#teamfirdaniefighters Instagram Photos & Videos

teamfirdaniefighters - 46.3k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
15.8
average likes

Latest #teamfirdaniefighters Posts

  • Alhamdulillah done postage & cod utk customer tersayang. Terima kasih semua yg grab #DemicaLipmatteOotd.
Semoga Allah limpahkan lagi rezeki utk kita semua pd esok & hari2 seterusnya. Allahumma Aamiin YaAllah.
#Throwbackcitersemalam 😉

Korang bila lagi...berminat boleh cepat2 wasap Nana tau.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemiCantik #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #TeamUmmiPqah #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemiCantik #DemicaKgSireh #DemicaWhiteningLotion #DemicaIceCream #DemicaOotd #TeamFirdanieFighters #TeamUmmiPqah #DemicaSquad #DemicaTelipot #DemicaKotaBharu #DemicaPasirhor #DemicaSerum #DemicaBengkung #DemiCantik
  • Alhamdulillah done postage & cod utk customer tersayang. Terima kasih semua yg grab #DemicaLipmatteOotd.
    Semoga Allah limpahkan lagi rezeki utk kita semua pd esok & hari2 seterusnya. Allahumma Aamiin YaAllah.
    #Throwbackcitersemalam 😉

    Korang bila lagi...berminat boleh cepat2 wasap Nana tau.

    #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemiCantik #DemicaIceCream #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #TeamUmmiPqah #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemiCantik #DemicaKgSireh #DemicaWhiteningLotion #DemicaIceCream #DemicaOotd #TeamFirdanieFighters #TeamUmmiPqah #DemicaSquad #DemicaTelipot #DemicaKotaBharu #DemicaPasirhor #DemicaSerum #DemicaBengkung #DemiCantik

  •  0  0  39 minutes ago
  • Dalam hujan pun ku redah hantar demi anak team tersayang. 

Last week dah datang. Hari ni datang lagi. Stok sekarang dah habis. Ni tunggu stok baru sampai jerlah. Semoga lebih berjaya kak dell and anak team. 😍

#teamnikgunners
#teamfirdaniefighters
#demicaserikembangan
  • Dalam hujan pun ku redah hantar demi anak team tersayang.

    Last week dah datang. Hari ni datang lagi. Stok sekarang dah habis. Ni tunggu stok baru sampai jerlah. Semoga lebih berjaya kak dell and anak team. 😍

    #teamnikgunners
    #teamfirdaniefighters
    #demicaserikembangan

  •  0  0  1 hour ago
  • Dalam hujan pun ku redah hantar demi anak team tersayang. 

Last week dah datang. Hari ni datang lagi. Stok sekarang dah habis. Ni tunggu stok baru sampai jerlah. Semoga lebih berjaya kak dell and anak team. 😍

#teamnikgunners
#teamfirdaniefighters
#demicaserikembangan
  • Dalam hujan pun ku redah hantar demi anak team tersayang.

    Last week dah datang. Hari ni datang lagi. Stok sekarang dah habis. Ni tunggu stok baru sampai jerlah. Semoga lebih berjaya kak dell and anak team. 😍

    #teamnikgunners
    #teamfirdaniefighters
    #demicaserikembangan

  •  0  0  1 hour ago
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi. 

Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

#leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

    Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

    Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

    Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi.

    Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

    Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

    #leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite

  •  1  0  2 hours ago
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi. 

Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

#leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

    Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

    Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

    Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi.

    Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

    Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

    #leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite

  •  2  0  2 hours ago
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi. 

Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

#leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

    Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

    Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

    Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi.

    Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

    Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

    #leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite

  •  1  0  2 hours ago
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi. 

Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

#leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

    Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

    Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

    Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi.

    Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

    Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

    #leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite

  •  1  0  2 hours ago
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi. 

Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

#leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

    Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

    Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

    Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi.

    Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

    Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

    #leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite

  •  0  0  2 hours ago
  • TERKEJUT

Leader buat kejutan live jap tadi sempat juga join sebab line mencemburui ,  Kat negeri leader mimi hujan jadi line brona la sikit. 

Alhamdulillah banyak juga tips - tips di kongsikan pada kami semua cucu dan cicit berjaya  bersama beliau. Rezeki mimi bertemu dengan leader yang penuh dedikasi dan tak pernah stop bg kami ilmu. Terima kasih my leader Hasmunierni Mohamad csue😘

Mimi masib open pencarian mini ejen diseluruh pelusuk negeri . Bermodalkan rm112 insyallah koramg boleh buat income tepi.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang
  • TERKEJUT

    Leader buat kejutan live jap tadi sempat juga join sebab line mencemburui , Kat negeri leader mimi hujan jadi line brona la sikit.

    Alhamdulillah banyak juga tips - tips di kongsikan pada kami semua cucu dan cicit berjaya bersama beliau. Rezeki mimi bertemu dengan leader yang penuh dedikasi dan tak pernah stop bg kami ilmu. Terima kasih my leader Hasmunierni Mohamad csue😘

    Mimi masib open pencarian mini ejen diseluruh pelusuk negeri . Bermodalkan rm112 insyallah koramg boleh buat income tepi.

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang

  •  1  0  2 hours ago
  • TERKEJUT

Leader buat kejutan live jap tadi sempat juga join sebab line mencemburui ,  Kat negeri leader mimi hujan jadi line brona la sikit. 

Alhamdulillah banyak juga tips - tips di kongsikan pada kami semua cucu dan cicit berjaya  bersama beliau. Rezeki mimi bertemu dengan leader yang penuh dedikasi dan tak pernah stop bg kami ilmu. Terima kasih my leader Hasmunierni Mohamad csue😘

Mimi masib open pencarian mini ejen diseluruh pelusuk negeri . Bermodalkan rm112 insyallah koramg boleh buat income tepi.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang
  • TERKEJUT

    Leader buat kejutan live jap tadi sempat juga join sebab line mencemburui , Kat negeri leader mimi hujan jadi line brona la sikit.

    Alhamdulillah banyak juga tips - tips di kongsikan pada kami semua cucu dan cicit berjaya bersama beliau. Rezeki mimi bertemu dengan leader yang penuh dedikasi dan tak pernah stop bg kami ilmu. Terima kasih my leader Hasmunierni Mohamad csue😘

    Mimi masib open pencarian mini ejen diseluruh pelusuk negeri . Bermodalkan rm112 insyallah koramg boleh buat income tepi.

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang

  •  1  0  2 hours ago
  • TERKEJUT

Leader buat kejutan live jap tadi sempat juga join sebab line mencemburui ,  Kat negeri leader mimi hujan jadi line brona la sikit. 

Alhamdulillah banyak juga tips - tips di kongsikan pada kami semua cucu dan cicit berjaya  bersama beliau. Rezeki mimi bertemu dengan leader yang penuh dedikasi dan tak pernah stop bg kami ilmu. Terima kasih my leader Hasmunierni Mohamad csue😘

Mimi masib open pencarian mini ejen diseluruh pelusuk negeri . Bermodalkan rm112 insyallah koramg boleh buat income tepi.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang
  • TERKEJUT

    Leader buat kejutan live jap tadi sempat juga join sebab line mencemburui , Kat negeri leader mimi hujan jadi line brona la sikit.

    Alhamdulillah banyak juga tips - tips di kongsikan pada kami semua cucu dan cicit berjaya bersama beliau. Rezeki mimi bertemu dengan leader yang penuh dedikasi dan tak pernah stop bg kami ilmu. Terima kasih my leader Hasmunierni Mohamad csue😘

    Mimi masib open pencarian mini ejen diseluruh pelusuk negeri . Bermodalkan rm112 insyallah koramg boleh buat income tepi.

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #DemicaSquad #FamilyTeamFirdanieFighters #DemicaKelantan #DemicaTerengganu #DemicaPahang #DemicaKualaLumpur #DemicaSelangor #DemicaMelaka #DemicaNegeriSembilan #DemicaJohor #DemicaKedah #DemicaPerak #DemicaPerlis #DemicaSabah #DemicaSarawak #DemicaPulauPinang #DemicaPenang #DemicaPutrajaya #teammimifighters #kitabaikramaisayang

  •  0  0  2 hours ago
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi. 

Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

#leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite
  • BERSUNGGUH TINO NI !!

    Bersungguh molek tu la tino ni nge mimik2 muka pow gapo.😡

    Sesi ngepek petang hari lagi hari ni. Tu pun naseb baek hujan lebat dengan logout sendiri live sebab guruh sama naik ngan ciksue mung duk metir anak2 team yang stokis dan monster stokis.

    Anak team yang leader2 ni biasa la kena agresif sikit. Takleh dah bui muka lembut2 halus. Kena ngepek sikit baru bangun dari tidur. Kalau tak gak, lena je dibuai mimpi.

    Mommy nak yang terbaik so mommy kena tegur dah. Kena tegas. Sebab hanya dengan ketegasan boleh sedarkan dorang. Kalau tak asyik manja je, semua bergantung dengan mommy. Kali ni nak dorang berdikari dan lagi cepat hadam.

    Ladyboss kata, biar menusuk qalbu gitu biar menikam jiwa baru anak2 akan ingat sampai bila2. Hah gitur. So ni lah dia, setel warm up bahagian satu. Nanti kita sambung bahagian seterusnya pulak.💪🏻🔥

    #leaderdemica #leaderfirdaniefighters #teamfirdaniefighters #demicakelantan #demicakotabharu #demicapasirmas #demicasquad #demicaelite

  •  1  0  2 hours ago
  • DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
.
.
Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM Mimi tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K).
.
Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
.
Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
.

Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘

Atau klik link di bio
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #babydemica #demicaputrajaya #demicacodputrajaya
  • DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
    .
    .
    Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM Mimi tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K).
    .
    Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
    .
    Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
    .

    Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
    .
    DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘

    Atau klik link di bio
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #babydemica #demicaputrajaya #demicacodputrajaya

  •  0  0  2 hours ago
  • TERKEJUT BAK ANG 🤣🤣

Hujan lebat membasahi bumi pasir mas diiringi bunyian petir di luar rumah. Walaupun hujan lebat tidak mematahkan semangat untuk join mommy memetir anaknya pulak.

Kuatkan volume fon tetap boleh dengar mommy memetir, fuhh lain maciam selalu kena  petir nie. Rasa panas jer dan rasa tak boleh selesa. Petir memetir tu benda biasa jer bila nak berjaya nie sampaikan menusuk kalbu 🤩

Terima kasih mommy sue Hasmunierni Mohamad sentiasa memetir dan tegur bila ada salah dan silap. Ceqti lagi suka sebab kadang² apa yang kita buat tu rasa dah betul tapi salah. Huntung kan ada mommy yang sentiasa ambik berat untuk anak².

#demicasquad
#teamfirdaniefighters
#demicapasirmas
#teamtieyvengers
#demicakelantan
  • TERKEJUT BAK ANG 🤣🤣

    Hujan lebat membasahi bumi pasir mas diiringi bunyian petir di luar rumah. Walaupun hujan lebat tidak mematahkan semangat untuk join mommy memetir anaknya pulak.

    Kuatkan volume fon tetap boleh dengar mommy memetir, fuhh lain maciam selalu kena petir nie. Rasa panas jer dan rasa tak boleh selesa. Petir memetir tu benda biasa jer bila nak berjaya nie sampaikan menusuk kalbu 🤩

    Terima kasih mommy sue Hasmunierni Mohamad sentiasa memetir dan tegur bila ada salah dan silap. Ceqti lagi suka sebab kadang² apa yang kita buat tu rasa dah betul tapi salah. Huntung kan ada mommy yang sentiasa ambik berat untuk anak².

    #demicasquad
    #teamfirdaniefighters
    #demicapasirmas
    #teamtieyvengers
    #demicakelantan

  •  0  0  2 hours ago
  • NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
.
.
Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
.
.
Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
.
👉Jomm DM  sekarang! Sape lambat dia rugi.
.
Raya dah dekat ni, mesti la nak kulit cantik, berseri dan wangi kan

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicaputrajaya #teamdielawonder
  • NAK GLOWING DALAM MASA 10 SAAT??
    .
    .
    Biasa kita tengok AWEK KOREA je kulit sihat & glowing kan?? Kali ni dah terbukti kita pun boleh. Hanya bermodalkan tak sampai RM50 uols dah mampu dapatkan #DemicaWhiteningLotion sesuai utk penggunaan harian.

    1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best SPRAY je kat muka & tangan, SAPU SAPU terus putih !🥰
    .
    .
    Mesti ramai yg taksabarrr nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?
    .
    👉Jomm DM sekarang! Sape lambat dia rugi.
    .
    Raya dah dekat ni, mesti la nak kulit cantik, berseri dan wangi kan

    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicaputrajaya #teamdielawonder

  •  4  0  2 hours ago
  • DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
.
.
Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM Mimi tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K).
.
Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
.
Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
.

Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
Klik link di bio sekarang
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #babydemica #demicaputrajaya #demicacodputrajaya
  • DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
    .
    .
    Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM Mimi tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K).
    .
    Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
    .
    Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
    .

    Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
    .
    Klik link di bio sekarang
    .
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #babydemica #demicaputrajaya #demicacodputrajaya

  •  1  0  2 hours ago

Top #teamfirdaniefighters Posts

  • KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

#DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

Komen ‘NAK’ sekarang!

Atau klik jer link www.wasap.my/60199159446/nak+demica

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquadteamfirdaniefighters
#demicapasirmas 
#demicasquadteamtiey 
#teamtieyvengers #demicaselangor 
#demicajohor
  • KENAPA WAJIB ADA DEMICA WHITENING LOTION?

    #DemicaWhiteningLotion senang sangat nak apply, tak melekit and yang paling best ada SPF50. So nanti kulit uolls tak kena sunburn.

    Botol yang comel senang dibawa ke mana je. Tapi comel bukan sebarang comel tau, 1 botol ni boleh tahan utk 1-3 bulan penggunaan.

    Bau yang sangat wangi serta texture yang halus terus meresap ke dalam kulit dan buat uolls jatuh cinta pandang pertama. Gituwww...
    Apa tunggu lagi? Jomm GRAB harini jgak!

    Komen ‘NAK’ sekarang!

    Atau klik jer link www.wasap.my/60199159446/nak+demica

    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquadteamfirdaniefighters
    #demicapasirmas
    #demicasquadteamtiey
    #teamtieyvengers #demicaselangor
    #demicajohor

  •  167  1  17 February, 2020