#suretrimmurah Instagram Photos & Videos

suretrimmurah - 1.3k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
2.5
average likes

Latest #suretrimmurah Posts

  • ALANNASKIN LOTION
.
.
🎀Happynya #Peha #Punggung Da Mengecil. Encik Abg & Kwn2 Pun Tegur Makin Nmpak Cantik Selim Berbunga Hati
.
.
🎀"Dulu Cik Abg & kwn2 slalu perli2 kata peha besar la apa la.. Alhamdulillah lps guna Alannaskin ni, nmpk sgt2 perubahan kt saiz peha jd makin kecik. Syukur sgt2. Siap tegur nmpak beza nmpk lagi selim banding dulu2. ehee.."
.
.
🎀tkpe takperlu susah2 sis. Jom guna #Alannaskin ni lebih cepat, jimat dan cantikk dalam bbrp hari je dah nmpak perubahan pehaa jd makin mengecil.
.
.
🎀Alhamdulillah...kebanyakan yg menggunakan Alannaskin™ memberikan byk feedback positif. Bukan saja membantu mengecilkan PEHA,  malah ianya juga dapat  mengecilkan bahagian2 lain yg bermasalah seperti DAGU DOUBLE CHIN, PERUT, LENGAN  dan lain2 . .
.
🎀Ade lagi best!, ianya juga membantu MENCANTIKKAN &  MENEGANGKAN kembali kũlit anda . Selain itu ianya  wangi , tidak melekit dan sangat mudah dipakai hanya picit dan sapukan saja di tempat yang bermasalah pagi dan malam.
.
.
KESAN PANTAS SELEPAS PAKAI ALANNASKIN NI?
.
.
✔ Baju dan sluar lama yang cntik2 boleh pkai balik
✔ Jalan makin selesa peha dah tak gesel
✔ Kembali ke shape asal bg wănită yang lepas bersalin
✔ Tudung dah tak nampak mũkă bolat tiada double chin
✔ Baju dah tak nampak sendat boorrooi
✔ LULUS KKM : NOT170401938K
✔ Kesan selulit semakin pudar
✔ Kesan Stretchmarks semakin pudar
✔ Bau Wangi mcm pakai minyak wangi
✔ Membantu melicinkan & menegangkan kulit kembali .
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahman.beauty
@suretrim_ida .
.
.
#alannaskin #alannas #alannaskinlotion #kecilkanpeha #lotionkurus #bakarlemak #hilangkanselulit #hilangkanbuncit #lotionkurusmurah #lotionkurussejuk #1minutemiraclefoundation #kopilontoornina #xsperfectdrink #bodydreamcocosmurah #suretrimmurah #maxxslimbooster #klubnalalehmurah #julietevebysatinskinz #kekasihlipmattepeacockedition #wawababygirledition #sobellaorangeedition #wonderblushersobella #letsshanteqlotionmuabellaz #okayaeyeshadowpalette #bettybeautyserum #minyakboongabyaifaazlan #kakellslimmingformula
  • ALANNASKIN LOTION
    .
    .
    🎀Happynya #Peha #Punggung Da Mengecil. Encik Abg & Kwn2 Pun Tegur Makin Nmpak Cantik Selim Berbunga Hati
    .
    .
    🎀"Dulu Cik Abg & kwn2 slalu perli2 kata peha besar la apa la.. Alhamdulillah lps guna Alannaskin ni, nmpk sgt2 perubahan kt saiz peha jd makin kecik. Syukur sgt2. Siap tegur nmpak beza nmpk lagi selim banding dulu2. ehee.."
    .
    .
    🎀tkpe takperlu susah2 sis. Jom guna #Alannaskin ni lebih cepat, jimat dan cantikk dalam bbrp hari je dah nmpak perubahan pehaa jd makin mengecil.
    .
    .
    🎀Alhamdulillah...kebanyakan yg menggunakan Alannaskin™ memberikan byk feedback positif. Bukan saja membantu mengecilkan PEHA, malah ianya juga dapat mengecilkan bahagian2 lain yg bermasalah seperti DAGU DOUBLE CHIN, PERUT, LENGAN dan lain2 . .
    .
    🎀Ade lagi best!, ianya juga membantu MENCANTIKKAN & MENEGANGKAN kembali kũlit anda . Selain itu ianya wangi , tidak melekit dan sangat mudah dipakai hanya picit dan sapukan saja di tempat yang bermasalah pagi dan malam.
    .
    .
    KESAN PANTAS SELEPAS PAKAI ALANNASKIN NI?
    .
    .
    ✔ Baju dan sluar lama yang cntik2 boleh pkai balik
    ✔ Jalan makin selesa peha dah tak gesel
    ✔ Kembali ke shape asal bg wănită yang lepas bersalin
    ✔ Tudung dah tak nampak mũkă bolat tiada double chin
    ✔ Baju dah tak nampak sendat boorrooi
    ✔ LULUS KKM : NOT170401938K
    ✔ Kesan selulit semakin pudar
    ✔ Kesan Stretchmarks semakin pudar
    ✔ Bau Wangi mcm pakai minyak wangi
    ✔ Membantu melicinkan & menegangkan kulit kembali .
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahman.beauty
    @suretrim_ida .
    .
    .
    #alannaskin #alannas #alannaskinlotion #kecilkanpeha #lotionkurus #bakarlemak #hilangkanselulit #hilangkanbuncit #lotionkurusmurah #lotionkurussejuk #1minutemiraclefoundation #kopilontoornina #xsperfectdrink #bodydreamcocosmurah #suretrimmurah #maxxslimbooster #klubnalalehmurah #julietevebysatinskinz #kekasihlipmattepeacockedition #wawababygirledition #sobellaorangeedition #wonderblushersobella #letsshanteqlotionmuabellaz #okayaeyeshadowpalette #bettybeautyserum #minyakboongabyaifaazlan #kakellslimmingformula

  •  1  0  18 February, 2020
  • JIC BOTOX SERUM
.
.
Berapa RM Yang Harus Dibelanjakan Untuk
Dapatkan Kulit #Cantik Dan #Berseri?
Ramai yang cakap nak cantik ni mahal ,
Kena belanja ribu-ribu , ratus-ratus.
.
.
Tapi alhamdullilah dengan JIC SERUM 
kami ada banyak kisah-kisah gembira
yang dikongsikan oleh pengguna kami.
.
.
Dengan hanya seawal 7 hari penggunaan,
mereka dapat rasakan pelbagai kesan 
yang positif.
.
.
Ramai yang dapat kesan seperti :
✔ Kulit bebas jeragat dan parut
✔ Kulit menjadi halus dan licin
✔ Kulit menjadi lebih anjal
✔ Tiada lagi masalah berminyak
✔ Tiada lagi jerawat naik
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#jicbotoxserum24kgold #jicbotoxserum #hilangkanjeragat #hilangkankulitberminyak #glowingskin #flawless #hilangkanjerawat #tipskulitcantik #instafamous #jicbotoxserum24k #toujoursadvanced #kakellslimmingdrink #satinskinzjulieteve #sabunmissvmanjakanibymiliynoly #nbscaracnecream #rohinamascara #luxurybrowcara #uforacompactpowder #okayaeyeshadow #verryglowyserum #cpgmascara #carmelawhiteningsoap #squeeze #magiclipstick #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #magicalwhite #xsperfectdrink
  • JIC BOTOX SERUM
    .
    .
    Berapa RM Yang Harus Dibelanjakan Untuk
    Dapatkan Kulit #Cantik Dan #Berseri?
    Ramai yang cakap nak cantik ni mahal ,
    Kena belanja ribu-ribu , ratus-ratus.
    .
    .
    Tapi alhamdullilah dengan JIC SERUM
    kami ada banyak kisah-kisah gembira
    yang dikongsikan oleh pengguna kami.
    .
    .
    Dengan hanya seawal 7 hari penggunaan,
    mereka dapat rasakan pelbagai kesan
    yang positif.
    .
    .
    Ramai yang dapat kesan seperti :
    ✔ Kulit bebas jeragat dan parut
    ✔ Kulit menjadi halus dan licin
    ✔ Kulit menjadi lebih anjal
    ✔ Tiada lagi masalah berminyak
    ✔ Tiada lagi jerawat naik
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #jicbotoxserum24kgold #jicbotoxserum #hilangkanjeragat #hilangkankulitberminyak #glowingskin #flawless #hilangkanjerawat #tipskulitcantik #instafamous #jicbotoxserum24k #toujoursadvanced #kakellslimmingdrink #satinskinzjulieteve #sabunmissvmanjakanibymiliynoly #nbscaracnecream #rohinamascara #luxurybrowcara #uforacompactpowder #okayaeyeshadow #verryglowyserum #cpgmascara #carmelawhiteningsoap #squeeze #magiclipstick #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #magicalwhite #xsperfectdrink

  •  0  0  2 February, 2020
  • Pu-tea GreenTea Matcha by WawaZainal
.
.
Produk baru keluaran kerjasama bersama wawazainal 💪 bagi mendapatkan kulit wajah yang cantik dan sihat secara dari dalaman 💕 . .
.
Bahan² semulajadi yang digunakan
.
.
✔️ Extract teh hijau ✔️Garcinia cambogia ✔️Astaxanthin ✔️Birdnest ✔️Grapeseed .
.
.
Greentea matcha mengandungi bahan sprti garcinia combogia iaitu : .
🍵mampu mengawal nafsu makan korang .
🍵membantu mengurangkan lemak visceral ( lemak yang terletak disekeliling organ ) .
🍵membantu menurunkan tahap kolestrol .
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#putea #puteagreenteamatcha #greentea #wawazainal #turunkanberatbadan #kurus #detoxbadan #puteagreenteamatchamurah #bywawazainal #wawalipmatte #wawababygirledition #kopilontoornina #bleachingskinbynina #sabunmissvmanjakani #trulookstintedmoisturizermurah #yarramoisturizersakura #satinskinzwhitebooster #hanaloosepowdermurah #susumaaez #klubnalaleh #shaliciousbbcushion #sobellawonderloveblush #toujoursadvancedmurah #dauracoklat #suretrimmurah #artismalaysia #muamalaysia #produkkecantikan
  • Pu-tea GreenTea Matcha by WawaZainal
    .
    .
    Produk baru keluaran kerjasama bersama wawazainal 💪 bagi mendapatkan kulit wajah yang cantik dan sihat secara dari dalaman 💕 . .
    .
    Bahan² semulajadi yang digunakan
    .
    .
    ✔️ Extract teh hijau ✔️Garcinia cambogia ✔️Astaxanthin ✔️Birdnest ✔️Grapeseed .
    .
    .
    Greentea matcha mengandungi bahan sprti garcinia combogia iaitu : .
    🍵mampu mengawal nafsu makan korang .
    🍵membantu mengurangkan lemak visceral ( lemak yang terletak disekeliling organ ) .
    🍵membantu menurunkan tahap kolestrol .
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #putea #puteagreenteamatcha #greentea #wawazainal #turunkanberatbadan #kurus #detoxbadan #puteagreenteamatchamurah #bywawazainal #wawalipmatte #wawababygirledition #kopilontoornina #bleachingskinbynina #sabunmissvmanjakani #trulookstintedmoisturizermurah #yarramoisturizersakura #satinskinzwhitebooster #hanaloosepowdermurah #susumaaez #klubnalaleh #shaliciousbbcushion #sobellawonderloveblush #toujoursadvancedmurah #dauracoklat #suretrimmurah #artismalaysia #muamalaysia #produkkecantikan

  •  0  0  2 February, 2020
  • SABUN MISS V MANJAKANI MILIY NOLY
.
.
RM 10 
HARGA ❌ TERMASUK POSTAGE
TAMBAH RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
Walaupun kecil tapi isi nya padu👍 khasiatnya menyengat !!! Membuatkan orang teringat²😌 bila habis, orang mula memberontak !
.
.
Jangan kata, " eleh kecik nya " 
Guna dulu baru tau sampai mana penangan si kecik ni pergi😎
.
.
Ramai yang tergoda dengan nya sebab !!👇
.
.
🌹Menyegarkan badan
🌹Menyegarkan miss V
🌹Merawat luka
🌹Mengurangkan keputihan
🌹Menghilangkan kegatalan
🌹Mengetatkan miss V
🌹Menghilangkan bau² hapak
🌹Mencerahkan kulit
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahman.beauty 
@suretrim_ida .
.
#sabunmissvmanjakani #sabunmissv #sabunmissvmanjakanimiliynoly #sabunmissvmanjakanibymiliynoly #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #klubnalalehmurah #kopilontoor #satinskinzbooster #toujoursadvanced #kcollyadvance #alannaskinlotion #okayafoundation #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #riffadihaticoncealer #gloweeoat #fiirabreastserum #rohinamascara #okayaeyeshadow #lotionputihbleachingnina #1minutemiraclemascara #bodydreamcocos #xsperfectdrink #demicawhiteninglotion #satinskinzjulieteve #schatzfoundation #wawacosmeticsbabygirledition #bedaktaboq #minyakboonga
  • SABUN MISS V MANJAKANI MILIY NOLY
    .
    .
    RM 10
    HARGA ❌ TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH RM 8 SM / RM 12 SS
    .
    .
    Walaupun kecil tapi isi nya padu👍 khasiatnya menyengat !!! Membuatkan orang teringat²😌 bila habis, orang mula memberontak !
    .
    .
    Jangan kata, " eleh kecik nya "
    Guna dulu baru tau sampai mana penangan si kecik ni pergi😎
    .
    .
    Ramai yang tergoda dengan nya sebab !!👇
    .
    .
    🌹Menyegarkan badan
    🌹Menyegarkan miss V
    🌹Merawat luka
    🌹Mengurangkan keputihan
    🌹Menghilangkan kegatalan
    🌹Mengetatkan miss V
    🌹Menghilangkan bau² hapak
    🌹Mencerahkan kulit
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahman.beauty
    @suretrim_ida .
    .
    #sabunmissvmanjakani #sabunmissv #sabunmissvmanjakanimiliynoly #sabunmissvmanjakanibymiliynoly #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #klubnalalehmurah #kopilontoor #satinskinzbooster #toujoursadvanced #kcollyadvance #alannaskinlotion #okayafoundation #okayaeyebrowgel #okayaliquidfoundation #riffadihaticoncealer #gloweeoat #fiirabreastserum #rohinamascara #okayaeyeshadow #lotionputihbleachingnina #1minutemiraclemascara #bodydreamcocos #xsperfectdrink #demicawhiteninglotion #satinskinzjulieteve #schatzfoundation #wawacosmeticsbabygirledition #bedaktaboq #minyakboonga

  •  0  0  1 February, 2020
  • ALANNASKIN LOTION
.
.
🎀Happynya #Peha #Punggung Da Mengecil. Encik Abg & Kwn2 Pun Tegur Makin Nmpak Cantik Selim Berbunga Hati
.
.
🎀"Dulu Cik Abg & kwn2 slalu perli2 kata peha besar la apa la.. Alhamdulillah lps guna Alannaskin ni, nmpk sgt2 perubahan kt saiz peha jd makin kecik. Syukur sgt2. Siap tegur nmpak beza nmpk lagi selim banding dulu2. ehee.."
.
.
🎀tkpe takperlu susah2 sis. Jom guna #Alannaskin ni lebih cepat, jimat dan cantikk dalam bbrp hari je dah nmpak perubahan pehaa jd makin mengecil.
.
.
🎀Alhamdulillah...kebanyakan yg menggunakan Alannaskin™ memberikan byk feedback positif. Bukan saja membantu mengecilkan PEHA,  malah ianya juga dapat  mengecilkan bahagian2 lain yg bermasalah seperti DAGU DOUBLE CHIN, PERUT, LENGAN  dan lain2 . .
.
🎀Ade lagi best!, ianya juga membantu MENCANTIKKAN &  MENEGANGKAN kembali kũlit anda . Selain itu ianya  wangi , tidak melekit dan sangat mudah dipakai hanya picit dan sapukan saja di tempat yang bermasalah pagi dan malam.
.
.
KESAN PANTAS SELEPAS PAKAI ALANNASKIN NI?
.
.
✔ Baju dan sluar lama yang cntik2 boleh pkai balik
✔ Jalan makin selesa peha dah tak gesel
✔ Kembali ke shape asal bg wănită yang lepas bersalin
✔ Tudung dah tak nampak mũkă bolat tiada double chin
✔ Baju dah tak nampak sendat boorrooi
✔ LULUS KKM : NOT170401938K
✔ Kesan selulit semakin pudar
✔ Kesan Stretchmarks semakin pudar
✔ Bau Wangi mcm pakai minyak wangi
✔ Membantu melicinkan & menegangkan kulit kembali .
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#alannaskin #alannas #alannaskinlotion #kecilkanpeha #lotionkurus #bakarlemak #hilangkanselulit #hilangkanbuncit #lotionkurusmurah #lotionkurussejuk #1minutemiraclefoundation #kopilontoornina #xsperfectdrink #bodydreamcocosmurah #suretrimmurah #maxxslimbooster #klubnalalehmurah #julietevebysatinskinz #kekasihlipmattepeacockedition #wawababygirledition #sobellaorangeedition #wonderblushersobella #letsshanteqlotionmuabellaz #okayaeyeshadowpalette #bettybeautyserum #minyakboongabyaifaazlan #kakellslimmingformula
  • ALANNASKIN LOTION
    .
    .
    🎀Happynya #Peha #Punggung Da Mengecil. Encik Abg & Kwn2 Pun Tegur Makin Nmpak Cantik Selim Berbunga Hati
    .
    .
    🎀"Dulu Cik Abg & kwn2 slalu perli2 kata peha besar la apa la.. Alhamdulillah lps guna Alannaskin ni, nmpk sgt2 perubahan kt saiz peha jd makin kecik. Syukur sgt2. Siap tegur nmpak beza nmpk lagi selim banding dulu2. ehee.."
    .
    .
    🎀tkpe takperlu susah2 sis. Jom guna #Alannaskin ni lebih cepat, jimat dan cantikk dalam bbrp hari je dah nmpak perubahan pehaa jd makin mengecil.
    .
    .
    🎀Alhamdulillah...kebanyakan yg menggunakan Alannaskin™ memberikan byk feedback positif. Bukan saja membantu mengecilkan PEHA, malah ianya juga dapat mengecilkan bahagian2 lain yg bermasalah seperti DAGU DOUBLE CHIN, PERUT, LENGAN dan lain2 . .
    .
    🎀Ade lagi best!, ianya juga membantu MENCANTIKKAN & MENEGANGKAN kembali kũlit anda . Selain itu ianya wangi , tidak melekit dan sangat mudah dipakai hanya picit dan sapukan saja di tempat yang bermasalah pagi dan malam.
    .
    .
    KESAN PANTAS SELEPAS PAKAI ALANNASKIN NI?
    .
    .
    ✔ Baju dan sluar lama yang cntik2 boleh pkai balik
    ✔ Jalan makin selesa peha dah tak gesel
    ✔ Kembali ke shape asal bg wănită yang lepas bersalin
    ✔ Tudung dah tak nampak mũkă bolat tiada double chin
    ✔ Baju dah tak nampak sendat boorrooi
    ✔ LULUS KKM : NOT170401938K
    ✔ Kesan selulit semakin pudar
    ✔ Kesan Stretchmarks semakin pudar
    ✔ Bau Wangi mcm pakai minyak wangi
    ✔ Membantu melicinkan & menegangkan kulit kembali .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #alannaskin #alannas #alannaskinlotion #kecilkanpeha #lotionkurus #bakarlemak #hilangkanselulit #hilangkanbuncit #lotionkurusmurah #lotionkurussejuk #1minutemiraclefoundation #kopilontoornina #xsperfectdrink #bodydreamcocosmurah #suretrimmurah #maxxslimbooster #klubnalalehmurah #julietevebysatinskinz #kekasihlipmattepeacockedition #wawababygirledition #sobellaorangeedition #wonderblushersobella #letsshanteqlotionmuabellaz #okayaeyeshadowpalette #bettybeautyserum #minyakboongabyaifaazlan #kakellslimmingformula

  •  0  0  23 January, 2020
  • OKAYA LIQUID FOUNDATION
35ML
.
.
3 kod : LIGHT, MEDIUM & DARK
.
.
Kelebihan Liquid Foundation Okaya
Berasaskan Organik Marula Oil
.
.
√ Spf 35
√ Sesuai untuk kulit Asia
√ Sesuai untuk kulit kering
√ Sesuai untuk kulit berminyak
√ Sangat Wangi
√ Tidak Melekit √ Senang Di Cuci
√ Bersifat ringan dan senang di blend
√ Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
√ Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural
sebab teksturnya yang halus dan lembut √ Memberi kesan sempurna pada wajah
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#okayaliquidfoundation #okayasettingspray #okaya #okayaeyebrowgel #okayaoriginal #okayaeyeshadowpalette #okayaprimersarangburungwalit #okayacompactpowder #okayaeyebrowpencil #okayamakeupbrush #okayaloosepowder #kakellbeautyskincare #kakellslimmingformula #jelitaskincare #kopilontoornina #suretrimmurah #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #bettybeautyserum #toujoursadvanced #kcollyadvance #satinskinzpremium #1minutemiraclemascara #uforacollagen #yarramoisturizersakura #klubnalaleh #wawababygirledition #sobellaorangeedition #kekasihlipmattepeacockedition
  • OKAYA LIQUID FOUNDATION
    35ML
    .
    .
    3 kod : LIGHT, MEDIUM & DARK
    .
    .
    Kelebihan Liquid Foundation Okaya
    Berasaskan Organik Marula Oil
    .
    .
    √ Spf 35
    √ Sesuai untuk kulit Asia
    √ Sesuai untuk kulit kering
    √ Sesuai untuk kulit berminyak
    √ Sangat Wangi
    √ Tidak Melekit √ Senang Di Cuci
    √ Bersifat ringan dan senang di blend
    √ Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
    √ Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural
    sebab teksturnya yang halus dan lembut √ Memberi kesan sempurna pada wajah
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #okayaliquidfoundation #okayasettingspray #okaya #okayaeyebrowgel #okayaoriginal #okayaeyeshadowpalette #okayaprimersarangburungwalit #okayacompactpowder #okayaeyebrowpencil #okayamakeupbrush #okayaloosepowder #kakellbeautyskincare #kakellslimmingformula #jelitaskincare #kopilontoornina #suretrimmurah #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #bettybeautyserum #toujoursadvanced #kcollyadvance #satinskinzpremium #1minutemiraclemascara #uforacollagen #yarramoisturizersakura #klubnalaleh #wawababygirledition #sobellaorangeedition #kekasihlipmattepeacockedition

  •  2  0  22 January, 2020
  • RIFFAA CONCEALER
.
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover..
Yg kening berselerak jgn dok cukur2 kening tauu guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA
.
.
🌞 Menutup bulu2 halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#riffadihaticoncealer #concealer #riffalipscrub #riffadhatimagiclotion #riffadhatipinkyscrub #muamalaysia #muabellaz #okayasettingspray #okayaeyebrowgel #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #omgbrowwcushion #omgmascarasixsayv2 #minyakboongabyaifaazlan #uforasunscreen #kakellskincare #jelitaskincare #kcollyadvance #julietevebysatinskinz #youngandglowtreatmentlipbalmremover #lipstickyoungandglow #lipmattewawazainal #lipmattekekasih #maxxslimbooster #suretrimmurah #magicalwhiteskincare #kekasihlipmattepeacockedition #satinskinzbbeau #iamsexyladylotion  #taropeperberrystoberry
  • RIFFAA CONCEALER
    .
    .
    ❤ NEW LOOK
    ❤ NEW PRICE
    ❤ SAME QUALITY
    .
    .
    Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover..
    Yg kening berselerak jgn dok cukur2 kening tauu guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi 😊
    .
    .
    KELEBIHAN CONCEALER RIFFA
    .
    .
    🌞 Menutup bulu2 halus di bawah kening
    🌞 Menutup jerawat
    🌞 Menutup jeragat
    🌞 Coverage yang tinggi
    🌞 Tekstur ringan
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #riffadihaticoncealer #concealer #riffalipscrub #riffadhatimagiclotion #riffadhatipinkyscrub #muamalaysia #muabellaz #okayasettingspray #okayaeyebrowgel #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #omgbrowwcushion #omgmascarasixsayv2 #minyakboongabyaifaazlan #uforasunscreen #kakellskincare #jelitaskincare #kcollyadvance #julietevebysatinskinz #youngandglowtreatmentlipbalmremover #lipstickyoungandglow #lipmattewawazainal #lipmattekekasih #maxxslimbooster #suretrimmurah #magicalwhiteskincare #kekasihlipmattepeacockedition #satinskinzbbeau #iamsexyladylotion #taropeperberrystoberry

  •  0  0  20 January, 2020
  • SATIN SKINZ GLUTA TABS .
.
✅ Suppliment untuk kesihatan menyeluruh. .
✅ Membantu menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat,tona tak sekata dan kulit kusam.
.
.
Satin Skinz membantu anda yang mengalami masalah : .
.
💝 Kulit Gelap dan Kusam .
💝 Wajah Bersisik .
💝 Muka dan Badan Penuh Jerawat .
💝 Kawasan celahan yang gelap dan hitam .
💝 Muka sentiasa berminyak dan pucat .
💝 Jeragat yang susah nak hilang .
.
💝 Masalah rambut gugur .
💝 Senggugut bila datang bulan .
.
💝 Banyak Toksin dalam Badan .
.
💝 Sistem Imun Badan yang tidak kuat,kulit gatal-gatal atau Eczema
.
.
Cara Pengambilan Satin Skinz :
.
.
👉Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
.
.
👉Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
.
.
👉Disarankan ambil semasa perut kosong.
.
.
👉Minum air masak sebanyak 2-3 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#satinskinz #satinskinzglutatabs #julietevebysatinskinz #satinskinzmurah #satinskinzbbeau #kakellskincare #xsperfectdrinkmurah #klubnalaleh #dauracoffeemurah #1minutemiraclemascara #maaezwhitecoffee #letsshanteqlotionmuabellaz #spongemuabellaz #nbcream #bleachingskinbynina #kopilontoornina #sobellawonderloveblush #babysobella #okayaeyebrowpencil #okayasettingspray #okayainstantpowdermurah #okayaeyeshadowpalette #mandianbleachingbidara #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #kcollywhitebooster #kcollyadvance #geleratrapat
  • SATIN SKINZ GLUTA TABS .
    .
    ✅ Suppliment untuk kesihatan menyeluruh. .
    ✅ Membantu menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat,tona tak sekata dan kulit kusam.
    .
    .
    Satin Skinz membantu anda yang mengalami masalah : .
    .
    💝 Kulit Gelap dan Kusam .
    💝 Wajah Bersisik .
    💝 Muka dan Badan Penuh Jerawat .
    💝 Kawasan celahan yang gelap dan hitam .
    💝 Muka sentiasa berminyak dan pucat .
    💝 Jeragat yang susah nak hilang .
    .
    💝 Masalah rambut gugur .
    💝 Senggugut bila datang bulan .
    .
    💝 Banyak Toksin dalam Badan .
    .
    💝 Sistem Imun Badan yang tidak kuat,kulit gatal-gatal atau Eczema
    .
    .
    Cara Pengambilan Satin Skinz :
    .
    .
    👉Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak !
    .
    .
    👉Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
    .
    .
    👉Disarankan ambil semasa perut kosong.
    .
    .
    👉Minum air masak sebanyak 2-3 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #satinskinz #satinskinzglutatabs #julietevebysatinskinz #satinskinzmurah #satinskinzbbeau #kakellskincare #xsperfectdrinkmurah #klubnalaleh #dauracoffeemurah #1minutemiraclemascara #maaezwhitecoffee #letsshanteqlotionmuabellaz #spongemuabellaz #nbcream #bleachingskinbynina #kopilontoornina #sobellawonderloveblush #babysobella #okayaeyebrowpencil #okayasettingspray #okayainstantpowdermurah #okayaeyeshadowpalette #mandianbleachingbidara #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #kcollywhitebooster #kcollyadvance #geleratrapat

  •  0  0  19 January, 2020
  • NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5gram)
.
.
🔴🔴RM 25.00🔴🔴
HARGA ❌ TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
🎀 Sesuai untuk semua jenis kulit
🎀 Tiada penggelupasan
🎀 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria
🎀 Bau seperti ubat 🎀 Memudarkan & meghilangkan parut lekuk
🎀 Mengecutkan jerawat
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Mengawal kulit yg berminyak
🎀 Mengecilkan liang pori
🎀 Melembabkan kulit kering
🎀 Merawat rasa gatal untk masalah kulit alergik
🎀 Satu-satunya krim jenis berubat yg mampu merawat masalah masalah muka kronik
.
.
Dikilang bertaraf GMP
No KKM : NOT 180407819K
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88
@suretrim_ida .
.
#NbScarAcneCream #nbcream #nbscaracnecream #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #suretrimmurah #lemonfit #dauracoffeemurah #xsperfectdrink #maaezwhitecoffee #1minutemiraclemascara #1minutemiracleeyebrowmurah #yarramoisturizersakura #rizzskinbodylotion #sobellawonderblush #okayaeyebrowgel #okayacompactpowder #kakellskincare #jelitaskincare #uforacompactpowder #bleachingskinbynina #sugargoldserum #okayaeyeshadow #bedaktaboq #lovlinbirdsnest #minyakboongabyaifaazlan #julietevebysatinskinz #shaliciousgloweeoat #mixberryshalicious #kcollywhitebooster
  • NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5gram)
    .
    .
    🔴🔴RM 25.00🔴🔴
    HARGA ❌ TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH RM 8 SM / RM 12 SS
    .
    .
    🎀 Sesuai untuk semua jenis kulit
    🎀 Tiada penggelupasan
    🎀 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria
    🎀 Bau seperti ubat 🎀 Memudarkan & meghilangkan parut lekuk
    🎀 Mengecutkan jerawat
    🎀 Menghilangkan jeragat
    🎀 Mengawal kulit yg berminyak
    🎀 Mengecilkan liang pori
    🎀 Melembabkan kulit kering
    🎀 Merawat rasa gatal untk masalah kulit alergik
    🎀 Satu-satunya krim jenis berubat yg mampu merawat masalah masalah muka kronik
    .
    .
    Dikilang bertaraf GMP
    No KKM : NOT 180407819K
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #NbScarAcneCream #nbcream #nbscaracnecream #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #suretrimmurah #lemonfit #dauracoffeemurah #xsperfectdrink #maaezwhitecoffee #1minutemiraclemascara #1minutemiracleeyebrowmurah #yarramoisturizersakura #rizzskinbodylotion #sobellawonderblush #okayaeyebrowgel #okayacompactpowder #kakellskincare #jelitaskincare #uforacompactpowder #bleachingskinbynina #sugargoldserum #okayaeyeshadow #bedaktaboq #lovlinbirdsnest #minyakboongabyaifaazlan #julietevebysatinskinz #shaliciousgloweeoat #mixberryshalicious #kcollywhitebooster

  •  1  0  14 January, 2020
  • SUGAR GOLD .
24k Gold Flakes, Argan Oil, Rosehip Oil, Olive Oil .
.
.
▶ Formulasi terbaik abad ini dengan empingan Emas 24K untuk memberi impak kulit yang 'Super Glowing' . Argan Oil meresap dan melembapkan kulit secara maksimum dan cepat. Rosehip Oil kaya dengan anti oksidan yang membantu melambatkan proses penuaan 💟.
.
.
▶ Face Oil sangat sesuai digunakan untuk mekap yang lebih tahan lama. Ramai make up artist yang menggunakan face oil dari #SugarGold sebagai makeup primer. Face Oil menjadikan makeup lebih tahan lama dan nampak cantik. Makeup akan jadi sebati dengan sempurna 💯💟
.
.
❤Melembabkan Kulit kering, kusam & Tona tidak sekata
❤Memperbaiki & Menghidupkan sel kulit mati
❤Merawat & Mensihatkan wajah
❤Makeup tahan lebih lama
❤Wajah lebih berseri dan glowing
❤Mengurangkan Jerawat & Jeragat
❤Melambatkan Penuaan (anti aging)
.
.
📲+60176824190
.
. .
.
#sugargoldmurah #sugargoldmalaysia #sugargoldserum #sugargold #jelitaskincare #bleachingskinnina #ibuputihlaserserumnina #serumbleaching #minyakboongabyaifaazlan #kekasihlipmatte #neelofalipmatte #neelofaperfume #neelofaxyoungandglowlipmatte #obsesscosmeticsbirthdayedition #shaliciousgloweeoat #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #magicalwhiteskincare #kakellskincare #klubnalaleh #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #iamsexyladylotion #okayasettingspray #okayaeyebrowpencil #okayaeyebrowgel #sobellaallstaredition
  • SUGAR GOLD .
    24k Gold Flakes, Argan Oil, Rosehip Oil, Olive Oil .
    .
    .
    ▶ Formulasi terbaik abad ini dengan empingan Emas 24K untuk memberi impak kulit yang 'Super Glowing' . Argan Oil meresap dan melembapkan kulit secara maksimum dan cepat. Rosehip Oil kaya dengan anti oksidan yang membantu melambatkan proses penuaan 💟.
    .
    .
    ▶ Face Oil sangat sesuai digunakan untuk mekap yang lebih tahan lama. Ramai make up artist yang menggunakan face oil dari #SugarGold sebagai makeup primer. Face Oil menjadikan makeup lebih tahan lama dan nampak cantik. Makeup akan jadi sebati dengan sempurna 💯💟
    .
    .
    ❤Melembabkan Kulit kering, kusam & Tona tidak sekata
    ❤Memperbaiki & Menghidupkan sel kulit mati
    ❤Merawat & Mensihatkan wajah
    ❤Makeup tahan lebih lama
    ❤Wajah lebih berseri dan glowing
    ❤Mengurangkan Jerawat & Jeragat
    ❤Melambatkan Penuaan (anti aging)
    .
    .
    📲+60176824190
    .
    . .
    .
    #sugargoldmurah #sugargoldmalaysia #sugargoldserum #sugargold #jelitaskincare #bleachingskinnina #ibuputihlaserserumnina #serumbleaching #minyakboongabyaifaazlan #kekasihlipmatte #neelofalipmatte #neelofaperfume #neelofaxyoungandglowlipmatte #obsesscosmeticsbirthdayedition #shaliciousgloweeoat #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #magicalwhiteskincare #kakellskincare #klubnalaleh #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #iamsexyladylotion #okayasettingspray #okayaeyebrowpencil #okayaeyebrowgel #sobellaallstaredition

  •  6  0  14 January, 2020
  • 🍂TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PEMENANG🍂
.
Kami sentiasa komited utk memberi semangat dan dorongan supaya customer2 kami berjaya kurus dan capai berat badan idaman❣️
.
.
#xsperfectdrink #xsmocha  #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #gym #kosmetikmurah #instafamous #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #terlajaklaris #harumnita #suretrimmurah #kopikurus #kopiviral #tehkurus #tehdetox #kopidetox #detoxlemon #detoxdrink #bizzyboddycontourcream #lotionkurus #losyenkurus #losyenputihajaib
  • 🍂TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PEMENANG🍂
    .
    Kami sentiasa komited utk memberi semangat dan dorongan supaya customer2 kami berjaya kurus dan capai berat badan idaman❣️
    .
    .
    #xsperfectdrink #xsmocha #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #gym #kosmetikmurah #instafamous #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #terlajaklaris #harumnita #suretrimmurah #kopikurus #kopiviral #tehkurus #tehdetox #kopidetox #detoxlemon #detoxdrink #bizzyboddycontourcream #lotionkurus #losyenkurus #losyenputihajaib

  •  1  0  8 January, 2020
  • 🍂TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PEMENANG🍂
.
Kami sentiasa komited utk memberi semangat dan dorongan supaya customer2 kami berjaya kurus dan capai berat badan idaman❣️
.
.
#xsperfectdrink #xsmocha  #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #gym #kosmetikmurah #instafamous #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #terlajaklaris #harumnita #suretrimmurah #kopikurus #kopiviral #tehkurus #tehdetox #kopidetox #detoxlemon #detoxdrink #bizzyboddycontourcream #lotionkurus #losyenkurus #losyenputihajaib
  • 🍂TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PEMENANG🍂
    .
    Kami sentiasa komited utk memberi semangat dan dorongan supaya customer2 kami berjaya kurus dan capai berat badan idaman❣️
    .
    .
    #xsperfectdrink #xsmocha #Sapusapukurus #Xsperfectlotion #gym #kosmetikmurah #instafamous #lookfitaslegacy #malaysian #sayajual #fitness #zumba #ubatkurussedap #aliffsyukriterlajaklaris #lookfitselangor #terlajaklaris #harumnita #suretrimmurah #kopikurus #kopiviral #tehkurus #tehdetox #kopidetox #detoxlemon #detoxdrink #bizzyboddycontourcream #lotionkurus #losyenkurus #losyenputihajaib

  •  3  0  8 January, 2020
  • SUGAR GOLD OIL .
.
24k Gold Flakes, Argan Oil, Rosehip Oil, Olive Oil .
.
.
▶ Formulasi terbaik abad ini dengan empingan Emas 24K untuk memberi impak kulit yang 'Super Glowing' . Argan Oil meresap dan melembapkan kulit secara maksimum dan cepat. Rosehip Oil kaya dengan anti oksidan yang membantu melambatkan proses penuaan 💟.
.
.
▶ Face Oil sangat sesuai digunakan untuk mekap yang lebih tahan lama. Ramai make up artist yang menggunakan face oil dari #SugarGold sebagai makeup primer. Face Oil menjadikan makeup lebih tahan lama dan nampak cantik. Makeup akan jadi sebati dengan sempurna 💯💟
.
.
❤Melembabkan Kulit kering, kusam & Tona tidak sekata
❤Memperbaiki & Menghidupkan sel kulit mati
❤Merawat & Mensihatkan wajah
❤Makeup tahan lebih lama
❤Wajah lebih berseri dan glowing
❤Mengurangkan Jerawat & Jeragat
❤Melambatkan Penuaan (anti aging)
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
.
#sugargoldmurah #sugargoldmalaysia #sugargoldserum #sugargold #jelitaskincare #bleachingskinnina #ibuputihlaserserumnina #serumbleaching #minyakboongabyaifaazlan #kekasihlipmatte #neelofalipmatte #neelofaperfume #neelofaxyoungandglowlipmatte #obsesscosmeticsbirthdayedition #shaliciousgloweeoat #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #magicalwhiteskincare #kakellskincare #klubnalaleh #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #iamsexyladylotion #okayasettingspray #okayaeyebrowpencil #okayaeyebrowgel #sobellaallstaredition
  • SUGAR GOLD OIL .
    .
    24k Gold Flakes, Argan Oil, Rosehip Oil, Olive Oil .
    .
    .
    ▶ Formulasi terbaik abad ini dengan empingan Emas 24K untuk memberi impak kulit yang 'Super Glowing' . Argan Oil meresap dan melembapkan kulit secara maksimum dan cepat. Rosehip Oil kaya dengan anti oksidan yang membantu melambatkan proses penuaan 💟.
    .
    .
    ▶ Face Oil sangat sesuai digunakan untuk mekap yang lebih tahan lama. Ramai make up artist yang menggunakan face oil dari #SugarGold sebagai makeup primer. Face Oil menjadikan makeup lebih tahan lama dan nampak cantik. Makeup akan jadi sebati dengan sempurna 💯💟
    .
    .
    ❤Melembabkan Kulit kering, kusam & Tona tidak sekata
    ❤Memperbaiki & Menghidupkan sel kulit mati
    ❤Merawat & Mensihatkan wajah
    ❤Makeup tahan lebih lama
    ❤Wajah lebih berseri dan glowing
    ❤Mengurangkan Jerawat & Jeragat
    ❤Melambatkan Penuaan (anti aging)
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    .
    #sugargoldmurah #sugargoldmalaysia #sugargoldserum #sugargold #jelitaskincare #bleachingskinnina #ibuputihlaserserumnina #serumbleaching #minyakboongabyaifaazlan #kekasihlipmatte #neelofalipmatte #neelofaperfume #neelofaxyoungandglowlipmatte #obsesscosmeticsbirthdayedition #shaliciousgloweeoat #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #magicalwhiteskincare #kakellskincare #klubnalaleh #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #iamsexyladylotion #okayasettingspray #okayaeyebrowpencil #okayaeyebrowgel #sobellaallstaredition

  •  0  0  2 January, 2020
  • CARMELA WHITENING SOAP .
.
.
Girls yg mengalami kulit wajah bermasalah & berjerawat wajib grab CARMELA WHITENING SOAP !! .
.
.
CARMELA WHITENING SOAP dapat menyelesaikan masalah anda.. Nah sy share dgn awk2 semua 😘😘 kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
.
.
💞 merencatkan black/white heads
💞 Menjadikan kulit lembut
💞 Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
💞Merawat parut dan jerawat
💞Membersihkan sel-sel kulit mati
💞Anti-aging
💞Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
👉CARMELA SOAP sesuai bagi :-
💗lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
💗mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
💗mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
💗mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
💗suri rumah yang ingin menambat hati suami
💗sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.
.
.
Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
👍100% tiada bahan kimia yang berbahaya
👍100% tidak menggelupas
👍100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
👍100% tiada paraben
👍100% natural & halal
👍100% diuji didalam makmal
👍100% mendapat kelulusan
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@suretrim_ida
@idarahaman_88 .
.
.
#carmelawhiteningsoap #caramela #sabunputih  #maxxslimbooster #glittzglow #suretrimmurah #deejacosmetic  #alhaalfafoundationpropolis #pootehturboocoffe #iamsexyladylotion #okayaeyebrowpencil #okayamakeupbrush #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #shaliciousgloweeoat #uforabeauty #jelitaskincare #bleachingskinbynina #ibuputihnina #1minutemiraclemascara #1minutemiraclefoundation #yarramoisturizersakura #bettybeautyserum #birdnestessence #klubnalaleh #xsperfectdrink #suretrimmurah #julietevebysatinskinz #kcollymilkwater
  • CARMELA WHITENING SOAP .
    .
    .
    Girls yg mengalami kulit wajah bermasalah & berjerawat wajib grab CARMELA WHITENING SOAP !! .
    .
    .
    CARMELA WHITENING SOAP dapat menyelesaikan masalah anda.. Nah sy share dgn awk2 semua 😘😘 kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
    .
    .
    💞 merencatkan black/white heads
    💞 Menjadikan kulit lembut
    💞 Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
    💞Merawat parut dan jerawat
    💞Membersihkan sel-sel kulit mati
    💞Anti-aging
    💞Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
    .
    .
    👉CARMELA SOAP sesuai bagi :-
    💗lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
    💗mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
    💗mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
    💗mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
    💗suri rumah yang ingin menambat hati suami
    💗sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.
    .
    .
    Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
    👍100% tiada bahan kimia yang berbahaya
    👍100% tidak menggelupas
    👍100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
    👍100% tiada paraben
    👍100% natural & halal
    👍100% diuji didalam makmal
    👍100% mendapat kelulusan
    Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @suretrim_ida
    @idarahaman_88 .
    .
    .
    #carmelawhiteningsoap #caramela #sabunputih #maxxslimbooster #glittzglow #suretrimmurah #deejacosmetic #alhaalfafoundationpropolis #pootehturboocoffe #iamsexyladylotion #okayaeyebrowpencil #okayamakeupbrush #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #shaliciousgloweeoat #uforabeauty #jelitaskincare #bleachingskinbynina #ibuputihnina #1minutemiraclemascara #1minutemiraclefoundation #yarramoisturizersakura #bettybeautyserum #birdnestessence #klubnalaleh #xsperfectdrink #suretrimmurah #julietevebysatinskinz #kcollymilkwater

  •  0  0  2 January, 2020
  • MAGICAL WHITE SKINCARE
.
.
WOWW KULlT CERAH PINKISH PINKISH GITU LEPASS PAKAl MAGICAL WHITE NIH.😘
.
.
Uollss ada masalah KULlT GELAP, JERAGAT, JRAWAT PARUT, teringin nak KULlT CERAH GEBU? .
.
uolls mesti try set skincare MAGICAL WHITE nih. Lengkap satu set ni ada Deep Cleanser & Gel Treatment. N0 merkuri taw! .
.
.
Bila uoll pakaii set ni, rasa KULlT makin #LEMBAP #ANJALL toink toink gittu. Bangun-bangun pagi mukaa terus glowing😘 Jerawat pn degil takmo naik lagi. Takut dah jerawat nak naik😄KULlT stay #Lembut dan #Flawless…
.
.
Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah :
.
. 🎀 💯 menggunakan bahan organic
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan
🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa) 🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang.
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#magicalwhiteskincare #magicalwhite #Skincare #magicalwhiteserum #puteagreenteamatcha #letsshanteqlotionmuabellaz #neelofalipmatte #neelofaperfume #sobellalipmatte #kekasihlipmatte #suretrimmurah #maxxslimboostermurah  #jemaimawhiteningpills #shaliciousbbcushion #kcollywhitebooster #julietevebysatinskinz #sobellawonderloveblush #sobellaallstaredition #okayaeyebrowgel #okayaeyebrowpencil #yarramoisturizersakura #magicalwhiteskincare #jelitaskincare #wawababygirledition #iamsexyladylotion
  • MAGICAL WHITE SKINCARE
    .
    .
    WOWW KULlT CERAH PINKISH PINKISH GITU LEPASS PAKAl MAGICAL WHITE NIH.😘
    .
    .
    Uollss ada masalah KULlT GELAP, JERAGAT, JRAWAT PARUT, teringin nak KULlT CERAH GEBU? .
    .
    uolls mesti try set skincare MAGICAL WHITE nih. Lengkap satu set ni ada Deep Cleanser & Gel Treatment. N0 merkuri taw! .
    .
    .
    Bila uoll pakaii set ni, rasa KULlT makin #LEMBAP #ANJALL toink toink gittu. Bangun-bangun pagi mukaa terus glowing😘 Jerawat pn degil takmo naik lagi. Takut dah jerawat nak naik😄KULlT stay #Lembut dan #Flawless
    .
    .
    Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah :
    .
    . 🎀 💯 menggunakan bahan organic
    🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
    🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan
    🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa) 🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang.
    🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #magicalwhiteskincare #magicalwhite #Skincare #magicalwhiteserum #puteagreenteamatcha #letsshanteqlotionmuabellaz #neelofalipmatte #neelofaperfume #sobellalipmatte #kekasihlipmatte #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #jemaimawhiteningpills #shaliciousbbcushion #kcollywhitebooster #julietevebysatinskinz #sobellawonderloveblush #sobellaallstaredition #okayaeyebrowgel #okayaeyebrowpencil #yarramoisturizersakura #magicalwhiteskincare #jelitaskincare #wawababygirledition #iamsexyladylotion

  •  2  0  28 December, 2019
  • FJURA QUEEN FACE POLISH TREATMENT
.
.
Rawatan untuk masalah2 kulit muka kusam, jerawat, jeragat, pori terbuka, tidak sekata dan untuk memulihkan semula struktur kulit akibat rosak memakai produk skincare yg bermekuri.
.
.
FJURA QUEEN FACE POLISH TREATMENT merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka seperti ⬇
.
.
👉 Kulit kusam teruk
👉 Berjerawat/berjeragat
👉 Kulit kering mengelupas
👉 Kulit muka berminyak
👉 Warna kulit tak sekata
👉 Kulit rosak disebabkan pakai salah produk
.
.
Jika anda sedang mengalami masalah 👆👆👆
Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍
.
.
Takde pengelupasan
Takde merah2x
Takde kimia
Takde merkuri
Takde hidro.
.
.
Kandungan:
Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract.
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#fjurafacepolishtreatment #fjuramurah #fjuraqueenfacepolishtreatmenthq #fjura  #klubnalaleh #kcollymilkwater #kcollyfocuswhitebooster #sabunpemutihhoneyglow #deejacosmetics #karismacosmetics #pootehturboocoffe #shaliciousbbcushion #wawacosmetic #youngandglowfoundation #youngandglowtreatmentlipbalmremover #bettybeautyserum #minyakboongabyaifaazlan #shaliciousgloweeoat #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #taropeperberrystoberry #iamsexyladylotion #kokoslimipluschiaseed #xsperfectdrinkmurah #maxxslimbooster #suretrimmurah #julietevebysatinskinz
  • FJURA QUEEN FACE POLISH TREATMENT
    .
    .
    Rawatan untuk masalah2 kulit muka kusam, jerawat, jeragat, pori terbuka, tidak sekata dan untuk memulihkan semula struktur kulit akibat rosak memakai produk skincare yg bermekuri.
    .
    .
    FJURA QUEEN FACE POLISH TREATMENT merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka seperti ⬇
    .
    .
    👉 Kulit kusam teruk
    👉 Berjerawat/berjeragat
    👉 Kulit kering mengelupas
    👉 Kulit muka berminyak
    👉 Warna kulit tak sekata
    👉 Kulit rosak disebabkan pakai salah produk
    .
    .
    Jika anda sedang mengalami masalah 👆👆👆
    Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍
    .
    .
    Takde pengelupasan
    Takde merah2x
    Takde kimia
    Takde merkuri
    Takde hidro.
    .
    .
    Kandungan:
    Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract.
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #fjurafacepolishtreatment #fjuramurah #fjuraqueenfacepolishtreatmenthq #fjura #klubnalaleh #kcollymilkwater #kcollyfocuswhitebooster #sabunpemutihhoneyglow #deejacosmetics #karismacosmetics #pootehturboocoffe #shaliciousbbcushion #wawacosmetic #youngandglowfoundation #youngandglowtreatmentlipbalmremover #bettybeautyserum #minyakboongabyaifaazlan #shaliciousgloweeoat #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #taropeperberrystoberry #iamsexyladylotion #kokoslimipluschiaseed #xsperfectdrinkmurah #maxxslimbooster #suretrimmurah #julietevebysatinskinz

  •  2  0  25 December, 2019
  • TAMAR MILK SHAKE by Farra Beauty
.
.
TAMAR MILK SHAKE 
Bukan sekadar Susu Tamar Biashe2!
TAMAR MILK SHAKE dapat :
.
.
🥛Mencerahkan kulit & tona lebih sekata
🥛Melembabkan kulit
🥛Memberi & menambahkan tenaga
🥛Rasa lebih kenyang
🥛Bagus untuk ibu mengandung
🥛Membantu menambahkan susu badan
🥛Mengelakkan gastrik
🥛Membantu memulihkan tumit merekah
.
.
1box ~ 25g x 15 sachet
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88
@suretrim_ida
.
.
#tamarmilkmurah #TamarMilkFarraBeauty
#TamarMilkShake #FarraBeauty
#SusuKurma #susutenaga #sususedap #kekasihlipmattepeacockedition #youngandglowlipstick #neelofalipmatte #neelofaperfume #shaliciousgloweeoat #shaliciousmixberry #hervnatural #geleratrapatmurah #cubremimattefoundation #dauracoffeemurah #bleachingskinnina #trufitzmurah #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #serumpisangberrystoberry #taropeperberrystoberry #birdnestessencebypna #klubnalaleh #bedaktaboq #coratreatmentsoap #xsperfectdrink #jelitaskincare #wawababygirledition
  • TAMAR MILK SHAKE by Farra Beauty
    .
    .
    TAMAR MILK SHAKE
    Bukan sekadar Susu Tamar Biashe2!
    TAMAR MILK SHAKE dapat :
    .
    .
    🥛Mencerahkan kulit & tona lebih sekata
    🥛Melembabkan kulit
    🥛Memberi & menambahkan tenaga
    🥛Rasa lebih kenyang
    🥛Bagus untuk ibu mengandung
    🥛Membantu menambahkan susu badan
    🥛Mengelakkan gastrik
    🥛Membantu memulihkan tumit merekah
    .
    .
    1box ~ 25g x 15 sachet
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida
    .
    .
    #tamarmilkmurah #TamarMilkFarraBeauty
    #TamarMilkShake #FarraBeauty
    #SusuKurma #susutenaga #sususedap #kekasihlipmattepeacockedition #youngandglowlipstick #neelofalipmatte #neelofaperfume #shaliciousgloweeoat #shaliciousmixberry #hervnatural #geleratrapatmurah #cubremimattefoundation #dauracoffeemurah #bleachingskinnina #trufitzmurah #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #serumpisangberrystoberry #taropeperberrystoberry #birdnestessencebypna #klubnalaleh #bedaktaboq #coratreatmentsoap #xsperfectdrink #jelitaskincare #wawababygirledition

  •  0  0  18 December, 2019
  • LOVLIN FACEMIST
.
.
Kebaikan Lovlin Face Mist
.
.
⁃ Mengatasi kulit kusam
⁃ Mampu mencerahkan dan menyegarkan kulit
⁃ Membantu mengecilkan liang pori
⁃ Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
⁃ Mengatasi kulit kering atau berminyak
⁃ Memperbaiki sel kulit ⁃ Melambatkan proses penuaan
⁃ Mempercepat proses penyembuhan luka luar
⁃ Mengatasi kedutan di wajah
⁃ Melembabkan kulit
.
.
✔ Boleh digunakan untuk muka dan badan ✔ Fragrance & colouring free
✔ Lulus KKM ✔ Lulus Lab Test
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#lovlin #lovlinfacemist #lovlinmilkshake #lovlinbirdnestmurah #lovlinbirdnest #lovlinmilkshakeoren #lovlinbirdsnestinstantdrink #farrabeautyskincare #taropeperberrystoberry #sexyskinnysoap #vitamincpahangpharma #fiirageleratrapat #letsshanteqlotionmuabellaz #kakellskincare #hervessence #hervbrighteningoilcleanser #youngandglowfoundation #lotionputihbleachingnina #lemonfitmurah #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #1minutemiraclefoundation #xsperfectdrink #pootehturboocoffe #iamsexyladylotion #jelitaskincare
  • LOVLIN FACEMIST
    .
    .
    Kebaikan Lovlin Face Mist
    .
    .
    ⁃ Mengatasi kulit kusam
    ⁃ Mampu mencerahkan dan menyegarkan kulit
    ⁃ Membantu mengecilkan liang pori
    ⁃ Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat
    ⁃ Mengatasi kulit kering atau berminyak
    ⁃ Memperbaiki sel kulit ⁃ Melambatkan proses penuaan
    ⁃ Mempercepat proses penyembuhan luka luar
    ⁃ Mengatasi kedutan di wajah
    ⁃ Melembabkan kulit
    .
    .
    ✔ Boleh digunakan untuk muka dan badan ✔ Fragrance & colouring free
    ✔ Lulus KKM ✔ Lulus Lab Test
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #lovlin #lovlinfacemist #lovlinmilkshake #lovlinbirdnestmurah #lovlinbirdnest #lovlinmilkshakeoren #lovlinbirdsnestinstantdrink #farrabeautyskincare #taropeperberrystoberry #sexyskinnysoap #vitamincpahangpharma #fiirageleratrapat #letsshanteqlotionmuabellaz #kakellskincare #hervessence #hervbrighteningoilcleanser #youngandglowfoundation #lotionputihbleachingnina #lemonfitmurah #maxxslimboostermurah #suretrimmurah #1minutemiraclefoundation #xsperfectdrink #pootehturboocoffe #iamsexyladylotion #jelitaskincare

  •  1  0  18 December, 2019
  • TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER
.
.
Seriously TRUSKIN ni menyampah lah!
.
.
Sejak pakai hari2 konsisten time bangun pagi sure nak selpi selpot. Best nak mampos dia punya hydration tu dah macam berendam sehari semalam dalam kolam!
.
.
Phewwww! 
Tak sangka TRUSKIN boleh bagi max hydration up to 72hours!
.
.
Saya bukan perasan tapi memang perasan pon skin setiap hari makin cerah makin cerah beseri tak kusam!
.
.
Fuhhh!
.
.
Memang cerah secara semulajadi dan sangat cepat dapat effect brightening seawal 7 hari!Tak sia-sia mom guna ingredients yang mahal sama dengan LANIEGE & AMORE PACIFIC!
.
.
Result ummmphhh tapi harga sumpah BERBALOI!
.
.
Bestlah bangun setiap pagi skin lawa macam beby!ahakss😂
.
.
Pagi tadi sajer jer try BARE FACE!
.
.
❌ No MAKEUP AT ALL🔥
.
.
Sumpah skin onzzz!
.
.
BENEFITS FOR SKIN:
•72hrs hydrating
•Brightening & whitening
•Merawat skin
•Kecutkan jerawat
•High antioxidant
•Anti-pigmentation
•Anti-aging
Dan banyak lagi tau
.
.
Seriusly dalam satu jar moisturizer ni korang akan dapat manfaat yg bagus utk kulit.. yg best nya dia tak melekit, senang absorb dlm skin and boleh tasa instant refreshing!Wow
.
.
Rugi tak try..rasa macam pakai moisturizer have have tapi harga lokal je tau! Pilihan ditangan anda 🤗
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#truskin #truskinhydrabrighteningmoisturizer #moisturizer #tipskulitcantik #glowingskin #moisturizers #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #polishfaceninamurah #bleachingskinbynina #jelitaskincare #mandianbleachingbidara #youngandglowxneelofalipmatte #kekasihlipmattepeacockedition #wawababygirledition #klubnalaleh #maxxslimbooster #suretrimmurah #taropeperberrystoberry #iamsexyladylotion #bettybeautyserum #1minutemiraclemascara #rohinamascaramurah #jemaimawhiteningpills #mixberryshalicious #sayajualonline #produkviral #bazarpaknilonline #ruangrezekihanania
  • TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOISTURIZER
    .
    .
    Seriously TRUSKIN ni menyampah lah!
    .
    .
    Sejak pakai hari2 konsisten time bangun pagi sure nak selpi selpot. Best nak mampos dia punya hydration tu dah macam berendam sehari semalam dalam kolam!
    .
    .
    Phewwww!
    Tak sangka TRUSKIN boleh bagi max hydration up to 72hours!
    .
    .
    Saya bukan perasan tapi memang perasan pon skin setiap hari makin cerah makin cerah beseri tak kusam!
    .
    .
    Fuhhh!
    .
    .
    Memang cerah secara semulajadi dan sangat cepat dapat effect brightening seawal 7 hari!Tak sia-sia mom guna ingredients yang mahal sama dengan LANIEGE & AMORE PACIFIC!
    .
    .
    Result ummmphhh tapi harga sumpah BERBALOI!
    .
    .
    Bestlah bangun setiap pagi skin lawa macam beby!ahakss😂
    .
    .
    Pagi tadi sajer jer try BARE FACE!
    .
    .
    ❌ No MAKEUP AT ALL🔥
    .
    .
    Sumpah skin onzzz!
    .
    .
    BENEFITS FOR SKIN:
    •72hrs hydrating
    •Brightening & whitening
    •Merawat skin
    •Kecutkan jerawat
    •High antioxidant
    •Anti-pigmentation
    •Anti-aging
    Dan banyak lagi tau
    .
    .
    Seriusly dalam satu jar moisturizer ni korang akan dapat manfaat yg bagus utk kulit.. yg best nya dia tak melekit, senang absorb dlm skin and boleh tasa instant refreshing!Wow
    .
    .
    Rugi tak try..rasa macam pakai moisturizer have have tapi harga lokal je tau! Pilihan ditangan anda 🤗
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #truskin #truskinhydrabrighteningmoisturizer #moisturizer #tipskulitcantik #glowingskin #moisturizers #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffee #polishfaceninamurah #bleachingskinbynina #jelitaskincare #mandianbleachingbidara #youngandglowxneelofalipmatte #kekasihlipmattepeacockedition #wawababygirledition #klubnalaleh #maxxslimbooster #suretrimmurah #taropeperberrystoberry #iamsexyladylotion #bettybeautyserum #1minutemiraclemascara #rohinamascaramurah #jemaimawhiteningpills #mixberryshalicious #sayajualonline #produkviral #bazarpaknilonline #ruangrezekihanania

  •  1  0  14 December, 2019
  • RIFFAA CONCEALER
.
.
❤ NEW LOOK
❤ NEW PRICE
❤ SAME QUALITY
.
.
Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover..
Yg kening berselerak jgn dok cukur2 kening tauu guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi 😊
.
.
KELEBIHAN CONCEALER RIFFA
.
.
🌞 Menutup bulu2 halus di bawah kening
🌞 Menutup jerawat
🌞 Menutup jeragat
🌞 Coverage yang tinggi
🌞 Tekstur ringan
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#riffadihaticoncealer #concealer #riffalipscrub #riffadhatimagiclotion #riffadhatipinkyscrub #muamalaysia #muabellaz #okayasettingspray #okayaeyebrowgel #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #omgbrowwcushion #omgmascarasixsayv2 #minyakboongabyaifaazlan #uforasunscreen #kakellskincare #jelitaskincare #youngandglowlipmatte #lipstickneelofa #youngandglowtreatmentlipbalmremover #lipstickyoungandglow #lipmattewawazainal #lipmattekekasih #maxxslimbooster #suretrimmurah #magicalwhiteskincare #kekasihlipmattepeacockedition #satinskinzbbeau #beautybetty #taropeperberrystoberry
  • RIFFAA CONCEALER
    .
    .
    ❤ NEW LOOK
    ❤ NEW PRICE
    ❤ SAME QUALITY
    .
    .
    Concealer Riffa boleh cover all your flaws,eyebag, parut2 jerawat/jeragat pon boleh cover..
    Yg kening berselerak jgn dok cukur2 kening tauu guna je concealer riffa boleh membantu kening uolzzz nmpk kemas dan rapi 😊
    .
    .
    KELEBIHAN CONCEALER RIFFA
    .
    .
    🌞 Menutup bulu2 halus di bawah kening
    🌞 Menutup jerawat
    🌞 Menutup jeragat
    🌞 Coverage yang tinggi
    🌞 Tekstur ringan
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #riffadihaticoncealer #concealer #riffalipscrub #riffadhatimagiclotion #riffadhatipinkyscrub #muamalaysia #muabellaz #okayasettingspray #okayaeyebrowgel #letsshanteqlotionmuabellaz #muahbybellaz #omgbrowwcushion #omgmascarasixsayv2 #minyakboongabyaifaazlan #uforasunscreen #kakellskincare #jelitaskincare #youngandglowlipmatte #lipstickneelofa #youngandglowtreatmentlipbalmremover #lipstickyoungandglow #lipmattewawazainal #lipmattekekasih #maxxslimbooster #suretrimmurah #magicalwhiteskincare #kekasihlipmattepeacockedition #satinskinzbbeau #beautybetty #taropeperberrystoberry

  •  0  0  10 December, 2019
  • KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION
.
.
Kombo: TULUS (hijau)
Kod: MERPATI & PIPIT
. .
Kombo: SUCI (ungu)
Kod: MERAK & PUNGGUK
.
.
Diperbuat dari👇🏻
🌸Vitamin E
🌸Argan Oil
🌸Shea Butter
.
.
Kelebihan kekaSih Lipmatte PEACOCK EDITION
💋Ada 4 warna.
💋Long lasting.
💋Water proof
💋Bersifat Lightweight
💋Tak melekit & tak melekat.
💋Tekstur yang sangat ringan
💋Merawat bibir kering & tak menghitamkan bibir
💋Mengurangkan garis halus pada permukaan bibir.
💋Tiada bahan kimia & Bebas Paraben.
💋Bau wangi iaitu bau strawberi
💋Mudah dibersihkan dengan jari basah
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#kekasihlipmattepeacockedition #kekasihlipmattemurah #kekasihlipmatte #kekasihlipmatteviral #kekasihlipmatteviralmalaysia #satukekasihcukupke #syatillamelvin  #puddingmontox #pootehturboocoffe #alhaalfaloosepowder #magicalwhiteskincare #jelitaskincare #minyakboongabyaifaazlan #lovlinmilkshake #ibuputihlaserserumnina #bleachingskinnina #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #shaliciousgloweeoat #neelofalipmatte #lipstickneelofa #lipstickyoungandglow #maaezwhiteningsoap #okayasettingspray #youngandglowxneelofalipmatte #muamalaysia #artismalaysia
  • KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION
    .
    .
    Kombo: TULUS (hijau)
    Kod: MERPATI & PIPIT
    . .
    Kombo: SUCI (ungu)
    Kod: MERAK & PUNGGUK
    .
    .
    Diperbuat dari👇🏻
    🌸Vitamin E
    🌸Argan Oil
    🌸Shea Butter
    .
    .
    Kelebihan kekaSih Lipmatte PEACOCK EDITION
    💋Ada 4 warna.
    💋Long lasting.
    💋Water proof
    💋Bersifat Lightweight
    💋Tak melekit & tak melekat.
    💋Tekstur yang sangat ringan
    💋Merawat bibir kering & tak menghitamkan bibir
    💋Mengurangkan garis halus pada permukaan bibir.
    💋Tiada bahan kimia & Bebas Paraben.
    💋Bau wangi iaitu bau strawberi
    💋Mudah dibersihkan dengan jari basah
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #kekasihlipmattepeacockedition #kekasihlipmattemurah #kekasihlipmatte #kekasihlipmatteviral #kekasihlipmatteviralmalaysia #satukekasihcukupke #syatillamelvin #puddingmontox #pootehturboocoffe #alhaalfaloosepowder #magicalwhiteskincare #jelitaskincare #minyakboongabyaifaazlan #lovlinmilkshake #ibuputihlaserserumnina #bleachingskinnina #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #shaliciousgloweeoat #neelofalipmatte #lipstickneelofa #lipstickyoungandglow #maaezwhiteningsoap #okayasettingspray #youngandglowxneelofalipmatte #muamalaysia #artismalaysia

  •  1  0  10 December, 2019

Top #suretrimmurah Posts

  • CPG Mascara Barbie Doll Lash
.
.
membantu membuatkan bulu mata uolls kelihatan lebih berani dan lebih "DARINGG" WOW! .
.
.
KOLEKSI MASCARA TERBAIK DIDUNIA UNTUK PELBAGAI PENAMPILAN. .
.
.
AWAK NAK MACAMANA????? .
.
.
✔Natural Hingga tebal Dramatis?????? ✔Dilengkapi Teknologi Terkini dan Berus yang mampu "Melentikkan, Memanjangkan, Menebalkan dan Merawat Bulu Mata." 💖💖💖💖💖💖💖 .
.
.
CPG BARBIE DOLL LASH MASCARA  mampu Menebalkan 5X ganda dan Melentikkan 75°. Dan ianya Waterproof. 
Ia jugak Senang ditanggalkan
.
.
Sebab dia didatangkan dalam DUO:- ❤Utk alis atas - berus besar ❤Utk alis bawah - berus kecil .
.
.
 Langkah 1: Gunakan pada bulu mata yang sudah dikepit. 
Langkah 2: Gerakan mascara secara perlahan dari akar sampai ujung bulu mata.  SIAPPPPPPP..😍😍😘
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#cpgmascara #mascaracpg #cpg #mascaraviral #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #yarramoisturizer #trufitzmurah  #klubnalaleh #maxxslimbooster #suretrimmurah #iflawless #1minutemiraclemascara #shaliciousgloweeoat #shaliciousfoundation #meeraclecleanser  #spongemuka #maaezwhiteningsoap #rohinamascaramurah #alhaalfaloosepowder #alhaalfaspray #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowfoundation #letsshanteqlotionmuabellaz #bettybeauty #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #jemaimawhiteningpills #klubnalaleh #nbscaracnecream
  • CPG Mascara Barbie Doll Lash
    .
    .
    membantu membuatkan bulu mata uolls kelihatan lebih berani dan lebih "DARINGG" WOW! .
    .
    .
    KOLEKSI MASCARA TERBAIK DIDUNIA UNTUK PELBAGAI PENAMPILAN. .
    .
    .
    AWAK NAK MACAMANA????? .
    .
    .
    ✔Natural Hingga tebal Dramatis?????? ✔Dilengkapi Teknologi Terkini dan Berus yang mampu "Melentikkan, Memanjangkan, Menebalkan dan Merawat Bulu Mata." 💖💖💖💖💖💖💖 .
    .
    .
    CPG BARBIE DOLL LASH MASCARA mampu Menebalkan 5X ganda dan Melentikkan 75°. Dan ianya Waterproof.
    Ia jugak Senang ditanggalkan
    .
    .
    Sebab dia didatangkan dalam DUO:- ❤Utk alis atas - berus besar ❤Utk alis bawah - berus kecil .
    .
    .
    Langkah 1: Gunakan pada bulu mata yang sudah dikepit.
    Langkah 2: Gerakan mascara secara perlahan dari akar sampai ujung bulu mata. SIAPPPPPPP..😍😍😘
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #cpgmascara #mascaracpg #cpg #mascaraviral #minyakboonga #minyakboongabyaifaazlan #yarramoisturizer #trufitzmurah #klubnalaleh #maxxslimbooster #suretrimmurah #iflawless #1minutemiraclemascara #shaliciousgloweeoat #shaliciousfoundation #meeraclecleanser #spongemuka #maaezwhiteningsoap #rohinamascaramurah #alhaalfaloosepowder #alhaalfaspray #youngandglowxneelofalipmatte #youngandglowfoundation #letsshanteqlotionmuabellaz #bettybeauty #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #jemaimawhiteningpills #klubnalaleh #nbscaracnecream

  •  7  4  22 November, 2019
  • SAB EYELASHES
.
.
Ready code:
✅ hotkiss ✅ truelove ✅ classic ✅ naughty ✅ be famous ✅ superstar ✅ combi ✅ jenab ✅ eton
.
.
Exclusive Sab Eyelashes..
Lain dari yang lain😎 tengok gambar,tengok caption baru taw apa yang best sangat dengan #SabEyelashes
.
.
💕 Sab lashes 1st malaysia 3d eyelashes with 100% human hair
.
.
- human hair 100 % ni maksud dia rambut manusia asli , (dari saloon dan di proses ada r&d action dari Hq SAB dan bukan rambut org mati 😅😂)
.
.
- bila 100% human hair ni mean dia terlalu ringgan , dan terlalu lembut , so effect bila pakai lebih semulajadi tak nampak fake , for surelah itu yg semua wanita suka . ❤❤
.
.
- Sab lashes boleh pakai ups to 4-5 kali , tetapi jangan sesekali terkena mascara
.
.
Jom shopping dgn kami😁
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#sabeyelashes #sab #eyelas #bulumata #bulumatapalsu #sobellalipmatte #kekasihlipmattemurah #kekasihlipmatte #yarramoisturizersakura #youngandglowfoundation #klubnalaleh #bizzilemon #bizziboddyslimming #chocofitmurah #maxxslimbooster #suretrimmurah #glittzglowmurah #dnarsskincare #tatiskincare #deejacosmetic #bettybeauty
  • SAB EYELASHES
    .
    .
    Ready code:
    ✅ hotkiss ✅ truelove ✅ classic ✅ naughty ✅ be famous ✅ superstar ✅ combi ✅ jenab ✅ eton
    .
    .
    Exclusive Sab Eyelashes..
    Lain dari yang lain😎 tengok gambar,tengok caption baru taw apa yang best sangat dengan #SabEyelashes
    .
    .
    💕 Sab lashes 1st malaysia 3d eyelashes with 100% human hair
    .
    .
    - human hair 100 % ni maksud dia rambut manusia asli , (dari saloon dan di proses ada r&d action dari Hq SAB dan bukan rambut org mati 😅😂)
    .
    .
    - bila 100% human hair ni mean dia terlalu ringgan , dan terlalu lembut , so effect bila pakai lebih semulajadi tak nampak fake , for surelah itu yg semua wanita suka . ❤❤
    .
    .
    - Sab lashes boleh pakai ups to 4-5 kali , tetapi jangan sesekali terkena mascara
    .
    .
    Jom shopping dgn kami😁
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #sabeyelashes #sab #eyelas #bulumata #bulumatapalsu #sobellalipmatte #kekasihlipmattemurah #kekasihlipmatte #yarramoisturizersakura #youngandglowfoundation #klubnalaleh #bizzilemon #bizziboddyslimming #chocofitmurah #maxxslimbooster #suretrimmurah #glittzglowmurah #dnarsskincare #tatiskincare #deejacosmetic #bettybeauty

  •  5  4  28 August, 2019
  • MAGICAL WHITE SKINCARE
.
.
WOWW KULlT CERAH PINKISH PINKISH GITU LEPASS PAKAl MAGICAL WHITE NIH.😘
.
.
Uollss ada masalah KULlT GELAP, JERAGAT, JRAWAT PARUT, teringin nak KULlT CERAH GEBU? .
.
uolls mesti try set skincare MAGICAL WHITE nih. Lengkap satu set ni ada Deep Cleanser & Gel Treatment. N0 merkuri taw! .
.
.
Bila uoll pakaii set ni, rasa KULlT makin #LEMBAP #ANJALL toink toink gittu. Bangun-bangun pagi mukaa terus glowing😘 Jerawat pn degil takmo naik lagi. Takut dah jerawat nak naik😄KULlT stay #Lembut dan #Flawless…
.
.
Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah :
.
. 🎀 💯 menggunakan bahan organic
🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan
🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa) 🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang.
🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#magicalwhiteskincare #magicalwhite #Skincare #magicalwhiteserum #puteagreenteamatcha #letsshanteqlotionmuabellaz #neelofalipmatte #neelofaperfume #sobellalipmatte #kekasihlipmatte #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #hanaloosepowdermurah #ephyraplus #jemaimawhiteningpills #shaliciousbbcushion #kcollywhitebooster
  • MAGICAL WHITE SKINCARE
    .
    .
    WOWW KULlT CERAH PINKISH PINKISH GITU LEPASS PAKAl MAGICAL WHITE NIH.😘
    .
    .
    Uollss ada masalah KULlT GELAP, JERAGAT, JRAWAT PARUT, teringin nak KULlT CERAH GEBU? .
    .
    uolls mesti try set skincare MAGICAL WHITE nih. Lengkap satu set ni ada Deep Cleanser & Gel Treatment. N0 merkuri taw! .
    .
    .
    Bila uoll pakaii set ni, rasa KULlT makin #LEMBAP #ANJALL toink toink gittu. Bangun-bangun pagi mukaa terus glowing😘 Jerawat pn degil takmo naik lagi. Takut dah jerawat nak naik😄KULlT stay #Lembut dan #Flawless
    .
    .
    Perbezaan #SetMagicalWhite dengan Set Skincare yang terdapat dipasaran adalah :
    .
    . 🎀 💯 menggunakan bahan organic
    🎀 Kandungan magical White terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Argan Oil + Vitamin C & E + Aloe vera
    🎀 Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran berpanjangan
    🎀 Sesuai digunakan oleh semua wanita yang mementingkan kecantikan ( gadis, wanita berkerjaya, surirumah, wanita dewasa) 🎀 Mudah dibawa kerana saiz bagi Set Skincare magical White ni sangat2 menjimatkan ruang.
    🎀 Bagi lelaki yang sangat mementingkan penampilan wajah juga boleh menggunakan set Magical White ini.
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #magicalwhiteskincare #magicalwhite #Skincare #magicalwhiteserum #puteagreenteamatcha #letsshanteqlotionmuabellaz #neelofalipmatte #neelofaperfume #sobellalipmatte #kekasihlipmatte #suretrimmurah #maxxslimboostermurah #hanaloosepowdermurah #ephyraplus #jemaimawhiteningpills #shaliciousbbcushion #kcollywhitebooster

  •  2  1  18 October, 2019
  • NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5gram)
.
.
🔴🔴RM 25.00🔴🔴
HARGA ❌ TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH RM 8 SM / RM 12 SS
.
.
🎀 Sesuai untuk semua jenis kulit
🎀 Tiada penggelupasan
🎀 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria
🎀 Bau seperti ubat 🎀 Memudarkan & meghilangkan parut lekuk
🎀 Mengecutkan jerawat
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Mengawal kulit yg berminyak
🎀 Mengecilkan liang pori
🎀 Melembabkan kulit kering
🎀 Merawat rasa gatal untk masalah kulit alergik
🎀 Satu-satunya krim jenis berubat yg mampu merawat masalah masalah muka kronik
.
.
Dikilang bertaraf GMP
No KKM : NOT 180407819K
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88
@suretrim_ida .
.
#NbScarAcneCream #nbcream #nbscaracnecream #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #suretrimmurah #lemonfit #dauracoffeemurah #xsperfectdrink #maaezwhitecoffee #1minutemiraclemascara #1minutemiracleeyebrowmurah #yarramoisturizersakura #rizzskinbodylotion #sobellawonderblush #okayaeyebrowgel #okayacompactpowder #kakellskincare #jelitaskincare #uforacompactpowder #bleachingskinbynina #sugargoldserum #okayaeyeshadow #bedaktaboq #lovlinbirdsnest #minyakboongabyaifaazlan #julietevebysatinskinz #shaliciousgloweeoat #mixberryshalicious #kcollywhitebooster
  • NB SCAR ACNE THERAPY CREAM (5gram)
    .
    .
    🔴🔴RM 25.00🔴🔴
    HARGA ❌ TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH RM 8 SM / RM 12 SS
    .
    .
    🎀 Sesuai untuk semua jenis kulit
    🎀 Tiada penggelupasan
    🎀 Mengandungi bahan antiseptik untuk mematikan semua bakteria
    🎀 Bau seperti ubat 🎀 Memudarkan & meghilangkan parut lekuk
    🎀 Mengecutkan jerawat
    🎀 Menghilangkan jeragat
    🎀 Mengawal kulit yg berminyak
    🎀 Mengecilkan liang pori
    🎀 Melembabkan kulit kering
    🎀 Merawat rasa gatal untk masalah kulit alergik
    🎀 Satu-satunya krim jenis berubat yg mampu merawat masalah masalah muka kronik
    .
    .
    Dikilang bertaraf GMP
    No KKM : NOT 180407819K
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #NbScarAcneCream #nbcream #nbscaracnecream #pootehturboocoffe #taropeperberrystoberry #suretrimmurah #lemonfit #dauracoffeemurah #xsperfectdrink #maaezwhitecoffee #1minutemiraclemascara #1minutemiracleeyebrowmurah #yarramoisturizersakura #rizzskinbodylotion #sobellawonderblush #okayaeyebrowgel #okayacompactpowder #kakellskincare #jelitaskincare #uforacompactpowder #bleachingskinbynina #sugargoldserum #okayaeyeshadow #bedaktaboq #lovlinbirdsnest #minyakboongabyaifaazlan #julietevebysatinskinz #shaliciousgloweeoat #mixberryshalicious #kcollywhitebooster

  •  1  0  14 January, 2020
  • Pu-tea GreenTea Matcha by WawaZainal
.
.
Produk baru keluaran kerjasama bersama wawazainal 💪 bagi mendapatkan kulit wajah yang cantik dan sihat secara dari dalaman 💕 . .
.
Bahan² semulajadi yang digunakan
.
.
✔️ Extract teh hijau ✔️Garcinia cambogia ✔️Astaxanthin ✔️Birdnest ✔️Grapeseed .
.
.
Greentea matcha mengandungi bahan sprti garcinia combogia iaitu : .
🍵mampu mengawal nafsu makan korang .
🍵membantu mengurangkan lemak visceral ( lemak yang terletak disekeliling organ ) .
🍵membantu menurunkan tahap kolestrol .
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@idarahaman_88 
@suretrim_ida .
.
#putea #puteagreenteamatcha #greentea #wawazainal #turunkanberatbadan #kurus #detoxbadan #puteagreenteamatchamurah #bywawazainal #wawalipmatte #wawababygirledition #kopilontoornina #bleachingskinbynina #sabunmissvmanjakani #trulookstintedmoisturizermurah #yarramoisturizersakura #satinskinzwhitebooster #hanaloosepowdermurah #susumaaez #klubnalaleh #shaliciousbbcushion #sobellawonderloveblush #toujoursadvancedmurah #dauracoklat #suretrimmurah #artismalaysia #muamalaysia #produkkecantikan
  • Pu-tea GreenTea Matcha by WawaZainal
    .
    .
    Produk baru keluaran kerjasama bersama wawazainal 💪 bagi mendapatkan kulit wajah yang cantik dan sihat secara dari dalaman 💕 . .
    .
    Bahan² semulajadi yang digunakan
    .
    .
    ✔️ Extract teh hijau ✔️Garcinia cambogia ✔️Astaxanthin ✔️Birdnest ✔️Grapeseed .
    .
    .
    Greentea matcha mengandungi bahan sprti garcinia combogia iaitu : .
    🍵mampu mengawal nafsu makan korang .
    🍵membantu mengurangkan lemak visceral ( lemak yang terletak disekeliling organ ) .
    🍵membantu menurunkan tahap kolestrol .
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    @idarahaman_88
    @suretrim_ida .
    .
    #putea #puteagreenteamatcha #greentea #wawazainal #turunkanberatbadan #kurus #detoxbadan #puteagreenteamatchamurah #bywawazainal #wawalipmatte #wawababygirledition #kopilontoornina #bleachingskinbynina #sabunmissvmanjakani #trulookstintedmoisturizermurah #yarramoisturizersakura #satinskinzwhitebooster #hanaloosepowdermurah #susumaaez #klubnalaleh #shaliciousbbcushion #sobellawonderloveblush #toujoursadvancedmurah #dauracoklat #suretrimmurah #artismalaysia #muamalaysia #produkkecantikan

  •  0  0  2 February, 2020
  • 🎇White Horse Gluta Skincare🎇
.
.
Kenapa anda patut guna WHITE HORSE GLUTA
👉menanggalkan blackhead & whitehead.
👉mencerahkan kulit.
👉pudarkan parut jerawat.
👉mengawal lebihan minyak pada wajah.
👉melembutkan kulit muka.
👉melicinkan kulit muka.
👉menghilangkan masalah jerawat.
👉menghilangkan masalah jeragat.
👉melembabkan kulit yang kering.
👉memutihkan kulit.
👉menghilangkan kesan parut dan garis halus & menganjalkan kulit.
👉menanggalkan sel2 kulit yang mati dan menggalakkan pertumbuhan sel2 baru.
👉mengecilkan pori-pori kulit.
👉menghalang kulit dari kesan penuaan.
.
.
White horse gluta sesuai digunakan oleh Lelaki dan wanita..
.
.
📲+6013-4930050
.
.
#whitehorsegluta #whitehorseskincare #whitehorseglutaskincaremurah #whitehorseglutaskincare #fiirabreastserum #vitaminc #vitaminpahangpharma #nrcluxuryfacemist #klubnalaleh #suretrimmurah #glittzglowmurah #maxxslimboostermurah #fjurafacepolishtreatmentmurah #uforacantiknaw #sugargoldmurah #manjasireh #harumnitamurah #harumnitafemininewashmurah #nuciferateethwhitening #obsessliquidlipstick
  • 🎇White Horse Gluta Skincare🎇
    .
    .
    Kenapa anda patut guna WHITE HORSE GLUTA
    👉menanggalkan blackhead & whitehead.
    👉mencerahkan kulit.
    👉pudarkan parut jerawat.
    👉mengawal lebihan minyak pada wajah.
    👉melembutkan kulit muka.
    👉melicinkan kulit muka.
    👉menghilangkan masalah jerawat.
    👉menghilangkan masalah jeragat.
    👉melembabkan kulit yang kering.
    👉memutihkan kulit.
    👉menghilangkan kesan parut dan garis halus & menganjalkan kulit.
    👉menanggalkan sel2 kulit yang mati dan menggalakkan pertumbuhan sel2 baru.
    👉mengecilkan pori-pori kulit.
    👉menghalang kulit dari kesan penuaan.
    .
    .
    White horse gluta sesuai digunakan oleh Lelaki dan wanita..
    .
    .
    📲+6013-4930050
    .
    .
    #whitehorsegluta #whitehorseskincare #whitehorseglutaskincaremurah #whitehorseglutaskincare #fiirabreastserum #vitaminc #vitaminpahangpharma #nrcluxuryfacemist #klubnalaleh #suretrimmurah #glittzglowmurah #maxxslimboostermurah #fjurafacepolishtreatmentmurah #uforacantiknaw #sugargoldmurah #manjasireh #harumnitamurah #harumnitafemininewashmurah #nuciferateethwhitening #obsessliquidlipstick

  •  24  2  27 March, 2019