#tambahsusubadan Instagram Photos & Videos

tambahsusubadan - 54k posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
55.8
average likes

Latest #tambahsusubadan Posts

  • Milkup Herbal Drink contains 5 natural ingredients that is proven to be very beneficial for expectant and breastfeeding mommies.⁣
⁣
Milkup Herbal contains : ⁣
♥️ Red Dates ⁣
♥️ Black Dates ⁣
♥️ Longan ⁣
♥️ Goji berry ⁣
♥️ Rose petals⁣
⁣
What are the benefits that can be found in MilkUp Herbal Drink?⁣
⁣
FOR PREGNANT MOMMIES :⁣
⁣
1. Helps to stimulates the formation of mammary glands for expectan mommies. ⁣
2. Strengthen the muscle of the uterus to help with the labour process. ⁣
3. Helps to increase energy. ⁣
4. Increases body fluid to avoid dehydration. ⁣
5. Helps with the skin, nails, hair and bones. ⁣
6. Helps to avoid anemia during pregnancy⁣
⁣
FOR BREASTFEEDING MOMMIES:⁣
⁣
1. Increases breast milk production. ⁣
2. Provides more energy for mommies. ⁣
3. Helps with the skin ⁣
4. Increases body fluid. .  ⁣
5. Strengthen the bones, teeth, cheek bones and hair.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣
  • Milkup Herbal Drink contains 5 natural ingredients that is proven to be very beneficial for expectant and breastfeeding mommies.⁣

    Milkup Herbal contains : ⁣
    ♥️ Red Dates ⁣
    ♥️ Black Dates ⁣
    ♥️ Longan ⁣
    ♥️ Goji berry ⁣
    ♥️ Rose petals⁣

    What are the benefits that can be found in MilkUp Herbal Drink?⁣

    FOR PREGNANT MOMMIES :⁣

    1. Helps to stimulates the formation of mammary glands for expectan mommies. ⁣
    2. Strengthen the muscle of the uterus to help with the labour process. ⁣
    3. Helps to increase energy. ⁣
    4. Increases body fluid to avoid dehydration. ⁣
    5. Helps with the skin, nails, hair and bones. ⁣
    6. Helps to avoid anemia during pregnancy⁣

    FOR BREASTFEEDING MOMMIES:⁣

    1. Increases breast milk production. ⁣
    2. Provides more energy for mommies. ⁣
    3. Helps with the skin ⁣
    4. Increases body fluid. .  ⁣
    5. Strengthen the bones, teeth, cheek bones and hair.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣

  •  0  0  1 hour ago
  • MashaAllah, Tabarakallah.
My breastfeeding journey is not easy. Ada orang dikurniakan rezeki susu melimpah ruah lepas bersalin but not me. 

Masa bersalin di PPUM, ada lah keluar setitik susu, yes setitik je. Masa tu nurse suruh paksa jugak baby hisap. Mmg tak berjaya sebenarnya kat hospital so nurse sekali sekala bawa ke nurseri utk bagi susu formula. Dah discharge hospital try lagi kat rumah. 

First night, baby meragam, tak tido langsung. So try pump susu pakai manual pump. Dapat la 0.5 oz, tak sampai 1 pun. Bagi kat baby laju dia minum 😭😭

Then consistently pump lagi dan makan milkbooster, Alhamdulillah naik 1 oz, then next day naik 1.5 oz, and lepas 2-3 hari naik 3 oz. Tiap jam pump, saya dan pump berpisah tiada. 

Sebelum pump telan milkbooster, minum air suam. Ulang tiap jam, sampai la meningkat production susu. Berjaya dapat 5 oz per session setiap 3 jam pumping session. 
 
Masa tu dapat la buat stok susu sikit,  sampai la my baby was diagnosed with prolonged jaundice, more than 14 days. Dengan level hampir 400😭 

Dah kena ulang alik hospital, masa ni stok totally drop. Dengan stress lg, tak sempat pump lagi. Habis terus stok susu. 

I gave up, mintak husband belikan formula milk. Tanya doktor ok tak i tukar susu formula, brand apa ok, n of course doktor tak encourage langsung. 

“Exclusive breastfeeding is important for the first 6 months of life” - WHO. 

So, again, i stock up on milkbooster, get my pumping schedule back on track, power pumping, and all pumping techniques yang belajar dekat online. Then Alhamdulillah, now sekali pump boleh dapat from 8 oz to 12 oz! 

Stock dah makin meriah, last picture ada pictures of my EBM. 

Sebab i tau, breast milk production is demand vs supply. Jadi usaha dulu sebelum surrender. Banyak je milkbooster yang ada boleh bantu.

I jujur je cerita pengalaman i. I’m not a hypocrit. It really helps me to feel better about myself, that i survived this hardship. 

And my journey doesn’t stop here, perjalanan masih panjang dan consistency is the key. 
 
I Will do anything for my boys❤️

#breastfeeding #breastfeedingjourney #tambahsusubadan #tambahsusuibu #milkbooster #milkboosterkl #jaundice #demamkuning #baby2020
  • MashaAllah, Tabarakallah.
    My breastfeeding journey is not easy. Ada orang dikurniakan rezeki susu melimpah ruah lepas bersalin but not me.

    Masa bersalin di PPUM, ada lah keluar setitik susu, yes setitik je. Masa tu nurse suruh paksa jugak baby hisap. Mmg tak berjaya sebenarnya kat hospital so nurse sekali sekala bawa ke nurseri utk bagi susu formula. Dah discharge hospital try lagi kat rumah.

    First night, baby meragam, tak tido langsung. So try pump susu pakai manual pump. Dapat la 0.5 oz, tak sampai 1 pun. Bagi kat baby laju dia minum 😭😭

    Then consistently pump lagi dan makan milkbooster, Alhamdulillah naik 1 oz, then next day naik 1.5 oz, and lepas 2-3 hari naik 3 oz. Tiap jam pump, saya dan pump berpisah tiada.

    Sebelum pump telan milkbooster, minum air suam. Ulang tiap jam, sampai la meningkat production susu. Berjaya dapat 5 oz per session setiap 3 jam pumping session.

    Masa tu dapat la buat stok susu sikit, sampai la my baby was diagnosed with prolonged jaundice, more than 14 days. Dengan level hampir 400😭

    Dah kena ulang alik hospital, masa ni stok totally drop. Dengan stress lg, tak sempat pump lagi. Habis terus stok susu.

    I gave up, mintak husband belikan formula milk. Tanya doktor ok tak i tukar susu formula, brand apa ok, n of course doktor tak encourage langsung.

    “Exclusive breastfeeding is important for the first 6 months of life” - WHO.

    So, again, i stock up on milkbooster, get my pumping schedule back on track, power pumping, and all pumping techniques yang belajar dekat online. Then Alhamdulillah, now sekali pump boleh dapat from 8 oz to 12 oz!

    Stock dah makin meriah, last picture ada pictures of my EBM.

    Sebab i tau, breast milk production is demand vs supply. Jadi usaha dulu sebelum surrender. Banyak je milkbooster yang ada boleh bantu.

    I jujur je cerita pengalaman i. I’m not a hypocrit. It really helps me to feel better about myself, that i survived this hardship.

    And my journey doesn’t stop here, perjalanan masih panjang dan consistency is the key.

    I Will do anything for my boys❤️

    #breastfeeding #breastfeedingjourney #tambahsusubadan #tambahsusuibu #milkbooster #milkboosterkl #jaundice #demamkuning #baby2020

  •  36  12  5 hours ago
  • Alhamdulillah Rezeki Awal Bulan❤ Regular customer nak cube #JamuMutyara.  Thank U awak.semoga sentiase dmurahkan rezeki dan sentiase sihat dan kekal cergas🌷🤗
.
siapa nak grab lagi boleh whatsapp Fara.
.
.
📱012-3172362
📱012-3172362
📱012-3172362
.
.
RM 68 l 350ml
.
🚚Postage RM 8 SEM / RM 12 ss💕
Pos seluruh Malaysia
.
PROMO JULAI FREE POSTAGE DAN CALENDER EXCLUSIVE UNTUK 3 BOTOL MUTYARA🌷🥰
.

🚙COD/Self Collect area Bandar Botanik,  Bandar Puteri, Bukit Tinggi, Kampung Delek, Andalas
.

#FeedbackJamuMutyara
#MutyaraFeedback 
#mutyaraklang
#JamuMutyaraKlang
#JamuMutyara 
#KhasiatJamuMutyara
#RasakanKhasiatnya
#JamuTakPahit #JamuSedap
#BukanSekadarJamu
#CantikLuarDanDalam
#KecantikanWanita
#JagaDalaman #IkhtiarHamil #MembuangAngin
#BoosterEnergy #TambahSusuBadan #TambahTenaga #MasalahHaid #MasalahSenggugut #PeriodPain #TambahTenaga #MasalahKeputihan
#MerawatMasalahDalamanWanita 
#mutyarabeauty
#PromosiJulai
  • Alhamdulillah Rezeki Awal Bulan❤ Regular customer nak cube #JamuMutyara. Thank U awak.semoga sentiase dmurahkan rezeki dan sentiase sihat dan kekal cergas🌷🤗
    .
    siapa nak grab lagi boleh whatsapp Fara.
    .
    .
    📱012-3172362
    📱012-3172362
    📱012-3172362
    .
    .
    RM 68 l 350ml
    .
    🚚Postage RM 8 SEM / RM 12 ss💕
    Pos seluruh Malaysia
    .
    PROMO JULAI FREE POSTAGE DAN CALENDER EXCLUSIVE UNTUK 3 BOTOL MUTYARA🌷🥰
    .

    🚙COD/Self Collect area Bandar Botanik, Bandar Puteri, Bukit Tinggi, Kampung Delek, Andalas
    .

    #FeedbackJamuMutyara
    #MutyaraFeedback
    #mutyaraklang
    #JamuMutyaraKlang
    #JamuMutyara
    #KhasiatJamuMutyara
    #RasakanKhasiatnya
    #JamuTakPahit #JamuSedap
    #BukanSekadarJamu
    #CantikLuarDanDalam
    #KecantikanWanita
    #JagaDalaman #IkhtiarHamil #MembuangAngin
    #BoosterEnergy #TambahSusuBadan #TambahTenaga #MasalahHaid #MasalahSenggugut #PeriodPain #TambahTenaga #MasalahKeputihan
    #MerawatMasalahDalamanWanita
    #mutyarabeauty
    #PromosiJulai

  •  1  0  6 hours ago
  • Alhamdulillah Rezeki Awal Bulan❤ Customer #RepeatOrder #JamuMutyara untuk anak sama. Prefer supplements dari ubat kata nya. Thank U kak. semoga sentiase dmurahkan rezeki dan sentiase sihat dan kekal cergas🌷🤗
.
siapa nak grab lagi boleh whatsapp Fara.
.
.
📱012-3172362
📱012-3172362
📱012-3172362
.
.
RM 68 l 350ml
.
🚚Postage RM 8 SEM / RM 12 ss💕
Pos seluruh Malaysia
🚙COD/Self Collect area Bandar Botanik,  Bandar Puteri, Bukit Tinggi, Kampung Delek, Andalas
.
Nak lebih detail mengenai #AWWA boleh follow my 2nd IG : @farayacob

#FeedbackJamuMutyara
#MutyaraReviews
#mutyaraklang
#JamuMutyaraKlang
#JamuMutyara 
#KhasiatJamuMutyara
#RasakanKhasiatnya
#JamuTakPahit #JamuSedap
#BukanSekadarJamu
#CantikLuarDanDalam
#KecantikanWanita
#JagaDalaman #IkhtiarHamil #MembuangAngin
#BoosterEnergy #TambahSusuBadan #TambahTenaga #MasalahHaid #MasalahSenggugut #PeriodPain #TambahTenaga #MasalahKeputihan
#MerawatMasalahDalamanWanita 
#mutyarabeauty
#Malaysia
  • Alhamdulillah Rezeki Awal Bulan❤ Customer #RepeatOrder #JamuMutyara untuk anak sama. Prefer supplements dari ubat kata nya. Thank U kak. semoga sentiase dmurahkan rezeki dan sentiase sihat dan kekal cergas🌷🤗
    .
    siapa nak grab lagi boleh whatsapp Fara.
    .
    .
    📱012-3172362
    📱012-3172362
    📱012-3172362
    .
    .
    RM 68 l 350ml
    .
    🚚Postage RM 8 SEM / RM 12 ss💕
    Pos seluruh Malaysia
    🚙COD/Self Collect area Bandar Botanik, Bandar Puteri, Bukit Tinggi, Kampung Delek, Andalas
    .
    Nak lebih detail mengenai #AWWA boleh follow my 2nd IG : @farayacob

    #FeedbackJamuMutyara
    #MutyaraReviews
    #mutyaraklang
    #JamuMutyaraKlang
    #JamuMutyara
    #KhasiatJamuMutyara
    #RasakanKhasiatnya
    #JamuTakPahit #JamuSedap
    #BukanSekadarJamu
    #CantikLuarDanDalam
    #KecantikanWanita
    #JagaDalaman #IkhtiarHamil #MembuangAngin
    #BoosterEnergy #TambahSusuBadan #TambahTenaga #MasalahHaid #MasalahSenggugut #PeriodPain #TambahTenaga #MasalahKeputihan
    #MerawatMasalahDalamanWanita
    #mutyarabeauty
    #Malaysia

  •  1  0  6 hours ago
  • MOMMIES HAMIL?⁣
⁣
Jangan lupa dapatkan segera Set penyusuan lengkap 7 dalam 1 kami hari ini.⁣
⁣
Belum tahu apa yang ada dalam Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1?⁣
⁣
Ni dia 👇👇⁣
⁣
1️⃣ Milkup candy (80 tab) ⁣
2️⃣ Milkup herbal drink (180 gram) ⁣
3️⃣ Milkup heatpad (2 keping) ⁣
4️⃣ Milkup aroma bust oil (30 ml) ⁣
5️⃣ Milkup silicone pump (1 unit) ⁣
6️⃣ Milkup nipple butter (10 gram) ⁣
7️⃣ Milkup complete guide on breastfeeding (1 unit)⁣
⁣
#milkupcandy #milkupcandyhq #likemilkmachine #milkbooster #milkboostermilkup #milkboostermilkupcandy #milkupcandymilkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboosterberkesan #milkboosterkunyah #bestmilkbooster #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #tipsanak #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣
  • MOMMIES HAMIL?⁣

    Jangan lupa dapatkan segera Set penyusuan lengkap 7 dalam 1 kami hari ini.⁣

    Belum tahu apa yang ada dalam Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1?⁣

    Ni dia 👇👇⁣

    1️⃣ Milkup candy (80 tab) ⁣
    2️⃣ Milkup herbal drink (180 gram) ⁣
    3️⃣ Milkup heatpad (2 keping) ⁣
    4️⃣ Milkup aroma bust oil (30 ml) ⁣
    5️⃣ Milkup silicone pump (1 unit) ⁣
    6️⃣ Milkup nipple butter (10 gram) ⁣
    7️⃣ Milkup complete guide on breastfeeding (1 unit)⁣

    #milkupcandy #milkupcandyhq #likemilkmachine #milkbooster #milkboostermilkup #milkboostermilkupcandy #milkupcandymilkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboosterberkesan #milkboosterkunyah #bestmilkbooster #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #tipsanak #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣

  •  1  0  6 hours ago
  • Milkup Herbal Drink contains 5 natural ingredients that is proven to be very beneficial for expectant and breastfeeding mommies.⁣
⁣
Milkup Herbal contains : ⁣
♥️ Red Dates ⁣
♥️ Black Dates ⁣
♥️ Longan ⁣
♥️ Goji berry ⁣
♥️ Rose petals⁣
⁣
What are the benefits that can be found in MilkUp Herbal Drink?⁣
⁣
FOR PREGNANT MOMMIES :⁣
⁣
1. Helps to stimulates the formation of mammary glands for expectan mommies. ⁣
2. Strengthen the muscle of the uterus to help with the labour process. ⁣
3. Helps to increase energy. ⁣
4. Increases body fluid to avoid dehydration. ⁣
5. Helps with the skin, nails, hair and bones. ⁣
6. Helps to avoid anemia during pregnancy⁣
⁣
FOR BREASTFEEDING MOMMIES:⁣
⁣
1. Increases breast milk production. ⁣
2. Provides more energy for mommies. ⁣
3. Helps with the skin ⁣
4. Increases body fluid. .  ⁣
5. Strengthen the bones, teeth, cheek bones and hair.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣
  • Milkup Herbal Drink contains 5 natural ingredients that is proven to be very beneficial for expectant and breastfeeding mommies.⁣

    Milkup Herbal contains : ⁣
    ♥️ Red Dates ⁣
    ♥️ Black Dates ⁣
    ♥️ Longan ⁣
    ♥️ Goji berry ⁣
    ♥️ Rose petals⁣

    What are the benefits that can be found in MilkUp Herbal Drink?⁣

    FOR PREGNANT MOMMIES :⁣

    1. Helps to stimulates the formation of mammary glands for expectan mommies. ⁣
    2. Strengthen the muscle of the uterus to help with the labour process. ⁣
    3. Helps to increase energy. ⁣
    4. Increases body fluid to avoid dehydration. ⁣
    5. Helps with the skin, nails, hair and bones. ⁣
    6. Helps to avoid anemia during pregnancy⁣

    FOR BREASTFEEDING MOMMIES:⁣

    1. Increases breast milk production. ⁣
    2. Provides more energy for mommies. ⁣
    3. Helps with the skin ⁣
    4. Increases body fluid. .  ⁣
    5. Strengthen the bones, teeth, cheek bones and hair.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣

  •  0  0  8 hours ago
  • "MAHALNYA SIS"
"TAK NAK BELI LA, XDA BAJET"
"WOW HARGA MCM NAK CEKIK DARAH"
.
.
Sayang2 semua,
Tak kisah la produk teq ka produk utk kulit,
1 yg akak pasti badan kita ni NO SPARE PART  so pilihla produk yang dijamin
✅SELAMAT
✅TIADA KESAN SAMPINGAN
✅TIDAK MERBAHAYA
✅BUKAN KRIM KILO
.
Kalau korang asik fikir pasal harga, rasanya sampai tahun 3000 pun masalah tek, masalah kulit, masalah berat badan tu xkan selesai,
.
Kalau kita tak sayang diri kita, tak jaga diri kita.. sapa lagi nak sayang ?? Betul tak? So sebelum kita menyesal kemudian hari, baiklah jaga diri bebaik kannn
.
.
Tapi kalau beli hushhush ni korang xperlu risau sebab dijamin sangat selamat, ada
💗KKM
💗SIJIL HALAL HALVEC
💗SELAMAT UTK BF MOMMIES & PREGNANT WOMAN
💗NO PARABEN
💗NO SLS
💗NO DANGEROUS CHEMICAL
.
.
So pilihla yang terbaik utk diri sendiri,
Kalau mekap boleh beli sampai ratus3, handbag baju ke salon mahal2, xkan aset sendiri terbiar terkulai layu 💁
.
Klik bio/whatsapp 019-2045654 untuk order
.
#pudarkanselulit #krimpayudaraberkesan #sabunpayudara #krimlovepotion #tambahsusubadan
#milkboostermalaysia - #regrann - #regrann
  • "MAHALNYA SIS"
    "TAK NAK BELI LA, XDA BAJET"
    "WOW HARGA MCM NAK CEKIK DARAH"
    .
    .
    Sayang2 semua,
    Tak kisah la produk teq ka produk utk kulit,
    1 yg akak pasti badan kita ni NO SPARE PART so pilihla produk yang dijamin
    ✅SELAMAT
    ✅TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✅TIDAK MERBAHAYA
    ✅BUKAN KRIM KILO
    .
    Kalau korang asik fikir pasal harga, rasanya sampai tahun 3000 pun masalah tek, masalah kulit, masalah berat badan tu xkan selesai,
    .
    Kalau kita tak sayang diri kita, tak jaga diri kita.. sapa lagi nak sayang ?? Betul tak? So sebelum kita menyesal kemudian hari, baiklah jaga diri bebaik kannn
    .
    .
    Tapi kalau beli hushhush ni korang xperlu risau sebab dijamin sangat selamat, ada
    💗KKM
    💗SIJIL HALAL HALVEC
    💗SELAMAT UTK BF MOMMIES & PREGNANT WOMAN
    💗NO PARABEN
    💗NO SLS
    💗NO DANGEROUS CHEMICAL
    .
    .
    So pilihla yang terbaik utk diri sendiri,
    Kalau mekap boleh beli sampai ratus3, handbag baju ke salon mahal2, xkan aset sendiri terbiar terkulai layu 💁
    .
    Klik bio/whatsapp 019-2045654 untuk order
    .
    #pudarkanselulit #krimpayudaraberkesan #sabunpayudara #krimlovepotion #tambahsusubadan
    #milkboostermalaysia - #regrann - #regrann

  •  5  2  10 hours ago
  • SETIA DENGAN PRODUK BILA IANYA BERKESAN!⁣
⁣
Siapa yang tak setia kalau dah jumpa sesuatu yang memang betul-betul serasi dengan badan kita kan.⁣
⁣
Sama dengan artis Yaya Maembong ni, bila dah berkenan dengan sesuatu, terus jadi pengguna setia.⁣
⁣
Dan sebab itulah Milkup Candy jadi pilihan ramai dan ibu yang rasai sendiri Milkup Candy ramai yang memilih untuk order semula selepas penggunaan kali pertama.⁣
⁣
Kerana kandungan bahan yang kami gunakan adalah terbaik dan sesuai untuk golongan ibu hamil dan menyusu.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupcandyreview #testimonimilkupcandy #milkboosterberkesan #feedbacks #tambahsusubadan #susuibupekat #tipsparenting⁣
⁣
  • SETIA DENGAN PRODUK BILA IANYA BERKESAN!⁣

    Siapa yang tak setia kalau dah jumpa sesuatu yang memang betul-betul serasi dengan badan kita kan.⁣

    Sama dengan artis Yaya Maembong ni, bila dah berkenan dengan sesuatu, terus jadi pengguna setia.⁣

    Dan sebab itulah Milkup Candy jadi pilihan ramai dan ibu yang rasai sendiri Milkup Candy ramai yang memilih untuk order semula selepas penggunaan kali pertama.⁣

    Kerana kandungan bahan yang kami gunakan adalah terbaik dan sesuai untuk golongan ibu hamil dan menyusu.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupcandyreview #testimonimilkupcandy #milkboosterberkesan #feedbacks #tambahsusubadan #susuibupekat #tipsparenting

  •  0  0  10 hours ago
  • "BABY KENYANG, TIDUR PUN LEBIH LENA!"
.
.
Mommies ni akhirnya jumpa penyelesaian untuk masalah susu badan kurang. Kami di MOMMA pun tumpang happy bila mommies dapat kesan best macam ni. 😍😍
.
Ada mommies lain yang ada masalah susu badan kurang, nak bagi baby tidur lena? Nak berat baby naik cantik je dengan susu ibu? Meh pm kita, atau klik link pada bio IG untuk whatsapp. 
Yang nak COD area #Kajang, #Bangi, #Serdang pun boleh.

#mommapregolact
#codmommabangi
#mommakajang #codmommabangi #codmommasemenyih #tambahsusubadan #tambahsusu #susubadanbanyak #susubadan #bazarpkp #bazarpaknil
  • "BABY KENYANG, TIDUR PUN LEBIH LENA!"
    .
    .
    Mommies ni akhirnya jumpa penyelesaian untuk masalah susu badan kurang. Kami di MOMMA pun tumpang happy bila mommies dapat kesan best macam ni. 😍😍
    .
    Ada mommies lain yang ada masalah susu badan kurang, nak bagi baby tidur lena? Nak berat baby naik cantik je dengan susu ibu? Meh pm kita, atau klik link pada bio IG untuk whatsapp.
    Yang nak COD area #Kajang, #Bangi, #Serdang pun boleh.

    #mommapregolact
    #codmommabangi
    #mommakajang #codmommabangi #codmommasemenyih #tambahsusubadan #tambahsusu #susubadanbanyak #susubadan #bazarpkp #bazarpaknil

  •  2  0  12 hours ago
  • ISI KANDUNGAN DALAM MILKUP HERBAL DRINK :⁣
⁣
1️⃣ KURMA MERAH - Mengukuhkan otot-otot rahim dan memudahkan proses bersalin. Juga membantu untuk merangsang penghasilan susu badan.⁣
⁣
2️⃣ KURMA HITAM - Mengatasi masalah anemia ketika hamil serta memudahkan proses bersalin dan mengecutkan rahim sebaik sahaja lepas bersalin. Kurma Hitam yang kaya dengan zat besi dan bagus untuk penghadaman.⁣
⁣
3️⃣ LONGAN - Membantu untuk perbanyakkan susu badan, mengurangkan stress serta menambah lebih tenaga.⁣
⁣
4️⃣ GOJI BERRY - Mampu untuk mencantikkan kulit dan rambut. Mampu mengatasi masalah kemurungan selepas bersalin. Sesuai untuk penjagaan kesihatan pada mata.⁣
⁣
5️⃣ KUNTUM MAWAR - Mampu melegakan stress dan menaikkan lagi seri pada wajah.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣
  • ISI KANDUNGAN DALAM MILKUP HERBAL DRINK :⁣

    1️⃣ KURMA MERAH - Mengukuhkan otot-otot rahim dan memudahkan proses bersalin. Juga membantu untuk merangsang penghasilan susu badan.⁣

    2️⃣ KURMA HITAM - Mengatasi masalah anemia ketika hamil serta memudahkan proses bersalin dan mengecutkan rahim sebaik sahaja lepas bersalin. Kurma Hitam yang kaya dengan zat besi dan bagus untuk penghadaman.⁣

    3️⃣ LONGAN - Membantu untuk perbanyakkan susu badan, mengurangkan stress serta menambah lebih tenaga.⁣

    4️⃣ GOJI BERRY - Mampu untuk mencantikkan kulit dan rambut. Mampu mengatasi masalah kemurungan selepas bersalin. Sesuai untuk penjagaan kesihatan pada mata.⁣

    5️⃣ KUNTUM MAWAR - Mampu melegakan stress dan menaikkan lagi seri pada wajah.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣

  •  0  0  12 hours ago
  • ISI KANDUNGAN DALAM MILKUP HERBAL DRINK :⁣
⁣
1️⃣ KURMA MERAH - Mengukuhkan otot-otot rahim dan memudahkan proses bersalin. Juga membantu untuk merangsang penghasilan susu badan.⁣
⁣
2️⃣ KURMA HITAM - Mengatasi masalah anemia ketika hamil serta memudahkan proses bersalin dan mengecutkan rahim sebaik sahaja lepas bersalin. Kurma Hitam yang kaya dengan zat besi dan bagus untuk penghadaman.⁣
⁣
3️⃣ LONGAN - Membantu untuk perbanyakkan susu badan, mengurangkan stress serta menambah lebih tenaga.⁣
⁣
4️⃣ GOJI BERRY - Mampu untuk mencantikkan kulit dan rambut. Mampu mengatasi masalah kemurungan selepas bersalin. Sesuai untuk penjagaan kesihatan pada mata.⁣
⁣
5️⃣ KUNTUM MAWAR - Mampu melegakan stress dan menaikkan lagi seri pada wajah.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣
  • ISI KANDUNGAN DALAM MILKUP HERBAL DRINK :⁣

    1️⃣ KURMA MERAH - Mengukuhkan otot-otot rahim dan memudahkan proses bersalin. Juga membantu untuk merangsang penghasilan susu badan.⁣

    2️⃣ KURMA HITAM - Mengatasi masalah anemia ketika hamil serta memudahkan proses bersalin dan mengecutkan rahim sebaik sahaja lepas bersalin. Kurma Hitam yang kaya dengan zat besi dan bagus untuk penghadaman.⁣

    3️⃣ LONGAN - Membantu untuk perbanyakkan susu badan, mengurangkan stress serta menambah lebih tenaga.⁣

    4️⃣ GOJI BERRY - Mampu untuk mencantikkan kulit dan rambut. Mampu mengatasi masalah kemurungan selepas bersalin. Sesuai untuk penjagaan kesihatan pada mata.⁣

    5️⃣ KUNTUM MAWAR - Mampu melegakan stress dan menaikkan lagi seri pada wajah.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupherbaldrink #organic #organics #organicmilkbooster #milkboostermalaysia #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #makanansunnah #susuibumeriah #susubadanmeriah #supportbreastfeeding⁣

  •  6  0  13 hours ago
  • SETIA DENGAN PRODUK BILA IANYA BERKESAN!⁣
⁣
Siapa yang tak setia kalau dah jumpa sesuatu yang memang betul-betul serasi dengan badan kita kan.⁣
⁣
Sama dengan artis Yaya Maembong ni, bila dah berkenan dengan sesuatu, terus jadi pengguna setia.⁣
⁣
Dan sebab itulah Milkup Candy jadi pilihan ramai dan ibu yang rasai sendiri Milkup Candy ramai yang memilih untuk order semula selepas penggunaan kali pertama.⁣
⁣
Kerana kandungan bahan yang kami gunakan adalah terbaik dan sesuai untuk golongan ibu hamil dan menyusu.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupcandyreview #testimonimilkupcandy #milkboosterberkesan #feedbacks #tambahsusubadan #susuibupekat #tipsparenting⁣
⁣
  • SETIA DENGAN PRODUK BILA IANYA BERKESAN!⁣

    Siapa yang tak setia kalau dah jumpa sesuatu yang memang betul-betul serasi dengan badan kita kan.⁣

    Sama dengan artis Yaya Maembong ni, bila dah berkenan dengan sesuatu, terus jadi pengguna setia.⁣

    Dan sebab itulah Milkup Candy jadi pilihan ramai dan ibu yang rasai sendiri Milkup Candy ramai yang memilih untuk order semula selepas penggunaan kali pertama.⁣

    Kerana kandungan bahan yang kami gunakan adalah terbaik dan sesuai untuk golongan ibu hamil dan menyusu.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupcandyreview #testimonimilkupcandy #milkboosterberkesan #feedbacks #tambahsusubadan #susuibupekat #tipsparenting

  •  0  0  14 hours ago
  • SETIA DENGAN PRODUK BILA IANYA BERKESAN!⁣
⁣
Siapa yang tak setia kalau dah jumpa sesuatu yang memang betul-betul serasi dengan badan kita kan.⁣
⁣
Sama dengan artis Yaya Maembong ni, bila dah berkenan dengan sesuatu, terus jadi pengguna setia.⁣
⁣
Dan sebab itulah Milkup Candy jadi pilihan ramai dan ibu yang rasai sendiri Milkup Candy ramai yang memilih untuk order semula selepas penggunaan kali pertama.⁣
⁣
Kerana kandungan bahan yang kami gunakan adalah terbaik dan sesuai untuk golongan ibu hamil dan menyusu.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #milkupcandyreview #testimonimilkupcandy #milkboosterberkesan #feedbacks #tambahsusubadan #susuibupekat #tipsparenting⁣
⁣
  • SETIA DENGAN PRODUK BILA IANYA BERKESAN!⁣

    Siapa yang tak setia kalau dah jumpa sesuatu yang memang betul-betul serasi dengan badan kita kan.⁣

    Sama dengan artis Yaya Maembong ni, bila dah berkenan dengan sesuatu, terus jadi pengguna setia.⁣

    Dan sebab itulah Milkup Candy jadi pilihan ramai dan ibu yang rasai sendiri Milkup Candy ramai yang memilih untuk order semula selepas penggunaan kali pertama.⁣

    Kerana kandungan bahan yang kami gunakan adalah terbaik dan sesuai untuk golongan ibu hamil dan menyusu.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #milkupcandyreview #testimonimilkupcandy #milkboosterberkesan #feedbacks #tambahsusubadan #susuibupekat #tipsparenting

  •  2  0  14 hours ago
  • Hot selling item🔥

Antara produk shaklee yang paling laris dlm pasaran. Orang berebut2 nak beli kadang2 kene tggu seminggu dua untuk restock 😆

Sebab ape??
Orang percaya dan yakin dgn kebolehan omega guard ni. Banyak kebaikan yang boleh kita dapat. Sangat2 recommended 😉👍🏻

Anyone yang nak tahu more about omega guard, do hit me up okay 😘

#shaklee #shakleemalaysia #vivixshaklee #collagen #kulitputih #organicskincare #skincareorganik #serumjerawat #tipshilangkanjeragat #vitaminc #vitamincshaklee #ShakleeEffect #myvitaminco #healthydrink #eatclean #diet #Tipsdiet #health #healthyfood #ESP #healthyeating #Espmurah #tambahsusubadan #milkbooster #youth #YouthSkincare #organicskincare #organic #SkincareShaklee
  • Hot selling item🔥

    Antara produk shaklee yang paling laris dlm pasaran. Orang berebut2 nak beli kadang2 kene tggu seminggu dua untuk restock 😆

    Sebab ape??
    Orang percaya dan yakin dgn kebolehan omega guard ni. Banyak kebaikan yang boleh kita dapat. Sangat2 recommended 😉👍🏻

    Anyone yang nak tahu more about omega guard, do hit me up okay 😘

    #shaklee #shakleemalaysia #vivixshaklee #collagen #kulitputih #organicskincare #skincareorganik #serumjerawat #tipshilangkanjeragat #vitaminc #vitamincshaklee #ShakleeEffect #myvitaminco #healthydrink #eatclean #diet #Tipsdiet #health #healthyfood #ESP #healthyeating #Espmurah #tambahsusubadan #milkbooster #youth #YouthSkincare #organicskincare #organic #SkincareShaklee

  •  0  0  15 hours ago
  • .
MOMMY RE-STOCK 2 BOTOL 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
Mama Gina bukan nak buat iklan Drypers ye mommies 😂☺️
.
Mommy GRAB 2 botol #milkbooster #mommapregolact terus untuk stock up.😍😍😍😍😍😍😍
.
Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
.
Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau..#mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
.
DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
.
Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.

#mommasarawak
#mommamilkboostersarawak
#miri
#milkboosterno1 
#milkboostermalaysia
#kitaibuhebat
#mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp
  • .
    MOMMY RE-STOCK 2 BOTOL 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    .
    Mama Gina bukan nak buat iklan Drypers ye mommies 😂☺️
    .
    Mommy GRAB 2 botol #milkbooster #mommapregolact terus untuk stock up.😍😍😍😍😍😍😍
    .
    Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
    .
    Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau.. #mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
    .
    DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
    .
    Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
    .

    #mommasarawak
    #mommamilkboostersarawak
    #miri
    #milkboosterno1
    #milkboostermalaysia
    #kitaibuhebat
    #mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp

  •  1  0  15 hours ago

Top #tambahsusubadan Posts

  • ALHAMDULILLAH SAHUR DGN MILA SUSU TAK DROP, BERAT SUSUT, PALING BEST KENYANG SAMPAI BERBUKA 😍
.
.
Bukan mudah nak maintain kan susu ibu especially di bulan puasa, selain minum air masak yg banyak, amalkan makanan yg kaya dengan bahan2 milkbooster juga sangat perlu. .
.
Mcm cus ni. Alhamdulillah syukur walaupun puasa susu tak drop malah boleh dapat dalam 10-15oz sekali pam. Paling best sebab berat makin susut & si ibu tak menggigil kelaparan sepanjang hari puasa, jadi boleh beribadah dengan tenang. .
.
Semuanya dengan izin Allah juga. Banyak sangat testimoni kaknurul dpt drp kaum ibu yg mana bersahur dgn mila bagi memastikan susu maintain & kekal bertenaga sepanjang hari kerana mila sejenis minuman tinggi serat, kaya dengan bahan2 sunnah shj. No side effect pd anak dan ibu 😊
.
.
Ibu2 yg nak merasa berpuasa dgn mila sempat lg submit order skrg, free sampul raya & extra free gift utk anda. Wasap kakmai 019-9131006
.
#kurusmalaysia #breastfeedingmalaysia #jomkurus #senaman #jomdiet #tambahsusu #tambahsusubadan #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #dietkalori #ctdk #puasa #sahur #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurussebelumraya #kenyanglama #sukusukuseparuh #teamrayaperak #teamafviral0676
  • ALHAMDULILLAH SAHUR DGN MILA SUSU TAK DROP, BERAT SUSUT, PALING BEST KENYANG SAMPAI BERBUKA 😍
    .
    .
    Bukan mudah nak maintain kan susu ibu especially di bulan puasa, selain minum air masak yg banyak, amalkan makanan yg kaya dengan bahan2 milkbooster juga sangat perlu. .
    .
    Mcm cus ni. Alhamdulillah syukur walaupun puasa susu tak drop malah boleh dapat dalam 10-15oz sekali pam. Paling best sebab berat makin susut & si ibu tak menggigil kelaparan sepanjang hari puasa, jadi boleh beribadah dengan tenang. .
    .
    Semuanya dengan izin Allah juga. Banyak sangat testimoni kaknurul dpt drp kaum ibu yg mana bersahur dgn mila bagi memastikan susu maintain & kekal bertenaga sepanjang hari kerana mila sejenis minuman tinggi serat, kaya dengan bahan2 sunnah shj. No side effect pd anak dan ibu 😊
    .
    .
    Ibu2 yg nak merasa berpuasa dgn mila sempat lg submit order skrg, free sampul raya & extra free gift utk anda. Wasap kakmai 019-9131006
    .
    #kurusmalaysia #breastfeedingmalaysia #jomkurus #senaman #jomdiet #tambahsusu #tambahsusubadan #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietmalaysia #dietatkinsmalaysia #dietkalori #ctdk #puasa #sahur #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kurussebelumraya #kenyanglama #sukusukuseparuh #teamrayaperak #teamafviral0676

  •  170  34  23 May, 2019
  • Assalamu'alaikum
Selamat pagi.

JAGA PEMAKANAN
.
Menyebut tentang jadual pemakanan, sarapan adalah yang terbaik dan tidak boleh ditinggalkan. Anda boleh lupakan makanan tengahari atau malam tetapi bukan sarapan!
.
Apa kaitan sarapan dengan kecantikan?
.
Permulaan hari datang dari awal pagi. Jika awal hari anda malap dan tidak cergas, kecantikan tidak akan terserlah.
.
.
Kenapa Perlunya Sarapan?
.
1) Meningkatkan tenaga sepanjang hari. Pilih yang memberikan kelebihan kalsium, vitamin B6, riboflavin, asid folat dan zat besi. - Yang terbaik : semangkuk bijirin, susu dan buah buahan.
.
2) Meningkatkan konsentrasi, membuatkan anda aktif dan cergas sepanjang hari. Kecergasan melambangkan kesihatan dan kesihatan yang baik adalah bonus kepada KECANTIKAN.
.
3) Mengurangkan masalah berat badan!
Jika bersarapan, anda tidak akan 'mencuri-curi' makan pada waktu antara tengahari. Pengambilan kalori anda juga terjaga. Berat badan stabil . KECANTIKAN terserlah . 🌸
.
.
.
#susukambing
#SusuAbyad
#barlibakar
#kurma
#almanna
#makananhalal
  • Assalamu'alaikum
    Selamat pagi.

    JAGA PEMAKANAN
    .
    Menyebut tentang jadual pemakanan, sarapan adalah yang terbaik dan tidak boleh ditinggalkan. Anda boleh lupakan makanan tengahari atau malam tetapi bukan sarapan!
    .
    Apa kaitan sarapan dengan kecantikan?
    .
    Permulaan hari datang dari awal pagi. Jika awal hari anda malap dan tidak cergas, kecantikan tidak akan terserlah.
    .
    .
    Kenapa Perlunya Sarapan?
    .
    1) Meningkatkan tenaga sepanjang hari. Pilih yang memberikan kelebihan kalsium, vitamin B6, riboflavin, asid folat dan zat besi. - Yang terbaik : semangkuk bijirin, susu dan buah buahan.
    .
    2) Meningkatkan konsentrasi, membuatkan anda aktif dan cergas sepanjang hari. Kecergasan melambangkan kesihatan dan kesihatan yang baik adalah bonus kepada KECANTIKAN.
    .
    3) Mengurangkan masalah berat badan!
    Jika bersarapan, anda tidak akan 'mencuri-curi' makan pada waktu antara tengahari. Pengambilan kalori anda juga terjaga. Berat badan stabil . KECANTIKAN terserlah . 🌸
    .
    .
    .
    #susukambing
    #SusuAbyad
    #barlibakar
    #kurma
    #almanna
    #makananhalal

  •  109  8  8 October, 2017
  • Alhamdulillah, Isteri saya dah mencuba susu MOMMA®️ Pregolact®️.
.
Selepas seminggu isteri saya mengamalkan MOMMA®️ Pregolact®️, Alhamdulillah...berkesan dengan dia. Anak kami, cepat kenyang dan tak meragam. Mesti la parents yang lain nak macam ni kan?
.
Yang menariknya, susu MOMMA®️ Pregolact®️ memang kandungan daripada natural ingredients, pure milk, takde creamer dan takde gula. In shaa Allah, tiada masalah untuk wanita hamil dan menyusu yang runsing masalah kesihatan.
.
Sebagai suami, saya recommend utk  suami-suami yang lain, untuk memilih MOMMA®️ Pregolact®️ sebagai milk booster untuk pilihan isteri anda. Pilihan isteri saya MOMMA®️ Pregolact®️ perisa Coklat. :)
.
Utk dapatkan harga promosi. Boleh guna kod "djnd" sekarang.
.
Apalagi..Jom follow
@momma_milkbooster
@momma_milkbooster
@momma_milkbooster
.
Atau lagi mudah whatsapp je terus ke 016-9236962/016-9246962
.
#milkbooster #milkboostermomma #mommapregolact #susutanpakrimer #tambahsusu #milkboostermalaysia
#tambahsusubadan #breastfeeding
#tambahsusuibu
  • Alhamdulillah, Isteri saya dah mencuba susu MOMMA®️ Pregolact®️.
    .
    Selepas seminggu isteri saya mengamalkan MOMMA®️ Pregolact®️, Alhamdulillah...berkesan dengan dia. Anak kami, cepat kenyang dan tak meragam. Mesti la parents yang lain nak macam ni kan?
    .
    Yang menariknya, susu MOMMA®️ Pregolact®️ memang kandungan daripada natural ingredients, pure milk, takde creamer dan takde gula. In shaa Allah, tiada masalah untuk wanita hamil dan menyusu yang runsing masalah kesihatan.
    .
    Sebagai suami, saya recommend utk suami-suami yang lain, untuk memilih MOMMA®️ Pregolact®️ sebagai milk booster untuk pilihan isteri anda. Pilihan isteri saya MOMMA®️ Pregolact®️ perisa Coklat. :)
    .
    Utk dapatkan harga promosi. Boleh guna kod "djnd" sekarang.
    .
    Apalagi..Jom follow
    @momma_milkbooster
    @momma_milkbooster
    @momma_milkbooster
    .
    Atau lagi mudah whatsapp je terus ke 016-9236962/016-9246962
    .
    #milkbooster #milkboostermomma #mommapregolact #susutanpakrimer #tambahsusu #milkboostermalaysia
    #tambahsusubadan #breastfeeding
    #tambahsusuibu

  •  136  4  30 November, 2017