#teamletops Instagram Photos & Videos

teamletops - 1.2k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
21.2
average likes

Latest #teamletops Posts

  • Apa fungsi detox lemon ni ? 
DIETCLEANZ 🔹
-
🍋 Perisa lemon
✅Dengan setiap pembelian Dmagia DietMealz anda akan dapat 14 sachet Dmagia Diet Mealz dan 2 sachet percuma Dmagia Diet Cleanz
✅Juga dijual dalam kotak berasingan sekiranya berminat untuk membeli lebih
✅Diambil 2 hari sekali
✅Membantu membuang toksin lemak dalam badan ✅Membantu untuk melawaskan
-
Satu kotak Dmagia Diet Cleanz hanya rm90sm/rm100ss.
✅ 14 sachet sekotak

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamkuruskakbie #teamletops #gadiscantik
  • Apa fungsi detox lemon ni ?
    DIETCLEANZ 🔹
    -
    🍋 Perisa lemon
    ✅Dengan setiap pembelian Dmagia DietMealz anda akan dapat 14 sachet Dmagia Diet Mealz dan 2 sachet percuma Dmagia Diet Cleanz
    ✅Juga dijual dalam kotak berasingan sekiranya berminat untuk membeli lebih
    ✅Diambil 2 hari sekali
    ✅Membantu membuang toksin lemak dalam badan ✅Membantu untuk melawaskan
    -
    Satu kotak Dmagia Diet Cleanz hanya rm90sm/rm100ss.
    ✅ 14 sachet sekotak

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamkuruskakbie #teamletops #gadiscantik

  •  1  0  18 July, 2020
  • Kita kena sentiasa ingatkan diri kita supaya berikan yang terbaik untuk tubuh badan kita.
.
💧  Badan kita terdiri daripada 60% air. Bukan sahaja ia mengekalkan hidrasi dan suhu tubuh badan kita, tetapi ia juga mengawal paras elektrolit.

💧 Cuba fikirkan sekejap: Jika anda mempunyai tanaman di rumah yang hampir mati, apa yang akan anda lakukan?

💧 Sebagai manusia, jangan lah hanya apabila kita letih atau tidak sihat, baru kita faham kepentingan air untuk badan kita.

💧 Ingat, pilihan minuman anda sama pentingnya dengan pilihan makanan anda.

💧 Dan jangan lupa, pemakanan dan diet anda juga sangat penting. Jika digabungkan dengan Dmagia DietMealz dan Dmagia DietCleanz, ianya pasti akan mengoptimumkan usaha anda untuk kurus.
.
…

#Dmagia #DietMealz #DietCleanz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
#viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamletops #teamkuruskakbie  #diyadmagiaputrajaya
  • Kita kena sentiasa ingatkan diri kita supaya berikan yang terbaik untuk tubuh badan kita.
    .
    💧 Badan kita terdiri daripada 60% air. Bukan sahaja ia mengekalkan hidrasi dan suhu tubuh badan kita, tetapi ia juga mengawal paras elektrolit.

    💧 Cuba fikirkan sekejap: Jika anda mempunyai tanaman di rumah yang hampir mati, apa yang akan anda lakukan?

    💧 Sebagai manusia, jangan lah hanya apabila kita letih atau tidak sihat, baru kita faham kepentingan air untuk badan kita.

    💧 Ingat, pilihan minuman anda sama pentingnya dengan pilihan makanan anda.

    💧 Dan jangan lupa, pemakanan dan diet anda juga sangat penting. Jika digabungkan dengan Dmagia DietMealz dan Dmagia DietCleanz, ianya pasti akan mengoptimumkan usaha anda untuk kurus.
    .


    #Dmagia #DietMealz #DietCleanz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
    #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamletops #teamkuruskakbie #diyadmagiaputrajaya

  •  1  0  8 July, 2020
  • Last but not least.. DietCleanz ni best tau sayangs semua.. Fungsi DietCleanz ni utk detox.. Berperisa lemon yg sedap...cubala kalau tak percaya..😍😍
...
1 kotak ada 14 sachets.. Cuma RM90 sahaja..
So apa tunggu lagi kn..
Sayangs semua cepat2 lah whatsapp or dm sis..stok makin menipis ni deries semua..

…
#Dmagia #DietMealz #DietCleanz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
#viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet
#ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #dmagiasurecantik #dmagiasurekurus #diyadmagiaputrajaya #teamkuruskakbie #teamletops
  • Last but not least.. DietCleanz ni best tau sayangs semua.. Fungsi DietCleanz ni utk detox.. Berperisa lemon yg sedap...cubala kalau tak percaya..😍😍
    ...
    1 kotak ada 14 sachets.. Cuma RM90 sahaja..
    So apa tunggu lagi kn..
    Sayangs semua cepat2 lah whatsapp or dm sis..stok makin menipis ni deries semua..


    #Dmagia #DietMealz #DietCleanz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
    #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet
    #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #dmagiasurecantik #dmagiasurekurus #diyadmagiaputrajaya #teamkuruskakbie #teamletops

  •  4  0  3 July, 2020
  • wow is coming uolls!!! Sis tahu semua dah tak sabarkan!!! Details dibawah ni adalah khasiat yang ada didalam Dmagia. ✅ Mempunyai protein dan bahan bahan premium lain yang tinggi
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ Sebagai meal replacement dalam harian anda
✅ Membantu tambah tenaga
✅ Meningkatkan kekuatan muscle
✅ Sebagai minuman tambahan nutrisi
✅ Mempunyai Vitamin C yg memberikan kesan yg baik pada kulit
✅ Tiada gula
✅ 💯 organik

#dmagiadietmealzbyzulinaziz 
#dmagiadietmealzterengganu 
#agentdmagiamarang 
#teamletops 
#teamletops 
#jomkurusmalaysia 
#jomsihat
  • wow is coming uolls!!! Sis tahu semua dah tak sabarkan!!! Details dibawah ni adalah khasiat yang ada didalam Dmagia. ✅ Mempunyai protein dan bahan bahan premium lain yang tinggi
    ✅ Membantu menurunkan berat badan
    ✅ Sebagai meal replacement dalam harian anda
    ✅ Membantu tambah tenaga
    ✅ Meningkatkan kekuatan muscle
    ✅ Sebagai minuman tambahan nutrisi
    ✅ Mempunyai Vitamin C yg memberikan kesan yg baik pada kulit
    ✅ Tiada gula
    ✅ 💯 organik

    #dmagiadietmealzbyzulinaziz
    #dmagiadietmealzterengganu
    #agentdmagiamarang
    #teamletops
    #teamletops
    #jomkurusmalaysia
    #jomsihat

  •  4  0  26 June, 2020
  • Apa fungsi detox lemon ni ? 
DIETCLEANZ 🔹
-
🍋 Perisa lemon
✅Dengan setiap pembelian Dmagia DietMealz anda akan dapat 14 sachet Dmagia Diet Mealz dan 2 sachet percuma Dmagia Diet Cleanz
✅Juga dijual dalam kotak berasingan sekiranya berminat untuk membeli lebih
✅Diambil 2 hari sekali
✅Membantu membuang toksin lemak dalam badan ✅Membantu untuk melawaskan
-
Satu kotak Dmagia Diet Cleanz hanya rm90sm/rm100ss.
✅ 14 sachet sekotak

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamkuruskakbie #teamletops #gadiscantik
  • Apa fungsi detox lemon ni ?
    DIETCLEANZ 🔹
    -
    🍋 Perisa lemon
    ✅Dengan setiap pembelian Dmagia DietMealz anda akan dapat 14 sachet Dmagia Diet Mealz dan 2 sachet percuma Dmagia Diet Cleanz
    ✅Juga dijual dalam kotak berasingan sekiranya berminat untuk membeli lebih
    ✅Diambil 2 hari sekali
    ✅Membantu membuang toksin lemak dalam badan ✅Membantu untuk melawaskan
    -
    Satu kotak Dmagia Diet Cleanz hanya rm90sm/rm100ss.
    ✅ 14 sachet sekotak

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamkuruskakbie #teamletops #gadiscantik

  •  5  2  20 June, 2020
  • Hola deariess semua.. selain DietMealz..kite ade DietCleanz.. this one utk detox..perisa lemon tau..
💠
So dearies..jgn tunggu lagi..PREORDER now..
1 set ada 16sachet
• 14sachet dietmeal (boleh pilih flavour)
Chocolate 🍫 (dietmealz)
Strawberry 🍓 (dietmealz)

2 sachet:
Lemon 🍋 (untuk detox) 
Satu kotak hanya rm120, untuk 16sachet

1 box RM120 exclude post
2 box RM240 + Free Postage
3 box RM360 + Free Postage + Free Gift 🎁
.
Whatsaap +60199903200 atau klik link bio
.
#dmagiadietmealzbyzulinaziz 
#dmagiasurecantik 
#dmagiasurekurus 
#teamkuruskakbie 
#teamletops
#diyadmagiaputrajaya
  • Hola deariess semua.. selain DietMealz..kite ade DietCleanz.. this one utk detox..perisa lemon tau..
    💠
    So dearies..jgn tunggu lagi..PREORDER now..
    1 set ada 16sachet
    • 14sachet dietmeal (boleh pilih flavour)
    Chocolate 🍫 (dietmealz)
    Strawberry 🍓 (dietmealz)

    2 sachet:
    Lemon 🍋 (untuk detox)
    Satu kotak hanya rm120, untuk 16sachet

    1 box RM120 exclude post
    2 box RM240 + Free Postage
    3 box RM360 + Free Postage + Free Gift 🎁
    .
    Whatsaap +60199903200 atau klik link bio
    .
    #dmagiadietmealzbyzulinaziz
    #dmagiasurecantik
    #dmagiasurekurus
    #teamkuruskakbie
    #teamletops
    #diyadmagiaputrajaya

  •  5  0  17 June, 2020

Top #teamletops Posts

  • Apa fungsi detox lemon ni ? 
DIETCLEANZ 🔹
-
🍋 Perisa lemon
✅Dengan setiap pembelian Dmagia DietMealz anda akan dapat 14 sachet Dmagia Diet Mealz dan 2 sachet percuma Dmagia Diet Cleanz
✅Juga dijual dalam kotak berasingan sekiranya berminat untuk membeli lebih
✅Diambil 2 hari sekali
✅Membantu membuang toksin lemak dalam badan ✅Membantu untuk melawaskan
-
Satu kotak Dmagia Diet Cleanz hanya rm90sm/rm100ss.
✅ 14 sachet sekotak

#Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamkuruskakbie #teamletops #gadiscantik
  • Apa fungsi detox lemon ni ?
    DIETCLEANZ 🔹
    -
    🍋 Perisa lemon
    ✅Dengan setiap pembelian Dmagia DietMealz anda akan dapat 14 sachet Dmagia Diet Mealz dan 2 sachet percuma Dmagia Diet Cleanz
    ✅Juga dijual dalam kotak berasingan sekiranya berminat untuk membeli lebih
    ✅Diambil 2 hari sekali
    ✅Membantu membuang toksin lemak dalam badan ✅Membantu untuk melawaskan
    -
    Satu kotak Dmagia Diet Cleanz hanya rm90sm/rm100ss.
    ✅ 14 sachet sekotak

    #Dmagia #DietMealz #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz #viral #diet #MealReplacement #Slimfit #NakKurus #ProdukKurus #ProdukDiet #ProdukViral #ZulinAziz #WanitaInspirasiEkonomi #teamkuruskakbie #teamletops #gadiscantik

  •  5  2  20 June, 2020
  • Apa azam korang tahun depan?
.
Adakah recycle lagi azam yang tahun sudah? Jangan camtu kawan. Nasihat saya, cukup-cukuplah dari memikirkan untuk berazam pada benda yang tak memberi manfaat kepada diri korang dan keluarga.
.
Azam kan tahun baru nanti anda nak income RM2,000 sebulan contohnya. So kenapa tak start sekarang? Lina doakan korang akan mencapai target separuh dari itu pada malam tahun baru!
.
Set kan BIG WHY kenapa anda nak ubah hidup kepada lebih baik. Contohnya, nak bersara semasa berumur 35 tahun atau nak ada simpanan RM20K sebelum anak masuk 5 orang!
.
Haa..target positif akan menghasilkan tindakan susulan yang juga semestinya positif.  Jom realisasikan impian anda, bersama Lina dalam #teamletops.
.
Korang akan dapat group support, personal/group coaching, diinvite dalam FB private group untuk upgrade ilmu, diajar marketing tools dan banyak lagi lah. Kita grow sesama.
.

Geng insta, click @lina_letops pastu klik link wasap di bio.
.
Geng FB, klik link wasap dibawah
wasap.my/60173209100/LinaLevenson
.
#serumCbooster #kulitsihat #skinrepair #tambathatisuami #foundationviral2020 #foundationmampumilik #beautyblender #antithumbprintfoundation #eyebrowpencilterbaik #levensonofficialagentshahalam #linaletops #kitajagakita #teamletops
  • Apa azam korang tahun depan?
    .
    Adakah recycle lagi azam yang tahun sudah? Jangan camtu kawan. Nasihat saya, cukup-cukuplah dari memikirkan untuk berazam pada benda yang tak memberi manfaat kepada diri korang dan keluarga.
    .
    Azam kan tahun baru nanti anda nak income RM2,000 sebulan contohnya. So kenapa tak start sekarang? Lina doakan korang akan mencapai target separuh dari itu pada malam tahun baru!
    .
    Set kan BIG WHY kenapa anda nak ubah hidup kepada lebih baik. Contohnya, nak bersara semasa berumur 35 tahun atau nak ada simpanan RM20K sebelum anak masuk 5 orang!
    .
    Haa..target positif akan menghasilkan tindakan susulan yang juga semestinya positif. Jom realisasikan impian anda, bersama Lina dalam #teamletops.
    .
    Korang akan dapat group support, personal/group coaching, diinvite dalam FB private group untuk upgrade ilmu, diajar marketing tools dan banyak lagi lah. Kita grow sesama.
    .

    Geng insta, click @lina_letops pastu klik link wasap di bio.
    .
    Geng FB, klik link wasap dibawah
    wasap.my/60173209100/LinaLevenson
    .
    #serumCbooster #kulitsihat #skinrepair #tambathatisuami #foundationviral2020 #foundationmampumilik #beautyblender #antithumbprintfoundation #eyebrowpencilterbaik #levensonofficialagentshahalam #linaletops #kitajagakita #teamletops

  •  3  1  16 May, 2020
  • To all my beloved fans,I'm going to cherish this beautiful picture deep in my heart and also as a memories to me.
・・・
Dedikasi dr salah seorang pengikut #teamhaida. Khas ditujukan buat Lady Boss kami. Semoga terus mengorak langkah di persada seni. Amin
.
#haidaletops
#teamletops
  • To all my beloved fans,I'm going to cherish this beautiful picture deep in my heart and also as a memories to me.
    ・・・
    Dedikasi dr salah seorang pengikut #teamhaida. Khas ditujukan buat Lady Boss kami. Semoga terus mengorak langkah di persada seni. Amin
    .
    #haidaletops
    #teamletops

  •  385  11  22 November, 2017
  • FIRST MISSION ACCOMPLISHED 💖
.

Thank you kak ziera @nsabeauty.zierarostam . To be honest, a month before kakak down, tapi kak ziera bimbing kakak sampai on may and june, sale kakak melonjak sampai mampu menang insentif ni. 😇
.

Sape nak kakak share tips yang buat kakak melonjak n sampai menang insentif? Sapa nak kakak lead sampai mampu jana rm1000 sebulan? Alang2 iols nak menuntut kat seminar power ni, haa banyak nak share ni. Chingg! 💖
.

#nsabeauty #nsabeauventures #nsasquad #teamletops #theizzteam #agentwanted #dropshipwanted
  • FIRST MISSION ACCOMPLISHED 💖
    .

    Thank you kak ziera @nsabeauty.zierarostam . To be honest, a month before kakak down, tapi kak ziera bimbing kakak sampai on may and june, sale kakak melonjak sampai mampu menang insentif ni. 😇
    .

    Sape nak kakak share tips yang buat kakak melonjak n sampai menang insentif? Sapa nak kakak lead sampai mampu jana rm1000 sebulan? Alang2 iols nak menuntut kat seminar power ni, haa banyak nak share ni. Chingg! 💖
    .

    #nsabeauty #nsabeauventures #nsasquad #teamletops #theizzteam #agentwanted #dropshipwanted

  •  39  1  4 July, 2018
  • AS LEGACY ADA KOMBO TERBAIK UNTUK MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN . 
KOMBO BIZZY BODDY + BIZZY BODDY CONTOUR CREAM .
🔹Bizzy Boddy RM79.90
✅Membantu mengurangkan selera makan
✅Membuang toksin
✅Menurunkan kolestrol
✅Mencantikkan kulit
✅Memberikan tenaga
✅Mengimbangkan metabolisme tubuh
.
🔹Bizzy Boddy Contour Cream RM42.00
✅Membantu mengecilkan bahagian-bahagian tertentu
✅Boleh menghilangkan lenguh badan
✅Menegangkan kulit yang menggeleber
.
🔹Kombinasi kedua produk As Legacy ini dapat membantu mempercepatkan penurunan berat badan dari dalam dan luaran
.
⭐️Semua pembelian akan dapat FREE GIFT
.
⭐️🚘FREE COD Bukit Puchong, Putra Perdana, Puchong Prima, Putrajaya, Cyberjaya
.
⭐️Postage setiap hari
.
🛒📱+6012-7906601
🛒📱+6012-7906601
🛒📱+6012-7906601
.
#kombobizzyboddy #bizzyboddypuchong #bizzyboddycontourcream #nakkurus #aslegacypuchong
  • AS LEGACY ADA KOMBO TERBAIK UNTUK MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN .
    KOMBO BIZZY BODDY + BIZZY BODDY CONTOUR CREAM .
    🔹Bizzy Boddy RM79.90
    ✅Membantu mengurangkan selera makan
    ✅Membuang toksin
    ✅Menurunkan kolestrol
    ✅Mencantikkan kulit
    ✅Memberikan tenaga
    ✅Mengimbangkan metabolisme tubuh
    .
    🔹Bizzy Boddy Contour Cream RM42.00
    ✅Membantu mengecilkan bahagian-bahagian tertentu
    ✅Boleh menghilangkan lenguh badan
    ✅Menegangkan kulit yang menggeleber
    .
    🔹Kombinasi kedua produk As Legacy ini dapat membantu mempercepatkan penurunan berat badan dari dalam dan luaran
    .
    ⭐️Semua pembelian akan dapat FREE GIFT
    .
    ⭐️🚘FREE COD Bukit Puchong, Putra Perdana, Puchong Prima, Putrajaya, Cyberjaya
    .
    ⭐️Postage setiap hari
    .
    🛒📱+6012-7906601
    🛒📱+6012-7906601
    🛒📱+6012-7906601
    .
    #kombobizzyboddy #bizzyboddypuchong #bizzyboddycontourcream #nakkurus #aslegacypuchong

  •  11  2  6 February, 2019