#susumaaezmanggamurah Instagram Photos & Videos

susumaaezmanggamurah - 7 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
6.6
average likes

Latest #susumaaezmanggamurah Posts

  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

Kelebihan susu maaez 👇👇
✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
🌸Gatal-gatal
🌸Ekzema baby
🌸Parut
🌸Luka
🌸Kulit kering
🌸Kulit sensitve
🌸Menambah susu badan
gerenti akan repeat order 🤭

KEBAIKAN SUSU MAAEZ
☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire 
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

    Kelebihan susu maaez 👇👇
    ✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
    ✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
    ✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
    🌸Gatal-gatal
    🌸Ekzema baby
    🌸Parut
    🌸Luka
    🌸Kulit kering
    🌸Kulit sensitve
    🌸Menambah susu badan
    gerenti akan repeat order 🤭

    KEBAIKAN SUSU MAAEZ
    ☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
    ☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
    ☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
    ☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
    ☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
    ☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
    ☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
    ☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
    ☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
    ☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
    ☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
    ☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
    ☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
    ☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
    .
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  5  0  9 February, 2020
  • Susu Maaez, bukan sekadar susu biashe biasherrr! 🥛

Alhamdulillah setelah tahun ke-5 dalam pasaran. Testimoni dan feedback positif daripada customer tak putus-putus kami terima. Syukur! 😍

Saya faham sangat bila kulit gatal-gatal nih. Boleh menjejaskan prestasi kita dan menurunkan kita punya confidence level. Yer lah asyik tergaru-garu je kan. Silap haribulan boleh buat skin condition makin worst, siap luka-luka yang mungkin akak menyebabkan ianya meninggalkan kesan parut yang hodoh nanti. 
Susu Maaez ni sebenarnya dapat membantu menghaluskan dan melembutkan kulit. Sebab tu lah kalau ada masalah kulit kering yang menyebabkan ekzema dan gatal-gatal pun boleh kurang selepas amalkan Susu Maaez. Yang paling best, yang takde masalah kulit of course lah dapat kulit yang lebih gebu, halussss je macam saya eh macam baby! 🤪

#kulitflawless #kulitgebu #tipskulitcantik #testimoni #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezcoklat #susumaaezasli #susumaaezmanggamurah 
#jerawatbadan #jerawathilang #parutkudispudar #parutjerawathilang #kulitkusamhilang #elergik #gatalgatal
  • Susu Maaez, bukan sekadar susu biashe biasherrr! 🥛

    Alhamdulillah setelah tahun ke-5 dalam pasaran. Testimoni dan feedback positif daripada customer tak putus-putus kami terima. Syukur! 😍

    Saya faham sangat bila kulit gatal-gatal nih. Boleh menjejaskan prestasi kita dan menurunkan kita punya confidence level. Yer lah asyik tergaru-garu je kan. Silap haribulan boleh buat skin condition makin worst, siap luka-luka yang mungkin akak menyebabkan ianya meninggalkan kesan parut yang hodoh nanti.
    Susu Maaez ni sebenarnya dapat membantu menghaluskan dan melembutkan kulit. Sebab tu lah kalau ada masalah kulit kering yang menyebabkan ekzema dan gatal-gatal pun boleh kurang selepas amalkan Susu Maaez. Yang paling best, yang takde masalah kulit of course lah dapat kulit yang lebih gebu, halussss je macam saya eh macam baby! 🤪

    #kulitflawless #kulitgebu #tipskulitcantik #testimoni #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezcoklat #susumaaezasli #susumaaezmanggamurah
    #jerawatbadan #jerawathilang #parutkudispudar #parutjerawathilang #kulitkusamhilang #elergik #gatalgatal

  •  2  0  15 September, 2019
  • SUSU MAAEZ MANGGA / ANGGUR **new flavour .
100% ORIGINAL HQ‼️
.
DM ME FOR PRICE🎈
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig : 
@balqiscosmeticcentre 
@makeupviral89 
@balqisbeautycentre .

2 flavour baru #susumaaez ni maaez mangga n maaez anggur rasa lemak manis,,bahan2 yg berkualiti premium dlm susu maaez ni?? terdiri juga dari makanan sunnah taw: ✔Susu Kambing
✔Sarang Burung Walit
✔Habbatus Sauda
✔Buah Tin
✔Kismis
✔Kurma
✔Delima
✔Biji Aprikot
✔Madu
✔Tomato
✔Zaitun
.
so susu maaez ni sesuai sgt kalau korang ada masalah2 Ruam, Kulit gatal-gatal, Tumit pecah & Alergik, Ekzema, Masalah Kulit
.
#susumaaeznew #susumaaeznewedition #susumaaezperisaanggurmurah #susumaaezperisamanggamurah #susumaaezmanggamurah #susumaaezanggurmurah #susumaaezstrawberimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezaslimurah #susumaaeznewpackmurah #susumaaezlatestpackaging 
#susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaeztermurah #susumaaezperisacoklat #susumaaezperisacoklatmurah #susumaaezperisastrawberimurah #susumaaezperisastrawberi #susumaaezperisaAsli
 #susumaeez
#susumaaezanggur #susumaaezmangga #susumaaezperisaanggur #susumaaezperisamangga #maaezanggurmurah #maaezmanggamurah #maaezwhitecoffee
  • SUSU MAAEZ MANGGA / ANGGUR **new flavour .
    100% ORIGINAL HQ‼️
    .
    DM ME FOR PRICE🎈
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .

    Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow backup ig :
    @balqiscosmeticcentre
    @makeupviral89
    @balqisbeautycentre .

    2 flavour baru #susumaaez ni maaez mangga n maaez anggur rasa lemak manis,,bahan2 yg berkualiti premium dlm susu maaez ni?? terdiri juga dari makanan sunnah taw: ✔Susu Kambing
    ✔Sarang Burung Walit
    ✔Habbatus Sauda
    ✔Buah Tin
    ✔Kismis
    ✔Kurma
    ✔Delima
    ✔Biji Aprikot
    ✔Madu
    ✔Tomato
    ✔Zaitun
    .
    so susu maaez ni sesuai sgt kalau korang ada masalah2 Ruam, Kulit gatal-gatal, Tumit pecah & Alergik, Ekzema, Masalah Kulit
    .
    #susumaaeznew #susumaaeznewedition #susumaaezperisaanggurmurah #susumaaezperisamanggamurah #susumaaezmanggamurah #susumaaezanggurmurah #susumaaezstrawberimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezaslimurah #susumaaeznewpackmurah #susumaaezlatestpackaging
    #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaeztermurah #susumaaezperisacoklat #susumaaezperisacoklatmurah #susumaaezperisastrawberimurah #susumaaezperisastrawberi #susumaaezperisaAsli
    #susumaeez
    #susumaaezanggur #susumaaezmangga #susumaaezperisaanggur #susumaaezperisamangga #maaezanggurmurah #maaezmanggamurah #maaezwhitecoffee

  •  5  2  6 September, 2019

Top #susumaaezmanggamurah Posts

  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

Kelebihan susu maaez 👇👇
✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
🌸Gatal-gatal
🌸Ekzema baby
🌸Parut
🌸Luka
🌸Kulit kering
🌸Kulit sensitve
🌸Menambah susu badan
gerenti akan repeat order 🤭

KEBAIKAN SUSU MAAEZ
☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire 
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

    Kelebihan susu maaez 👇👇
    ✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
    ✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
    ✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
    🌸Gatal-gatal
    🌸Ekzema baby
    🌸Parut
    🌸Luka
    🌸Kulit kering
    🌸Kulit sensitve
    🌸Menambah susu badan
    gerenti akan repeat order 🤭

    KEBAIKAN SUSU MAAEZ
    ☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
    ☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
    ☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
    ☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
    ☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
    ☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
    ☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
    ☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
    ☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
    ☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
    ☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
    ☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
    ☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
    ☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
    .
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  5  0  9 February, 2020
  • Susu Maaez, bukan sekadar susu biashe biasherrr! 🥛

Alhamdulillah setelah tahun ke-5 dalam pasaran. Testimoni dan feedback positif daripada customer tak putus-putus kami terima. Syukur! 😍

Saya faham sangat bila kulit gatal-gatal nih. Boleh menjejaskan prestasi kita dan menurunkan kita punya confidence level. Yer lah asyik tergaru-garu je kan. Silap haribulan boleh buat skin condition makin worst, siap luka-luka yang mungkin akak menyebabkan ianya meninggalkan kesan parut yang hodoh nanti. 
Susu Maaez ni sebenarnya dapat membantu menghaluskan dan melembutkan kulit. Sebab tu lah kalau ada masalah kulit kering yang menyebabkan ekzema dan gatal-gatal pun boleh kurang selepas amalkan Susu Maaez. Yang paling best, yang takde masalah kulit of course lah dapat kulit yang lebih gebu, halussss je macam saya eh macam baby! 🤪

#kulitflawless #kulitgebu #tipskulitcantik #testimoni #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezcoklat #susumaaezasli #susumaaezmanggamurah 
#jerawatbadan #jerawathilang #parutkudispudar #parutjerawathilang #kulitkusamhilang #elergik #gatalgatal
  • Susu Maaez, bukan sekadar susu biashe biasherrr! 🥛

    Alhamdulillah setelah tahun ke-5 dalam pasaran. Testimoni dan feedback positif daripada customer tak putus-putus kami terima. Syukur! 😍

    Saya faham sangat bila kulit gatal-gatal nih. Boleh menjejaskan prestasi kita dan menurunkan kita punya confidence level. Yer lah asyik tergaru-garu je kan. Silap haribulan boleh buat skin condition makin worst, siap luka-luka yang mungkin akak menyebabkan ianya meninggalkan kesan parut yang hodoh nanti.
    Susu Maaez ni sebenarnya dapat membantu menghaluskan dan melembutkan kulit. Sebab tu lah kalau ada masalah kulit kering yang menyebabkan ekzema dan gatal-gatal pun boleh kurang selepas amalkan Susu Maaez. Yang paling best, yang takde masalah kulit of course lah dapat kulit yang lebih gebu, halussss je macam saya eh macam baby! 🤪

    #kulitflawless #kulitgebu #tipskulitcantik #testimoni #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaezcoklat #susumaaezasli #susumaaezmanggamurah
    #jerawatbadan #jerawathilang #parutkudispudar #parutjerawathilang #kulitkusamhilang #elergik #gatalgatal

  •  2  0  15 September, 2019
  • SUSU MAAEZ MANGGA / ANGGUR **new flavour .
100% ORIGINAL HQ‼️
.
DM ME FOR PRICE🎈
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig : 
@balqiscosmeticcentre 
@makeupviral89 
@balqisbeautycentre .

2 flavour baru #susumaaez ni maaez mangga n maaez anggur rasa lemak manis,,bahan2 yg berkualiti premium dlm susu maaez ni?? terdiri juga dari makanan sunnah taw: ✔Susu Kambing
✔Sarang Burung Walit
✔Habbatus Sauda
✔Buah Tin
✔Kismis
✔Kurma
✔Delima
✔Biji Aprikot
✔Madu
✔Tomato
✔Zaitun
.
so susu maaez ni sesuai sgt kalau korang ada masalah2 Ruam, Kulit gatal-gatal, Tumit pecah & Alergik, Ekzema, Masalah Kulit
.
#susumaaeznew #susumaaeznewedition #susumaaezperisaanggurmurah #susumaaezperisamanggamurah #susumaaezmanggamurah #susumaaezanggurmurah #susumaaezstrawberimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezaslimurah #susumaaeznewpackmurah #susumaaezlatestpackaging 
#susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaeztermurah #susumaaezperisacoklat #susumaaezperisacoklatmurah #susumaaezperisastrawberimurah #susumaaezperisastrawberi #susumaaezperisaAsli
 #susumaeez
#susumaaezanggur #susumaaezmangga #susumaaezperisaanggur #susumaaezperisamangga #maaezanggurmurah #maaezmanggamurah #maaezwhitecoffee
  • SUSU MAAEZ MANGGA / ANGGUR **new flavour .
    100% ORIGINAL HQ‼️
    .
    DM ME FOR PRICE🎈
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .

    Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow backup ig :
    @balqiscosmeticcentre
    @makeupviral89
    @balqisbeautycentre .

    2 flavour baru #susumaaez ni maaez mangga n maaez anggur rasa lemak manis,,bahan2 yg berkualiti premium dlm susu maaez ni?? terdiri juga dari makanan sunnah taw: ✔Susu Kambing
    ✔Sarang Burung Walit
    ✔Habbatus Sauda
    ✔Buah Tin
    ✔Kismis
    ✔Kurma
    ✔Delima
    ✔Biji Aprikot
    ✔Madu
    ✔Tomato
    ✔Zaitun
    .
    so susu maaez ni sesuai sgt kalau korang ada masalah2 Ruam, Kulit gatal-gatal, Tumit pecah & Alergik, Ekzema, Masalah Kulit
    .
    #susumaaeznew #susumaaeznewedition #susumaaezperisaanggurmurah #susumaaezperisamanggamurah #susumaaezmanggamurah #susumaaezanggurmurah #susumaaezstrawberimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezaslimurah #susumaaeznewpackmurah #susumaaezlatestpackaging
    #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaeztermurah #susumaaezperisacoklat #susumaaezperisacoklatmurah #susumaaezperisastrawberimurah #susumaaezperisastrawberi #susumaaezperisaAsli
    #susumaeez
    #susumaaezanggur #susumaaezmangga #susumaaezperisaanggur #susumaaezperisamangga #maaezanggurmurah #maaezmanggamurah #maaezwhitecoffee

  •  5  2  6 September, 2019