#susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu Instagram Photos & Videos

susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu - 1.3k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
13.9
average likes

Latest #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu Posts

  • Alhamdulillah,, dropship saja mampu buat sale berbox2
.
Settelkn dulu order anak ds cikit xpe yang penting kita usaha & teruskan buat dengan konsisten,,,
.
Tak semua mampu bermula dengan modal,,, akak sendiri bermula sebagai DS aje,,,,kumpul2 duit untung tu terus ambik s£tok, bila ada barang kat tangan ni,lagi lah kita rasa semangat tu,,
.
Yang nak bermula mcm diorang ni meh akak bantu korang buat duit ngan maaez.. 
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Alhamdulillah,, dropship saja mampu buat sale berbox2
    .
    Settelkn dulu order anak ds cikit xpe yang penting kita usaha & teruskan buat dengan konsisten,,,
    .
    Tak semua mampu bermula dengan modal,,, akak sendiri bermula sebagai DS aje,,,,kumpul2 duit untung tu terus ambik s£tok, bila ada barang kat tangan ni,lagi lah kita rasa semangat tu,,
    .
    Yang nak bermula mcm diorang ni meh akak bantu korang buat duit ngan maaez..
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  3  0  4 hours ago
  • 3CODE PILIHAN,DAH CUBA BELUM
.
.
✨PINK PORCELAIN
✨NATURAL BEIGE
✨WARM BEIGE
.
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • 3CODE PILIHAN,DAH CUBA BELUM
    .
    .
    ✨PINK PORCELAIN
    ✨NATURAL BEIGE
    ✨WARM BEIGE
    .
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  7  1  8 August, 2020
  • Alhamdulillah postage & cod terima kasih semua yang repeat order & yang baru bermaaez semoga semuaya selamat sampai,,,
.
SusuMaaez ni selain dapat merawat kulit ia jugak buat kulit korang bersih, cerah, makin sihat & bagi tenaga,, mengenyangkan, bantu melawaskan jugak,,,,eh banyak lagi lah kebaikan maaez.Serius nak tahu kebaikan setiap maaez rojer je akak terus
.
Sebarang pertanyaan/ order
Whatsapp  01121615920 
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
#maaezpontian
  • Alhamdulillah postage & cod terima kasih semua yang repeat order & yang baru bermaaez semoga semuaya selamat sampai,,,
    .
    SusuMaaez ni selain dapat merawat kulit ia jugak buat kulit korang bersih, cerah, makin sihat & bagi tenaga,, mengenyangkan, bantu melawaskan jugak,,,,eh banyak lagi lah kebaikan maaez.Serius nak tahu kebaikan setiap maaez rojer je akak terus
    .
    Sebarang pertanyaan/ order
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty
    #maaezpontian

  •  9  0  7 August, 2020
  • KUNCIYA KONSISTEN
.
Alhamdulillah antara testimoni maaez white coffee , kalau konsisten memang nampak hasilya .Nak kulit putih gebu cerah berseri tanpa kolagen harus cuba #maaezwhitecoffee ni okay 😋..
.
Awak penggemar coffee? patut cuba coffee yang satu ni, gerenti puas hati dengan rasa & keberkesananya
.
Whatsapp 601121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty

#maaezpontian
  • KUNCIYA KONSISTEN
    .
    Alhamdulillah antara testimoni maaez white coffee , kalau konsisten memang nampak hasilya .Nak kulit putih gebu cerah berseri tanpa kolagen harus cuba #maaezwhitecoffee ni okay 😋..
    .
    Awak penggemar coffee? patut cuba coffee yang satu ni, gerenti puas hati dengan rasa & keberkesananya
    .
    Whatsapp 601121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

    #maaezpontian

  •  13  0  6 August, 2020
  • SAPE DAH CUBA FOUNDATION MAAEZ NI?
.
Untunglah siapa dah grap,,,mudah sangat nak bersiap, makeup pun makin cantik,,, yang bestya fdn ni tak bercapuk, tahan lama,,, makin lama makin glowing, harga yang sangat berpatutan & mudah dibawa kemana saja
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • SAPE DAH CUBA FOUNDATION MAAEZ NI?
    .
    Untunglah siapa dah grap,,,mudah sangat nak bersiap, makeup pun makin cantik,,, yang bestya fdn ni tak bercapuk, tahan lama,,, makin lama makin glowing, harga yang sangat berpatutan & mudah dibawa kemana saja
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  13  3  5 August, 2020
  • Dari nak cubaje, terus tersuka pulak dengan #susumaaez ni, sebab apa mestila keberkesananya dan rasa yang sedap

Susu Maaez ni bukan untuk rawat masalah kulitje, nak cerahkan kulit pun boleh..yang best semua boleh minum termasuk ibu hamil & menyusu
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Dari nak cubaje, terus tersuka pulak dengan #susumaaez ni, sebab apa mestila keberkesananya dan rasa yang sedap

    Susu Maaez ni bukan untuk rawat masalah kulitje, nak cerahkan kulit pun boleh..yang best semua boleh minum termasuk ibu hamil & menyusu
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  11  0  5 August, 2020
  • Dah bermaaez pagi ni?
Omah nak share penyediakan susu maaez menguna shaker,,,
.
Nak guna cawan biasa pun bolehje,, cuma bila guna shaker ni lebih mudah boleh minum suam @ sejuk
.
Nak dapatkan shaker maaez meh wasap omah terus,, omah nak bagi FREE je kat korang
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
  • Dah bermaaez pagi ni?
    Omah nak share penyediakan susu maaez menguna shaker,,,
    .
    Nak guna cawan biasa pun bolehje,, cuma bila guna shaker ni lebih mudah boleh minum suam @ sejuk
    .
    Nak dapatkan shaker maaez meh wasap omah terus,, omah nak bagi FREE je kat korang
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

  •  11  0  4 August, 2020
  • Alhamdulillah, stock mendarat,, semua perisa ready dah
..
Yang serius nak kulit makin sihat, cerah, gebu, bebas masalah kulit, masalah jerawat wajib ikhtiar dengan maaez ni
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Alhamdulillah, stock mendarat,, semua perisa ready dah
    ..
    Yang serius nak kulit makin sihat, cerah, gebu, bebas masalah kulit, masalah jerawat wajib ikhtiar dengan maaez ni
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  21  0  4 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki semalam,, terima kasih yang grap susu maaez pisang,,, ritu dah cuba perisa kurma,,, semalam grap pisang pulak,,, 
.
Nak tau tak dedua perisa ni kalau gabung dia punya rasa lagi sedap memikat,, yang best susu ni buat kulit awak makin sihat, bersih, cerah berseri gituu
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
.
  • Alhamdulillah rezeki semalam,, terima kasih yang grap susu maaez pisang,,, ritu dah cuba perisa kurma,,, semalam grap pisang pulak,,,
    .
    Nak tau tak dedua perisa ni kalau gabung dia punya rasa lagi sedap memikat,, yang best susu ni buat kulit awak makin sihat, bersih, cerah berseri gituu
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty
    .

  •  13  0  1 August, 2020
  • NAMPAK KAN? Ketara sangat perubahan tu,  betul ke minum coffee pun boleh cerah.

Betul😍, tapiii mestila dengan #maaezwhitecoffee coffee ni memang khas mencerahkan kulit, banyak sangat feedback yang kita dapat. Korang memang patut cuba

Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaezpontian 
#maaezbeauty #maaezwhitecoffee
#kulitsihat
#jerawat
#kusam
#bertenaga
#cantik
#lembut
#susukambing
#thisismilk 
#tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • NAMPAK KAN? Ketara sangat perubahan tu, betul ke minum coffee pun boleh cerah.

    Betul😍, tapiii mestila dengan #maaezwhitecoffee coffee ni memang khas mencerahkan kulit, banyak sangat feedback yang kita dapat. Korang memang patut cuba

    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaezpontian
    #maaezbeauty #maaezwhitecoffee
    #kulitsihat
    #jerawat
    #kusam
    #bertenaga
    #cantik
    #lembut
    #susukambing
    #thisismilk
    #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  8  0  31 July, 2020
  • Alhamdulillah repeat order & yang baru nak bermaaez, semoga dapat kulit yang makin sihat,Aamiin
.
Kalau yang dah cuba susu maaez & konsisten mesti tau rasa kulit best mcm mana,,,bersih, lembut,minum pun rasa kenyang je
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Alhamdulillah repeat order & yang baru nak bermaaez, semoga dapat kulit yang makin sihat,Aamiin
    .
    Kalau yang dah cuba susu maaez & konsisten mesti tau rasa kulit best mcm mana,,,bersih, lembut,minum pun rasa kenyang je
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  18  0  30 July, 2020
  • Selamat pagi Ayah Bunda👫
Pagi ini saya akan berbagi sedikit pengalaman & ingin meluruskan beberapa isu yang bertebaran diluar sana.

Masih ada beberapa ayah bunda yang ragu memberikan nutrisi herbalife sebagai tambahan ASI buah hatinya👶 
Disini saya tidak akan menjelaskan secara detail tentang Nutrisi Herbalife karena nanti jempol saya bengkak kalau kebanyakan ngetik disini😀

Jadi disini saya ingin memperlihatkan faktanya langsung yg kami alami sendiri😊

Untuk pertumbuhan si buah hati ASI tetap NO 1, & kami sangat bersyukur kenal Herbalife🤲
Al hamdulillah azrill👶setelah umur 6bulan sudah kami berikan Nutrition Shake Mix Herbalife sebagai ASI tambahan + Herbalife Line yg sangat kaya omega 3 & masih banyak banget manfaat lainya🍻

Azrill suka banget ketika kami suapin shake rasa vanilla, dia menikmatiny, dengn menunjukan rasa sukanya azrill selalu menggerakan kakinya keatas, sambil senyum2, lucu deh pokoknya🤗di Indonesia ada 5 varian rasa, nanti azrill pasti akan kami berikan semua rasa itu.

Semua orang punya pilihan masing2, karena kami Join di Herbalife sudah punya pengalaman lebih dari 7tahun, kami harus tahu betul apa yang kami berikan untuk anak kami.

Kami faham apa yang ayah bunda khawatirkan disini, its ok karena memang ayah bunda BELUM TAHU😊

Kalau menurut saya sendiri ada orang tua yang memberikan susu SAPI formula untuk bayi kenapa harus ragu/ memandang negatif tentang nutrisi sel yang berasal dari tumbuhan2 yang sudah dikembangkan oleh lebih dari 7 pakar2 ahli Nutrisi No 1 terkemuka di DUNIA, salah satunya Drg. Louis Ignarro Dokter Peraih Nobel dibidang Kedokteran, & beliau mengabdikan di Perusahaan Herbalife 👏👏

So, Herbalife AMAN UNTUK SETIAP ORANG YG BUTUH ASUPAN NUTRISI untuk PENUNJANG KEHIDUPAN??
Silahkan kunjungi Website kami di:
(www.pariscoach.goherbalife.com)
 
Terimakasih..
Semoga bermanfaat & memberikan Inspirasi😊🙏
Mau Konsultasi??
Click dibawah ini👇
http://bit.ly/Tanya_CoachAris
-
#makanansehat
#nutrisianak 
#memberherbalife 
#herbalifeindependentdistributor 
#sufor 
#susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu 
#susuterbaikbayi 
#promomakanan 
#ibupkk 
#senam 
#infonutrisi 
#susubayimurah 
#susubayiterbaik 
#anakcerdas 
#anakberbakat
  • Selamat pagi Ayah Bunda👫
    Pagi ini saya akan berbagi sedikit pengalaman & ingin meluruskan beberapa isu yang bertebaran diluar sana.

    Masih ada beberapa ayah bunda yang ragu memberikan nutrisi herbalife sebagai tambahan ASI buah hatinya👶
    Disini saya tidak akan menjelaskan secara detail tentang Nutrisi Herbalife karena nanti jempol saya bengkak kalau kebanyakan ngetik disini😀

    Jadi disini saya ingin memperlihatkan faktanya langsung yg kami alami sendiri😊

    Untuk pertumbuhan si buah hati ASI tetap NO 1, & kami sangat bersyukur kenal Herbalife🤲
    Al hamdulillah azrill👶setelah umur 6bulan sudah kami berikan Nutrition Shake Mix Herbalife sebagai ASI tambahan + Herbalife Line yg sangat kaya omega 3 & masih banyak banget manfaat lainya🍻

    Azrill suka banget ketika kami suapin shake rasa vanilla, dia menikmatiny, dengn menunjukan rasa sukanya azrill selalu menggerakan kakinya keatas, sambil senyum2, lucu deh pokoknya🤗di Indonesia ada 5 varian rasa, nanti azrill pasti akan kami berikan semua rasa itu.

    Semua orang punya pilihan masing2, karena kami Join di Herbalife sudah punya pengalaman lebih dari 7tahun, kami harus tahu betul apa yang kami berikan untuk anak kami.

    Kami faham apa yang ayah bunda khawatirkan disini, its ok karena memang ayah bunda BELUM TAHU😊

    Kalau menurut saya sendiri ada orang tua yang memberikan susu SAPI formula untuk bayi kenapa harus ragu/ memandang negatif tentang nutrisi sel yang berasal dari tumbuhan2 yang sudah dikembangkan oleh lebih dari 7 pakar2 ahli Nutrisi No 1 terkemuka di DUNIA, salah satunya Drg. Louis Ignarro Dokter Peraih Nobel dibidang Kedokteran, & beliau mengabdikan di Perusahaan Herbalife 👏👏

    So, Herbalife AMAN UNTUK SETIAP ORANG YG BUTUH ASUPAN NUTRISI untuk PENUNJANG KEHIDUPAN??
    Silahkan kunjungi Website kami di:
    (www.pariscoach.goherbalife.com)

    Terimakasih..
    Semoga bermanfaat & memberikan Inspirasi😊🙏
    Mau Konsultasi??
    Click dibawah ini👇
    http://bit.ly/Tanya_CoachAris
    -
    #makanansehat
    #nutrisianak
    #memberherbalife
    #herbalifeindependentdistributor
    #sufor
    #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu
    #susuterbaikbayi
    #promomakanan
    #ibupkk
    #senam
    #infonutrisi
    #susubayimurah
    #susubayiterbaik
    #anakcerdas
    #anakberbakat

  •  17  2  30 July, 2020
  • PARUT MAKIN PUDAR!!
.
.
Alhamdulillah parut bila baru memang mudah nak hilang,, tapii kalau biar makin lama memang ambik masa nk di rawat
.
Yang nak rawat parut jom ikhtiar dengan maaez
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • PARUT MAKIN PUDAR!!
    .
    .
    Alhamdulillah parut bila baru memang mudah nak hilang,, tapii kalau biar makin lama memang ambik masa nk di rawat
    .
    Yang nak rawat parut jom ikhtiar dengan maaez
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  8  0  28 July, 2020
  • Kelebihan Maaez Whitening Soap
.
Bila baca kelebihan sabun ni mesti korang rasa tak saba nak cuba kan,,, sabun ni juga klau gabungkan dengan produk maaez yang lain kesanya lagi bagus
.
Nak cuba boleh terus rojer akak
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
  • Kelebihan Maaez Whitening Soap
    .
    Bila baca kelebihan sabun ni mesti korang rasa tak saba nak cuba kan,,, sabun ni juga klau gabungkan dengan produk maaez yang lain kesanya lagi bagus
    .
    Nak cuba boleh terus rojer akak
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

  •  4  0  28 July, 2020
  • SANGAT BERBALOI & HASILYA WOW!
.
Memang tak sangka hanya modal rm10 korang boleh dapat makeup dengan cantik mengunakan maaez foundation
.
Sangat-sangat full coverage & tahan lama,,, lagi lama lagi cantik✨
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • SANGAT BERBALOI & HASILYA WOW!
    .
    Memang tak sangka hanya modal rm10 korang boleh dapat makeup dengan cantik mengunakan maaez foundation
    .
    Sangat-sangat full coverage & tahan lama,,, lagi lama lagi cantik✨
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  16  0  27 July, 2020
  • Wah! Wah! Wah!
Nampak tak betapa ketaraya perbezaan kulit sis ni kan?

Korang pun boleh tau!
Sis ni consume #maaezwhitecoffee je dah dapat kulit yang cantik macam ni.

Haa awak nak tunggu apa lagi. Nak kulit makin cerah berseri macam sis ni ? jom grap 2,3 box untuk konsisten dengan coffee sedap ni
.
Whatsapp  01121615920 @ klik terus link di bio
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Wah! Wah! Wah!
    Nampak tak betapa ketaraya perbezaan kulit sis ni kan?

    Korang pun boleh tau!
    Sis ni consume #maaezwhitecoffee je dah dapat kulit yang cantik macam ni.

    Haa awak nak tunggu apa lagi. Nak kulit makin cerah berseri macam sis ni ? jom grap 2,3 box untuk konsisten dengan coffee sedap ni
    .
    Whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  6  0  26 July, 2020
  • Kini Maaez 2020 berwajah baru gaisss,,, cantik kan😍memang mantol warna packaging baru ni,,, ingat orang je ke nak tuko baju,,,,
.
Untuk info kita dah guna 3tahun packing box lama tu,,, pada omah pun baki 2,3 box je lagi perisa vanila & strawberi,,hanya rm48.,
.
Nak grap new look syusyu maaez whatsapp  01121615920 
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Kini Maaez 2020 berwajah baru gaisss,,, cantik kan😍memang mantol warna packaging baru ni,,, ingat orang je ke nak tuko baju,,,,
    .
    Untuk info kita dah guna 3tahun packing box lama tu,,, pada omah pun baki 2,3 box je lagi perisa vanila & strawberi,,hanya rm48.,
    .
    Nak grap new look syusyu maaez whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  16  0  25 July, 2020
  • MASALAH KULIT SEMAKIN SIHAT DENGAN SUSU MAAEZ
.
Alhamdulillah, konsisten selama seminggu 2sachet sehari , memang nampak perubahan masalah kulit tu makin elok
.
Susu Maaez dirumus khas merawat masalah kulit & mencantikan kulit dengan kandungan bahan2 yang berkhasiat untuk kulit antaraya sarang burung walet, tomato, buah zaitun, madu & banyak lagi
.
Serius nak rawat masalah kulit, jom whatsapp  01121615920 omah sekarang untuk dapatkan guide
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #instaboomakademi #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik #maaezomahbeauty
  • MASALAH KULIT SEMAKIN SIHAT DENGAN SUSU MAAEZ
    .
    Alhamdulillah, konsisten selama seminggu 2sachet sehari , memang nampak perubahan masalah kulit tu makin elok
    .
    Susu Maaez dirumus khas merawat masalah kulit & mencantikan kulit dengan kandungan bahan2 yang berkhasiat untuk kulit antaraya sarang burung walet, tomato, buah zaitun, madu & banyak lagi
    .
    Serius nak rawat masalah kulit, jom whatsapp 01121615920 omah sekarang untuk dapatkan guide
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #instaboomakademi #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik #maaezomahbeauty

  •  11  0  25 July, 2020
  • DARI PENGGUNA TERUS JADI AGENT, BILA TENGOK SENDIRI BEZA KULIT❤️
.
Alhamdulillah,, nampak hasilya😍kulit makin bersih minum susu maaez je
sebab tu kita galakan ambik gambar sebelum & selepas insyallah nampak bezaya tu,,,
.
Nak grap maaez & nak dapatkan guide dari omah
Whatsapp  01121615920 skrg!
. 
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • DARI PENGGUNA TERUS JADI AGENT, BILA TENGOK SENDIRI BEZA KULIT❤️
    .
    Alhamdulillah,, nampak hasilya😍kulit makin bersih minum susu maaez je
    sebab tu kita galakan ambik gambar sebelum & selepas insyallah nampak bezaya tu,,,
    .
    Nak grap maaez & nak dapatkan guide dari omah
    Whatsapp 01121615920 skrg!
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  9  0  24 July, 2020
  • ALAHAN KULIT, SELALU TERJADI KAN,,,,
.
Tak semua yang punyai kulit sensitif mcm ni, nak-2 alah pada sabun,, tapi bila dah kena ya allah dia punya pedih tu,,, makan bulan jugak nak hilang
.
Alhamdulillah kulit sis ni makin elok asbab amalkan minum susu maaez,,, susu ni khas merawat masalah kulit
.
Yang serius nak rawat kulit?
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • ALAHAN KULIT, SELALU TERJADI KAN,,,,
    .
    Tak semua yang punyai kulit sensitif mcm ni, nak-2 alah pada sabun,, tapi bila dah kena ya allah dia punya pedih tu,,, makan bulan jugak nak hilang
    .
    Alhamdulillah kulit sis ni makin elok asbab amalkan minum susu maaez,,, susu ni khas merawat masalah kulit
    .
    Yang serius nak rawat kulit?
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  6  0  21 July, 2020
  • MAKE IT GLOW FOUNDATION MAAEZ
.
Memang best foundation ni cume rm10 je ,,, masa ni korang boleh test dulu kod yang mana sesuai untuk kulit masing2,,, sebelum grap yang lebih besar
.
Nak  join grap foundtion letop ni
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • MAKE IT GLOW FOUNDATION MAAEZ
    .
    Memang best foundation ni cume rm10 je ,,, masa ni korang boleh test dulu kod yang mana sesuai untuk kulit masing2,,, sebelum grap yang lebih besar
    .
    Nak join grap foundtion letop ni
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  7  0  21 July, 2020
  • YANG LAIN SUDAH, AWAK BILA LAGI,,,
.
Kilauan maaez bakal mendarat,,,kulit makin sihat minum susu kambing maaez je,,,
.
Yang nak kulit bersih, cerah berseri harus lah bermaaez dari sekarang
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • YANG LAIN SUDAH, AWAK BILA LAGI,,,
    .
    Kilauan maaez bakal mendarat,,,kulit makin sihat minum susu kambing maaez je,,,
    .
    Yang nak kulit bersih, cerah berseri harus lah bermaaez dari sekarang
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  11  0  20 July, 2020
  • SIAPA YANG SUKA MINUM COFFEE ?
.
Mesti kena cuba maaez white coffee ni,, coffee khas buat kulit korang bertambah cerah berseri yang penting tanpa kolagen
Ok minum dulu sat😋
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • SIAPA YANG SUKA MINUM COFFEE ?
    .
    Mesti kena cuba maaez white coffee ni,, coffee khas buat kulit korang bertambah cerah berseri yang penting tanpa kolagen
    Ok minum dulu sat😋
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  6  0  20 July, 2020
  • Yang dah beli jangan lupa tuk join contest scan qr code pada kotak maaez tau!
mana tahu rezeki awak lepas ni
.
Nak dapatkan maaez, jom whatsapp omah 01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
  • Yang dah beli jangan lupa tuk join contest scan qr code pada kotak maaez tau!
    mana tahu rezeki awak lepas ni
    .
    Nak dapatkan maaez, jom whatsapp omah 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #codpontian #bellezacollagen #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

  •  3  0  19 July, 2020
  • Perisa anggur ni antara perisa kesukaan akak, memang sedap,,, minum sejuk2 lagi sedapp😋
.
Nak harga terlajak murah, meh grap clearance sale maaez rm48 saja
.
WHATSAPP  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Perisa anggur ni antara perisa kesukaan akak, memang sedap,,, minum sejuk2 lagi sedapp😋
    .
    Nak harga terlajak murah, meh grap clearance sale maaez rm48 saja
    .
    WHATSAPP 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  22  4  18 July, 2020
  • BILA GABUNG DEDUA NI KESAN LAGI LETOPS
.
Sebab dia dah jadi mcm whitening boster sambil rawat, sambil mencerahkan kulit korang
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • BILA GABUNG DEDUA NI KESAN LAGI LETOPS
    .
    Sebab dia dah jadi mcm whitening boster sambil rawat, sambil mencerahkan kulit korang
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  6  0  16 July, 2020
  • MAKIN BERSIH KULIT TU
.
Alhamdulillah masalah kulit jerawat makin hilang,, minum susumaaez sehari 2x,,, konsisten 2,3 bulan insyallah nampak hasilya
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • MAKIN BERSIH KULIT TU
    .
    Alhamdulillah masalah kulit jerawat makin hilang,, minum susumaaez sehari 2x,,, konsisten 2,3 bulan insyallah nampak hasilya
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  4  0  16 July, 2020
  • JERAWAT PASIR SEMAKIN HILANG KULIT MAKIN CERAH
.
Sedihla kalau kulit wajah jadi gini kan,,, nak-2 yang memang kerja kena berhadapan dengan ramai orang,,,hilang terus keyakinan diri tu
.
Korang jangan risau boleh cuba ikhtiar dengan susu maaez ni, konsisten 3,4 bulan insyallah nampak beza kulit tu
.
Nak omah bantu awak ? 
Whatsapp  01121615920 sekrng!
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • JERAWAT PASIR SEMAKIN HILANG KULIT MAKIN CERAH
    .
    Sedihla kalau kulit wajah jadi gini kan,,, nak-2 yang memang kerja kena berhadapan dengan ramai orang,,,hilang terus keyakinan diri tu
    .
    Korang jangan risau boleh cuba ikhtiar dengan susu maaez ni, konsisten 3,4 bulan insyallah nampak beza kulit tu
    .
    Nak omah bantu awak ?
    Whatsapp 01121615920 sekrng!
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  4  0  15 July, 2020

Top #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu Posts

  • KESAN PARUT & LUKA HILANG
.
Siapa yang tak sedihkankan,,,kat muka lagi tu,,tempat yang terdedah dan orang nampak
.
Nasib sis ni cepat bertindak dan usaha untuk merawat masalah kulit mukaya,,,hanya consume #susumaaez konsisten telah nampak hasil dan keberkesananya

Sape Serius Nak Rawat Masalah Kulit?
Meh omah bantu, whatsapp 📲 011-21615920
.
 #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma  #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • KESAN PARUT & LUKA HILANG
    .
    Siapa yang tak sedihkankan,,,kat muka lagi tu,,tempat yang terdedah dan orang nampak
    .
    Nasib sis ni cepat bertindak dan usaha untuk merawat masalah kulit mukaya,,,hanya consume #susumaaez konsisten telah nampak hasil dan keberkesananya

    Sape Serius Nak Rawat Masalah Kulit?
    Meh omah bantu, whatsapp 📲 011-21615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  10  1  31 May, 2020
  • NAK TAU RAHSIA KULIT MAKIN BERSERI,,,
.
.
Tak susah pun korang konsisten je minum maaez white coffee ni hari2,, sebulan dua dah nampak beza kulit tu,,, yang penting jangan lupa ambil gambar sebelum & selepas,, mesti tak sabar nak tengok beza kulit sendiri kan .
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp  01121615920 @ klik terus link di bio😘
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • NAK TAU RAHSIA KULIT MAKIN BERSERI,,,
    .
    .
    Tak susah pun korang konsisten je minum maaez white coffee ni hari2,, sebulan dua dah nampak beza kulit tu,,, yang penting jangan lupa ambil gambar sebelum & selepas,, mesti tak sabar nak tengok beza kulit sendiri kan .
    Sebarang pertanyaan/ order whatsapp 01121615920 @ klik terus link di bio😘
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  29  0  4 May, 2020
  • HASIL BERCANTIK- CANTIK DENGAN FOUNDATION MAAEZ
.
Memang best fdn ni habis semua tutup cela di wajah, tak lekit & tak berminyak
.
Hanya rm10 je korang patut cuba sekarang Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • HASIL BERCANTIK- CANTIK DENGAN FOUNDATION MAAEZ
    .
    Memang best fdn ni habis semua tutup cela di wajah, tak lekit & tak berminyak
    .
    Hanya rm10 je korang patut cuba sekarang Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  21  3  24 June, 2020
  • Alhamdulillah rezeki minggu ni, terima kasih yang pickup sendiri & cod grap susu maaez & maaez foaundation
.
.
Stock foundation & susu tinggal cikitje sebelum masuk stock baru meh, yang serius nak rawat kulit boleh terus whatsapp akak ➡️01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma  #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Alhamdulillah rezeki minggu ni, terima kasih yang pickup sendiri & cod grap susu maaez & maaez foaundation
    .
    .
    Stock foundation & susu tinggal cikitje sebelum masuk stock baru meh, yang serius nak rawat kulit boleh terus whatsapp akak ➡️01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  13  0  30 May, 2020
  • Perisa anggur ni antara perisa kesukaan akak, memang sedap,,, minum sejuk2 lagi sedapp😋
.
Nak harga terlajak murah, meh grap clearance sale maaez rm48 saja
.
WHATSAPP  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Perisa anggur ni antara perisa kesukaan akak, memang sedap,,, minum sejuk2 lagi sedapp😋
    .
    Nak harga terlajak murah, meh grap clearance sale maaez rm48 saja
    .
    WHATSAPP 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  22  4  18 July, 2020
  • BILA TOGETHER NI DIA PUNYA RASA LEBIH SEDAP
.
.
#SusuMaaez fungsi utamaya lebih pada merawat masalah kulit. Macam kulit kering bersisik, jerawat, kulit gatal2, luka2, ekzema. Yang bestya susu ni sangat bagus untuk ibu mengandung & menyusu sebab ia mampu memekatkan/ perbnykan lagi susu badan, baby pun dapat khasiat sama mcm ibu dpt.
.
Whatsapp  01121615920
.
maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma  #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • BILA TOGETHER NI DIA PUNYA RASA LEBIH SEDAP
    .
    .
    #SusuMaaez fungsi utamaya lebih pada merawat masalah kulit. Macam kulit kering bersisik, jerawat, kulit gatal2, luka2, ekzema. Yang bestya susu ni sangat bagus untuk ibu mengandung & menyusu sebab ia mampu memekatkan/ perbnykan lagi susu badan, baby pun dapat khasiat sama mcm ibu dpt.
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  10  0  30 May, 2020
  • Kunciya Konsisten Je 😍, Barulah Berhasil

Ingatya #maaezwhitecoffee ni khas mencerahkan kulit tanpa kolagen,,, kalau korang nak kulit yang makin cerah & dalam masa yang sama tak boleh ambil apa-apa supplement berkolagen wajib cuba coffee maaez  ni👍

Nak lihat beza kulit sendiri, meh rojer omah terus😘 01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • Kunciya Konsisten Je 😍, Barulah Berhasil

    Ingatya #maaezwhitecoffee ni khas mencerahkan kulit tanpa kolagen,,, kalau korang nak kulit yang makin cerah & dalam masa yang sama tak boleh ambil apa-apa supplement berkolagen wajib cuba coffee maaez ni👍

    Nak lihat beza kulit sendiri, meh rojer omah terus😘 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamomah #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  8  1  27 April, 2020
  • SATU DAH SEDAP,, BILA GABUNG DEDUA NI LAGI SEDAP😋
.
.
Awak pilih yang mana? pisang @ kurma,,, bila gabung dedua dia punya rasa lagi sedap tak terkata
.
Susu Maaez ni khas merawat masalah kulit & cantikan lagi kulit,, klau dah minum maaez setahun memang tak hairan kulit cantik macam ni
.
Whatsapp  01121615920
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez  #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk  #maaezomahbeauty
  • SATU DAH SEDAP,, BILA GABUNG DEDUA NI LAGI SEDAP😋
    .
    .
    Awak pilih yang mana? pisang @ kurma,,, bila gabung dedua dia punya rasa lagi sedap tak terkata
    .
    Susu Maaez ni khas merawat masalah kulit & cantikan lagi kulit,, klau dah minum maaez setahun memang tak hairan kulit cantik macam ni
    .
    Whatsapp 01121615920
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #johor #jdt #pekannenas #maaezpontian #maaezwhitecoffee #maaezbenut #testimonimaaez #nakcantik #susumaaez #codpontian #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #benut #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #teamsaloma #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningproduk #maaezomahbeauty

  •  18  0  19 May, 2020