#susumaaezaslimurah Instagram Photos & Videos

susumaaezaslimurah - 10 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
7.1
average likes

Latest #susumaaezaslimurah Posts

  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITENING SOAP
.
.
Kebaikan Maaez Whitening Soap 🧼
👉🏻 Membantu mencerahkan dan menyerikan kulit yang kusam
👉🏻 Menganjalkan dan melembutkan kulit
👉🏻 Mengurangkan kotoran daki di badan terutamanya di leher
👉🏻 Mengurangkan masalah bau badan
👉🏻 Membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan
👉🏻 Menyingkirkan sel mati
👉🏻 Mencerahkan bahagian yang gelap seperti ketiak dan celah peha

#maaezwhiteningsoap #maaezwhiteningsoapmurah #maaezwhiteningsoaporiginal #sabunmaaez #sabunmaaezmurah #sabunmaaezori #maaezcollagen #maaezcollagenmurah
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah
.
💰RM42.00
🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITENING SOAP
    .
    .
    Kebaikan Maaez Whitening Soap 🧼
    👉🏻 Membantu mencerahkan dan menyerikan kulit yang kusam
    👉🏻 Menganjalkan dan melembutkan kulit
    👉🏻 Mengurangkan kotoran daki di badan terutamanya di leher
    👉🏻 Mengurangkan masalah bau badan
    👉🏻 Membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan
    👉🏻 Menyingkirkan sel mati
    👉🏻 Mencerahkan bahagian yang gelap seperti ketiak dan celah peha

    #maaezwhiteningsoap #maaezwhiteningsoapmurah #maaezwhiteningsoaporiginal #sabunmaaez #sabunmaaezmurah #sabunmaaezori #maaezcollagen #maaezcollagenmurah
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah
    .
    💰RM42.00
    🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  4  0  9 February, 2020
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ COLLAGEN
.
.
5 KELEBIHAN MAAEZ COLLAGEN
- Dapat cerahkan kulit dengan hanya 1 kotak sahaja
- Dapat melembutkan kulit muka
- Dapat mengurangkan jerawat - Dapat mengawal kulit berminyak
- Dapat menghilangkan parut jerawat
.
Very recommended. Korang memang wajib try Maaez Collagen. Sangat sesuai bagi yang ada masalah kulit. Maaez Collagen konfem dapat bantu.
.
.
11 BAHAN TERBAIK MAAEZ COLLAGEN
💠Marine Collagen
💠Grape Extract
💠Argan Extract
💠Vitamin C
💠Pine Bark Extract
💠Hyaluronic Acid(HA)
💠Astazanthine
💠Pearl Extract
💠Glutathione
💠Yogurt
💠Lcystein
.
.
Dont forget to grab yours too !

#maaezcollagen #maaezcollagenmurah #maaezcollagenoriginal #maaezcollagenoriginalhq #maaezcollagenklang #maaezcollagenbysofieyabeauty #sofieyabeauty #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ COLLAGEN
    .
    .
    5 KELEBIHAN MAAEZ COLLAGEN
    - Dapat cerahkan kulit dengan hanya 1 kotak sahaja
    - Dapat melembutkan kulit muka
    - Dapat mengurangkan jerawat - Dapat mengawal kulit berminyak
    - Dapat menghilangkan parut jerawat
    .
    Very recommended. Korang memang wajib try Maaez Collagen. Sangat sesuai bagi yang ada masalah kulit. Maaez Collagen konfem dapat bantu.
    .
    .
    11 BAHAN TERBAIK MAAEZ COLLAGEN
    💠Marine Collagen
    💠Grape Extract
    💠Argan Extract
    💠Vitamin C
    💠Pine Bark Extract
    💠Hyaluronic Acid(HA)
    💠Astazanthine
    💠Pearl Extract
    💠Glutathione
    💠Yogurt
    💠Lcystein
    .
    .
    Dont forget to grab yours too !

    #maaezcollagen #maaezcollagenmurah #maaezcollagenoriginal #maaezcollagenoriginalhq #maaezcollagenklang #maaezcollagenbysofieyabeauty #sofieyabeauty #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  5  0  9 February, 2020
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITE COFFEE
.
.
Ada beza ke Maaez White Coffee dan Susu Maaez 🤔. Mestilaaa ada..
.
📍Maaez White Coffee fokus untuk mencerahkan kulit seluruh badan. WOW syoknyaaa😆
📍 Bagi sesiapa yang nak cerahkan kulit tapi alahan dengan kolagen, boleh cuba Maaez White Coffee sebab ianya tiada kolagen
📍Tapi, ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak sepenuhnya bawah 6 bulan tidak sesuai minum Maaez White Coffee tau
.
🔥Susu Maaez pulak fokus untuk merawat  masalah kulit
🔥 Sangat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit seperti kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, bersisik, kulit berjerawat dan lain-lain masalah kulit
🔥Ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak,  dan ibu berpantang digalakkan minum Susu Maaez. Baby dapat khasiat, mommy pun dapat 😍
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezaslimurah #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginal #maaezwhitecoffeeborong #maaezwhitecoffeeborongmurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah #maaezwhitecoffeemurahoriginal #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #whitecoffeemaaezmurah
.
💰RM42.00
🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITE COFFEE
    .
    .
    Ada beza ke Maaez White Coffee dan Susu Maaez 🤔. Mestilaaa ada..
    .
    📍Maaez White Coffee fokus untuk mencerahkan kulit seluruh badan. WOW syoknyaaa😆
    📍 Bagi sesiapa yang nak cerahkan kulit tapi alahan dengan kolagen, boleh cuba Maaez White Coffee sebab ianya tiada kolagen
    📍Tapi, ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak sepenuhnya bawah 6 bulan tidak sesuai minum Maaez White Coffee tau
    .
    🔥Susu Maaez pulak fokus untuk merawat masalah kulit
    🔥 Sangat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit seperti kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, bersisik, kulit berjerawat dan lain-lain masalah kulit
    🔥Ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak, dan ibu berpantang digalakkan minum Susu Maaez. Baby dapat khasiat, mommy pun dapat 😍
    .
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezaslimurah #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginal #maaezwhitecoffeeborong #maaezwhitecoffeeborongmurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah #maaezwhitecoffeemurahoriginal #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #whitecoffeemaaezmurah
    .
    💰RM42.00
    🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  6  0  9 February, 2020
  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

Kelebihan susu maaez 👇👇
✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
🌸Gatal-gatal
🌸Ekzema baby
🌸Parut
🌸Luka
🌸Kulit kering
🌸Kulit sensitve
🌸Menambah susu badan
gerenti akan repeat order 🤭

KEBAIKAN SUSU MAAEZ
☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire 
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

    Kelebihan susu maaez 👇👇
    ✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
    ✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
    ✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
    🌸Gatal-gatal
    🌸Ekzema baby
    🌸Parut
    🌸Luka
    🌸Kulit kering
    🌸Kulit sensitve
    🌸Menambah susu badan
    gerenti akan repeat order 🤭

    KEBAIKAN SUSU MAAEZ
    ☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
    ☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
    ☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
    ☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
    ☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
    ☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
    ☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
    ☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
    ☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
    ☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
    ☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
    ☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
    ☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
    ☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
    .
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  5  0  9 February, 2020
  • SUSU MAAEZ MANGGA / ANGGUR **new flavour .
100% ORIGINAL HQ‼️
.
DM ME FOR PRICE🎈
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .

Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
.
Follow backup ig : 
@balqiscosmeticcentre 
@makeupviral89 
@balqisbeautycentre .

2 flavour baru #susumaaez ni maaez mangga n maaez anggur rasa lemak manis,,bahan2 yg berkualiti premium dlm susu maaez ni?? terdiri juga dari makanan sunnah taw: ✔Susu Kambing
✔Sarang Burung Walit
✔Habbatus Sauda
✔Buah Tin
✔Kismis
✔Kurma
✔Delima
✔Biji Aprikot
✔Madu
✔Tomato
✔Zaitun
.
so susu maaez ni sesuai sgt kalau korang ada masalah2 Ruam, Kulit gatal-gatal, Tumit pecah & Alergik, Ekzema, Masalah Kulit
.
#susumaaeznew #susumaaeznewedition #susumaaezperisaanggurmurah #susumaaezperisamanggamurah #susumaaezmanggamurah #susumaaezanggurmurah #susumaaezstrawberimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezaslimurah #susumaaeznewpackmurah #susumaaezlatestpackaging 
#susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaeztermurah #susumaaezperisacoklat #susumaaezperisacoklatmurah #susumaaezperisastrawberimurah #susumaaezperisastrawberi #susumaaezperisaAsli
 #susumaeez
#susumaaezanggur #susumaaezmangga #susumaaezperisaanggur #susumaaezperisamangga #maaezanggurmurah #maaezmanggamurah #maaezwhitecoffee
  • SUSU MAAEZ MANGGA / ANGGUR **new flavour .
    100% ORIGINAL HQ‼️
    .
    DM ME FOR PRICE🎈
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .

    Serious buyer klik link @pilginsengtambahberatbadan wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow backup ig :
    @balqiscosmeticcentre
    @makeupviral89
    @balqisbeautycentre .

    2 flavour baru #susumaaez ni maaez mangga n maaez anggur rasa lemak manis,,bahan2 yg berkualiti premium dlm susu maaez ni?? terdiri juga dari makanan sunnah taw: ✔Susu Kambing
    ✔Sarang Burung Walit
    ✔Habbatus Sauda
    ✔Buah Tin
    ✔Kismis
    ✔Kurma
    ✔Delima
    ✔Biji Aprikot
    ✔Madu
    ✔Tomato
    ✔Zaitun
    .
    so susu maaez ni sesuai sgt kalau korang ada masalah2 Ruam, Kulit gatal-gatal, Tumit pecah & Alergik, Ekzema, Masalah Kulit
    .
    #susumaaeznew #susumaaeznewedition #susumaaezperisaanggurmurah #susumaaezperisamanggamurah #susumaaezmanggamurah #susumaaezanggurmurah #susumaaezstrawberimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezaslimurah #susumaaeznewpackmurah #susumaaezlatestpackaging
    #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaeztermurah #susumaaezperisacoklat #susumaaezperisacoklatmurah #susumaaezperisastrawberimurah #susumaaezperisastrawberi #susumaaezperisaAsli
    #susumaeez
    #susumaaezanggur #susumaaezmangga #susumaaezperisaanggur #susumaaezperisamangga #maaezanggurmurah #maaezmanggamurah #maaezwhitecoffee

  •  5  2  6 September, 2019

Top #susumaaezaslimurah Posts

  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITE COFFEE
.
.
Ada beza ke Maaez White Coffee dan Susu Maaez 🤔. Mestilaaa ada..
.
📍Maaez White Coffee fokus untuk mencerahkan kulit seluruh badan. WOW syoknyaaa😆
📍 Bagi sesiapa yang nak cerahkan kulit tapi alahan dengan kolagen, boleh cuba Maaez White Coffee sebab ianya tiada kolagen
📍Tapi, ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak sepenuhnya bawah 6 bulan tidak sesuai minum Maaez White Coffee tau
.
🔥Susu Maaez pulak fokus untuk merawat  masalah kulit
🔥 Sangat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit seperti kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, bersisik, kulit berjerawat dan lain-lain masalah kulit
🔥Ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak,  dan ibu berpantang digalakkan minum Susu Maaez. Baby dapat khasiat, mommy pun dapat 😍
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezaslimurah #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginal #maaezwhitecoffeeborong #maaezwhitecoffeeborongmurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah #maaezwhitecoffeemurahoriginal #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #whitecoffeemaaezmurah
.
💰RM42.00
🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITE COFFEE
    .
    .
    Ada beza ke Maaez White Coffee dan Susu Maaez 🤔. Mestilaaa ada..
    .
    📍Maaez White Coffee fokus untuk mencerahkan kulit seluruh badan. WOW syoknyaaa😆
    📍 Bagi sesiapa yang nak cerahkan kulit tapi alahan dengan kolagen, boleh cuba Maaez White Coffee sebab ianya tiada kolagen
    📍Tapi, ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak sepenuhnya bawah 6 bulan tidak sesuai minum Maaez White Coffee tau
    .
    🔥Susu Maaez pulak fokus untuk merawat masalah kulit
    🔥 Sangat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit seperti kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, bersisik, kulit berjerawat dan lain-lain masalah kulit
    🔥Ibu mengandung, ibu yang menyusukan anak, dan ibu berpantang digalakkan minum Susu Maaez. Baby dapat khasiat, mommy pun dapat 😍
    .
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezaslimurah #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginal #maaezwhitecoffeeborong #maaezwhitecoffeeborongmurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah #maaezwhitecoffeemurahoriginal #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #whitecoffeemaaezmurah
    .
    💰RM42.00
    🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  6  0  9 February, 2020
  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

Kelebihan susu maaez 👇👇
✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
🌸Gatal-gatal
🌸Ekzema baby
🌸Parut
🌸Luka
🌸Kulit kering
🌸Kulit sensitve
🌸Menambah susu badan
gerenti akan repeat order 🤭

KEBAIKAN SUSU MAAEZ
☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
.
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire 
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : SUSU MAAEZ ( perisa Anggur / perisa Mangga)

    Kelebihan susu maaez 👇👇
    ✔ Gabungan susu kambing + sarang burung walid + makanan sunnah
    ✔ Susu maez juga sesuai diminum ibu yang sedang mengandung, bukan setakat baby dalam perut dapat khasiat tapi si ibu juga dapat manfaat yang sama. Bagussss kan susu maez ni.
    ✔ SUSU MAAEZ SUSU UNTUK SESIAPA YG ADA MASALAH KULIT SEPERTI:
    🌸Gatal-gatal
    🌸Ekzema baby
    🌸Parut
    🌸Luka
    🌸Kulit kering
    🌸Kulit sensitve
    🌸Menambah susu badan
    gerenti akan repeat order 🤭

    KEBAIKAN SUSU MAAEZ
    ☘ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ.
    ☘ Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit
    ☘ Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit
    ☘ Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar
    ☘ Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
    ☘ Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
    ☘ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
    ☘ Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
    ☘ Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
    ☘ Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu.
    ☘ Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin.
    ☘ Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh.
    ☘ Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu.
    ☘ Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & ibu menyusu.
    .
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #followtofollowback #followforfollowback #susumaaezanggur #susumaaezanggurmurah #susumaaezmangga #susumaaezmanggamurah
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  5  0  9 February, 2020
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ COLLAGEN
.
.
5 KELEBIHAN MAAEZ COLLAGEN
- Dapat cerahkan kulit dengan hanya 1 kotak sahaja
- Dapat melembutkan kulit muka
- Dapat mengurangkan jerawat - Dapat mengawal kulit berminyak
- Dapat menghilangkan parut jerawat
.
Very recommended. Korang memang wajib try Maaez Collagen. Sangat sesuai bagi yang ada masalah kulit. Maaez Collagen konfem dapat bantu.
.
.
11 BAHAN TERBAIK MAAEZ COLLAGEN
💠Marine Collagen
💠Grape Extract
💠Argan Extract
💠Vitamin C
💠Pine Bark Extract
💠Hyaluronic Acid(HA)
💠Astazanthine
💠Pearl Extract
💠Glutathione
💠Yogurt
💠Lcystein
.
.
Dont forget to grab yours too !

#maaezcollagen #maaezcollagenmurah #maaezcollagenoriginal #maaezcollagenoriginalhq #maaezcollagenklang #maaezcollagenbysofieyabeauty #sofieyabeauty #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ COLLAGEN
    .
    .
    5 KELEBIHAN MAAEZ COLLAGEN
    - Dapat cerahkan kulit dengan hanya 1 kotak sahaja
    - Dapat melembutkan kulit muka
    - Dapat mengurangkan jerawat - Dapat mengawal kulit berminyak
    - Dapat menghilangkan parut jerawat
    .
    Very recommended. Korang memang wajib try Maaez Collagen. Sangat sesuai bagi yang ada masalah kulit. Maaez Collagen konfem dapat bantu.
    .
    .
    11 BAHAN TERBAIK MAAEZ COLLAGEN
    💠Marine Collagen
    💠Grape Extract
    💠Argan Extract
    💠Vitamin C
    💠Pine Bark Extract
    💠Hyaluronic Acid(HA)
    💠Astazanthine
    💠Pearl Extract
    💠Glutathione
    💠Yogurt
    💠Lcystein
    .
    .
    Dont forget to grab yours too !

    #maaezcollagen #maaezcollagenmurah #maaezcollagenoriginal #maaezcollagenoriginalhq #maaezcollagenklang #maaezcollagenbysofieyabeauty #sofieyabeauty #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  5  0  9 February, 2020
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITENING SOAP
.
.
Kebaikan Maaez Whitening Soap 🧼
👉🏻 Membantu mencerahkan dan menyerikan kulit yang kusam
👉🏻 Menganjalkan dan melembutkan kulit
👉🏻 Mengurangkan kotoran daki di badan terutamanya di leher
👉🏻 Mengurangkan masalah bau badan
👉🏻 Membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan
👉🏻 Menyingkirkan sel mati
👉🏻 Mencerahkan bahagian yang gelap seperti ketiak dan celah peha

#maaezwhiteningsoap #maaezwhiteningsoapmurah #maaezwhiteningsoaporiginal #sabunmaaez #sabunmaaezmurah #sabunmaaezori #maaezcollagen #maaezcollagenmurah
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah
.
💰RM42.00
🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
.
Grab yours now!!! 💃🏼
Whatsapp me at 013-5269766
Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • SOFIEYA BEAUTY : MAAEZ WHITENING SOAP
    .
    .
    Kebaikan Maaez Whitening Soap 🧼
    👉🏻 Membantu mencerahkan dan menyerikan kulit yang kusam
    👉🏻 Menganjalkan dan melembutkan kulit
    👉🏻 Mengurangkan kotoran daki di badan terutamanya di leher
    👉🏻 Mengurangkan masalah bau badan
    👉🏻 Membantu mengatasi masalah jerawat di belakang badan
    👉🏻 Menyingkirkan sel mati
    👉🏻 Mencerahkan bahagian yang gelap seperti ketiak dan celah peha

    #maaezwhiteningsoap #maaezwhiteningsoapmurah #maaezwhiteningsoaporiginal #sabunmaaez #sabunmaaezmurah #sabunmaaezori #maaezcollagen #maaezcollagenmurah
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezoriginalmurah #susumaaezborong #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezterbaik #susumaaezbelleza #susumaaezcoklat #susumaaezstrawberry #susumaaezstrawberi #susumaaezoriginalborong #susumaaezasli #susumaaezaslimurah #susumaaezcoklatmurah #susumaaezstrawberrymurah #susumaaezori #susumaaezmurahoriginal #susumaaezcoklatoriginal #maaezwhitecoffee #maaezwhitecoffeemurah #maaezwhitecoffeeoriginalmurah
    .
    💰RM42.00
    🚚 tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju courier service)
    .
    Grab yours now!!! 💃🏼
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click 👉🏻 wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  4  0  9 February, 2020