#teamyaya Instagram Photos & Videos

teamyaya - 19.5k posts

Hashtag Popularity

7.2
average comments
249
average likes

Latest #teamyaya Posts

  • Bila dah beranak ni, banyak betul bahagian2 yang dah start mengembang, perut buncit dalaman pun tak terjaga. 

Jom kemaskan dalaman dan jaga aset kita sebagai orang perempuan. Bila dalaman kecut dan terjaga, takkan ada lagi masalah perut buncit, angin yang banyak dalam badan serta badan jadi lebih tenaga. 

Wanita yang nak rahim sihat badan bertenaga dan buat encikk abg bertambah sayang

#Superagentshahalam
#superagentsrimuda
#teamyaya
#ushawanwawabeautynherbs

http://www.wasap.my/60129162534
  • Bila dah beranak ni, banyak betul bahagian2 yang dah start mengembang, perut buncit dalaman pun tak terjaga.

    Jom kemaskan dalaman dan jaga aset kita sebagai orang perempuan. Bila dalaman kecut dan terjaga, takkan ada lagi masalah perut buncit, angin yang banyak dalam badan serta badan jadi lebih tenaga.

    Wanita yang nak rahim sihat badan bertenaga dan buat encikk abg bertambah sayang

    #Superagentshahalam
    #superagentsrimuda
    #teamyaya
    #ushawanwawabeautynherbs

    http://www.wasap.my/60129162534

  •  1  0  10 hours ago
  • #TheDyxyLipmatte 💥💥💥
.
.
💋 Moist tapi matte. Acano tu? Sebab tu kena try sendiri baru tahu. Selalunya lipmatte mesti buat bibir kering merekah kan. Tapi lipmatte Dyxy sebaliknya. Matte tapi bibir smooth je takde kering kering ni
.
.
💋 Bau lipstick yang fruity rasa nak gigit gigit aje lipstick tu 😂
.
.
💋 Tahan sehingga 8 jam. Pakailah sampai petang pun tahan sebab tekstur dia matte kan. Sebab tu orang ramai suka lipmatte
.
.
💋 Kurang melekat pada cawan. Selalunya pakai lipstick, bila minum dekat cawan putih tu melekat je kan lipstick kita. Kesian tukang basuh cawan tu nangis nangis sambil basuh sebab kena sental cawan 😂
.
.
Nak cun melecun? 
Guna DYXY jerr 📲 WA 0194674607
.
#teamyaya
#teamyayamyra
#bcreambydyana
#dyxybccream 
#dyxygreenteamist 
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#teambieena
#dyxysibu
#dyxyborneo
  • #TheDyxyLipmatte 💥💥💥
    .
    .
    💋 Moist tapi matte. Acano tu? Sebab tu kena try sendiri baru tahu. Selalunya lipmatte mesti buat bibir kering merekah kan. Tapi lipmatte Dyxy sebaliknya. Matte tapi bibir smooth je takde kering kering ni
    .
    .
    💋 Bau lipstick yang fruity rasa nak gigit gigit aje lipstick tu 😂
    .
    .
    💋 Tahan sehingga 8 jam. Pakailah sampai petang pun tahan sebab tekstur dia matte kan. Sebab tu orang ramai suka lipmatte
    .
    .
    💋 Kurang melekat pada cawan. Selalunya pakai lipstick, bila minum dekat cawan putih tu melekat je kan lipstick kita. Kesian tukang basuh cawan tu nangis nangis sambil basuh sebab kena sental cawan 😂
    .
    .
    Nak cun melecun?
    Guna DYXY jerr 📲 WA 0194674607
    .
    #teamyaya
    #teamyayamyra
    #bcreambydyana
    #dyxybccream
    #dyxygreenteamist
    #dyxybrush
    #dyxymattelipstik
    #teambieena
    #dyxysibu
    #dyxyborneo

  •  2  0  10 hours ago
  • Feliz Domingo 😎🥰🌞 
Hermosa❤️🎀🖤
————————————-
Hace Falta Ir A Playa 🏖🥺

#TeamYaya
  • Feliz Domingo 😎🥰🌞
    Hermosa❤️🎀🖤
    ————————————-
    Hace Falta Ir A Playa 🏖🥺

    #TeamYaya

  •  1,813  0  18 hours ago

Top #teamyaya Posts

  • 's post [ 16 Sept 2019 ] 💌
 HAPPY BIRTHDAY TO ME! 🎉🎂and Happy Malaysia Day. Dah genap 14 tahun , next year PT3 huhu😂 Sorry cuz lama x post :] •=•=•=•=•=•
Fly With Yaya : SAMPURU , macam makanan betul? at Monsta Channel YouTube 💖 
Ignore tags ~
#flywithyaya #teamyaya #boboiboy #boboiboygalaxy #ying #like4likes #happybirthdaytome #love #hey #me #miraculous #ladybug #cat #pink #gopal #fang #ochobot #pink #bbbtm2
  • 's post [ 16 Sept 2019 ] 💌
    HAPPY BIRTHDAY TO ME! 🎉🎂and Happy Malaysia Day. Dah genap 14 tahun , next year PT3 huhu😂 Sorry cuz lama x post :] •=•=•=•=•=•
    Fly With Yaya : SAMPURU , macam makanan betul? at Monsta Channel YouTube 💖
    Ignore tags ~
    #flywithyaya #teamyaya #boboiboy #boboiboygalaxy #ying #like4likes #happybirthdaytome #love #hey #me #miraculous #ladybug #cat #pink #gopal #fang #ochobot #pink #bbbtm2

  •  160  31  16 September, 2019