#teamsislin Instagram Photos & Videos

teamsislin - 3.6k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
33.1
average likes

Latest #teamsislin Posts

  • Selamat tengahari "DHERBS BEAUROSE COLLAGEN
———————————————
Memperlahankan proses penghasilan melanin yang secara tidak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu

KELEBIHAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN

- Mencerahkan kulit badan dan kulit muka
- Memudarkan kesan jeragat / jerawat
- Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar
- Melambatkan proses penuaan
- Merawat tumit merekah
- Menyihatkan rambut dan kuku

DHERBS BEAUROSE SKIN COLLAGEN mengandungi: 

- Strawberry Juice Powder
- Roselle Powder
- Fructose
- Vitamin C
- Tremella
- Collagen
- Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner)

CARA PENGGUNAAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN

- koyak sachet tuangkan ke dalam mulut
- kemam dan telan 🤗

Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsapp saya

#beurosecollagen#kulitcantik
#bersinar#Bagus#Terbaik
#produkbagus#teamsislin

www.wassap.my/0196745203
  • Selamat tengahari "DHERBS BEAUROSE COLLAGEN
    ———————————————
    Memperlahankan proses penghasilan melanin yang secara tidak langsung melambatkan proses penuaan, kedut dan kesan jeragat dan jerawat, kesan kulit terbakar kulit kering dan menjadikan kulit semakin gebu

    KELEBIHAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN

    - Mencerahkan kulit badan dan kulit muka
    - Memudarkan kesan jeragat / jerawat
    - Menggebukan kulit wajah supaya Nampak lebih bersinar
    - Melambatkan proses penuaan
    - Merawat tumit merekah
    - Menyihatkan rambut dan kuku

    DHERBS BEAUROSE SKIN COLLAGEN mengandungi:

    - Strawberry Juice Powder
    - Roselle Powder
    - Fructose
    - Vitamin C
    - Tremella
    - Collagen
    - Sakura Extract (Contain Acidity Regulators As Permitted Food Conditioner)

    CARA PENGGUNAAN DHERBS BEAUROSE COLLAGEN

    - koyak sachet tuangkan ke dalam mulut
    - kemam dan telan 🤗

    Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsapp saya

    #beurosecollagen #kulitcantik
    #bersinar #Bagus #Terbaik
    #produkbagus #teamsislin

    www.wassap.my/0196745203

  •  3  0  6 hours ago
  • Lin nak restock telekung lagi... 
Alhamdulillah atas sambutan luar biase 😃
.
Berminat nk order boleh selit ye 😘
.

TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
.
Material: Japanese cotton
Warna : Dusty purple
Design: Sulaman colourful .
Spesifikasi:
. 👉🏻Tebal dan x jarang
👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
👉🏻Kain sejuk dan selesa
👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
👉🏻FREE bag telekung bersulam
👉🏻FREE mini sejadah bersulam
👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
Harga
WM: RM159
EM: RM164
SG/BND:$70

To order just klik link wasap di ruangan bio 🤗
#telekungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacymalaysia #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacycyberjaya #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacyreadystock #alifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #telekungaslegacyputrajaya #telekungaslegacybangi #aslegacytelekungshahida #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3
  • Lin nak restock telekung lagi...
    Alhamdulillah atas sambutan luar biase 😃
    .
    Berminat nk order boleh selit ye 😘
    .

    TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
    Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
    .
    Material: Japanese cotton
    Warna : Dusty purple
    Design: Sulaman colourful .
    Spesifikasi:
    . 👉🏻Tebal dan x jarang
    👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
    👉🏻Kain sejuk dan selesa
    👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
    👉🏻FREE bag telekung bersulam
    👉🏻FREE mini sejadah bersulam
    👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
    👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
    Harga
    WM: RM159
    EM: RM164
    SG/BND:$70

    To order just klik link wasap di ruangan bio 🤗
    #telekungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacymalaysia #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacycyberjaya #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacyreadystock #alifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #telekungaslegacyputrajaya #telekungaslegacybangi #aslegacytelekungshahida #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3

  •  1  0  6 hours ago
  • Produk paling cukup pakej untuk kecantikan dan kesihatan dengan harga paling tak masuk akal 😱

✔️Boleh cerahkan kulit jadi putih gebu
✔️Boleh bagi muka flawless hilang segala jerawat batu
✔️Boleh bantu turunkan berat badan 
✔️Cover untuk dalaman
✔️Yang penting takde kolagen
✔️Lulus KKM dan halal
✔️Sesuai untuk lelaki perempuan

All in one hanya dengan Magical C Pure 😍

#MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin
  • Produk paling cukup pakej untuk kecantikan dan kesihatan dengan harga paling tak masuk akal 😱

    ✔️Boleh cerahkan kulit jadi putih gebu
    ✔️Boleh bagi muka flawless hilang segala jerawat batu
    ✔️Boleh bantu turunkan berat badan
    ✔️Cover untuk dalaman
    ✔️Yang penting takde kolagen
    ✔️Lulus KKM dan halal
    ✔️Sesuai untuk lelaki perempuan

    All in one hanya dengan Magical C Pure 😍

    #MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin

  •  1  0  8 hours ago
  • Selamat pagi "TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
.
Material: Japanese cotton
Warna : Dusty purple
Design: Sulaman colourful .
Spesifikasi:
. 👉🏻Tebal dan x jarang
👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
👉🏻Kain sejuk dan selesa
👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
👉🏻FREE bag telekung bersulam
👉🏻FREE mini sejadah bersulam
👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
Harga
WM: RM159
EM: RM164
SG/BND:$70

#aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3

Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsapp saya

www.wasssp.my/0196745203
  • Selamat pagi "TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
    Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
    .
    Material: Japanese cotton
    Warna : Dusty purple
    Design: Sulaman colourful .
    Spesifikasi:
    . 👉🏻Tebal dan x jarang
    👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
    👉🏻Kain sejuk dan selesa
    👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
    👉🏻FREE bag telekung bersulam
    👉🏻FREE mini sejadah bersulam
    👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
    👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
    Harga
    WM: RM159
    EM: RM164
    SG/BND:$70

    #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3

    Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsapp saya

    www.wasssp.my/0196745203

  •  5  0  11 hours ago
  • Ada masaalah kulit???
Dah cuba pelbagai produk tapi tak berkesan???

Jom dapatkan Jamshir... sabun scrub terlaris di Aslegacy yang di perbuat dari herba2 terpilih dalam rawatan ayurveda 🤗
.
.
Dengan harga mampu milik in shaa Allah dapat meredakan pelbagai masaalah kulit seperti *kulit sensitif, kulit kering, ekzema, psoriasis dan merawat masaalah jerawat belakang badan*.

Sangat sesuai dingunakan sebagai scrub penyental daki2 di celah2 gelap selain melembabkan kulit😘❤️

Jom berikhtiar dengan Jamshir sekarang. Whatapp MOP2 #teamsislin segera 🤗

#aslegacymalaysia #agentdropshipwanted #aslegacyagentwanted #aslegacyselangor #aslegacybangi #aslegacyputrajya #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacycyberjaya #aslegacysepang #aslegacynilai #aslegacydengkil #teamevo #dherbsputrajaya #dherbsmalaysia 
#dherbsselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskl #dherbskajang #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #dherbssepang #BMF #gelaloevera #jamshirbodyscrub #malaleucatreatmentcream #aloeveragamatplus #aloeveraaslegacy
  • Ada masaalah kulit???
    Dah cuba pelbagai produk tapi tak berkesan???

    Jom dapatkan Jamshir... sabun scrub terlaris di Aslegacy yang di perbuat dari herba2 terpilih dalam rawatan ayurveda 🤗
    .
    .
    Dengan harga mampu milik in shaa Allah dapat meredakan pelbagai masaalah kulit seperti *kulit sensitif, kulit kering, ekzema, psoriasis dan merawat masaalah jerawat belakang badan*.

    Sangat sesuai dingunakan sebagai scrub penyental daki2 di celah2 gelap selain melembabkan kulit😘❤️

    Jom berikhtiar dengan Jamshir sekarang. Whatapp MOP2 #teamsislin segera 🤗

    #aslegacymalaysia #agentdropshipwanted #aslegacyagentwanted #aslegacyselangor #aslegacybangi #aslegacyputrajya #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacycyberjaya #aslegacysepang #aslegacynilai #aslegacydengkil #teamevo #dherbsputrajaya #dherbsmalaysia
    #dherbsselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskl #dherbskajang #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #dherbssepang #BMF #gelaloevera #jamshirbodyscrub #malaleucatreatmentcream #aloeveragamatplus #aloeveraaslegacy

  •  2  0  12 hours ago
  • You gain nothing in comfort zone...
Challange yourself, then you will realize your true potential 😘❤️
.

Jom atasi masaalah kulit kusam dan tona tak sekata dengan MCP hari ini 🤗🥰
.

#MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin
  • You gain nothing in comfort zone...
    Challange yourself, then you will realize your true potential 😘❤️
    .

    Jom atasi masaalah kulit kusam dan tona tak sekata dengan MCP hari ini 🤗🥰
    .

    #MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin

  •  3  0  23 hours ago
  • Alhamdulillah...
Banyak feedback jerawat kecut & kesan jerawat makin pudar 😍❤️
.
Sedih dengan masaalah jerawat yang sentiasa berulang ulang... jom consume Vitamin C dari MCP. in shaa Allah kita cantek same2... 🤗
.
To order jom@klik link wasap di ruangan bio 🤗

MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster
  • Alhamdulillah...
    Banyak feedback jerawat kecut & kesan jerawat makin pudar 😍❤️
    .
    Sedih dengan masaalah jerawat yang sentiasa berulang ulang... jom consume Vitamin C dari MCP. in shaa Allah kita cantek same2... 🤗
    .
    To order jom@klik link wasap di ruangan bio 🤗

    MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster

  •  3  0  5 July, 2020
  • Alhamdulillah syukur byk sungguh permintaan telekung Nur Shahida 3.0. Tinggal 2 pasang je ready stock pd Lin 😍🤗. Thank you for your support & kindness...
.
TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
.
Material: Japanese cotton
Warna : Dusty purple
Design: Sulaman colourful .
Spesifikasi:
. 👉🏻Tebal dan x jarang
👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
👉🏻Kain sejuk dan selesa
👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
👉🏻FREE bag telekung bersulam
👉🏻FREE mini sejadah bersulam
👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
Harga
WM: RM159
EM: RM164
SG/BND:$70

To order just klik link wasap di ruangan bio 🤗
#telekungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacymalaysia #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacycyberjaya #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacyreadystock #alifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #telekungaslegacyputrajaya #telekungaslegacybangi #aslegacytelekungshahida #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3
  • Alhamdulillah syukur byk sungguh permintaan telekung Nur Shahida 3.0. Tinggal 2 pasang je ready stock pd Lin 😍🤗. Thank you for your support & kindness...
    .
    TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
    Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
    .
    Material: Japanese cotton
    Warna : Dusty purple
    Design: Sulaman colourful .
    Spesifikasi:
    . 👉🏻Tebal dan x jarang
    👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
    👉🏻Kain sejuk dan selesa
    👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
    👉🏻FREE bag telekung bersulam
    👉🏻FREE mini sejadah bersulam
    👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
    👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
    Harga
    WM: RM159
    EM: RM164
    SG/BND:$70

    To order just klik link wasap di ruangan bio 🤗
    #telekungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacymalaysia #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacycyberjaya #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacyreadystock #alifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #telekungaslegacyputrajaya #telekungaslegacybangi #aslegacytelekungshahida #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3

  •  21  2  5 July, 2020
  • Ape tu MCP???
.
Vitamin C Asli yang dirumuskan daripada ekstrak beri..

Isi Kandungan Magical C Pure :
Vitamin C Tulen dan Estrak Berries

1Box: 15 sachets

Rasa masam2

Siapa yg sesuai amalkan?

✅ wanita dan lelaki, umur 12 tahun keatas
✅ ibu mengandung 6 bulan ke atas
✅ ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)

#MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin
  • Ape tu MCP???
    .
    Vitamin C Asli yang dirumuskan daripada ekstrak beri..

    Isi Kandungan Magical C Pure :
    Vitamin C Tulen dan Estrak Berries

    1Box: 15 sachets

    Rasa masam2

    Siapa yg sesuai amalkan?

    ✅ wanita dan lelaki, umur 12 tahun keatas
    ✅ ibu mengandung 6 bulan ke atas
    ✅ ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)

    #MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin

  •  12  1  5 July, 2020
  • Wahhh.... Betul Betul Jimat ni 🤩
Rugi lah sape yang tak grab tu... 😭
RM100 4 botol bidara( free losyen RM39.90+ free jamshir RM25)
🤩🤩🤩
Beli sekarang sampai hujung tahun x payah beli sabun mandi dah 😁
.
Jom amalkan Shower gel mandian bidara ni untuk kekal cergas dan sihat luar dan dalam 🤗.
.
Dengan harga mampu milik dengan mandian berunsurkan daun bidara apatah lagi diformulasikan pula dengan bahan2 premium seperti 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
👉🏻garam bukit yang bertindak meneutralkan aura negative
👉🏻daun bidara sebagai anti-makhluk halus
👉🏻ekstrak mawar yang harum memikat
👉🏻limau purut menyegarkan
👉🏻gelam wangi
👉🏻daun pudina yang mendinginkan
👉🏻kacang walnut sebagai scrub .
In shaa Allah lepas mencuba, hari2 suram dan moody bertukar menjadi hari2 yang ceria & bertenaga... hari2 tak sabar nak mandi pagi2 sebab nak wangi dan segar dengan haruman Bidara, mawar & limau purut...

#teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia  #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs
  • Wahhh.... Betul Betul Jimat ni 🤩
    Rugi lah sape yang tak grab tu... 😭
    RM100 4 botol bidara( free losyen RM39.90+ free jamshir RM25)
    🤩🤩🤩
    Beli sekarang sampai hujung tahun x payah beli sabun mandi dah 😁
    .
    Jom amalkan Shower gel mandian bidara ni untuk kekal cergas dan sihat luar dan dalam 🤗.
    .
    Dengan harga mampu milik dengan mandian berunsurkan daun bidara apatah lagi diformulasikan pula dengan bahan2 premium seperti 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    👉🏻garam bukit yang bertindak meneutralkan aura negative
    👉🏻daun bidara sebagai anti-makhluk halus
    👉🏻ekstrak mawar yang harum memikat
    👉🏻limau purut menyegarkan
    👉🏻gelam wangi
    👉🏻daun pudina yang mendinginkan
    👉🏻kacang walnut sebagai scrub .
    In shaa Allah lepas mencuba, hari2 suram dan moody bertukar menjadi hari2 yang ceria & bertenaga... hari2 tak sabar nak mandi pagi2 sebab nak wangi dan segar dengan haruman Bidara, mawar & limau purut...

    #teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs

  •  8  2  4 July, 2020
  • All ready stock 🤗
Tudung bawal Aslegacy
.
🌸 Material: Satin Amelia
🌸 Bidang: 45”
🌸Jahitan: Baby Seam
🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
.
Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
😘
.
So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or save no ni 0126344554😘
#bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs  #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia
  • All ready stock 🤗
    Tudung bawal Aslegacy
    .
    🌸 Material: Satin Amelia
    🌸 Bidang: 45”
    🌸Jahitan: Baby Seam
    🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
    .
    Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
    😘
    .
    So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or save no ni 0126344554😘
    #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia

  •  13  3  4 July, 2020
  • Bawal Aslegacy
.
🌸 Material: Satin Amelia
🌸 Bidang: 45”
🌸Jahitan: Baby Seam
🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
.
Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
😘
.
So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or save no ni 0126344554😘
#bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs  #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia
  • Bawal Aslegacy
    .
    🌸 Material: Satin Amelia
    🌸 Bidang: 45”
    🌸Jahitan: Baby Seam
    🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
    .
    Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
    😘
    .
    So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or save no ni 0126344554😘
    #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia

  •  17  0  4 July, 2020
  • Produk paling cukup pakej untuk kecantikan dan kesihatan dengan harga paling tak masuk akal 😱

✔️Boleh cerahkan kulit jadi putih gebu
✔️Boleh bagi muka flawless hilang segala jerawat batu
✔️Boleh bantu turunkan berat badan 
✔️Cover untuk dalaman
✔️Yang penting takde kolagen
✔️Lulus KKM dan halal
✔️Sesuai untuk lelaki perempuan

All in one hanya dengan Magical C Pure 😍

Meh order 👇🏻
📲 www.wasap.my/60126344554/NakMCP

#MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster
  • Produk paling cukup pakej untuk kecantikan dan kesihatan dengan harga paling tak masuk akal 😱

    ✔️Boleh cerahkan kulit jadi putih gebu
    ✔️Boleh bagi muka flawless hilang segala jerawat batu
    ✔️Boleh bantu turunkan berat badan
    ✔️Cover untuk dalaman
    ✔️Yang penting takde kolagen
    ✔️Lulus KKM dan halal
    ✔️Sesuai untuk lelaki perempuan

    All in one hanya dengan Magical C Pure 😍

    Meh order 👇🏻
    📲 www.wasap.my/60126344554/NakMCP

    #MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster

  •  3  2  4 July, 2020
  • KENAPA PERLU PILIH PEAH QUEEN 2.0???

☑️ BEBAS KOLAGEN
☑️ 12 BAHAN UTAMA
☑️ 30 SACHET PER BOX
☑️ HARGA MAMPU MILIK
☑️ TERMURAH DI PASARAN
☑️ KEBERKESANAN TERBUKTI

Tahu tak, awak boleh dapatkan banyak manfaat dengan setiap 1 sachet sehari PEAH QUEEN 2.0 yang awak ambil?

Nak tahu tak apa ramuan dan kelebihan dalam PEAH QUEEN 2.0 ni? Meh Sis terangkan satu persatu.. Biar segalanya jelas dan terang!

12 RAMUAN UTAMA DI DALAM PEAH QUEEN 2.0 :
• 1000mg VITAMIN C
• LUTEIN
• OMEGA 3 
• ASTAXANTHINE 
• PEARL 
• POMEGRANATE
• MANGOSTEEN 
• ACAI BERRY
• BLACKCURRANT 
• ELDERBERRY 
• LINGONBERRY
• STRAWBERRY

KELEBIHANNYA :
🦋 Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
🦋 Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glowing seolah-olah memakai makeup
🦋 Kulit menjadi putih kemerah-merahan di dalam tempoh yang SANGAT singkat
🦋 Jeragat menjadi semakin pudar seawal pengambilan
🦋 Jerawat menjadi kecut dan masalah minyak di kulit wajah menjadi semakin berkurangan
🦋 Parut pada kulit akan di rawat dan perlahan-lahan akan pudar
🦋 Mengecilkan liang pori dan membuang blackhead
🦋 Kulit menjadi awet muda, tegang dan cantik. Bukan saja di wajah malah keseluruhan badan
🦋 Membantu penjagaan kesihatan mata daripada sinaran UV dan BLUE LIGHT dari penggunaan gadget
🦋 Mencerahkan lingkaran gelap di bawah mata
🦋 Membantu masalah rabun, silau dan kelesuan mata
🦋 Mengawal berat badan
🦋 Melancarkan sistem pencernaan dan masalah sembelit

Percaya atau tidak, semua ni ada di dalam 1 sachet PEAH QUEEN 2.0. Percaya tak, awak boleh dapat semua manfaat ini hanya dengan harga RM39.90 sekotak. Sekotak ada 30 sachets. Sehari 1 sachet sudah memadai. Boleh JIMAT sebulan penggunaan.

Percayalah, ini bukan main-main tapi kenyataan dengan PEAH QUEEN 2.0.

RM 39.90 sekotak
1 kotak 30 sachets
(1 sachet = 3g)

#peahqueenputrajaya #peahqueenbangi #peahqueencyberjaya #pqputrajaya #vitaminc #vitamincbooster #vitaminc1000mg #peahqueenreadystock #agentdropshipwanted #teamsislin
  • KENAPA PERLU PILIH PEAH QUEEN 2.0???

    ☑️ BEBAS KOLAGEN
    ☑️ 12 BAHAN UTAMA
    ☑️ 30 SACHET PER BOX
    ☑️ HARGA MAMPU MILIK
    ☑️ TERMURAH DI PASARAN
    ☑️ KEBERKESANAN TERBUKTI

    Tahu tak, awak boleh dapatkan banyak manfaat dengan setiap 1 sachet sehari PEAH QUEEN 2.0 yang awak ambil?

    Nak tahu tak apa ramuan dan kelebihan dalam PEAH QUEEN 2.0 ni? Meh Sis terangkan satu persatu.. Biar segalanya jelas dan terang!

    12 RAMUAN UTAMA DI DALAM PEAH QUEEN 2.0 :
    • 1000mg VITAMIN C
    • LUTEIN
    • OMEGA 3
    • ASTAXANTHINE
    • PEARL
    • POMEGRANATE
    • MANGOSTEEN
    • ACAI BERRY
    • BLACKCURRANT
    • ELDERBERRY
    • LINGONBERRY
    • STRAWBERRY

    KELEBIHANNYA :
    🦋 Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
    🦋 Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glowing seolah-olah memakai makeup
    🦋 Kulit menjadi putih kemerah-merahan di dalam tempoh yang SANGAT singkat
    🦋 Jeragat menjadi semakin pudar seawal pengambilan
    🦋 Jerawat menjadi kecut dan masalah minyak di kulit wajah menjadi semakin berkurangan
    🦋 Parut pada kulit akan di rawat dan perlahan-lahan akan pudar
    🦋 Mengecilkan liang pori dan membuang blackhead
    🦋 Kulit menjadi awet muda, tegang dan cantik. Bukan saja di wajah malah keseluruhan badan
    🦋 Membantu penjagaan kesihatan mata daripada sinaran UV dan BLUE LIGHT dari penggunaan gadget
    🦋 Mencerahkan lingkaran gelap di bawah mata
    🦋 Membantu masalah rabun, silau dan kelesuan mata
    🦋 Mengawal berat badan
    🦋 Melancarkan sistem pencernaan dan masalah sembelit

    Percaya atau tidak, semua ni ada di dalam 1 sachet PEAH QUEEN 2.0. Percaya tak, awak boleh dapat semua manfaat ini hanya dengan harga RM39.90 sekotak. Sekotak ada 30 sachets. Sehari 1 sachet sudah memadai. Boleh JIMAT sebulan penggunaan.

    Percayalah, ini bukan main-main tapi kenyataan dengan PEAH QUEEN 2.0.

    RM 39.90 sekotak
    1 kotak 30 sachets
    (1 sachet = 3g)

    #peahqueenputrajaya #peahqueenbangi #peahqueencyberjaya #pqputrajaya #vitaminc #vitamincbooster #vitaminc1000mg #peahqueenreadystock #agentdropshipwanted #teamsislin

  •  0  0  4 July, 2020
  • Nak jalan mana tu??? seronok nye cuti ni dapat jejalan kan...
Alhamdulillah... 
.
Jom dapatkan bawal yang senang sangat nak bentuk, tak berdengung, susah renyuk, senang nak iron dan corak letups2 ni dengan Lin 😘
.
Bawal blink2 exclusive untuk Datin2 ni kami jual harga saudara mara je you alls 😍❤️
.
Tudung bawal Aslegacy
.
🌸 Material: Satin Amelia
🌸 Bidang: 45”
🌸Jahitan: Baby Seam
🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
.
Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
😘
.
So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or 0126344554😘
#bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs  #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia
  • Nak jalan mana tu??? seronok nye cuti ni dapat jejalan kan...
    Alhamdulillah...
    .
    Jom dapatkan bawal yang senang sangat nak bentuk, tak berdengung, susah renyuk, senang nak iron dan corak letups2 ni dengan Lin 😘
    .
    Bawal blink2 exclusive untuk Datin2 ni kami jual harga saudara mara je you alls 😍❤️
    .
    Tudung bawal Aslegacy
    .
    🌸 Material: Satin Amelia
    🌸 Bidang: 45”
    🌸Jahitan: Baby Seam
    🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
    .
    Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
    😘
    .
    So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or 0126344554😘
    #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia

  •  22  2  4 July, 2020
  • Ready stock‼️‼️‼️
Royal Blue 
.
Bawal plain swarovski SALE SALE SALE!!!! Pre Order NOW 🤗
.
.
bertakhtakan diamond Swarovski sgt sesuai bagi mereka yg suka tampil simple tetapi tetap kelihatan mewah . .
Ada pilihan warna dr warna pastel hinggalah warna gelap, sgt cantik didatangkan dengan kotak khas - boleh dijadikan hadiah utk yang tersayang .
.
Material: Chiffon Voile
Bidang: 45” x 45”
Jahitan: Pilko halus
.
.

Harga: RM79 sehelai.
Harga:untuk 2 helai. Rm149
Jom apa lagi? Dptkan segera sementara stock masih ada 😊😘 .
#bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs  #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalswarovski #swarovskioriginal #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #bawalaslegacy #tutorialbawal #testimonibawal
  • Ready stock‼️‼️‼️
    Royal Blue
    .
    Bawal plain swarovski SALE SALE SALE!!!! Pre Order NOW 🤗
    .
    .
    bertakhtakan diamond Swarovski sgt sesuai bagi mereka yg suka tampil simple tetapi tetap kelihatan mewah . .
    Ada pilihan warna dr warna pastel hinggalah warna gelap, sgt cantik didatangkan dengan kotak khas - boleh dijadikan hadiah utk yang tersayang .
    .
    Material: Chiffon Voile
    Bidang: 45” x 45”
    Jahitan: Pilko halus
    .
    .

    Harga: RM79 sehelai.
    Harga:untuk 2 helai. Rm149
    Jom apa lagi? Dptkan segera sementara stock masih ada 😊😘 .
    #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalswarovski #swarovskioriginal #bawalchiffon #bawalchiffonvoile #bawalaslegacy #tutorialbawal #testimonibawal

  •  9  0  4 July, 2020
  • Wahhh.... Betul Betul Jimat ni 🤩
Rugi lah sape yang tak grab tu... 😭
RM100 4 botol bidara( free losyen RM39.90+ free jamshir RM25)
🤩🤩🤩
Beli sekarsng sampai hujung tahun x payah beli sabun mandi dah 😁
.
Jom amalkan Shower gel mandian bidara ni untuk kekal cergas dan sihat luar dan dalam 🤗.
.
Dengan harga mampu milik dengan mandian berunsurkan daun bidara apatah lagi diformulasikan pula dengan bahan2 premium seperti 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
👉🏻garam bukit yang bertindak meneutralkan aura negative
👉🏻daun bidara sebagai anti-makhluk halus
👉🏻ekstrak mawar yang harum memikat
👉🏻limau purut menyegarkan
👉🏻gelam wangi
👉🏻daun pudina yang mendinginkan
👉🏻kacang walnut sebagai scrub .
In shaa Allah lepas mencuba, hari2 suram dan moody bertukar menjadi hari2 yang ceria & bertenaga... hari2 tak sabar nak mandi pagi2 sebab nak wangi dan segar dengan haruman Bidara, mawar & limau purut...

#teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia  #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs
  • Wahhh.... Betul Betul Jimat ni 🤩
    Rugi lah sape yang tak grab tu... 😭
    RM100 4 botol bidara( free losyen RM39.90+ free jamshir RM25)
    🤩🤩🤩
    Beli sekarsng sampai hujung tahun x payah beli sabun mandi dah 😁
    .
    Jom amalkan Shower gel mandian bidara ni untuk kekal cergas dan sihat luar dan dalam 🤗.
    .
    Dengan harga mampu milik dengan mandian berunsurkan daun bidara apatah lagi diformulasikan pula dengan bahan2 premium seperti 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    👉🏻garam bukit yang bertindak meneutralkan aura negative
    👉🏻daun bidara sebagai anti-makhluk halus
    👉🏻ekstrak mawar yang harum memikat
    👉🏻limau purut menyegarkan
    👉🏻gelam wangi
    👉🏻daun pudina yang mendinginkan
    👉🏻kacang walnut sebagai scrub .
    In shaa Allah lepas mencuba, hari2 suram dan moody bertukar menjadi hari2 yang ceria & bertenaga... hari2 tak sabar nak mandi pagi2 sebab nak wangi dan segar dengan haruman Bidara, mawar & limau purut...

    #teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs

  •  12  4  4 July, 2020
  • *PROMOSI RAYA PENJAGAAN BADAN 7 AURA*
Dengan hanya *RM100* anda bukan sahaja memperolehi 4 botol Mandian 7 aura, malah 2 botol Aloe vera hand sanitizer Dherbs yang bernilai RM50 secara *Percuma* 
. 
Jom dapatkan Mandian Aura 7 Bunga dari D’herbs yang menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar.
.
Kelebihan Mandian 7 aura
👉🏻 wangian dari 7 bunga memberi kesegaran & keharuman badan
👉🏻 meningkatkan aura positif, daya tarikan dan keyakinan diri
👉🏻 membantu menghilangkan stress dan tekanan kerja
👉🏻 tinggi dengan anti-oksidan
👉🏻 meningkatkan kelambapan kulit
👉🏻 membantu tidur yang lebih lena
👉🏻 menyegarkan badan yang lesu dan penat
👉🏻 haruman terapi untuk rehat yang berkualiti
l
.

#teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia  #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs
  • *PROMOSI RAYA PENJAGAAN BADAN 7 AURA*
    Dengan hanya *RM100* anda bukan sahaja memperolehi 4 botol Mandian 7 aura, malah 2 botol Aloe vera hand sanitizer Dherbs yang bernilai RM50 secara *Percuma*
    .
    Jom dapatkan Mandian Aura 7 Bunga dari D’herbs yang menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar.
    .
    Kelebihan Mandian 7 aura
    👉🏻 wangian dari 7 bunga memberi kesegaran & keharuman badan
    👉🏻 meningkatkan aura positif, daya tarikan dan keyakinan diri
    👉🏻 membantu menghilangkan stress dan tekanan kerja
    👉🏻 tinggi dengan anti-oksidan
    👉🏻 meningkatkan kelambapan kulit
    👉🏻 membantu tidur yang lebih lena
    👉🏻 menyegarkan badan yang lesu dan penat
    👉🏻 haruman terapi untuk rehat yang berkualiti
    l
    .

    #teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs

  •  13  0  4 July, 2020
  • Selamat tengahari " *PROMOSI RAYA PENJAGAAN BADAN 7 AURA*
Dengan hanya *RM100* anda bukan sahaja memperolehi 4 botol Mandian 7 aura, malah 2 botol Aloe vera hand sanitizer Dherbs yang bernilai RM50 secara *Percuma* 
. 
Jom dapatkan Mandian Aura 7 Bunga dari D’herbs yang menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar.
.
Kelebihan Mandian 7 aura
👉🏻 wangian dari 7 bunga memberi kesegaran & keharuman badan
👉🏻 meningkatkan aura positif, daya tarikan dan keyakinan diri
👉🏻 membantu menghilangkan stress dan tekanan kerja
👉🏻 tinggi dengan anti- oksidan
👉🏻 meningkatkan kelambapan kulit
👉🏻 membantu tidur yang lebih lena
👉🏻 menyegarkan badan yang lesu dan penat
👉🏻 haruman terapi untuk rehat yang berkualiti

Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsapp saya

#Aslegacyodin#sabunaura7bunga 
#wangi#harum#Segar
#Bagus#Terbaik
#bolehjimat#Teamsislin

www wassap.my/0196745203
  • Selamat tengahari " *PROMOSI RAYA PENJAGAAN BADAN 7 AURA*
    Dengan hanya *RM100* anda bukan sahaja memperolehi 4 botol Mandian 7 aura, malah 2 botol Aloe vera hand sanitizer Dherbs yang bernilai RM50 secara *Percuma*
    .
    Jom dapatkan Mandian Aura 7 Bunga dari D’herbs yang menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar.
    .
    Kelebihan Mandian 7 aura
    👉🏻 wangian dari 7 bunga memberi kesegaran & keharuman badan
    👉🏻 meningkatkan aura positif, daya tarikan dan keyakinan diri
    👉🏻 membantu menghilangkan stress dan tekanan kerja
    👉🏻 tinggi dengan anti- oksidan
    👉🏻 meningkatkan kelambapan kulit
    👉🏻 membantu tidur yang lebih lena
    👉🏻 menyegarkan badan yang lesu dan penat
    👉🏻 haruman terapi untuk rehat yang berkualiti

    Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsapp saya

    #Aslegacyodin #sabunaura7bunga
    #wangi #harum #Segar
    #Bagus #Terbaik
    #bolehjimat #Teamsislin

    www wassap.my/0196745203

  •  5  0  4 July, 2020
  • Wahhh.... Betul Betul Jimat ni 🤩
Rugi lah sape yang tak grab tu... 😭
RM100 4 botol bidara( free losyen RM39.90+ free jamshir RM25)
🤩🤩🤩
Beli sekarsng sampai hujung tahun x payah beli sabun mandi dah 😁
.
Jom korang rebut promo ni sebab unit terhad...
Siape cepat die punye 😍

#teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia  #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs
  • Wahhh.... Betul Betul Jimat ni 🤩
    Rugi lah sape yang tak grab tu... 😭
    RM100 4 botol bidara( free losyen RM39.90+ free jamshir RM25)
    🤩🤩🤩
    Beli sekarsng sampai hujung tahun x payah beli sabun mandi dah 😁
    .
    Jom korang rebut promo ni sebab unit terhad...
    Siape cepat die punye 😍

    #teamsislin #aslegacyputrajaya #aslegacyserikembangan #aslegacysemenyih #aslegacykajang #aslegacydengkil #aslegacypuchong #aslegacymalaysia #aslegacyselangor #dherbsputrajaya #dherbsbangi #dherbskajang #dherbscyberjaya #dherbsdengkil #dherbscyberjaya #beauroseskincollagen #lipstikkolagen #lipstickcollagen #lipstickcollagensherbs #beaurosedherbs #teamevo #setbersalinmakbidandherbs #setberpandang #postnatalcaredherbs #setberpantangdherbs #setpenjagaanbadanbidara #setpenjagaanwanita #setpenjagaan7aura #promosirayaaslegacy #promosirayadherbs

  •  5  4  19 June, 2020

Top #teamsislin Posts

  • Alhamdulillah syukur byk sungguh permintaan telekung Nur Shahida 3.0. Tinggal 2 pasang je ready stock pd Lin 😍🤗. Thank you for your support & kindness...
.
TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
.
Material: Japanese cotton
Warna : Dusty purple
Design: Sulaman colourful .
Spesifikasi:
. 👉🏻Tebal dan x jarang
👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
👉🏻Kain sejuk dan selesa
👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
👉🏻FREE bag telekung bersulam
👉🏻FREE mini sejadah bersulam
👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
Harga
WM: RM159
EM: RM164
SG/BND:$70

To order just klik link wasap di ruangan bio 🤗
#telekungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacymalaysia #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacycyberjaya #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacyreadystock #alifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #telekungaslegacyputrajaya #telekungaslegacybangi #aslegacytelekungshahida #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3
  • Alhamdulillah syukur byk sungguh permintaan telekung Nur Shahida 3.0. Tinggal 2 pasang je ready stock pd Lin 😍🤗. Thank you for your support & kindness...
    .
    TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
    Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
    .
    Material: Japanese cotton
    Warna : Dusty purple
    Design: Sulaman colourful .
    Spesifikasi:
    . 👉🏻Tebal dan x jarang
    👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
    👉🏻Kain sejuk dan selesa
    👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
    👉🏻FREE bag telekung bersulam
    👉🏻FREE mini sejadah bersulam
    👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
    👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
    Harga
    WM: RM159
    EM: RM164
    SG/BND:$70

    To order just klik link wasap di ruangan bio 🤗
    #telekungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacymalaysia #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacycyberjaya #aslegacytudung #aslegacyreadystok #aslegacyreadystokputrajaya #aslegacyreadystock #alifsyukri #alifsyukriterlajaklaris #telekungaslegacyputrajaya #telekungaslegacybangi #aslegacytelekungshahida #aslegacytelekung #teamsislin #telekungnurshahida3

  •  21  2  5 July, 2020
  • Ape tu MCP???
.
Vitamin C Asli yang dirumuskan daripada ekstrak beri..

Isi Kandungan Magical C Pure :
Vitamin C Tulen dan Estrak Berries

1Box: 15 sachets

Rasa masam2

Siapa yg sesuai amalkan?

✅ wanita dan lelaki, umur 12 tahun keatas
✅ ibu mengandung 6 bulan ke atas
✅ ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)

#MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin
  • Ape tu MCP???
    .
    Vitamin C Asli yang dirumuskan daripada ekstrak beri..

    Isi Kandungan Magical C Pure :
    Vitamin C Tulen dan Estrak Berries

    1Box: 15 sachets

    Rasa masam2

    Siapa yg sesuai amalkan?

    ✅ wanita dan lelaki, umur 12 tahun keatas
    ✅ ibu mengandung 6 bulan ke atas
    ✅ ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)

    #MagicalCpure #vitaminC #vitaminviral #viral2020 #mcpputrajaya i #mcpbangi #mcpcyberjaya #mcpkajang #mcpsemenyih #teamsislin #MagicalCPure #mcpcyberjaya #magicalcpureputrajaya #mcpcyberjaya #mcpsemenyih #mcpserikembangan #magicalcpurebangi #VitaminC #dropshiptanpamodal #agentwanted #magicalcpurecyberjaya #skinrepair #immunityboost #vitamincbooster #teamsislin

  •  12  1  5 July, 2020
  • Selamat pagi " Saya nak kongsi testimoni Arjuna Maxx ; Jangan jadikan alasan badan penat sebagai sebab utama anda menolak! Dapatkan kekuatan tenaga fizikal dan batin melalui Jus Arjuna Maxx. Minuman botani yang berasaskan bahan2 semula jadi telah 10 tahun di pasaran dan di percayai oleh rakyat Malaysia.
.
Jus Arjuna Maxx merupakan persediaan herba yang menghimpunkan kebaikan Guarana, Butea Superba, Ginseng, Ashwagandha dan Tongkat Ali khusus untuk meningkatkan tahap tenaga, otot dan stamina di samping merangsang fungsi dan keinginan seksual para suami. Seterusnya membantu memelihara keharmonian rumahtangga. .
*Bahan2*
Jus Mangga, Guarana, Epimedium, L-arginine, Taurina, Asid malik dan Sukralosa
.
*Pengambilan*
👉🏻Goncang sebelum minum
👉🏻Ambil 1 sudu makan, 1-2 kali sehari pagi dan malam
👉🏻Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka

Berminat boleh  tekan klik bio saya
Atau whatsapp saya 
#Arjunamaxx#Bagus
#terbaik#produkberkesan
#bertenaga#kecergasan
#teamsislin

www.wassap.my/0196745203
  • Selamat pagi " Saya nak kongsi testimoni Arjuna Maxx ; Jangan jadikan alasan badan penat sebagai sebab utama anda menolak! Dapatkan kekuatan tenaga fizikal dan batin melalui Jus Arjuna Maxx. Minuman botani yang berasaskan bahan2 semula jadi telah 10 tahun di pasaran dan di percayai oleh rakyat Malaysia.
    .
    Jus Arjuna Maxx merupakan persediaan herba yang menghimpunkan kebaikan Guarana, Butea Superba, Ginseng, Ashwagandha dan Tongkat Ali khusus untuk meningkatkan tahap tenaga, otot dan stamina di samping merangsang fungsi dan keinginan seksual para suami. Seterusnya membantu memelihara keharmonian rumahtangga. .
    *Bahan2*
    Jus Mangga, Guarana, Epimedium, L-arginine, Taurina, Asid malik dan Sukralosa
    .
    *Pengambilan*
    👉🏻Goncang sebelum minum
    👉🏻Ambil 1 sudu makan, 1-2 kali sehari pagi dan malam
    👉🏻Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka

    Berminat boleh tekan klik bio saya
    Atau whatsapp saya
    #Arjunamaxx #Bagus
    #terbaik #produkberkesan
    #bertenaga #kecergasan
    #teamsislin

    www.wassap.my/0196745203

  •  3  1  1 June, 2020
  • Nak jalan mana tu??? seronok nye cuti ni dapat jejalan kan...
Alhamdulillah... 
.
Jom dapatkan bawal yang senang sangat nak bentuk, tak berdengung, susah renyuk, senang nak iron dan corak letups2 ni dengan Lin 😘
.
Bawal blink2 exclusive untuk Datin2 ni kami jual harga saudara mara je you alls 😍❤️
.
Tudung bawal Aslegacy
.
🌸 Material: Satin Amelia
🌸 Bidang: 45”
🌸Jahitan: Baby Seam
🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
.
Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
😘
.
So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or 0126344554😘
#bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs  #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia
  • Nak jalan mana tu??? seronok nye cuti ni dapat jejalan kan...
    Alhamdulillah...
    .
    Jom dapatkan bawal yang senang sangat nak bentuk, tak berdengung, susah renyuk, senang nak iron dan corak letups2 ni dengan Lin 😘
    .
    Bawal blink2 exclusive untuk Datin2 ni kami jual harga saudara mara je you alls 😍❤️
    .
    Tudung bawal Aslegacy
    .
    🌸 Material: Satin Amelia
    🌸 Bidang: 45”
    🌸Jahitan: Baby Seam
    🌸 Senang dibentuk, tak mudah renyuk, satin sejuk yakmat dan senang nak iron 🌸 bertakhtakan batu blink2 lagi🤩
    .
    Sehelai RM79.90 tapiii kalau nak super jimat, u alls harus grab 2 helai skaligus jadi RM120 je.
    😘
    .
    So, you alls yang nak grab tu lets PM lin pantas2 di klik je link wasap di ruangan bio or 0126344554😘
    #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #testimonibawalsatinamelia

  •  22  2  4 July, 2020
  • Alah2... melting je tgk Datin 😍😍😍
Kain best, sejuk x panas, senang bentuk... Jom Pre Order Bawal Satin Amelia Edisi Raya2020 dengan Lin 🤗🤗🤗
.
Stok terhad.. Siape cepat... Die punye 😘😘😘
.
#bawalraya #aslegacyraya #bawalaslegacyraya #tudungaslegacy #comingsoon #bawalsatinamelia #bawalsatin #bawalsatin2020 #bawalviral #teamsislin #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs  #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #tutorialbawalsatin #tutorialhijab #tutorialaslegacy #tutorialtudung
  • Alah2... melting je tgk Datin 😍😍😍
    Kain best, sejuk x panas, senang bentuk... Jom Pre Order Bawal Satin Amelia Edisi Raya2020 dengan Lin 🤗🤗🤗
    .
    Stok terhad.. Siape cepat... Die punye 😘😘😘
    .
    #bawalraya #aslegacyraya #bawalaslegacyraya #tudungaslegacy #comingsoon #bawalsatinamelia #bawalsatin #bawalsatin2020 #bawalviral #teamsislin #bawalaslegacy #bawalcantik #bawalexclusive #aslegacy #tudungaslegacy #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #aslegacybangi #aslegacydengkil #aslegacymalaysia #datinshahidahdherbs #alifsyukriterlajaklaris #datoalifsyukri #teamsislin #bawalsatin #bawalsatinamelia #bawalsatinaslegacy #tutorialbawal #bawalsatincantik #tutorialbawalsatin #tutorialhijab #tutorialaslegacy #tutorialtudung

  •  268  2  9 May, 2020
  • Selamat tengahari " Minyak kelapa dara  Merupakan organik yang tidak asing lagi Bagi; Masyarakat timur  tengah dan juga Asia Penggunaan Minyak kelapa dara Kehidupan Seharian Sihat, Ianya Seumpama budaya Masyarakat  Tempatan untuk Menjaga Kesihatan dan juga baik Dalaman luaran,

Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs #teamsislin .
🌴Di proses secara semula jadi
🌴Bebas bahan kimia
🌴Sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak

KHASIAT
.
🌴Penjagaan luaran dan dalaman
🌴Pemangkin sistem pertahanan badan
🌴Membantu mengurangkan berat badan
🌴menggalakkan pertumbuhan sel baru
🌴Kaya dengan vitamin E
🌴Membantu mengurangkan kolestrol
🌴Menyihatkan rambut 🌴Membantu mengurangkan buasir
🌴Melembabkan kulit
🌴mehilangkan jeragat
🌴Melindungi daripada UV

Cara Minum
👉🏻kanak-Kanak : 1/2 sudu kecil
👉🏻Dewasa: 1 sudu kecil
👉🏻Ibu hamil : 1 sudu besar/ 1 sudu kecil pagi dan 1 sudi kecil malam
(Sebelum atau selepas makan)

Cara Sapuan
👉🏻 Sapu di bahagian yang berkenaan
👉🏻 Urut sehingga meresap ke dalam kulit
👉🏻 Halal dan suci boleh di bawa tidur dan solat

Berminat boleh tekan klik  bio 
Atau whatsapp saya

#Minyakkelapadara#bagus
#Berkualiti#Terbaik#Sinarharapan
#produkbagus#teamsislin

www.wassap.my/0196745203
  • Selamat tengahari " Minyak kelapa dara Merupakan organik yang tidak asing lagi Bagi; Masyarakat timur tengah dan juga Asia Penggunaan Minyak kelapa dara Kehidupan Seharian Sihat, Ianya Seumpama budaya Masyarakat Tempatan untuk Menjaga Kesihatan dan juga baik Dalaman luaran,

    Minyak Kelapa Dara Asli Dherbs #teamsislin .
    🌴Di proses secara semula jadi
    🌴Bebas bahan kimia
    🌴Sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak

    KHASIAT
    .
    🌴Penjagaan luaran dan dalaman
    🌴Pemangkin sistem pertahanan badan
    🌴Membantu mengurangkan berat badan
    🌴menggalakkan pertumbuhan sel baru
    🌴Kaya dengan vitamin E
    🌴Membantu mengurangkan kolestrol
    🌴Menyihatkan rambut 🌴Membantu mengurangkan buasir
    🌴Melembabkan kulit
    🌴mehilangkan jeragat
    🌴Melindungi daripada UV

    Cara Minum
    👉🏻kanak-Kanak : 1/2 sudu kecil
    👉🏻Dewasa: 1 sudu kecil
    👉🏻Ibu hamil : 1 sudu besar/ 1 sudu kecil pagi dan 1 sudi kecil malam
    (Sebelum atau selepas makan)

    Cara Sapuan
    👉🏻 Sapu di bahagian yang berkenaan
    👉🏻 Urut sehingga meresap ke dalam kulit
    👉🏻 Halal dan suci boleh di bawa tidur dan solat

    Berminat boleh tekan klik bio
    Atau whatsapp saya

    #Minyakkelapadara #bagus
    #Berkualiti #Terbaik #Sinarharapan
    #produkbagus #teamsislin

    www.wassap.my/0196745203

  •  3  0  29 May, 2020
  • Selamat tengahari " telekung As legacy Kain  Cantik Berkualiti Bagus Senang Nak pakai  Waktu Solat  Ada poket : Boleh simpan barang benda kecil Seperti kunci Simpan duit dan lain Semasa Nak solat dan Mengaji,

warna corak Nampak Menarik  Lebih Menawan Formula di lengkapi Corak telekung Menarik kain Cantik 
Seli " TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
.
Material: Japanese cotton
Warna : Dusty purple
Design: Sulaman colourful .
Spesifikasi:
👉🏻Tebal dan x jarang
👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
👉🏻Kain sejuk dan selesa
👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
👉🏻FREE bag telekung bersulam
👉🏻FREE sejadah bersulam
👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
Harga
WM: RM159
EM: RM164
SG/BND:$70

Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsap saya

#Telekungbaruaslegacy#Senangpakai
#Adasejadah#selesasolat#Bagus
#Berkualiti#produkterbaik
#khasgolonganwanita
#Teamsislin#Sinarharapan

www.wassap.my/0196745203
  • Selamat tengahari " telekung As legacy Kain Cantik Berkualiti Bagus Senang Nak pakai Waktu Solat Ada poket : Boleh simpan barang benda kecil Seperti kunci Simpan duit dan lain Semasa Nak solat dan Mengaji,

    warna corak Nampak Menarik Lebih Menawan Formula di lengkapi Corak telekung Menarik kain Cantik
    Seli " TELEKUNG NUR SHAHIDA 3.0
    Jom dapatkan telekung AsLegacy yang super comfy ni sekarang😘
    .
    Material: Japanese cotton
    Warna : Dusty purple
    Design: Sulaman colourful .
    Spesifikasi:
    👉🏻Tebal dan x jarang
    👉🏻Sulaman di kepala, keliling bawah telekung dan hujung tali pengikat
    👉🏻Kain sejuk dan selesa
    👉🏻 Harga mampu milik 🤗❤️
    👉🏻FREE bag telekung bersulam
    👉🏻FREE sejadah bersulam
    👉🏻dilengkapi getah di permukaan muka
    👉🏻selesa di bahagian dagu kerana mengguna kan material Lycra .
    Harga
    WM: RM159
    EM: RM164
    SG/BND:$70

    Berminat boleh tekan klik bio saya atau whatsap saya

    #Telekungbaruaslegacy #Senangpakai
    #Adasejadah #selesasolat #Bagus
    #Berkualiti #produkterbaik
    #khasgolonganwanita
    #Teamsislin #Sinarharapan

    www.wassap.my/0196745203

  •  6  0  23 June, 2020