#susumaaezori Instagram Photos & Videos

susumaaezori - 3.6k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
5.7
average likes

Latest #susumaaezori Posts

  • Readistok maaez perisa kurma . Kalu nk try perisa lain pun ada

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq 
#susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap
  • Readistok maaez perisa kurma . Kalu nk try perisa lain pun ada

    Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq
    #susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap

  •  0  0  10 hours ago
  • Susu Maaez perisa kurma , anggur , strawberri dan coklat , dan kopi maaez . Harga special nak bagii 

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq 
#susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezkurma #maaezpisang
  • Susu Maaez perisa kurma , anggur , strawberri dan coklat , dan kopi maaez . Harga special nak bagii

    Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq
    #susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezkurma #maaezpisang

  •  3  0  10 July, 2020
  • Nak cerah tapi taknak ada collagen? Jangan risau , #maaezwhitecoffee boleh bantu korang😚
.
sekarang tengah ada promosi taw. Harga memang jimat bebenau.. 2box dh boleh tahan 1bulan penggunaan. so tunggu apa lagi? 2box harga tak sampai RM100 pun♥️
.
#maaezbeauty#maaezklang#maaezshahalam#maaezkotabharu#teamyaya#yayamaaezwarriros#kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty #agentstokismaaezwanted #codseluruhareajohorbahru #codmaaezjb #codskudaijb #codtampoijb #codbandarjb
  • Nak cerah tapi taknak ada collagen? Jangan risau , #maaezwhitecoffee boleh bantu korang😚
    .
    sekarang tengah ada promosi taw. Harga memang jimat bebenau.. 2box dh boleh tahan 1bulan penggunaan. so tunggu apa lagi? 2box harga tak sampai RM100 pun♥️
    .
    #maaezbeauty #maaezklang #maaezshahalam #maaezkotabharu #teamyaya #yayamaaezwarriros #kopiviral #susumaaezori #maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty #agentstokismaaezwanted #codseluruhareajohorbahru #codmaaezjb #codskudaijb #codtampoijb #codbandarjb

  •  7  1  9 July, 2020
  • Mendarat dah stock Maaez White Coffee . Original yerrr . Smntara stok masih ada 😙

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq 
#susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezkurma #maaezpisang
  • Mendarat dah stock Maaez White Coffee . Original yerrr . Smntara stok masih ada 😙

    Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq
    #susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezkurma #maaezpisang

  •  5  0  9 July, 2020
  • Kanak kanak seawal 2 tahun keatas pun boleh consume #susumaaez taw ♥️
.
Alhamdullilah parut jatuh motor makin berkurang lepas consume #susumaaez 🤗
.

Nak info lebih lanjut boleh click link bio diatas .
.
.
#maaezbeauty#maaezklang#maaezshahalam#maaezkotabharu#teamyaya#yayamaaezwarriros#kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela#kopiuntukkulit  #codareajbskudaipasirgudang #postageseluruhmsia #agentministokisstokiswanted #dropshippingwanted
  • Kanak kanak seawal 2 tahun keatas pun boleh consume #susumaaez taw ♥️
    .
    Alhamdullilah parut jatuh motor makin berkurang lepas consume #susumaaez 🤗
    .

    Nak info lebih lanjut boleh click link bio diatas .
    .
    .
    #maaezbeauty #maaezklang #maaezshahalam #maaezkotabharu #teamyaya #yayamaaezwarriros #kopiviral #susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela#kopiuntukkulit #codareajbskudaipasirgudang #postageseluruhmsia #agentministokisstokiswanted #dropshippingwanted

  •  5  0  7 July, 2020
  • Kebaikan dan manfaat susu Maaez😊
.

✔Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
✔Membantu mengatasi masalah kulit seperti 
✔ekzema, panau, kudis, kurap serta gatal-gatal pada kulit
 ✔Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
✔Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
✔Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
✔Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
✔Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
✔Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
✔Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
✔Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
✔Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
✔Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh
✔Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu
✔Sesuai seisi keluarga termasuk kanak-kanak, ibu hamil & menyusui bayi!
.
Dengan harga kurang 60hengget je korg da boleh dpt semua manfaat kat atas tu.😍😍
.
Tekan link di bio utk order atau wasap Sha 013736654

#susumaaez#teamkaksol #susumaaezori #susumaaezkurma #susumaaezpisang #susumaaezanggur #susumaaezstrawberry #susumaaezanggur #cantikluardalam #kulitflawless
  • Kebaikan dan manfaat susu Maaez😊
    .

    ✔Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
    ✔Membantu mengatasi masalah kulit seperti
    ✔ekzema, panau, kudis, kurap serta gatal-gatal pada kulit
    ✔Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
    ✔Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
    ✔Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
    ✔Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
    ✔Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
    ✔Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan
    ✔Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
    ✔Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu
    ✔Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
    ✔Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh
    ✔Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu
    ✔Sesuai seisi keluarga termasuk kanak-kanak, ibu hamil & menyusui bayi!
    .
    Dengan harga kurang 60hengget je korg da boleh dpt semua manfaat kat atas tu.😍😍
    .
    Tekan link di bio utk order atau wasap Sha 013736654

    #susumaaez #teamkaksol #susumaaezori #susumaaezkurma #susumaaezpisang #susumaaezanggur #susumaaezstrawberry #susumaaezanggur #cantikluardalam #kulitflawless

  •  2  0  6 July, 2020
  • [Jangan Tak Tahu]
. 
Susu Maaez Dapat Membantu Baiki Masalah Jerawat & Parut juge yee
.
Selain dapat bekalkan tenaga, ia juga boleh dijadikan alas perut kalau tak sempat nak breakfast 😘
.
Minum waktu malam supaya tidur nyenyak & waktu malam adalah waktu ia bertindak balas dengan lebih efektif dlm tubuh badan😉 
.
GRAB YOURS NOWWW⚡
.
#SUSUMAAEZ #SUSUMAAEZORI #SUSUMAAEZKURMA #MAAEZWARRIORS #KULITCANTIK #KULITSIHAT #MINUMHARIHARI #SUSUMAAEZIPOH #SUSUKAMBINGBERKHASIAT #SUSUUTKCANTIKKANKULIT #SUSUPUDARPARUT #SUSUMAEEZKULITPUTIH #SUSUPELBAGAIPERISA #SUSUUNTUKEZKEMA #SUSUMAAEZHILANGRUAM #SUSUMAAEZTERBAIK #SUSUUNTUKSEMUA #SUSUUNTUKKULITCANTIK #SUSUKAMBINGMAAEZ #PUTIHKANKULITDENGANSELAMAT #PUTIHBERSERI #MAAEZBEAUTY #MAAEZBYSHEMA #MAAEZIPOH
  • [Jangan Tak Tahu]
    .
    Susu Maaez Dapat Membantu Baiki Masalah Jerawat & Parut juge yee
    .
    Selain dapat bekalkan tenaga, ia juga boleh dijadikan alas perut kalau tak sempat nak breakfast 😘
    .
    Minum waktu malam supaya tidur nyenyak & waktu malam adalah waktu ia bertindak balas dengan lebih efektif dlm tubuh badan😉
    .
    GRAB YOURS NOWWW⚡
    .
    #SUSUMAAEZ #SUSUMAAEZORI #SUSUMAAEZKURMA #MAAEZWARRIORS #KULITCANTIK #KULITSIHAT #MINUMHARIHARI #SUSUMAAEZIPOH #SUSUKAMBINGBERKHASIAT #SUSUUTKCANTIKKANKULIT #SUSUPUDARPARUT #SUSUMAEEZKULITPUTIH #SUSUPELBAGAIPERISA #SUSUUNTUKEZKEMA #SUSUMAAEZHILANGRUAM #SUSUMAAEZTERBAIK #SUSUUNTUKSEMUA #SUSUUNTUKKULITCANTIK #SUSUKAMBINGMAAEZ #PUTIHKANKULITDENGANSELAMAT #PUTIHBERSERI #MAAEZBEAUTY #MAAEZBYSHEMA #MAAEZIPOH

  •  14  1  4 July, 2020
  • Okey ‼️ ni @maaezbeautybyatinlina. Dia cover area binjai , beris , kubang kerian. Yang mana nak kulit cantek tanpa collagen , nak kulit yang berjerawat makin kecut boleh dm fatin okey. Dia boleh guide yuolls. 
.
Dia pun pengguna #susumaaez, sekarang dah jadi agent yaya, sebab nak share manfaat #susumaaez untuk semua orang♥️
.

#yayamaaez

#maaezbeauty#maaezklang#maaezshahalam#maaezkotabharu#teamyaya#yayamaaezwarriros#kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela#kopiuntukkulit
  • Okey ‼️ ni @maaezbeautybyatinlina. Dia cover area binjai , beris , kubang kerian. Yang mana nak kulit cantek tanpa collagen , nak kulit yang berjerawat makin kecut boleh dm fatin okey. Dia boleh guide yuolls.
    .
    Dia pun pengguna #susumaaez, sekarang dah jadi agent yaya, sebab nak share manfaat #susumaaez untuk semua orang♥️
    .

    #yayamaaez

    #maaezbeauty #maaezklang #maaezshahalam #maaezkotabharu #teamyaya #yayamaaezwarriros #kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela#kopiuntukkulit

  •  18  0  3 July, 2020
  • SALE MAAEZ EXTEND GAISS 😍😍
.
Nampak tak permintaan ramai sampai #maaezhq buat extend sale 😚
 sambung lagi sale , tapi sampai 6/7 SAHAJA . 

JOM GRABB SEKARANG JIMAT BANYAK TIME SALE NI TAU ♥️
.
.
#maaezbeauty#maaezklang#maaezshahalam#maaezteamjb #teamyaya#maaezwarriros#kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareajbmasai #hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela  #agentandstokiswanted #postagedeluruhmalaysia
  • SALE MAAEZ EXTEND GAISS 😍😍
    .
    Nampak tak permintaan ramai sampai #maaezhq buat extend sale 😚
    sambung lagi sale , tapi sampai 6/7 SAHAJA .

    JOM GRABB SEKARANG JIMAT BANYAK TIME SALE NI TAU ♥️
    .
    .
    #maaezbeauty #maaezklang #maaezshahalam #maaezteamjb #teamyaya #maaezwarriros #kopiviral #susumaaezori #maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareajbmasai #hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela #agentandstokiswanted #postagedeluruhmalaysia

  •  1  0  3 July, 2020
  • Mencerahkan kulit tanpa collagen.Bila korang ada masalah kulit burn , kusam .. korang boleh selesaikan masalah kulit korang tu dengan #maaezwhitecoffee. 
.
Jangan risau rasa #maaezwhitecoffee tak pahit dan tak manis,cust yaya yang ada magrain dan yang tak lover #caffein pun boleh minum #maaezwhitecoffee.
.

#maaezbeauty#maaezklang#maaezshahalam#maaezkotabharu#teamyaya#yayamaaezwarriros#kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela#kopiuntukkulit
  • Mencerahkan kulit tanpa collagen.Bila korang ada masalah kulit burn , kusam .. korang boleh selesaikan masalah kulit korang tu dengan #maaezwhitecoffee.
    .
    Jangan risau rasa #maaezwhitecoffee tak pahit dan tak manis,cust yaya yang ada magrain dan yang tak lover #caffein pun boleh minum #maaezwhitecoffee.
    .

    #maaezbeauty #maaezklang #maaezshahalam #maaezkotabharu #teamyaya #yayamaaezwarriros#kopiviral#susumaaezori#maaezwhitecoffee#bellezacollagen#maaezcollage#susuuntukkulit#putihtanpacollagen#aininsofieya#codareakotabahru#hilangkanjeragat#tiktokchallenge#whiteningbooster#susukambing#kopipemutih#maaezsoap#maaezbeauty#sofieyabeauty#kulitbebastanpacela#kopiuntukkulit

  •  5  0  30 June, 2020

Top #susumaaezori Posts

  • Susah ke nak dapatkan kulit yang cerah?
•
Senang je awak. Tak payah ambik suntikan bagai sampai merisikokan diri sendiri.
•
Awak cuma perlu amalkan Maaez White Coffee je. Tak bahaya ke? Tak awak. Sebab kandungan dalam Maaez Coffee ni semuanya elok untuk kulit dan mendapat kelulusan.
•
Contohnya dalam Maaez Coffee ni kita ada Sarang Burung Walit yang sangat elok untuk kulit ❤️
• 📲+6 014 844 5067
.
#susumaaez #susu #pru14 #mahathir #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #avengers #syafiqkyle #avengersinfinitywar  #jalantar #lemonex #mentor #mentor7 #kekasihpaksarela #nur #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #kikichallenge #kekechallenge #keke #munafik2 #curicuricinta
  • Susah ke nak dapatkan kulit yang cerah?

    Senang je awak. Tak payah ambik suntikan bagai sampai merisikokan diri sendiri.

    Awak cuma perlu amalkan Maaez White Coffee je. Tak bahaya ke? Tak awak. Sebab kandungan dalam Maaez Coffee ni semuanya elok untuk kulit dan mendapat kelulusan.

    Contohnya dalam Maaez Coffee ni kita ada Sarang Burung Walit yang sangat elok untuk kulit ❤️
    • 📲+6 014 844 5067
    .
    #susumaaez #susu #pru14 #mahathir #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #avengers #syafiqkyle #avengersinfinitywar #jalantar #lemonex #mentor #mentor7 #kekasihpaksarela #nur #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #kikichallenge #kekechallenge #keke #munafik2 #curicuricinta

  •  9  2  12 June, 2020
  • Best sangat ke Susu Maaez ni? 🤔🤔🤔
.
🍄Susu maaez ni memang best & special, sebab susu ni khas untuk merawat masalah kulit & mencantikkan kulit.
.
.
🍄Susu ni sangat sesuai diminum bagi sesiapa yang mempunyai masalah kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, kasar, bersisik, kulit kusam, berjerawat, tumit kaki pecah dan lain-lain masalah kulit🔥.
.
🍄Yang takde masalah kulit pun boleh minum susu maaez ni. Nanti kulit korang makin cantik, cerah, lembut, halus, mulus dan gebu macam baby 🙈.
.
🍄Ibu mengandung dan ibu menyusu pun bagus amalkan susu maaez ni. Boleh kembalikan seri muka akibat alahan, pekatkan dan banyakkan susu ibu dan kekalkan kecergasan ibu selepas bersalin.
.
🍄Gabungan susu kambing (susu kedua terbaik selepas susu ibu) sarang burung walit dan makanan sunnah yang terbaik seperti kurma, kismis, madu, habatussauda, buah tin, zaitun, biji aprikot dan delima menjadikan susu maaez mempunyai khasiat yang sangat TIPTOP untuk kulit.
.
🍄Sesuai diminum semua peringkat umur, dari baby hingga orang tua. Syoknyaaa..1 family boleh minum 👪
.
.
Nak cuba Susu maaezz??? Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#susumaaezmurah #susumaaez #susumaaezori #susumaaezborong #maaez
  • Best sangat ke Susu Maaez ni? 🤔🤔🤔
    .
    🍄Susu maaez ni memang best & special, sebab susu ni khas untuk merawat masalah kulit & mencantikkan kulit.
    .
    .
    🍄Susu ni sangat sesuai diminum bagi sesiapa yang mempunyai masalah kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, kasar, bersisik, kulit kusam, berjerawat, tumit kaki pecah dan lain-lain masalah kulit🔥.
    .
    🍄Yang takde masalah kulit pun boleh minum susu maaez ni. Nanti kulit korang makin cantik, cerah, lembut, halus, mulus dan gebu macam baby 🙈.
    .
    🍄Ibu mengandung dan ibu menyusu pun bagus amalkan susu maaez ni. Boleh kembalikan seri muka akibat alahan, pekatkan dan banyakkan susu ibu dan kekalkan kecergasan ibu selepas bersalin.
    .
    🍄Gabungan susu kambing (susu kedua terbaik selepas susu ibu) sarang burung walit dan makanan sunnah yang terbaik seperti kurma, kismis, madu, habatussauda, buah tin, zaitun, biji aprikot dan delima menjadikan susu maaez mempunyai khasiat yang sangat TIPTOP untuk kulit.
    .
    🍄Sesuai diminum semua peringkat umur, dari baby hingga orang tua. Syoknyaaa..1 family boleh minum 👪
    .
    .
    Nak cuba Susu maaezz??? Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #susumaaezmurah #susumaaez #susumaaezori #susumaaezborong #maaez

  •  3  0  1 June, 2020