#susulazz Instagram Photos & Videos

susulazz - 3.3k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.6
average likes

Latest #susulazz Posts

  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
.
.
Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
.
❤Kulit putih 10x ganda .
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
❤Mehilangkan parut lama .
❤Mengecilkan liang roma terbuka .
❤Merawat kulit dari dalam .
❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
❤Kulit gebu, lembap & pink
❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#maaezcollagen #susumaaez
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
#maduajaibturkey
#maaezwhitecoffee 
#tudungbawal
.
.
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
    .
    .
    Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
    .
    ❤Kulit putih 10x ganda .
    ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    ❤Mehilangkan parut lama .
    ❤Mengecilkan liang roma terbuka .
    ❤Merawat kulit dari dalam .
    ❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
    ❤Kulit gebu, lembap & pink
    ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
    ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
    ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    ❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #maaezcollagen #susumaaez
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    #maduajaibturkey
    #maaezwhitecoffee
    #tudungbawal
    .
    .

  •  3  0  21 hours ago
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
.
.
Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
.
❤Kulit putih 10x ganda .
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
❤Mehilangkan parut lama .
❤Mengecilkan liang roma terbuka .
❤Merawat kulit dari dalam .
❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
❤Kulit gebu, lembap & pink
❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#maaezcollagen #susumaaez
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
#maduajaibturkey
#maaezwhitecoffee 
#tudungbawal
.
.
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
    .
    .
    Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
    .
    ❤Kulit putih 10x ganda .
    ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    ❤Mehilangkan parut lama .
    ❤Mengecilkan liang roma terbuka .
    ❤Merawat kulit dari dalam .
    ❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
    ❤Kulit gebu, lembap & pink
    ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
    ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
    ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    ❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #maaezcollagen #susumaaez
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    #maduajaibturkey
    #maaezwhitecoffee
    #tudungbawal
    .
    .

  •  3  0  21 hours ago
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
.
.
Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
.
❤Kulit putih 10x ganda .
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
❤Mehilangkan parut lama .
❤Mengecilkan liang roma terbuka .
❤Merawat kulit dari dalam .
❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
❤Kulit gebu, lembap & pink
❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#maaezcollagen #susumaaez
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
#maduajaibturkey
#maaezwhitecoffee 
#tudungbawal
.
.
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
    .
    .
    Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
    .
    ❤Kulit putih 10x ganda .
    ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    ❤Mehilangkan parut lama .
    ❤Mengecilkan liang roma terbuka .
    ❤Merawat kulit dari dalam .
    ❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
    ❤Kulit gebu, lembap & pink
    ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
    ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
    ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    ❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #maaezcollagen #susumaaez
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    #maduajaibturkey
    #maaezwhitecoffee
    #tudungbawal
    .
    .

  •  3  0  21 hours ago
  • utk segar badan kita minum kopi ratu #jrm semalam minum alhamdulillah tak rasa penat cergas je badan buat kerja..dah lama stop sbb dokt tak bg minum..start semula laa sebb kita tau condition bdn kita camne kan... selain tu kita juga minum #lazzcafe selangseli la berdua ni...hihihi.. saya jual produk #susulazz je tau #jrm cuma pakai utk diri sendiri je bermula masa lepas bersalin sizer ritu.. produk #bonda memang terbaiklaa..
  • utk segar badan kita minum kopi ratu #jrm semalam minum alhamdulillah tak rasa penat cergas je badan buat kerja..dah lama stop sbb dokt tak bg minum..start semula laa sebb kita tau condition bdn kita camne kan... selain tu kita juga minum #lazzcafe selangseli la berdua ni...hihihi.. saya jual produk #susulazz je tau #jrm cuma pakai utk diri sendiri je bermula masa lepas bersalin sizer ritu.. produk #bonda memang terbaiklaa..

  •  1  0  8 August, 2020
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
@booster_whitenings
.
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE RM95 tak termasuk postage.
.
💋PROMO PRICE.
✅1 BOTOL ➡RM74sm RM79ss.
✅2 BOTOL➡RM129sm RM136ss.
(📮Harga dah termasuk postage)
.
.
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
.
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    @booster_whitenings
    .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE RM95 tak termasuk postage.
    .
    💋PROMO PRICE.
    ✅1 BOTOL ➡RM74sm RM79ss.
    ✅2 BOTOL➡RM129sm RM136ss.
    (📮Harga dah termasuk postage)
    .
    .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .
    .

  •  2  0  7 August, 2020
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
@booster_whitenings
.
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE RM95 tak termasuk postage.
.
💋PROMO PRICE.
✅1 BOTOL ➡RM74sm RM79ss.
✅2 BOTOL➡RM129sm RM136ss.
(📮Harga dah termasuk postage)
.
.
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
.
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    @booster_whitenings
    .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE RM95 tak termasuk postage.
    .
    💋PROMO PRICE.
    ✅1 BOTOL ➡RM74sm RM79ss.
    ✅2 BOTOL➡RM129sm RM136ss.
    (📮Harga dah termasuk postage)
    .
    .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .
    .

  •  2  0  7 August, 2020
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓 
7X LEBIH KESAN !!
.
@booster_whitenings
.
KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
✅ Merawat masalah kulit kusam .
✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
✅ Boleh mengenyang kan .
✅ Mengatasi masalah kulit kering .
✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
✅ Melembap & menganjalkan kulit .
✅ Mengurangkan jeragat .
✅Merawat eczema .
✅Melencarkan haid .
✅Memberi tenaga .
✅Tona kulit jadi sekata .
✅Menghilangkan parut .
✅Mengurangkan eyebag .
✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
.
❌NORMAL PRICE RM95 tak termasuk postage.
.
💋PROMO PRICE.
✅1 BOTOL ➡RM74sm RM79ss.
✅2 BOTOL➡RM129sm RM136ss.
(📮Harga dah termasuk postage)
.
.
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
.
  • BW SUSU STRAWBERRY 🍓
    7X LEBIH KESAN !!
    .
    @booster_whitenings
    .
    KEBAIKAN BW SUSU STRAWBERRY 🍓 ✅ Mencerahkan kulit 7X ganda .
    ✅ Merawat masalah kulit kusam .
    ✅ Mengecutkan jerawat dengan cepat .
    ✅ Boleh mengenyang kan .
    ✅ Mengatasi masalah kulit kering .
    ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak
    ✅ Melembap & menganjalkan kulit .
    ✅ Mengurangkan jeragat .
    ✅Merawat eczema .
    ✅Melencarkan haid .
    ✅Memberi tenaga .
    ✅Tona kulit jadi sekata .
    ✅Menghilangkan parut .
    ✅Mengurangkan eyebag .
    ✅Menghilangkan oilseed (kolestrol bawah mata) .
    ✅ Menghilangkan garis halus bawah mata, muka & kulit kendur .
    ✅ Mengurangkan blackhead & whitehead . .
    🍓1 BOTOL TAHAN 1-2 BULAN PENGUNAAN🍓
    .
    ❌NORMAL PRICE RM95 tak termasuk postage.
    .
    💋PROMO PRICE.
    ✅1 BOTOL ➡RM74sm RM79ss.
    ✅2 BOTOL➡RM129sm RM136ss.
    (📮Harga dah termasuk postage)
    .
    .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .
    .

  •  6  0  7 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  3  0  7 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  2  0  7 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  5  1  7 August, 2020
  • LAZZ SUSU KAMBING KURMA
LAZZ KURMA.
.
1 KOTAK RM45.00
#FreeDelivery
#KamiHantarWalau1Kotak
.
Kami hantar kepada Anda,
Skuad Mesra Lazz,
📱01156234669
.
Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
.
Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
.
#SkuadMesraLazz
#Lazz_01156234669
#LazzFreeDelivery
#LazzFreeCOD
#LazzDelivery1Malaysia
#LazzCOD1Malaysia
..
#Lazz
#SusuLazz
#SusuKambing
#lazzSusuKambing
..
#LazzKepong
#LazzBatu
#LazzWangsa Maju
#LazzSegambut
#LazzSetiawangsa
#LazzTitiwangsa
#LazzBukit Bintang
#LazzLembah Pantai
#LazzSeputeh
#LazzCheras
#LazzCheras Selatan
#LazzSerdang
#LazzKinrara
#LazzSri Petaling
#LazzMid Valley
#LazzBangsar
#LazzBandar Tun Razak
#LazzAmpang
#LazzPandan Indah
  • LAZZ SUSU KAMBING KURMA
    LAZZ KURMA.
    .
    1 KOTAK RM45.00
    #FreeDelivery
    #KamiHantarWalau1Kotak
    .
    Kami hantar kepada Anda,
    Skuad Mesra Lazz,
    📱01156234669
    .
    Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
    .
    Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
    .
    #SkuadMesraLazz
    #Lazz_01156234669
    #LazzFreeDelivery
    #LazzFreeCOD
    #LazzDelivery1Malaysia
    #LazzCOD1Malaysia
    ..
    #Lazz
    #SusuLazz
    #SusuKambing
    #lazzSusuKambing
    ..
    #LazzKepong
    #LazzBatu
    #LazzWangsa Maju
    #LazzSegambut
    #LazzSetiawangsa
    #LazzTitiwangsa
    #LazzBukit Bintang
    #LazzLembah Pantai
    #LazzSeputeh
    #LazzCheras
    #LazzCheras Selatan
    #LazzSerdang
    #LazzKinrara
    #LazzSri Petaling
    #LazzMid Valley
    #LazzBangsar
    #LazzBandar Tun Razak
    #LazzAmpang
    #LazzPandan Indah

  •  2  0  4 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
.
.
Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
.
❤Kulit putih 10x ganda .
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
❤Mehilangkan parut lama .
❤Mengecilkan liang roma terbuka .
❤Merawat kulit dari dalam .
❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
❤Kulit gebu, lembap & pink
❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#maaezcollagen #susumaaez
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
#maduajaibturkey
#maaezwhitecoffee 
#tudungbawal
.
.
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
    .
    .
    Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
    .
    ❤Kulit putih 10x ganda .
    ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    ❤Mehilangkan parut lama .
    ❤Mengecilkan liang roma terbuka .
    ❤Merawat kulit dari dalam .
    ❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
    ❤Kulit gebu, lembap & pink
    ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
    ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
    ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    ❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #maaezcollagen #susumaaez
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    #maduajaibturkey
    #maaezwhitecoffee
    #tudungbawal
    .
    .

  •  1  0  4 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
.
.
Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
.
❤Kulit putih 10x ganda .
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
❤Mehilangkan parut lama .
❤Mengecilkan liang roma terbuka .
❤Merawat kulit dari dalam .
❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
❤Kulit gebu, lembap & pink
❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#maaezcollagen #susumaaez
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
#maduajaibturkey
#maaezwhitecoffee 
#tudungbawal
.
.
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
    .
    .
    Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
    .
    ❤Kulit putih 10x ganda .
    ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    ❤Mehilangkan parut lama .
    ❤Mengecilkan liang roma terbuka .
    ❤Merawat kulit dari dalam .
    ❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
    ❤Kulit gebu, lembap & pink
    ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
    ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
    ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    ❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #maaezcollagen #susumaaez
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    #maduajaibturkey
    #maaezwhitecoffee
    #tudungbawal
    .
    .

  •  4  0  4 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
.
.
Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
.
❤Kulit putih 10x ganda .
❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
❤Mehilangkan parut lama .
❤Mengecilkan liang roma terbuka .
❤Merawat kulit dari dalam .
❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
❤Kulit gebu, lembap & pink
❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#maaezcollagen #susumaaez
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
#maduajaibturkey
#maaezwhitecoffee 
#tudungbawal
.
.
  • BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍
    .
    .
    Jom cantik dgn BW PREMIUM SUPPLIMENT😘
    .
    ❤Kulit putih 10x ganda .
    ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
    ❤Mehilangkan parut lama .
    ❤Mengecilkan liang roma terbuka .
    ❤Merawat kulit dari dalam .
    ❤Mengecutkan JERAWAT ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn
    ❤Kulit gebu, lembap & pink
    ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
    ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
    ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
    ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
    ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
    ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
    ❤Boleh mencegah penyakit cencer . 🌸perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
    1box untuk sebulan.
    .
    🔺Normal Price - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad) *postage add Rm8sm Rm13ss .
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #maaezcollagen #susumaaez
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    #maduajaibturkey
    #maaezwhitecoffee
    #tudungbawal
    .
    .

  •  1  0  4 August, 2020
  • Terima Kasih kerana memilih Lazz Susu Kambing. ♥️

Kali kedua repeat order. Penghantaran disempurnakan oleh Skuad Mesra Lazz, @lazzsusukambing_deliveryteammk 
.
Penghantaran ke kawasan anda, 
Hubungi Skuad Mesra Lazz
📱01156234669
.
Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
.
Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
.
#SkuadMesraLazz
#Lazz_01156234669
#LazzFreeDelivery
#LazzFreeCOD
#LazzDelivery1Malaysia
..
#LazzDirectHQ
#LazzHargaBorong
#LazzPakejJimat
#LazzTebusHologram
..
#LazzGombak
#LazzPetaling
#LazzDamansara
#LazzKepong
#LazzRawang
#LazzSungai Buloh
#LazzSubang Bestari
#LazzShah Alam
#LazzKlang
#LazzHuluLangat
#LazzSepang
#LazzSeriKembangan 
#LazzBangi
#LazzKualaLangat
#LazzHuluSelangor
#LazzKualaSelangor
#LazzSabakBernam
.
#Lazz
#SusuLazz
#LazzSusuKambing
#LazzCOD1Malaysia
  • Terima Kasih kerana memilih Lazz Susu Kambing. ♥️

    Kali kedua repeat order. Penghantaran disempurnakan oleh Skuad Mesra Lazz, @lazzsusukambing_deliveryteammk
    .
    Penghantaran ke kawasan anda,
    Hubungi Skuad Mesra Lazz
    📱01156234669
    .
    Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
    .
    Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
    .
    #SkuadMesraLazz
    #Lazz_01156234669
    #LazzFreeDelivery
    #LazzFreeCOD
    #LazzDelivery1Malaysia
    ..
    #LazzDirectHQ
    #LazzHargaBorong
    #LazzPakejJimat
    #LazzTebusHologram
    ..
    #LazzGombak
    #LazzPetaling
    #LazzDamansara
    #LazzKepong
    #LazzRawang
    #LazzSungai Buloh
    #LazzSubang Bestari
    #LazzShah Alam
    #LazzKlang
    #LazzHuluLangat
    #LazzSepang
    #LazzSeriKembangan
    #LazzBangi
    #LazzKualaLangat
    #LazzHuluSelangor
    #LazzKualaSelangor
    #LazzSabakBernam
    .
    #Lazz
    #SusuLazz
    #LazzSusuKambing
    #LazzCOD1Malaysia

  •  2  0  3 August, 2020
  • 3 Kotak Lazz Asli menjadi pilihan. Penghantatan dijayakan oleh Skuad Mesra Lazz @lazzakwan.

Untuk Penghantaran ke kawasan anda,
Hububgi Skuad Mesra Lazz
📱01156234669
.
Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
.
Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
.
#SkuadMesraLazz
#Lazz_01156234669
#LazzFreeDelivery
#LazzFreeCOD
#LazzDelivery1Malaysia
#LazzCOD1Malaysia
..
#Lazz
#SusuLazz
#SusuKurma
#LazzKurma
#SusuKambing
#lazzSusuKambing
..
#LazzKepong
#LazzBatu
#LazzWangsa Maju
#LazzSegambut
#LazzSetiawangsa
#LazzTitiwangsa
#LazzBukit Bintang
#LazzLembah Pantai
#LazzSeputeh
#LazzCheras
#LazzCheras Selatan
#LazzSerdang
#LazzKinrara
#LazzSri Petaling
#LazzMid Valley
#LazzBangsar
#LazzBandar Tun Razak
#LazzAmpang
#LazzPandan Indah
  • 3 Kotak Lazz Asli menjadi pilihan. Penghantatan dijayakan oleh Skuad Mesra Lazz @lazzakwan.

    Untuk Penghantaran ke kawasan anda,
    Hububgi Skuad Mesra Lazz
    📱01156234669
    .
    Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
    .
    Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
    .
    #SkuadMesraLazz
    #Lazz_01156234669
    #LazzFreeDelivery
    #LazzFreeCOD
    #LazzDelivery1Malaysia
    #LazzCOD1Malaysia
    ..
    #Lazz
    #SusuLazz
    #SusuKurma
    #LazzKurma
    #SusuKambing
    #lazzSusuKambing
    ..
    #LazzKepong
    #LazzBatu
    #LazzWangsa Maju
    #LazzSegambut
    #LazzSetiawangsa
    #LazzTitiwangsa
    #LazzBukit Bintang
    #LazzLembah Pantai
    #LazzSeputeh
    #LazzCheras
    #LazzCheras Selatan
    #LazzSerdang
    #LazzKinrara
    #LazzSri Petaling
    #LazzMid Valley
    #LazzBangsar
    #LazzBandar Tun Razak
    #LazzAmpang
    #LazzPandan Indah

  •  2  0  3 August, 2020
  • Panduan Cara Ambilan Lazz Susu Kambing bagi tujuan untuk Ikhtiar Hamil 

1) Disyorkan untuk diambil oleh kedua-dua suami dan isteri sebagai pemilihan pemakanan kaya khasiat.

2) Lazz susu kambing mengandungi selenium semulajadi, ia membantu mencegah ketidaksuburan, malah kambing itu sendiri merupakan haiwan yang subur dan 'beranak' hampir setiap tahun. jadi, pengambilan susu kambing kurma ini menjadi salah satu ikhtiar yang masyhur dikalangan masyarakat arab sebagai usaha untuk meningkatkan kesuburan.

3) Lakukan pemeriksaan pakar sekiranya tidak berjaya hamil setelah berusaha selama setahun.

4) Kenalpasti tarikh subur wanita (dalam satu kitar haid, hanya 1-2 hari sahaja ovulasi berlaku dan tinggi peluang untuk hamil.) - kaedah kenalpasti tarikh subur boleh dilakukan secara menggunakan OPK, atau mengenalpasti suhu badan (37.5), atau memeriksa discaj 'egg white', atau menggunakan aplikasi 'Period Calender' untuk kiraan hari subur. 

5) Amalkan gaya hidup sihat dan elakkan stress kerana, stress boleh mengundang hormon menguncup rahim yang boleh beri kesan terhadap kesuburan. 

6) Amalkan Set Sejoli sebagai ambilan sarapan sihat untuk memberi tenaga dan membekalkan khasiat harian. 

7) Jika malam anda tidak mengambil makanan berat, anda boleh minum 1 cawan lagi Lazz pada waktu malam. 

8)Kurangkan ambilan pemakanan yang tidak sihat, rujuk gambar. 

Kami ingin berkongsi maklumbalas pelanggan Lazz yang telah berjaya hamil setelah mengamalkan set Sejoli Lazz.

#susulazz #lazzmelaka #lazzsusukambingmelaka
  • Panduan Cara Ambilan Lazz Susu Kambing bagi tujuan untuk Ikhtiar Hamil

    1) Disyorkan untuk diambil oleh kedua-dua suami dan isteri sebagai pemilihan pemakanan kaya khasiat.

    2) Lazz susu kambing mengandungi selenium semulajadi, ia membantu mencegah ketidaksuburan, malah kambing itu sendiri merupakan haiwan yang subur dan 'beranak' hampir setiap tahun. jadi, pengambilan susu kambing kurma ini menjadi salah satu ikhtiar yang masyhur dikalangan masyarakat arab sebagai usaha untuk meningkatkan kesuburan.

    3) Lakukan pemeriksaan pakar sekiranya tidak berjaya hamil setelah berusaha selama setahun.

    4) Kenalpasti tarikh subur wanita (dalam satu kitar haid, hanya 1-2 hari sahaja ovulasi berlaku dan tinggi peluang untuk hamil.) - kaedah kenalpasti tarikh subur boleh dilakukan secara menggunakan OPK, atau mengenalpasti suhu badan (37.5), atau memeriksa discaj 'egg white', atau menggunakan aplikasi 'Period Calender' untuk kiraan hari subur.

    5) Amalkan gaya hidup sihat dan elakkan stress kerana, stress boleh mengundang hormon menguncup rahim yang boleh beri kesan terhadap kesuburan.

    6) Amalkan Set Sejoli sebagai ambilan sarapan sihat untuk memberi tenaga dan membekalkan khasiat harian.

    7) Jika malam anda tidak mengambil makanan berat, anda boleh minum 1 cawan lagi Lazz pada waktu malam.

    8)Kurangkan ambilan pemakanan yang tidak sihat, rujuk gambar.

    Kami ingin berkongsi maklumbalas pelanggan Lazz yang telah berjaya hamil setelah mengamalkan set Sejoli Lazz.

    #susulazz #lazzmelaka #lazzsusukambingmelaka

  •  1  0  3 August, 2020
  • .
Salam AidilAdha. ♥️

Ikhlas dari,
Skuad Mesra Lazz
📱0135013650
.
Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
.
Hanya nyatakan lokasi.  Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
.
#SkuadMesraLazz
#Lazz_01156234669
#LazzFreeDelivery
#LazzFreeCOD
#LazzDelivery1Malaysia
#LazzCOD1Malaysia
..
#Lazz
#SusuLazz
#SusuKurma
#LazzKurma
#SusuKambing
#lazzSusuKambing
..
#LazzKepong
#LazzBatu
#LazzWangsa Maju
#LazzSegambut
#LazzSetiawangsa
#LazzTitiwangsa
#LazzBukit Bintang
#LazzLembah Pantai
#LazzSeputeh
#LazzCheras
#LazzCheras Selatan
#LazzSerdang
#LazzKinrara
#LazzSri Petaling
#LazzMid Valley
#LazzBangsar
#LazzBandar Tun Razak
#LazzAmpang
#LazzPandan Indah
  • .
    Salam AidilAdha. ♥️

    Ikhlas dari,
    Skuad Mesra Lazz
    📱0135013650
    .
    Skuad Mesra Lazz merupakan 1 pasukan yang berhubung di Seluruh Malaysia. Kami menyediakan khidmat penghantaran Lazz Susu Kambing ke Seluruh Negara.
    .
    Hanya nyatakan lokasi. Lazz Susu Kambing dihantar terus kepada anda.
    .
    #SkuadMesraLazz
    #Lazz_01156234669
    #LazzFreeDelivery
    #LazzFreeCOD
    #LazzDelivery1Malaysia
    #LazzCOD1Malaysia
    ..
    #Lazz
    #SusuLazz
    #SusuKurma
    #LazzKurma
    #SusuKambing
    #lazzSusuKambing
    ..
    #LazzKepong
    #LazzBatu
    #LazzWangsa Maju
    #LazzSegambut
    #LazzSetiawangsa
    #LazzTitiwangsa
    #LazzBukit Bintang
    #LazzLembah Pantai
    #LazzSeputeh
    #LazzCheras
    #LazzCheras Selatan
    #LazzSerdang
    #LazzKinrara
    #LazzSri Petaling
    #LazzMid Valley
    #LazzBangsar
    #LazzBandar Tun Razak
    #LazzAmpang
    #LazzPandan Indah

  •  2  0  2 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  6  0  1 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  8  0  1 August, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  9  2  30 July, 2020

Top #susulazz Posts

  • Tazabarrr nak jumpa setok tak lama je lagi. Dengar cite ramai dah tak tahan nak rasa coklat hazelnut ni. Kita guna coklat yang mewah dan diadunkan dengan kacang hazelnut uii. 

Memang nikmat gilaa rasa dia. Tu yang unik, bagus pulak untuk merawat masalah kulit. Susu kambing kan memang kaya dengan khasiat. 

Yang takleh minum susu boleh la try perisa baru sebijik air rasa macam air setabak. Aduhhh teringat ingat dah. Rasa macam kena jampi dah rasanyaaa. So yummeh 🤤
  • Tazabarrr nak jumpa setok tak lama je lagi. Dengar cite ramai dah tak tahan nak rasa coklat hazelnut ni. Kita guna coklat yang mewah dan diadunkan dengan kacang hazelnut uii.

    Memang nikmat gilaa rasa dia. Tu yang unik, bagus pulak untuk merawat masalah kulit. Susu kambing kan memang kaya dengan khasiat.

    Yang takleh minum susu boleh la try perisa baru sebijik air rasa macam air setabak. Aduhhh teringat ingat dah. Rasa macam kena jampi dah rasanyaaa. So yummeh 🤤

  •  7  1  20 July, 2020
  • Alhamdulillah. Lazz Susu Kambing selamat sampai kepada #LazzLover.

Terima Kasih Puan Norliana kerana memilih penghantaran melalui Pos oleh Lazz2Delivery.

Kami tawarkan:-
📌 Pakej Jimat 📌 Hadiah Percuma 📌 Bungkusan kemas 📌 Penghantaran Pantas 📌 Penghantaran Percuma 📌 Khidmat Kumpul dan tebus Hologram 📌 Khidmat nasihat sebelum dan selepas belian .
.
Lazz2Delivery,
📱0135013650.
Klik bio untuk whatsapp
.
#Lazz
#Lazz2Delivery
#LazzSusuKambing

#FreePos
#ReadyStok
#DirectHq
#FastDelivery
#PostEveryday

#KonsultanLazz
#SeniorKonsultanLazz

#lazzKualaLumpur
#LazzSelangor
#LazzSabah
#LazzSarawak
#LazzJohor
#LazzMelaka
#LazzPahang
#LazzTerengganu
#LazzMelaka
#LazzKedah
#LazzPerlis
#LazzPulaiPinang
#LazzPerak

#LazzMurah
#LazzOri
#LazzTrusted
#SusuLazz
#SusuKurma
#LazzKurma
  • Alhamdulillah. Lazz Susu Kambing selamat sampai kepada #LazzLover.

    Terima Kasih Puan Norliana kerana memilih penghantaran melalui Pos oleh Lazz2Delivery.

    Kami tawarkan:-
    📌 Pakej Jimat 📌 Hadiah Percuma 📌 Bungkusan kemas 📌 Penghantaran Pantas 📌 Penghantaran Percuma 📌 Khidmat Kumpul dan tebus Hologram 📌 Khidmat nasihat sebelum dan selepas belian .
    .
    Lazz2Delivery,
    📱0135013650.
    Klik bio untuk whatsapp
    .
    #Lazz
    #Lazz2Delivery
    #LazzSusuKambing

    #FreePos
    #ReadyStok
    #DirectHq
    #FastDelivery
    #PostEveryday

    #KonsultanLazz
    #SeniorKonsultanLazz

    #lazzKualaLumpur
    #LazzSelangor
    #LazzSabah
    #LazzSarawak
    #LazzJohor
    #LazzMelaka
    #LazzPahang
    #LazzTerengganu
    #LazzMelaka
    #LazzKedah
    #LazzPerlis
    #LazzPulaiPinang
    #LazzPerak

    #LazzMurah
    #LazzOri
    #LazzTrusted
    #SusuLazz
    #SusuKurma
    #LazzKurma

  •  6  0  11 May, 2020
  • READY STOK LAZZ KURMA.
.
Lazz Susu Kambing Kurma adalah kombinasi Susu Kambing  Organik dan Ekstrak Kurma hitam
.
.
1 Kotak RM45.00

PAKEJ JIMAT

3 Kotak RM126.00
(Sekotak RM42.00)

6 Kotak RM228.00
(Sekotak RM38.00)

12 Kotak RM432.00
(Sekotak RM36.00Ready Stok!
5 Perisa Lazz Susu Kambing
.
.
Lazz2Delivery,
0135013650,
Pos ke Seluruh Malaysia
.
#Lazz2Delivery
#byLazz2Delivery
.
.
#Lazz
#SusuLazz
#SusuKurma
#LazzKurma
#SusuKambing
#lazzSusuKambing
.
#LazzKepong
#LazzBatu
#LazzWangsa Maju
#LazzSegambut
#LazzSetiawangsa
#LazzTitiwangsa
#LazzBukit Bintang
#LazzLembah Pantai
#LazzSeputeh
#LazzCheras
#LazzCheras Selatan
#LazzSerdang
#LazzKinrara
#LazzSri Petaling
#LazzMid Valley
#LazzBangsar
#LazzBandar Tun Razak
#LazzAmpang
#LazzPandan Indah
  • READY STOK LAZZ KURMA.
    .
    Lazz Susu Kambing Kurma adalah kombinasi Susu Kambing Organik dan Ekstrak Kurma hitam
    .
    .
    1 Kotak RM45.00

    PAKEJ JIMAT

    3 Kotak RM126.00
    (Sekotak RM42.00)

    6 Kotak RM228.00
    (Sekotak RM38.00)

    12 Kotak RM432.00
    (Sekotak RM36.00Ready Stok!
    5 Perisa Lazz Susu Kambing
    .
    .
    Lazz2Delivery,
    0135013650,
    Pos ke Seluruh Malaysia
    .
    #Lazz2Delivery
    #byLazz2Delivery
    .
    .
    #Lazz
    #SusuLazz
    #SusuKurma
    #LazzKurma
    #SusuKambing
    #lazzSusuKambing
    .
    #LazzKepong
    #LazzBatu
    #LazzWangsa Maju
    #LazzSegambut
    #LazzSetiawangsa
    #LazzTitiwangsa
    #LazzBukit Bintang
    #LazzLembah Pantai
    #LazzSeputeh
    #LazzCheras
    #LazzCheras Selatan
    #LazzSerdang
    #LazzKinrara
    #LazzSri Petaling
    #LazzMid Valley
    #LazzBangsar
    #LazzBandar Tun Razak
    #LazzAmpang
    #LazzPandan Indah

  •  3  0  25 April, 2020
  • Lazz untuk anak. 
Ada 4 perisa Lazz Susu kambing yang sesuai untuk anak, ibu boleh pilih Lazz Asli, Lazz Kurma, Lazz Choco atau Lazz Strawberi. 
Selakn dari diminum terus. Boleg juga dicampurkan dalam makanan pejal anak. 
Pasti berselera. So yummy!

Sedap. Yang paling penting, khasiat Susu kambing Organik tu sampai kepada anak. Ibu-ibunkan keeatif. Banyak lagi idea saya boleh kongsikan. Boleh hubungi saya. 🥰 📌 Pakej Jimat
📌 Hadiah Percuma
📌 Bungkusan kemas
📌 Penghantaran Pantas
📌 Penghantaran Percuma
📌 Khidmat Kumpul dan tebus Hologram
📌 Khidmat nasihat sebelum dan selepas belian .
.
Lazz2Delivery,
📱0135013650.
Klik bio untuk whatsapp
.
#Lazz
#Lazz2Delivery
#LazzSusuKambing

#FreePos
#ReadyStok
#DirectHq
#FastDelivery
#PostEveryday

#KonsultanLazz
#SeniorKonsultanLazz

#lazzKualaLumpur
#LazzSelangor
#LazzSabah
#LazzSarawak
#LazzJohor
#LazzMelaka
#LazzPahang
#LazzTerengganu
#LazzMelaka
#LazzKedah
#LazzPerlis
#LazzPulaiPinang
#LazzPerak

#LazzMurah
#LazzOri
#LazzTrusted
#SusuLazz
#SusuKurma
#LazzKurma
  • Lazz untuk anak.
    Ada 4 perisa Lazz Susu kambing yang sesuai untuk anak, ibu boleh pilih Lazz Asli, Lazz Kurma, Lazz Choco atau Lazz Strawberi.
    Selakn dari diminum terus. Boleg juga dicampurkan dalam makanan pejal anak.
    Pasti berselera. So yummy!

    Sedap. Yang paling penting, khasiat Susu kambing Organik tu sampai kepada anak. Ibu-ibunkan keeatif. Banyak lagi idea saya boleh kongsikan. Boleh hubungi saya. 🥰 📌 Pakej Jimat
    📌 Hadiah Percuma
    📌 Bungkusan kemas
    📌 Penghantaran Pantas
    📌 Penghantaran Percuma
    📌 Khidmat Kumpul dan tebus Hologram
    📌 Khidmat nasihat sebelum dan selepas belian .
    .
    Lazz2Delivery,
    📱0135013650.
    Klik bio untuk whatsapp
    .
    #Lazz
    #Lazz2Delivery
    #LazzSusuKambing

    #FreePos
    #ReadyStok
    #DirectHq
    #FastDelivery
    #PostEveryday

    #KonsultanLazz
    #SeniorKonsultanLazz

    #lazzKualaLumpur
    #LazzSelangor
    #LazzSabah
    #LazzSarawak
    #LazzJohor
    #LazzMelaka
    #LazzPahang
    #LazzTerengganu
    #LazzMelaka
    #LazzKedah
    #LazzPerlis
    #LazzPulaiPinang
    #LazzPerak

    #LazzMurah
    #LazzOri
    #LazzTrusted
    #SusuLazz
    #SusuKurma
    #LazzKurma

  •  4  0  13 May, 2020
  • The Best Goat Milk EVER! 😃
.
Lazz Susu Kambing adalah kategori Susu Natural yang membawa 100% khasiat semulajadi dari Susu Kambing segar yang diserbukkan dari Holland.
.
Lazz Susu Kambing Mengandungi Khasiat Semulajadi Gabungan Susu Kambing Orgamilk & Kurma untuk SEMUA PERINGKAT USIA.

Sesuai Untuk :
✔️ Imunisasi & Minda anak-anak
✔️ Tambah Darah (HB) Mak Buyong
✔️ Kesuburan Semulajadi
✔️ Maintain Susu Badan meriah
✔️ Buang angin & beri tenaga untuk Dewasa (minuman kurang manis)
.
ADA 5 JENIS :
1. Lazz Asli
2. Lazz Kurma
3. Lazz Choco
4. Lazz Strawberi 
5. Lazz Cafe
.
.
#ordersusuLazz
📞 019 508 8222
COD-Pos 1 🇲🇾
COD AREA 🚗 ▶ SERI MANJUNG ▶ SITIAWAN ▶ LUMUT ▶ BATU HAMPAR ▶ SUNGAI KERANG ▶ PANTAI REMIS ▶ LEKIR ▶ BOTA ▶ AYER TAWAR ▶ PARIT ▶ SERI ISKANDAR ▶ TRONOH
.
.
#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzmanjung #susulazz #lazzstrawberi #codsusulazz #hamil #berpantang #ikhtiarhamil #menyusu #codseriiskandar #codparit #codpantairemis #buymuslimfirst #instaniaga #komunitiilovemanjung #ilovemanjung #manjunghalalfoods #codlekir #codmanjung #codbota
  • The Best Goat Milk EVER! 😃
    .
    Lazz Susu Kambing adalah kategori Susu Natural yang membawa 100% khasiat semulajadi dari Susu Kambing segar yang diserbukkan dari Holland.
    .
    Lazz Susu Kambing Mengandungi Khasiat Semulajadi Gabungan Susu Kambing Orgamilk & Kurma untuk SEMUA PERINGKAT USIA.

    Sesuai Untuk :
    ✔️ Imunisasi & Minda anak-anak
    ✔️ Tambah Darah (HB) Mak Buyong
    ✔️ Kesuburan Semulajadi
    ✔️ Maintain Susu Badan meriah
    ✔️ Buang angin & beri tenaga untuk Dewasa (minuman kurang manis)
    .
    ADA 5 JENIS :
    1. Lazz Asli
    2. Lazz Kurma
    3. Lazz Choco
    4. Lazz Strawberi
    5. Lazz Cafe
    .
    .
    #ordersusuLazz
    📞 019 508 8222
    COD-Pos 1 🇲🇾
    COD AREA 🚗 ▶ SERI MANJUNG ▶ SITIAWAN ▶ LUMUT ▶ BATU HAMPAR ▶ SUNGAI KERANG ▶ PANTAI REMIS ▶ LEKIR ▶ BOTA ▶ AYER TAWAR ▶ PARIT ▶ SERI ISKANDAR ▶ TRONOH
    .
    .
    #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzmanjung #susulazz #lazzstrawberi #codsusulazz #hamil #berpantang #ikhtiarhamil #menyusu #codseriiskandar #codparit #codpantairemis #buymuslimfirst #instaniaga #komunitiilovemanjung #ilovemanjung #manjunghalalfoods #codlekir #codmanjung #codbota

  •  8  2  11 June, 2020
  • Hai Isteri, anda sedang Ikhtiar Hamil? 
4 PERKARA YANG WAJIB ANDA TAHU TENTANG LAZZCAFE
.
✅Lazzcafe adalah susu kambing dengan ektrak kurma dan biji kopi premium yang dipanggang.
80% kandungan Lazzcafe adalah susu kambing, 10% ektrak kurma dan 10% lagi kopi.
.
. ✅Organik. Ya, Lazzcafe adalah organik. Kandungan Lazzcafe bebas GMO dan penting untuk tahu susu kambing dalam Lazzcafe diimport khas dari Holand🇳🇱
.
. ✅Kombinasi susu kambing, kurma dan kopi dalam Lazzcafe kaya dengan asid folik, potassium dan magnesium meningkatkan tahap kesuburan pasangan secara semula jadi.
.
. ✅Lazzcafe dalam bentuk sachet sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja dan senang untuk disimpan. 
Jom ikhtiar hamil dengan Lazzcafe.
.
.
JOM CERIAKAN HARI ANDA DENGAN LAZZCAFE
Ramai telah mencuba & berjaya ikhtiar hamil. ANDA BILA LAGI? 😊
📞 019 508 8222
COD-Pos 1 🇲🇾
COD AREA 🚗 ▶ SERI MANJUNG ▶ SITIAWAN ▶ LUMUT ▶ BATU HAMPAR ▶ SUNGAI KERANG ▶ PANTAI REMIS ▶ LEKIR ▶ BOTA ▶ AYER TAWAR ▶ PARIT ▶ SERI ISKANDAR ▶ TRONOH
.
.
#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzmanjung #rayapkp2020 #dudukrumah #kitajagakita #susulazz #ikhtiarhamil #hamillagi #suamipjj #isteripjj #suamiisteri #codmanjung #codsitiawan #codlumut #codbota #codlekir #codseriiskandar #codparit #codpantairemis #ilovemanjung
  • Hai Isteri, anda sedang Ikhtiar Hamil?
    4 PERKARA YANG WAJIB ANDA TAHU TENTANG LAZZCAFE
    .
    ✅Lazzcafe adalah susu kambing dengan ektrak kurma dan biji kopi premium yang dipanggang.
    80% kandungan Lazzcafe adalah susu kambing, 10% ektrak kurma dan 10% lagi kopi.
    .
    . ✅Organik. Ya, Lazzcafe adalah organik. Kandungan Lazzcafe bebas GMO dan penting untuk tahu susu kambing dalam Lazzcafe diimport khas dari Holand🇳🇱
    .
    . ✅Kombinasi susu kambing, kurma dan kopi dalam Lazzcafe kaya dengan asid folik, potassium dan magnesium meningkatkan tahap kesuburan pasangan secara semula jadi.
    .
    . ✅Lazzcafe dalam bentuk sachet sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja dan senang untuk disimpan.
    Jom ikhtiar hamil dengan Lazzcafe.
    .
    .
    JOM CERIAKAN HARI ANDA DENGAN LAZZCAFE
    Ramai telah mencuba & berjaya ikhtiar hamil. ANDA BILA LAGI? 😊
    📞 019 508 8222
    COD-Pos 1 🇲🇾
    COD AREA 🚗 ▶ SERI MANJUNG ▶ SITIAWAN ▶ LUMUT ▶ BATU HAMPAR ▶ SUNGAI KERANG ▶ PANTAI REMIS ▶ LEKIR ▶ BOTA ▶ AYER TAWAR ▶ PARIT ▶ SERI ISKANDAR ▶ TRONOH
    .
    .
    #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzmanjung #rayapkp2020 #dudukrumah #kitajagakita #susulazz #ikhtiarhamil #hamillagi #suamipjj #isteripjj #suamiisteri #codmanjung #codsitiawan #codlumut #codbota #codlekir #codseriiskandar #codparit #codpantairemis #ilovemanjung

  •  3  0  5 June, 2020
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
.
WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
.
Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
.
.
🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌸Memudarkan Parut .
🌼Mengecutkan Jerawat .
🌸Melembapkan Kulit .
🌼Kulit lembut like baby.
🌸Putih melepak dan pinkish .
🌼Nampak urat hijau .
🌸Buang toksin dlm badan .
🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
.

Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
.
⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
.
⚠Tahukah anda ?
Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
.
⚠Manfaat untuk kecantikan
💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
💄kulit kelihatan berseri dan pink .
💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
💄Melancarkan peredaran .
💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
.
Jom dapatkan cepat!
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
.
Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
.
.
.
.
.
#boosterwhitening
#boosterwhiteningpremium
#susumaaez
#maaezcollagen
#jubahmurah
#makeupmurah
#dyxycosmetics
#ainaserum
#muamurah
#butikpengantin
#lipstickmatte
#weddingphotographer
#makeupartis
#meletop
#susulazz
#susukambing
#bvrc
#dollymakeup
#dollywhite
.
.
.
  • BOOSTER WHITENING KAPSUL❤
    .
    WOW, PUTIHNYAAA! Anda nak Kulit Putih Pinkish dan sihat dgn cepat dan selamat?? Jom amalkan Booster Whitening ni😘
    .
    Senangnyaaaa nak kulit cantik dan sihat!! Tak perlu mkn hari2 tapi kesan putih berganda2.. Seronoknyaaa kulit dah putih, bkn putih biasa tp putih melepak tau! Jom la cuba booster whitening ni😍😍
    .
    .
    🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
    🌸Memudarkan Parut .
    🌼Mengecutkan Jerawat .
    🌸Melembapkan Kulit .
    🌼Kulit lembut like baby.
    🌸Putih melepak dan pinkish .
    🌼Nampak urat hijau .
    🌸Buang toksin dlm badan .
    🌼Mencerahkan bahagian celah2 .
    .

    Knpe perlu ambil BOOSTER WHITENING ⁉
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    💄Mengcerah kulit 5x ganda drpd kulit asal .
    💄kulit kelihatan berseri dan pink .
    💄Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag .
    💄Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit .
    💄Melancarkan peredaran .
    💄Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka .
    💄Dpt mencerahkan muka dan satu badan .
    .
    Jom dapatkan cepat!
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    📱017- 7178714 Whatsapp sekarang😘
    .
    Atau kalau malas save nombor, terus je tekan link wasap kat bio👍😍
    .
    .
    .
    .
    .
    #boosterwhitening
    #boosterwhiteningpremium
    #susumaaez
    #maaezcollagen
    #jubahmurah
    #makeupmurah
    #dyxycosmetics
    #ainaserum
    #muamurah
    #butikpengantin
    #lipstickmatte
    #weddingphotographer
    #makeupartis
    #meletop
    #susulazz
    #susukambing
    #bvrc
    #dollymakeup
    #dollywhite
    .
    .
    .

  •  5  2  30 May, 2020
  • FREE HAND SANITIZER!!! 😃 
dengan setiap pembelian minimum 3 kotak Lazz ke atas (termasuk Lazzcafe)... Dapatkannya secara percuma SEMENTARA STOK MASIH ADA! 😃
.
.
.
#ordersusuLazz
📞 019 508 8222
Ready-Stock ✨
COD-Pos 1 🇲🇾
COD AREA 🚗 ▶ SERI MANJUNG ▶ SITIAWAN ▶ LUMUT ▶ BATU HAMPAR ▶ SUNGAI KERANG ▶ PANTAI REMIS ▶ LEKIR ▶ BOTA ▶ AYER TAWAR ▶ PARIT ▶ SERI ISKANDAR ▶ TRONOH
.
.
#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzmanjung #susulazz #lazzstrawberi #codsusulazz #hamil #berpantang #ikhtiarhamil #menyusu #codseriiskandar #codparit #codpantairemis #lazzkurma #instaniaga #lazzchoco #lazzasli #ilovemanjung #perakende #komunitiilovemanjung
  • FREE HAND SANITIZER!!! 😃
    dengan setiap pembelian minimum 3 kotak Lazz ke atas (termasuk Lazzcafe)... Dapatkannya secara percuma SEMENTARA STOK MASIH ADA! 😃
    .
    .
    .
    #ordersusuLazz
    📞 019 508 8222
    Ready-Stock ✨
    COD-Pos 1 🇲🇾
    COD AREA 🚗 ▶ SERI MANJUNG ▶ SITIAWAN ▶ LUMUT ▶ BATU HAMPAR ▶ SUNGAI KERANG ▶ PANTAI REMIS ▶ LEKIR ▶ BOTA ▶ AYER TAWAR ▶ PARIT ▶ SERI ISKANDAR ▶ TRONOH
    .
    .
    #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzmanjung #susulazz #lazzstrawberi #codsusulazz #hamil #berpantang #ikhtiarhamil #menyusu #codseriiskandar #codparit #codpantairemis #lazzkurma #instaniaga #lazzchoco #lazzasli #ilovemanjung #perakende #komunitiilovemanjung

  •  4  0  12 June, 2020