#tanpakesansampingan Instagram Photos & Videos

tanpakesansampingan - 2k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
5.5
average likes

Latest #tanpakesansampingan Posts

  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
⁣⁣
Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
⁣⁣
✅ Sodium Chloride⁣⁣
✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
✅ Bergamot oil⁣⁣
✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
⁣⁣
You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#teamlailadiamond 
#opendropship 
#trustedseller 
#belumcubabelumtahu 
#tanpakesansampingan 
#PinkishWhiteAdvance 
#junnilaila 
#junniipoh
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
    ⁣⁣
    Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ Sodium Chloride⁣⁣
    ✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
    ✅ Bergamot oil⁣⁣
    ✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
    ✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
    ⁣⁣
    You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #teamlailadiamond
    #opendropship
    #trustedseller
    #belumcubabelumtahu
    #tanpakesansampingan
    #PinkishWhiteAdvance
    #junnilaila
    #junniipoh

  •  0  0  3 hours ago
  • ‼️[ATTN : PENCINTA KULIT] - INI ADALAH 5 KESALAHAN DALAM PROSES MENCUCI MUKA YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
You all mesti hari-hari cuci muka kan? Tahu tak ada beberapa kesalahan yang mungkin you all buat sebab tak tahu! Tak kira lah you all baru nak berjinak menjaga kulit muka atau dah lama, boleh guna tips dan cara ni🤩⁣⁣
⁣⁣⁣
Nak tahu apa 5 kesalahan tu?? <Swipe Left> sekarang🔥⁣⁣
⁣
Nak lagi info macam ni? Komen NAK kat bawah😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#lailajunnibeauty 
#lailajunni 
#junniipoh 
#trustedseller 
#tanpakesansampingan 
#jutawanjunni 
#teamlailadiamond 
#opendropship 
#belumcubabelumtahu 
#tipskulit
  • ‼️[ATTN : PENCINTA KULIT] - INI ADALAH 5 KESALAHAN DALAM PROSES MENCUCI MUKA YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    You all mesti hari-hari cuci muka kan? Tahu tak ada beberapa kesalahan yang mungkin you all buat sebab tak tahu! Tak kira lah you all baru nak berjinak menjaga kulit muka atau dah lama, boleh guna tips dan cara ni🤩⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Nak tahu apa 5 kesalahan tu?? sekarang🔥⁣⁣

    Nak lagi info macam ni? Komen NAK kat bawah😘⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #lailajunnibeauty
    #lailajunni
    #junniipoh
    #trustedseller
    #tanpakesansampingan
    #jutawanjunni
    #teamlailadiamond
    #opendropship
    #belumcubabelumtahu
    #tipskulit

  •  2  0  9 August, 2020
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
⁣⁣⁣
Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
⁣⁣⁣
Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
✅ Cepat meresap⁣⁣
✅ Memudarkan parut⁣⁣
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣
⁣
Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#opendropship 
#lailajunnibeauty 
#lailajunni 
#junniipoh 
#trustedseller 
#codipohperak 
#licenserumthejunni 
#tanpakesansampingan
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
    ✅ Cepat meresap⁣⁣
    ✅ Memudarkan parut⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣

    Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #opendropship
    #lailajunnibeauty
    #lailajunni
    #junniipoh
    #trustedseller
    #codipohperak
    #licenserumthejunni
    #tanpakesansampingan

  •  3  0  8 August, 2020
  • ‼️[ATTN : BUSINESSMAN] - INI ADALAH 5 CARA UNTUK TINGKATKAN SALES SECARA BERKESAN YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dah ada business tapi sales statik je? Sales lambat meningkat? Tak tahu cara nak attract customer? Jangan risau sebab Sis Junni nak bantu you all tingkatkan sales dalam business you all buat sekarang! Tak kira muda atau tua, boleh guna tips dan cara ni🤩⁣⁣
⁣⁣⁣
Nak tahu apa 5 cara tu?? <Swipe Left> sekarang🔥⁣⁣
⁣
Nak lagi tips macam ni? Komen NAK kat bawah dan join team Junni! Link di bio😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#junnilaila 
#junniipoh 
#jomjointeamlaila 
#opendropship 
#tanpakesansampingan 
#positivethinking 
#tipsbisnis
  • ‼️[ATTN : BUSINESSMAN] - INI ADALAH 5 CARA UNTUK TINGKATKAN SALES SECARA BERKESAN YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dah ada business tapi sales statik je? Sales lambat meningkat? Tak tahu cara nak attract customer? Jangan risau sebab Sis Junni nak bantu you all tingkatkan sales dalam business you all buat sekarang! Tak kira muda atau tua, boleh guna tips dan cara ni🤩⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Nak tahu apa 5 cara tu?? sekarang🔥⁣⁣

    Nak lagi tips macam ni? Komen NAK kat bawah dan join team Junni! Link di bio😘⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #junnilaila
    #junniipoh
    #jomjointeamlaila
    #opendropship
    #tanpakesansampingan
    #positivethinking
    #tipsbisnis

  •  5  0  26 July, 2020
  • JOM DAPATKAN GLOWING SKIN DENGAN...✨⁣
⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣
⁣
Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
1. Guna 1-2 pam⁣⁣
2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#teamlailadiamond 
#trustedseller 
#LicenSerum😍 
#kulitwajahbersih 
#tanpakesansampingan 
#opendropship 
#codipohperak
  • JOM DAPATKAN GLOWING SKIN DENGAN...✨⁣

    Hi Junni Angels! #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣

    Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣
    1. Guna 1-2 pam⁣⁣
    2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣
    3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamlailadiamond
    #trustedseller
    #LicenSerum😍
    #kulitwajahbersih
    #tanpakesansampingan
    #opendropship
    #codipohperak

  •  4  0  25 July, 2020
  • SKINCARE BEBAS MERCURY🤩🔥⁣
⁣
Morning Junni Angels! Tahu tak Pinkish White Advance Set adalah skincare yang bebas merkuri. Merkuri ni boleh menyebabkan iritasi, perubahan penglihatan atau pendengaran, masalah ingatan dan kemurungan😭⁣
⁣
So you all kena lah cuba #PinkishWhiteAdvanceSet ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah Glutathione yang boleh mencerahkan kulit you all!✨⁣
⁣
Sesuai sangat untuk you all yang ada masalah..⁣
✅ Memberi kesan 'GLOWING'⁣
✅ Menyingkirkan sel kulit mati⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Merawat penyumbatan sebum & kotoran⁣
⁣
Siapa suka PWAS comment sikit👇🏻👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamlailadiamond 
#opendropship 
#PinkishWhiteAdvanceSet 
#trustedseller 
#tanpakesansampingan 
#putihpinkish 
#codipohperak
  • SKINCARE BEBAS MERCURY🤩🔥⁣

    Morning Junni Angels! Tahu tak Pinkish White Advance Set adalah skincare yang bebas merkuri. Merkuri ni boleh menyebabkan iritasi, perubahan penglihatan atau pendengaran, masalah ingatan dan kemurungan😭⁣

    So you all kena lah cuba #PinkishWhiteAdvanceSet ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah Glutathione yang boleh mencerahkan kulit you all!✨⁣

    Sesuai sangat untuk you all yang ada masalah..⁣
    ✅ Memberi kesan 'GLOWING'⁣
    ✅ Menyingkirkan sel kulit mati⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Merawat penyumbatan sebum & kotoran⁣

    Siapa suka PWAS comment sikit👇🏻👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamlailadiamond
    #opendropship
    #PinkishWhiteAdvanceSet
    #trustedseller
    #tanpakesansampingan
    #putihpinkish
    #codipohperak

  •  4  0  17 July, 2020
  • [ADVANCE FORMULATION] TAK JUMPA LAGI SKINCARE YANG SELAMAT DAN BERKESAN⁣
 ⁣⁣⁣
Pastikan anda menggunakan produk yang tidak mengandungi merkuri & kandungan yang bahayakan kulit.⁣⁣⁣
Jika tidak, mungkin kulit anda akan menjadi bertambah sensitif, breakout & nipis.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Junni Beauty memperkenalkan NEW & ADVANCE FORMULATION ⁣⁣⁣
Pinkish White Advance Set ⁣⁣⁣
⁣
✅Pinkish White Cleanser 30ml⁣⁣⁣
✅Pinkish White Toner 30ml⁣⁣⁣
✅Pinkish White Cream 10g⁣⁣⁣
✅Pinkish White Day 10g⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dengan Mengandungi Salicylic acid untuk merawat jerawat dengan efektif,⁣⁣⁣
⁣
Kulit akan terlihat lebih CERAH, BERSIH & LICIN dengan penggunaan yang konsisten.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
NO MORE SUNBURN, BREAKOUT & DULL SKIN!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#teamfatinlegacy 
#trustedsellermalaysia 
#belumcubabelumtahu 
#codipohperak 
#PinkishWhiteAdvanceSet 
#tanpakesansampingan
  • [ADVANCE FORMULATION] TAK JUMPA LAGI SKINCARE YANG SELAMAT DAN BERKESAN⁣
    ⁣⁣⁣
    Pastikan anda menggunakan produk yang tidak mengandungi merkuri & kandungan yang bahayakan kulit.⁣⁣⁣
    Jika tidak, mungkin kulit anda akan menjadi bertambah sensitif, breakout & nipis.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Junni Beauty memperkenalkan NEW & ADVANCE FORMULATION ⁣⁣⁣
    Pinkish White Advance Set ⁣⁣⁣

    ✅Pinkish White Cleanser 30ml⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Toner 30ml⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Cream 10g⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Day 10g⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dengan Mengandungi Salicylic acid untuk merawat jerawat dengan efektif,⁣⁣⁣

    Kulit akan terlihat lebih CERAH, BERSIH & LICIN dengan penggunaan yang konsisten.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    NO MORE SUNBURN, BREAKOUT & DULL SKIN!⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #teamfatinlegacy
    #trustedsellermalaysia
    #belumcubabelumtahu
    #codipohperak
    #PinkishWhiteAdvanceSet
    #tanpakesansampingan

  •  2  0  11 July, 2020
  • 5 TIPS MENJADI BUSINESSMAN BERJAYA⁣
⁣⁣
Sis Junni tahu yang sekarang ramai dah mula buat bisnes sendiri dan Sis Junni nak share tips yang you all boleh amalkan dalam business supaya kita sama-sama berjaya🤩⁣⁣
⁣⁣
Pertama, set goals. You all perlu ada sesuatu target dan capai apa yang you all nak tu. Pastikan perkara yang you all nak tu adalah sesuatu yang you all suka atau gemari🥰⁣
⁣⁣
Kedua, positif. Make sure you all sentiasa ada mindset yang positif macam katakan "saya boleh" sebab diri kita akan automatically yakin dan boleh🤩⁣
⁣
Ketiga, track progress. You all perlu sentiasa tahu setiap perkara yang dilakukan supaya kita tahu di mana level kita dan apa kelemehan yang perlu diperbaiki. Lagi bagus you all tulis diari apa yang you all lakukan☺️⁣
⁣⁣
Keempat, jadi proaktif. Untuk capai kejayaan, kita perlu cekap dan proaktif. Buat kerja dengan pantas tanpa melengahkan masa. You all juga perlu berhenti berharap dan sebaliknya jadi proaktif💪🏻⁣
⁣⁣
Kelima, jadi seimbang. You all perlu seimbangkan semua perkara termasuk kerja, belajar ataupun waktu lapang supaya dapat capai matlamat dan alert dengan semua perkara☝🏻⁣
⁣
Nak lagi tips macam ni? Komen NAK kat bawah dan join team Junni! Link di bio😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#teamfatinlegacy 
#tanpakesansampingan 
#jomjointeamlaila
#lailajunni 
#trustedsellermalaysia 
#kkmapproved 
#JutawanJunni
  • 5 TIPS MENJADI BUSINESSMAN BERJAYA⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni tahu yang sekarang ramai dah mula buat bisnes sendiri dan Sis Junni nak share tips yang you all boleh amalkan dalam business supaya kita sama-sama berjaya🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Pertama, set goals. You all perlu ada sesuatu target dan capai apa yang you all nak tu. Pastikan perkara yang you all nak tu adalah sesuatu yang you all suka atau gemari🥰⁣
    ⁣⁣
    Kedua, positif. Make sure you all sentiasa ada mindset yang positif macam katakan "saya boleh" sebab diri kita akan automatically yakin dan boleh🤩⁣

    Ketiga, track progress. You all perlu sentiasa tahu setiap perkara yang dilakukan supaya kita tahu di mana level kita dan apa kelemehan yang perlu diperbaiki. Lagi bagus you all tulis diari apa yang you all lakukan☺️⁣
    ⁣⁣
    Keempat, jadi proaktif. Untuk capai kejayaan, kita perlu cekap dan proaktif. Buat kerja dengan pantas tanpa melengahkan masa. You all juga perlu berhenti berharap dan sebaliknya jadi proaktif💪🏻⁣
    ⁣⁣
    Kelima, jadi seimbang. You all perlu seimbangkan semua perkara termasuk kerja, belajar ataupun waktu lapang supaya dapat capai matlamat dan alert dengan semua perkara☝🏻⁣

    Nak lagi tips macam ni? Komen NAK kat bawah dan join team Junni! Link di bio😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #teamfatinlegacy
    #tanpakesansampingan
    #jomjointeamlaila
    #lailajunni
    #trustedsellermalaysia
    #kkmapproved
    #JutawanJunni

  •  2  0  9 July, 2020

Top #tanpakesansampingan Posts

  • Alhamdulillah MILA COKLAT dapat memberikan manfaat kepada lebih ramai lagi 😊👍🏻 Bukan setakat kurus, kesihatan pun terjaga InshaAllah.
.

So siapa yg nak diet tu sesuai sgt consume MILA COKLAT tak kisah apa jenis diet anda 😘
.
Jom dapatkan MILA COKLAT yang makin jadi kegilaan ramai ni melalui COD/POS dengan @allurabeautyofficial😍
.
👉🏻Harga kasih sayang
👉🏻Hadiah percuma
👉🏻Halal, selamat & sihat
👉🏻Tanpa kesan sampingan .
.
.
#healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats #minumancoklat #minumancoklatsihat #codalorsetar #berkhasiat #untukdiet #dietselamat #kenyanglama #luluskkm #produkkurusselamat #tanpakesansampingan #postagekeseluruhmalaysia #minumancoklat #minumancoklatsedap #minumancoklatsihat #minumancoklatmurah 
#minumanseisikeluarga
  • Alhamdulillah MILA COKLAT dapat memberikan manfaat kepada lebih ramai lagi 😊👍🏻 Bukan setakat kurus, kesihatan pun terjaga InshaAllah.
    .

    So siapa yg nak diet tu sesuai sgt consume MILA COKLAT tak kisah apa jenis diet anda 😘
    .
    Jom dapatkan MILA COKLAT yang makin jadi kegilaan ramai ni melalui COD/POS dengan @allurabeautyofficial😍
    .
    👉🏻Harga kasih sayang
    👉🏻Hadiah percuma
    👉🏻Halal, selamat & sihat
    👉🏻Tanpa kesan sampingan .
    .
    .
    #healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats #minumancoklat #minumancoklatsihat #codalorsetar #berkhasiat #untukdiet #dietselamat #kenyanglama #luluskkm #produkkurusselamat #tanpakesansampingan #postagekeseluruhmalaysia #minumancoklat #minumancoklatsedap #minumancoklatsihat #minumancoklatmurah
    #minumanseisikeluarga

  •  72  15  15 November, 2019
  • CARA PENGAMBILAN MIRACAPS APRICOT SEED

first skali, anda tak perlu risau... sebab... ambil la banyak mana pun, tak bahaya pun... .

apapun, taknak la membazir kan... kang habis sebotol sehari pulak.. hehe .

ok ni cara-caranya ya....:-) .

Ada masalah kesihatan = 2 kapsul 3x sehari = 2 kapsul setiap 8 jam .

Tiada masalah kesihatan = 2 kapsul 2x sehari = 2 kapsul setiap 12 jam .

Kanak-kanak = 1 kapsul 2x sehari .

Tak boleh telan kapsul? = Buka kapsul, larutkan ekstrak biji aprikot dalam air kosong atau air oren atau air sirap .

Suami?
= biar dia telan sendiri la. ngade2. :-P .

ps - jelas kat sini? kalau jelas boleh tekan link dibawah ye untuk order :-) tq

www.wasap.my/60182933593/SalamSayaNakMiracaps
www.wasap.my/60182933593/SalamSayaNakMiracaps
www.wasap.my/60182933593/SalamSayaNakMiracaps  #LulusKKM
#BhnSemulaJadi
#TanpaKesanSampingan
#TinggiKeberkesanan
#TerbuktiBerkhasiat
#Miracaps
#ApricotSeed
#Apricot
  • CARA PENGAMBILAN MIRACAPS APRICOT SEED

    first skali, anda tak perlu risau... sebab... ambil la banyak mana pun, tak bahaya pun... .

    apapun, taknak la membazir kan... kang habis sebotol sehari pulak.. hehe .

    ok ni cara-caranya ya....:-) .

    Ada masalah kesihatan = 2 kapsul 3x sehari = 2 kapsul setiap 8 jam .

    Tiada masalah kesihatan = 2 kapsul 2x sehari = 2 kapsul setiap 12 jam .

    Kanak-kanak = 1 kapsul 2x sehari .

    Tak boleh telan kapsul? = Buka kapsul, larutkan ekstrak biji aprikot dalam air kosong atau air oren atau air sirap .

    Suami?
    = biar dia telan sendiri la. ngade2. :-P .

    ps - jelas kat sini? kalau jelas boleh tekan link dibawah ye untuk order :-) tq

    www.wasap.my/60182933593/SalamSayaNakMiracaps
    www.wasap.my/60182933593/SalamSayaNakMiracaps
    www.wasap.my/60182933593/SalamSayaNakMiracaps #LulusKKM
    #BhnSemulaJadi
    #TanpaKesanSampingan
    #TinggiKeberkesanan
    #TerbuktiBerkhasiat
    #Miracaps
    #ApricotSeed
    #Apricot

  •  1  0  11 May, 2020
  • BIJI APRICOTSEED

Kandungan #AsidOleik dan #AsidLinoleik di dalam biji aprikot yang telah terbukti berkesan
•
🔸Membantu mengawal paras kolestrol dalam darah
🔸Membantu mengurangkan risiko masalah jantung dan salur darah tersumbat (artheroclerosis)
🔸Bersifat anti-diabetik (mengawal paras gula dalam darah)
🔸Bersifatanti-keradangan (membantu mengawal masalah sinus, asma dan eczema atau keradangan kulit)
🔸Berupaya merangsang perembesen hormon insulin
🔸Kandungan thiamin, riboflavin, niacin, vitamin C, Vitamin E dan beberapa mineral semulajadi lain Biji Aprikot juga menjadikannya amat sesuai untuk dijadikan sebagai nutrien tambahan bagi meningkatkan sistem imunisasi dan ketahanan tubuh badan tanpa memberikan kesan sampingan lain

𝘗𝘦𝘵𝘪𝘬𝘢𝘯 : 𝘜𝘵𝘶𝘴𝘢𝘯 𝘔𝘢𝘭𝘢𝘺𝘴𝘪𝘢 10 𝘔𝘢𝘤 2013
•
💛 100% Bahan Semulajadi
💛 3-5x ganda lebih berkesan
💛 Pengilangan GMP
💛 Produk Muslim
💛 Bekualiti Tinggi
💛 Bersih & Selamat
💛 Tanpa kesan sampingan
💛 Harga mampu milik
💛 Sesuai untuk seisi keluarga
💛 Banyak Testimoni. #LulusKKM
#BhnSemulaJadi
#TanpaKesanSampingan
#TinggiKeberkesanan
#TerbuktiBerkhasiat
#Miracaps
#ApricotSeed
#Apricot
  • BIJI APRICOTSEED

    Kandungan #AsidOleik dan #AsidLinoleik di dalam biji aprikot yang telah terbukti berkesan

    🔸Membantu mengawal paras kolestrol dalam darah
    🔸Membantu mengurangkan risiko masalah jantung dan salur darah tersumbat (artheroclerosis)
    🔸Bersifat anti-diabetik (mengawal paras gula dalam darah)
    🔸Bersifatanti-keradangan (membantu mengawal masalah sinus, asma dan eczema atau keradangan kulit)
    🔸Berupaya merangsang perembesen hormon insulin
    🔸Kandungan thiamin, riboflavin, niacin, vitamin C, Vitamin E dan beberapa mineral semulajadi lain Biji Aprikot juga menjadikannya amat sesuai untuk dijadikan sebagai nutrien tambahan bagi meningkatkan sistem imunisasi dan ketahanan tubuh badan tanpa memberikan kesan sampingan lain

    𝘗𝘦𝘵𝘪𝘬𝘢𝘯 : 𝘜𝘵𝘶𝘴𝘢𝘯 𝘔𝘢𝘭𝘢𝘺𝘴𝘪𝘢 10 𝘔𝘢𝘤 2013

    💛 100% Bahan Semulajadi
    💛 3-5x ganda lebih berkesan
    💛 Pengilangan GMP
    💛 Produk Muslim
    💛 Bekualiti Tinggi
    💛 Bersih & Selamat
    💛 Tanpa kesan sampingan
    💛 Harga mampu milik
    💛 Sesuai untuk seisi keluarga
    💛 Banyak Testimoni. #LulusKKM
    #BhnSemulaJadi
    #TanpaKesanSampingan
    #TinggiKeberkesanan
    #TerbuktiBerkhasiat
    #Miracaps
    #ApricotSeed
    #Apricot

  •  1  0  16 May, 2020
  • 🍫MILA COKLAT SLYM🍫
.
Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak
.
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️
.
1. Oat 
2. Susu skim
3. Apricot
4. Chia seed
5. Badam 
6. Vitamin c 
7. Delima
8. Serbuk koko
9. Kurma
.

Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!
.
Boleh whatsapp fazi ke talian 0166783603 atau klik link dekat bio @alluraofficialalorsetar untuk postage ke seluruh malaysia atau cod area alor setar 😘
.
#healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats #minumancoklat #minumancoklatsihat #codalorsetar #berkhasiat #untukdiet #dietselamat #kenyanglama #luluskkm #produkkurusselamat #tanpakesansampingan
  • 🍫MILA COKLAT SLYM🍫
    .
    Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak
    .
    9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵️
    .
    1. Oat
    2. Susu skim
    3. Apricot
    4. Chia seed
    5. Badam
    6. Vitamin c
    7. Delima
    8. Serbuk koko
    9. Kurma
    .

    Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!
    .
    Boleh whatsapp fazi ke talian 0166783603 atau klik link dekat bio @alluraofficialalorsetar untuk postage ke seluruh malaysia atau cod area alor setar 😘
    .
    #healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats #minumancoklat #minumancoklatsihat #codalorsetar #berkhasiat #untukdiet #dietselamat #kenyanglama #luluskkm #produkkurusselamat #tanpakesansampingan

  •  14  4  20 March, 2019
  • PEK COMBO RAMADHAN GAIS 😍
.
Cepat2 sebab semua nak grab pek combo ni setahun sekali 🤯
.
Whatsapp 0166783603 atau link dekat bio 😘
.

#healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats #minumancoklat #minumancoklatsihat #codalorsetar #berkhasiat #untukdiet #dietselamat #kenyanglama #luluskkm #produkkurusselamat #tanpakesansampingan #postagekeseluruhmalaysia #minumancoklat #minumancoklatsedap #minumancoklatsihat #minumancoklatmurah 
#minumanseisikeluarga #milacoklatalorsetar
  • PEK COMBO RAMADHAN GAIS 😍
    .
    Cepat2 sebab semua nak grab pek combo ni setahun sekali 🤯
    .
    Whatsapp 0166783603 atau link dekat bio 😘
    .

    #healthyfoodie #kurussihat #dietsihat #kuruscepat #diet #dietmalaysia #atkinsdiet #atkinsmalaysia #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #dietfood #overnightoats #minumancoklat #minumancoklatsihat #codalorsetar #berkhasiat #untukdiet #dietselamat #kenyanglama #luluskkm #produkkurusselamat #tanpakesansampingan #postagekeseluruhmalaysia #minumancoklat #minumancoklatsedap #minumancoklatsihat #minumancoklatmurah
    #minumanseisikeluarga #milacoklatalorsetar

  •  2  2  14 May, 2020