 uncang ✔️1 uncang bole guna 2 kali
    ✔️minum pagi2 sehari sekali 🌸 Tidak cirit birit
    KESAN DAlam MASA SEMINGGU
    Bancuh tak perlu tambah gula
    Teh ni rasa ribena + serai
    ✔️Rm25.00 shj
    Pos rm8sm/rm12ss ,..,.,,,,,,,,............................................... Slimming&detox tea
    RM15.00
    postage RM8SM / RM12SS

    APA KEISTIMEWAAN SLIMMING & DETOX TEA
    [✔️]Mengempiskan Perut yg boroii [✔️]Membuang Lemak yg DEGIL
    [✔️]Satelkan masalah keputihan
    [✔️]satelkan masalah sembelit
    [✔] SAngat mudah diminum
    [✔] Penurunan PANTAS sehingga 6KG dalam 14 Hari .
    ✔️sesuai utk semua peringkat umut
    ✔️ibu menyusu bole ambil [✔️]1 peket ada 15 sachet [✔️] 1 sachet bole guna 2 kali
    [✔️] minum malam sehari sekali
    [✔️] tidak cirit birit

    COMBO SET RM48SM/RM52SS

    WhatsApp 0194242907

  •  104  0  17 November, 2016