#tanpasenaman Instagram Photos & Videos

tanpasenaman - 2.3k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
9.5
average likes

Latest #tanpasenaman Posts

  • .
JUM KURUS DENGAN SLYMOCHOCO !! HANYA KUNYAH SEBIJI SEHARI, SEMINGGU TURUN 3KG !! 
.
KELEBIHAN SLYMOCHCO :- 
.
๐Ÿ”ฅ Anti Penuaan 
๐Ÿ”ฅ Anti Oksidan 
๐Ÿ”ฅ Membakar Lemak 
๐Ÿ”ฅ Membuang Toksin 
๐Ÿ”ฅ Mengatasi Cirit-Birit 
๐Ÿ”ฅ Menghalang Sakit Kardio 
๐Ÿ”ฅ Meningkatkan Metabolisma 
๐Ÿ”ฅ Mengurangkan Risiko Kanser 
๐Ÿ”ฅ Meningkatkan Sistem Penghadaman 
๐Ÿ”ฅ Menurunkan Berat Badan / Buncit dengan pantas 
.

TEKAN LINK DI BIO UTK DETAIL & ORDER โค๏ธ
.

#Slymochoco ##SlymochocoAmpang #SlymochocoKL #SlymochocoHq #SlymochocoOfficial #JumKurus #NakKurus #TanpaDiet  #TanpaSenaman #Seminggu3KG
  • .
    JUM KURUS DENGAN SLYMOCHOCO !! HANYA KUNYAH SEBIJI SEHARI, SEMINGGU TURUN 3KG !!
    .
    KELEBIHAN SLYMOCHCO :-
    .
    ๐Ÿ”ฅ Anti Penuaan
    ๐Ÿ”ฅ Anti Oksidan
    ๐Ÿ”ฅ Membakar Lemak
    ๐Ÿ”ฅ Membuang Toksin
    ๐Ÿ”ฅ Mengatasi Cirit-Birit
    ๐Ÿ”ฅ Menghalang Sakit Kardio
    ๐Ÿ”ฅ Meningkatkan Metabolisma
    ๐Ÿ”ฅ Mengurangkan Risiko Kanser
    ๐Ÿ”ฅ Meningkatkan Sistem Penghadaman
    ๐Ÿ”ฅ Menurunkan Berat Badan / Buncit dengan pantas
    .

    TEKAN LINK DI BIO UTK DETAIL & ORDER โค๏ธ
    .

    #Slymochoco # #SlymochocoAmpang #SlymochocoKL #SlymochocoHq #SlymochocoOfficial #JumKurus #NakKurus #TanpaDiet #TanpaSenaman #Seminggu3KG

  •  0  0  4 August, 2020
  • Syok minum lentik dara nie, kemas rumah macam biasa je tp peluh keluar tu berjurai2 bau semacam.

Nyotnyot je fitzbelly toksin dalam badan keluar.
Bila dalaman dah bersih proses penurunan berat badan lebih pantas.

Jangan lepaskan peluang untuk grab harga promosi lentik dara fitzbelly 

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#tanpasenaman
#tanpaberlapar
  • Syok minum lentik dara nie, kemas rumah macam biasa je tp peluh keluar tu berjurai2 bau semacam.

    Nyotnyot je fitzbelly toksin dalam badan keluar.
    Bila dalaman dah bersih proses penurunan berat badan lebih pantas.

    Jangan lepaskan peluang untuk grab harga promosi lentik dara fitzbelly

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #tanpasenaman
    #tanpaberlapar

  •  0  0  4 August, 2020
  • Syok minum lentik dara nie, kemas rumah macam biasa je tp peluh keluar tu berjurai2 bau semacam.

Nyotnyot je fitzbelly toksin dalam badan keluar.
Bila dalaman dah bersih proses penurunan berat badan lebih pantas.

Jangan lepaskan peluang untuk grab harga promosi lentik dara fitzbelly 

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#tanpasenaman
#tanpaberlapar
  • Syok minum lentik dara nie, kemas rumah macam biasa je tp peluh keluar tu berjurai2 bau semacam.

    Nyotnyot je fitzbelly toksin dalam badan keluar.
    Bila dalaman dah bersih proses penurunan berat badan lebih pantas.

    Jangan lepaskan peluang untuk grab harga promosi lentik dara fitzbelly

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #tanpasenaman
    #tanpaberlapar

  •  1  0  30 July, 2020
  • Nak kurus TAPI!!!!
malas diet
malas bersenam

Untuk yang malas macan myra ni tapi ada hati nak kurus boleh amalkan fit factor by pinklady..pembakar lemak terbaik no.1 di malaysia.

Tiada lagi produk yg setanding dgn FIT FActor ni..haaaa jgn tunggu lama2 tau..nanti badan makin naik๐Ÿ™‚

www.wasap.my/601155089496

#fitfactor
#pembakarlemak
#tanpasenaman
#tanpadiet
#cantik
  • Nak kurus TAPI!!!!
    malas diet
    malas bersenam

    Untuk yang malas macan myra ni tapi ada hati nak kurus boleh amalkan fit factor by pinklady..pembakar lemak terbaik no.1 di malaysia.

    Tiada lagi produk yg setanding dgn FIT FActor ni..haaaa jgn tunggu lama2 tau..nanti badan makin naik๐Ÿ™‚

    www.wasap.my/601155089496

    #fitfactor
    #pembakarlemak
    #tanpasenaman
    #tanpadiet
    #cantik

  •  0  0  20 July, 2020
  • โ€ผ๏ธJOM JAGA BERAT BADAN ANDA DARI SEKARANG,, JANGAN SMPAI DAH OBESE BARU NAK BERTINDAK TAUUโ€ผ๏ธ

โ€ผ๏ธKELEBIHAN SLYMOCHOCO โ€ผ๏ธ

๐Ÿ’— Menurun berat badan
๐Ÿ’— Membakar lemak
๐Ÿ’— Membuang toksin
๐Ÿ’— Anti penuaan
๐Ÿ’— Anti oksidan
๐Ÿ’— Mengatasi ciritbirit
๐Ÿ’— Menghalang kanser
๐Ÿ’— Menghalang sakit cardio
๐Ÿ’— Meringankan sistem penghadaman
๐Ÿ’— Meningkat metabolisma 

#slymochoco#kurussecarasihat#dietatkins#tanpadiet#tanpasenaman#seminggu3kg#slymochocohq#cantikdalamancantikluaran#covid_19#pkp#kitajagakita#hapuscovid19#jomkurusmalaysia#stayhomechallenge#sosialdistance
  • โ€ผ๏ธJOM JAGA BERAT BADAN ANDA DARI SEKARANG,, JANGAN SMPAI DAH OBESE BARU NAK BERTINDAK TAUUโ€ผ๏ธ

    โ€ผ๏ธKELEBIHAN SLYMOCHOCO โ€ผ๏ธ

    ๐Ÿ’— Menurun berat badan
    ๐Ÿ’— Membakar lemak
    ๐Ÿ’— Membuang toksin
    ๐Ÿ’— Anti penuaan
    ๐Ÿ’— Anti oksidan
    ๐Ÿ’— Mengatasi ciritbirit
    ๐Ÿ’— Menghalang kanser
    ๐Ÿ’— Menghalang sakit cardio
    ๐Ÿ’— Meringankan sistem penghadaman
    ๐Ÿ’— Meningkat metabolisma

    #slymochoco #kurussecarasihat #dietatkins #tanpadiet #tanpasenaman #seminggu3kg #slymochocohq #cantikdalamancantikluaran #covid_19 #pkp#kitajagakita#hapuscovid19#jomkurusmalaysia#stayhomechallenge#sosialdistance

  •  11  0  20 July, 2020
  • Hellooooo !!
Helloslimzz perisa coffee..
Ni hampa ambil waktu pagi 
Peganti breakfast..
Tahap kenyang dia takyah cakap..mmg kenyang sampai nk mkn jajan pon takmau apatah nasik ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
.
.
.
#kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim
  • Hellooooo !!
    Helloslimzz perisa coffee..
    Ni hampa ambil waktu pagi
    Peganti breakfast..
    Tahap kenyang dia takyah cakap..mmg kenyang sampai nk mkn jajan pon takmau apatah nasik ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    #kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim

  •  0  0  14 July, 2020
  • Hellooooo !!
Helloslimzz perisa coffee..
Ni hampa ambil waktu pagi 
Peganti breakfast..
Tahap kenyang dia takyah cakap..mmg kenyang sampai nk mkn jajan pon takmau apatah nasik ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
.
.
.
#kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim
  • Hellooooo !!
    Helloslimzz perisa coffee..
    Ni hampa ambil waktu pagi
    Peganti breakfast..
    Tahap kenyang dia takyah cakap..mmg kenyang sampai nk mkn jajan pon takmau apatah nasik ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    #kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim

  •  1  0  14 July, 2020
  • Hellooooo !!
Helloslimzz perisa coffee..
Ni hampa ambil waktu pagi 
Peganti breakfast..
Tahap kenyang dia takyah cakap..mmg kenyang sampai nk mkn jajan pon takmau apatah nasik ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
.
.
.
#kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim
  • Hellooooo !!
    Helloslimzz perisa coffee..
    Ni hampa ambil waktu pagi
    Peganti breakfast..
    Tahap kenyang dia takyah cakap..mmg kenyang sampai nk mkn jajan pon takmau apatah nasik ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    #kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim

  •  0  0  14 July, 2020
  • Hellooooo !!
Helloslimzz perisa choco..
Ni hampa ambil waktu malam sebelum tdoq..
Dia kikis habis segala yg mkn kemarin , kemarin dulu, malam semalam dan malamยฒ sebelum nya ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
.
.
.
#kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim
  • Hellooooo !!
    Helloslimzz perisa choco..
    Ni hampa ambil waktu malam sebelum tdoq..
    Dia kikis habis segala yg mkn kemarin , kemarin dulu, malam semalam dan malamยฒ sebelum nya ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    #kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim

  •  1  0  14 July, 2020
  • Hellooooo !!
Helloslimzz perisa choco..
Ni hampa ambil waktu malam sebelum tdoq..
Dia kikis habis segala yg mkn kemarin , kemarin dulu, malam semalam dan malamยฒ sebelum nya ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
.
.
.
.
#kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim
  • Hellooooo !!
    Helloslimzz perisa choco..
    Ni hampa ambil waktu malam sebelum tdoq..
    Dia kikis habis segala yg mkn kemarin , kemarin dulu, malam semalam dan malamยฒ sebelum nya ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ
    .
    .
    .
    .
    #kurus #sihat #tanpasenaman #tanpaberlapar #helloslim

  •  0  0  14 July, 2020

Top #tanpasenaman Posts

  • Nak kurusss tapi tak boleh tahan lapar ๐Ÿ˜ญ

Jangan risau adanye #VANILLA LATTE NEWME boleh makan dan minum macam biasa, tak perlu berlapar . Tak perlu diet hanya kosisten 1 sachet setiap hari sahaja 
Kesanยฒ yang akan dapat : โœ…Lawaskan โœ…Toksin jahat semua keluar โœ…Inchi makin berkurang โœ…Perut makin hari makin kempis โœ…Minumยฒ tak sedar berat badan dah turun
โœ…Rasa kenyang lebih lama 
Jom dapatkan air vanilla latte ni sekarang !

#newmiqa #vanillaLatte #kenyang #tanpadiet #tanpasenaman #kempis #sembelithilang #bahansemulajadi #buangtoksin
  • Nak kurusss tapi tak boleh tahan lapar ๐Ÿ˜ญ

    Jangan risau adanye #VANILLA LATTE NEWME boleh makan dan minum macam biasa, tak perlu berlapar . Tak perlu diet hanya kosisten 1 sachet setiap hari sahaja
    Kesanยฒ yang akan dapat : โœ…Lawaskan โœ…Toksin jahat semua keluar โœ…Inchi makin berkurang โœ…Perut makin hari makin kempis โœ…Minumยฒ tak sedar berat badan dah turun
    โœ…Rasa kenyang lebih lama
    Jom dapatkan air vanilla latte ni sekarang !

    #newmiqa #vanillaLatte #kenyang #tanpadiet #tanpasenaman #kempis #sembelithilang #bahansemulajadi #buangtoksin

  •  2  1  19 June, 2020
  • *LENTIKDARA FITZBELLY*

Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas

Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!

Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
โœ”Masalah penghadaman (susah membuang)
โœ”Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
โœ”Moody
โœ”Stress
โœ”Cepat letih
โœ”Susah tidur

Cara Penggunaan :
โœ”Tidak perlu bancuh, koyak sachet nyonyot saja ke dalam mulut
โœ”1 box ada 15 sachets ๐Ÿš˜ Cod area johor bahru ๐Ÿ“ฎ Pos seluruh malaysia ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
๐Ÿ“ฒ018.787.6397
๐Ÿ“ฒ018.787.6397
.
.
#lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraoriginal #lentikdarajohor #lentikdarafitzbelly #fitzbelly #nyotnyotkurus #nyotnyotflawless #kuruscepat #turun5kgseminggu #kurustanpaberlapar #tanpasenaman #menudiet #dietatkins #atkinsmenu #fitness #fatburner #perutbuncit #kulitcerah #fashion #slimfit #period #healthydiet #detox #eatcleanmalaysia #pengedardiperlukan
  • *LENTIKDARA FITZBELLY*

    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas

    Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!

    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    โœ”Masalah penghadaman (susah membuang)
    โœ”Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    โœ”Moody
    โœ”Stress
    โœ”Cepat letih
    โœ”Susah tidur

    Cara Penggunaan :
    โœ”Tidak perlu bancuh, koyak sachet nyonyot saja ke dalam mulut
    โœ”1 box ada 15 sachets ๐Ÿš˜ Cod area johor bahru ๐Ÿ“ฎ Pos seluruh malaysia ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    .
    .
    #lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraoriginal #lentikdarajohor #lentikdarafitzbelly #fitzbelly #nyotnyotkurus #nyotnyotflawless #kuruscepat #turun5kgseminggu #kurustanpaberlapar #tanpasenaman #menudiet #dietatkins #atkinsmenu #fitness #fatburner #perutbuncit #kulitcerah #fashion #slimfit #period #healthydiet #detox #eatcleanmalaysia #pengedardiperlukan

  •  6  0  3 June, 2020
  • PROMOSI RAMADHANโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Beli 1 kotak + 3 dapat 4 item

Beli 2 kotak + 3 dapat 5 item

Beli 3 kotak + 3 dapat 6 item

Beli 6 kotak + 4 dapat 10 item

And postage FREE !!!
STOK TERHAD UNTUK 70 KOTAK SAHAJA READY STOK!!! Lambat order memang kena tunggu turn 2-3 minggu. ๐Ÿš˜ Cod area johor bahru ๐Ÿ“ฎ Pos seluruh malaysia ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
๐Ÿ“ฒ018.787.6397
๐Ÿ“ฒ018.787.6397
.
.
.
.
#lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraoriginal #lentikdarajohor #lentikdarafitzbelly #fitzbelly #nyotnyotkurus #nyotnyotflawless #kuruscepat #turun5kgseminggu #kurustanpaberlapar #tanpasenaman #menudiet #dietatkins #atkinsmenu #fitness #fatburner #perutbuncit #kulitcerah #fashion #slimfit #period #healthydiet #detox #eatcleanmalaysia #pengedardiperlukan
  • PROMOSI RAMADHANโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Beli 1 kotak + 3 dapat 4 item

    Beli 2 kotak + 3 dapat 5 item

    Beli 3 kotak + 3 dapat 6 item

    Beli 6 kotak + 4 dapat 10 item

    And postage FREE !!!
    STOK TERHAD UNTUK 70 KOTAK SAHAJA READY STOK!!! Lambat order memang kena tunggu turn 2-3 minggu. ๐Ÿš˜ Cod area johor bahru ๐Ÿ“ฎ Pos seluruh malaysia ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    .
    .
    .
    .
    #lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraoriginal #lentikdarajohor #lentikdarafitzbelly #fitzbelly #nyotnyotkurus #nyotnyotflawless #kuruscepat #turun5kgseminggu #kurustanpaberlapar #tanpasenaman #menudiet #dietatkins #atkinsmenu #fitness #fatburner #perutbuncit #kulitcerah #fashion #slimfit #period #healthydiet #detox #eatcleanmalaysia #pengedardiperlukan

  •  4  0  30 April, 2020
  • Khas buat semua wanita yang bergelar IBU๐ŸŒน

Pergi tengok kat story ig,fb dan whatsapp myra sekarang ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ IG : myrariveraidora 
FB : MyRa RiveRa IdoRa
Page : Lentik Dara Johor 
Whatsapp: +60187876397 ๐Ÿš˜ Cod area johor bahru ๐Ÿ“ฎ Pos seluruh malaysia ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
๐Ÿ“ฒ018.787.6397
๐Ÿ“ฒ018.787.6397
.
.
.
.
#lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraoriginal #lentikdarajohor #lentikdarafitzbelly #fitzbelly #nyotnyotkurus #nyotnyotflawless #kuruscepat #turun5kgseminggu #kurustanpaberlapar #tanpasenaman #menudiet #dietatkins #atkinsmenu #fitness #fatburner #perutbuncit #kulitcerah #fashion #slimfit #period #healthydiet #detox #eatcleanmalaysia #pengedardiperlukan
  • Khas buat semua wanita yang bergelar IBU๐ŸŒน

    Pergi tengok kat story ig,fb dan whatsapp myra sekarang ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ IG : myrariveraidora
    FB : MyRa RiveRa IdoRa
    Page : Lentik Dara Johor
    Whatsapp: +60187876397 ๐Ÿš˜ Cod area johor bahru ๐Ÿ“ฎ Pos seluruh malaysia ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    ๐Ÿ“ฒ018.787.6397
    .
    .
    .
    .
    #lentikdara #lentikdarahq #lentikdaraoriginal #lentikdarajohor #lentikdarafitzbelly #fitzbelly #nyotnyotkurus #nyotnyotflawless #kuruscepat #turun5kgseminggu #kurustanpaberlapar #tanpasenaman #menudiet #dietatkins #atkinsmenu #fitness #fatburner #perutbuncit #kulitcerah #fashion #slimfit #period #healthydiet #detox #eatcleanmalaysia #pengedardiperlukan

  •  4  0  10 May, 2020
  • Perghhhh makin cun kak nis kita.
Kau ghaseee?? Masa badan kembang nak bergambar pon malu malu apa lagi nak cantikkan diri.

Bila dah slim sekali posing kalah modeling.. Hahahah 
TERPAKSA kurus dan cantik dengan lentik dara fitzbelly.

Tahun 2020 dan nak berakhir, korang ada apa? 
Lemak degil makin membiak ke๐Ÿคญ

Nak kurus dengan mudah, cepat yang penting selamat. Boleh klik link dibawah ini

www.wasap.my/+601140685114/LDFB+KURUS

#lentikdara
#lentikdarahq 
#lentikdarafitzbelly 
#nyotnyotkurus 
#tanpaberlapar 
#tanpasenaman 
#turun5kgseminggu
  • Perghhhh makin cun kak nis kita.
    Kau ghaseee?? Masa badan kembang nak bergambar pon malu malu apa lagi nak cantikkan diri.

    Bila dah slim sekali posing kalah modeling.. Hahahah
    TERPAKSA kurus dan cantik dengan lentik dara fitzbelly.

    Tahun 2020 dan nak berakhir, korang ada apa?
    Lemak degil makin membiak ke๐Ÿคญ

    Nak kurus dengan mudah, cepat yang penting selamat. Boleh klik link dibawah ini

    www.wasap.my/+601140685114/LDFB+KURUS

    #lentikdara
    #lentikdarahq
    #lentikdarafitzbelly
    #nyotnyotkurus
    #tanpaberlapar
    #tanpasenaman
    #turun5kgseminggu

  •  3  3  30 May, 2020