#teamkekasihmakteh Instagram Photos & Videos

teamkekasihmakteh - 21.8k posts

Hashtag Popularity

4.7
average comments
129.7
average likes

Latest #teamkekasihmakteh Posts

  • Terbaikk tauu hampaa, satu ni confirm tak cukuppp tauuuu 😍😍

video credit to : @dnarfaziani

Orang Jitra, Kepala Batas & Alor Setar, siapa berkenan kami boleh COD. Klik ja link di bio profile kami untuk whatsapp. Ready stok tauu.
  • Terbaikk tauu hampaa, satu ni confirm tak cukuppp tauuuu 😍😍

    video credit to : @dnarfaziani

    Orang Jitra, Kepala Batas & Alor Setar, siapa berkenan kami boleh COD. Klik ja link di bio profile kami untuk whatsapp. Ready stok tauu.

  •  7  1  6 hours ago
  • Hello guys🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ are you ready for #kekasihpercuma😍😍 tapi sebelum tuh Majdah nak bagitau yang combo RAGA EDISI CEKELAT now ready stockk‼️‼️ after this mmg bye bye okay, no more EDISI CEKELAT ❌❌ so sesiapa yang belum grab EDISI CEKELAT combo RAGA boleh dm or click link in my bio 📲📲 #themelvinscircle #samtilla #kekasihlipmatte #kekasihlipmattekedah #syifamelvin #shidamelvin #syafiqamelvin #kekasihlipmatte #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmatteshahalam #kekasihlipmattepenang #satukekasihcukupke💄 #kekasihlipmattealorsetar #kekasihmeletop #meletopera #duitnow #kalutnakraya #kekasihzahirbatin
#kekasihhq #kekasihdihati
#kekasihlipmatteviralmalaysia 
#makeuplover #muabellaz
#ctdk #neelofa #teamkekasihmakteh #teamkekasihpia #teamkekasihmajdah #kekasihpercuma
  • Hello guys🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ are you ready for #kekasihpercuma😍😍 tapi sebelum tuh Majdah nak bagitau yang combo RAGA EDISI CEKELAT now ready stockk‼️‼️ after this mmg bye bye okay, no more EDISI CEKELAT ❌❌ so sesiapa yang belum grab EDISI CEKELAT combo RAGA boleh dm or click link in my bio 📲📲 #themelvinscircle #samtilla #kekasihlipmatte #kekasihlipmattekedah #syifamelvin #shidamelvin #syafiqamelvin #kekasihlipmatte #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmatteshahalam #kekasihlipmattepenang #satukekasihcukupke💄 #kekasihlipmattealorsetar #kekasihmeletop #meletopera #duitnow #kalutnakraya #kekasihzahirbatin
    #kekasihhq #kekasihdihati
    #kekasihlipmatteviralmalaysia
    #makeuplover #muabellaz
    #ctdk #neelofa #teamkekasihmakteh #teamkekasihpia #teamkekasihmajdah #kekasihpercuma

  •  7  0  7 hours ago
  • Siapa ingat ni tema untuk edisi apa?😆

Harini ni farahdii nak cerita sikit pasal habit org BERJAYA !

Antara habit org berjaya ialah 👇🏻👇🏻👇🏻

1. Bangun awal 

Hasil kajian jutawan2 dunia , hampir kesemua mereka mulakan hari seawal 5 pagi! Kita didik diri utk bangun awal setiap hari, rezeki akan dtg mencurah curah , jom kita cuba!

2. Cari ilmu

Bila kita smpai satu fasa dalam hidup kita yg kita rasa kita dah tahu semuanya, itulah permulaan kejatuhan hidup kita ! 

Org berjaya takkan rasa dirinya pandai ! Makin banyak ilmu yg dapat, makin banyak yg kita tak tahu sebenarnya ❤️

3. Circle yg membawa kejayaan !

Siapa kita hari ini adalah ditentukan oleh siapa Circle / kawan2 kita 5 tahun lepas
Dan siapa kita 5 tahun akan dtg adalah ditentukan oleh siapa Circle kita hari ini. Circle yg tepat adalah yg akan support dan bantu utk sama2 capai kejayaan 🔥🔥🔥🔥

#teamfarahdii #feedbackfarahdii #kekasihpenang #kekasihusmpenang #kekasihhq #themelvinscircle #kekasihlipmatte #kekasihpekanpahang #teamyayan #teamsueha #teamkekasihmakteh #kekasihlimitededition #kekasih
  • Siapa ingat ni tema untuk edisi apa?😆

    Harini ni farahdii nak cerita sikit pasal habit org BERJAYA !

    Antara habit org berjaya ialah 👇🏻👇🏻👇🏻

    1. Bangun awal

    Hasil kajian jutawan2 dunia , hampir kesemua mereka mulakan hari seawal 5 pagi! Kita didik diri utk bangun awal setiap hari, rezeki akan dtg mencurah curah , jom kita cuba!

    2. Cari ilmu

    Bila kita smpai satu fasa dalam hidup kita yg kita rasa kita dah tahu semuanya, itulah permulaan kejatuhan hidup kita !

    Org berjaya takkan rasa dirinya pandai ! Makin banyak ilmu yg dapat, makin banyak yg kita tak tahu sebenarnya ❤️

    3. Circle yg membawa kejayaan !

    Siapa kita hari ini adalah ditentukan oleh siapa Circle / kawan2 kita 5 tahun lepas
    Dan siapa kita 5 tahun akan dtg adalah ditentukan oleh siapa Circle kita hari ini. Circle yg tepat adalah yg akan support dan bantu utk sama2 capai kejayaan 🔥🔥🔥🔥

    #teamfarahdii #feedbackfarahdii #kekasihpenang #kekasihusmpenang #kekasihhq #themelvinscircle #kekasihlipmatte #kekasihpekanpahang #teamyayan #teamsueha #teamkekasihmakteh #kekasihlimitededition #kekasih

  •  15  0  7 hours ago
  • Mwahh ciked 😘

Orang Jitra, Kepala Batas & Alor Setar, siapa berkenan kami boleh COD. Klik ja link di bio profile kami untuk whatsapp. Ready stok tauu.
  • Mwahh ciked 😘

    Orang Jitra, Kepala Batas & Alor Setar, siapa berkenan kami boleh COD. Klik ja link di bio profile kami untuk whatsapp. Ready stok tauu.

  •  7  1  1 July, 2020
  • SAPA KAT SINI PEMINAT COMBO CINTA?? BELANJA LIKE SIKIT🥰
.
.
Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
.
Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻
.
.
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
📲011-3710 4702/ 019-4378919
. .
COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
.
#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #kekasihbatin #kekasihzahir #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #kekasihraya #kekasihtetapraya #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #kalutsungguhraya #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar
  • SAPA KAT SINI PEMINAT COMBO CINTA?? BELANJA LIKE SIKIT🥰
    .
    .
    Hampa yang mana berminat nak jadi agent dropship pon boleh, laju laju PM hakak nahh.. hakak balas sepantas kilat .. Jum QAMAI-QAMAI ORDER KEKASIH .
    .
    Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @kekasih.bandaralorsetar ATAU WhatsApp👇🏻
    .
    .
    📲011-3710 4702/ 019-4378919
    📲011-3710 4702/ 019-4378919
    📲011-3710 4702/ 019-4378919
    . .
    COD🚙setiap hari seluruh PEKAN ALOR SETAR, JITRA, MERGONG , HUTAN KAMPUNG, POKOK SENA, PENDANG dan POSTAGE📮ke seluruh Malaysia
    .
    #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #kekasihbatin #kekasihzahir #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #kekasihraya #kekasihtetapraya #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #kalutsungguhraya #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar

  •  25  0  1 July, 2020
  • MERMAID ‼️‼️

.

Kombo: QALBU (biru)
Kod: TAIL & PEARL
. 
Kombo: SANUBARI (pink)
Kod: SHELL & SAND
.
Diperbuat dari👇🏻
.
👄Vitamin E
👄Argan Oil
👄Shea Butter
.
Kelebihan kekaSih Lipmatte Edisi MERMAID👇🏻
.
💋Ada 4 warna.
💋Long lasting.
💋Water proof
💋Bersifat Lightweight
💋Tak melekit & tak melekat.
💋Tekstur yang sangat ringan
💋Merawat bibir kering & tak menghitamkan bibir
💋Mengurangkan garis halus pada permukaan bibir.
💋Tiada bahan kimia & Bebas Paraben.
💋Bau wangi iaitu bau anggur

.

Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @ftnliyanaaa ATAU WhatsApp👇🏻
.
.
📲017-5649153
📲 017-5649153
📲 017-5649153
. 

COD🚙setiap hari

 POSTAGE📮ke seluruh Malaysia

#kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #kekasihsanubri #kekasihqalbu #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #kekasihtetapraya #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #kalutsungguhraya #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar
  • MERMAID ‼️‼️

    .

    Kombo: QALBU (biru)
    Kod: TAIL & PEARL
    .
    Kombo: SANUBARI (pink)
    Kod: SHELL & SAND
    .
    Diperbuat dari👇🏻
    .
    👄Vitamin E
    👄Argan Oil
    👄Shea Butter
    .
    Kelebihan kekaSih Lipmatte Edisi MERMAID👇🏻
    .
    💋Ada 4 warna.
    💋Long lasting.
    💋Water proof
    💋Bersifat Lightweight
    💋Tak melekit & tak melekat.
    💋Tekstur yang sangat ringan
    💋Merawat bibir kering & tak menghitamkan bibir
    💋Mengurangkan garis halus pada permukaan bibir.
    💋Tiada bahan kimia & Bebas Paraben.
    💋Bau wangi iaitu bau anggur

    .

    Sebarang pembelian, sila klik link kat bio @ftnliyanaaa ATAU WhatsApp👇🏻
    .
    .
    📲017-5649153
    📲 017-5649153
    📲 017-5649153
    .

    COD🚙setiap hari

    POSTAGE📮ke seluruh Malaysia

    #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #kekasihsanubri #kekasihqalbu #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #kekasihtetapraya #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #kalutsungguhraya #neelofa #raya2020 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah #kekasihalorsetar

  •  10  0  1 July, 2020

Top #teamkekasihmakteh Posts

  • SURPRISE SANGAT DAPAT TELEKUNG SITI KHADIJAH BERSEMPENA DENGAN REWARD UMRAH 🕋 YANG BERMULA PADA MAC-OGOS 2020 CHALLENGE
.
Untuk REWARD ITALY trip, SYUKUR sangat sangat sebab setakat ni layak dapat 4 tiket seterusnya dapat bawa 3 anak team bersama sama ke Italy✈️🇮🇪
.
Dan untuk REWARD UMRAH pula, azam kami untuk buat lagi sales BERJUTA JUTA RINGGIT supaya kami boleh bawa ramai lagi anak anak #teamkekasihmakteh untuk menunaikan umrah bersama sama dengan Founders.
Doakan moga hajat kami tercapai. Aameen🤲🏻
.
#satukekasihcukupke #kekasihhq #themelvinscircle #samtilla #loveedition #cintaabadi #kuncicintaabadi
  • SURPRISE SANGAT DAPAT TELEKUNG SITI KHADIJAH BERSEMPENA DENGAN REWARD UMRAH 🕋 YANG BERMULA PADA MAC-OGOS 2020 CHALLENGE
    .
    Untuk REWARD ITALY trip, SYUKUR sangat sangat sebab setakat ni layak dapat 4 tiket seterusnya dapat bawa 3 anak team bersama sama ke Italy✈️🇮🇪
    .
    Dan untuk REWARD UMRAH pula, azam kami untuk buat lagi sales BERJUTA JUTA RINGGIT supaya kami boleh bawa ramai lagi anak anak #teamkekasihmakteh untuk menunaikan umrah bersama sama dengan Founders.
    Doakan moga hajat kami tercapai. Aameen🤲🏻
    .
    #satukekasihcukupke #kekasihhq #themelvinscircle #samtilla #loveedition #cintaabadi #kuncicintaabadi

  •  370  29  22 February, 2020
  • Lies the future 🍃 . .

Alhamdulillah dapat share rezeki dengan anak team sueha harini. Shopping 1K++ untuk reward anak team🔥🔥🔥 congrats All fighter #teamsueha #teamkekasihmakteh #themelvinscircle
  • Lies the future 🍃 . .

    Alhamdulillah dapat share rezeki dengan anak team sueha harini. Shopping 1K++ untuk reward anak team🔥🔥🔥 congrats All fighter #teamsueha #teamkekasihmakteh #themelvinscircle

  •  564  9  30 November, 2019
  • Harini sy nak bagitahu satu cerita.....
.
.
Permulaan Kekasih.. kami sebenarnya nervous takut tak ada org nak beli produk dari kami, maklumla.. baru sgt, and mana lah org nak join team Kekasih, dah la tak kenal.. produk lipmatte tu ramai dah org jual ... hmmm...
.
.
Kuasa Allah, Dia bentangkan rezeki seluas luas alam.. Alhamdulillah.
.
Nak cerita pasal Stokis kami sorang ni, kami panggil dia Makteh @kekasihthemelvins_beauty ... bulan pertama dgn Kekasih, total restock dia pada kami is RM 110k ... Allahu, dia lah antara pembawa2 rezeki Allah kpd kami.. terima kasih #teamkekasihmakteh
.
.
Tahu tak? Umur dia dah 40 plus .. banyangkan dgn umur 40 tahun and suri rumah sepenuh masa , jaga anak kecik umur 4 tahun pulak tu.. dia dapat buat Sale mcm tu... .
.
Betullah org kata, tak ada yg mustahil dlm hidup ni kalau kita positif ... sebenarnya diri dan minda kita tu saja penghalang antara kita dan kejayaan ... bila minda positif , semua perlakuan kita akan menghala ke arah kejayaan .
.
Syukur Ya Allah, kami tahu.. dlm rezeki kami terselit rezeki ramaiiii lg org lain... syg sgt #themelvinscircle ... famili kami ❤️
  • Harini sy nak bagitahu satu cerita.....
    .
    .
    Permulaan Kekasih.. kami sebenarnya nervous takut tak ada org nak beli produk dari kami, maklumla.. baru sgt, and mana lah org nak join team Kekasih, dah la tak kenal.. produk lipmatte tu ramai dah org jual ... hmmm...
    .
    .
    Kuasa Allah, Dia bentangkan rezeki seluas luas alam.. Alhamdulillah.
    .
    Nak cerita pasal Stokis kami sorang ni, kami panggil dia Makteh @kekasihthemelvins_beauty ... bulan pertama dgn Kekasih, total restock dia pada kami is RM 110k ... Allahu, dia lah antara pembawa2 rezeki Allah kpd kami.. terima kasih #teamkekasihmakteh
    .
    .
    Tahu tak? Umur dia dah 40 plus .. banyangkan dgn umur 40 tahun and suri rumah sepenuh masa , jaga anak kecik umur 4 tahun pulak tu.. dia dapat buat Sale mcm tu... .
    .
    Betullah org kata, tak ada yg mustahil dlm hidup ni kalau kita positif ... sebenarnya diri dan minda kita tu saja penghalang antara kita dan kejayaan ... bila minda positif , semua perlakuan kita akan menghala ke arah kejayaan .
    .
    Syukur Ya Allah, kami tahu.. dlm rezeki kami terselit rezeki ramaiiii lg org lain... syg sgt #themelvinscircle ... famili kami ❤️

  •  1,900  81  3 July, 2019
  • SAPALAH AGAKNYA YANG DAPAT IKOT KAMI PEGI KE ITALY PASNI✈️🇨🇮
.
Sepanjang pengalaman kami join famili #themelvinscircle selalunya bila launch ja Edisi baru, konfim sales beratus ribu ringgit💰💰💰
.
Jadi firasat kami untuk #TULUSUCI pun sama, jadi tunggu apa lagi jangan pikiaq lama lama... Bila lagi nak buat duit ribu ribu dengan #teamkekasihmakteh .
.
Yang pastinya, sapa SALES yang paling LETOPS dapat ikot kami pi Italy.. weehuuuu.. (harap harap masa pi tu Italy takdak bah)
.
.
#kekasihhq #kekasihlipmatte
  • SAPALAH AGAKNYA YANG DAPAT IKOT KAMI PEGI KE ITALY PASNI✈️🇨🇮
    .
    Sepanjang pengalaman kami join famili #themelvinscircle selalunya bila launch ja Edisi baru, konfim sales beratus ribu ringgit💰💰💰
    .
    Jadi firasat kami untuk #TULUSUCI pun sama, jadi tunggu apa lagi jangan pikiaq lama lama... Bila lagi nak buat duit ribu ribu dengan #teamkekasihmakteh .
    .
    Yang pastinya, sapa SALES yang paling LETOPS dapat ikot kami pi Italy.. weehuuuu.. (harap harap masa pi tu Italy takdak bah)
    .
    .
    #kekasihhq #kekasihlipmatte

  •  119  12  15 November, 2019
  • THROWBACK 16 Nov 2019
.
Last dapat sijil camni masa kami graduate dari Fakulti Perakaunan, UiTM Shah Alam taon 1997👩🏻‍🎓🤣
.
Tak sangka lepas 22 taon, dapat lagi sijil tapi kali ni berbeza sebab diiktiraf sebagai salah seorang wakil jualan jenama produk tempatan yang makin dikenali di Malaysia. Syabas @kekasih_hq 👏🏻👏🏻
.
.
#kekasih #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh
  • THROWBACK 16 Nov 2019
    .
    Last dapat sijil camni masa kami graduate dari Fakulti Perakaunan, UiTM Shah Alam taon 1997👩🏻‍🎓🤣
    .
    Tak sangka lepas 22 taon, dapat lagi sijil tapi kali ni berbeza sebab diiktiraf sebagai salah seorang wakil jualan jenama produk tempatan yang makin dikenali di Malaysia. Syabas @kekasih_hq 👏🏻👏🏻
    .
    .
    #kekasih #kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #teamkekasihmakteh

  •  123  8  25 November, 2019