#tambahsusuibu Instagram Photos & Videos

tambahsusuibu - 57.8k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
40
average likes

Latest #tambahsusuibu Posts

  • MUC BAGUS UNTUK PENGELUARAN SUSU DAN SENTIASA BERTENAGA !!!⁣
⁣
Si comel Bella pun pernah rekemenkan untuk cuba Milkup Candy 😍⁣
⁣
Masa ni anak beliau masih lagi baby, dan juga pernah rasai sendiri keberkesanan Milkup Candy.⁣
⁣
Nak lebih gembira bila susu badan banyak dan tenaga okay sangat?⁣
⁣
Dm kami segera ❤️⁣
⁣
Available at cube:
▶️Menglait Gadong Central
•Melonyfriends (Cube no CC17-18)

▶️SENGKURONG
•Cubestop Sengkurong (Cube no G95)

▶️TUTONG
•MCSTutong (Cube no 121)
.
.
#milkupcandy #milkupcandybrunei #covid_19 #covid #covid19 #likemilkmachine #milkbooster #milkboostermilkupcandy #milkupcandymilkbooster #milkboosterbrunei #milkboosterberkesan #milkboosterkunyah #bestmilkbooster #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui  #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣  #brunei #bruneiig #bruneidarussalam #bruneidaily #iklanbrunei #bruneifm
  • MUC BAGUS UNTUK PENGELUARAN SUSU DAN SENTIASA BERTENAGA !!!⁣

    Si comel Bella pun pernah rekemenkan untuk cuba Milkup Candy 😍⁣

    Masa ni anak beliau masih lagi baby, dan juga pernah rasai sendiri keberkesanan Milkup Candy.⁣

    Nak lebih gembira bila susu badan banyak dan tenaga okay sangat?⁣

    Dm kami segera ❤️⁣

    Available at cube:
    ▶️Menglait Gadong Central
    •Melonyfriends (Cube no CC17-18)

    ▶️SENGKURONG
    •Cubestop Sengkurong (Cube no G95)

    ▶️TUTONG
    •MCSTutong (Cube no 121)
    .
    .
    #milkupcandy #milkupcandybrunei #covid_19 #covid #covid19 #likemilkmachine #milkbooster #milkboostermilkupcandy #milkupcandymilkbooster #milkboosterbrunei #milkboosterberkesan #milkboosterkunyah #bestmilkbooster #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣ #brunei #bruneiig #bruneidarussalam #bruneidaily #iklanbrunei #bruneifm

  •  0  0  45 minutes ago
  • HAA SUSU SEDIKIT SELEPAS BERSALIN NORMAL ATAU TIDAK?
-
ianya adalah normal kerana susu yang keluar selepas waktu lahir memang sedikit dan berpatutan untuk perut bayi.
-
JENIS SUSU TERSEBUT DIKENALI SEBAGAI KOLOSTRUM:
🌼 Kolostrum adalah susu yang terhasil sehingga hari ketiga atau keempat selepas kelahiran bayi.
🌼 Ia biasanya dihasilkan dalam jumlah yang sangat sedikit, sesuai dengan saiz perut bayi yang kecil selepas dilahirkan.
🌼 Kolostrum adalah jenis susu ibu yang mempunyai manfaat baik dan kaya dengan protein, karbohidrat, vitamin serta mineral.
-
Selepas kolostrum, susu yang terhasil dikenali sebagai susu matang.
.
Nak try BORSMELK meh lah klik link kat bio🤗
www.wasap.my/601151856249
.
#brosmelkmilkbooster#mommymilkbooster
#milkboostermalaysia#milkboostermurah
#milkboostersunnah#milkboosterterbaik
#milkboostertestimoni#milkboosterkunyah
#produksusuibu#tambahsusuibu
  • HAA SUSU SEDIKIT SELEPAS BERSALIN NORMAL ATAU TIDAK?
    -
    ianya adalah normal kerana susu yang keluar selepas waktu lahir memang sedikit dan berpatutan untuk perut bayi.
    -
    JENIS SUSU TERSEBUT DIKENALI SEBAGAI KOLOSTRUM:
    🌼 Kolostrum adalah susu yang terhasil sehingga hari ketiga atau keempat selepas kelahiran bayi.
    🌼 Ia biasanya dihasilkan dalam jumlah yang sangat sedikit, sesuai dengan saiz perut bayi yang kecil selepas dilahirkan.
    🌼 Kolostrum adalah jenis susu ibu yang mempunyai manfaat baik dan kaya dengan protein, karbohidrat, vitamin serta mineral.
    -
    Selepas kolostrum, susu yang terhasil dikenali sebagai susu matang.
    .
    Nak try BORSMELK meh lah klik link kat bio🤗
    www.wasap.my/601151856249
    .
    #brosmelkmilkbooster #mommymilkbooster
    #milkboostermalaysia #milkboostermurah
    #milkboostersunnah #milkboosterterbaik
    #milkboostertestimoni #milkboosterkunyah
    #produksusuibu #tambahsusuibu

  •  0  0  1 hour ago
  • HAA SUSU SEDIKIT SELEPAS BERSALIN NORMAL ATAU TIDAK?
-
ianya adalah normal kerana susu yang keluar selepas waktu lahir memang sedikit dan berpatutan untuk perut bayi.
-
JENIS SUSU TERSEBUT DIKENALI SEBAGAI KOLOSTRUM:
🌼 Kolostrum adalah susu yang terhasil sehingga hari ketiga atau keempat selepas kelahiran bayi.
🌼 Ia biasanya dihasilkan dalam jumlah yang sangat sedikit, sesuai dengan saiz perut bayi yang kecil selepas dilahirkan.
🌼 Kolostrum adalah jenis susu ibu yang mempunyai manfaat baik dan kaya dengan protein, karbohidrat, vitamin serta mineral.
-
Selepas kolostrum, susu yang terhasil dikenali sebagai susu matang.
.
Nak try BORSMELK meh lah klik link kat bio🤗
www.wasap.my/601151856249
.
#brosmelkmilkbooster#mommymilkbooster
#milkboostermalaysia#milkboostermurah
#milkboostersunnah#milkboosterterbaik
#milkboostertestimoni#milkboosterkunyah
#produksusuibu#tambahsusuibu
  • HAA SUSU SEDIKIT SELEPAS BERSALIN NORMAL ATAU TIDAK?
    -
    ianya adalah normal kerana susu yang keluar selepas waktu lahir memang sedikit dan berpatutan untuk perut bayi.
    -
    JENIS SUSU TERSEBUT DIKENALI SEBAGAI KOLOSTRUM:
    🌼 Kolostrum adalah susu yang terhasil sehingga hari ketiga atau keempat selepas kelahiran bayi.
    🌼 Ia biasanya dihasilkan dalam jumlah yang sangat sedikit, sesuai dengan saiz perut bayi yang kecil selepas dilahirkan.
    🌼 Kolostrum adalah jenis susu ibu yang mempunyai manfaat baik dan kaya dengan protein, karbohidrat, vitamin serta mineral.
    -
    Selepas kolostrum, susu yang terhasil dikenali sebagai susu matang.
    .
    Nak try BORSMELK meh lah klik link kat bio🤗
    www.wasap.my/601151856249
    .
    #brosmelkmilkbooster #mommymilkbooster
    #milkboostermalaysia #milkboostermurah
    #milkboostersunnah #milkboosterterbaik
    #milkboostertestimoni #milkboosterkunyah
    #produksusuibu #tambahsusuibu

  •  1  0  1 hour ago
  • 6 bahan kering yang direbus dan diminum setiap hari inilah yang saya amalkan sepanjang mengandung dan seterusnya menyusukan anak.
.
Seawal 4bulan saya dah amalkan air ini untuk naikkan hb. Masa bersalin pon tenaga memang cukup walaupon tak sempat nak makan sebab sakit contraction. Lepas je bersalin saya terus amalkan air ini sehingga anak dah 2 tahun.
.
Susu memang tak drop dan pekat je. Anak pon graf berat cantik je. Untuk saya pula period teratur je senang nak merancang. Lawas pon lawas. Tak sembelit.
.
Ibu nak cuba?
#Milkbooster #TambahSusuIbu #TambahSusu #SusuIbu #SusuKurang #SusuMeriah #SusuTerbaik #SusuMeriah #SusuDrop
  • 6 bahan kering yang direbus dan diminum setiap hari inilah yang saya amalkan sepanjang mengandung dan seterusnya menyusukan anak.
    .
    Seawal 4bulan saya dah amalkan air ini untuk naikkan hb. Masa bersalin pon tenaga memang cukup walaupon tak sempat nak makan sebab sakit contraction. Lepas je bersalin saya terus amalkan air ini sehingga anak dah 2 tahun.
    .
    Susu memang tak drop dan pekat je. Anak pon graf berat cantik je. Untuk saya pula period teratur je senang nak merancang. Lawas pon lawas. Tak sembelit.
    .
    Ibu nak cuba?
    #Milkbooster #TambahSusuIbu #TambahSusu #SusuIbu #SusuKurang #SusuMeriah #SusuTerbaik #SusuMeriah #SusuDrop

  •  0  0  14 hours ago
  • Kudapan ringan untuk ibu mengandung..
lagi2 time waktu malam..mesti nak cari sesuatu untuk dikunyah..
.
.
Untuk preggy mommy ada jual preggy nut untuk korang tau..
eh tapi yang tak prgnnt pun boleh beli jugak.. Boleh terus dm kita untuk order preggy nut ni ataupun walk in 😋
.
#preggynut
#pregnant
#pregnantmom
#healthynut
#mengandung  #Milkbooster #tambahsusuibu  #boosterasi #kedaibabyputrajaya #makananibuberpantang #putrajaya #dengkil #cyberjaya #babyshopputrajaya #nutibupregnant  #makananibumenyusui #milkboosternut #surimomandbaby #babyshop #putrajayababyshop #putrajayababyfood #keperluanmakdananak #kedaibabypresintdiplomatik
  • Kudapan ringan untuk ibu mengandung..
    lagi2 time waktu malam..mesti nak cari sesuatu untuk dikunyah..
    .
    .
    Untuk preggy mommy ada jual preggy nut untuk korang tau..
    eh tapi yang tak prgnnt pun boleh beli jugak.. Boleh terus dm kita untuk order preggy nut ni ataupun walk in 😋
    .
    #preggynut
    #pregnant
    #pregnantmom
    #healthynut
    #mengandung #Milkbooster #tambahsusuibu #boosterasi #kedaibabyputrajaya #makananibuberpantang #putrajaya #dengkil #cyberjaya #babyshopputrajaya #nutibupregnant #makananibumenyusui #milkboosternut #surimomandbaby #babyshop #putrajayababyshop #putrajayababyfood #keperluanmakdananak #kedaibabypresintdiplomatik

  •  3  1  15 hours ago
  • Kudapan ringan untuk ibu mengandung..
lagi2 time waktu malam..mesti nak cari sesuatu untuk dikunyah..
.
.
Untuk preggy mommy ada jual preggy nut untuk korang tau..
eh tapi yang tak prgnnt pun boleh beli jugak.. Boleh terus dm kita untuk order preggy nut ni ataupun walk in 😋
.
#preggynut
#pregnant
#pregnantmom
#healthynut
#mengandung  #Milkbooster #tambahsusuibu  #boosterasi #kedaibabyputrajaya #makananibuberpantang #putrajaya #dengkil #cyberjaya #babyshopputrajaya #nutibupregnant  #makananibumenyusui #milkboosternut #surimomandbaby #babyshop #putrajayababyshop #putrajayababyfood #keperluanmakdananak #kedaibabypresintdiplomatik
  • Kudapan ringan untuk ibu mengandung..
    lagi2 time waktu malam..mesti nak cari sesuatu untuk dikunyah..
    .
    .
    Untuk preggy mommy ada jual preggy nut untuk korang tau..
    eh tapi yang tak prgnnt pun boleh beli jugak.. Boleh terus dm kita untuk order preggy nut ni ataupun walk in 😋
    .
    #preggynut
    #pregnant
    #pregnantmom
    #healthynut
    #mengandung #Milkbooster #tambahsusuibu #boosterasi #kedaibabyputrajaya #makananibuberpantang #putrajaya #dengkil #cyberjaya #babyshopputrajaya #nutibupregnant #makananibumenyusui #milkboosternut #surimomandbaby #babyshop #putrajayababyshop #putrajayababyfood #keperluanmakdananak #kedaibabypresintdiplomatik

  •  1  0  15 hours ago
  • Semua jenis kekacang kebanyakannya memberikan makanan kepada otak.
.
Ia membantu meningkatkan kecekapan minda dan menyokong fungsi saraf melalui pelbagai cara.
.
Ia juga bahkan dapat mencegah penyakit Parkinson dan meningkatkan mood anda.
.
Paras asid lemak dan protein yang tinggi dalam kekacang dapat menyegarkan sistem saraf.
.
Kekacang juga mengandungi boron, yang merupakan satu mineral yang melancarkan aktiviti elektrik di dalam otak dan membantu meningkatkan kecekapan minda. .
Thiamin yang dikenali sebagai “vitamin saraf” dan kekacang kaya dengan nutrien ini.
.
Kandungan vitamin E yang tinggi dalam kekacang dikaitkan dengan pengurangan gejala penyakit Parkinson manakala Vitamin E pula boleh membantu mengurangkan perkembangan penyakit ini.
.

#preggynut
#pregnant
#pregnantmom
#healthynut
#mengandung  #Milkbooster #tambahsusuibu  #boosterasi #kedaibabyputrajaya #makananibuberpantang #putrajaya #dengkil #cyberjaya #babyshopputrajaya #nutibupregnant  #makananibumenyusui #milkboosternut #surimomandbaby #babyshop #putrajayababyshop #putrajayababyfood #keperluanmakdananak #kedaibabypresintdiplomatik
  • Semua jenis kekacang kebanyakannya memberikan makanan kepada otak.
    .
    Ia membantu meningkatkan kecekapan minda dan menyokong fungsi saraf melalui pelbagai cara.
    .
    Ia juga bahkan dapat mencegah penyakit Parkinson dan meningkatkan mood anda.
    .
    Paras asid lemak dan protein yang tinggi dalam kekacang dapat menyegarkan sistem saraf.
    .
    Kekacang juga mengandungi boron, yang merupakan satu mineral yang melancarkan aktiviti elektrik di dalam otak dan membantu meningkatkan kecekapan minda. .
    Thiamin yang dikenali sebagai “vitamin saraf” dan kekacang kaya dengan nutrien ini.
    .
    Kandungan vitamin E yang tinggi dalam kekacang dikaitkan dengan pengurangan gejala penyakit Parkinson manakala Vitamin E pula boleh membantu mengurangkan perkembangan penyakit ini.
    .

    #preggynut
    #pregnant
    #pregnantmom
    #healthynut
    #mengandung #Milkbooster #tambahsusuibu #boosterasi #kedaibabyputrajaya #makananibuberpantang #putrajaya #dengkil #cyberjaya #babyshopputrajaya #nutibupregnant #makananibumenyusui #milkboosternut #surimomandbaby #babyshop #putrajayababyshop #putrajayababyfood #keperluanmakdananak #kedaibabypresintdiplomatik

  •  1  0  15 hours ago
  • RAMAI IBU ALAMI MASALAH SUSU BADAN DROP BILA MULA KERJA.⁣
⁣
Mommies pun ada masalah yang sama ke ??⁣
⁣
Hari tu, susu badan artis Dynas Mokhtar pun drop teruk lepas masuk kerja balik. Kemudian, adik kesayangan beliau hadiahkan MilkUp Candy.⁣
⁣
Baru pertama kali Dynas cuba, susu badan beliau meningkat makin banyak. Alhamdulillah asbab dari MilkUp Candy, Dynas dah jadi salah seorang happy customer kami.⁣
⁣
Jadi..kalau mommies ada masalah susu badan drop atau kurang. Cepat dapatkan MilkUp Candy dengan segera! Kesian kat anak kalau susu makin kering. 😢⁣
⁣
Selagi umur anak belum 6 bulan, kita mesti kena usaha sehabis boleh. Sebab kajian mengatakan, anak yang diberi susu ibu jarang sakit berbanding anak yang diberi susu formula.⁣
⁣
Jom banyakkan susu badan dengan MUDAH, CEPAT dan BERKESAN. 😎⁣
⁣.
🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
.......📲 012-3738035 📲 .......
👆👆Whatsapp @ Call👆👆
.
#milkupcandyjohor 
#milkupreadystock 
#milkupcandycod
#milkupcandyjb
#tambahsusu
#milkuppos
#susukurang
#breastfeeding
#milkbooster
#susumencanakcanak
#completesetbreastfeeding
#setpenyusuanjb
#heatpad
#nipplebutter
#organicnipplebutter
#aromabustoil
#herbaldrink
#alhamdulillah
#tipsibu
 #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
#milkbooster
#tambahsusu
#tambahsusuibu
#lactation
 #tipsparenting⁣
  • RAMAI IBU ALAMI MASALAH SUSU BADAN DROP BILA MULA KERJA.⁣

    Mommies pun ada masalah yang sama ke ??⁣

    Hari tu, susu badan artis Dynas Mokhtar pun drop teruk lepas masuk kerja balik. Kemudian, adik kesayangan beliau hadiahkan MilkUp Candy.⁣

    Baru pertama kali Dynas cuba, susu badan beliau meningkat makin banyak. Alhamdulillah asbab dari MilkUp Candy, Dynas dah jadi salah seorang happy customer kami.⁣

    Jadi..kalau mommies ada masalah susu badan drop atau kurang. Cepat dapatkan MilkUp Candy dengan segera! Kesian kat anak kalau susu makin kering. 😢⁣

    Selagi umur anak belum 6 bulan, kita mesti kena usaha sehabis boleh. Sebab kajian mengatakan, anak yang diberi susu ibu jarang sakit berbanding anak yang diberi susu formula.⁣

    Jom banyakkan susu badan dengan MUDAH, CEPAT dan BERKESAN. 😎⁣
    ⁣.
    🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
    .......📲 012-3738035 📲 .......
    👆👆Whatsapp @ Call👆👆
    .
    #milkupcandyjohor
    #milkupreadystock
    #milkupcandycod
    #milkupcandyjb
    #tambahsusu
    #milkuppos
    #susukurang
    #breastfeeding
    #milkbooster
    #susumencanakcanak
    #completesetbreastfeeding
    #setpenyusuanjb
    #heatpad
    #nipplebutter
    #organicnipplebutter
    #aromabustoil
    #herbaldrink
    #alhamdulillah
    #tipsibu
    #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
    #milkbooster
    #tambahsusu
    #tambahsusuibu
    #lactation
    #tipsparenting⁣

  •  0  0  20 hours ago
  • Jom baca comment pengguna Milkup Candy 🥰
Alhamdulillah mereka semua gembira. 
Anda bila lagi?
.
Susu drop?
Gagal kali pertama atau kedua atau ketiga?
.
Jangan risau... Milkup Candy sangat sangat membantu ibu ibu semua 🙂
.
🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
.......📲 012-3738035 📲 .......
👆👆Whatsapp @ Call👆👆
.
#milkupcandyjohor 
#milkupreadystock 
#milkupcandycod
#milkupcandyjb
#tambahsusu
#milkuppos
#susukurang
#breastfeeding
#milkbooster
#susumencanakcanak
#completesetbreastfeeding
#setpenyusuanjb
#heatpad
#nipplebutter
#organicnipplebutter
#aromabustoil
#herbaldrink
#alhamdulillah
#tipsibu
 #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
#milkbooster
#tambahsusu
#tambahsusuibu
#lactation
#breastfeeding
  • Jom baca comment pengguna Milkup Candy 🥰
    Alhamdulillah mereka semua gembira.
    Anda bila lagi?
    .
    Susu drop?
    Gagal kali pertama atau kedua atau ketiga?
    .
    Jangan risau... Milkup Candy sangat sangat membantu ibu ibu semua 🙂
    .
    🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
    .......📲 012-3738035 📲 .......
    👆👆Whatsapp @ Call👆👆
    .
    #milkupcandyjohor
    #milkupreadystock
    #milkupcandycod
    #milkupcandyjb
    #tambahsusu
    #milkuppos
    #susukurang
    #breastfeeding
    #milkbooster
    #susumencanakcanak
    #completesetbreastfeeding
    #setpenyusuanjb
    #heatpad
    #nipplebutter
    #organicnipplebutter
    #aromabustoil
    #herbaldrink
    #alhamdulillah
    #tipsibu
    #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
    #milkbooster
    #tambahsusu
    #tambahsusuibu
    #lactation
    #breastfeeding

  •  0  0  20 hours ago
  • Apa kata mereka tentang Milkup Candy?
.
🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
.......📲 012-3738035 📲 .......
👆👆Whatsapp @ Call👆👆
.
#milkupcandyjohor 
#milkupreadystock 
#milkupcandycod
#milkupcandyjb
#tambahsusu
#milkuppos
#susukurang
#breastfeeding
#milkbooster
#susumencanakcanak
#completesetbreastfeeding
#setpenyusuanjb
#heatpad
#nipplebutter
#organicnipplebutter
#aromabustoil
#herbaldrink
#alhamdulillah
#tipsibu
 #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
#milkbooster
#tambahsusu
#tambahsusuibu
#lactation
#breastfeeding
  • Apa kata mereka tentang Milkup Candy?
    .
    🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
    .......📲 012-3738035 📲 .......
    👆👆Whatsapp @ Call👆👆
    .
    #milkupcandyjohor
    #milkupreadystock
    #milkupcandycod
    #milkupcandyjb
    #tambahsusu
    #milkuppos
    #susukurang
    #breastfeeding
    #milkbooster
    #susumencanakcanak
    #completesetbreastfeeding
    #setpenyusuanjb
    #heatpad
    #nipplebutter
    #organicnipplebutter
    #aromabustoil
    #herbaldrink
    #alhamdulillah
    #tipsibu
    #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
    #milkbooster
    #tambahsusu
    #tambahsusuibu
    #lactation
    #breastfeeding

  •  0  0  20 hours ago
  • What they said about Milkup Candy?
.
🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
.......📲 012-3738035 📲 .......
👆👆Whatsapp @ Call👆👆
.
#milkupcandyjohor 
#milkupreadystock 
#milkupcandycod
#milkupcandyjb
#tambahsusu
#milkuppos
#susukurang
#breastfeeding
#milkbooster
#susumencanakcanak
#completesetbreastfeeding
#setpenyusuanjb
#heatpad
#nipplebutter
#organicnipplebutter
#aromabustoil
#herbaldrink
#alhamdulillah
#tipsibu
 #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
#milkbooster
#tambahsusu
#tambahsusuibu
#lactation
#breastfeeding
  • What they said about Milkup Candy?
    .
    🌸𝙎𝙏𝙊𝙆𝙄𝙎 𝙈𝙄𝙇𝙆𝙐𝙋 & 𝘽𝙊𝙊𝙈𝙄𝘽𝘼𝘽𝙔🌸
    .......📲 012-3738035 📲 .......
    👆👆Whatsapp @ Call👆👆
    .
    #milkupcandyjohor
    #milkupreadystock
    #milkupcandycod
    #milkupcandyjb
    #tambahsusu
    #milkuppos
    #susukurang
    #breastfeeding
    #milkbooster
    #susumencanakcanak
    #completesetbreastfeeding
    #setpenyusuanjb
    #heatpad
    #nipplebutter
    #organicnipplebutter
    #aromabustoil
    #herbaldrink
    #alhamdulillah
    #tipsibu
    #milkupcandy #likemilkmachine #milkboostermalaysia #milkboostermurah #susuibubanyak #supportbreastfeeding #susubadanmeriah #tipswanita⁣
    #milkbooster
    #tambahsusu
    #tambahsusuibu
    #lactation
    #breastfeeding

  •  0  0  20 hours ago
  • 🙆 Kami selalu beri tips pada customer supaya sentiasa stay positive, yakin dapat hasilkan susu yang cukup untuk baby! 💋💋
.
Bila kita set dalam minda kita, kita mampu, signal akan disampai kepada seluruh anggota tubuh badan kita untuk hasilkan susu dengan baik! 😍😍
.
Sentiasa motivasikan minda kita, untuk mendapatkan dan memberikan yang terbaik untuk baby kita ya! Enjoy ypur breastfeeding moment Mommies! 🌹🌹🌹
.
Sis / Mommies yang nak order @ ingin tahu maklumat lebih lanjut.. Wassap dgn taip "Nak MaMom" ke
.
📲011 3980 7316
📲011 3980 7316
📲011 3980 7316
.
Utk dapatkan harga promosi 🎉🎉
.
.
#MaMom #MilkboosterMamom #mamommilkbooster #TambahSusuIbu #milkbooster #boostersusuibu #mamomhq #herbaworks #produkhalal #princecourtmedicalcentre #sayajual #mamomtestimoni #mamomhebat #regularcustomer
  • 🙆 Kami selalu beri tips pada customer supaya sentiasa stay positive, yakin dapat hasilkan susu yang cukup untuk baby! 💋💋
    .
    Bila kita set dalam minda kita, kita mampu, signal akan disampai kepada seluruh anggota tubuh badan kita untuk hasilkan susu dengan baik! 😍😍
    .
    Sentiasa motivasikan minda kita, untuk mendapatkan dan memberikan yang terbaik untuk baby kita ya! Enjoy ypur breastfeeding moment Mommies! 🌹🌹🌹
    .
    Sis / Mommies yang nak order @ ingin tahu maklumat lebih lanjut.. Wassap dgn taip "Nak MaMom" ke
    .
    📲011 3980 7316
    📲011 3980 7316
    📲011 3980 7316
    .
    Utk dapatkan harga promosi 🎉🎉
    .
    .
    #MaMom #MilkboosterMamom #mamommilkbooster #TambahSusuIbu #milkbooster #boostersusuibu #mamomhq #herbaworks #produkhalal #princecourtmedicalcentre #sayajual #mamomtestimoni #mamomhebat #regularcustomer

  •  1  0  21 hours ago
  • Haaa.. Kenapa perlu membazir kalau ada sesuatu yang lengkap dan boleh dapatkan terus dalam satu kotak.⁣
⁣
Mommies jangan lupa dapatkan Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1 sekarang.⁣
⁣
Yang tengah hamil pun boleh terus standby 1 kotak ni sebagai persediaan menyusu nanti.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkboostermurah #milkupheatpad #tuam #tuampanas #tuammagik #milkupsiliconepump  #pam #pump #pamsilikon #pamsusu #pamsusumurah #milkupbustoil #bustoil #milkupnipplebutter #nipplebutter #milkupherbaldrink #herbaldrink #organicmilkbooster #milkupnotapenyusuan #notamenyusu #panduanpenyusuan #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding #milkboostermurah #susuibubanyak
  • Haaa.. Kenapa perlu membazir kalau ada sesuatu yang lengkap dan boleh dapatkan terus dalam satu kotak.⁣

    Mommies jangan lupa dapatkan Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1 sekarang.⁣

    Yang tengah hamil pun boleh terus standby 1 kotak ni sebagai persediaan menyusu nanti.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkboostermurah #milkupheatpad #tuam #tuampanas #tuammagik #milkupsiliconepump #pam #pump #pamsilikon #pamsusu #pamsusumurah #milkupbustoil #bustoil #milkupnipplebutter #nipplebutter #milkupherbaldrink #herbaldrink #organicmilkbooster #milkupnotapenyusuan #notamenyusu #panduanpenyusuan #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding #milkboostermurah #susuibubanyak

  •  0  0  21 hours ago
  • Haaa.. Kenapa perlu membazir kalau ada sesuatu yang lengkap dan boleh dapatkan terus dalam satu kotak.⁣
⁣
Mommies jangan lupa dapatkan Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1 sekarang.⁣
⁣
Yang tengah hamil pun boleh terus standby 1 kotak ni sebagai persediaan menyusu nanti.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkboostermurah #milkupheatpad #tuam #tuampanas #tuammagik #milkupsiliconepump  #pam #pump #pamsilikon #pamsusu #pamsusumurah #milkupbustoil #bustoil #milkupnipplebutter #nipplebutter #milkupherbaldrink #herbaldrink #organicmilkbooster #milkupnotapenyusuan #notamenyusu #panduanpenyusuan #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding #milkboostermurah #susuibubanyak
  • Haaa.. Kenapa perlu membazir kalau ada sesuatu yang lengkap dan boleh dapatkan terus dalam satu kotak.⁣

    Mommies jangan lupa dapatkan Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1 sekarang.⁣

    Yang tengah hamil pun boleh terus standby 1 kotak ni sebagai persediaan menyusu nanti.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkboostermurah #milkupheatpad #tuam #tuampanas #tuammagik #milkupsiliconepump #pam #pump #pamsilikon #pamsusu #pamsusumurah #milkupbustoil #bustoil #milkupnipplebutter #nipplebutter #milkupherbaldrink #herbaldrink #organicmilkbooster #milkupnotapenyusuan #notamenyusu #panduanpenyusuan #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding #milkboostermurah #susuibubanyak

  •  0  0  22 hours ago

Top #tambahsusuibu Posts

  • Regrann from @susu_kambing_rrayyan -  Susu Kambing Stevia R Rayyan
Siapakah yang sesuai untuk minum ye?

1) Bayi 3-12 bulan yang mengalami masalah :
✅ sembelit
✅cepat kembung perut
✅alahan pada susu lembu/ soya
✅batuk / berkahak yg berpanjangan

2) Kanak-kanak 1 tahun  ke atas yg mengalami masalah :
✅tidak gemar susu
✅ kurang selera makan
✅berat badan
✅nampak letih/lesu, tdk bersemangat dan kurang fokus
✅ tidak mudah diserang penyakit seperti demam, selsema, batuk

3) Wanita yang :
✅ hamil
✅menyusukan anak
✅ikhtiar untuk hamil
✅banyakkan susu badan ibu

4) remaja, org dewasa, lanjut usia tidak kira wanita atau lelaki yang :
✅cepat lapar
✅mudah letih
✅obesiti
✅sibuk sehingga jadual mkanannya tidak teratur
✅ mementingkan pengambilan kalsium disamping pemaknan sunnah
✅mengamalkan gaya pemakanan yg sihat

Dijamin: 💯sedap!
💯tidak hamis!
💯 tidak panas!
✅lebih 10 bahan berkhasiat dan sunnah
✅mendapat kelulusan KKM

Jom amalkan pengambilan minuman sunnah ini untuk gaya hidup sihat seisi keluarga !

Jom dapatkan dari kak musliha 0193097141 🌟memenuhi keperluan seisi keluarga

#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram 
#igshop
#naikkanberatbadanbaby
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#seisikeluarga 
#igsokongan
#nasilemakkopio
#santaijim
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood
#ajimaura
#susukambing
  • Regrann from @susu_kambing_rrayyan - Susu Kambing Stevia R Rayyan
    Siapakah yang sesuai untuk minum ye?

    1) Bayi 3-12 bulan yang mengalami masalah :
    ✅ sembelit
    ✅cepat kembung perut
    ✅alahan pada susu lembu/ soya
    ✅batuk / berkahak yg berpanjangan

    2) Kanak-kanak 1 tahun ke atas yg mengalami masalah :
    ✅tidak gemar susu
    ✅ kurang selera makan
    ✅berat badan
    ✅nampak letih/lesu, tdk bersemangat dan kurang fokus
    ✅ tidak mudah diserang penyakit seperti demam, selsema, batuk

    3) Wanita yang :
    ✅ hamil
    ✅menyusukan anak
    ✅ikhtiar untuk hamil
    ✅banyakkan susu badan ibu

    4) remaja, org dewasa, lanjut usia tidak kira wanita atau lelaki yang :
    ✅cepat lapar
    ✅mudah letih
    ✅obesiti
    ✅sibuk sehingga jadual mkanannya tidak teratur
    ✅ mementingkan pengambilan kalsium disamping pemaknan sunnah
    ✅mengamalkan gaya pemakanan yg sihat

    Dijamin: 💯sedap!
    💯tidak hamis!
    💯 tidak panas!
    ✅lebih 10 bahan berkhasiat dan sunnah
    ✅mendapat kelulusan KKM

    Jom amalkan pengambilan minuman sunnah ini untuk gaya hidup sihat seisi keluarga !

    Jom dapatkan dari kak musliha 0193097141 🌟memenuhi keperluan seisi keluarga

    #susukambingrrayyan
    #baby
    #pama
    #terapiinstagram
    #igshop
    #naikkanberatbadanbaby
    #muslihabizresources
    #kids
    #ibuhamil
    #ibumengandung
    #seisikeluarga
    #igsokongan
    #nasilemakkopio
    #santaijim
    #ikhtiarhamil
    #sembelit
    #agendiperlukan
    #tambahsusuibu
    #milkbooster
    #comcom
    #babyfood
    #ajimaura
    #susukambing

  •  120  4  21 February, 2018
  • Sedapnya minum Goatgeos milk kurma panas panas cicah biskut Hupseng. Boleh lah buat setiap petang. Lagi pon kurma sangat bagus as milkbooster. Rai boleh minum goatgeos milk kurma nie sekali sehari jer. Takut oversupply pulak.

Kalau Goatgeos milk strawberry, minum banyak pon takpe sebab kulit makin cantik dan moist. Plus sekarang kita ada add glutathione dan vitamin C dlm Goatgeos strawberry untuk double whitening. Korang nak cuba? .
Jom pm laju-laju. Tekan je link di bio📲
.
#susukambing #goatgeos #kurma #strawberry #coklat #chiaseed #glutathion
#putihgebu #kurus #tambahsusuibu #milkbooster #tambahtenaga #flawless #cantik #berseri #susuuntukputih #sunburn
#skkm #dianzvitamin #moeder #kcolly
  • Sedapnya minum Goatgeos milk kurma panas panas cicah biskut Hupseng. Boleh lah buat setiap petang. Lagi pon kurma sangat bagus as milkbooster. Rai boleh minum goatgeos milk kurma nie sekali sehari jer. Takut oversupply pulak.

    Kalau Goatgeos milk strawberry, minum banyak pon takpe sebab kulit makin cantik dan moist. Plus sekarang kita ada add glutathione dan vitamin C dlm Goatgeos strawberry untuk double whitening. Korang nak cuba? .
    Jom pm laju-laju. Tekan je link di bio📲
    .
    #susukambing #goatgeos #kurma #strawberry #coklat #chiaseed #glutathion
    #putihgebu #kurus #tambahsusuibu #milkbooster #tambahtenaga #flawless #cantik #berseri #susuuntukputih #sunburn
    #skkm #dianzvitamin #moeder #kcolly

  •  148  2  29 March, 2020
  • #Tahukah mommies salah 1 keistimewaan R-Rayyan adlah menjadikan anak anda bambam supaya bebas dr zon merah dan kuning?

#Mommies yg hadapi maslah anak yg keding seolah mcm kurang zat  wajib baca sampai habis. .
.
👉Adakah mommies alami bayi yg kurang selera minum susu dan makan? .
.
👉Atau dah makan dan minum susu dgn banyak tp masih kecik dan berat statik? .
.
👉Dah cuba pelbagai susu jenama mahal tapi berat tak naik pon.. .
.
👉Dan yg paling menyakitkan , bila monthly checkup , asyik kena marah dgn misi spital dan anak masih berada di zon merah atau kuning?

Jika ini masalah mommies,
Mommies perlu memcuba R-Rayyan. Beri peluang anak anda sihat dan bambam sebagaimana anak2 yg lain sedap di pandang n dipegang .. .
.
Tahu tak mommies 2 kepakaran utama R-Rayyan adalah :
👉Rawat sembelit
👉Menjadikan berat anak anda lbh ideal.
.
Kami di R-Rayyan mempunyai formula khas bg membantu 2 masalah di atas. 
Jom wasap kak musliha segera ke 0193097141

#susukambing
#susukambingrrayyan
#baby
#pama
#terapiinstagram 
#igshop
#bazaarpaknil
#muslihabizresources
#kids
#ibuhamil
#ibumengandung
#gstarkids
#biokare
#igshop
#seisikeluarga 
#tvalhijrah 
#nasilemakkopio
#malaysia 
#ikhtiarhamil
#sembelit
#agendiperlukan
#tambahsusuibu
#milkbooster
#comcom
#babyfood 
#igsokongan 
#ajimaura
  • #Tahukah mommies salah 1 keistimewaan R-Rayyan adlah menjadikan anak anda bambam supaya bebas dr zon merah dan kuning?

    #Mommies yg hadapi maslah anak yg keding seolah mcm kurang zat wajib baca sampai habis. .
    .
    👉Adakah mommies alami bayi yg kurang selera minum susu dan makan? .
    .
    👉Atau dah makan dan minum susu dgn banyak tp masih kecik dan berat statik? .
    .
    👉Dah cuba pelbagai susu jenama mahal tapi berat tak naik pon.. .
    .
    👉Dan yg paling menyakitkan , bila monthly checkup , asyik kena marah dgn misi spital dan anak masih berada di zon merah atau kuning?

    Jika ini masalah mommies,
    Mommies perlu memcuba R-Rayyan. Beri peluang anak anda sihat dan bambam sebagaimana anak2 yg lain sedap di pandang n dipegang .. .
    .
    Tahu tak mommies 2 kepakaran utama R-Rayyan adalah :
    👉Rawat sembelit
    👉Menjadikan berat anak anda lbh ideal.
    .
    Kami di R-Rayyan mempunyai formula khas bg membantu 2 masalah di atas.
    Jom wasap kak musliha segera ke 0193097141

    #susukambing
    #susukambingrrayyan
    #baby
    #pama
    #terapiinstagram
    #igshop
    #bazaarpaknil
    #muslihabizresources
    #kids
    #ibuhamil
    #ibumengandung
    #gstarkids
    #biokare
    #igshop
    #seisikeluarga
    #tvalhijrah
    #nasilemakkopio
    #malaysia
    #ikhtiarhamil
    #sembelit
    #agendiperlukan
    #tambahsusuibu
    #milkbooster
    #comcom
    #babyfood
    #igsokongan
    #ajimaura

  •  134  5  12 October, 2017