#teamjrmklang Instagram Photos & Videos

teamjrmklang - 822 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
3.7
average likes

Latest #teamjrmklang Posts

  • KEBAIKAN MARJANE OIL: 

Marjane oil memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus iaitu tanda-tanda awal penuaan pada muka & leher. 
Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 9, dan 7, sumber vitamin C, E, & Arya Essentials. 
Ia membentuk satu halangan kulit dari menjadi tua, kusam dan kendur....
.
KEBAIKAN ANGELICA HERBS: 

Herba dekat dlm ni sgt bagus sbb tu insya Allah ramai yg dh amalkan kongsi kebaikan dn berkesan nampak hasilnya terutama org yg ada masalah jerawat, selalu sengugut yg sakit atau kejang perut semasa dtg haid, lepas bersalin dn lepas kemalangan.. bantu saraf lbh baik..Utk paru2 atau batuk berpanjangan produk ni juga bagus .
.
Angelica dicadangkn  utk org yg banyak jerawat..ia antara produk yg paling laku utk remaja lelaki perempuan boleh makan..!!
.
Nak cepat kecut lagi sapu Bio beauty essence sangat bagus utk yg ada masalah kesihatan kulit juga terutama gatal alergy makanan atau serangga , masalah kesihatan kulit seperti panau, gelgata, bekas chicken pox dn paling bagus utk jerawat badan muka sebenarnya..

DApat DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
.
  • KEBAIKAN MARJANE OIL:

    Marjane oil memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus iaitu tanda-tanda awal penuaan pada muka & leher.
    Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 9, dan 7, sumber vitamin C, E, & Arya Essentials.
    Ia membentuk satu halangan kulit dari menjadi tua, kusam dan kendur....
    .
    KEBAIKAN ANGELICA HERBS:

    Herba dekat dlm ni sgt bagus sbb tu insya Allah ramai yg dh amalkan kongsi kebaikan dn berkesan nampak hasilnya terutama org yg ada masalah jerawat, selalu sengugut yg sakit atau kejang perut semasa dtg haid, lepas bersalin dn lepas kemalangan.. bantu saraf lbh baik..Utk paru2 atau batuk berpanjangan produk ni juga bagus .
    .
    Angelica dicadangkn utk org yg banyak jerawat..ia antara produk yg paling laku utk remaja lelaki perempuan boleh makan..!!
    .
    Nak cepat kecut lagi sapu Bio beauty essence sangat bagus utk yg ada masalah kesihatan kulit juga terutama gatal alergy makanan atau serangga , masalah kesihatan kulit seperti panau, gelgata, bekas chicken pox dn paling bagus utk jerawat badan muka sebenarnya..

    DApat DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang
    .

  •  0  0  10 July, 2020
  • *Promosi Marjane Oil & Angelica Herbs*

Tarikh : 10- 13 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)

1️⃣ *Marjane Oil*

Harga Normal : RM50.00 (SM) RM53.00(SS)

*Harga Promosi : RM42.00(SM) RM45.00(SS)*

Jimat : RM8.00

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

2️⃣ *Promosi Angelica Herbs*

Harga Normal : 
RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)

*Harga Promo : RM49.00 (SM) RM52.00 (SS)*
Jimat : RM6.00
.
.
💃🏻 Boleh terus whatsapp Mar tekan di bio link di atas FAST SERVICE 😍🥰
❤️ Ready Stock
❤️ FREE CONSULTATION 
.
.
Perhatian Produk Jamu Ratu Malaya tidak di jual  di kedai Jamu,shopee,lazada. Hanya Stokis & Pengedar Sah Jamu Ratu Malaya sahaja yang menjual Produk Jamu Ratu Malaya Bonda Rozita
.
.
#jamuratumalaya #jrm #jamuratumalayaonline #jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetapak #jrmsetapak #jrmwangsamaju #jrmsrirampai #jrmmelawati #jrmdanaukota #jrmkl #teamjrmklang #marjaneoil #angelicaherbs #bazarpaknil
  • *Promosi Marjane Oil & Angelica Herbs*

    Tarikh : 10- 13 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)

    1️⃣ *Marjane Oil*

    Harga Normal : RM50.00 (SM) RM53.00(SS)

    *Harga Promosi : RM42.00(SM) RM45.00(SS)*

    Jimat : RM8.00

    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

    2️⃣ *Promosi Angelica Herbs*

    Harga Normal :
    RM55.00 (SM) RM58.00 (SS)

    *Harga Promo : RM49.00 (SM) RM52.00 (SS)*
    Jimat : RM6.00
    .
    .
    💃🏻 Boleh terus whatsapp Mar tekan di bio link di atas FAST SERVICE 😍🥰
    ❤️ Ready Stock
    ❤️ FREE CONSULTATION
    .
    .
    Perhatian Produk Jamu Ratu Malaya tidak di jual di kedai Jamu,shopee,lazada. Hanya Stokis & Pengedar Sah Jamu Ratu Malaya sahaja yang menjual Produk Jamu Ratu Malaya Bonda Rozita
    .
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jamuratumalayaonline #jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayasetapak #jrmsetapak #jrmwangsamaju #jrmsrirampai #jrmmelawati #jrmdanaukota #jrmkl #teamjrmklang #marjaneoil #angelicaherbs #bazarpaknil

  •  9  0  10 July, 2020
  • Kalau orang tanya make remover kakAi pakai ape? Memang pakai Mellia Micellar Water kenapa?

Selain make up remover, MMW ni membantu memelihara kulit muka tau. Mengecilkan pori-pori muka bukan sekadar 1 fungsi sahaja. 

❄MELLIA MICELLAR WATER❄
.
🌿 Antara bahan dlm ni ialah aloe vera.. ekstrak green tea.. ekstrak bunga sakura.. ekstrak bunga ros dan castor oil..
.
🌿 Saiznya kecik molek sesuai dibawa utk travel.. (mudah utk tanggalkan makeup dn bersihkn wajah)..
.
🌿 Bunga sakura.. ia bagus utk memberi kesan cerah pada kulit.. ia juga mbantu mengembalikan kecantikkan dn mengurangkan tanda penuaan..
.
🌿 Minyak jarak atau castor oil.. sgt tinggi dgn asid lemak yg mana semula jadi blh melembapkan kulit.. kaya dgn vitamin E, mineral, protien, dn nutrisi lain yg berkhasiat utk kulit dn rambut.. selain tu bagus juga utk melambatkan penuaan dn mampu merangsang kolagen pada wajah dgn semula jadi..
.
📣 SALE  MELLIA MICELLAR WATER - SAH DARI 3hb SEHINGGA 6hb 2020 (ISNIN)
.

.💰 MELLIA MICELLAR WATER
harga normal RM30
harga promo RM27
harga ahli RM27
. 
.
.
#teamjrmklang 
#biomiracleaction 
#melliamicellarwater #jamuratumalaya #jrm #jrmwangsamaju #jrmkl #jrmsetapak #jrmsrirampai #jrmdanaukota #bazarpaknil
  • Kalau orang tanya make remover kakAi pakai ape? Memang pakai Mellia Micellar Water kenapa?

    Selain make up remover, MMW ni membantu memelihara kulit muka tau. Mengecilkan pori-pori muka bukan sekadar 1 fungsi sahaja.

    ❄MELLIA MICELLAR WATER❄
    .
    🌿 Antara bahan dlm ni ialah aloe vera.. ekstrak green tea.. ekstrak bunga sakura.. ekstrak bunga ros dan castor oil..
    .
    🌿 Saiznya kecik molek sesuai dibawa utk travel.. (mudah utk tanggalkan makeup dn bersihkn wajah)..
    .
    🌿 Bunga sakura.. ia bagus utk memberi kesan cerah pada kulit.. ia juga mbantu mengembalikan kecantikkan dn mengurangkan tanda penuaan..
    .
    🌿 Minyak jarak atau castor oil.. sgt tinggi dgn asid lemak yg mana semula jadi blh melembapkan kulit.. kaya dgn vitamin E, mineral, protien, dn nutrisi lain yg berkhasiat utk kulit dn rambut.. selain tu bagus juga utk melambatkan penuaan dn mampu merangsang kolagen pada wajah dgn semula jadi..
    .
    📣 SALE MELLIA MICELLAR WATER - SAH DARI 3hb SEHINGGA 6hb 2020 (ISNIN)
    .

    .💰 MELLIA MICELLAR WATER
    harga normal RM30
    harga promo RM27
    harga ahli RM27
    .
    .
    .
    #teamjrmklang
    #biomiracleaction
    #melliamicellarwater #jamuratumalaya #jrm #jrmwangsamaju #jrmkl #jrmsetapak #jrmsrirampai #jrmdanaukota #bazarpaknil

  •  7  0  5 July, 2020
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.
Promosi BMA & Mellia
.
Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)
.
1️⃣ BMA
.
Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
.
Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
.
Jimat : RM9.50
.
AHLI JRMakan dapat 
Diskaun 7% dari harga promo
.
BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59(SS)
.
.
2️⃣ Promosi Mellia
.
Harga Normal : 
RM30 (SM) RM33 (SS)
.
Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
Jimat : RM3
.
.
#jamuratumalaya #jrm #jrmwangsamaju #jrmkl #jrmsetapak #jrmsrirampai  #teamjrmklang #jrmmelawati #biomiracleaction #melliamicellarwater #bazarpaknil
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .
    Promosi BMA & Mellia
    .
    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)
    .
    1️⃣ BMA
    .
    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
    .
    Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
    .
    Jimat : RM9.50
    .
    AHLI JRMakan dapat
    Diskaun 7% dari harga promo
    .
    BMA : RM55.80(SM) RM58.59(SS)
    .
    .
    2️⃣ Promosi Mellia
    .
    Harga Normal :
    RM30 (SM) RM33 (SS)
    .
    Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
    Jimat : RM3
    .
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jrmwangsamaju #jrmkl #jrmsetapak #jrmsrirampai #teamjrmklang #jrmmelawati #biomiracleaction #melliamicellarwater #bazarpaknil

  •  9  0  3 July, 2020
  • Pr0m0si BMA & Mellia Miceller Water

Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)
Boleh dapatkan 

DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Pr0m0si BMA & Mellia Miceller Water

    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)
    Boleh dapatkan

    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  3 July, 2020
  • Bio Miracle Action 
RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)

🍀Bio Miracle Action (BMA) 🍀
sesuai untuk lelaki atau pun wanita? Sebenarnya Bio Miracle Action sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita.

Formulasi Bio-Botox yang dilengkapi dengan kandungan AHA daripada bahan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan. Serum dan krim BMA mengandungi AHA yang membantu merangsang kolagen untuk menegangkan kulit, mengelakkan masalah kekenduran dan kesan penuaan pada kulit wajah. AHA juga membantu mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru, membuang sel kulit mati, memudarkan kesan parut jerawat, jeragat dan masalah pigmentasi.

Semakin berusia, kitaran kulit semakin perlahan menyebabkan banyak sel kulit mati berkumpul. Anda wajib memilih skincare yang mempunyai formulasi mengandungi AHA untuk mempercepatkan sel kulit mati. Apabila sel kulit mati banyak terkumpul, kulit menjadi kusam, kendur, masalah pigmentasi dan banyak garis-garis penuaan.

Bio Miracle Action (BMA) merupakan formulasi Bio-Botox dari bahan semulajadi yang membantu memberi kesan penegangan pada kulit wajah secara sihat dan alami tanpa penggunaan bahan kimia yang berbahaya.
.

DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Bio Miracle Action
    RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)

    🍀Bio Miracle Action (BMA) 🍀
    sesuai untuk lelaki atau pun wanita? Sebenarnya Bio Miracle Action sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita.

    Formulasi Bio-Botox yang dilengkapi dengan kandungan AHA daripada bahan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan. Serum dan krim BMA mengandungi AHA yang membantu merangsang kolagen untuk menegangkan kulit, mengelakkan masalah kekenduran dan kesan penuaan pada kulit wajah. AHA juga membantu mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru, membuang sel kulit mati, memudarkan kesan parut jerawat, jeragat dan masalah pigmentasi.

    Semakin berusia, kitaran kulit semakin perlahan menyebabkan banyak sel kulit mati berkumpul. Anda wajib memilih skincare yang mempunyai formulasi mengandungi AHA untuk mempercepatkan sel kulit mati. Apabila sel kulit mati banyak terkumpul, kulit menjadi kusam, kendur, masalah pigmentasi dan banyak garis-garis penuaan.

    Bio Miracle Action (BMA) merupakan formulasi Bio-Botox dari bahan semulajadi yang membantu memberi kesan penegangan pada kulit wajah secara sihat dan alami tanpa penggunaan bahan kimia yang berbahaya.
    .

    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  3  3  30 June, 2020
  • .
Ikan talapia yang siap berencah bumbu untuk bakar ini sangat sedap juga dibuat ikan goreng. Malah lebih terasa rencah2 menyerap ke isi ikan tu tau..!!
.
kalau datang ke rumah hutan Bonda Rozita, wajib  beli talapia yang sudah dibekukan dengan rencah ni. Tinggal masak je. Digoreng sedap, dibuat bakar pun sedap..
.
Jangan lepaskan peluang beli ikan talapia yang sudah berbumbu ni.  Sangat sedap kalau dicicah  dengan air asam. Makan panas-panas, merecik sangat la sedap weiii. Konfem makan bertambah😂
.
Cuba sekali konfem tak rugi. Takkan jumpa kat luar ikan talapia sesedap ni😋
.
Ikan talapia RM38 ( 500 gram )
.
.
Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk / senarai pengedar terdekat, hubungi / whatsapp admin di 👇🏻
.
☎️ 03-3318 7706
.
📲 www.wasap.my/60102385044
.
🏘️ No 39 Jalan Kasuarina 2/KS7, 
Bandar Botanic, Klang Selangor
.
📍 https://goo.gl/maps/w5pG3crNLXT2
.
Landmark:
- GM Klang
- Bangkok Bank
- Kedai Ecoshop
- Tupperware
- Ramly buger
.
#jrm #jamuratumalaya #jrmklang #teamjrmklang #jrmbandarbotanic #bondarozita #ikanlunak #ikantalapia #airasamgulaaren #belacan #karipapbuncit
  • .
    Ikan talapia yang siap berencah bumbu untuk bakar ini sangat sedap juga dibuat ikan goreng. Malah lebih terasa rencah2 menyerap ke isi ikan tu tau..!!
    .
    kalau datang ke rumah hutan Bonda Rozita, wajib beli talapia yang sudah dibekukan dengan rencah ni. Tinggal masak je. Digoreng sedap, dibuat bakar pun sedap..
    .
    Jangan lepaskan peluang beli ikan talapia yang sudah berbumbu ni. Sangat sedap kalau dicicah dengan air asam. Makan panas-panas, merecik sangat la sedap weiii. Konfem makan bertambah😂
    .
    Cuba sekali konfem tak rugi. Takkan jumpa kat luar ikan talapia sesedap ni😋
    .
    Ikan talapia RM38 ( 500 gram )
    .
    .
    Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk / senarai pengedar terdekat, hubungi / whatsapp admin di 👇🏻
    .
    ☎️ 03-3318 7706
    .
    📲 www.wasap.my/60102385044
    .
    🏘️ No 39 Jalan Kasuarina 2/KS7,
    Bandar Botanic, Klang Selangor
    .
    📍 https://goo.gl/maps/w5pG3crNLXT2
    .
    Landmark:
    - GM Klang
    - Bangkok Bank
    - Kedai Ecoshop
    - Tupperware
    - Ramly buger
    .
    #jrm #jamuratumalaya #jrmklang #teamjrmklang #jrmbandarbotanic #bondarozita #ikanlunak #ikantalapia #airasamgulaaren #belacan #karipapbuncit

  •  3  0  26 June, 2020
  • .
IKAN LUNAK BONDA ROZITA
.
 Ikan lunak Signature rumah hutan yang Bonda Rozita perkenalkan.. satu formulasi dan teknik memasak yang tidak ada di Malaysia..
.
Rempah rencahnya, air wap dari herba-herba serta periuk yang membuat ikan lunak rasa sedap dan lain dari ikan biasa..
.
Semua tulang hancur lembut masa makan.. daging manis..!! Sehinggakan tulang, kepala dan sisiknya boleh dimakan.. .
Ikan ni sangat rangup dan rencahnya meresap ke dalam  isi dan tulang. Ditambah pula dengan cicahan air asam..
.
Ikan lunak sesuai dimakan oleh wanita yang mengandung dan wanita dalam pantang kerana ia sangat tinggi dengan Omega 3, bagus untuk jantung untuk menurunkan kolestrol dan bagus untuk kulit..
.
Ikan lunak RM38 ( 500 gram )
.
.
Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk / senarai pengedar terdekat, hubungi / whatsapp admin di 👇🏻
.
☎️ 03-3318 7706
.
📲 www.wasap.my/60102385044
.
🏘️ No 39 Jalan Kasuarina 2/KS7, 
Bandar Botanic, Klang Selangor
.
📍 https://goo.gl/maps/w5pG3crNLXT2
.
Landmark:
- GM Klang
- Bangkok Bank
- Kedai Ecoshop
- Tupperware
- Ramly buger
.
#jrm #jamuratumalaya #jrmklang #teamjrmklang #jrmbandarbotanic #bondarozita #ikanlunak #ikantalapia #airasamgulaaren #belacan #karipapbuncit
  • .
    IKAN LUNAK BONDA ROZITA
    .
    Ikan lunak Signature rumah hutan yang Bonda Rozita perkenalkan.. satu formulasi dan teknik memasak yang tidak ada di Malaysia..
    .
    Rempah rencahnya, air wap dari herba-herba serta periuk yang membuat ikan lunak rasa sedap dan lain dari ikan biasa..
    .
    Semua tulang hancur lembut masa makan.. daging manis..!! Sehinggakan tulang, kepala dan sisiknya boleh dimakan.. .
    Ikan ni sangat rangup dan rencahnya meresap ke dalam isi dan tulang. Ditambah pula dengan cicahan air asam..
    .
    Ikan lunak sesuai dimakan oleh wanita yang mengandung dan wanita dalam pantang kerana ia sangat tinggi dengan Omega 3, bagus untuk jantung untuk menurunkan kolestrol dan bagus untuk kulit..
    .
    Ikan lunak RM38 ( 500 gram )
    .
    .
    Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk / senarai pengedar terdekat, hubungi / whatsapp admin di 👇🏻
    .
    ☎️ 03-3318 7706
    .
    📲 www.wasap.my/60102385044
    .
    🏘️ No 39 Jalan Kasuarina 2/KS7,
    Bandar Botanic, Klang Selangor
    .
    📍 https://goo.gl/maps/w5pG3crNLXT2
    .
    Landmark:
    - GM Klang
    - Bangkok Bank
    - Kedai Ecoshop
    - Tupperware
    - Ramly buger
    .
    #jrm #jamuratumalaya #jrmklang #teamjrmklang #jrmbandarbotanic #bondarozita #ikanlunak #ikantalapia #airasamgulaaren #belacan #karipapbuncit

  •  0  2  26 June, 2020
  • .
PROMOSI MINGGUAN JRM KEMBALI😍😍.
.
Dah lebih sebulan takde promosi. Mesti ramai yang dah rindu dengan promosi JRM kan😄
.
.
Haaaa.. mai pakat grab, minggu ni bonda bagi harga terlajak murah😆. .
.
Kombo Mustanir + Herbal Cryo Spray cuma RM125😱😱
.
Harga normal 2 item ni RM159. JIMAT SEHINGGA RM34🤑🤑.
.
.
Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk / senarai pengedar terdekat, hubungi / whatsapp admin di 👇🏻
.
☎️ 03-3318 7706
.
📲 www.wasap.my/60102385044
.
🏘️ No 39 Jalan Kasuarina 2/KS7, 
Bandar Botanic, Klang Selangor
.
📍 https://goo.gl/maps/w5pG3crNLXT2
.
.
Landmark:
- GM Klang
- Bangkok Bank
- Kedai Ecoshop
- Tupperware
- Ramly buger
.
#jrm #jamuratumalaya #jrmklang #teamjrmklang #jrmbandarbotanic #bondarozita #mustanir
  • .
    PROMOSI MINGGUAN JRM KEMBALI😍😍.
    .
    Dah lebih sebulan takde promosi. Mesti ramai yang dah rindu dengan promosi JRM kan😄
    .
    .
    Haaaa.. mai pakat grab, minggu ni bonda bagi harga terlajak murah😆. .
    .
    Kombo Mustanir + Herbal Cryo Spray cuma RM125😱😱
    .
    Harga normal 2 item ni RM159. JIMAT SEHINGGA RM34🤑🤑.
    .
    .
    Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk / senarai pengedar terdekat, hubungi / whatsapp admin di 👇🏻
    .
    ☎️ 03-3318 7706
    .
    📲 www.wasap.my/60102385044
    .
    🏘️ No 39 Jalan Kasuarina 2/KS7,
    Bandar Botanic, Klang Selangor
    .
    📍 https://goo.gl/maps/w5pG3crNLXT2
    .
    .
    Landmark:
    - GM Klang
    - Bangkok Bank
    - Kedai Ecoshop
    - Tupperware
    - Ramly buger
    .
    #jrm #jamuratumalaya #jrmklang #teamjrmklang #jrmbandarbotanic #bondarozita #mustanir

  •  9  0  25 June, 2020
  • ⭐ PROMOSI MINGGU INI⭐
.
Assalamualaikum 
Promosi JRM kembali lagi
 Bermula hari ini Khamis 25/6/2020 -28/6/2020 😍
.
Mustanir + Cyro Spray rm125 sahaja! (Jimat rm34)
.
.DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
#jrmbandarputeri
  • ⭐ PROMOSI MINGGU INI⭐
    .
    Assalamualaikum
    Promosi JRM kembali lagi
    Bermula hari ini Khamis 25/6/2020 -28/6/2020 😍
    .
    Mustanir + Cyro Spray rm125 sahaja! (Jimat rm34)
    .
    .DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang
    #jrmbandarputeri

  •  1  0  25 June, 2020
  • 💥Promosi kali ni beli 2 item (Mustanir + Cryo Herbal Spray) RM125 sahaja.. Jimat RM34..!! 💥

HARGA NORMAL
MUSTANIR RM120
CRYRO HERBAL SPRAY RM39

Mustanir merupakan produk yg sgt dikenali bagi pengamalnya ,sesuai membantu org yg menderita saraf, gangguan, asma, resdung, luka cedera atau pembedahan , elok utk wanita berpantang atau lepas kemalangan..
.
Sy xpayah nak cerita ttg kebaikan mustanir tetapi Cryo herbal spray adalah produk yg masih baru yg sy pernah jual haritu tapi dngn sgt sedikit.. sebagai pengenalan bg org yg mempunyai masalah yg terutamanya krem kaki, kejang, simpul mengkarung, sakit kaki akibat terlampau lama berdiri, org yg aktif bersukan ..Ia sgt diperlukan terutama warga emas
.
Paling cepat nampak kesan Org yg sakit gout, sakit gigi, kena gigitan bisa ..melecur kena api atau air panas..Org travel jauh, umrah, keluar negara, kerja berat sgt perlu menyimpan 1 botol Cryo Herbal Spray ni.. dngn promosi harga menarik untuk kedua produk ini RM124 (Mustanir + Cryo Herbal Spray) sy perkenalkan lagi sekali
.
Pesanan bonda : 2 produk bonda Gel Mandian Arab dan mustanir ini mengandungi bacaan Ruqyah dan memberi kesan awal bg org yg ada masalah gangguan contohnya mandi menggunakan Gel Mandian Bidara ini badan akan terasa panas, dlm dada rasa memberontak, ada benda jalan dlm kulit.ada org komen keluar kaca pd hujung jari dan org yg susah tidur paling bagus menggunakan Gel Mandian bidara ini kerana dia memberikan kesan yg baik bg org yg terkena insomnia dan dalam gangguan makgluk halus ( nampak lembaga, lama2 akn hilang) dan sesuai bg org yg susah tidur malam..
.
.
Bg yg berminat untuk buat rawatan Ruqyah di rumah hutan boleh wasap di 0132872133 dngn caj RM25 untuk transport dan pengurusan.. Dapatkan
DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552

Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
#jrmbandarputeri
  • 💥Promosi kali ni beli 2 item (Mustanir + Cryo Herbal Spray) RM125 sahaja.. Jimat RM34..!! 💥

    HARGA NORMAL
    MUSTANIR RM120
    CRYRO HERBAL SPRAY RM39

    Mustanir merupakan produk yg sgt dikenali bagi pengamalnya ,sesuai membantu org yg menderita saraf, gangguan, asma, resdung, luka cedera atau pembedahan , elok utk wanita berpantang atau lepas kemalangan..
    .
    Sy xpayah nak cerita ttg kebaikan mustanir tetapi Cryo herbal spray adalah produk yg masih baru yg sy pernah jual haritu tapi dngn sgt sedikit.. sebagai pengenalan bg org yg mempunyai masalah yg terutamanya krem kaki, kejang, simpul mengkarung, sakit kaki akibat terlampau lama berdiri, org yg aktif bersukan ..Ia sgt diperlukan terutama warga emas
    .
    Paling cepat nampak kesan Org yg sakit gout, sakit gigi, kena gigitan bisa ..melecur kena api atau air panas..Org travel jauh, umrah, keluar negara, kerja berat sgt perlu menyimpan 1 botol Cryo Herbal Spray ni.. dngn promosi harga menarik untuk kedua produk ini RM124 (Mustanir + Cryo Herbal Spray) sy perkenalkan lagi sekali
    .
    Pesanan bonda : 2 produk bonda Gel Mandian Arab dan mustanir ini mengandungi bacaan Ruqyah dan memberi kesan awal bg org yg ada masalah gangguan contohnya mandi menggunakan Gel Mandian Bidara ini badan akan terasa panas, dlm dada rasa memberontak, ada benda jalan dlm kulit.ada org komen keluar kaca pd hujung jari dan org yg susah tidur paling bagus menggunakan Gel Mandian bidara ini kerana dia memberikan kesan yg baik bg org yg terkena insomnia dan dalam gangguan makgluk halus ( nampak lembaga, lama2 akn hilang) dan sesuai bg org yg susah tidur malam..
    .
    .
    Bg yg berminat untuk buat rawatan Ruqyah di rumah hutan boleh wasap di 0132872133 dngn caj RM25 untuk transport dan pengurusan.. Dapatkan
    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552

    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang
    #jrmbandarputeri

  •  3  0  25 June, 2020
  • Kecantikan Teserlah Dengan Penjagaan Rapi….
KULIT CANTIK… KESERIAN TERSERLAH !! HANYA DENGAN RM18 SHJ

Super moist soap adalah sabun kecantikan yang membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menhilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan kulat, bakteria & kegatalan.. DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552

Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Kecantikan Teserlah Dengan Penjagaan Rapi….
    KULIT CANTIK… KESERIAN TERSERLAH !! HANYA DENGAN RM18 SHJ

    Super moist soap adalah sabun kecantikan yang membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menhilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan kulat, bakteria & kegatalan.. DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552

    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  16 June, 2020
  • Formulasi Romagella Coffee yang unik, gabungan kopi, herba dan jus strawberi. Jangan pelik, jangan aneh
.
Apa herba di dalam Romagella Coffee?
.
Ada Habbatussauda, Daun Remungai, Ashwangandha dan menggunakan pemanis Stevia
.
Herba-herba ini banyak manfaat untuk kesihatan kerana tinggi dengan unsur adaptogen, antiosidan dan rangsangan hormon leptin untuk kawal selera makan dan kenyang berpanjangan
.
Walaupun rasanya yang lembut, tetapi memberikan stamina dan tenaga !
.
Pemanis yg digunakan dalam Romagella Coffee ialah drpd herba stevia
.
Bukan sekadar kopi, manfaat herba untuk tingkatkan sistem imun, tenaga, stamina & cergas !
.
Kopi Romagella
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS) .

DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Formulasi Romagella Coffee yang unik, gabungan kopi, herba dan jus strawberi. Jangan pelik, jangan aneh
    .
    Apa herba di dalam Romagella Coffee?
    .
    Ada Habbatussauda, Daun Remungai, Ashwangandha dan menggunakan pemanis Stevia
    .
    Herba-herba ini banyak manfaat untuk kesihatan kerana tinggi dengan unsur adaptogen, antiosidan dan rangsangan hormon leptin untuk kawal selera makan dan kenyang berpanjangan
    .
    Walaupun rasanya yang lembut, tetapi memberikan stamina dan tenaga !
    .
    Pemanis yg digunakan dalam Romagella Coffee ialah drpd herba stevia
    .
    Bukan sekadar kopi, manfaat herba untuk tingkatkan sistem imun, tenaga, stamina & cergas !
    .
    Kopi Romagella
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS) .

    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  5  0  14 June, 2020
  • KURMA DHUHA

Kurma Dhuha (dulunya dikenali sebagai Maajun Dhuha) persediaan herba homemade hasil air tangan Bonda Rozita Ibrahim Jamu Ratu Malaya (JRM). Diformulasikan dari Madu Akasia, Pelbagai Ekstrak Minyak Herba dari tanah Arab & Biji Kurma yang amat kaya dengan khasiat perubatan untuk lelaki juga wanita.

Kurma Dhuha Bonda Rozita Jamu Ratu Malaya 🍃FUNGSI & KELEBIHAN KURMA DHUHA : - Amat bagus untuk lelaki dan wanita yang telah berkahwin bagi meningkatkan tenaga batin.
- Sesuai untuk warga emas bagi melancarkan peredaran darah & melegakan masalah saraf / sendi.
- Boleh diambil kanak2 seawal usia 5 tahun juga anak dara / teruna.
- Boleh dimakan wanita hamil, dalam pantang juga semasa period. 🍃CARA PENGAMBILAN : - Kunyah sahaja semudian telan
- Boleh dipotong kecil, makan sikit2 (rasa herba kuat)
- Boleh dimakan bersama buah - Sehari 1 biji kecil sahaja (sebesar biji jagung) atau makan bila perlu
- Bebas pengawet, simpan dalam peti ais untuk tahan lama.
- Elakkan terdedah pada cahaya matahari

DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • KURMA DHUHA

    Kurma Dhuha (dulunya dikenali sebagai Maajun Dhuha) persediaan herba homemade hasil air tangan Bonda Rozita Ibrahim Jamu Ratu Malaya (JRM). Diformulasikan dari Madu Akasia, Pelbagai Ekstrak Minyak Herba dari tanah Arab & Biji Kurma yang amat kaya dengan khasiat perubatan untuk lelaki juga wanita.

    Kurma Dhuha Bonda Rozita Jamu Ratu Malaya 🍃FUNGSI & KELEBIHAN KURMA DHUHA : - Amat bagus untuk lelaki dan wanita yang telah berkahwin bagi meningkatkan tenaga batin.
    - Sesuai untuk warga emas bagi melancarkan peredaran darah & melegakan masalah saraf / sendi.
    - Boleh diambil kanak2 seawal usia 5 tahun juga anak dara / teruna.
    - Boleh dimakan wanita hamil, dalam pantang juga semasa period. 🍃CARA PENGAMBILAN : - Kunyah sahaja semudian telan
    - Boleh dipotong kecil, makan sikit2 (rasa herba kuat)
    - Boleh dimakan bersama buah - Sehari 1 biji kecil sahaja (sebesar biji jagung) atau makan bila perlu
    - Bebas pengawet, simpan dalam peti ais untuk tahan lama.
    - Elakkan terdedah pada cahaya matahari

    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  12 June, 2020
  • 3 drpd produk JRM... khasiat daripada herba-herbanya sangat membantu untuk merawat masalah dalaman dn luaran...
.

Bila dalaman tak sihat, ia boleh mempengaruhi kesihatan luaran contohnya masalah kulit dan mood
.

DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • 3 drpd produk JRM... khasiat daripada herba-herbanya sangat membantu untuk merawat masalah dalaman dn luaran...
    .

    Bila dalaman tak sihat, ia boleh mempengaruhi kesihatan luaran contohnya masalah kulit dan mood
    .

    DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  7 June, 2020
  • Romagella coffee, ada org kata kopi ni kopi gelak.. sgt cepat hilangkan stress.. sy kongsikan apa yg bagus dn xbagus “ xda hidden “ info yg tepat kepada pengguna supaya senang mereka membuat pemilihan.

JRM ada 3 kopi : Kopi ratu (wanita je elok makan) tapi de Marco dan Romagella Coffee lelaki dn wanita boleh makan. Kopi Ratu lepas minum kita rasa kenyang dan bagus utk menguatkan otak tapi kalau kopi romagella pula ia merupakan kopi yg sgt tinggi dgn vitamin c sbb ia dicampurkan dgn extract strawberry dn ia sgt bagus utk menghilangkan stress sgt cepat.

Antara campuran lain ialah ashwaganda yg mbuatkan org merasakan tenang terutamanya org yg mengalami stress dn mengurangkan keguguran rambut ..teristimewa rangsang hormon melatonin..( senang tidur ) dn serotonin ( hormon gembira dn hormon cinta )

Kalau org yg susah tidur digalakan minum kopi ni , ia buat senang tido.. ramai yg tanya bonda boleh ke makan kopi ratu & kopi strawberry..?? Pasti Boleh sbb xsama formula dn rasa juga fungsinya

Caranya kopi ratu minum sebelah pagi dn kopi romagella makan sebelah petang.. Sbb apa..?? Romagella ni menyenangkan tidur bagi org yg susah tidur.. DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Romagella coffee, ada org kata kopi ni kopi gelak.. sgt cepat hilangkan stress.. sy kongsikan apa yg bagus dn xbagus “ xda hidden “ info yg tepat kepada pengguna supaya senang mereka membuat pemilihan.

    JRM ada 3 kopi : Kopi ratu (wanita je elok makan) tapi de Marco dan Romagella Coffee lelaki dn wanita boleh makan. Kopi Ratu lepas minum kita rasa kenyang dan bagus utk menguatkan otak tapi kalau kopi romagella pula ia merupakan kopi yg sgt tinggi dgn vitamin c sbb ia dicampurkan dgn extract strawberry dn ia sgt bagus utk menghilangkan stress sgt cepat.

    Antara campuran lain ialah ashwaganda yg mbuatkan org merasakan tenang terutamanya org yg mengalami stress dn mengurangkan keguguran rambut ..teristimewa rangsang hormon melatonin..( senang tidur ) dn serotonin ( hormon gembira dn hormon cinta )

    Kalau org yg susah tidur digalakan minum kopi ni , ia buat senang tido.. ramai yg tanya bonda boleh ke makan kopi ratu & kopi strawberry..?? Pasti Boleh sbb xsama formula dn rasa juga fungsinya

    Caranya kopi ratu minum sebelah pagi dn kopi romagella makan sebelah petang.. Sbb apa..?? Romagella ni menyenangkan tidur bagi org yg susah tidur.. DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  3  0  4 June, 2020
  • PUTIK TELAGA DARA  merupakan pencuci intim wanita yang sangat elok kerana PH sangat sesuai untuk intim wanita . 😍
.
PTD ini juga boleh digunakan sebagai pencuci apabila mengalami luka di tangan, kaki dan sebagainya. Dengan herba yang terkandung di dalamnya menjadikan produk ini sangat digemari wanita untuk mencuci bahagian miss v mereka.
.
Putik telaga dara ini sangat menjimatkan dan sangat  tahan penggunaan kerana hanya perlu guna sedikit sahaja tetapi kesan dia luar biasa . .DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • PUTIK TELAGA DARA merupakan pencuci intim wanita yang sangat elok kerana PH sangat sesuai untuk intim wanita . 😍
    .
    PTD ini juga boleh digunakan sebagai pencuci apabila mengalami luka di tangan, kaki dan sebagainya. Dengan herba yang terkandung di dalamnya menjadikan produk ini sangat digemari wanita untuk mencuci bahagian miss v mereka.
    .
    Putik telaga dara ini sangat menjimatkan dan sangat tahan penggunaan kerana hanya perlu guna sedikit sahaja tetapi kesan dia luar biasa . .DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  3 June, 2020
  • MENGAPA KURMA DHUHA MERUPAKAN ANTARA PRODUK TERLARIS JRM ? .KURMA DHUHA- RM 100 .
Atas izin Allah, KD memberikan banyak khasiat keberkesanan dn menafaat yg sgt baik utk kesihatan..
.
Ia adalah makanan dr  buah kurma dn minyak2 yg sy pelajari dr kitab tabib perubatan Mesir.. membantu utk org yg ada masalah byk angin dlm perut, gastrik, reflux, kolestrol, masalah ketumbuhan, jantung, slip disk, stroke, gaot dn masalah batin lelaki.. makanan sunnah yg mgandungi minyak perubatan yg sgt tinggi.. Dapatkan
DaRi PeNGeDaR SaH JRM
☎️www.wasap.my/60123636552

Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • MENGAPA KURMA DHUHA MERUPAKAN ANTARA PRODUK TERLARIS JRM ? .KURMA DHUHA- RM 100 .
    Atas izin Allah, KD memberikan banyak khasiat keberkesanan dn menafaat yg sgt baik utk kesihatan..
    .
    Ia adalah makanan dr buah kurma dn minyak2 yg sy pelajari dr kitab tabib perubatan Mesir.. membantu utk org yg ada masalah byk angin dlm perut, gastrik, reflux, kolestrol, masalah ketumbuhan, jantung, slip disk, stroke, gaot dn masalah batin lelaki.. makanan sunnah yg mgandungi minyak perubatan yg sgt tinggi.. Dapatkan
    DaRi PeNGeDaR SaH JRM
    ☎️www.wasap.my/60123636552

    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  1 June, 2020
  • Kolagen merupakan elemen penting untuk tubuh. Kolagen bkn sahaja ada pada kulit kita yg buatkan kulit tegang dan cantik, tetapi kolagen trdpt pada otot, kornea mata, gigi dan banyak lagi
.
Semakin kita berusia, nombor umur semakin tinggi, tetapi kolagen semakin berkurangan bergitu juga dengan hormon
.
Kita perlu bersedia utk menghadapi peningkatan usia & paling penting kita mengambil makanan yang tinggi kolagen seperti salmon, ikan talapia, kaki ayam, ikan sisik merah & untuk lebih senang ambil sahaja Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish mengandungi sumber kolagen dari ikan sisik merah, pelembap semulajadi dari Cendawan Tramella, vitamin C dan mineral penting untuk kulit
.
Nak cantik sepanjang usia ! penuhi keperluan tubuh anda dengan Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM) .
Dapatkan 
DaRi PeNGeDaR SaH JRM
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Kolagen merupakan elemen penting untuk tubuh. Kolagen bkn sahaja ada pada kulit kita yg buatkan kulit tegang dan cantik, tetapi kolagen trdpt pada otot, kornea mata, gigi dan banyak lagi
    .
    Semakin kita berusia, nombor umur semakin tinggi, tetapi kolagen semakin berkurangan bergitu juga dengan hormon
    .
    Kita perlu bersedia utk menghadapi peningkatan usia & paling penting kita mengambil makanan yang tinggi kolagen seperti salmon, ikan talapia, kaki ayam, ikan sisik merah & untuk lebih senang ambil sahaja Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish mengandungi sumber kolagen dari ikan sisik merah, pelembap semulajadi dari Cendawan Tramella, vitamin C dan mineral penting untuk kulit
    .
    Nak cantik sepanjang usia ! penuhi keperluan tubuh anda dengan Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM) .
    Dapatkan
    DaRi PeNGeDaR SaH JRM
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  29 May, 2020
  • Mega Ratu sangat bagus untuk wanita yang mahu mendapatkan hormon yang seimbang! Dan khasiat daripada herba-herbanya sangat membantu untuk merawat masalah dalaman wanita.
.
Wanita sangat perlu menjaga dalaman untuk kesihatan secara menyeluruh.
.
Bila dalaman tak sihat, ia boleh mempengaruhi kesihatan luaran contohnya masalah kulit dan mood.
.
Apabila terjadi gangguan dan ketidakseimbangan hormon, ia akan menjejaskan fungsi sistem peranakan wanita, mood, beberapa fungsi sistem yang lain seperti masalah tiroid dan sebagainya.
.
Bagi wanita selepas bersalin amat digalakkan mengambil Mega Ratu ni sebab selepas bersalin, hormon estrogen menurun dengan sangat mendadak. Dan jika ibu yang baru lepas bersalin tak berjaya dalam mengawal emosi dan berada dalam keadaankemurungan, boleh menyebabkan meroyan.
.
Pengambilan Mega Ratu bagi wanita selepas bersalin ialah 35 hari selepas bersalin.
.
Mega Ratu
RM100 (SM) RM103 (SS)

DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Mega Ratu sangat bagus untuk wanita yang mahu mendapatkan hormon yang seimbang! Dan khasiat daripada herba-herbanya sangat membantu untuk merawat masalah dalaman wanita.
    .
    Wanita sangat perlu menjaga dalaman untuk kesihatan secara menyeluruh.
    .
    Bila dalaman tak sihat, ia boleh mempengaruhi kesihatan luaran contohnya masalah kulit dan mood.
    .
    Apabila terjadi gangguan dan ketidakseimbangan hormon, ia akan menjejaskan fungsi sistem peranakan wanita, mood, beberapa fungsi sistem yang lain seperti masalah tiroid dan sebagainya.
    .
    Bagi wanita selepas bersalin amat digalakkan mengambil Mega Ratu ni sebab selepas bersalin, hormon estrogen menurun dengan sangat mendadak. Dan jika ibu yang baru lepas bersalin tak berjaya dalam mengawal emosi dan berada dalam keadaankemurungan, boleh menyebabkan meroyan.
    .
    Pengambilan Mega Ratu bagi wanita selepas bersalin ialah 35 hari selepas bersalin.
    .
    Mega Ratu
    RM100 (SM) RM103 (SS)

    DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  29 May, 2020
  • Selamat hari raya ke -3
Walaupun Raya dlm tempoh PKP..raya tetap raya...pelbagai juadah  dh dimakan...kini tiba masa utk membersihkan usus dgn colonis dmestica...supaya badan X lemau krn terlalu byk makan dn kurang aktiviti...
.

JOM TRY
Colonis Dmestica merupakan produk detoks melalui kolon, hati dan buah pinggang. Tapi jangan bimbang,ia tak menyebabkan anda cirit-birit tau. Ia mengandungi bahan semulajadi seperti biji mangga afrika, estrak kopi hijau, kacang ginjal putih . 
Badan pastinya akan rasa lebih ringan dan bertenaga. Sebab ia menyingkirkan toksin dalam badan. Bagi yang ingin menurunkan berat badan sangat bagus amalkan colonis dmestica. Ia bantu untuk meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang yang lama . 
Anda semua boleh dapatkan segera dari pengedar dan stokis JRM untuk usus yang sihat! .

Dapatakan 
DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Selamat hari raya ke -3
    Walaupun Raya dlm tempoh PKP..raya tetap raya...pelbagai juadah dh dimakan...kini tiba masa utk membersihkan usus dgn colonis dmestica...supaya badan X lemau krn terlalu byk makan dn kurang aktiviti...
    .

    JOM TRY
    Colonis Dmestica merupakan produk detoks melalui kolon, hati dan buah pinggang. Tapi jangan bimbang,ia tak menyebabkan anda cirit-birit tau. Ia mengandungi bahan semulajadi seperti biji mangga afrika, estrak kopi hijau, kacang ginjal putih .
    Badan pastinya akan rasa lebih ringan dan bertenaga. Sebab ia menyingkirkan toksin dalam badan. Bagi yang ingin menurunkan berat badan sangat bagus amalkan colonis dmestica. Ia bantu untuk meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang yang lama .
    Anda semua boleh dapatkan segera dari pengedar dan stokis JRM untuk usus yang sihat! .

    Dapatakan
    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  0  0  26 May, 2020
  • SEMAKIN JELITA BILA BERUSIA! 
Apakah rahsianya?

Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang

Ia boleh menyebabkan badan kita merembaskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 🥰

Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.

Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman
.  PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • SEMAKIN JELITA BILA BERUSIA!
    Apakah rahsianya?

    Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang

    Ia boleh menyebabkan badan kita merembaskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

    Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 🥰

    Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.

    Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman
    . PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  4  0  25 May, 2020
  • Paste rencah ratus rendang “ jenama dapur kayu by bonda “ atau DKBB, nak beli rencah ni senang je nak cari pengedar terdekat yg boleh hantar cod ..
.
.
Semua serba cepat dn mudah rm14.50 ada 3 peket sedap sgt sesuai dlm 800 gm daging..( kalau sepeket paste ni 80gm sesuai utk 4 org makan ..boleh tambah santan dn serai lagi sedap..kalau x tambah pun dh cukup sedap)
.

paste ni sesuai masak daging lembu, kambing , ayam, itek, kerang dan telur puyuh atau ayam..!! DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Paste rencah ratus rendang “ jenama dapur kayu by bonda “ atau DKBB, nak beli rencah ni senang je nak cari pengedar terdekat yg boleh hantar cod ..
    .
    .
    Semua serba cepat dn mudah rm14.50 ada 3 peket sedap sgt sesuai dlm 800 gm daging..( kalau sepeket paste ni 80gm sesuai utk 4 org makan ..boleh tambah santan dn serai lagi sedap..kalau x tambah pun dh cukup sedap)
    .

    paste ni sesuai masak daging lembu, kambing , ayam, itek, kerang dan telur puyuh atau ayam..!! DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  22 May, 2020
  • Setiap yang Mula pasti akan berAkhir

Kurma dhuha & mustanir dua produk bonda rozita yang sgt tinggi permintaannya..memberi menafaat kesihatan yg Allah izinkan ,  mguatkan antibody, menyihatkan paru2 dn darah , .. sepanjang PKP bonda memberi harga murah utk dua produk ni... Mustanir-RM85
Kurma dhuha-RM80
akan berakhir 23/5/20 ....lepas itu harga kembali normal..dapatkan...
.

DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Setiap yang Mula pasti akan berAkhir

    Kurma dhuha & mustanir dua produk bonda rozita yang sgt tinggi permintaannya..memberi menafaat kesihatan yg Allah izinkan , mguatkan antibody, menyihatkan paru2 dn darah , .. sepanjang PKP bonda memberi harga murah utk dua produk ni... Mustanir-RM85
    Kurma dhuha-RM80
    akan berakhir 23/5/20 ....lepas itu harga kembali normal..dapatkan...
    .

    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  19 May, 2020
  • Sabun Tomka
pengenalan RM25.90
ada 2 pewangi iaitu frangipani dan Jasmine,
Basuh kain pakai papan pembasuh kayu zaman dulu,

tapi zaman skrg semua org dah pakai mesin basuh..!! Yg ni bonda ajar anak2 nostalgia kami zaman muda dulu, basuh kain pakai papan begini..
.
sangat menyeronokkan bg anak2 sy, ketawa berebut2 nk basuh, alah hai kalau sehelai 2 boleh lah mcm ni tapi kalau dh berbakul2 sakit tangan mengonyohnya
.
Setahu sy Org india suka basuh kain mcm ni pakai sabun buku zaman dulu cap kapa atau cap buruh..!! Sy keluarkan produk sabun basuh baju tomka ada 2 pewangi iaitu frangipani dan Jasmine.. kedua nya sgt harum & wangi.. kalau jemur dalam rumah tanpa cahaya matahari pun baju tkkan bau hapak dan wangian kekal pd baju..
.
Sabun Tomka ni sgt sesuai terutama org yg ada alahan dngn sabun pencuci baju, bayi, kanak2 dan org dewasa sesuai dngn sabun ini kerana pH nya yg neutral.. sabun ni tidak melunturkan warna sama sekali, malah kalau kotorang chemical seperti lipstik pun boleh dicuci menggunakan sabun ini..
.
Bagi anda yg nak dapatkan hari ni dah mula dijual anda boleh dapatkan dengan pengedar atau stokis sy yg berdekatan ataupun untuk belian online terus ke website deratu.com.my..!! DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang @ Bandar Puteri Klang
  • Sabun Tomka
    pengenalan RM25.90
    ada 2 pewangi iaitu frangipani dan Jasmine,
    Basuh kain pakai papan pembasuh kayu zaman dulu,

    tapi zaman skrg semua org dah pakai mesin basuh..!! Yg ni bonda ajar anak2 nostalgia kami zaman muda dulu, basuh kain pakai papan begini..
    .
    sangat menyeronokkan bg anak2 sy, ketawa berebut2 nk basuh, alah hai kalau sehelai 2 boleh lah mcm ni tapi kalau dh berbakul2 sakit tangan mengonyohnya
    .
    Setahu sy Org india suka basuh kain mcm ni pakai sabun buku zaman dulu cap kapa atau cap buruh..!! Sy keluarkan produk sabun basuh baju tomka ada 2 pewangi iaitu frangipani dan Jasmine.. kedua nya sgt harum & wangi.. kalau jemur dalam rumah tanpa cahaya matahari pun baju tkkan bau hapak dan wangian kekal pd baju..
    .
    Sabun Tomka ni sgt sesuai terutama org yg ada alahan dngn sabun pencuci baju, bayi, kanak2 dan org dewasa sesuai dngn sabun ini kerana pH nya yg neutral.. sabun ni tidak melunturkan warna sama sekali, malah kalau kotorang chemical seperti lipstik pun boleh dicuci menggunakan sabun ini..
    .
    Bagi anda yg nak dapatkan hari ni dah mula dijual anda boleh dapatkan dengan pengedar atau stokis sy yg berdekatan ataupun untuk belian online terus ke website deratu.com.my..!! DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang @ Bandar Puteri Klang

  •  1  0  16 May, 2020
  • Pinky Rosa Lipgloss💋💄
RM 33.00 (SM) RM 36.00 (SS)

Anda mesti teruja kan dengan produk-produk baru dari JRM !! JRM hanya mengeluarkan formulasi produk yang berkualiti dan selamat utk pengguna.
Salah satunya ialah Pinky Rosa Lipgloss iaitu pengilat bibir yang diformulasikan daripada 2 jenis pati bunga ros iaitu Rose Centifolia dan Rose Geranium.

Khasiat pati bunga ros sangat baik untuk kesihatan manusia dan wangiannya berfungsi sebagai aromaterapi.

Emolien dan pelembap semulajadi dalam pati bunga ros menjadikan bibir sangat lembap, menegangkan bibir, mengurangkan kehitaman bibir, mengatasi penuaan bibir.

Jangan x percaya bibir juga boleh berkedut akibat penuaan. Paling penting, Pinky Rosa Lipgloss membuatkan bibir berkilau, tidak melekit dan ikut warna darah..semakin pinkish !! Sesuai untuk wanita dewasa dan kanak kanak 5 tahun ke atas.

Dapatkan Pinky Rosa Lipgloss dengan stokis dan pengedar yang sah kami di www.jrm.com.my. .

DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Pinky Rosa Lipgloss💋💄
    RM 33.00 (SM) RM 36.00 (SS)

    Anda mesti teruja kan dengan produk-produk baru dari JRM !! JRM hanya mengeluarkan formulasi produk yang berkualiti dan selamat utk pengguna.
    Salah satunya ialah Pinky Rosa Lipgloss iaitu pengilat bibir yang diformulasikan daripada 2 jenis pati bunga ros iaitu Rose Centifolia dan Rose Geranium.

    Khasiat pati bunga ros sangat baik untuk kesihatan manusia dan wangiannya berfungsi sebagai aromaterapi.

    Emolien dan pelembap semulajadi dalam pati bunga ros menjadikan bibir sangat lembap, menegangkan bibir, mengurangkan kehitaman bibir, mengatasi penuaan bibir.

    Jangan x percaya bibir juga boleh berkedut akibat penuaan. Paling penting, Pinky Rosa Lipgloss membuatkan bibir berkilau, tidak melekit dan ikut warna darah..semakin pinkish !! Sesuai untuk wanita dewasa dan kanak kanak 5 tahun ke atas.

    Dapatkan Pinky Rosa Lipgloss dengan stokis dan pengedar yang sah kami di www.jrm.com.my. .

    DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  3  0  16 May, 2020
  • MASIH LAGI DALAM PROMOSI PKP...DAN AKN BERAKHIR PADA HARI RAYA ADILFITRI

MUSTANIR -RM85 {NP RM120}
KURMA DHUHA-RM80 {NP RM100}
Kurma dhuha & mustanir ramai yg mendapat menafaat kesihatan yg Allah izinkan , sy rendahkn harga sbb ia produk yg memguatkan antibody, menyihatkan paru2 dn darah , ia merupakan produk yg sgt mendapat sambutan.. tapi malangnya kurma dhuha xmacam produk lain sy tidak dapat buat dgn banyak, maklumlah semuanya homemade dr sy ( sy xcukup masa buat, kalau plan awal baru buat promosi) sy jadual penuh dn kekurangan waktu..
.
Kurma dhuha harga asal RM100 tapi musim PKP diskaun RM80 akan berakhir sehingga hari raya syawal nanti..lepas itu harga kembali normal..
.
Mudah2an kita semua beroleh kesihatan dan yg baik yg Allah izinkan..
.
DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552

Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • MASIH LAGI DALAM PROMOSI PKP...DAN AKN BERAKHIR PADA HARI RAYA ADILFITRI

    MUSTANIR -RM85 {NP RM120}
    KURMA DHUHA-RM80 {NP RM100}
    Kurma dhuha & mustanir ramai yg mendapat menafaat kesihatan yg Allah izinkan , sy rendahkn harga sbb ia produk yg memguatkan antibody, menyihatkan paru2 dn darah , ia merupakan produk yg sgt mendapat sambutan.. tapi malangnya kurma dhuha xmacam produk lain sy tidak dapat buat dgn banyak, maklumlah semuanya homemade dr sy ( sy xcukup masa buat, kalau plan awal baru buat promosi) sy jadual penuh dn kekurangan waktu..
    .
    Kurma dhuha harga asal RM100 tapi musim PKP diskaun RM80 akan berakhir sehingga hari raya syawal nanti..lepas itu harga kembali normal..
    .
    Mudah2an kita semua beroleh kesihatan dan yg baik yg Allah izinkan..
    .
    DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552

    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  14 May, 2020
  • Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)

Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
.
Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .
PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish...dapatkan
.
DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)

    Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
    .
    Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .
    PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish...dapatkan
    .
    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  9 May, 2020

Top #teamjrmklang Posts

  • Assalamualaikum selamat pagi syg2 semua salam isnin 🥰
Ada yang tanya tak pergi ke dinner JRM cikpah 😅

Eh pegi cuma kali ni ALLAH uji sikit anak cikpah dua2 demam panas tak boleh lama2 kat sana gambar pun mane ada je 😑

Alhamdulillah terima kasih suami dan anak2 selalu teman ummi sana sini walaupun masing2 demam😔
Terima kasih suami faham dengan isteri yang ada komitmen jugak semoga kita sama2 lalui hingga akhir nya 😍

Tahniah team2 klang yang dapat award terbaik semoga bertambah maju lagi ke hadapan😍

Sayang semua.. #jamuratumalaya
#teamjrmklang
  • Assalamualaikum selamat pagi syg2 semua salam isnin 🥰
    Ada yang tanya tak pergi ke dinner JRM cikpah 😅

    Eh pegi cuma kali ni ALLAH uji sikit anak cikpah dua2 demam panas tak boleh lama2 kat sana gambar pun mane ada je 😑

    Alhamdulillah terima kasih suami dan anak2 selalu teman ummi sana sini walaupun masing2 demam😔
    Terima kasih suami faham dengan isteri yang ada komitmen jugak semoga kita sama2 lalui hingga akhir nya 😍

    Tahniah team2 klang yang dapat award terbaik semoga bertambah maju lagi ke hadapan😍

    Sayang semua.. #jamuratumalaya
    #teamjrmklang

  •  34  6  9 March, 2020
  • Romagella coffee, ada org kata kopi ni kopi gelak.. sgt cepat hilangkan stress.. sy kongsikan apa yg bagus dn xbagus “ xda hidden “ info yg tepat kepada pengguna supaya senang mereka membuat pemilihan.

JRM ada 3 kopi : Kopi ratu (wanita je elok makan) tapi de Marco dan Romagella Coffee lelaki dn wanita boleh makan. Kopi Ratu lepas minum kita rasa kenyang dan bagus utk menguatkan otak tapi kalau kopi romagella pula ia merupakan kopi yg sgt tinggi dgn vitamin c sbb ia dicampurkan dgn extract strawberry dn ia sgt bagus utk menghilangkan stress sgt cepat.

Antara campuran lain ialah ashwaganda yg mbuatkan org merasakan tenang terutamanya org yg mengalami stress dn mengurangkan keguguran rambut ..teristimewa rangsang hormon melatonin..( senang tidur ) dn serotonin ( hormon gembira dn hormon cinta )

Kalau org yg susah tidur digalakan minum kopi ni , ia buat senang tido.. ramai yg tanya bonda boleh ke makan kopi ratu & kopi strawberry..?? Pasti Boleh sbb xsama formula dn rasa juga fungsinya

Caranya kopi ratu minum sebelah pagi dn kopi romagella makan sebelah petang.. Sbb apa..?? Romagella ni menyenangkan tidur bagi org yg susah tidur.. DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Romagella coffee, ada org kata kopi ni kopi gelak.. sgt cepat hilangkan stress.. sy kongsikan apa yg bagus dn xbagus “ xda hidden “ info yg tepat kepada pengguna supaya senang mereka membuat pemilihan.

    JRM ada 3 kopi : Kopi ratu (wanita je elok makan) tapi de Marco dan Romagella Coffee lelaki dn wanita boleh makan. Kopi Ratu lepas minum kita rasa kenyang dan bagus utk menguatkan otak tapi kalau kopi romagella pula ia merupakan kopi yg sgt tinggi dgn vitamin c sbb ia dicampurkan dgn extract strawberry dn ia sgt bagus utk menghilangkan stress sgt cepat.

    Antara campuran lain ialah ashwaganda yg mbuatkan org merasakan tenang terutamanya org yg mengalami stress dn mengurangkan keguguran rambut ..teristimewa rangsang hormon melatonin..( senang tidur ) dn serotonin ( hormon gembira dn hormon cinta )

    Kalau org yg susah tidur digalakan minum kopi ni , ia buat senang tido.. ramai yg tanya bonda boleh ke makan kopi ratu & kopi strawberry..?? Pasti Boleh sbb xsama formula dn rasa juga fungsinya

    Caranya kopi ratu minum sebelah pagi dn kopi romagella makan sebelah petang.. Sbb apa..?? Romagella ni menyenangkan tidur bagi org yg susah tidur.. DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  3  0  4 June, 2020
  • SEMAKIN JELITA BILA BERUSIA! 
Apakah rahsianya?

Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang

Ia boleh menyebabkan badan kita merembaskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 🥰

Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.

Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman
.  PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • SEMAKIN JELITA BILA BERUSIA!
    Apakah rahsianya?

    Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang

    Ia boleh menyebabkan badan kita merembaskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

    Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 🥰

    Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.

    Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman
    . PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  4  0  25 May, 2020
  • 🍹ICE TEA PEACH Mengkudu🍏

MEMANG SESUAI JADIKAN MINUMAN UTK BERBUKA PUASA🍹🌙✨ PROMOSI SEMPENA RAMADHAN 🕌
3 BTL  HANYA RM49
BERAKHIR 6/5/2020🍏🍓 Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi
.
Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa!
.
Sebab itu pentingnya kita ambil 🍹ICE TEA PEACH  dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau

Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan

Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman

Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais

DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • 🍹ICE TEA PEACH Mengkudu🍏

    MEMANG SESUAI JADIKAN MINUMAN UTK BERBUKA PUASA🍹🌙✨ PROMOSI SEMPENA RAMADHAN 🕌
    3 BTL HANYA RM49
    BERAKHIR 6/5/2020🍏🍓 Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi
    .
    Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa!
    .
    Sebab itu pentingnya kita ambil 🍹ICE TEA PEACH dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau

    Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan

    Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman

    Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais

    DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  5  0  3 May, 2020
  • Pinky Rosa Lipgloss💋💄
RM 33.00 (SM) RM 36.00 (SS)

Anda mesti teruja kan dengan produk-produk baru dari JRM !! JRM hanya mengeluarkan formulasi produk yang berkualiti dan selamat utk pengguna.
Salah satunya ialah Pinky Rosa Lipgloss iaitu pengilat bibir yang diformulasikan daripada 2 jenis pati bunga ros iaitu Rose Centifolia dan Rose Geranium.

Khasiat pati bunga ros sangat baik untuk kesihatan manusia dan wangiannya berfungsi sebagai aromaterapi.

Emolien dan pelembap semulajadi dalam pati bunga ros menjadikan bibir sangat lembap, menegangkan bibir, mengurangkan kehitaman bibir, mengatasi penuaan bibir.

Jangan x percaya bibir juga boleh berkedut akibat penuaan. Paling penting, Pinky Rosa Lipgloss membuatkan bibir berkilau, tidak melekit dan ikut warna darah..semakin pinkish !! Sesuai untuk wanita dewasa dan kanak kanak 5 tahun ke atas.

Dapatkan Pinky Rosa Lipgloss dengan stokis dan pengedar yang sah kami di www.jrm.com.my. .

DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Pinky Rosa Lipgloss💋💄
    RM 33.00 (SM) RM 36.00 (SS)

    Anda mesti teruja kan dengan produk-produk baru dari JRM !! JRM hanya mengeluarkan formulasi produk yang berkualiti dan selamat utk pengguna.
    Salah satunya ialah Pinky Rosa Lipgloss iaitu pengilat bibir yang diformulasikan daripada 2 jenis pati bunga ros iaitu Rose Centifolia dan Rose Geranium.

    Khasiat pati bunga ros sangat baik untuk kesihatan manusia dan wangiannya berfungsi sebagai aromaterapi.

    Emolien dan pelembap semulajadi dalam pati bunga ros menjadikan bibir sangat lembap, menegangkan bibir, mengurangkan kehitaman bibir, mengatasi penuaan bibir.

    Jangan x percaya bibir juga boleh berkedut akibat penuaan. Paling penting, Pinky Rosa Lipgloss membuatkan bibir berkilau, tidak melekit dan ikut warna darah..semakin pinkish !! Sesuai untuk wanita dewasa dan kanak kanak 5 tahun ke atas.

    Dapatkan Pinky Rosa Lipgloss dengan stokis dan pengedar yang sah kami di www.jrm.com.my. .

    DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  3  0  16 May, 2020
  • 3 drpd produk JRM... khasiat daripada herba-herbanya sangat membantu untuk merawat masalah dalaman dn luaran...
.

Bila dalaman tak sihat, ia boleh mempengaruhi kesihatan luaran contohnya masalah kulit dan mood
.

DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • 3 drpd produk JRM... khasiat daripada herba-herbanya sangat membantu untuk merawat masalah dalaman dn luaran...
    .

    Bila dalaman tak sihat, ia boleh mempengaruhi kesihatan luaran contohnya masalah kulit dan mood
    .

    DaPaTkAn DaRi PeNGeDaR SaH🧕
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  7 June, 2020
  • Setiap yang Mula pasti akan berAkhir

Kurma dhuha & mustanir dua produk bonda rozita yang sgt tinggi permintaannya..memberi menafaat kesihatan yg Allah izinkan ,  mguatkan antibody, menyihatkan paru2 dn darah , .. sepanjang PKP bonda memberi harga murah utk dua produk ni... Mustanir-RM85
Kurma dhuha-RM80
akan berakhir 23/5/20 ....lepas itu harga kembali normal..dapatkan...
.

DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • Setiap yang Mula pasti akan berAkhir

    Kurma dhuha & mustanir dua produk bonda rozita yang sgt tinggi permintaannya..memberi menafaat kesihatan yg Allah izinkan , mguatkan antibody, menyihatkan paru2 dn darah , .. sepanjang PKP bonda memberi harga murah utk dua produk ni... Mustanir-RM85
    Kurma dhuha-RM80
    akan berakhir 23/5/20 ....lepas itu harga kembali normal..dapatkan...
    .

    DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  2  0  19 May, 2020
  • Bulan puAsa ni lah produk paling laku , sgt dinantikan sbb terbukti kenyang sihat segar badan ringan x malas..kolestrol byk turun ..!! Ramai followers dh kenal akrab dgn Choc Fiber Life .
.
.
tiap tahun sy buat PRO jual harga fresh dr kilang ..(Bukan produk nk expired ..!! Sy senang kalau org sihat lepas makan produk yg sy pasarkan harga rendah2 ambik berkat ramdhan khasiatnya baik utk badan manusia
...
Stok terhad sy niat bantu org ramai sihat sepanjang ramadhan..
.
Amalkan masa sahur insha Allah siangnya bertenaga xrasa badan lesu macam org berpuasa langsung , badan segar perut x pedih..Menguruskan badan senang besar air besar lawas.. Hadiah pd org tua anda utk bantu elak tulang rapuh sbb Bahan yang saya masukkan dalam chocolate fiber life penuh dengan calcium dan membersihkan usus
•
2 pek Chocolate Fiber Life
RM95.00 (sm), RM100.00 (ss) ••Jimat RM17.00••dapatkan produk JRM dengan pengedar yang sah. layari website www.jrm.com.my

Pembelian dapat hadiah dm 1 resit RM 250 dan 350 molek molek sangat lah comel comel jugak

DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang @ Bandar Puteri Klang
  • Bulan puAsa ni lah produk paling laku , sgt dinantikan sbb terbukti kenyang sihat segar badan ringan x malas..kolestrol byk turun ..!! Ramai followers dh kenal akrab dgn Choc Fiber Life .
    .
    .
    tiap tahun sy buat PRO jual harga fresh dr kilang ..(Bukan produk nk expired ..!! Sy senang kalau org sihat lepas makan produk yg sy pasarkan harga rendah2 ambik berkat ramdhan khasiatnya baik utk badan manusia
    ...
    Stok terhad sy niat bantu org ramai sihat sepanjang ramadhan..
    .
    Amalkan masa sahur insha Allah siangnya bertenaga xrasa badan lesu macam org berpuasa langsung , badan segar perut x pedih..Menguruskan badan senang besar air besar lawas.. Hadiah pd org tua anda utk bantu elak tulang rapuh sbb Bahan yang saya masukkan dalam chocolate fiber life penuh dengan calcium dan membersihkan usus

    2 pek Chocolate Fiber Life
    RM95.00 (sm), RM100.00 (ss) ••Jimat RM17.00••dapatkan produk JRM dengan pengedar yang sah. layari website www.jrm.com.my

    Pembelian dapat hadiah dm 1 resit RM 250 dan 350 molek molek sangat lah comel comel jugak

    DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang @ Bandar Puteri Klang

  •  3  0  5 May, 2020
  • PUTIK TELAGA DARA  merupakan pencuci intim wanita yang sangat elok kerana PH sangat sesuai untuk intim wanita . 😍
.
PTD ini juga boleh digunakan sebagai pencuci apabila mengalami luka di tangan, kaki dan sebagainya. Dengan herba yang terkandung di dalamnya menjadikan produk ini sangat digemari wanita untuk mencuci bahagian miss v mereka.
.
Putik telaga dara ini sangat menjimatkan dan sangat  tahan penggunaan kerana hanya perlu guna sedikit sahaja tetapi kesan dia luar biasa . .DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
☎️www.wasap.my/60123636552
Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
#teamjrmklang
  • PUTIK TELAGA DARA merupakan pencuci intim wanita yang sangat elok kerana PH sangat sesuai untuk intim wanita . 😍
    .
    PTD ini juga boleh digunakan sebagai pencuci apabila mengalami luka di tangan, kaki dan sebagainya. Dengan herba yang terkandung di dalamnya menjadikan produk ini sangat digemari wanita untuk mencuci bahagian miss v mereka.
    .
    Putik telaga dara ini sangat menjimatkan dan sangat tahan penggunaan kerana hanya perlu guna sedikit sahaja tetapi kesan dia luar biasa . .DaPaT DaRi PeNGeDaR SaH
    ☎️www.wasap.my/60123636552
    Klang Usj SubangJaya Shah Alam dan sekitarnya..
    #teamjrmklang

  •  1  0  3 June, 2020