#suwitzteam Instagram Photos & Videos

suwitzteam - 3.4k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4
average likes

Latest #suwitzteam Posts

  • Kulit kering? Berdaki? 
Ada tak antara korang yang mempunyai masalah macam ni? 
Apa kata jom cuba Losyen Jamsyir Daun Bidara! Losyen Jamsyir ni bukan sebarang losyen kerana mempunyai manik-manik halus yang berfungsi seperti skrub. ✅ Ianya gabungan herba terpilih & daun bidara untuk mengatasi bau badan
✅Melembut dan menghaluskan kulit
✅Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #losyenjamsyir #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Kulit kering? Berdaki?
    Ada tak antara korang yang mempunyai masalah macam ni?
    Apa kata jom cuba Losyen Jamsyir Daun Bidara! Losyen Jamsyir ni bukan sebarang losyen kerana mempunyai manik-manik halus yang berfungsi seperti skrub. ✅ Ianya gabungan herba terpilih & daun bidara untuk mengatasi bau badan
    ✅Melembut dan menghaluskan kulit
    ✅Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #losyenjamsyir #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  0  0  16 hours ago
  • Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
.
HARUM MANJA !! .
.
Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .
.
.
.
KELEBIHAN : HARUM MANJA
✔️Mengempiskan perut
✔️Mengatasi masalah keputihan
✔️Mengeratkan otot-otot faraj
✔️Mengubati sakit pinggang
✔️Menganjalkan payudara dan punggung
✔️Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔️Menghilangkan bau badan
✔️Awet muda
✔️Menghilankan lesu badan
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#harummanja #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Keluaran terbaru Dari Aslegacy ! .
    .
    HARUM MANJA !! .
    .
    Membantu merawat masalah luar dan dalam digunakan secara tradisional untuk wanita .
    .
    .
    .
    KELEBIHAN : HARUM MANJA
    ✔️Mengempiskan perut
    ✔️Mengatasi masalah keputihan
    ✔️Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔️Mengubati sakit pinggang
    ✔️Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔️Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔️Menghilangkan bau badan
    ✔️Awet muda
    ✔️Menghilankan lesu badan
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #harummanja #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  16 hours ago
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 Mengatasi masalah sembelit
🍑 Menurunkan kadar kolestrol
🍑 Mengawal selera makan
🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

Cara Penggunaan :
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau & minum
🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Khasiat & Kelebihan Look Fiit -
    🍑 Menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 Mengatasi masalah sembelit
    🍑 Menurunkan kadar kolestrol
    🍑 Mengawal selera makan
    🍑 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan

    Cara Penggunaan :
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau & minum
    🍑 Disarankan ambil selepas sarapan & sebelum bersenam .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  16 hours ago
  • Psst!! Malam anda bersama suami pasti lebih bahagia dengan JusPerawanGold. .

Diformulasikan dengan 16 ramuan herba yang baik untuk dalaman wanita antaranya adalah delima, Acai berry dan manjakani. JusPerawanGold diyakini dapat membantu memberikan tenaga dalam wanita serta menjaga sistem reproduksi. .

Boleh diambil 2 sudu sehari (pagi/malam) dan anda pasti kekal cergas dan berkeyakinan. .

Harga JusPerawanGold : RM39.90
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#perawangold #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Psst!! Malam anda bersama suami pasti lebih bahagia dengan JusPerawanGold. .

    Diformulasikan dengan 16 ramuan herba yang baik untuk dalaman wanita antaranya adalah delima, Acai berry dan manjakani. JusPerawanGold diyakini dapat membantu memberikan tenaga dalam wanita serta menjaga sistem reproduksi. .

    Boleh diambil 2 sudu sehari (pagi/malam) dan anda pasti kekal cergas dan berkeyakinan. .

    Harga JusPerawanGold : RM39.90
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #perawangold #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  17 hours ago
  • Siapa kat sini ada masalah jerawat ?? Terutama jerawat pasir 😭😭😭
.
Pakai skincare pun mcm tu jugak siap toner tapi masih ada lagi PASIR dimuka ... sedihnya nak jugak raya dgn muka licin bersih kan...
.
Mari sini kami nak kongsikan pda korang semua cara mencuci muka dengn betul yg penting guna sabun madu propolis ok ! Bukan kat muka je boleh pakai , leher ketiak pun boleh tau !!
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #sabunmadupropolis #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Siapa kat sini ada masalah jerawat ?? Terutama jerawat pasir 😭😭😭
    .
    Pakai skincare pun mcm tu jugak siap toner tapi masih ada lagi PASIR dimuka ... sedihnya nak jugak raya dgn muka licin bersih kan...
    .
    Mari sini kami nak kongsikan pda korang semua cara mencuci muka dengn betul yg penting guna sabun madu propolis ok ! Bukan kat muka je boleh pakai , leher ketiak pun boleh tau !!
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #sabunmadupropolis #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  17 hours ago
  • Magic Knife Set
Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪 
Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga😘
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/setpisau
http://Www.wasap.my/60143303434/setpisau
http://Www.wasap.my/60143303434/setpisau
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#setpisau #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Magic Knife Set
    Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪
    Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga😘
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/setpisau
    http://Www.wasap.my/60143303434/setpisau
    http://Www.wasap.my/60143303434/setpisau
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #setpisau #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  18 hours ago
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
.
Jamshir Herbal Body Scrub Soap
.
WM RM25 / EM RM30
.
.
wasap 014-3303434
wasap 014-3303434
wasap 014-3303434
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#jamshirscrub #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
    .
    Jamshir Herbal Body Scrub Soap
    .
    WM RM25 / EM RM30
    .
    .
    wasap 014-3303434
    wasap 014-3303434
    wasap 014-3303434
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #jamshirscrub #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  18 hours ago
  • AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
.
.
Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan  mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
.
.
.
wasap 014-3303434
wasap 014-3303434
wasap 014-3303434
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#mesinurut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
    .
    .
    Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
    .
    .
    .
    wasap 014-3303434
    wasap 014-3303434
    wasap 014-3303434
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #mesinurut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  18 hours ago
  • AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
.
.
Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan  mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
.
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#mesinurut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • AS LEGACY keluar kan mesin urut ajaib new produk korang jangan lupa dapat kan Di agent aslegacy yang sah.
    .
    .
    Musim kuarantin sekarang ni boleh lah urut kan mak ayah kita guna mesin urutan ajaib ni...
    .
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #mesinurut #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  4 July, 2020
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
.
Jamshir Herbal Body Scrub Soap
.
WM RM25 / EM RM30
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#jamshirscrub #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
    .
    Jamshir Herbal Body Scrub Soap
    .
    WM RM25 / EM RM30
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #jamshirscrub #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  1  4 July, 2020
  • Magic Knife Set
Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪 
Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga😘
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#setpisau #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Magic Knife Set
    Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪
    Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga😘
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #setpisau #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  4 July, 2020
  • Psst!! Malam anda bersama suami pasti lebih bahagia dengan JusPerawanGold. .

Diformulasikan dengan 16 ramuan herba yang baik untuk dalaman wanita antaranya adalah delima, Acai berry dan manjakani. JusPerawanGold diyakini dapat membantu memberikan tenaga dalam wanita serta menjaga sistem reproduksi. .

Boleh diambil 2 sudu sehari (pagi/malam) dan anda pasti kekal cergas dan berkeyakinan. .

Harga JusPerawanGold : RM39.90
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#perawangold #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Psst!! Malam anda bersama suami pasti lebih bahagia dengan JusPerawanGold. .

    Diformulasikan dengan 16 ramuan herba yang baik untuk dalaman wanita antaranya adalah delima, Acai berry dan manjakani. JusPerawanGold diyakini dapat membantu memberikan tenaga dalam wanita serta menjaga sistem reproduksi. .

    Boleh diambil 2 sudu sehari (pagi/malam) dan anda pasti kekal cergas dan berkeyakinan. .

    Harga JusPerawanGold : RM39.90
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #perawangold #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  4 July, 2020
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😵😵😵
.
6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
1. Sembelit
2. Selalu kentut
3. Selalu sakit kepala
4. Selalu lesu tak bertenaga
5. Nafas berbau 
6. Kerap lapar
.
Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
. 
So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🤭🤭
.
.
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#ezyloz #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • NAK TAU TAK KENAPA PERUT BUNCIT??😵😵😵
    .
    6 tanda-tanda perut buncit sebab usus kotor:
    1. Sembelit
    2. Selalu kentut
    3. Selalu sakit kepala
    4. Selalu lesu tak bertenaga
    5. Nafas berbau
    6. Kerap lapar
    .
    Kalau korang ada salah satu tanda tanda ni, bermakna usus korang kotor.
    .
    So sy nak kongsikan bgaiman Ezy Looz boleh bantu hilangkan perut yg buncit tu.. Cuba korang teka apa kebaikan Ezy Looz?!🤭🤭
    .
    .
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat vitamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #ezyloz #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  0  4 July, 2020
  • Makbul munajat WAJIB ada dalam rumah anda!
.
Sebab apa perlu ada ? Biasa kan kita buat kerja rumah, mesti ada penat penat kan ? Atau nak urutkan kaki mak ayah ke ? Elok sgt kalau ada lotion ni tau .
.
Eh lupa !!! Utk yg ada selulit tersembunyi tu boleh try dapat kan juga tau !
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#makbulmunajat #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Makbul munajat WAJIB ada dalam rumah anda!
    .
    Sebab apa perlu ada ? Biasa kan kita buat kerja rumah, mesti ada penat penat kan ? Atau nak urutkan kaki mak ayah ke ? Elok sgt kalau ada lotion ni tau .
    .
    Eh lupa !!! Utk yg ada selulit tersembunyi tu boleh try dapat kan juga tau !
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #makbulmunajat #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  4 July, 2020
  • ✨KOLEKSI TUDUNG RAYA 2020✨
.
BAWAL PRINTED READY STOCK ‼️ Kelebihan : • tidak pekak 👂🏼
• tidak panas 🔥
• mudah dibentuk 🧕🏻
• dilengkapi batu kristal tabur ✨
.
Code : Mint floral 
 :Durra glod 
 :Ocean Triangle
 :Ocean Aster 
 :Pyramid Pastel
Harga :
- RM79.90 ( sehelai )
- RM120 ( 2 helai )
.
.
http://Www.wasap.my/60143303434/astudungbawal
http://Www.wasap.my/60143303434/astudungbawal
http://Www.wasap.my/60143303434/astudungbawal

.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • ✨KOLEKSI TUDUNG RAYA 2020✨
    .
    BAWAL PRINTED READY STOCK ‼️ Kelebihan : • tidak pekak 👂🏼
    • tidak panas 🔥
    • mudah dibentuk 🧕🏻
    • dilengkapi batu kristal tabur ✨
    .
    Code : Mint floral
    :Durra glod
    :Ocean Triangle
    :Ocean Aster
    :Pyramid Pastel
    Harga :
    - RM79.90 ( sehelai )
    - RM120 ( 2 helai )
    .
    .
    http://Www.wasap.my/60143303434/astudungbawal
    http://Www.wasap.my/60143303434/astudungbawal
    http://Www.wasap.my/60143303434/astudungbawal

    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #lookfiit #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  2  0  4 July, 2020
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak memakai , eye liner & maskara untuk seorang wanita tampil cantik dengan mata galak dan anggun . .
.
Makeup yang paling strong bila makeup kemas dibahagian mata . .
.
Maxi Lash Mascara & Puffy Liner  sudah cukup untuk anda nampak Fresh Look &  Simple . .
.
.
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#mascara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak memakai , eye liner & maskara untuk seorang wanita tampil cantik dengan mata galak dan anggun . .
    .
    Makeup yang paling strong bila makeup kemas dibahagian mata . .
    .
    Maxi Lash Mascara & Puffy Liner sudah cukup untuk anda nampak Fresh Look & Simple . .
    .
    .
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #mascara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  7  0  3 July, 2020
  • .
.
#kakaksukareview
#paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia
.
.
Magic Knife Set
Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪 
Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga😘
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs 
#setpisau #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • .
    .
    #kakaksukareview
    #paidreviewmalaysia #giftreviewmalaysia
    .
    .
    Magic Knife Set
    Set lengkap pisau untuk seisi rumah 🔪
    Jarang-jarang tengok set pisau yang macam ni dengan harga yang berpatutan👌🏻 Pisau yg tak karat dan tahan lasak. Mempunyai pelbagai bentuk yang sesuai dan mudah digunakan terutama untuk ibu-ibu yang selalu memasak untuk suami tercinta dan keluarga😘
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs
    #setpisau #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  14  0  3 July, 2020

Top #suwitzteam Posts

  • Silky Cleansing Oil . .
.
siapa pernah bila nak remove makeup mesti susah nak tanggal , kadang tu habis hitam bawah mata tu . . terpaksa pakai baby oil untuk remove then muka penuh berminyak 😌
.
.
Sikly cleansing oil ini bukan sekadar pembersih solekan malah ia membersihkan sehingga kedalam pori . Anda boleh dapatkan segera di aslcosmetic.
.
.
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#makeupremover #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Silky Cleansing Oil . .
    .
    siapa pernah bila nak remove makeup mesti susah nak tanggal , kadang tu habis hitam bawah mata tu . . terpaksa pakai baby oil untuk remove then muka penuh berminyak 😌
    .
    .
    Sikly cleansing oil ini bukan sekadar pembersih solekan malah ia membersihkan sehingga kedalam pori . Anda boleh dapatkan segera di aslcosmetic.
    .
    .
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #makeupremover #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  7  1  6 May, 2020
  • Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . .
Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama.
.
.
Wasap 017-6071505
Wasap 017-6071505
Wasap 017-6071505
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #compactpowder  #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Tips untuk set kan makeup anda seperti memakai foundation tapi hanya memakai satin finishing two way cake powder saja . .
    Tak percaya? Cuba uolssss try dua dua dan tgok yg mana kesan lebih cantik dan tahan lama.
    .
    .
    Wasap 017-6071505
    Wasap 017-6071505
    Wasap 017-6071505
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #compactpowder #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  8 May, 2020
  • makbul munajat ni bukan hanya yg sakit sendi sahaja, malah yang nak kurus , yg kebas-kebas tangan, yg lepas bersalin pun boleh..
.
Kandungan halia, serai & limau nipis yang terdapat Makbul Munajat boleh pecah lemak dan buang angin dari badan.. Kalau ada terseliuh, boleh sapu di kawasan tersebut.. boleh surut bengkak
.
Krim ni panas-panas sejuk.. ada rasa mint sendiri jadi lebih selesa... sapu sedikit sahaja tapi sangat berkesan.. sesuai untuk kanak kanak ke dewasa
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#makbulmunajat #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • makbul munajat ni bukan hanya yg sakit sendi sahaja, malah yang nak kurus , yg kebas-kebas tangan, yg lepas bersalin pun boleh..
    .
    Kandungan halia, serai & limau nipis yang terdapat Makbul Munajat boleh pecah lemak dan buang angin dari badan.. Kalau ada terseliuh, boleh sapu di kawasan tersebut.. boleh surut bengkak
    .
    Krim ni panas-panas sejuk.. ada rasa mint sendiri jadi lebih selesa... sapu sedikit sahaja tapi sangat berkesan.. sesuai untuk kanak kanak ke dewasa
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #makbulmunajat #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  8  1  29 May, 2020
  • Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
.
Kebaikan Concelear : -
1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung
3. Sembunyi Bintik Hitam & Kecacatan kulit .
.
Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalm bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang
.
.
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
wasap 013-2498661
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#concealer #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Line Smoothing Concealer Dari Asl Cosmetic . .
    .
    Kebaikan Concelear : -
    1. Sembunyikan Lingkaran Hitam Mata
    2. Tutup Kemerahan Sekitar Hidung
    3. Sembunyi Bintik Hitam & Kecacatan kulit .
    .
    Concealer adalah cecair likat atau krim yang dihasilkan dalm bentuk palet rona kulit agar mudah dipadankan dengan warna kulit seseorang
    .
    .
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #concealer #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  6  0  5 May, 2020
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak seorang wanita untuk mendapatkan kekemasan bulu keningnya , Easy eyebrow pensil  didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan & mengemaskan lagi bulu mata anda . .
.
.
Wasap 017-6071505
Wasap 017-6071505
Wasap 017-6071505
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyebrowpencil #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak seorang wanita untuk mendapatkan kekemasan bulu keningnya , Easy eyebrow pensil didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan & mengemaskan lagi bulu mata anda . .
    .
    .
    Wasap 017-6071505
    Wasap 017-6071505
    Wasap 017-6071505
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyebrowpencil #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  4  0  29 June, 2020
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak seorang wanita untuk mendapatkan kekemasan bulu keningnya , Easy eyebrow pensil  didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan & mengemaskan lagi bulu mata anda . .
.
.
Wasap 017-6071505
Wasap 017-6071505
Wasap 017-6071505
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyebrowpencil #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak seorang wanita untuk mendapatkan kekemasan bulu keningnya , Easy eyebrow pensil didatangkan dengan berus dibelakang memudahkan & mengemaskan lagi bulu mata anda . .
    .
    .
    Wasap 017-6071505
    Wasap 017-6071505
    Wasap 017-6071505
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #eyebrowpencil #jalaluddinhassan #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  5  0  3 June, 2020
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna nudes macam nie ! .
.
Nudes Palette dari aslcosmetic.my  tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
.
Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
.
.
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Wanita mana yang tak gila bila nampak eyeshadow warna nudes macam nie ! .
    .
    Nudes Palette dari aslcosmetic.my tersangat la best . . bila kita apply nampak warna timbul dimata . . ia menyerlahkan lagi mata anda . . .
    .
    Kualiti sama dengan famous brand tapi harga mampu milik tau . . ia mempunyai 2 jenis warna , Natural Nudes & Dolls . .
    .
    .
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #eyeshadow #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  10 June, 2020
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak memakai , eye liner & maskara untuk seorang wanita tampil cantik dengan mata galak dan anggun . .
.
Makeup yang paling strong bila makeup kemas dibahagian mata . .
.
Maxi Lash Mascara & Puffy Liner  sudah cukup untuk anda nampak Fresh Look &  Simple . .
.
.
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
wasap 017-6071505
.
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
#mascara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Setiap solekan tak lengkap kalau tidak memakai , eye liner & maskara untuk seorang wanita tampil cantik dengan mata galak dan anggun . .
    .
    Makeup yang paling strong bila makeup kemas dibahagian mata . .
    .
    Maxi Lash Mascara & Puffy Liner sudah cukup untuk anda nampak Fresh Look & Simple . .
    .
    .
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    wasap 017-6071505
    .
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs 
    #mascara #wanyhasrita #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #agentdiperlukan #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  7  0  3 July, 2020