#teamhelang Instagram Photos & Videos

teamhelang - 285 posts

Hashtag Popularity

3.5
average comments
109.5
average likes

Latest #teamhelang Posts

  • So glad to see you guys again! Our next meet should be us all lacing up with full gear and in an actual game. #teamhelang 🦅
  • So glad to see you guys again! Our next meet should be us all lacing up with full gear and in an actual game. #teamhelang 🦅

  •  59  0  5 July, 2020
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
.
.

Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw. 
Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
.
Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang

#teamleadermamaminjb
#teamhelang

Meh whatsapp admin 📲www.wasap.my/60166345218/nakorderMCP
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
    .
    .

    Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw.
    Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
    tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
    .
    Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang

    #teamleadermamaminjb
    #teamhelang

    Meh whatsapp admin 📲www.wasap.my/60166345218/nakorderMCP

  •  0  0  4 June, 2020
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
.
.
.
Ada, ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw. 
Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
.
Korang tunggu apa lagi ? dah raya ni 😊jomm pm
.
.
#teamleadermamaminjb
#teamhelang
.
Meh whatsapp. 
Klik je link whatsapp kat bio IG di atas 👆
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
    .
    .
    .
    Ada, ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw.
    Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
    tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
    .
    Korang tunggu apa lagi ? dah raya ni 😊jomm pm
    .
    .
    #teamleadermamaminjb
    #teamhelang
    .
    Meh whatsapp.
    Klik je link whatsapp kat bio IG di atas 👆

  •  3  0  2 June, 2020
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
.
.

Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw. 
Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
.
Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang

#teamleadermamaminjb
#teamhelang

Meh whatsapp admin 📲www.wasap.my/60137762606/nakorderMCP
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
    .
    .

    Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw.
    Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
    tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
    .
    Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang

    #teamleadermamaminjb
    #teamhelang

    Meh whatsapp admin 📲www.wasap.my/60137762606/nakorderMCP

  •  0  0  2 June, 2020
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
.
.

Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw. 
Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
.
Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang

#teamleadermamaminjb
#teamhelang

Meh whatsapp admin 📲www.wasap.my/60177359878/nakorderMCP
  • Sis. Ade takk supplement yang boleh pulihkan masalah skin tapii sedap? Sebab saya ni susah sikit nak telan jenis capsule atau tablet💊💊. Tambah-tambah lagi injection💉💉ayoooo Takut 😣😣
    .
    .

    Ada,ni ha #magicalcpure produk yang makin "hot" di pasaran.. Hanya kemam-kemam je..rasa pon sangat sedap dan yang paling penting boleh buat korang putih gebu + flawless lagii taw.
    Tak perlu nak 'inject-inject' dah..!!
    tiada lagi istilah "BEAUTY IS PAIN"Syoknyaaaa😍😍"
    .
    Korang tunggu apa lagi ? dah nak raya ni 🤭jum pm kita bagi harga kasih sayang

    #teamleadermamaminjb
    #teamhelang

    Meh whatsapp admin 📲www.wasap.my/60177359878/nakorderMCP

  •  0  0  1 June, 2020
  • if you're reading this post , I just want Titian Baru Teams  to know that your team have done your best ! keep it up and dont give up 🔥 dont listen to others ⭐️ #ttianbarufc #titianbarufc #naz255fams #teamhelang
  • if you're reading this post , I just want Titian Baru Teams to know that your team have done your best ! keep it up and dont give up 🔥 dont listen to others ⭐️ #ttianbarufc #titianbarufc #naz255fams #teamhelang

  •  34  0  3 November, 2019
  • Beli Rumah Online je?
CAT WOMAN HARTANAH 🐈
SAZA
0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
.
Ni sy nak share sikit.. Team sy berada di MAEPS, Serdang.. 😎
.
Buat sahabat-sahabat saya yg berdekatan jom jalan-jalan cuci mata dan shopping barang segar produk baik disana 😉
.
Sambil-sambil cuci mata tu boleh la singgah dan lawat booth kami.
.
Location Booth : 40-KOPAHAM :: Beli rumah online je ::
.
Ade yang nak jual rumah? 
Ade yang nak beli rumah? 
Saya uruskan... 😍
.
CAT WOMAN HARTANAH 🐈
SAZA
0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
.
.
#nisazainal #khidmatjualbelihartanah #Muafakat298_ptg
#nisazainal_rumah_idaman #malaysia #perak #johor #selangor #nisaxtbt #negeri9 #seremban #semenanjung #sewarumah #rawang #kotadamansara #ampang #bukitberuntung #sungaibuloh #selangorku #subangbestari #rasa #serendah #batangkali #tasekputeri #countryhome #bukitsentosa #kualakububharu  #teamhelang #teammetasisrealtor
  • Beli Rumah Online je?
    CAT WOMAN HARTANAH 🐈
    SAZA
    0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
    .
    Ni sy nak share sikit.. Team sy berada di MAEPS, Serdang.. 😎
    .
    Buat sahabat-sahabat saya yg berdekatan jom jalan-jalan cuci mata dan shopping barang segar produk baik disana 😉
    .
    Sambil-sambil cuci mata tu boleh la singgah dan lawat booth kami.
    .
    Location Booth : 40-KOPAHAM :: Beli rumah online je ::
    .
    Ade yang nak jual rumah?
    Ade yang nak beli rumah?
    Saya uruskan... 😍
    .
    CAT WOMAN HARTANAH 🐈
    SAZA
    0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
    .
    .
    #nisazainal #khidmatjualbelihartanah #Muafakat298_ptg
    #nisazainal_rumah_idaman #malaysia #perak #johor #selangor #nisaxtbt #negeri9 #seremban #semenanjung #sewarumah #rawang #kotadamansara #ampang #bukitberuntung #sungaibuloh #selangorku #subangbestari #rasa #serendah #batangkali #tasekputeri #countryhome #bukitsentosa #kualakububharu #teamhelang #teammetasisrealtor

  •  18  6  29 August, 2019
  • Ada sapa2 nk jemput open house? Nk mai ni
.
#teamhelang
  • Ada sapa2 nk jemput open house? Nk mai ni
    .
    #teamhelang

  •  293  8  15 June, 2019

Top #teamhelang Posts

  • Beli Rumah Online je?
CAT WOMAN HARTANAH 🐈
SAZA
0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
.
Ni sy nak share sikit.. Team sy berada di MAEPS, Serdang.. 😎
.
Buat sahabat-sahabat saya yg berdekatan jom jalan-jalan cuci mata dan shopping barang segar produk baik disana 😉
.
Sambil-sambil cuci mata tu boleh la singgah dan lawat booth kami.
.
Location Booth : 40-KOPAHAM :: Beli rumah online je ::
.
Ade yang nak jual rumah? 
Ade yang nak beli rumah? 
Saya uruskan... 😍
.
CAT WOMAN HARTANAH 🐈
SAZA
0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
.
.
#nisazainal #khidmatjualbelihartanah #Muafakat298_ptg
#nisazainal_rumah_idaman #malaysia #perak #johor #selangor #nisaxtbt #negeri9 #seremban #semenanjung #sewarumah #rawang #kotadamansara #ampang #bukitberuntung #sungaibuloh #selangorku #subangbestari #rasa #serendah #batangkali #tasekputeri #countryhome #bukitsentosa #kualakububharu  #teamhelang #teammetasisrealtor
  • Beli Rumah Online je?
    CAT WOMAN HARTANAH 🐈
    SAZA
    0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
    .
    Ni sy nak share sikit.. Team sy berada di MAEPS, Serdang.. 😎
    .
    Buat sahabat-sahabat saya yg berdekatan jom jalan-jalan cuci mata dan shopping barang segar produk baik disana 😉
    .
    Sambil-sambil cuci mata tu boleh la singgah dan lawat booth kami.
    .
    Location Booth : 40-KOPAHAM :: Beli rumah online je ::
    .
    Ade yang nak jual rumah?
    Ade yang nak beli rumah?
    Saya uruskan... 😍
    .
    CAT WOMAN HARTANAH 🐈
    SAZA
    0 1 6 - 4 4 1 2 3 2 0
    .
    .
    #nisazainal #khidmatjualbelihartanah #Muafakat298_ptg
    #nisazainal_rumah_idaman #malaysia #perak #johor #selangor #nisaxtbt #negeri9 #seremban #semenanjung #sewarumah #rawang #kotadamansara #ampang #bukitberuntung #sungaibuloh #selangorku #subangbestari #rasa #serendah #batangkali #tasekputeri #countryhome #bukitsentosa #kualakububharu #teamhelang #teammetasisrealtor

  •  18  6  29 August, 2019