#teamkaktila Instagram Photos & Videos

teamkaktila - 79.6k posts

Hashtag Popularity

14.9
average comments
42.6
average likes

Latest #teamkaktila Posts

  • NAK BADAN SLIM TAPI ASYIK MENGUNYAH 24JAM ?? .
. 
Macam mana nak turun berat kalau kita duk makan je tanpa henti kan. Ofcos badan jadi makin berisi. Bilanya nak kurus mcm tu 😂
.
KLUBNA akan automatik kurangkan selera makan uolss. .
. 
So kalau ada yg jenis kuat makan tu wajib amalkan kopi klubna ni skrg ok. Pm je sis kalau nak order😘❤️
#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020
  • NAK BADAN SLIM TAPI ASYIK MENGUNYAH 24JAM ?? .
    .
    Macam mana nak turun berat kalau kita duk makan je tanpa henti kan. Ofcos badan jadi makin berisi. Bilanya nak kurus mcm tu 😂
    .
    KLUBNA akan automatik kurangkan selera makan uolss. .
    .
    So kalau ada yg jenis kuat makan tu wajib amalkan kopi klubna ni skrg ok. Pm je sis kalau nak order😘❤️
    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020

  •  6  0  1 hour ago
  • NAK BADAN SLIM TAPI ASYIK MENGUNYAH 24JAM ?? .
. 
Macam mana nak turun berat kalau kita duk makan je tanpa henti kan. Ofcos badan jadi makin berisi. Bilanya nak kurus mcm tu 😂
.
KLUBNA akan automatik kurangkan selera makan uolss. .
. 
So kalau ada yg jenis kuat makan tu wajib amalkan kopi klubna ni skrg ok. Pm je sis kalau nak order😘❤️
#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020
  • NAK BADAN SLIM TAPI ASYIK MENGUNYAH 24JAM ?? .
    .
    Macam mana nak turun berat kalau kita duk makan je tanpa henti kan. Ofcos badan jadi makin berisi. Bilanya nak kurus mcm tu 😂
    .
    KLUBNA akan automatik kurangkan selera makan uolss. .
    .
    So kalau ada yg jenis kuat makan tu wajib amalkan kopi klubna ni skrg ok. Pm je sis kalau nak order😘❤️
    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020

  •  7  0  1 hour ago
  • LOST 10KG DGN #KAKICANTIQTEAADVANCE 🔥
.
Baru few months cuba detox sis ni berjaya lost 10kg. Plg best katanya bdn sy makin ringan, dh ada shape, peha lengan pinggul semua mengecil, muka runcing 😍
.
Skrg dh confident nk bergaya dgn mcm2 baju & seluar sbbnya size senang cari lps tu dh muat dgn size kecik. Haa hasil consistent mmg xpernah mengecewakan. Try 1 set kita guide awk follow tips kurus extra yg kita share kan inshaAllah seawal sebulan blh lost 2-5kg. Byk tu kalau x grab peluang ni mmg rugi 🤭
.
Harga: RM35 per box + FREE SHAKER
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • LOST 10KG DGN #KAKICANTIQTEAADVANCE 🔥
    .
    Baru few months cuba detox sis ni berjaya lost 10kg. Plg best katanya bdn sy makin ringan, dh ada shape, peha lengan pinggul semua mengecil, muka runcing 😍
    .
    Skrg dh confident nk bergaya dgn mcm2 baju & seluar sbbnya size senang cari lps tu dh muat dgn size kecik. Haa hasil consistent mmg xpernah mengecewakan. Try 1 set kita guide awk follow tips kurus extra yg kita share kan inshaAllah seawal sebulan blh lost 2-5kg. Byk tu kalau x grab peluang ni mmg rugi 🤭
    .
    Harga: RM35 per box + FREE SHAKER
    Postage : RM8 SM / RM12 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  0  1  2 hours ago
  • TEH KURUS VIRAL! BERJAYA LOST 13KG TANPA SENAM DGN #KAKICANTIQTEAADVANCE 🔥
.
Customer sis update testi dia sendiri uolls ! Hasil consistent detox terus lost 13kg ! Perut kempis, lengan peha sado dh mengecil, body reshape ada cutting, muka runcing cantik sgt dgn hanya amalkan teh kurus viral sis je 😍
.
Tanpa senam tanpa berlapar. Kita ajar awk mkn 5-6kali sehari dgn portion yg btl tp blh lost berkilo2. Berminat meh pm sis share tips kurus free saja x grab rugi 🤪
.
Harga : RM35 / 1 box + FREE SHAKER
Postage : RM8sm / RM12ss
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • TEH KURUS VIRAL! BERJAYA LOST 13KG TANPA SENAM DGN #KAKICANTIQTEAADVANCE 🔥
    .
    Customer sis update testi dia sendiri uolls ! Hasil consistent detox terus lost 13kg ! Perut kempis, lengan peha sado dh mengecil, body reshape ada cutting, muka runcing cantik sgt dgn hanya amalkan teh kurus viral sis je 😍
    .
    Tanpa senam tanpa berlapar. Kita ajar awk mkn 5-6kali sehari dgn portion yg btl tp blh lost berkilo2. Berminat meh pm sis share tips kurus free saja x grab rugi 🤪
    .
    Harga : RM35 / 1 box + FREE SHAKER
    Postage : RM8sm / RM12ss
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  2  1  2 hours ago
  • BERJAYA LOST 8KG DGN #KAKICANTIQTEAADVANCE 🔥
.
Modal RM35 je tp boleh buang lemak berkilo2 ! Sis ni try sebulan lbh je detox terus lost 8kg. Body makin slim, pinggang ramping, peha lengan pinggul lebar dh mengecil. Cantik sgt skrg tau 🥰
.
Produk murah berpatutan tp dijamin selamat, lulus KKM yg penting berkesan tau. Seawal 2 minggu lost 2-5kg siapa nk meh pm sis segera sis bantu sampai kurus 😉
.
Harga: RM35 per box + FREE SHAKER
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860
  • BERJAYA LOST 8KG DGN #KAKICANTIQTEAADVANCE 🔥
    .
    Modal RM35 je tp boleh buang lemak berkilo2 ! Sis ni try sebulan lbh je detox terus lost 8kg. Body makin slim, pinggang ramping, peha lengan pinggul lebar dh mengecil. Cantik sgt skrg tau 🥰
    .
    Produk murah berpatutan tp dijamin selamat, lulus KKM yg penting berkesan tau. Seawal 2 minggu lost 2-5kg siapa nk meh pm sis segera sis bantu sampai kurus 😉
    .
    Harga: RM35 per box + FREE SHAKER
    Postage : RM8 SM / RM12 SS
    .
    📲 MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

  •  1  1  2 hours ago
  • KAKI CANTIQ TEA 

Menghilangkan jeragat dan jerawat 
Melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan 
Membersihkan kulit 
Awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit
PENDAFTARAN DROPSHIP DAN AGENT DIBUKA. 
0162149144
.
#kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #teamkaktila#kctadvancelutrajaya
#kakicantiqteaputrajaya #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik  #kecantikan #DTRTKT0908
  • KAKI CANTIQ TEA

    Menghilangkan jeragat dan jerawat
    Melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan
    Membersihkan kulit
    Awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit
    PENDAFTARAN DROPSHIP DAN AGENT DIBUKA.
    0162149144
    .
    #kurus #kuruscantik #gemuk #penggemukbadan #sembelit #kopiviral #kopikurus #teaviral #teakurus #klubnalaleh #medinadesire #produktrending #produkviral #testimoniklubnalaleh #teamkaktila#kctadvancelutrajaya
    #kakicantiqteaputrajaya #agentdiperlukan #agentdropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #universitimalaya #universitimalyasia #putih #comel #cantik #kosmetik #kecantikan #DTRTKT0908

  •  6  6  2 hours ago
  • selamat Tenghari sep awak❤️❤️

Lunch dh ke ter,Syira baru settle packing ni utk postage dan cod ptg ni...

Settle hok postage dlu sbb nya adik jnt nk mai pickup jap lagi...

Nak set #klubnalaleh meh wasap syira yer nk join stokis dan agent pon blh😀.

Stokis RM1908
Agent RM 290

wasap Syira 0179046588 @ tekan shj link di bio k❤️

#openstokisdanagent
#klubnalaleh #teamSyira ##DTRTKT0908
#teamkaktila
  • selamat Tenghari sep awak❤️❤️

    Lunch dh ke ter,Syira baru settle packing ni utk postage dan cod ptg ni...

    Settle hok postage dlu sbb nya adik jnt nk mai pickup jap lagi...

    Nak set #klubnalaleh meh wasap syira yer nk join stokis dan agent pon blh😀.

    Stokis RM1908
    Agent RM 290

    wasap Syira 0179046588 @ tekan shj link di bio k❤️

    #openstokisdanagent
    #klubnalaleh #teamSyira # #DTRTKT0908
    #teamkaktila

  •  7  6  2 hours ago
  • JOM KITA TAMBAH TENAGA,
MULAKAN HARI DENGAN DENGAN KOPI KLUBNA
.
 badan makin bertenaga tanpa LESU. Selera makan pun terkawal dan lebih mudah memilih makanan yang betul untuk turun berat
.
Hasilnya pasti tak mengecewakan, korang buat senaman 10 minit pun dah boleh berpeluh-peluh bila mulakan hari dengan kopi klubna
  • JOM KITA TAMBAH TENAGA,
    MULAKAN HARI DENGAN DENGAN KOPI KLUBNA
    .
     badan makin bertenaga tanpa LESU. Selera makan pun terkawal dan lebih mudah memilih makanan yang betul untuk turun berat
    .
    Hasilnya pasti tak mengecewakan, korang buat senaman 10 minit pun dah boleh berpeluh-peluh bila mulakan hari dengan kopi klubna

  •  8  7  2 hours ago
  • Minum klubna ni dapat bantu buang lemak dalam badan uolss.
.
Kopi klubna jugak boleh mengenyangkan perut uolss tau. 
.
So bila uolss minum kopi ni rasa nak makan  makanan atau minuman manis pun akan hilang sekelip mata. 
.
Sesuai sgt utk bantu uolss yg nak diet secara sihat tanpa perlu siksa berlapar ❤️

#Teamkaktila
#Teamkakdayat
#Agentklubnalalehkemaman
  • Minum klubna ni dapat bantu buang lemak dalam badan uolss.
    .
    Kopi klubna jugak boleh mengenyangkan perut uolss tau.
    .
    So bila uolss minum kopi ni rasa nak makan makanan atau minuman manis pun akan hilang sekelip mata.
    .
    Sesuai sgt utk bantu uolss yg nak diet secara sihat tanpa perlu siksa berlapar ❤️

    #Teamkaktila
    #Teamkakdayat
    #Agentklubnalalehkemaman

  •  0  0  2 hours ago
  • Kalau habis 1 set ni rasanya dah boleh geng body ala Che Ta da ni. 

Tak payah nak pakai bengkung untuk sorok lemak lagi dah sebab dengan KLUBNA LALEH ni kita buang terus lemak-lemak tu.  Takyah sorok perut tapi perut terus kempisss macam belon kena cucuk dgn jarum. Kempis je.

So korang jangan ragu-ragu. Nanti org lain makin KURUS makin cantik awak bawak lemak lagi.  Meh cepat dm kami atau terus tekan link wasap kt profile 😉

#klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang
  • Kalau habis 1 set ni rasanya dah boleh geng body ala Che Ta da ni.

    Tak payah nak pakai bengkung untuk sorok lemak lagi dah sebab dengan KLUBNA LALEH ni kita buang terus lemak-lemak tu. Takyah sorok perut tapi perut terus kempisss macam belon kena cucuk dgn jarum. Kempis je.

    So korang jangan ragu-ragu. Nanti org lain makin KURUS makin cantik awak bawak lemak lagi. Meh cepat dm kami atau terus tekan link wasap kt profile 😉

    #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

  •  2  0  2 hours ago
  • Kalau habis 1 set ni rasanya dah boleh geng body ala Che Ta da ni. 

Tak payah nak pakai bengkung untuk sorok lemak lagi dah sebab dengan KLUBNA LALEH ni kita buang terus lemak-lemak tu.  Takyah sorok perut tapi perut terus kempisss macam belon kena cucuk dgn jarum. Kempis je.

So korang jangan ragu-ragu. Nanti org lain makin KURUS makin cantik awak bawak lemak lagi.  Meh cepat dm kami atau terus tekan link wasap kt profile 😉

#klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang
  • Kalau habis 1 set ni rasanya dah boleh geng body ala Che Ta da ni.

    Tak payah nak pakai bengkung untuk sorok lemak lagi dah sebab dengan KLUBNA LALEH ni kita buang terus lemak-lemak tu. Takyah sorok perut tapi perut terus kempisss macam belon kena cucuk dgn jarum. Kempis je.

    So korang jangan ragu-ragu. Nanti org lain makin KURUS makin cantik awak bawak lemak lagi. Meh cepat dm kami atau terus tekan link wasap kt profile 😉

    #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

  •  1  0  2 hours ago
  • Kalau habis 1 set ni rasanya dah boleh geng body ala Che Ta da ni. 

Tak payah nak pakai bengkung untuk sorok lemak lagi dah sebab dengan KLUBNA LALEH ni kita buang terus lemak-lemak tu.  Takyah sorok perut tapi perut terus kempisss macam belon kena cucuk dgn jarum. Kempis je.

So korang jangan ragu-ragu. Nanti org lain makin KURUS makin cantik awak bawak lemak lagi.  Meh cepat dm kami atau terus tekan link wasap kt profile 😉

#klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang
  • Kalau habis 1 set ni rasanya dah boleh geng body ala Che Ta da ni.

    Tak payah nak pakai bengkung untuk sorok lemak lagi dah sebab dengan KLUBNA LALEH ni kita buang terus lemak-lemak tu. Takyah sorok perut tapi perut terus kempisss macam belon kena cucuk dgn jarum. Kempis je.

    So korang jangan ragu-ragu. Nanti org lain makin KURUS makin cantik awak bawak lemak lagi. Meh cepat dm kami atau terus tekan link wasap kt profile 😉

    #klubnalalehputrajaya #kopikurus #klubnalalehbangi #codbangi #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus #klubnalalehhq #leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#teamkaktila#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia #lafazkankalimahcintamu #makanansihat #klubnalalehkajang

  •  1  0  2 hours ago
  • Jadual waktu makan dan jumlah pengambilan kalori sangat penting untuk turunkan berat badan
.
Ada yang nak tau Caranya? Meh kita sembang santai. Diet tak boleh stress, kena happy je. Kalau stress lgi susah nak turun berat badan, lagi susah nak kawal makan
.
Jom amik tau sedikit pasal diet. Ilmu penting, boleh guna sepanjang hayat.

#teamkaktila #klubnalaleh #sayanakkuruscepat #diettanpalapar #codserikembangan
  • Jadual waktu makan dan jumlah pengambilan kalori sangat penting untuk turunkan berat badan
    .
    Ada yang nak tau Caranya? Meh kita sembang santai. Diet tak boleh stress, kena happy je. Kalau stress lgi susah nak turun berat badan, lagi susah nak kawal makan
    .
    Jom amik tau sedikit pasal diet. Ilmu penting, boleh guna sepanjang hayat.

    #teamkaktila #klubnalaleh #sayanakkuruscepat #diettanpalapar #codserikembangan

  •  6  6  2 hours ago
  • 😀 Apa Itu Obesiti?

Obesiti berlaku apabila berlakunya pengumpulan lemak dalam badan. Ia bukan satu penyakit.🤔 

Tahukah anda, walaupun obesiti bukanlah satu penyakit, ia lebih berbahaya😱😳

Obesiti merupakan indikator kepada serangan penyakit-penyakit berbahaya seperti serangan jantung, kencing manis ,tekanan darah tinggi, sakit belakang, dan strok.😰

Jadi dapatkan Klubna Laleh anda sekarang🤩
SEDAP!

Secawan sudah mengenyangkan.
Segelas sudah boleh melawaskan pembuangan.

Seminggu boleh singkirkan 1-3kg lemak TAK berguna.

#klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
#perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia 
#deepavali2020 #teamtilaga 

Agent ID : TP7-PL16-KL1MED
  • 😀 Apa Itu Obesiti?

    Obesiti berlaku apabila berlakunya pengumpulan lemak dalam badan. Ia bukan satu penyakit.🤔

    Tahukah anda, walaupun obesiti bukanlah satu penyakit, ia lebih berbahaya😱😳

    Obesiti merupakan indikator kepada serangan penyakit-penyakit berbahaya seperti serangan jantung, kencing manis ,tekanan darah tinggi, sakit belakang, dan strok.😰

    Jadi dapatkan Klubna Laleh anda sekarang🤩
    SEDAP!

    Secawan sudah mengenyangkan.
    Segelas sudah boleh melawaskan pembuangan.

    Seminggu boleh singkirkan 1-3kg lemak TAK berguna.

    #klubnalaleh #kuruscepat #sexycurve #sizezero #coachkurus #medinadesire #teampriyaviknesvaran #teamkaktila #transformation #kopiviral #producttrending
    #perutkempis #agentdropshipwanted  #onlineincome #deina #slimcoach #azamkurus #tipskurus #indianwedding #confinmentmalaysia  #detoxdrink #greencoffee #xsperfectdrink #astroulagam #vacancymalaysia
    #deepavali2020 #teamtilaga

    Agent ID : TP7-PL16-KL1MED

  •  2  0  3 hours ago
  • Zero cost marketing ni memang siapa masuk teamkaktila,semua dah terbentang luas dekat 
Zero Cost  Marketing by Shila tila

Semua team kena la hadam dulu A to Z tu semua yang ada di group ni dari sekecil2 perkara Kak Shila ajar dekat situ.Dah belajar kena apply ,
Dah apply baru korang akan tau hasilnya.SIMPLEKAN.

Coaching dengan Kak Shila ni lebih kepada masalah yang korang hadapi sekarang,Lebih kepada bagaimana nak grow team,handle team,apa next kena buat,grow bisnes dan ada juga keputusan2 yang team akan rujuk Kak Shila dulu.

Rujukan bukan bermakna Kak Shila ni teror sangat tapi sebab Kak Shila makan garam dulu.
Kalau datang nak tanya camner Saya nak bisnes dekat fb/ig memang awal2  hari la Kak Shila bebel la sebab semua benda basic dah sedia digroup coaching.😉

Datang la dengan soalan2 yang korang tak faham lagi tentang isi dalam group coaching ,Jangan tunggu disuap ajer,tapi sentiasa la rasa tak cukup disuap haaa faham ke faham ni?

Nak buat ke tak jer!
Mals ke rajin tu jer!
Full stop 

Tak pandai tak per sebab karpet merah penuh dengan ilmu dah siap dah .

Modal 4 angka pulangan 5 ,6 angka.
Join Teamkaktila sekarang.

#teamkaktila#KlubnaLaleh
#TeaDetox#lLotionMaryam 
#LeaderStokisAgentDropshipWanted
#MarketingPercuma#StayAtHome
#MASTERPLATINUMLEADER
  • Zero cost marketing ni memang siapa masuk teamkaktila,semua dah terbentang luas dekat
    Zero Cost Marketing by Shila tila

    Semua team kena la hadam dulu A to Z tu semua yang ada di group ni dari sekecil2 perkara Kak Shila ajar dekat situ.Dah belajar kena apply ,
    Dah apply baru korang akan tau hasilnya.SIMPLEKAN.

    Coaching dengan Kak Shila ni lebih kepada masalah yang korang hadapi sekarang,Lebih kepada bagaimana nak grow team,handle team,apa next kena buat,grow bisnes dan ada juga keputusan2 yang team akan rujuk Kak Shila dulu.

    Rujukan bukan bermakna Kak Shila ni teror sangat tapi sebab Kak Shila makan garam dulu.
    Kalau datang nak tanya camner Saya nak bisnes dekat fb/ig memang awal2 hari la Kak Shila bebel la sebab semua benda basic dah sedia digroup coaching.😉

    Datang la dengan soalan2 yang korang tak faham lagi tentang isi dalam group coaching ,Jangan tunggu disuap ajer,tapi sentiasa la rasa tak cukup disuap haaa faham ke faham ni?

    Nak buat ke tak jer!
    Mals ke rajin tu jer!
    Full stop

    Tak pandai tak per sebab karpet merah penuh dengan ilmu dah siap dah .

    Modal 4 angka pulangan 5 ,6 angka.
    Join Teamkaktila sekarang.

    #teamkaktila #KlubnaLaleh
    #TeaDetox #lLotionMaryam
    #LeaderStokisAgentDropshipWanted
    #MarketingPercuma #StayAtHome
    #MASTERPLATINUMLEADER

  •  0  0  3 hours ago

Top #teamkaktila Posts

  • Dalam business ni
Pandai saja tak cukup jika tak ada RAJIN dan SABAR ❤️💪🏻

Masih tak boleh move on ke macam mana

A little throwback wont hurt kennn 🤪

Team buiding
Team coaching
Teamfafa

#teamfafa
#teamkaktila
#leaderpaan
#masterleadershilla
  • Dalam business ni
    Pandai saja tak cukup jika tak ada RAJIN dan SABAR ❤️💪🏻

    Masih tak boleh move on ke macam mana

    A little throwback wont hurt kennn 🤪

    Team buiding
    Team coaching
    Teamfafa

    #teamfafa
    #teamkaktila
    #leaderpaan
    #masterleadershilla

  •  179  62  1 July, 2020
  • Kelmarin mak leader dapat reward..
Hari ni mak leader teamfafa pulak cari reward untuk anak team 😉

Belanja lagi reward team..tak cukup lagi 🤣🤣🤣
Itu laa lambat benor masuk kedai hari ni.. Tak apa kan kasi excuse hari minggu 🤣

#teamfafa are u readyyyyyy 💪🏻💪🏻💪🏻 #klubnalaleh
#leaderteamfafa
#teamkaktila 
#teamfafa
  • Kelmarin mak leader dapat reward..
    Hari ni mak leader teamfafa pulak cari reward untuk anak team 😉

    Belanja lagi reward team..tak cukup lagi 🤣🤣🤣
    Itu laa lambat benor masuk kedai hari ni.. Tak apa kan kasi excuse hari minggu 🤣

    #teamfafa are u readyyyyyy 💪🏻💪🏻💪🏻 #klubnalaleh
    #leaderteamfafa
    #teamkaktila
    #teamfafa

  •  138  50  7 June, 2020
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja.  Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu  BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
.
Jom jadi isteri hebat luarbisa.
.
Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
.
join AGENT RM290
join DROPSHIP TANPA MODAL
.
Kakak lorongkan jalannya
Klik link ni untuk info lanjut
Www.wasap.my/60173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja. Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
    .
    Jom jadi isteri hebat luarbisa.
    .
    Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
    .
    join AGENT RM290
    join DROPSHIP TANPA MODAL
    .
    Kakak lorongkan jalannya
    Klik link ni untuk info lanjut
    Www.wasap.my/60173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  182  55  7 August, 2020
  • Ada orang gaji 2k sebulan dia dah syukur. 
Ada orang gaji 3k sebulan dia masih serabut pikirkan nak bayar itu ini. 
.
Lain orang, lain belanja, lain komitment. 
.
Kalau dah tau komitmen banyak, #USAHA lah untuk tambah pendapatan. Paling mudah kakak nampak sekarang adalah bisnes dengan Klubna Laleh. 
.
Profile cantik. 😊
✅Ada Sijil HALAL
✅Lulus Makmal SIRIM
✅Packaging kemas siap bersealer bukan timbang kilo
✅Dikilangkan Kilang bertaraf GMP
✅Founder Muslim
✅Duta terkenal
✅Testimoni proven dari pengguna sejak dipasaran tahun 2018
.
Terlalu banyak untuk kakak senaraikan kebaikan jika awak pilih KLUBNA LALEH & MEDINA DESIRE sebagai platform untuk ubah diri. 
.
Jom join kami. Kakak tunjuk satu persatu macam mana nak buat duit. Tengah tidur pun orang boleh bank in duit masuk acc kita. 
.
wassap 0173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Ada orang gaji 2k sebulan dia dah syukur.
    Ada orang gaji 3k sebulan dia masih serabut pikirkan nak bayar itu ini.
    .
    Lain orang, lain belanja, lain komitment.
    .
    Kalau dah tau komitmen banyak, #USAHA lah untuk tambah pendapatan. Paling mudah kakak nampak sekarang adalah bisnes dengan Klubna Laleh.
    .
    Profile cantik. 😊
    ✅Ada Sijil HALAL
    ✅Lulus Makmal SIRIM
    ✅Packaging kemas siap bersealer bukan timbang kilo
    ✅Dikilangkan Kilang bertaraf GMP
    ✅Founder Muslim
    ✅Duta terkenal
    ✅Testimoni proven dari pengguna sejak dipasaran tahun 2018
    .
    Terlalu banyak untuk kakak senaraikan kebaikan jika awak pilih KLUBNA LALEH & MEDINA DESIRE sebagai platform untuk ubah diri.
    .
    Jom join kami. Kakak tunjuk satu persatu macam mana nak buat duit. Tengah tidur pun orang boleh bank in duit masuk acc kita.
    .
    wassap 0173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  141  46  13 July, 2020
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK

Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg! 
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

Antara kelebihan Klubna & Laleh

Klubna
~ Membantu menyekat selera makan
~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

Laleh
~ Membantu membuang toksin di dalam badan ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam). 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78
🌸LOTION MARYAM RM35 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

FREE  KORSET + EXTRA GIFT
FREE SHAKER 🥤💃🏼
Nak order tekan link whatapps Di BIO 
0187761553

#klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang  #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #maryamadvance  #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #icsyvmy #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
#ctdk
#tiktok
#kurus
#rozitachewan 
#teamkaktila 
#teamsarah
  • KLUBNA LALEH 💯 BAHAN ORGANIK

    Jadi jangan risau, minum je dapat khasiat. Kulit pun makin lawo. Flawless tau! 😍

    Kurus dapat, awet muda lagi. Aduudu ruginya kalau masih confuse nak beli ke tak ni. Sebab wajib cuba !

    KLUBNA & LALEH menjadi pilihan utama sebagai BOOSTER untuk membakar lemak dan membentuk badan koranggg !

    Salah satu fungsi KLUBNA ialah mengawal nafsu makan korangg!
    Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja.

    LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan jadi selim melim gituu 🤭

    Antara kelebihan Klubna & Laleh

    Klubna
    ~ Membantu menyekat selera makan
    ~ Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
    ~ Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan

    Laleh
    ~ Membantu membuang toksin di dalam badan ~ Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
    ~ Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

    1 set ada 15 sachet KLUBNA (Pagi) & 15 sachet LALEH (Malam). 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78
    🌸LOTION MARYAM RM35 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

    FREE KORSET + EXTRA GIFT
    FREE SHAKER 🥤💃🏼
    Nak order tekan link whatapps Di BIO
    0187761553

    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #maryamadvance #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #icsyvmy #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
    #ctdk
    #tiktok
    #kurus
    #rozitachewan
    #teamkaktila
    #teamsarah

  •  119  52  21 June, 2020
  • LALEH

laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat. 
Jadi bancuh kena dengan air kosong, 
TAK BOLEH air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker. 
Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
.
Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum. 
Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78
🌸LOTION MARYAM RM35 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

FREE  KORSET + EXTRA GIFT
FREE SHAKER 🥤💃🏼
Nak order tekan link whatapps Di BIO 
0187761553

#klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang  #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #maryamadvance  #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #icsyvmy #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
#ctdk
#tiktok
#kurus
#rozitachewan 
#teamkaktila 
#teamsarah
  • LALEH

    laleh ni fiber- dia ada banyak bahan2 yang tinggi Kandungan serat.
    Jadi bancuh kena dengan air kosong,
    TAK BOLEH air panas, kemudian nak bagi mudah larut, terus shake je dengan shaker.
    Sebab tu kita bagi free gift shaker, bukan saje2 kita bagi tu 😁
    .
    Sebab dia tinggi fiber, mudah je la nak memerut lepas minum.
    Takde masalah sembelit ke, tak lawas.. Memang best sangat 🌺KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78
    🌸LOTION MARYAM RM35 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM20(SS)

    FREE KORSET + EXTRA GIFT
    FREE SHAKER 🥤💃🏼
    Nak order tekan link whatapps Di BIO
    0187761553

    #klubnalalehtestimoni #klubnalalehkualaselangor #klubnalalehviral #kopiviralkurus #kopikurusmalaysia #kopikurusmurah #klubnalalehklang #klubnalalehhq #KlubnaLalehPutrajaya #klubnalalehtanjongkarang #maryamadvance #greencoffeemurahmalaysia #juskurusviral #videoviral #icsyvmy #ubatkurusmurah #juskurus #kopidietmurah #lawak #sukusukuseparuh #produkkurusmurahmalaysia #plussizemalaysia #susupisangnilofa
    #ctdk
    #tiktok
    #kurus
    #rozitachewan
    #teamkaktila
    #teamsarah

  •  173  59  22 June, 2020
  • Ada orang gaji 2k sebulan dia dah syukur. 
Ada orang gaji 3k sebulan dia masih serabut pikirkan nak bayar itu ini. 
.
Lain orang, lain belanja, lain komitment. 
.
Kalau dah tau komitmen banyak, #USAHA lah untuk tambah pendapatan. Paling mudah kakak nampak sekarang adalah bisnes dengan Klubna Laleh. 
.
Profile cantik. 😊
✅Ada Sijil HALAL
✅Lulus Makmal SIRIM
✅Packaging kemas siap bersealer bukan timbang kilo
✅Dikilangkan Kilang bertaraf GMP
✅Founder Muslim
✅Duta terkenal
✅Testimoni proven dari pengguna sejak dipasaran tahun 2018
.
Terlalu banyak untuk kakak senaraikan kebaikan jika awak pilih KLUBNA LALEH & MEDINA DESIRE sebagai platform untuk ubah diri. 
.
Jom join kami. Kakak tunjuk satu persatu macam mana nak buat duit. Tengah tidur pun orang boleh bank in duit masuk acc kita. 
.
wassap 0173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Ada orang gaji 2k sebulan dia dah syukur.
    Ada orang gaji 3k sebulan dia masih serabut pikirkan nak bayar itu ini.
    .
    Lain orang, lain belanja, lain komitment.
    .
    Kalau dah tau komitmen banyak, #USAHA lah untuk tambah pendapatan. Paling mudah kakak nampak sekarang adalah bisnes dengan Klubna Laleh.
    .
    Profile cantik. 😊
    ✅Ada Sijil HALAL
    ✅Lulus Makmal SIRIM
    ✅Packaging kemas siap bersealer bukan timbang kilo
    ✅Dikilangkan Kilang bertaraf GMP
    ✅Founder Muslim
    ✅Duta terkenal
    ✅Testimoni proven dari pengguna sejak dipasaran tahun 2018
    .
    Terlalu banyak untuk kakak senaraikan kebaikan jika awak pilih KLUBNA LALEH & MEDINA DESIRE sebagai platform untuk ubah diri.
    .
    Jom join kami. Kakak tunjuk satu persatu macam mana nak buat duit. Tengah tidur pun orang boleh bank in duit masuk acc kita.
    .
    wassap 0173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  141  54  13 July, 2020