#teamGoldenAura Instagram Photos & Videos

teamGoldenAura - 490 posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
13.9
average likes

Latest #teamGoldenAura Posts

  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.

Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapay mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang Bizzi Contour Cream hanya RM42 sahaja.
.
Nak cuba jom DM sy lekas..🤗🤗
.
🔥RM42 sm
🔥RM45 ss
.
#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.

    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapay mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang Bizzi Contour Cream hanya RM42 sahaja.
    .
    Nak cuba jom DM sy lekas..🤗🤗
    .
    🔥RM42 sm
    🔥RM45 ss
    .
    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  9  0  22 May, 2019
  • Sy terangkan sikit pasal produk ye. Kesemua produk bizzyboddy adalah membantu utk penurunan berat badan.
.
1.Bizzi boddy (-15 sachets) 
Minum 1 sachet selepas sarapan
-Mengawal selera makan
-Menyekat rasa lapar
-Meningkatkan metabolisma badan
-Membakar lemak tepu
-Memberi tenaga
.
2.Bizzi Flush (-15 sachets)
Ambil 1 sachet sebelum tidur.
-sebagai detox
-melancarkan pembuangan
-membersihkan kolon
-mengurangkan  berat badan
-memaksimakan manfaat bizzyboddy apabila usus bersih jd penyerapan berganda.
-mengelakkan sembelit
.
3.Bizziboddy Contour cream ✔ membantu membuang lemak perut untuk hasil Yang ramping ✔mendapatkan pinggang Yang langsing. ✔ Membuang lemak badan di bahagian pinggang . ✔ Menghasilkan bentuk Yang menarik , ramping menawan. ✔ Menganjalkan lemak gedebeh
.
.
*Combo 3 dalam 1*
.
DM saya utk detail ya..confirm meletop kalau guna set combo BB ni
.
🔥0137905246
🔥0137905246
🔥0137905246
.
#slimmingbizzyboddygreentea 
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • Sy terangkan sikit pasal produk ye. Kesemua produk bizzyboddy adalah membantu utk penurunan berat badan.
    .
    1.Bizzi boddy (-15 sachets)
    Minum 1 sachet selepas sarapan
    -Mengawal selera makan
    -Menyekat rasa lapar
    -Meningkatkan metabolisma badan
    -Membakar lemak tepu
    -Memberi tenaga
    .
    2.Bizzi Flush (-15 sachets)
    Ambil 1 sachet sebelum tidur.
    -sebagai detox
    -melancarkan pembuangan
    -membersihkan kolon
    -mengurangkan  berat badan
    -memaksimakan manfaat bizzyboddy apabila usus bersih jd penyerapan berganda.
    -mengelakkan sembelit
    .
    3.Bizziboddy Contour cream ✔ membantu membuang lemak perut untuk hasil Yang ramping ✔mendapatkan pinggang Yang langsing. ✔ Membuang lemak badan di bahagian pinggang . ✔ Menghasilkan bentuk Yang menarik , ramping menawan. ✔ Menganjalkan lemak gedebeh
    .
    .
    *Combo 3 dalam 1*
    .
    DM saya utk detail ya..confirm meletop kalau guna set combo BB ni
    .
    🔥0137905246
    🔥0137905246
    🔥0137905246
    .
    #slimmingbizzyboddygreentea
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  11  0  29 April, 2019
  • wahhh..lepas consume Bizzi Boddy & Bizzi Flush..ni hasilnyaaa🤗
.
BB FLUSH berfungsi untuk detox badan kita, dia buang toksin dalam badan kita dan melawaskan (senang membuang), cara pengambilan adalah pada *waktu malam pada pukul 7 mlm - 12 mlm, kesan dia pada pagi keesokan, memudahkan kita membuang*
.
#slimmingbizzyboddygreentea 
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • wahhh..lepas consume Bizzi Boddy & Bizzi Flush..ni hasilnyaaa🤗
    .
    BB FLUSH berfungsi untuk detox badan kita, dia buang toksin dalam badan kita dan melawaskan (senang membuang), cara pengambilan adalah pada *waktu malam pada pukul 7 mlm - 12 mlm, kesan dia pada pagi keesokan, memudahkan kita membuang*
    .
    #slimmingbizzyboddygreentea
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  12  1  28 April, 2019
  • Produk terbaru by AS Beauty

Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? 
Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!!
.
.
✅Perisa Matcha Green Tea
.
.
✅Bahan-bahan:
⚡️Wheat germ
⚡️Garcinia cambogia
⚡️Hoodia gardonii
⚡️Green coffee extract
⚡️White kidney bean

KEBAIKAN:
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyinkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅supply vitamin ke dalam badan
.
.
✅Cara penggunaan: ⚡️Bancuh 1 paket dgn air suam 150 ml pd wktu pgi shja
✅Sesuai utk umur 14 thun dn keatas
✅Ada kelulusan kkm
✅Produk TIADA terdapat dimana2 kedai.. hanya di ONLINE SAHAJA dan PENGEDAR SAH 💁‍♀️Paling penting minum air kosong sekurang2nya 2-3 liter sehari.

#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacysenawang #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • Produk terbaru by AS Beauty

    Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa?
    Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!!
    .
    .
    ✅Perisa Matcha Green Tea
    .
    .
    ✅Bahan-bahan:
    ⚡️Wheat germ
    ⚡️Garcinia cambogia
    ⚡️Hoodia gardonii
    ⚡️Green coffee extract
    ⚡️White kidney bean

    KEBAIKAN:
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyinkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit
    ✅supply vitamin ke dalam badan
    .
    .
    ✅Cara penggunaan: ⚡️Bancuh 1 paket dgn air suam 150 ml pd wktu pgi shja
    ✅Sesuai utk umur 14 thun dn keatas
    ✅Ada kelulusan kkm
    ✅Produk TIADA terdapat dimana2 kedai.. hanya di ONLINE SAHAJA dan PENGEDAR SAH 💁‍♀️Paling penting minum air kosong sekurang2nya 2-3 liter sehari.

    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacysenawang #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  11  2  19 April, 2019
  • BIZZI FLUSH

Kesan 10x ganda lebih pantas Mengatasi masalah seperti :
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

1 box ada 15 sachet yg sgt power

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui ONLINE SAHAJA! 😘
.
🔥RM75 sm
🔥RM78 ss
.
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • BIZZI FLUSH

    Kesan 10x ganda lebih pantas Mengatasi masalah seperti :
    ✅masalah penghadaman(susah membuang)
    ✅jerawat aktif
    ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅moody
    ✅stress
    ✅cepat letih
    ✅susah tidur
    ✅ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

    1 box ada 15 sachet yg sgt power

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui ONLINE SAHAJA! 😘
    .
    🔥RM75 sm
    🔥RM78 ss
    .
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  11  2  13 April, 2019
  • Haaaa untuk Yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. Suka takkkkk? Hanya RM25.00 sahaja tau 🤗
.
CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
* Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab

Gabungan Herba Ayurveda:
1. Minyak Sawi
2. Bunga Cempaka Putih
3. Minyak Zaitun
4. Habatussawda
5. Halba
6. Akar Behiru
7. Minyak Dedak Padi
8. Bunga Delima Putih

JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🔰 Kulit badan berdaki
🔰 Mengatasi Bau Badan
🔰 Berjerawat
🔰 Kulit Berpanau
🔰 Kulit Kusam
🔰 Kulit Gelap
🔰 Kulit Kering
🔰 Ruam
🔰 Kulit Sensetif
.
🔥RM25 sm
🔥RM28 ss
.
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • Haaaa untuk Yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. Suka takkkkk? Hanya RM25.00 sahaja tau 🤗
    .
    CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
    * Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

    INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab

    Gabungan Herba Ayurveda:
    1. Minyak Sawi
    2. Bunga Cempaka Putih
    3. Minyak Zaitun
    4. Habatussawda
    5. Halba
    6. Akar Behiru
    7. Minyak Dedak Padi
    8. Bunga Delima Putih

    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🔰 Kulit badan berdaki
    🔰 Mengatasi Bau Badan
    🔰 Berjerawat
    🔰 Kulit Berpanau
    🔰 Kulit Kusam
    🔰 Kulit Gelap
    🔰 Kulit Kering
    🔰 Ruam
    🔰 Kulit Sensetif
    .
    🔥RM25 sm
    🔥RM28 ss
    .
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  10  0  13 April, 2019
  • Alhamdulillah..stokk sudah mendarat..tggu apa bossquee😂😂
.
Lekas PM selagi stok masih ada..barang baik mmg cepat  sold out😬😬
.
Klik ig utk pembelian ya🤗
.
🔥Harumnita
🔥Biziboddy
🔥Contour cream
🔥Feminine wash
🔥Krim eczema
🔥Bidara
🔥Body Scrub
🔥BB Flush
.
Cepatt DM saya😘
.
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • Alhamdulillah..stokk sudah mendarat..tggu apa bossquee😂😂
    .
    Lekas PM selagi stok masih ada..barang baik mmg cepat sold out😬😬
    .
    Klik ig utk pembelian ya🤗
    .
    🔥Harumnita
    🔥Biziboddy
    🔥Contour cream
    🔥Feminine wash
    🔥Krim eczema
    🔥Bidara
    🔥Body Scrub
    🔥BB Flush
    .
    Cepatt DM saya😘
    .
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  14  1  10 April, 2019
  • Set slimming yg wajib ada dekat rumah😘
.
Contour cream boleh disapu pada bahgian berlemak..kembalikan bentuk badan kita semula..confirm pinggang kerengga masa raya nanti🤗🤗
.
Bizzi Flush diambil waktu malam utk masalah penghadaman..esok pagi bangun confirm keluar segala benda yg badan kita tak perlukan😅😅
.
Nak cub lekas DM saya🤗
.
#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • Set slimming yg wajib ada dekat rumah😘
    .
    Contour cream boleh disapu pada bahgian berlemak..kembalikan bentuk badan kita semula..confirm pinggang kerengga masa raya nanti🤗🤗
    .
    Bizzi Flush diambil waktu malam utk masalah penghadaman..esok pagi bangun confirm keluar segala benda yg badan kita tak perlukan😅😅
    .
    Nak cub lekas DM saya🤗
    .
    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  10  1  8 April, 2019
  • Wowww 😍😍
Fresh testimoni dari customer. 
Alhamdullilah Slimming Bizzi Body membantu ramai yg mempunyai masalah berat badan 😊 
Jangan malu2 jangan segan2. Saya sedia bantu anda yg ada masalah 😌 wasap http://OriginalAslegacy.wasap.my

#gelbidara #bizzibody #bizzibodycream
#harumnita #harumnitafemininewash 
#krimekzema
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #pucukharumnita #bbflush #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • Wowww 😍😍
    Fresh testimoni dari customer.
    Alhamdullilah Slimming Bizzi Body membantu ramai yg mempunyai masalah berat badan 😊
    Jangan malu2 jangan segan2. Saya sedia bantu anda yg ada masalah 😌 wasap http://OriginalAslegacy.wasap.my

    #gelbidara #bizzibody #bizzibodycream
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #krimekzema
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #pucukharumnita #bbflush #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  67  3  7 April, 2019
  • wahh fresh testimoni dari customer lepas consume Harumnita🤩🤩
.
Akak ni terkejut sebab dah lama tak dtg period..lepas consume period terus datang..Harumnita mmg baik untuk dalaman wanita ya
.
Nak turun berat badan pon boleh consume Harumnita😍
.
DM saya utk keterangan lanjut ya
.
0137905246
0137905246
0137905246
.
🔥RM49.90 sm
🔥RM52.90 ss
.
#slimmingbizzyboddygreentea 
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • wahh fresh testimoni dari customer lepas consume Harumnita🤩🤩
    .
    Akak ni terkejut sebab dah lama tak dtg period..lepas consume period terus datang..Harumnita mmg baik untuk dalaman wanita ya
    .
    Nak turun berat badan pon boleh consume Harumnita😍
    .
    DM saya utk keterangan lanjut ya
    .
    0137905246
    0137905246
    0137905246
    .
    🔥RM49.90 sm
    🔥RM52.90 ss
    .
    #slimmingbizzyboddygreentea
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  23  0  28 March, 2019
  • Alhamdulillah..stok Bizzi Boddy sudah mendarat..boleh DM sy lekas..dah habis jgn nagis tepi bucu katil ya😂😂
.
Klik ig utk pembelian ya🤗
.
🔥Harumnita
🔥Biziboddy
🔥Contour cream
🔥Feminine wash
🔥Krim eczema
🔥Bidara
🔥Body Scrub
🔥BB Flush
.
Cepatt DM saya😘
.
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi
  • Alhamdulillah..stok Bizzi Boddy sudah mendarat..boleh DM sy lekas..dah habis jgn nagis tepi bucu katil ya😂😂
    .
    Klik ig utk pembelian ya🤗
    .
    🔥Harumnita
    🔥Biziboddy
    🔥Contour cream
    🔥Feminine wash
    🔥Krim eczema
    🔥Bidara
    🔥Body Scrub
    🔥BB Flush
    .
    Cepatt DM saya😘
    .
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajayabangi

  •  15  0  27 March, 2019
  • Terkejut saya jumpa dengan pengguna Bidara 7 Herba aslegacy cerita pengalaman dia guna Gel Mandian Bidara aslegacy

Sebelum ni dia pernah disihir(kena percaya sebab dalam Al -quran berulang2 kali disebut ttg sihir)dan pernah berubat... tapi bila start mandi gel bidara ni terus dia demam sakit kepala dan rasa nak muntah....itu adalah simpton2 mereka yg disihir bila dirawat(ni saya baca dan tanya ustaz)... apapun saya minta dia teruskan dan penggunaan dan Alhamdulillah byk perubahan positif pada beliau..Insya Allah daun bidara ni byk manfaat dalam merawat sihir dan membantu menyegarkan badan,hilangkan letih2 dan bantu tidur lebih lena....
.
Siapa nak gel bidara komen ‘nak’ nanti kami reply ok !! hanya RM 25.00 sahaja

#aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy#bidarashowergel #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#gatal #teamjerung  #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram  #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara  #SlimmingBizzyBoddyGreenTea
  • Terkejut saya jumpa dengan pengguna Bidara 7 Herba aslegacy cerita pengalaman dia guna Gel Mandian Bidara aslegacy

    Sebelum ni dia pernah disihir(kena percaya sebab dalam Al -quran berulang2 kali disebut ttg sihir)dan pernah berubat... tapi bila start mandi gel bidara ni terus dia demam sakit kepala dan rasa nak muntah....itu adalah simpton2 mereka yg disihir bila dirawat(ni saya baca dan tanya ustaz)... apapun saya minta dia teruskan dan penggunaan dan Alhamdulillah byk perubahan positif pada beliau..Insya Allah daun bidara ni byk manfaat dalam merawat sihir dan membantu menyegarkan badan,hilangkan letih2 dan bantu tidur lebih lena....
    .
    Siapa nak gel bidara komen ‘nak’ nanti kami reply ok !! hanya RM 25.00 sahaja

    #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy #bidarashowergel #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #gatal #teamjerung #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea

  •  7  1  26 March, 2019

Top #teamGoldenAura Posts

  • Terkejut saya jumpa dengan pengguna Bidara 7 Herba aslegacy cerita pengalaman dia guna Gel Mandian Bidara aslegacy

Sebelum ni dia pernah disihir(kena percaya sebab dalam Al -quran berulang2 kali disebut ttg sihir)dan pernah berubat... tapi bila start mandi gel bidara ni terus dia demam sakit kepala dan rasa nak muntah....itu adalah simpton2 mereka yg disihir bila dirawat(ni saya baca dan tanya ustaz)... apapun saya minta dia teruskan dan penggunaan dan Alhamdulillah byk perubahan positif pada beliau..Insya Allah daun bidara ni byk manfaat dalam merawat sihir dan membantu menyegarkan badan,hilangkan letih2 dan bantu tidur lebih lena....
.
Siapa nak gel bidara komen ‘nak’ nanti kami reply ok !! hanya RM 25.00 sahaja

#aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy#bidarashowergel #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#gatal #teamjerung  #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacysenawang  #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram  #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara  #SlimmingBizzyBoddyGreenTea

http://Www.wasap.my/60127679665/bidara
  • Terkejut saya jumpa dengan pengguna Bidara 7 Herba aslegacy cerita pengalaman dia guna Gel Mandian Bidara aslegacy

    Sebelum ni dia pernah disihir(kena percaya sebab dalam Al -quran berulang2 kali disebut ttg sihir)dan pernah berubat... tapi bila start mandi gel bidara ni terus dia demam sakit kepala dan rasa nak muntah....itu adalah simpton2 mereka yg disihir bila dirawat(ni saya baca dan tanya ustaz)... apapun saya minta dia teruskan dan penggunaan dan Alhamdulillah byk perubahan positif pada beliau..Insya Allah daun bidara ni byk manfaat dalam merawat sihir dan membantu menyegarkan badan,hilangkan letih2 dan bantu tidur lebih lena....
    .
    Siapa nak gel bidara komen ‘nak’ nanti kami reply ok !! hanya RM 25.00 sahaja

    #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy #bidarashowergel #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #gatal #teamjerung #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacysenawang #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea

    http://Www.wasap.my/60127679665/bidara

  •  19  1  14 February, 2019
  • BIZZY BODY🔥 
Produk terbaru by AS Beauty

Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? 
Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!!
.
.
✅Perisa Matcha Green Tea
.
.
✅Bahan-bahan:
⚡️Wheat germ
⚡️Garcinia cambogia
⚡️Hoodia gardonii
⚡️Green coffee extract
⚡️White kidney bean

KEBAIKAN:
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyinkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅supply vitamin ke dalam badan
.
.
✅Cara penggunaan: ⚡️Bancuh 1 paket dgn air suam 150 ml pd wktu pgi shja
✅Sesuai utk umur 14 thun dn keatas
✅Ada kelulusan kkm
✅Produk TIADA terdapat dimana2 kedai.. hanya di ONLINE SAHAJA dan PENGEDAR SAH 💁‍♀️Paling penting minum air kosong sekurang2nya 2-3 liter sehari.

#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #sayapakaisayajual #sayamakansayajual
  • BIZZY BODY🔥
    Produk terbaru by AS Beauty

    Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa?
    Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!!
    .
    .
    ✅Perisa Matcha Green Tea
    .
    .
    ✅Bahan-bahan:
    ⚡️Wheat germ
    ⚡️Garcinia cambogia
    ⚡️Hoodia gardonii
    ⚡️Green coffee extract
    ⚡️White kidney bean

    KEBAIKAN:
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyinkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit
    ✅supply vitamin ke dalam badan
    .
    .
    ✅Cara penggunaan: ⚡️Bancuh 1 paket dgn air suam 150 ml pd wktu pgi shja
    ✅Sesuai utk umur 14 thun dn keatas
    ✅Ada kelulusan kkm
    ✅Produk TIADA terdapat dimana2 kedai.. hanya di ONLINE SAHAJA dan PENGEDAR SAH 💁‍♀️Paling penting minum air kosong sekurang2nya 2-3 liter sehari.

    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus #sayapakaisayajual #sayamakansayajual

  •  16  2  24 January, 2019
  • JOMM KEKAL KAN BERAT BADAN DENGAN BIZZI BODY😍😍 IA MAMPU MENGAWAL SELERA MAKAN,  MEMBANTU ANDA UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN TANPA MENAHAN LAPAR DAN TETAP BERTENAGA 
Jom dapatkan BIZZI BODY 🍀dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dan kesihatan yang baik dengan mengekalkan tenaga tanpa rasa lapar 😉

BIZZI BODY

Kelebihan Bizzi Body : 🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌷 Mengatasi masalah sembelit
🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌷 Mencantikkan Kulit
🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
🌷 Mengurangkan masalah obesiti
🌷 Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. 📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. 
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 
#aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy
#viral #sayapakaisayajual #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#gatal #teamjerung  #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram  #bazarpaknil  #sabunbidaramurah #gelbidara  #SlimmingBizzyBoddyGreenTea
  • JOMM KEKAL KAN BERAT BADAN DENGAN BIZZI BODY😍😍 IA MAMPU MENGAWAL SELERA MAKAN, MEMBANTU ANDA UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN TANPA MENAHAN LAPAR DAN TETAP BERTENAGA
    Jom dapatkan BIZZI BODY 🍀dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dan kesihatan yang baik dengan mengekalkan tenaga tanpa rasa lapar 😉

    BIZZI BODY

    Kelebihan Bizzi Body : 🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    🌷 Mengatasi masalah sembelit
    🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    🌷 Mencantikkan Kulit
    🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    🌷 Mengurangkan masalah obesiti
    🌷 Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. 📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82
    #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy
    #viral #sayapakaisayajual #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #gatal #teamjerung #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #bazarpaknil #sabunbidaramurah #gelbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea

  •  12  1  10 January, 2019
  • BIZZY BODY🔥 
Produk terbaru by AS Beauty

sila dapatkan skrg, wassap 0128776815 or click kat bio ❤️ Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa? 
Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!!
.
.
✅Perisa Matcha Green Tea
.
.
✅Bahan-bahan:
⚡️Wheat germ
⚡️Garcinia cambogia
⚡️Hoodia gardonii
⚡️Green coffee extract
⚡️White kidney bean

KEBAIKAN:
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyinkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅supply vitamin ke dalam badan
.
.
✅Cara penggunaan: ⚡️Bancuh 1 paket dgn air suam 150 ml pd wktu pgi shja
✅Sesuai utk umur 14 thun dn keatas
✅Ada kelulusan kkm
✅Produk TIADA terdapat dimana2 kedai.. hanya di ONLINE SAHAJA dan PENGEDAR SAH 💁‍♀️Paling penting minum air kosong sekurang2nya 2-3 liter sehari.

#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • BIZZY BODY🔥
    Produk terbaru by AS Beauty

    sila dapatkan skrg, wassap 0128776815 or click kat bio ❤️ Anda suka makan tapi takut gemok???... Makan sikit je dah gemoKK??? Mahu maintain berat andaa?
    Jangan risau bizzy body disini!!! Bizzy body ini diformulasikan daripada bahan2 terbaik duniaa....ia boleh digunakan sebagai supplement harian untuk terus bertenagaa.... 💯%% bahan natural... Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab sekaranggg!!!
    .
    .
    ✅Perisa Matcha Green Tea
    .
    .
    ✅Bahan-bahan:
    ⚡️Wheat germ
    ⚡️Garcinia cambogia
    ⚡️Hoodia gardonii
    ⚡️Green coffee extract
    ⚡️White kidney bean

    KEBAIKAN:
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyinkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit
    ✅supply vitamin ke dalam badan
    .
    .
    ✅Cara penggunaan: ⚡️Bancuh 1 paket dgn air suam 150 ml pd wktu pgi shja
    ✅Sesuai utk umur 14 thun dn keatas
    ✅Ada kelulusan kkm
    ✅Produk TIADA terdapat dimana2 kedai.. hanya di ONLINE SAHAJA dan PENGEDAR SAH 💁‍♀️Paling penting minum air kosong sekurang2nya 2-3 liter sehari.

    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  13  1  5 February, 2019
  • MORNING 😍 pagi ni jgn lupa BIZZI BODDY tau 😘 tahun baru azam nak kurus kan?  So,  uolls kena ada Bizzi Boddy ni sbagai peneman ok☺️ Ada yg tanya Bizzi Body AS Legacy tu uuntuk wanita shj ke? . 😘
Ehh.. tak lah. Bizzi Body utk lelaki dan wanita.
Lekaki ke wanita ke, semua nak sihat, nak cantik/macho kann. 😍

Adik, kakak, abg jomm sihat dan cantik/macho dgn Bizzi Body.

www.wasap.my/60137474827/bizzybody

atau click ja link wasap sy d bio ya

#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamlynda  #terapiinstagram #aslegacyteamlynda  #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • MORNING 😍 pagi ni jgn lupa BIZZI BODDY tau 😘 tahun baru azam nak kurus kan? So, uolls kena ada Bizzi Boddy ni sbagai peneman ok☺️ Ada yg tanya Bizzi Body AS Legacy tu uuntuk wanita shj ke? . 😘
    Ehh.. tak lah. Bizzi Body utk lelaki dan wanita.
    Lekaki ke wanita ke, semua nak sihat, nak cantik/macho kann. 😍

    Adik, kakak, abg jomm sihat dan cantik/macho dgn Bizzi Body.

    www.wasap.my/60137474827/bizzybody

    atau click ja link wasap sy d bio ya

    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacypuchong #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamlynda #terapiinstagram #aslegacyteamlynda #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  17  1  13 January, 2019
  • Slimming Bizzi Boddy

Bahan Kandungan
Wheat Germ
Garcinia Cambogia
Hodia Gordoni
Green Coffee Extract
White Kidney Bean

Membantu Untuk :
-Menjaga keseimbangan -Metabolisme tubuh badan
-Mengatasi masalah sembelit
-Menurunkan kadar kolestrol
-Mengawal selera makan
-Mengcantikkan kulit
-Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
Mengurangkan masalah obes
-Memberi Tenaga 📞Http://www.wasap.my/60135028259/bizziboddy

#comingsoonjanuary2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty  #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • Slimming Bizzi Boddy

    Bahan Kandungan
    Wheat Germ
    Garcinia Cambogia
    Hodia Gordoni
    Green Coffee Extract
    White Kidney Bean

    Membantu Untuk :
    -Menjaga keseimbangan -Metabolisme tubuh badan
    -Mengatasi masalah sembelit
    -Menurunkan kadar kolestrol
    -Mengawal selera makan
    -Mengcantikkan kulit
    -Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    Mengurangkan masalah obes
    -Memberi Tenaga 📞Http://www.wasap.my/60135028259/bizziboddy

    #comingsoonjanuary2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  8  1  7 January, 2019
  • *Bahan-bahan hebat yang terkandung dalam Bizzi Boddy ni.*
.
1) Wheat Germ:
✔ Sumber protein sayuran yang hebat, bersama dengan serat dan lemak yang sihat.
✔ Ia juga merupakan sumber magnesium, zink, thiamin, folat, kalium, dan fosforus yang baik.
✔ Mengandungi vitamin E yang tinggi, iaitu satu nutrien penting dengan sifat antioksidan.
.
2) Garcinia Cambogia:
✔ Mengurangkan nafsu makan atau keinginan untuk makan kurang daripada biasa.
✔ Mengurangkan keinginan untuk makan makanan yang kurang sihat.
✔ Memperbaiki emosi menjadi lebih gembira.
✔ Meningkatkan tenaga dan konsentrasi.
✔ Membantu tahap gula dan kolesterol dalam darah bertambah baik.
✔ Memudahkan proses pencernaan.
✔ Mengurangkan sakit sendi.
.
3) Hoodia Gordonii:
✔ Mengurangkan selera makan.
✔ Mengurangkan jumlah kalori yang dimakan.
✔ Membakar lemak dalam badan.
.
4) Green Coffee extract:
✔ Meningkatkan metabolisme bagi glukosa.
✔ Mengurangkan tekanan darah.
.
5) White Kidney bean:
✔ Mengandungi protein yang menghalang pencernaan kanji.
✔ Bertindak sebagai penghalang bagi penyerapan karbohidrat.
✔ Membantu membakar lemak dalam badan.
.
Patutlah pengguna Bizzi Boddy ni dapat kurangkan berat badan dengan berkesan! Banyak manfaat yang boleh kita dapat darinya.

https://wa.me/60175187415
https://wa.me/60175187415
https://wa.me/60175187415

#aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy#bidarashowergel #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy 
#gatal #teamemmaaslegacy  #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacybeautyproduct  #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram  #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara  #SlimmingBizzyBoddyGreenTea
  • *Bahan-bahan hebat yang terkandung dalam Bizzi Boddy ni.*
    .
    1) Wheat Germ:
    ✔ Sumber protein sayuran yang hebat, bersama dengan serat dan lemak yang sihat.
    ✔ Ia juga merupakan sumber magnesium, zink, thiamin, folat, kalium, dan fosforus yang baik.
    ✔ Mengandungi vitamin E yang tinggi, iaitu satu nutrien penting dengan sifat antioksidan.
    .
    2) Garcinia Cambogia:
    ✔ Mengurangkan nafsu makan atau keinginan untuk makan kurang daripada biasa.
    ✔ Mengurangkan keinginan untuk makan makanan yang kurang sihat.
    ✔ Memperbaiki emosi menjadi lebih gembira.
    ✔ Meningkatkan tenaga dan konsentrasi.
    ✔ Membantu tahap gula dan kolesterol dalam darah bertambah baik.
    ✔ Memudahkan proses pencernaan.
    ✔ Mengurangkan sakit sendi.
    .
    3) Hoodia Gordonii:
    ✔ Mengurangkan selera makan.
    ✔ Mengurangkan jumlah kalori yang dimakan.
    ✔ Membakar lemak dalam badan.
    .
    4) Green Coffee extract:
    ✔ Meningkatkan metabolisme bagi glukosa.
    ✔ Mengurangkan tekanan darah.
    .
    5) White Kidney bean:
    ✔ Mengandungi protein yang menghalang pencernaan kanji.
    ✔ Bertindak sebagai penghalang bagi penyerapan karbohidrat.
    ✔ Membantu membakar lemak dalam badan.
    .
    Patutlah pengguna Bizzi Boddy ni dapat kurangkan berat badan dengan berkesan! Banyak manfaat yang boleh kita dapat darinya.

    https://wa.me/60175187415
    https://wa.me/60175187415
    https://wa.me/60175187415

    #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy #bidarashowergel #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #gatal #teamemmaaslegacy #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacybeautyproduct #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #bazarpaknil #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea

  •  13  1  22 January, 2019
  • Kalau ada masalah orang perempuan x perlu malu atau rasa rendah diri...
.
sorry tau saya blurkan lagi muka puan ni sebab dia malu.....😅😅
.
Pengakuan dari pengguna Harumnita  masalah pinggang sakit dan sakit ketika membuang air kecil....pedih dan ngilu...katanya sebelum ni kalau kencing tu sampai keluar air mata sebab sakit....
.

Alhamdulillah selepas ikhtiar dengan perubatan tradisional urutan dan mencuba harumnita...masalah sakit pinggan dan sakit ketika. membuang air kecil semakin berkurangan....antara herba yg terdapat dalam Harumnita ni ialah Daun Pacar Cina,Manjakani,Buah Pinang yg Insya Allah dapat membantu meningkatkan kesihatan wanita dan menyihatkan tubuh badan.... masalah keputihan,bahagian intim Insya Allah dapat diatasi...banyak yg dah cuba mmg puas hati tip top katanya...
.
Ramai yg dah kembali sihat,bertenaga dan juga yg ada masalah kesihatan kembali sihat dgn izin Allah setelah mencuba Harumnita.... kalau nak cuba ‘komen nak’ nanti kita reply satu2 ok...kalau segan boleh dm je Insya Allah kita reply... Http://www.wasap.my/60135028259

#comingsoonjanuari2019
#femininewash
#harumnita #harumnitafemininewash 
#teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacykulim #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus
  • Kalau ada masalah orang perempuan x perlu malu atau rasa rendah diri...
    .
    sorry tau saya blurkan lagi muka puan ni sebab dia malu.....😅😅
    .
    Pengakuan dari pengguna Harumnita masalah pinggang sakit dan sakit ketika membuang air kecil....pedih dan ngilu...katanya sebelum ni kalau kencing tu sampai keluar air mata sebab sakit....
    .

    Alhamdulillah selepas ikhtiar dengan perubatan tradisional urutan dan mencuba harumnita...masalah sakit pinggan dan sakit ketika. membuang air kecil semakin berkurangan....antara herba yg terdapat dalam Harumnita ni ialah Daun Pacar Cina,Manjakani,Buah Pinang yg Insya Allah dapat membantu meningkatkan kesihatan wanita dan menyihatkan tubuh badan.... masalah keputihan,bahagian intim Insya Allah dapat diatasi...banyak yg dah cuba mmg puas hati tip top katanya...
    .
    Ramai yg dah kembali sihat,bertenaga dan juga yg ada masalah kesihatan kembali sihat dgn izin Allah setelah mencuba Harumnita.... kalau nak cuba ‘komen nak’ nanti kita reply satu2 ok...kalau segan boleh dm je Insya Allah kita reply... Http://www.wasap.my/60135028259

    #comingsoonjanuari2019
    #femininewash
    #harumnita #harumnitafemininewash
    #teamgoldenaura #teamjerung #comingsoonjanuary2019 #puffysmooch #aslegacymalaysia #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacykulim #aliffsyukri #shahidadherbs #cream #ekzema #gatal #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #teamjerung #mandianbidara #sabunbidaramurah #gelbidara #sabunbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea #BizzyBoddy #kurusmenawan #nakkurus

  •  13  1  7 January, 2019
  • JOMM KEKAL KAN BERAT BADAN DENGAN BIZZI BODY😍😍 IA MAMPU MENGAWAL SELERA MAKAN,  MEMBANTU ANDA UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN TANPA MENAHAN LAPAR DAN TETAP BERTENAGA 
Jom dapatkan BIZZI BODY 🍀dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dan kesihatan yang baik dengan mengekalkan tenaga tanpa rasa lapar 😉

BIZZI BODY

Kelebihan Bizzi Body : 🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌷 Mengatasi masalah sembelit
🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌷 Mencantikkan Kulit
🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
🌷 Mengurangkan masalah obesiti
🌷 Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. 📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. 
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 
#aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy
#viral #sayapakaisayajual #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan 
#realtestimonieczema 
#realtestimonibidara 
#realtestimoniharumnita 
#realtestimonibizziboddy
#gatal #teamjerung  #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacysenawang  #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram  #bazarpaknil  #sabunbidaramurah #gelbidara  #SlimmingBizzyBoddyGreenTea
  • JOMM KEKAL KAN BERAT BADAN DENGAN BIZZI BODY😍😍 IA MAMPU MENGAWAL SELERA MAKAN, MEMBANTU ANDA UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN TANPA MENAHAN LAPAR DAN TETAP BERTENAGA
    Jom dapatkan BIZZI BODY 🍀dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dan kesihatan yang baik dengan mengekalkan tenaga tanpa rasa lapar 😉

    BIZZI BODY

    Kelebihan Bizzi Body : 🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    🌷 Mengatasi masalah sembelit
    🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    🌷 Mencantikkan Kulit
    🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    🌷 Mengurangkan masalah obesiti
    🌷 Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. 📝Cara Makan / Pengambilan :
    📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82
    #aslegacy #datoaliffsyukriterlajaklaris #harumnita #bizziboddy
    #viral #sayapakaisayajual #aslegacymalaysia #kejayaantanpabatasan
    #realtestimonieczema
    #realtestimonibidara
    #realtestimoniharumnita
    #realtestimonibizziboddy
    #gatal #teamjerung #ASlegacybyAliffSyukri #asbeautyoriginal #asbeauty #aslegacysenawang #shahidadherbs #cream #ekzema #sakitkulit #teamGoldenAura #terapiinstagram #bazarpaknil #sabunbidaramurah #gelbidara #SlimmingBizzyBoddyGreenTea

  •  13  2  14 January, 2019