#takkanterlerai Instagram Photos & Videos

takkanterlerai - 4.4k posts

Hashtag Popularity

16.9
average comments
2.3k
average likes

Latest #takkanterlerai Posts

  •  7  1  10 hours ago
  •  9  1  10 hours ago
  • YOU BUAT, YOU DAPAT 🔥

To achieve your target/goals, you have to do your best sampai you dapat achieve your target! Alhamdulillah sambutan yang sangat sangat hangat for #RinduRaudah . 
.
Yes, we’re open for AGENTS & DROPSHIPs ! Jom jana pendapatan sama-sama dengan Rindu Raudah #teamasmath . Balancekan dunia & akhirat in sha Allah you can do it!
.
In sha Allah asmath akan guide korang sampai berjaya! Tinggal korang untuk ikut & take action sahaja. Jom capai your target/goals ! 🔥❤️
.
Click the link in bio or DM us to join our team! 

#SentiasaHijrah #agentwanted
  • YOU BUAT, YOU DAPAT 🔥

    To achieve your target/goals, you have to do your best sampai you dapat achieve your target! Alhamdulillah sambutan yang sangat sangat hangat for #RinduRaudah .
    .
    Yes, we’re open for AGENTS & DROPSHIPs ! Jom jana pendapatan sama-sama dengan Rindu Raudah #teamasmath . Balancekan dunia & akhirat in sha Allah you can do it!
    .
    In sha Allah asmath akan guide korang sampai berjaya! Tinggal korang untuk ikut & take action sahaja. Jom capai your target/goals ! 🔥❤️
    .
    Click the link in bio or DM us to join our team!

    #SentiasaHijrah #agentwanted

  •  19  1  13 hours ago
  • Terdapat 5 jenis jerawat seperti dalam gambar dan kulit muka kita boleh ada lebih dari 1 jenis jerawat pada masa yang sama.
. 
1. BLACKHEAD 
Biasanya disebabkan liang pori kulit tersumbat oleh sel kulit mati, sebum atau bakteria. Warna hitam yg kelihatan adalah akibat pori yg terbuka dan tindak balas dgn oksigen.
-
2.WHITEHEAD 
Biasanya berlaku akibat sumbatan dlm liang pori oleh sel kulit mati, sebum, atau bakteria sehingga menyebabkan benjolan kecil berwarna putih.
-
3.Papules. 
Merupakan jerawat akibat peradangan kulit. Ditandai dengan benjolan berwarna merah yg tidak bermata pada kulit.
-
4.Pustules. 
Merupakan jerawat akibat peradangan kulit yg muncul sebagai benjolan merah dan bernanah.
-
5.Nodules. 
Juga dipanggil sebagai jerawat batu. Benjolan2  peradangan yg besar dan keras ini perlu rawatan agresif. Sekiranya tidak dirawat dapat menyebabkan parut jerawat yg berlekuk2.
-
 Haaa, so korang ada masalah jerawat yang mana satu?
  • Terdapat 5 jenis jerawat seperti dalam gambar dan kulit muka kita boleh ada lebih dari 1 jenis jerawat pada masa yang sama.
    .
    1. BLACKHEAD
    Biasanya disebabkan liang pori kulit tersumbat oleh sel kulit mati, sebum atau bakteria. Warna hitam yg kelihatan adalah akibat pori yg terbuka dan tindak balas dgn oksigen.
    -
    2.WHITEHEAD
    Biasanya berlaku akibat sumbatan dlm liang pori oleh sel kulit mati, sebum, atau bakteria sehingga menyebabkan benjolan kecil berwarna putih.
    -
    3.Papules.
    Merupakan jerawat akibat peradangan kulit. Ditandai dengan benjolan berwarna merah yg tidak bermata pada kulit.
    -
    4.Pustules.
    Merupakan jerawat akibat peradangan kulit yg muncul sebagai benjolan merah dan bernanah.
    -
    5.Nodules.
    Juga dipanggil sebagai jerawat batu. Benjolan2 peradangan yg besar dan keras ini perlu rawatan agresif. Sekiranya tidak dirawat dapat menyebabkan parut jerawat yg berlekuk2.
    -
    Haaa, so korang ada masalah jerawat yang mana satu?

  •  9  1  14 hours ago
  • Alhamdulillah restock lagi 😍😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tenkiuu my dearest customer yang grab Ainaabeauty dengan Alya ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 #ctdk #gemokisawesome #thefamousjerux #jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2020#coveid2020#coveidmubarak2020 #nsabukanteambiasa #setelahterlafaznyaakad #naksentap#kotabharu#kampungpeople#7harimencintaiku2#tiktokskincare
  • Alhamdulillah restock lagi 😍😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Tenkiuu my dearest customer yang grab Ainaabeauty dengan Alya ❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #ctdk #gemokisawesome #thefamousjerux #jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2020#coveid2020#coveidmubarak2020 #nsabukanteambiasa #setelahterlafaznyaakad #naksentap#kotabharu#kampungpeople#7harimencintaiku2#tiktokskincare

  •  13  1  30 June, 2020
  • [FAQs about Ainaa Serum]

Q: Seruk kena apply berapa kali sehari?
.
A: Apply 2 times a day. Sekali waktu pagi masa morning skincare routine then sekali lagi malam .
.
.
Q: Tahan berapa lama Ainaa Serum ye ?
. 
A: 1-2 bulan. Depends pada penggunaan kita. Selalunya satu pam pun dah cukup untuk ratakan ke seluruh muka.
.
Kesan ainaaserum ni depends pada kulit kita. Ada yang kesan dia habis sebotol dah nampak kesan. Ada uang masuk botol ke2 baru nampak kesan . Yang penting kena SABAR dan KONSISTEN. Okey❤️
  • [FAQs about Ainaa Serum]

    Q: Seruk kena apply berapa kali sehari?
    .
    A: Apply 2 times a day. Sekali waktu pagi masa morning skincare routine then sekali lagi malam .
    .
    .
    Q: Tahan berapa lama Ainaa Serum ye ?
    .
    A: 1-2 bulan. Depends pada penggunaan kita. Selalunya satu pam pun dah cukup untuk ratakan ke seluruh muka.
    .
    Kesan ainaaserum ni depends pada kulit kita. Ada yang kesan dia habis sebotol dah nampak kesan. Ada uang masuk botol ke2 baru nampak kesan . Yang penting kena SABAR dan KONSISTEN. Okey❤️

  •  6  1  30 June, 2020
  • GOOSEBUMPS terus !

MasyaAllah, lepas bau #Rinduraudah ni, meremang terus. memang betul la bila orang cakap, terubat rindu lepas bau Rindu Raudah Air Fresheners 💚
.
Siapa yang tak try lagi, pre-order yours now! in sha Allah you will love it & sangat berbaloi 

#sentiasahijrah
  • GOOSEBUMPS terus !

    MasyaAllah, lepas bau #Rinduraudah ni, meremang terus. memang betul la bila orang cakap, terubat rindu lepas bau Rindu Raudah Air Fresheners 💚
    .
    Siapa yang tak try lagi, pre-order yours now! in sha Allah you will love it & sangat berbaloi

    #sentiasahijrah

  •  14  5  30 June, 2020
  • 1 WEEK CHALLENGE .

Cuba awak pakai MOREO selama 1 minggu berturut-turut. Awak akan nampak perubahan dari hari ke hari 😱 .

Whitehead & blackhead akan hilang, kulit akan jadi licin dan pore akan tertutup! Lagi satu kulit akan glow dan cerah daripada sebelum ni 👏🏻👏🏻 .
Moreo Moreo juga tapi jangan lupa pakai skincare awak tau😘 sebab MOREO pelengkap utk dapatkan kulit yang sihat dan bersih❤️ .

Nak kulit licin tak? Nak kulit bebas whitehead tak? KALAU NAK cepat2 dapatkan MOREO sekarang, dm skrgg. Sebab stock dah tak BANYAK tau!!!
.
.
#moreomalaysia#moreocleanser#moreohq#minisokorea#moreoproduct rayaraya#rayacampaign#ctdk #gemokisawesome#cushionobsess#jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent
  • 1 WEEK CHALLENGE .

    Cuba awak pakai MOREO selama 1 minggu berturut-turut. Awak akan nampak perubahan dari hari ke hari 😱 .

    Whitehead & blackhead akan hilang, kulit akan jadi licin dan pore akan tertutup! Lagi satu kulit akan glow dan cerah daripada sebelum ni 👏🏻👏🏻 .
    Moreo Moreo juga tapi jangan lupa pakai skincare awak tau😘 sebab MOREO pelengkap utk dapatkan kulit yang sihat dan bersih❤️ .

    Nak kulit licin tak? Nak kulit bebas whitehead tak? KALAU NAK cepat2 dapatkan MOREO sekarang, dm skrgg. Sebab stock dah tak BANYAK tau!!!
    .
    .
    #moreomalaysia #moreocleanser #moreohq #minisokorea #moreoproduct rayaraya #rayacampaign #ctdk #gemokisawesome #cushionobsess #jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent

  •  10  2  30 June, 2020
  • SKIN BREAKOUT,SALAH PAKAI SKINCARE -
Banyak punca kulit kita jadi breakout. Antaranya salah pakai skincare,pemakanan dan lifestyle, ehh banyak lagi lahh.Cuma lain orang ,lain caranya.
-
Mungkin ada orang yang makan apa sahaja,tapi skin tetap ok dan ada yang sebaliknya.Cuma tak salah kalau kita lebih berhati-hati kan🤗
-
Siapa kat sini kena jaga makan? Kalau tak kulit mesti naik jerawat 😂
  • SKIN BREAKOUT,SALAH PAKAI SKINCARE -
    Banyak punca kulit kita jadi breakout. Antaranya salah pakai skincare,pemakanan dan lifestyle, ehh banyak lagi lahh.Cuma lain orang ,lain caranya.
    -
    Mungkin ada orang yang makan apa sahaja,tapi skin tetap ok dan ada yang sebaliknya.Cuma tak salah kalau kita lebih berhati-hati kan🤗
    -
    Siapa kat sini kena jaga makan? Kalau tak kulit mesti naik jerawat 😂

  •  11  1  29 June, 2020
  • Alhamdulillah korang tengok nie feedback daripada pengguna AINAA😍 Tiny bump pon boleh hilang after guna ainaaskincare ni tauu😱❤️ .

So guys, are you still worried about product AINAA ? You should not☝🏻 because we only provide what’s the best to help treating your skin problems and it’s specially formulated for sensitive skins✨
  • Alhamdulillah korang tengok nie feedback daripada pengguna AINAA😍 Tiny bump pon boleh hilang after guna ainaaskincare ni tauu😱❤️ .

    So guys, are you still worried about product AINAA ? You should not☝🏻 because we only provide what’s the best to help treating your skin problems and it’s specially formulated for sensitive skins✨

  •  6  1  29 June, 2020
  • Nak CANTIK kena KONSISTEN!
Nak CANTIK kena BELANJA sikit!
Nak CANTIK  kena RAJIN!
Nak CANTIK kena KUAT!
Nak CANTIK kena SABAR!

CANTIK itu MUDAH..
Cuba tengok TESTIMONI, semua berkat kesabaran dan tidak putus asa.. .
Sekarang Ainaa Serum & Ainaa Cleanser dah dapat banyak testimoni yang berkesan! 
Berminat nak kulit cantik boleh terus whatsapp okay😘 .
Ucapkan selamat tinggal kulit bermasalah👋🏻👋🏻
  • Nak CANTIK kena KONSISTEN!
    Nak CANTIK kena BELANJA sikit!
    Nak CANTIK kena RAJIN!
    Nak CANTIK kena KUAT!
    Nak CANTIK kena SABAR!

    CANTIK itu MUDAH..
    Cuba tengok TESTIMONI, semua berkat kesabaran dan tidak putus asa.. .
    Sekarang Ainaa Serum & Ainaa Cleanser dah dapat banyak testimoni yang berkesan!
    Berminat nak kulit cantik boleh terus whatsapp okay😘 .
    Ucapkan selamat tinggal kulit bermasalah👋🏻👋🏻

  •  11  1  29 June, 2020
  • Always remember to remove your makeup before you sleep every night or you can do double cleansing using AINAA CLEANSER☝🏻
.
.
Because AINAA CLEANSER 2in1 Purifying Gel is comprised of various must-have natural ingredients for the skins such as coconut, plant-based seed extracts as well as castor oil. The natural ingredients used will enhance skin conditions and nourish skin with natural moisturizing factors for a smoother and healthier skin complexion❤️
  • Always remember to remove your makeup before you sleep every night or you can do double cleansing using AINAA CLEANSER☝🏻
    .
    .
    Because AINAA CLEANSER 2in1 Purifying Gel is comprised of various must-have natural ingredients for the skins such as coconut, plant-based seed extracts as well as castor oil. The natural ingredients used will enhance skin conditions and nourish skin with natural moisturizing factors for a smoother and healthier skin complexion❤️

  •  6  1  29 June, 2020
  • KONSISTEN RAHSIA KULIT GLOWING -
Tengahari ni alya share feedback customer yang setia dengan Ainaa Beauty baru semangat!
-
Siapa kat sini taknak kukit yang bersih dan licin betul tak? Semua orang MESTI NAK! So meh sini tengok dulu video Kak Ary interview Kak Ainaa ni,baru semangat nak start skincare routine!😍
  • KONSISTEN RAHSIA KULIT GLOWING -
    Tengahari ni alya share feedback customer yang setia dengan Ainaa Beauty baru semangat!
    -
    Siapa kat sini taknak kukit yang bersih dan licin betul tak? Semua orang MESTI NAK! So meh sini tengok dulu video Kak Ary interview Kak Ainaa ni,baru semangat nak start skincare routine!😍

  •  10  1  29 June, 2020
  • Product paling laku tapi customer lambat repeat order🤔
-
Kenapa? Sebab Ainaa Scrub mask ni tahan lama sangat sangat tau! Size dia paling besar berbanding product Ainaa yang lain and dia jugak yang PALING MURAH😍Korang pakai 3/4 kali seminggu je terus kulit licin lembut macam baby🥰
--
Jimat,murah,bagi kulit cantik has tunggu apa lagi tu😌Tekan link dekat bio alyaa cepat 👀
--
  • Product paling laku tapi customer lambat repeat order🤔
    -
    Kenapa? Sebab Ainaa Scrub mask ni tahan lama sangat sangat tau! Size dia paling besar berbanding product Ainaa yang lain and dia jugak yang PALING MURAH😍Korang pakai 3/4 kali seminggu je terus kulit licin lembut macam baby🥰
    --
    Jimat,murah,bagi kulit cantik has tunggu apa lagi tu😌Tekan link dekat bio alyaa cepat 👀
    --

  •  10  1  28 June, 2020
  • GOSOK GOSOK TERUS GLOWINGGGG 😍
.
Its a SCRUBBING TIMEEE!!! ❤
Tahu tak kulit kita ni akan keluarkan sel sel kulit mati atleast onve a week. Thats why kita perlu scrub muka kita so that muka kita akan selalu nampak fresh dan tidak kusammmm. .
Tapi kalau SCRUB + MOREO = GLOWINGGG + PERFECT SKIN 😍
.
Nah kita share tutorial one of the ways yang korang boleh buat dgn menggunakan MOREO 😍😍 .
.
#moreomalaysia#moreocleanser#moreohq#minisokorea#moreoproduct rayaraya#rayacampaign#ctdk #gemokisawesome#cushionobsess#jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent
  • GOSOK GOSOK TERUS GLOWINGGGG 😍
    .
    Its a SCRUBBING TIMEEE!!! ❤
    Tahu tak kulit kita ni akan keluarkan sel sel kulit mati atleast onve a week. Thats why kita perlu scrub muka kita so that muka kita akan selalu nampak fresh dan tidak kusammmm. .
    Tapi kalau SCRUB + MOREO = GLOWINGGG + PERFECT SKIN 😍
    .
    Nah kita share tutorial one of the ways yang korang boleh buat dgn menggunakan MOREO 😍😍 .
    .
    #moreomalaysia #moreocleanser #moreohq #minisokorea #moreoproduct rayaraya #rayacampaign #ctdk #gemokisawesome #cushionobsess #jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent

  •  40  4  28 June, 2020
  • Nak kurangkan dark circle? Jom try cara ni😍
-
Lepas tepek serum mata rasa fresh je
  • Nak kurangkan dark circle? Jom try cara ni😍
    -
    Lepas tepek serum mata rasa fresh je

  •  22  1  28 June, 2020
  • AINAA SERUM IS THE BEST SERUM IN MALAYSIA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kenapa perlu pakai Serum? Serum mempunyai molekul halus yang kecil dan kepekatan bahan aktif yang tinggi membolehkan ia mudah menyerap jauh ke dalam kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk apa pakai serum ni? Ofc lah untuk merawat masalah skin kita! Masalah kulit kusam, parut jerawat, jeragat. Best sangat tengok feedback pengguna AINAA dan setia sampailah sekarang 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mind share your experience using AINAA SERUM? 😃
  • AINAA SERUM IS THE BEST SERUM IN MALAYSIA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Kenapa perlu pakai Serum? Serum mempunyai molekul halus yang kecil dan kepekatan bahan aktif yang tinggi membolehkan ia mudah menyerap jauh ke dalam kulit .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Untuk apa pakai serum ni? Ofc lah untuk merawat masalah skin kita! Masalah kulit kusam, parut jerawat, jeragat. Best sangat tengok feedback pengguna AINAA dan setia sampailah sekarang 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Mind share your experience using AINAA SERUM? 😃

  •  13  1  28 June, 2020
  • EVERYONE'S FAVOURITE CLEANSER❗️❗️😍🥳⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yess kalau korang nak tau, kenapa ramai sangat suka ainaa cleanser ni sebab dia jimatkan duit duit kita😍Awak tak payah pening beli 2 cleanser untuk buat double cleansing! 1 AINAA CLEANSER je boleh bawak merata-rata,boleh guna untuk cuci makeup awak tu😍Jimat space dalam bag,jimat duit😌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lagi satu yang paling best, dia gel texture and tak berbuih jadi sesuai sangat laa untuk kulit awak awak yang kering atau berminyak tu 😚 Haa jangan tunggu lama- lama, stock dengan alyaa ni sekejap je lesapp🤪
  • EVERYONE'S FAVOURITE CLEANSER❗️❗️😍🥳⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    --⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Yess kalau korang nak tau, kenapa ramai sangat suka ainaa cleanser ni sebab dia jimatkan duit duit kita😍Awak tak payah pening beli 2 cleanser untuk buat double cleansing! 1 AINAA CLEANSER je boleh bawak merata-rata,boleh guna untuk cuci makeup awak tu😍Jimat space dalam bag,jimat duit😌⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    --⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Lagi satu yang paling best, dia gel texture and tak berbuih jadi sesuai sangat laa untuk kulit awak awak yang kering atau berminyak tu 😚 Haa jangan tunggu lama- lama, stock dengan alyaa ni sekejap je lesapp🤪

  •  11  1  27 June, 2020
  • HEBAT GILA MOREO! .

Baru pakai sekali je dah nampak perubahan! Cuba bayangkan kalau awak pakai konsisten setiap hari? .

Tak sampai sebulan kulit awak akan sihat dan glow sentiasa. Sebab MOREO mmg mencuci bersih ke dalam lapisan kulit. . .
#moreomalaysia#moreocleanser#moreohq#minisokorea#moreoproduct rayaraya#rayacampaign#ctdk #gemokisawesome#cushionobsess#jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent
  • HEBAT GILA MOREO! .

    Baru pakai sekali je dah nampak perubahan! Cuba bayangkan kalau awak pakai konsisten setiap hari? .

    Tak sampai sebulan kulit awak akan sihat dan glow sentiasa. Sebab MOREO mmg mencuci bersih ke dalam lapisan kulit. . .
    #moreomalaysia #moreocleanser #moreohq #minisokorea #moreoproduct rayaraya #rayacampaign #ctdk #gemokisawesome #cushionobsess #jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent

  •  14  2  27 June, 2020
  • Uolss masih lagi tak percaya kesan buruk pakai product mercury?Nak cantik dalam tempoh yang cepat memang seronok,tapi ada fikir untuk kesan jangka masa panjang? -
Akibat salah pakai produk,skin terus breakout tapi you guyss tengok sendiri perubahan skin dia dulu dan sekarang 😍 -
Best kan testimoni AINAA SERUM DAN AINAA CLEANSER? Kalau yang ada masalah skin tu,2 magic ni jalan penyelesaian ye tauu
  • Uolss masih lagi tak percaya kesan buruk pakai product mercury?Nak cantik dalam tempoh yang cepat memang seronok,tapi ada fikir untuk kesan jangka masa panjang? -
    Akibat salah pakai produk,skin terus breakout tapi you guyss tengok sendiri perubahan skin dia dulu dan sekarang 😍 -
    Best kan testimoni AINAA SERUM DAN AINAA CLEANSER? Kalau yang ada masalah skin tu,2 magic ni jalan penyelesaian ye tauu

  •  24  1  27 June, 2020
  • LELAKI PUN WAJIB PAKAI SKINCARE?🤔
.
Siapa cakap lelaki tak perlu jaga skin😏 Lelaki pun WAJIB jaga skin mereka tau.
.
So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu korang boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang 🤭
  • LELAKI PUN WAJIB PAKAI SKINCARE?🤔
    .
    Siapa cakap lelaki tak perlu jaga skin😏 Lelaki pun WAJIB jaga skin mereka tau.
    .
    So lelaki dekat luar sana jangan risau bukan perempuan je boleh guna AINAA ni, korang yang lelaki tu pun boleh guna tau! Mana tahu korang boleh jadi lagi flawless dari girlfriend or wife korang 🤭

  •  17  1  26 June, 2020
  • Gambar bawah sinaran nur matahari saja😆 tapi takpa asalkan  pakai AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN..jadi tak perlu risau nak bergambar😊
--
Uolls nak keluar rumah make sure pakai sunscreen tau !
  • Gambar bawah sinaran nur matahari saja😆 tapi takpa asalkan pakai AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN..jadi tak perlu risau nak bergambar😊
    --
    Uolls nak keluar rumah make sure pakai sunscreen tau !

  •  9  1  26 June, 2020
  • KENAPA KENA BELI MOREOOO ? .
.
.
Sebabnya Moreo ni banyakk sangat kelebihan tauuuuu. Ada 10 in 1 benefit yang korang dapat once dah pakai moreooo 😍
.
Bila dah start guna moreo ni, confirm bila sehari tak cuci muka guna moreo rasa ada benda tak lengkap hihihi 🙊
.
So jom korang grab nowww! 🌹
.
.
#moreomalaysia#moreocleanser#moreohq#minisokorea#moreoproduct rayaraya#rayacampaign#ctdk #gemokisawesome#cushionobsess#jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent
  • KENAPA KENA BELI MOREOOO ? .
    .
    .
    Sebabnya Moreo ni banyakk sangat kelebihan tauuuuu. Ada 10 in 1 benefit yang korang dapat once dah pakai moreooo 😍
    .
    Bila dah start guna moreo ni, confirm bila sehari tak cuci muka guna moreo rasa ada benda tak lengkap hihihi 🙊
    .
    So jom korang grab nowww! 🌹
    .
    .
    #moreomalaysia #moreocleanser #moreohq #minisokorea #moreoproduct rayaraya #rayacampaign #ctdk #gemokisawesome #cushionobsess #jjcm2018 #padubeb #senangterhibur #instaseleb #jangankecam #siscuba #meletops #syurgayangkedua #ernie #takkanterlerai #umieaida #errafazira #raya2019#like4like lipstick#lipstickcantik#lipstickmurah #setelahterlafaznyaakad #naksent

  •  11  0  26 June, 2020
  • Product paling laku tapi customer lambat repeat order🤔
-
Kenapa? Sebab Ainaa Scrub mask ni tahan lama sangat sangat tau! Size dia paling besar berbanding product Ainaa yang lain and dia jugak yang PALING MURAH😍Korang pakai 3/4 kali seminggu je terus kulit licin lembut macam baby🥰
--
Jimat,murah,bagi kulit cantik has tunggu apa lagi tu😌Tekan link dekat bio alyaa cepat 👀
--
  • Product paling laku tapi customer lambat repeat order🤔
    -
    Kenapa? Sebab Ainaa Scrub mask ni tahan lama sangat sangat tau! Size dia paling besar berbanding product Ainaa yang lain and dia jugak yang PALING MURAH😍Korang pakai 3/4 kali seminggu je terus kulit licin lembut macam baby🥰
    --
    Jimat,murah,bagi kulit cantik has tunggu apa lagi tu😌Tekan link dekat bio alyaa cepat 👀
    --

  •  5  1  26 June, 2020
  • SESUAI SANGAT NAK BAGI GIFT!

Exclusive kan? Set Safa & Marwah ni is Special Edition utk Raya Haji! Stock pun limited sangat. .
Siapa yang nak pre-order, korang boleh whatsapp, klik link di bio untuk PRE-ORDER okay! 😍

#rinduraudahpenang #rinduraudah
  • SESUAI SANGAT NAK BAGI GIFT!

    Exclusive kan? Set Safa & Marwah ni is Special Edition utk Raya Haji! Stock pun limited sangat. .
    Siapa yang nak pre-order, korang boleh whatsapp, klik link di bio untuk PRE-ORDER okay! 😍

    #rinduraudahpenang #rinduraudah

  •  12  1  26 June, 2020
  • AINAA SERUM IS THE BEST SERUM IN MALAYSIA

Kenapa perlu pakai Serum? Serum mempunyai molekul halus yang kecil dan kepekatan bahan aktif yang tinggi membolehkan ia mudah menyerap jauh ke dalam kulit .

Untuk apa pakai serum ni? Ofc lah untuk merawat masalah skin kita! Masalah kulit kusam, parut jerawat, jeragat. Best sangat tengok feedback pengguna AINAA dan setia sampailah sekarang 😍
.
Mind share your experience using AINAA SERUM? 😃
  • AINAA SERUM IS THE BEST SERUM IN MALAYSIA

    Kenapa perlu pakai Serum? Serum mempunyai molekul halus yang kecil dan kepekatan bahan aktif yang tinggi membolehkan ia mudah menyerap jauh ke dalam kulit .

    Untuk apa pakai serum ni? Ofc lah untuk merawat masalah skin kita! Masalah kulit kusam, parut jerawat, jeragat. Best sangat tengok feedback pengguna AINAA dan setia sampailah sekarang 😍
    .
    Mind share your experience using AINAA SERUM? 😃

  •  14  1  25 June, 2020
  • Sebelum tidur jangan lupa cuci mukaa dan apply ainaa serum🥰
  • Sebelum tidur jangan lupa cuci mukaa dan apply ainaa serum🥰

  •  0  1  24 June, 2020

Top #takkanterlerai Posts

  • Letchumi tengah tunggu kekasih datang makan tosai yang sudah diuli semalaman.
#TakkanTerlerai
  • Letchumi tengah tunggu kekasih datang makan tosai yang sudah diuli semalaman.
    #TakkanTerlerai

  •  5,188  36  19 April, 2019
  • Last night’s performance. Thank you for having me. Oh, jangan lupa check out link kat bio tu ok. #TakkanTerlerai
  • Last night’s performance. Thank you for having me. Oh, jangan lupa check out link kat bio tu ok. #TakkanTerlerai

  •  10,185  71  25 April, 2019