#tambahsusu Instagram Photos & Videos

tambahsusu - 92.7k posts

Hashtag Popularity

11.3
average comments
85.5
average likes

Latest #tambahsusu Posts

  • MOMMIES HAMIL?⁣
⁣
Jangan lupa dapatkan segera Set penyusuan lengkap 7 dalam 1 kami hari ini.⁣
⁣
Belum tahu apa yang ada dalam Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1?⁣
⁣
Ni dia 👇👇⁣
⁣
1️⃣ Milkup candy (80 tab) ⁣
2️⃣ Milkup herbal drink (180 gram) ⁣
3️⃣ Milkup heatpad (2 keping) ⁣
4️⃣ Milkup aroma bust oil (30 ml) ⁣
5️⃣ Milkup silicone pump (1 unit) ⁣
6️⃣ Milkup nipple butter (10 gram) ⁣
7️⃣ Milkup complete guide on breastfeeding (1 unit)⁣
⁣
#milkupcandy #milkupcandyhq #likemilkmachine #milkbooster #milkboostermilkup #milkboostermilkupcandy #milkupcandymilkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboosterberkesan #milkboosterkunyah #bestmilkbooster #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #tipsanak #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣
  • MOMMIES HAMIL?⁣

    Jangan lupa dapatkan segera Set penyusuan lengkap 7 dalam 1 kami hari ini.⁣

    Belum tahu apa yang ada dalam Set Penyusuan Lengkap Milkup 7 dalam 1?⁣

    Ni dia 👇👇⁣

    1️⃣ Milkup candy (80 tab) ⁣
    2️⃣ Milkup herbal drink (180 gram) ⁣
    3️⃣ Milkup heatpad (2 keping) ⁣
    4️⃣ Milkup aroma bust oil (30 ml) ⁣
    5️⃣ Milkup silicone pump (1 unit) ⁣
    6️⃣ Milkup nipple butter (10 gram) ⁣
    7️⃣ Milkup complete guide on breastfeeding (1 unit)⁣

    #milkupcandy #milkupcandyhq #likemilkmachine #milkbooster #milkboostermilkup #milkboostermilkupcandy #milkupcandymilkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboosterberkesan #milkboosterkunyah #bestmilkbooster #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #makanansunnah #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #tipsanak #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣

  •  1  0  6 hours ago
  • DAH GIVE UP KE NAK KULIT PUTIH???
JGN GIVE UP DLU DGR NI. 
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
.
.
Glowee oat pula bantu utk mempercepatkan lagi effect putihkan kulit sekaligus glowing kan skin weyh😍😍😍
.
#overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia#healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan # #healthyfoodmalaysia
  • DAH GIVE UP KE NAK KULIT PUTIH???
    JGN GIVE UP DLU DGR NI.
    .

    Mixberry!
    Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
    .
    .
    Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
    .
    .
    Glowee oat pula bantu utk mempercepatkan lagi effect putihkan kulit sekaligus glowing kan skin weyh😍😍😍
    .
    #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia#healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan # #healthyfoodmalaysia

  •  81  35  7 hours ago
  • "BABY KENYANG, TIDUR PUN LEBIH LENA!"
.
.
Mommies ni akhirnya jumpa penyelesaian untuk masalah susu badan kurang. Kami di MOMMA pun tumpang happy bila mommies dapat kesan best macam ni. 😍😍
.
Ada mommies lain yang ada masalah susu badan kurang, nak bagi baby tidur lena? Nak berat baby naik cantik je dengan susu ibu? Meh pm kita, atau klik link pada bio IG untuk whatsapp. 
Yang nak COD area #Kajang, #Bangi, #Serdang pun boleh.

#mommapregolact
#codmommabangi
#mommakajang #codmommabangi #codmommasemenyih #tambahsusubadan #tambahsusu #susubadanbanyak #susubadan #bazarpkp #bazarpaknil
  • "BABY KENYANG, TIDUR PUN LEBIH LENA!"
    .
    .
    Mommies ni akhirnya jumpa penyelesaian untuk masalah susu badan kurang. Kami di MOMMA pun tumpang happy bila mommies dapat kesan best macam ni. 😍😍
    .
    Ada mommies lain yang ada masalah susu badan kurang, nak bagi baby tidur lena? Nak berat baby naik cantik je dengan susu ibu? Meh pm kita, atau klik link pada bio IG untuk whatsapp.
    Yang nak COD area #Kajang, #Bangi, #Serdang pun boleh.

    #mommapregolact
    #codmommabangi
    #mommakajang #codmommabangi #codmommasemenyih #tambahsusubadan #tambahsusu #susubadanbanyak #susubadan #bazarpkp #bazarpaknil

  •  2  0  12 hours ago
  • .

𝐏𝐄𝐑𝐔𝐁𝐀𝐇𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐓𝐀𝐑𝐀!

Perubahan seawal 1 minggu dapat dirasakan.

Gatal-gatal hilang, bau pun tiada, yang penting miss v ketat macam anak dara . 

PADU KAN? 
Love terokkks dengan #jagmubyrrayyan 😘

#jamumoden #wanitahebat #ketat #tegang #longgar #kendur #isteridambaansuami #bazarpaknil #jerawat #jeragat #sabunmissv #wanita  #luluskkm #setbersalin #johor #cantik #awetmuda #bertenaga #rozitachewan #neelofa #kurus #semulajadi #bebasbahankimia #sitinurhaliza #jamuviral #jagmurrayyansusukambing #tambahsusu #JAGMU #rahsialentikviral
  • .

    𝐏𝐄𝐑𝐔𝐁𝐀𝐇𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐓𝐀𝐑𝐀!

    Perubahan seawal 1 minggu dapat dirasakan.

    Gatal-gatal hilang, bau pun tiada, yang penting miss v ketat macam anak dara .

    PADU KAN?
    Love terokkks dengan #jagmubyrrayyan 😘

    #jamumoden #wanitahebat #ketat #tegang #longgar #kendur #isteridambaansuami #bazarpaknil #jerawat #jeragat #sabunmissv #wanita #luluskkm #setbersalin #johor #cantik #awetmuda #bertenaga #rozitachewan #neelofa #kurus #semulajadi #bebasbahankimia #sitinurhaliza #jamuviral #jagmurrayyansusukambing #tambahsusu #JAGMU #rahsialentikviral

  •  7  0  13 hours ago
  • KEBAIKAN MILKUP CANDY⁣
⁣
UNTUK IBU MENGANDUNG: ⁣
1. Bantu rangsang pembentukan kalenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi. ⁣
2. Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice. ⁣
3. Bantu tingkatkan tenaga pada badan ibu. ⁣
4. Kurang risiko ibu alami kejang kaki ketika mengandung. ⁣
5. Bantu cantikkan kulit, kuatkan rambut, kuku dan tulang.⁣
⁣
UNTUK IBU MENYUSU:⁣
1. Bantu meningkatkan penghasilan susu badan. ⁣
2. Membekal tenaga berpanjangan pada tubuh ibu. ⁣
3. Bantu mencantikkan semula kulit ibu. ⁣
4. Bantu mempercepatkan luka jahitan untuk sembuh. ⁣
5. Bantu kuatkan tulang, gigi dan rambut ibu.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #likemilkmachine #milkupcandymilkbooster #milkboosterkunyah #tambahsusu #makanansunnah #susuibumeriah #tipsibuhamil #tipsanak⁣
  • KEBAIKAN MILKUP CANDY⁣

    UNTUK IBU MENGANDUNG: ⁣
    1. Bantu rangsang pembentukan kalenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi. ⁣
    2. Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice. ⁣
    3. Bantu tingkatkan tenaga pada badan ibu. ⁣
    4. Kurang risiko ibu alami kejang kaki ketika mengandung. ⁣
    5. Bantu cantikkan kulit, kuatkan rambut, kuku dan tulang.⁣

    UNTUK IBU MENYUSU:⁣
    1. Bantu meningkatkan penghasilan susu badan. ⁣
    2. Membekal tenaga berpanjangan pada tubuh ibu. ⁣
    3. Bantu mencantikkan semula kulit ibu. ⁣
    4. Bantu mempercepatkan luka jahitan untuk sembuh. ⁣
    5. Bantu kuatkan tulang, gigi dan rambut ibu.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #likemilkmachine #milkupcandymilkbooster #milkboosterkunyah #tambahsusu #makanansunnah #susuibumeriah #tipsibuhamil #tipsanak

  •  0  0  13 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  0  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  1  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  0  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  0  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  1  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  1  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  0  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  0  0  14 hours ago
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

 Kandungan setiap bahan :
1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU 

Bahan² 250g :
• KURMA CINA ( merah )
• KURMA HITAM
• LONGAN
• GOJI BERRY
• ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
• MADU

Kelebihan :
• Memekatkan susu ibu 
• Menambah susu ibu dengan pantas
• Memberi tenaga berpanjangan 
• Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
• Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda . 
• Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis 
• Membantu untuk mengurangkan sembelit
• Selamat dan bahan yang semulajadi. 

Cara penyediaan :-

* Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
* Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g. 

#organikmilkboosternufiya  #ombviral  #organik  #ombnufiya  #milkbooster  #bukitjalil  #puchong 
#breastfeeding  #longan  #tambahsusu  #breastpump  #ladyescoafee  #Nufiya  #milkboostermurah #omb  #milkbooster  #ibumengandung  #ibuberpantang #ibumenyusu  #setpantang  #sethamil  #babyshop  #viral
  • 🍶ORGANIC MILKBOOSTER 🍶

    Kandungan setiap bahan :
    1Jar UNTUK KEGUNAAN 2 MINGGU

    Bahan² 250g :
    • KURMA CINA ( merah )
    • KURMA HITAM
    • LONGAN
    • GOJI BERRY
    • ROSEBUDS (Sementara PKP kami gantikan dengan kurma merah dan lebihkan berat sebanyak 10gram)
    • MADU

    Kelebihan :
    • Memekatkan susu ibu
    • Menambah susu ibu dengan pantas
    • Memberi tenaga berpanjangan
    • Sesuai untuk ibu mengandung (4bulan keatas)
    • Sihat untuk dalaman seperti sengugut , haid tidak teratur , awet muda .
    • Sesuai untuk darah tinggi dan kencing manis
    • Membantu untuk mengurangkan sembelit
    • Selamat dan bahan yang semulajadi.

    Cara penyediaan :-

    * Bahagikan bahan-bahan kepada 2 bahagian.
    * Rebus 1 bahagian (buah + madu) kecuali (rosebuds + gojie) dalam 2 L air sehingga kembang . Kemudian lepas mendidih baru masukkan (rosebuds + gojie) dan simpan di dalam peti sejuk .Minum 1 cawan 2x sehari atau bila perlu . Anggaran 2minggu penggunaan untuk 1 jar.

    Tips : untuk kekalkan lebih fresh, boleh simpan omb yang belum digunakan didalam peti sejuk atau PASTIKAN simpan di tempat yang kering.

    P/s: ROSEBUD tiada buat masa ni dan digantikan dengan tambahan RED DATES. Berat asal OMB 250g akan jadi 260g.

    #organikmilkboosternufiya #ombviral #organik #ombnufiya #milkbooster #bukitjalil #puchong
    #breastfeeding #longan #tambahsusu #breastpump #ladyescoafee #Nufiya #milkboostermurah #omb #milkbooster #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #setpantang #sethamil #babyshop #viral

  •  0  0  14 hours ago
  • .
MOMMY RE-STOCK 2 BOTOL 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
Mama Gina bukan nak buat iklan Drypers ye mommies 😂☺️
.
Mommy GRAB 2 botol #milkbooster #mommapregolact terus untuk stock up.😍😍😍😍😍😍😍
.
Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
.
Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau..#mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
.
DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
.
Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.

#mommasarawak
#mommamilkboostersarawak
#miri
#milkboosterno1 
#milkboostermalaysia
#kitaibuhebat
#mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp
  • .
    MOMMY RE-STOCK 2 BOTOL 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    .
    Mama Gina bukan nak buat iklan Drypers ye mommies 😂☺️
    .
    Mommy GRAB 2 botol #milkbooster #mommapregolact terus untuk stock up.😍😍😍😍😍😍😍
    .
    Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
    .
    Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau.. #mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
    .
    DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
    .
    Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
    .

    #mommasarawak
    #mommamilkboostersarawak
    #miri
    #milkboosterno1
    #milkboostermalaysia
    #kitaibuhebat
    #mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp

  •  1  0  15 hours ago
  • .
MOMMA PREGOLACT MOMMY 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
Mommy 1st time cuba #milkbooster #mommapregolact 😍😍😍😍😍😍😍
.
Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
.
Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau..#mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
.
DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
.
Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.

#mommasarawak
#mommamilkboostersarawak
#miri
#milkboosterno1 
#milkboostermalaysia
#kitaibuhebat
#mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp
  • .
    MOMMA PREGOLACT MOMMY 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    .
    Mommy 1st time cuba #milkbooster #mommapregolact 😍😍😍😍😍😍😍
    .
    Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
    .
    Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau.. #mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
    .
    DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
    .
    Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
    .

    #mommasarawak
    #mommamilkboostersarawak
    #miri
    #milkboosterno1
    #milkboostermalaysia
    #kitaibuhebat
    #mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp

  •  0  0  15 hours ago
  • .
MOMMY RE-STOCK 3 BOTOL 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
.
Mommy GRAB 3 botol #milkbooster #mommapregolact terus untuk stock up.😍😍😍😍😍😍😍
.
Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
.
Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau..#mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
.
DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
.
Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
.

#mommasarawak
#mommamilkboostersarawak
#miri
#milkboosterno1 
#milkboostermalaysia
#kitaibuhebat
#mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp
  • .
    MOMMY RE-STOCK 3 BOTOL 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    .
    Mommy GRAB 3 botol #milkbooster #mommapregolact terus untuk stock up.😍😍😍😍😍😍😍
    .
    Happy sangat dapat bantu ibu-ibu in their #breastfeedingjourney #kitaibuhebat
    .
    Ibu hamil atau ibu menyusukan bayi yang belum pernah cuba #mommapregolact,jangan risau.. #mommapregolact telah banyak membantu ibu-ibu tau...
    .
    DM atau tinggalkan nombor telefon mommies sekarang untuk dapatkan susu MOMMA® Pregolact®
    .
    Dapatkan #milkbooster #mommapregolact mommy,contact Gina @ 016-6601912 atau klik link kat bio 👆🏻👆🏻
    .

    #mommasarawak
    #mommamilkboostersarawak
    #miri
    #milkboosterno1
    #milkboostermalaysia
    #kitaibuhebat
    #mommamilkbooster #recommendedmilkbooster #milkbooster #breastfeeding #milkboostermalaysia #tambahsusu #susuibu #susuibumeriah #makanansunnah #milkboostermurah #tambahsusuibu #susukambing #ikhtiarhamil #ibuhamil #energybooster #viral #trustedseller #tambahsusubadan #milk #susuibuhamil #susuibuterbaik #ibuberpantang #bhfyp

  •  0  0  15 hours ago
  • Tahukah anda roselle adalah tumbuhan yang membantu melambatkan penuaan😱😱

Maknanya jika anda mengamalkan Roselle anda akan nampak seperti AWET MUDA😭..Best kan

Macam mana Roselle ni boleh jadi Anti-Penuaan?

Roselle mempunyai Vitamin C yang tinggi dan BERSERAT akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik👏

Keupayaannya meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh RADIKAL BEBAS merupakan sebab utama seseorang yang mengamalkan Roselle akan kelihatan MUDA dan BERSERI wajahnya

Jom mula amalkan meminum air ROSELLE untuk AWET MUDA dan KULIT MAKIN GLOWING❤️❤️

http://www.wasap.my/+60126906013/NakOrderRoselle - izah (bangi, kajang)
http://www.wasap.my/+60166311042/NakOrderRoselle - ain (shah alam)
http://www.wasap.my/+60197917353/NakOrderRoselle - acha (putrajaya)
http://www.wasap.my/+60149732893/NakOrderRoselle - zatul (putrajaya)

#bertenagasepanjanghari #antikulitkusam #antitompokhitam #mylifefreshrosellecordial  #kayavitaminC #myliferoselleHQ #roselle #rosellemalaysia #airsedap #vitamins #kulitcantik #tambahsusu #tambahsusuibu #detox #detoxwater #veganfood #vegandrinks #airkesihatan #airviralmalaysia #airviral #viralmalaysia #malaysia
  • Tahukah anda roselle adalah tumbuhan yang membantu melambatkan penuaan😱😱

    Maknanya jika anda mengamalkan Roselle anda akan nampak seperti AWET MUDA😭..Best kan

    Macam mana Roselle ni boleh jadi Anti-Penuaan?

    Roselle mempunyai Vitamin C yang tinggi dan BERSERAT akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik👏

    Keupayaannya meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh RADIKAL BEBAS merupakan sebab utama seseorang yang mengamalkan Roselle akan kelihatan MUDA dan BERSERI wajahnya

    Jom mula amalkan meminum air ROSELLE untuk AWET MUDA dan KULIT MAKIN GLOWING❤️❤️

    http://www.wasap.my/+60126906013/NakOrderRoselle - izah (bangi, kajang)
    http://www.wasap.my/+60166311042/NakOrderRoselle - ain (shah alam)
    http://www.wasap.my/+60197917353/NakOrderRoselle - acha (putrajaya)
    http://www.wasap.my/+60149732893/NakOrderRoselle - zatul (putrajaya)

    #bertenagasepanjanghari #antikulitkusam #antitompokhitam #mylifefreshrosellecordial #kayavitaminC #myliferoselleHQ #roselle #rosellemalaysia #airsedap #vitamins #kulitcantik #tambahsusu #tambahsusuibu #detox #detoxwater #veganfood #vegandrinks #airkesihatan #airviralmalaysia #airviral #viralmalaysia #malaysia

  •  1  0  15 hours ago
  • FAKTA TENTANG MILA COKLAT YANG ANDA WAJIB TAHU: .
.
. 🔴 Bukan ubat kurus, tapi sejenis overnight oats coklat versi instant yang mudah disediakan. .
. 🔴 Tidak mengandungi fatburner, bahan detox dan sebagainya.
. 🔴 Tinggi fibre kerana diperbuat daripada bahan bahan premium seperti rolled oats, chiaseeds, kurma, badam dan lain lain. .
. 🔴 Zero gula putih, dan 110 kalori shj. Membantu mereka yang diet dengan membekalkan makanan sihat. .
. 🔴 Dikelaskan sebagai makanan oleh KKM dan mempunyai sijil Halal JAKIM.
.
.
Nak dapatkan mila boleh terus wasap nurul 011-1221 9967 😘
.
.
#igreviewmurah #igreviewmalaysia #kurustanpaberlapar #kurussihat #kuruscepat #nakkurus #misikurus #makanansihat #dietsihat #dietplan #dietfood #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #dietmalaysia #dietkalori #dietatkinsmalaysia #kuruskanbadan #tambahsusu #breastfeedingmalaysia -
  • FAKTA TENTANG MILA COKLAT YANG ANDA WAJIB TAHU: .
    .
    . 🔴 Bukan ubat kurus, tapi sejenis overnight oats coklat versi instant yang mudah disediakan. .
    . 🔴 Tidak mengandungi fatburner, bahan detox dan sebagainya.
    . 🔴 Tinggi fibre kerana diperbuat daripada bahan bahan premium seperti rolled oats, chiaseeds, kurma, badam dan lain lain. .
    . 🔴 Zero gula putih, dan 110 kalori shj. Membantu mereka yang diet dengan membekalkan makanan sihat. .
    . 🔴 Dikelaskan sebagai makanan oleh KKM dan mempunyai sijil Halal JAKIM.
    .
    .
    Nak dapatkan mila boleh terus wasap nurul 011-1221 9967 😘
    .
    .
    #igreviewmurah #igreviewmalaysia #kurustanpaberlapar #kurussihat #kuruscepat #nakkurus #misikurus #makanansihat #dietsihat #dietplan #dietfood #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #dietmalaysia #dietkalori #dietatkinsmalaysia #kuruskanbadan #tambahsusu #breastfeedingmalaysia -

  •  70  29  16 hours ago
  • Siapa nak kulit cerah putih tanpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
.
#overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood
  • Siapa nak kulit cerah putih tanpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
    .

    Mixberry!
    Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
    .
    .
    Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
    .
    #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #mealprep #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood

  •  70  25  16 hours ago
  • KEBAIKAN MILKUP CANDY⁣
⁣
UNTUK IBU MENGANDUNG: ⁣
1. Bantu rangsang pembentukan kalenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi. ⁣
2. Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice. ⁣
3. Bantu tingkatkan tenaga pada badan ibu. ⁣
4. Kurang risiko ibu alami kejang kaki ketika mengandung. ⁣
5. Bantu cantikkan kulit, kuatkan rambut, kuku dan tulang.⁣
⁣
UNTUK IBU MENYUSU:⁣
1. Bantu meningkatkan penghasilan susu badan. ⁣
2. Membekal tenaga berpanjangan pada tubuh ibu. ⁣
3. Bantu mencantikkan semula kulit ibu. ⁣
4. Bantu mempercepatkan luka jahitan untuk sembuh. ⁣
5. Bantu kuatkan tulang, gigi dan rambut ibu.⁣
⁣
#milkupcandyhq #milkupcandy #likemilkmachine #milkupcandymilkbooster #milkboosterkunyah #tambahsusu #makanansunnah #susuibumeriah #tipsibuhamil #tipsanak⁣
  • KEBAIKAN MILKUP CANDY⁣

    UNTUK IBU MENGANDUNG: ⁣
    1. Bantu rangsang pembentukan kalenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi. ⁣
    2. Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice. ⁣
    3. Bantu tingkatkan tenaga pada badan ibu. ⁣
    4. Kurang risiko ibu alami kejang kaki ketika mengandung. ⁣
    5. Bantu cantikkan kulit, kuatkan rambut, kuku dan tulang.⁣

    UNTUK IBU MENYUSU:⁣
    1. Bantu meningkatkan penghasilan susu badan. ⁣
    2. Membekal tenaga berpanjangan pada tubuh ibu. ⁣
    3. Bantu mencantikkan semula kulit ibu. ⁣
    4. Bantu mempercepatkan luka jahitan untuk sembuh. ⁣
    5. Bantu kuatkan tulang, gigi dan rambut ibu.⁣

    #milkupcandyhq #milkupcandy #likemilkmachine #milkupcandymilkbooster #milkboosterkunyah #tambahsusu #makanansunnah #susuibumeriah #tipsibuhamil #tipsanak

  •  1  0  16 hours ago
  • 🤣Teknik penyusuan yang salah boleh sebabkan puting luka?⁣😯
⁣
Memang betul tau, lebih-lebih lagi ibu yang baru pertama kali. Jadi, sebagai penyelesaian, cuba guna Nipple Butter dari MilkUp Candy.⁣
⁣
Sapu Nipple Butter disekitar puting untuk hilangkan luka dan melecet tu serta kurangkan kesakitan.⁣
⁣
Apa kebaikan yang terdapat dalam Nipple Cream ini?⁣
⁣
1. 100% bahan semulajadi tanpa campuran kimia dan tiada penggunaan Lanolin didalamnya. ⁣
2. Tidak perlu basuh selepas pemakaian dan selamat untuk bayi. ⁣
3. Menyembuhkan dan melindungi kulit dan puting payudara dari kekeringan dan pecah. ⁣
4. Mempercepatkan penyembuhan luka pada puting payudara. ⁣
5. Melembapkan dan melembutkan kulit. ⁣
6. Mengatasi masalah bibir kering dan mengelupas ibu. ⁣
7. Mengatasi masalah kulit kering dan ruam pada bayi. ⁣
8. Tiada tambahan pewangi dan minyak pati (EO) didalamnya.⁣
⁣
#nipplebutter #krimnipple #milkupnipplebutter #milkupcandyshahalam #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #tipsanak #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣
  • 🤣Teknik penyusuan yang salah boleh sebabkan puting luka?⁣😯

    Memang betul tau, lebih-lebih lagi ibu yang baru pertama kali. Jadi, sebagai penyelesaian, cuba guna Nipple Butter dari MilkUp Candy.⁣

    Sapu Nipple Butter disekitar puting untuk hilangkan luka dan melecet tu serta kurangkan kesakitan.⁣

    Apa kebaikan yang terdapat dalam Nipple Cream ini?⁣

    1. 100% bahan semulajadi tanpa campuran kimia dan tiada penggunaan Lanolin didalamnya. ⁣
    2. Tidak perlu basuh selepas pemakaian dan selamat untuk bayi. ⁣
    3. Menyembuhkan dan melindungi kulit dan puting payudara dari kekeringan dan pecah. ⁣
    4. Mempercepatkan penyembuhan luka pada puting payudara. ⁣
    5. Melembapkan dan melembutkan kulit. ⁣
    6. Mengatasi masalah bibir kering dan mengelupas ibu. ⁣
    7. Mengatasi masalah kulit kering dan ruam pada bayi. ⁣
    8. Tiada tambahan pewangi dan minyak pati (EO) didalamnya.⁣

    #nipplebutter #krimnipple #milkupnipplebutter #milkupcandyshahalam #likemilkmachine #tambahsusubadan #tambahsusuibu #tambahsusu #setmenyusu #tipsibu #tipsibuhamil #tipsibumenyusui #tipsanak #supportbreastfeeding #produkpenyusuan⁣

  •  3  0  16 hours ago
  • Apa itu KENTUT VAGINA?
.
Memang malu kan? Lagi-lagi bila time nak bersama dengan suami
.
Sebab tu dalaman kena jaga
Banyak tips yang boleh dilakukan bagi mengurangkan masalah kentut vagina
.
Antaranya melakukan senaman kegel
Senaman kemutan bagi meningkatkan keanjalan otot rahim yang lemah
.
Senaman ini boleh dilakukan secara 10x setiap sesi dengan 1-3 sesi sehari
.
#nufiyakemaman #nufiyaterengganu #nufiyadungun #nufiyakerteh #nufiyapaka #nufiyamarang #nufiyabesut #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboosterbuah #milkboosternufiya #susumeriah #susupekat  #sembelit #energybooster #omb #ombadvance #ladyescoafee #period #sengugut #keputihan #sembelit #missvketat #hbnaik #tambahsusu #jamu #jamumoden #kentutvagina
  • Apa itu KENTUT VAGINA?
    .
    Memang malu kan? Lagi-lagi bila time nak bersama dengan suami
    .
    Sebab tu dalaman kena jaga
    Banyak tips yang boleh dilakukan bagi mengurangkan masalah kentut vagina
    .
    Antaranya melakukan senaman kegel
    Senaman kemutan bagi meningkatkan keanjalan otot rahim yang lemah
    .
    Senaman ini boleh dilakukan secara 10x setiap sesi dengan 1-3 sesi sehari
    .
    #nufiyakemaman #nufiyaterengganu #nufiyadungun #nufiyakerteh #nufiyapaka #nufiyamarang #nufiyabesut #milkbooster #milkboostermalaysia #milkboostermurah #milkboosterbuah #milkboosternufiya #susumeriah #susupekat #sembelit #energybooster #omb #ombadvance #ladyescoafee #period #sengugut #keputihan #sembelit #missvketat #hbnaik #tambahsusu #jamu #jamumoden #kentutvagina

  •  1  1  16 hours ago
  • Mulakan pagi kalian dengan semangat yang luar biasa ⠀
⠀
Karna ia adalah permulaan hari kalian untuk senantiasa kekal positif. Bila kita positif, semua akan turut positif kan? ⠀
⠀
Setuju? ⠀
⠀
Dan jangan lupa untuk mulakan hari kalian dengan sesudu Jamu Mutyara ya 😍 untuk kekal 👇🏻⠀
⠀
Cantik luar dan dalam bersama Jamu Mutyara 🤗⠀
⠀
Untuk pertanyaan mengnai produk Jamu Mutyara,boleh segera hubungi talian 👇🏻⠀
⠀
Mutyara Johor - 010 8477321

⠀

#JamuMutyara #BukanSekadarJamu ⠀ #UsahawanMutyara2020 #ResepiIndonesia #WanitaMutyara⠀
#KekalBertenagaBersamaMutyara #BisnisTanpaModal #JamuIndonesia #UsahawanMutyara #mutyarakotatinggi #mutyarapasirgudang #mutyarajohorbahru #mutyarashahalam #mutyarajohor #mutyarakluang #mutyaratebrau #mutyarafeedback #MUTYARAFEEDBACK #mutyaratiram #mutyarakempas #mutyarapermasjaya #mutyarajohorjaya #pregnant #tambahsusu #periodteratur #letih #lelakivsperempuan
  • Mulakan pagi kalian dengan semangat yang luar biasa ⠀

    Karna ia adalah permulaan hari kalian untuk senantiasa kekal positif. Bila kita positif, semua akan turut positif kan? ⠀

    Setuju? ⠀

    Dan jangan lupa untuk mulakan hari kalian dengan sesudu Jamu Mutyara ya 😍 untuk kekal 👇🏻⠀

    Cantik luar dan dalam bersama Jamu Mutyara 🤗⠀

    Untuk pertanyaan mengnai produk Jamu Mutyara,boleh segera hubungi talian 👇🏻⠀

    Mutyara Johor - 010 8477321



    #JamuMutyara #BukanSekadarJamu#UsahawanMutyara2020 #ResepiIndonesia #WanitaMutyara
    #KekalBertenagaBersamaMutyara #BisnisTanpaModal #JamuIndonesia #UsahawanMutyara #mutyarakotatinggi #mutyarapasirgudang #mutyarajohorbahru #mutyarashahalam #mutyarajohor #mutyarakluang #mutyaratebrau #mutyarafeedback #MUTYARAFEEDBACK #mutyaratiram #mutyarakempas #mutyarapermasjaya #mutyarajohorjaya #pregnant #tambahsusu #periodteratur #letih #lelakivsperempuan

  •  8  0  17 hours ago
  • Selamat pagi semua❤️☺️ Pastinya hujung minggu baru2 ini terisi dengan memori indah 😘
.
Tetapi jika kita alami period tak teratur, agak sukar untuk rasa gembira dan ceria kerana susah hati dan bimbang jika ada penyakit tersembunyi yang sebabkan keadaan sedemikian
.
Bagi yang cuba dapatkan zuriat, period yang teratur penting untuk kita cuba ramal waktu subur
. 
Amalkan MUTYARA konsisten 2 kali setiap hari untuk mendapat period yang teratur serta kurangkan keputihan
.
Bahan2nya:-
✅ Semulajadi dan
❌ Tiada steriod
❌ Tiada kolegen
.
DM untuk dapatkan Jamu Mutyara
.
#supplemenkesihatan #JamuMutyarasubangJaya #jamumutyarapetalingjaya #JamuMutyaraPuchong #JamuMutyaraDamansara #jamumutyarashahalam #tambahsusu #tenaga #nakcantik #kitajagakita #kitateguhkitamenang #period #sembelit #kulitglowing #nakkurus #kurussihat #loseweight #covid19 #covid19malaysia #vitaminc #pomegranate #dudukrumah #stayhome #staysafe #mutyarafeedback #kurma #booster
  • Selamat pagi semua❤️☺️ Pastinya hujung minggu baru2 ini terisi dengan memori indah 😘
    .
    Tetapi jika kita alami period tak teratur, agak sukar untuk rasa gembira dan ceria kerana susah hati dan bimbang jika ada penyakit tersembunyi yang sebabkan keadaan sedemikian
    .
    Bagi yang cuba dapatkan zuriat, period yang teratur penting untuk kita cuba ramal waktu subur
    .
    Amalkan MUTYARA konsisten 2 kali setiap hari untuk mendapat period yang teratur serta kurangkan keputihan
    .
    Bahan2nya:-
    ✅ Semulajadi dan
    ❌ Tiada steriod
    ❌ Tiada kolegen
    .
    DM untuk dapatkan Jamu Mutyara
    .
    #supplemenkesihatan #JamuMutyarasubangJaya #jamumutyarapetalingjaya #JamuMutyaraPuchong #JamuMutyaraDamansara #jamumutyarashahalam #tambahsusu #tenaga #nakcantik #kitajagakita #kitateguhkitamenang #period #sembelit #kulitglowing #nakkurus #kurussihat #loseweight #covid19 #covid19malaysia #vitaminc #pomegranate #dudukrumah #stayhome #staysafe #mutyarafeedback #kurma #booster

  •  0  0  18 hours ago

Top #tambahsusu Posts

  • SAHUR MINUM MILA, BF MOM HAPPY SEBAB KENYANG & SUSU MAKIN BERTAMBAH 😍
.
.
Maria tahu antara cabaran terbesar utk wanita berpuasa ialah apabila menyusukan anak. Silap silap, boleh lembik takde tenaga & susu pun drop. .
.
Tapi ini bukanlah alasan utk anda tak berpuasa, melainkan dah usaha sehabis daya tapi tetap juga tak mampu & susu drop habis sehingga memudaratkan ibu dan anak. .
.
Mcm cus ni, Alhamdulillah dengan izin Allah sahur dengan mila kenyang & mampu pam susu utk anak tanpa skip puasa. Syukur sangat3 maria tumpang happy utk si ibu. .
.
Bahan dalam mila tiada satu yg bahaya dan kaya dengan bahan2 sunnah seperti kurma, badam yg mana bertindak sbg milkbooster. .
.
Ibu ibu yang nak sangat puasa, nak bertenaga dan susu tak drop, boleh cuba ikhtiar dengan mila coklat ni. Wasap maria 0136001968. .
.
#eatfatburnfat #atkinsmalaysia #kurusbadan #tambahsusu #breastfeedingmalaysia #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietmalaysia #atkinsmalaysia #dietatkinsmalaysia #kurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #ibumenyusu #menyusu #bfmom #jomdiet #jomkurus
  • SAHUR MINUM MILA, BF MOM HAPPY SEBAB KENYANG & SUSU MAKIN BERTAMBAH 😍
    .
    .
    Maria tahu antara cabaran terbesar utk wanita berpuasa ialah apabila menyusukan anak. Silap silap, boleh lembik takde tenaga & susu pun drop. .
    .
    Tapi ini bukanlah alasan utk anda tak berpuasa, melainkan dah usaha sehabis daya tapi tetap juga tak mampu & susu drop habis sehingga memudaratkan ibu dan anak. .
    .
    Mcm cus ni, Alhamdulillah dengan izin Allah sahur dengan mila kenyang & mampu pam susu utk anak tanpa skip puasa. Syukur sangat3 maria tumpang happy utk si ibu. .
    .
    Bahan dalam mila tiada satu yg bahaya dan kaya dengan bahan2 sunnah seperti kurma, badam yg mana bertindak sbg milkbooster. .
    .
    Ibu ibu yang nak sangat puasa, nak bertenaga dan susu tak drop, boleh cuba ikhtiar dengan mila coklat ni. Wasap maria 0136001968. .
    .
    #eatfatburnfat #atkinsmalaysia #kurusbadan #tambahsusu #breastfeedingmalaysia #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #intermittentfastingmalaysia #dietkalori #dietmalaysia #atkinsmalaysia #dietatkinsmalaysia #kurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #ibumenyusu #menyusu #bfmom #jomdiet #jomkurus

  •  149  43  15 March, 2020
  • KONONNYA TAKNAK MAKAN MALAM SEBAB SIANG TADI DH MAKAN SCONES, tapi waktu waktu mcm ni lapar pulakkkk 😖😖😖.
.
.
Siapa selalu mcm ni? Waktu siang terambil high kalori, kononnya malam taknak makan risau takde kalori defisit. Tapi alahaii waktu waktu macam ni perut duk kriukk kriukk pulak. .
.
Nak mudah, korang bancuh je overnight oats coklat ni. Kenyang sebab ada rolled oats, chiaseeds dll. Paling best sbb 110kalori je. Dari makan burger yg high kalori tu, elok makan mila kann?
.
.
.
🍫MILA COKLAT SLYM🍫
(Lebih kurg overnight oats)

Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍
NO SUGAR
110 KALORI SHJ
BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan) .
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵

1. ROLLED Oats
2. Susu rendah lemak
3. Apricot
4. Chia seed
5. Badam 
6. Vitamin c 
7. Delima
8. Serbuk koko
9. Kurma
.
.
Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kgs sebulan boleh wasap Wawa 017310420. .
.
#overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #kurustanpaberlapar #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #kempiskanperut #terapiinstagram #kurus #kurusbadan #jomkurus #kevinzahari  #milacoklatkotakemuning #milafeedback #milacoklatjalankebun #milacoklatslym #milacoklatshahalam #teamAFviral0852
  • KONONNYA TAKNAK MAKAN MALAM SEBAB SIANG TADI DH MAKAN SCONES, tapi waktu waktu mcm ni lapar pulakkkk 😖😖😖.
    .
    .
    Siapa selalu mcm ni? Waktu siang terambil high kalori, kononnya malam taknak makan risau takde kalori defisit. Tapi alahaii waktu waktu macam ni perut duk kriukk kriukk pulak. .
    .
    Nak mudah, korang bancuh je overnight oats coklat ni. Kenyang sebab ada rolled oats, chiaseeds dll. Paling best sbb 110kalori je. Dari makan burger yg high kalori tu, elok makan mila kann?
    .
    .
    .
    🍫MILA COKLAT SLYM🍫
    (Lebih kurg overnight oats)

    Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍
    NO SUGAR
    110 KALORI SHJ
    BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan) .
    9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵

    1. ROLLED Oats
    2. Susu rendah lemak
    3. Apricot
    4. Chia seed
    5. Badam
    6. Vitamin c
    7. Delima
    8. Serbuk koko
    9. Kurma
    .
    .
    Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kgs sebulan boleh wasap Wawa 017310420. .
    .
    #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #kurustanpaberlapar #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #kempiskanperut #terapiinstagram #kurus #kurusbadan #jomkurus #kevinzahari #milacoklatkotakemuning #milafeedback #milacoklatjalankebun #milacoklatslym #milacoklatshahalam #teamAFviral0852

  •  161  37  30 July, 2019
  • MUDAH DIET DENGAN MILA COKLAT NI , SENANG JE HILANG 6 KG 😇😇
.
.
Kalau sebelum ni nak turun sekilo pun susah , mcm² cara diet pon dah cuba 😥
.
Tapi lepas cuba diet dgn Mila Coklat ni, Alhamdulillah boleh loss 6kg tanpa berlapar dan diet yg susah². Cuma kawal kalori pengambilan makanan setiap hari ja 😍😍
.
Mila Coklat mewah dengan rolled oat , kurma , badam , chiaseed yg mana mampu memberi rasa kenyang yg lama dan mengawal selera makan terutama makanan manis. Mila coklat juga 0% gula dan rendah kalori , jadi memang sesuai sangat utk hampa² yg tengah on diet 😋
.
Hampa² yang tengah struggle nak diet tak makan manis tapi tak dapat tu boleh cuba Mila Coklat ni , untuk order boleh wassap Wawa 0173104620 😎
.
#tambahsusu #kirakalori #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #kurussihat #tipsdetox #healthyfood #kurus #kurustanpaberlapar #kuruscepat #jomkurus1malaysia #kempiskanperut #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietmalaysia #atkinsmalaysia #sukusukuseparuh #dietkalori #kurusbadan #kuruscantik #dietatkinsmalaysia #kurussebelumraya #kevinzahari #kurusonline #tipskurus #milacoklatslym #milacoklatslymshahalam #milacoklatshahalam #misimengecil #EAF1909103
  • MUDAH DIET DENGAN MILA COKLAT NI , SENANG JE HILANG 6 KG 😇😇
    .
    .
    Kalau sebelum ni nak turun sekilo pun susah , mcm² cara diet pon dah cuba 😥
    .
    Tapi lepas cuba diet dgn Mila Coklat ni, Alhamdulillah boleh loss 6kg tanpa berlapar dan diet yg susah². Cuma kawal kalori pengambilan makanan setiap hari ja 😍😍
    .
    Mila Coklat mewah dengan rolled oat , kurma , badam , chiaseed yg mana mampu memberi rasa kenyang yg lama dan mengawal selera makan terutama makanan manis. Mila coklat juga 0% gula dan rendah kalori , jadi memang sesuai sangat utk hampa² yg tengah on diet 😋
    .
    Hampa² yang tengah struggle nak diet tak makan manis tapi tak dapat tu boleh cuba Mila Coklat ni , untuk order boleh wassap Wawa 0173104620 😎
    .
    #tambahsusu #kirakalori #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #kurussihat #tipsdetox #healthyfood #kurus #kurustanpaberlapar #kuruscepat #jomkurus1malaysia #kempiskanperut #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietmalaysia #atkinsmalaysia #sukusukuseparuh #dietkalori #kurusbadan #kuruscantik #dietatkinsmalaysia #kurussebelumraya #kevinzahari #kurusonline #tipskurus #milacoklatslym #milacoklatslymshahalam #milacoklatshahalam #misimengecil #EAF1909103

  •  133  43  16 September, 2019
  • Untuk mommy yang pregnant, yang ada anak, yang susukan anak kena ada tenaga lebih sepanjang puasa ni dan biasanya mommy2 ni mesti menahan lapar lagi2 bila anak kuat nyusu.
:
Dicadangkan ambil 1 sachet mila waktu sahur insyallah korang  tak rasa lapar sgt dan rasa bertenaga jer. Ini diakui sendiri oleh founder allura iaitu wani yg turut menyusukan baby beliau.
:
Nak dapatkan mila coklat  boleh wasap akak 0123368174.
:
#overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood #menupuasa
  • Untuk mommy yang pregnant, yang ada anak, yang susukan anak kena ada tenaga lebih sepanjang puasa ni dan biasanya mommy2 ni mesti menahan lapar lagi2 bila anak kuat nyusu.
    :
    Dicadangkan ambil 1 sachet mila waktu sahur insyallah korang tak rasa lapar sgt dan rasa bertenaga jer. Ini diakui sendiri oleh founder allura iaitu wani yg turut menyusukan baby beliau.
    :
    Nak dapatkan mila coklat  boleh wasap akak 0123368174.
    :
    #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood #menupuasa

  •  130  36  1 May, 2020
  • OKLAH KAN TURUN 10KG EVEN TAK SELALU SENAM 😍😍
.
.
Macam wani sebelum ni susah gila nak turun berat sebab asyik lapar je, xdapat nak kawal kalori harian. .
.
Tapi lepas wani diet dengan #milacoklatslym ni, alhamdulillah 3 bulan wani berjaya hilang 10kg. Walaupun wani xsenam. Sebab tak sempat, tapi wani jaga makan. .
.
Selalunya dinner or sarapan xsempat nak sediakan #overnightoats, wani makan mila coklat ni. Kenyanggg, banyak rolled oats boleh kunyah2 dan telan. .
.
Awak2 yg nak kurus tp susah nak kawal makan, wani memang sarankan sgt3 consume mila coklat ni sebab takde gula,110 kalori shj. Sesuai lah utk diet kan. .
.
Nak loss 10kg mcm wani? Wasap puteri sekarang di 0129008699 atau klik link whtsapp pd bio ig utk reply yg pantas 💕 .
.
#atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #kurus #sayanakkurus #jomdiet  #eatcleanmalaysia #eatclean #kurussihat #kuruscepat #intermittentfasting #internittentfastingmalaysia #diettanpaberlapar #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #pinggansihat #kurusbadan #kurussihat #tambahsusu #atkinsmalaysia #teamafviral0780
  • OKLAH KAN TURUN 10KG EVEN TAK SELALU SENAM 😍😍
    .
    .
    Macam wani sebelum ni susah gila nak turun berat sebab asyik lapar je, xdapat nak kawal kalori harian. .
    .
    Tapi lepas wani diet dengan #milacoklatslym ni, alhamdulillah 3 bulan wani berjaya hilang 10kg. Walaupun wani xsenam. Sebab tak sempat, tapi wani jaga makan. .
    .
    Selalunya dinner or sarapan xsempat nak sediakan #overnightoats, wani makan mila coklat ni. Kenyanggg, banyak rolled oats boleh kunyah2 dan telan. .
    .
    Awak2 yg nak kurus tp susah nak kawal makan, wani memang sarankan sgt3 consume mila coklat ni sebab takde gula,110 kalori shj. Sesuai lah utk diet kan. .
    .
    Nak loss 10kg mcm wani? Wasap puteri sekarang di 0129008699 atau klik link whtsapp pd bio ig utk reply yg pantas 💕 .
    .
    #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #kurus #sayanakkurus #jomdiet #eatcleanmalaysia #eatclean #kurussihat #kuruscepat #intermittentfasting #internittentfastingmalaysia #diettanpaberlapar #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #pinggansihat #kurusbadan #kurussihat #tambahsusu #atkinsmalaysia #teamafviral0780

  •  142  21  2 July, 2019
  • OKLAH KAN TURUN 10KG EVEN TAK SELALU SENAM 😍😍
.
.
Macam wani sebelum ni susah gila nak turun berat sebab asyik lapar je, xdapat nak kawal kalori harian. .
.
Tapi lepas wani diet dengan #milacoklatslym ni, alhamdulillah 3 bulan wani berjaya hilang 10kg. Walaupun wani xsenam. Sebab tak sempat, tapi wani jaga makan. .
.
Selalunya dinner or sarapan xsempat nak sediakan #overnightoats, wani makan mila coklat ni. Kenyanggg, banyak rolled oats boleh kunyah2 dan telan. .
.
Awak2 yg nak kurus tp susah nak kawal makan, wani memang sarankan sgt3 consume mila coklat ni sebab takde gula,110 kalori shj. Sesuai lah utk diet kan. .
.
Nak loss 10kg mcm wani? Wasap puteri sekarang di 0129008699 atau klik link whtsapp pd bio ig utk reply yg pantas 💕 .
.
#atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #kurus #sayanakkurus #jomdiet  #eatcleanmalaysia #eatclean #kurussihat #kuruscepat #intermittentfasting #internittentfastingmalaysia #diettanpaberlapar #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #pinggansihat #kurusbadan #kurussihat #tambahsusu #atkinsmalaysia #teamafviral0761
  • OKLAH KAN TURUN 10KG EVEN TAK SELALU SENAM 😍😍
    .
    .
    Macam wani sebelum ni susah gila nak turun berat sebab asyik lapar je, xdapat nak kawal kalori harian. .
    .
    Tapi lepas wani diet dengan #milacoklatslym ni, alhamdulillah 3 bulan wani berjaya hilang 10kg. Walaupun wani xsenam. Sebab tak sempat, tapi wani jaga makan. .
    .
    Selalunya dinner or sarapan xsempat nak sediakan #overnightoats, wani makan mila coklat ni. Kenyanggg, banyak rolled oats boleh kunyah2 dan telan. .
    .
    Awak2 yg nak kurus tp susah nak kawal makan, wani memang sarankan sgt3 consume mila coklat ni sebab takde gula,110 kalori shj. Sesuai lah utk diet kan. .
    .
    Nak loss 10kg mcm wani? Wasap puteri sekarang di 0129008699 atau klik link whtsapp pd bio ig utk reply yg pantas 💕 .
    .
    #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #dietfood #kurus #sayanakkurus #jomdiet #eatcleanmalaysia #eatclean #kurussihat #kuruscepat #intermittentfasting #internittentfastingmalaysia #diettanpaberlapar #kurustanpaberlapar #sukusukuseparuh #pinggansihat #kurusbadan #kurussihat #tambahsusu #atkinsmalaysia #teamafviral0761

  •  145  29  24 June, 2019
  • MAKANAN PALING RENDAH KALORI DI DUNIA 😍.
.
.
Ramai mengadu susah sangat nak diet sebab sejenis perut besar kena makan bebanyak baru kenyang. Hehe 😂 .
.
Cadangan kaknurul ialah korang boleh lebihkan makanan2 ni dalam meal korang yg mana sangat rendah kalori, jadi makan banyak2 pun takyah risau terlebih kalori ke apa plus boleh jimat kalori kat situ. Tapi make sure cara penyediaan pun kena healthy tau, jangan pulak korang hentam cendawan goreng tepung 😂.
.
.
Semoga bermanfaat dan jangan lupa tag kengkawan korang yang sedang diet tu, boleh share info best ni 😘
.
.
#tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #kurussihat #healthyfood #kurus #kurustanpaberlapar #kuruscepat #jomkurus1malaysia #kurussihat #sukusukuseparuh #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #rendahkalori
  • MAKANAN PALING RENDAH KALORI DI DUNIA 😍.
    .
    .
    Ramai mengadu susah sangat nak diet sebab sejenis perut besar kena makan bebanyak baru kenyang. Hehe 😂 .
    .
    Cadangan kaknurul ialah korang boleh lebihkan makanan2 ni dalam meal korang yg mana sangat rendah kalori, jadi makan banyak2 pun takyah risau terlebih kalori ke apa plus boleh jimat kalori kat situ. Tapi make sure cara penyediaan pun kena healthy tau, jangan pulak korang hentam cendawan goreng tepung 😂.
    .
    .
    Semoga bermanfaat dan jangan lupa tag kengkawan korang yang sedang diet tu, boleh share info best ni 😘
    .
    .
    #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #kurussihat #healthyfood #kurus #kurustanpaberlapar #kuruscepat #jomkurus1malaysia #kurussihat #sukusukuseparuh #dietkalori #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #atkinsmalaysia #rendahkalori

  •  698  20  22 April, 2019
  • Assalamualaikum dan selamat berpuasa semua hari ni kak idah nak share atra makanan yg paling rendah kalori 😉
:
Yg last skali tu jangan berharap ok! 😂 satu lagi, Mila coklat Slym dri Allura jgk atra yg paling terbaik 👍 hanya 110 kalori shj sesuai utk yg tgh on diet sekarang.
:
#overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood #sahur
  • Assalamualaikum dan selamat berpuasa semua hari ni kak idah nak share atra makanan yg paling rendah kalori 😉
    :
    Yg last skali tu jangan berharap ok! 😂 satu lagi, Mila coklat Slym dri Allura jgk atra yg paling terbaik 👍 hanya 110 kalori shj sesuai utk yg tgh on diet sekarang.
    :
    #overnightoats #overnightoatsmalaysia #atkinsmalaysia #tipsdetox #tipsdietsihat #eatcleanmalaysia #eatclean #dietsihat #dietmalaysia #dietkalori #dietfood #intermittentfastingmalaysia #healthyfoodmalaysia #diettanpaberlapar #dietmalaysia #sayanakkurus #dietplan #jomdiet #kurustanpaberlapar #dietfood #dietplan #kalorimakanan #tambahsusu #kurusselepasbersalin #jomkurussihat #jomkurus1malaysia #healthyfood #sahur

  •  151  43  10 May, 2020