#teamberapikakyu Instagram Photos & Videos

teamberapikakyu - 371 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.9
average likes

Latest #teamberapikakyu Posts

  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  0  0  1 July, 2020
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  1  0  1 July, 2020
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  0  0  1 July, 2020
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
:
Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
:
Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
:
Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
:
Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

011-36204704 (laila)
.
#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Collagen memang terbaik ! ❤️ Kulit berjerawat mula pulih dan glowing dalam masa 7 hari ✅
    :
    Penangan Ufora Collagen semua org berlumba2 nk kulit putih! Bukan sahaja boleh mencerahkan kulit seluruh badan! Tp juga boleh mengurangkan masalah2 kulit u all!
    :
    Bukan tu je tau Muka korang pun makin berseri-seri, cerah dan gebu. Rasa Ufora Collagen pun sedap.. Rasa kiwi tau ualls ❤️ Rugi sangat kalau u all tak try !
    :
    Satu kotak Ufora Collagen ni ada 20 sachet tau. Makan dua sachet sehari selama satu bulan untuk kesan yang optimum.Kena banyak minum air tau and tak boleh ambik kafein banyak-banyak. InsyaAllah kesannya memang mujarab !
    :
    Apa tunggu-tunggu lagi, cepat-cepat tekan link diatas untuk order ufora collagen ❤️ Watsapp no ni sekarang untuk oder dan dapat tips untuk putih seawal 7 hari 😍

    011-36204704 (laila)
    .
    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  1  0  1 July, 2020
  • U FO R A  L I P T I N T  S W A T C H E S 💋 .

Mana satur kaler fav uolls ? Kak yu love Strawberry Sorbet, Peachy Orange, Cherry red & Sweet pink😍

Aihhh semua la aci sbb jujur so lawa 👏🏻 . .
.
🌸 Tak pahit .
🌸 Bau Candy wangi .
🌸 Tahan Lama berjam²

#UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum  #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
#putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted
  • U FO R A L I P T I N T S W A T C H E S 💋 .

    Mana satur kaler fav uolls ? Kak yu love Strawberry Sorbet, Peachy Orange, Cherry red & Sweet pink😍

    Aihhh semua la aci sbb jujur so lawa 👏🏻 . .
    .
    🌸 Tak pahit .
    🌸 Bau Candy wangi .
    🌸 Tahan Lama berjam²

    #UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
    #putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted

  •  7  0  26 June, 2020
  • Nah sis jarah comel ni lanje muka fresh cuci muka guna Facial Foam Ufora memang best pakai sangat ringan bila cuci muka.
.
Banyak tau kelebihan dan kebaikan Facial Foam ni. Antara nya ialah boleh menanggalkan kotoran dan sel kulit mati, menstabilkan kulit berminyak, melembab dan menyegarkan kulit. .
.
Ramuan bkn kaleng2! Di extract dengan Cranberry dan Papaya dan mengandugi vitamin c sgt baik untuk kulit uolls. .
.
#UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum  #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
#putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted
  • Nah sis jarah comel ni lanje muka fresh cuci muka guna Facial Foam Ufora memang best pakai sangat ringan bila cuci muka.
    .
    Banyak tau kelebihan dan kebaikan Facial Foam ni. Antara nya ialah boleh menanggalkan kotoran dan sel kulit mati, menstabilkan kulit berminyak, melembab dan menyegarkan kulit. .
    .
    Ramuan bkn kaleng2! Di extract dengan Cranberry dan Papaya dan mengandugi vitamin c sgt baik untuk kulit uolls. .
    .
    #UFORA #kecantikan #makeup #uforalipmatte #uforaliptint #uforasunscreen #uforanightserum #uforafacialfoam #uforaskincare #uforacompactpowder #memejadideh #uforacollagen #uforano1gluthaforwhiteskin
    #putihtanpainjection #putihgebus #teamberapikakyu #cosmetics #cantik #sexylips #lipmatte #glossylips #bibircantik #lipstick #liptint #lipgloss #uforalovers #freshlips #bibirsihat #naturallooks #agentwanted

  •  4  2  25 June, 2020
  • Nak kulit nampak flawless tanpa cela? 
Apa ye Kelebihan Compact Powder Ufora ni yg berbeza dari CP jenama lain? .
✅ Meratakan tona kulit dan menutup cela. .
✅ 2 pilihan tona Light & Medium .
✅ Perlindungan dari UVA & UVB dengan SPF 15 PA +++
✅ Mengawal minyak & Tahan lama .
✅ Tekstur yang sangat ringan
.
Cara pemakaian : .
🎀 Pilih tona Light atau Media
🎀 Pakai selepas memakai Ufora sunscreen menggunakan span bedak Ufora. 🎀 Jangan risau! Ufora Compact Powder ni sangat mudah untuk apply dan sangat mudah nak ratakann 😘
.
#compactpowder #cp #ufora #uforacompactpowder #uforalovers #cosmetics #skincare #naturallook #beauty #women #kosmetik #kulitcantik #kulitbersih #cantik #kecantikan #brandedcosmetics #brandedcompactpowder #bedakkompak #bedak #bedakmuka #pretty #wanita #tutupcela #tutupjeragat #glowingskin #beautyproduct #skinproducts #teamberapikakyu #memejadideh 
#agentwanted
  • Nak kulit nampak flawless tanpa cela?
    Apa ye Kelebihan Compact Powder Ufora ni yg berbeza dari CP jenama lain? .
    ✅ Meratakan tona kulit dan menutup cela. .
    ✅ 2 pilihan tona Light & Medium .
    ✅ Perlindungan dari UVA & UVB dengan SPF 15 PA +++
    ✅ Mengawal minyak & Tahan lama .
    ✅ Tekstur yang sangat ringan
    .
    Cara pemakaian : .
    🎀 Pilih tona Light atau Media
    🎀 Pakai selepas memakai Ufora sunscreen menggunakan span bedak Ufora. 🎀 Jangan risau! Ufora Compact Powder ni sangat mudah untuk apply dan sangat mudah nak ratakann 😘
    .
    #compactpowder #cp #ufora #uforacompactpowder #uforalovers #cosmetics #skincare #naturallook #beauty #women #kosmetik #kulitcantik #kulitbersih #cantik #kecantikan #brandedcosmetics #brandedcompactpowder #bedakkompak #bedak #bedakmuka #pretty #wanita #tutupcela #tutupjeragat #glowingskin #beautyproduct #skinproducts #teamberapikakyu #memejadideh
    #agentwanted

  •  0  0  17 June, 2020
  • Bestnya pakai facial foam UFORA Skincare. Banyak manfaat yg u all boleh dapat. Cuci muka gn cara yg betul tau. Jimat sgt, picit sikit je buih dah banyak! Lepas cuci, kulit rasa tegang, lembut je.
.
Haa... soo.. tggu apa lagi... nak try set skincare yg confirm best ni 😍
.
Rugi tak grab hari ni sementara stock masih onz ualls! whatsapp laila untuk order 😘
.
.
011-36204704 (laila)

#ufora
#uforacosmetics
#uforalipmatte
#uforacompactpowder
#uforacantiknaw
#uforaskincare
#uforacollagen
#halalkosmetik 
#uforakelantan
#uforaglowhitecollagen
#uforawhitening
#uforano1collagen
#uforano1gluthaforwhiteskin
#testimonieuforabeauty
#putihtampainjection
#putihgebus 
#mirafilzah #fatzura
#dudukrumah #teamberapikakyu
#pujaanhatikanda 
#memejadideh 
#agentwanted
  • Bestnya pakai facial foam UFORA Skincare. Banyak manfaat yg u all boleh dapat. Cuci muka gn cara yg betul tau. Jimat sgt, picit sikit je buih dah banyak! Lepas cuci, kulit rasa tegang, lembut je.
    .
    Haa... soo.. tggu apa lagi... nak try set skincare yg confirm best ni 😍
    .
    Rugi tak grab hari ni sementara stock masih onz ualls! whatsapp laila untuk order 😘
    .
    .
    011-36204704 (laila)

    #ufora
    #uforacosmetics
    #uforalipmatte
    #uforacompactpowder
    #uforacantiknaw
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #halalkosmetik
    #uforakelantan
    #uforaglowhitecollagen
    #uforawhitening
    #uforano1collagen
    #uforano1gluthaforwhiteskin
    #testimonieuforabeauty
    #putihtampainjection
    #putihgebus
    #mirafilzah #fatzura
    #dudukrumah #teamberapikakyu
    #pujaanhatikanda
    #memejadideh
    #agentwanted

  •  6  0  17 June, 2020
  • Hi korg 👋 pagi nie breakfast ape , pagi bnyak benda sue nk settle kan , semoga dipermudahkan segala urusan amin .. .
Hari nie try lipmatte ufora code color classic gituw . .
Yg best nye produk ufora x merekah lansg n sgt best bila apply kt bibir sngat ringan korg . Love sgt 💋💕
.
Nk dpt kan lipmatte ufora boleh contact sue ye 😍

#uforalipmatte 
#soft 
#cantik 
#teamberapikakyu
  • Hi korg 👋 pagi nie breakfast ape , pagi bnyak benda sue nk settle kan , semoga dipermudahkan segala urusan amin .. .
    Hari nie try lipmatte ufora code color classic gituw . .
    Yg best nye produk ufora x merekah lansg n sgt best bila apply kt bibir sngat ringan korg . Love sgt 💋💕
    .
    Nk dpt kan lipmatte ufora boleh contact sue ye 😍

    #uforalipmatte
    #soft
    #cantik
    #teamberapikakyu

  •  4  0  9 June, 2020
  • Ni ha!!! UFORA COLLAGEN putih seawal 3HARI yg duk viral ni 😍
:
Ya Allah tngok serbuk dia pun dah tahu rasa sedap.. ada hijau kiwi 🥝 gito 😱
:
Ufora collagen ni bukan sahaja untuk putih seluruh badan tau, tapi untuk hilangkan semua parut2 , dan kulit kusam.
:
LELAKI pun ramai tau ambil ufora collagen ni.. bukan PEREMPUAN je. mana tak nya kemam kemam je dah putih gebu seluruh badan. Sbb UFORA collagen ni ada 3 bahan ibu putih sekali gus. Bukan ada collagen sahaja. Malah ada Serbuk mutiara, dan glutha sekali
:
Ha!! yg nk cik abang putih seluruh badan ala artis korea mmg wajib amalkan collegen ni di JAMIN BERKESAN ❗️
:
Yg nak putih gebu gebas di hari raya. Cepat grab sekarang ❗️ bunyi kata HQ ada buat promosi RAYA. 😱😱
:
Cepat coment DM di bawah Sue akan reply secepat mungkin 👇🏻👇🏻👇🏻
:
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#uforaskincare
#teamberapikakyu
  • Ni ha!!! UFORA COLLAGEN putih seawal 3HARI yg duk viral ni 😍
    :
    Ya Allah tngok serbuk dia pun dah tahu rasa sedap.. ada hijau kiwi 🥝 gito 😱
    :
    Ufora collagen ni bukan sahaja untuk putih seluruh badan tau, tapi untuk hilangkan semua parut2 , dan kulit kusam.
    :
    LELAKI pun ramai tau ambil ufora collagen ni.. bukan PEREMPUAN je. mana tak nya kemam kemam je dah putih gebu seluruh badan. Sbb UFORA collagen ni ada 3 bahan ibu putih sekali gus. Bukan ada collagen sahaja. Malah ada Serbuk mutiara, dan glutha sekali
    :
    Ha!! yg nk cik abang putih seluruh badan ala artis korea mmg wajib amalkan collegen ni di JAMIN BERKESAN ❗️
    :
    Yg nak putih gebu gebas di hari raya. Cepat grab sekarang ❗️ bunyi kata HQ ada buat promosi RAYA. 😱😱
    :
    Cepat coment DM di bawah Sue akan reply secepat mungkin 👇🏻👇🏻👇🏻
    :
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #uforaskincare
    #teamberapikakyu

  •  4  0  19 May, 2020
  • Lengkapkan pagi raya uolls dengan ufora raya e d i t i on . 
Walaupun pkpb belum tamat , raya tetap onz okay . Pakai baju raya cantik2 , makeup cantik2 dengan ufora raya e d i t i o n . 
Auchh tak syabarr nak raya ! 😍
.
.
#lipmatte 
#uforalipmatte 
#teamberapikakyu 
#cyberjaya
  • Lengkapkan pagi raya uolls dengan ufora raya e d i t i on .
    Walaupun pkpb belum tamat , raya tetap onz okay . Pakai baju raya cantik2 , makeup cantik2 dengan ufora raya e d i t i o n .
    Auchh tak syabarr nak raya ! 😍
    .
    .
    #lipmatte
    #uforalipmatte
    #teamberapikakyu
    #cyberjaya

  •  10  0  15 May, 2020
  • Pure Marine Collagen yang ada dalam Ufora Collagen, ternyata banyak kelebihan dan khasiatnya.
Khasiatnya setanding dengan alga spirulina, ianya persis protein dan kolagen ikan merin yang sangat terkenal untuk - kecantikan kulit dan ubat diet 100% semulajadi
- melancarkan kitaran darah dalam badan
- mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
- melambatkan penuaan dan melansingkan badan
- juga membantu memperbaiki fungsi kelenjar thyroid, sekaligus mencegah masalah Goitre (kelenjar Thyroid membengkak)
.
.
Cepat-cepat Comment DM Sue akan reply secepat mungkin 💖
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
#teamberapikakyu 
#putihglowing
  • Pure Marine Collagen yang ada dalam Ufora Collagen, ternyata banyak kelebihan dan khasiatnya.
    Khasiatnya setanding dengan alga spirulina, ianya persis protein dan kolagen ikan merin yang sangat terkenal untuk - kecantikan kulit dan ubat diet 100% semulajadi
    - melancarkan kitaran darah dalam badan
    - mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
    - melambatkan penuaan dan melansingkan badan
    - juga membantu memperbaiki fungsi kelenjar thyroid, sekaligus mencegah masalah Goitre (kelenjar Thyroid membengkak)
    .
    .
    Cepat-cepat Comment DM Sue akan reply secepat mungkin 💖
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #teamberapikakyu
    #putihglowing

  •  1  0  11 May, 2020

Top #teamberapikakyu Posts

  •  0  0  11 May, 2020
  •  0  0  2 July, 2020
  •  0  0  11 May, 2020
  •  0  0  11 May, 2020