#supplementkesihatan Instagram Photos & Videos

supplementkesihatan - 31k posts

Hashtag Popularity

3.6
average comments
39.3
average likes

Latest #supplementkesihatan Posts

  • Awak GEMUK? Kuat MAKAN? BERAT susah turun? Berimpian nak KURUS? Tapi malas nak BERSENAM? 😄
.
FIT FACTOR by PINKLADY sesuai untuk awak amalkan kerana FIT FACTOR ni sejenis supplement kesihatan yang 👇
.
- Membakar dan meNyah lemak berlebihan
- Menurunkan berat tanpa perlu berlapar
- Memberi poster badan yang ideal
- Menyekat selera makan berlebihan
- Memberi tenaga berpanjangan
- Memudahkan tugas anda yang sibuk sepanjang hari
- Menyegerakan proses untuk kurus tanpa sakit
.
Wahhh‼️‼️
Tu baru sikit. Banyak lagi kelebihan dia tau. Paling best lelaki pun boleh consume 😘
Berminat nak try? Jom wasap cepat
01136020894
01136020894
01136020894
.
#teampinkladyaa #teamniena #teambossdayah #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #pinkladyletmec #pinkladyfitfactor #senangterhibur #jomdakwah #jommuhasabahdiri #jomcantik #jomsihat #jentikhati #trending #lawakviral #jamumoden #supplementkesihatan
  • Awak GEMUK? Kuat MAKAN? BERAT susah turun? Berimpian nak KURUS? Tapi malas nak BERSENAM? 😄
    .
    FIT FACTOR by PINKLADY sesuai untuk awak amalkan kerana FIT FACTOR ni sejenis supplement kesihatan yang 👇
    .
    - Membakar dan meNyah lemak berlebihan
    - Menurunkan berat tanpa perlu berlapar
    - Memberi poster badan yang ideal
    - Menyekat selera makan berlebihan
    - Memberi tenaga berpanjangan
    - Memudahkan tugas anda yang sibuk sepanjang hari
    - Menyegerakan proses untuk kurus tanpa sakit
    .
    Wahhh‼️‼️
    Tu baru sikit. Banyak lagi kelebihan dia tau. Paling best lelaki pun boleh consume 😘
    Berminat nak try? Jom wasap cepat
    01136020894
    01136020894
    01136020894
    .
    #teampinkladyaa #teamniena #teambossdayah #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #pinkladyletmec #pinkladyfitfactor #senangterhibur #jomdakwah #jommuhasabahdiri #jomcantik #jomsihat #jentikhati #trending #lawakviral #jamumoden #supplementkesihatan

  •  0  0  5 minutes ago
  • Awak GEMUK? Kuat MAKAN? BERAT susah turun? Berimpian nak KURUS? Tapi malas nak BERSENAM? 😄
.
FIT FACTOR by PINKLADY sesuai untuk awak amalkan kerana FIT FACTOR ni sejenis supplement kesihatan yang 👇
.
- Membakar dan meNyah lemak berlebihan
- Menurunkan berat tanpa perlu berlapar
- Memberi poster badan yang ideal
- Menyekat selera makan berlebihan
- Memberi tenaga berpanjangan
- Memudahkan tugas anda yang sibuk sepanjang hari
- Menyegerakan proses untuk kurus tanpa sakit
.
Wahhh‼️‼️
Tu baru sikit. Banyak lagi kelebihan dia tau. Paling best lelaki pun boleh consume 😘
Berminat nak try? Jom wasap cepat
01136020894
01136020894
01136020894
.
#teampinkladyaa #teamniena #teambossdayah #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #pinkladyletmec #pinkladyfitfactor #senangterhibur #jomdakwah #jommuhasabahdiri #jomcantik #jomsihat #jentikhati #trending #lawakviral #jamumoden #supplementkesihatan
  • Awak GEMUK? Kuat MAKAN? BERAT susah turun? Berimpian nak KURUS? Tapi malas nak BERSENAM? 😄
    .
    FIT FACTOR by PINKLADY sesuai untuk awak amalkan kerana FIT FACTOR ni sejenis supplement kesihatan yang 👇
    .
    - Membakar dan meNyah lemak berlebihan
    - Menurunkan berat tanpa perlu berlapar
    - Memberi poster badan yang ideal
    - Menyekat selera makan berlebihan
    - Memberi tenaga berpanjangan
    - Memudahkan tugas anda yang sibuk sepanjang hari
    - Menyegerakan proses untuk kurus tanpa sakit
    .
    Wahhh‼️‼️
    Tu baru sikit. Banyak lagi kelebihan dia tau. Paling best lelaki pun boleh consume 😘
    Berminat nak try? Jom wasap cepat
    01136020894
    01136020894
    01136020894
    .
    #teampinkladyaa #teamniena #teambossdayah #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #pinkladyletmec #pinkladyfitfactor #senangterhibur #jomdakwah #jommuhasabahdiri #jomcantik #jomsihat #jentikhati #trending #lawakviral #jamumoden #supplementkesihatan

  •  0  0  6 minutes ago
  • *BENCINYA! BAJU SELUAR SEMUA DAH KETAT*
.
.
😩Jumpa saudara mara semua tegur apasal dah gemuk
😩Paling sedih ada org tanya *MENGANDUNG KE?* Walhal perut makin membuncit dah tak boleh cover
.
.
Saya nak offer jalan penyelesaian untuk awak yang ada masalah diatas. .
.
.
*BAYANGKAN*
😍Perut mula mengempis
😍Baju baju lama semua dah boleh pakai semula
😍Paling best, bila org tegur, wahhh makin cantik sekarang😊
.
Jangan berlengah lagi, wasap sis  sekarang! .
.
Dengan Pink Lady anda dapat semua manfaat dari hujung rambut hingga hujung kaki. Merawat dalaman dan berikan kecantikan luaran 😍💕
.
.
Hanya dengan pelaburan bernilai Rm350 je. Dapat...
.
⏺Free beg makeup kulit & ⏺Free gift lagi Uuoolss.. 😘😍
.
.
Berminat, tekan je link dibawah 👇
.
📲 www.wasap.my/60193790248/Pinklady
.
Atau
.
📲 WhatsApp 0193790248
  • *BENCINYA! BAJU SELUAR SEMUA DAH KETAT*
    .
    .
    😩Jumpa saudara mara semua tegur apasal dah gemuk
    😩Paling sedih ada org tanya *MENGANDUNG KE?* Walhal perut makin membuncit dah tak boleh cover
    .
    .
    Saya nak offer jalan penyelesaian untuk awak yang ada masalah diatas. .
    .
    .
    *BAYANGKAN*
    😍Perut mula mengempis
    😍Baju baju lama semua dah boleh pakai semula
    😍Paling best, bila org tegur, wahhh makin cantik sekarang😊
    .
    Jangan berlengah lagi, wasap sis sekarang! .
    .
    Dengan Pink Lady anda dapat semua manfaat dari hujung rambut hingga hujung kaki. Merawat dalaman dan berikan kecantikan luaran 😍💕
    .
    .
    Hanya dengan pelaburan bernilai Rm350 je. Dapat...
    .
    ⏺Free beg makeup kulit & ⏺Free gift lagi Uuoolss.. 😘😍
    .
    .
    Berminat, tekan je link dibawah 👇
    .
    📲 www.wasap.my/60193790248/Pinklady
    .
    Atau
    .
    📲 WhatsApp 0193790248

  •  1  1  7 hours ago
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
😲😲Nak bontot besar tonggek
😲😲Nak kulit cantik berseri seri
😲😲Nak mood yang gembira n positif
😲😲Nak Kuku yang bersinar
😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
🔥Berbaloi
🔥Value tinggi 
Jom dapatkan sekarang!!
Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss
#Superboobs #SUPERBOOBSSWISS #superboobsswissterbaik #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
    Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
    Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
    😲😲Nak bontot besar tonggek
    😲😲Nak kulit cantik berseri seri
    😲😲Nak mood yang gembira n positif
    😲😲Nak Kuku yang bersinar
    😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
    🔥Berbaloi
    🔥Value tinggi
    Jom dapatkan sekarang!!
    Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss
    #Superboobs #SUPERBOOBSSWISS #superboobsswissterbaik #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty

  •  0  0  4 July, 2020
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
😲😲Nak bontot besar tonggek
😲😲Nak kulit cantik berseri seri
😲😲Nak mood yang gembira n positif
😲😲Nak Kuku yang bersinar
😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
🔥Berbaloi
🔥Value tinggi 
Jom dapatkan sekarang!!
Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss
#Superboobs #SUPERBOOBSSWISS #superboobsswissterbaik #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
    Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
    Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
    😲😲Nak bontot besar tonggek
    😲😲Nak kulit cantik berseri seri
    😲😲Nak mood yang gembira n positif
    😲😲Nak Kuku yang bersinar
    😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
    🔥Berbaloi
    🔥Value tinggi
    Jom dapatkan sekarang!!
    Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss
    #Superboobs #SUPERBOOBSSWISS #superboobsswissterbaik #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty

  •  3  0  4 July, 2020
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
😲😲Nak bontot besar tonggek
😲😲Nak kulit cantik berseri seri
😲😲Nak mood yang gembira n positif
😲😲Nak Kuku yang bersinar
😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
🔥Berbaloi
🔥Value tinggi 
Jom dapatkan sekarang!!
Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss

#supplementterbaik #Superboobs #superboobsswissterbaik #SUPERBOOBSSWISS #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
    Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
    Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
    😲😲Nak bontot besar tonggek
    😲😲Nak kulit cantik berseri seri
    😲😲Nak mood yang gembira n positif
    😲😲Nak Kuku yang bersinar
    😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
    🔥Berbaloi
    🔥Value tinggi
    Jom dapatkan sekarang!!
    Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss

    #supplementterbaik #Superboobs #superboobsswissterbaik #SUPERBOOBSSWISS #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty

  •  1  0  4 July, 2020
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
😲😲Nak bontot besar tonggek
😲😲Nak kulit cantik berseri seri
😲😲Nak mood yang gembira n positif
😲😲Nak Kuku yang bersinar
😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
🔥Berbaloi
🔥Value tinggi 
Jom dapatkan sekarang!!
Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss

#supplementterbaik #supplementstack #supplementhub #supplementshop #supplementwanita #supplementsuperstores #supplementgym #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
    Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
    Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
    😲😲Nak bontot besar tonggek
    😲😲Nak kulit cantik berseri seri
    😲😲Nak mood yang gembira n positif
    😲😲Nak Kuku yang bersinar
    😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
    🔥Berbaloi
    🔥Value tinggi
    Jom dapatkan sekarang!!
    Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss

    #supplementterbaik #supplementstack #supplementhub #supplementshop #supplementwanita #supplementsuperstores #supplementgym #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty

  •  0  0  4 July, 2020
  • Jawapan : Untuk masalah kencing manis..ada 2 kategori tindakbalas👇🏻
.
1.Makan... terus turun bacaan gula
.
2.Makan tapi bacaan gula naik dulu baru turun
.
Utk masalah no 2 ni krn kadar metabolisma dalam badan dan juga bila kristal2 gula dipecahkan,dia akan ada yg termasuk dlm darah
yg sedikit menyebabkan bacaan gula naik
.
Teruskan mkn,insyaAllah akan kembali normal dan turun sbgmana kes2 seblm ni
.
Cumanya x perlu mkn 2 biji.cukup sebiji dulu,kalau boleh pagi sblm sarapan

Biasanya healung crisis ni 7-10 hari,klu berlarutan,stop dulu atau selang hari makan...air masak kena byk krn mungkin faktor bdn tinggi toksid jgk
.
Nak tahu lebih lanjut?
📲 ws 0133932513 @ klik link dibio 
.
💥 Follow ig @blackg_kl 💥

#blackg #kunyithitam #blackg_kl #kajang #cheras #supplement #supplementkesihatan #kencingmanis #darahtinggi #gout #amalkanblackg
  • Jawapan : Untuk masalah kencing manis..ada 2 kategori tindakbalas👇🏻
    .
    1.Makan... terus turun bacaan gula
    .
    2.Makan tapi bacaan gula naik dulu baru turun
    .
    Utk masalah no 2 ni krn kadar metabolisma dalam badan dan juga bila kristal2 gula dipecahkan,dia akan ada yg termasuk dlm darah
    yg sedikit menyebabkan bacaan gula naik
    .
    Teruskan mkn,insyaAllah akan kembali normal dan turun sbgmana kes2 seblm ni
    .
    Cumanya x perlu mkn 2 biji.cukup sebiji dulu,kalau boleh pagi sblm sarapan

    Biasanya healung crisis ni 7-10 hari,klu berlarutan,stop dulu atau selang hari makan...air masak kena byk krn mungkin faktor bdn tinggi toksid jgk
    .
    Nak tahu lebih lanjut?
    📲 ws 0133932513 @ klik link dibio
    .
    💥 Follow ig @blackg_kl 💥

    #blackg #kunyithitam #blackg_kl #kajang #cheras #supplement #supplementkesihatan #kencingmanis #darahtinggi #gout #amalkanblackg

  •  2  0  4 July, 2020
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
😲😲Nak bontot besar tonggek
😲😲Nak kulit cantik berseri seri
😲😲Nak mood yang gembira n positif
😲😲Nak Kuku yang bersinar
😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
🔥Berbaloi
🔥Value tinggi 
Jom dapatkan sekarang!!
Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss

#supplementterbaik #supplementstack #supplementhub #supplementshop #supplementwanita #supplementsuperstores #supplementgym #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty
  • Wahh..hebat superboobs dari swiss ni..
    Memang 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 gitew
    Semua dalam 1 suplement je.. 😲😲Nak nenen tegang anjal montox
    😲😲Nak bontot besar tonggek
    😲😲Nak kulit cantik berseri seri
    😲😲Nak mood yang gembira n positif
    😲😲Nak Kuku yang bersinar
    😲😲Nak rambut kuat dan bersinar 🔥Jimat
    🔥Berbaloi
    🔥Value tinggi
    Jom dapatkan sekarang!!
    Confirm puas hati😍😘 🔊🔊Hanya SuperboobsSwiss

    #supplementterbaik #supplementstack #supplementhub #supplementshop #supplementwanita #supplementsuperstores #supplementgym #supplementary #supplement #supplementmalaysia #supplementsthatwork #supplementation #supplementpayudara #supplementtinggi #supplementgiant #supplementkulit #supplementubuh #supplementputih #supplementpemutih #supplementshaklee #supplementkesihatan #supplementkecantikan #supplementking #supplementfitness #supplementmurah #supplementstore #supplementkurus #supplements #supplementpayudara #pretty

  •  0  0  4 July, 2020
  • Awak GEMUK? Kuat MAKAN? BERAT susah turun? Berimpian nak KURUS? Tapi malas nak BERSENAM? 😄
.
FIT FACTOR by PINKLADY sesuai untuk awak amalkan kerana FIT FACTOR ni sejenis supplement kesihatan yang 👇
.
- Membakar dan meNyah lemak berlebihan
- Menurunkan berat tanpa perlu berlapar
- Memberi poster badan yang ideal
- Menyekat selera makan berlebihan
- Memberi tenaga berpanjangan
- Memudahkan tugas anda yang sibuk sepanjang hari
- Menyegerakan proses untuk kurus tanpa sakit
.
Wahhh‼️‼️
Tu baru sikit. Banyak lagi kelebihan dia tau. Paling best lelaki pun boleh consume 😘
Berminat nak try? Jom wasap cepat
01133027179
01133027179
01133027179

#teampinkladyaa #teamniena #teambossdayah #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #pinkladyletmec #pinkladyfitfactor #senangterhibur #jomdakwah #jommuhasabahdiri #jomcantik #jomsihat #jentikhati #trending #lawakviral #jamumoden #supplementkesihatan
  • Awak GEMUK? Kuat MAKAN? BERAT susah turun? Berimpian nak KURUS? Tapi malas nak BERSENAM? 😄
    .
    FIT FACTOR by PINKLADY sesuai untuk awak amalkan kerana FIT FACTOR ni sejenis supplement kesihatan yang 👇
    .
    - Membakar dan meNyah lemak berlebihan
    - Menurunkan berat tanpa perlu berlapar
    - Memberi poster badan yang ideal
    - Menyekat selera makan berlebihan
    - Memberi tenaga berpanjangan
    - Memudahkan tugas anda yang sibuk sepanjang hari
    - Menyegerakan proses untuk kurus tanpa sakit
    .
    Wahhh‼️‼️
    Tu baru sikit. Banyak lagi kelebihan dia tau. Paling best lelaki pun boleh consume 😘
    Berminat nak try? Jom wasap cepat
    01133027179
    01133027179
    01133027179

    #teampinkladyaa #teamniena #teambossdayah #pinklady9_aa #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #pinkladyletmec #pinkladyfitfactor #senangterhibur #jomdakwah #jommuhasabahdiri #jomcantik #jomsihat #jentikhati #trending #lawakviral #jamumoden #supplementkesihatan

  •  11  0  4 July, 2020
  • Siapa sini ada masalah 👇
✔️ Lenguh2 badan?
✔️ Travel sana sini?
✔️ Duduk dalam kereta terlalu lama boleh buat pinggang sakit?
✔️ Kerja tak fokus kerap tukar posisi duduk sebab sakit pinggang
✔️ Tugas kerja yang memerlukan anda angkat barang berat
✔️ Ibu-ibu yang anaknya tak leh berenggang, kena dukung je
✔️Jalan lama sikit otot betis tegang dan sakit?
✔️ Panas terik cepat sakit kepala dan migrain
✔️ Tiap2 bulan period datang je mesti sakit berguling2
.
Tak yah pakai minyak panas nak kena ngurut dah 🤭🤭
.
Kandungan utama:
> EKSTRAK BOSWELLIA 
🌳 Asid Boswellia yang terdapat dalam asid getah adalah bahan utama kesan untuk anti-keradangan radang 
🌳Digunakan secara meluas dalam perubatan traditional Cina, Lubnan untuk membantu pelbagai jenis penyakit terutama disebabkan oleh keradangan seperti masalah saraf, sendi dan tulang

> EKSTRAK SAFFLOWER 
🌷 Bersifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-keradangan
🌷 Dalam perubatan Cina, digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan
🌷Dapat merawat kesakitan haid, abdomen, otot dan migrain

🧕AMY SHAKLEE
017 372 6184

#amyshaklee #shakleekelantan #shakleejohor #resvshaklee #vivixshaklee #resv #vivixmalaysia #energybooster #supplementkesihatan #supplementkesihatanshaklee #kulitcantik #vitamincskincare #painrelief #painreliefshaklee #vitaminc #setcantikshaklee #espshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpuasashaklee
  • Siapa sini ada masalah 👇
    ✔️ Lenguh2 badan?
    ✔️ Travel sana sini?
    ✔️ Duduk dalam kereta terlalu lama boleh buat pinggang sakit?
    ✔️ Kerja tak fokus kerap tukar posisi duduk sebab sakit pinggang
    ✔️ Tugas kerja yang memerlukan anda angkat barang berat
    ✔️ Ibu-ibu yang anaknya tak leh berenggang, kena dukung je
    ✔️Jalan lama sikit otot betis tegang dan sakit?
    ✔️ Panas terik cepat sakit kepala dan migrain
    ✔️ Tiap2 bulan period datang je mesti sakit berguling2
    .
    Tak yah pakai minyak panas nak kena ngurut dah 🤭🤭
    .
    Kandungan utama:
    > EKSTRAK BOSWELLIA
    🌳 Asid Boswellia yang terdapat dalam asid getah adalah bahan utama kesan untuk anti-keradangan radang
    🌳Digunakan secara meluas dalam perubatan traditional Cina, Lubnan untuk membantu pelbagai jenis penyakit terutama disebabkan oleh keradangan seperti masalah saraf, sendi dan tulang

    > EKSTRAK SAFFLOWER
    🌷 Bersifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-keradangan
    🌷 Dalam perubatan Cina, digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan
    🌷Dapat merawat kesakitan haid, abdomen, otot dan migrain

    🧕AMY SHAKLEE
    017 372 6184

    #amyshaklee #shakleekelantan #shakleejohor #resvshaklee #vivixshaklee #resv #vivixmalaysia #energybooster #supplementkesihatan #supplementkesihatanshaklee #kulitcantik #vitamincskincare #painrelief #painreliefshaklee #vitaminc #setcantikshaklee #espshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpuasashaklee

  •  5  0  3 July, 2020
  • Siapa sini ada masalah 👇
✔️ Lenguh2 badan?
✔️ Travel sana sini?
✔️ Duduk dalam kereta terlalu lama boleh buat pinggang sakit?
✔️ Kerja tak fokus kerap tukar posisi duduk sebab sakit pinggang
✔️ Tugas kerja yang memerlukan anda angkat barang berat
✔️ Ibu-ibu yang anaknya tak leh berenggang, kena dukung je
✔️Jalan lama sikit otot betis tegang dan sakit?
✔️ Panas terik cepat sakit kepala dan migrain
✔️ Tiap2 bulan period datang je mesti sakit berguling2
.
Tak yah pakai minyak panas nak kena ngurut dah 🤭🤭
.
Kandungan utama:
> EKSTRAK BOSWELLIA 
🌳 Asid Boswellia yang terdapat dalam asid getah adalah bahan utama kesan untuk anti-keradangan radang 
🌳Digunakan secara meluas dalam perubatan traditional Cina, Lubnan untuk membantu pelbagai jenis penyakit terutama disebabkan oleh keradangan seperti masalah saraf, sendi dan tulang

> EKSTRAK SAFFLOWER 
🌷 Bersifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-keradangan
🌷 Dalam perubatan Cina, digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan
🌷Dapat merawat kesakitan haid, abdomen, otot dan migrain

🧕AMY SHAKLEE
017 372 6184

#amyshaklee #shakleekelantan #shakleejohor #resvshaklee #vivixshaklee #resv #vivixmalaysia #energybooster #supplementkesihatan #supplementkesihatanshaklee #kulitcantik #vitamincskincare #painrelief #painreliefshaklee #vitaminc #setcantikshaklee #espshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpuasashaklee
  • Siapa sini ada masalah 👇
    ✔️ Lenguh2 badan?
    ✔️ Travel sana sini?
    ✔️ Duduk dalam kereta terlalu lama boleh buat pinggang sakit?
    ✔️ Kerja tak fokus kerap tukar posisi duduk sebab sakit pinggang
    ✔️ Tugas kerja yang memerlukan anda angkat barang berat
    ✔️ Ibu-ibu yang anaknya tak leh berenggang, kena dukung je
    ✔️Jalan lama sikit otot betis tegang dan sakit?
    ✔️ Panas terik cepat sakit kepala dan migrain
    ✔️ Tiap2 bulan period datang je mesti sakit berguling2
    .
    Tak yah pakai minyak panas nak kena ngurut dah 🤭🤭
    .
    Kandungan utama:
    > EKSTRAK BOSWELLIA
    🌳 Asid Boswellia yang terdapat dalam asid getah adalah bahan utama kesan untuk anti-keradangan radang
    🌳Digunakan secara meluas dalam perubatan traditional Cina, Lubnan untuk membantu pelbagai jenis penyakit terutama disebabkan oleh keradangan seperti masalah saraf, sendi dan tulang

    > EKSTRAK SAFFLOWER
    🌷 Bersifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-keradangan
    🌷 Dalam perubatan Cina, digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan
    🌷Dapat merawat kesakitan haid, abdomen, otot dan migrain

    🧕AMY SHAKLEE
    017 372 6184

    #amyshaklee #shakleekelantan #shakleejohor #resvshaklee #vivixshaklee #resv #vivixmalaysia #energybooster #supplementkesihatan #supplementkesihatanshaklee #kulitcantik #vitamincskincare #painrelief #painreliefshaklee #vitaminc #setcantikshaklee #espshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpuasashaklee

  •  5  0  3 July, 2020
  • Suppliment Shaklee dah banyak improvekan kesihatan ramai orang luar di sana..

Antaranya :
- Ikhtiar hamil
- Gout
- Menyembuhkan luka czer dengan baik
- Keguguran rambut
- Kulit muka berminyak dan berjerawat
- Darah tinggi
- Diabetes
- Athma
- Kolestrol
- Gastrik
- Osteoporosis
- Mengawal berat badan
- Silau, rabun 
- Sakit sendi, tulang
Dan sebagainya

Siapa yang boleh
 suppliment?
- kanak2 berumur 2 tahun ke atas
- pelajar
- orang yang aktif
- orang yang bekerjaya
- orang yang ikhtiar hamil
- wanita yang hamil
- warga emas
- lelaki dan perempuan

Click link to order ☺️

#shaklee
#supplementkesihatan
  • Suppliment Shaklee dah banyak improvekan kesihatan ramai orang luar di sana..

    Antaranya :
    - Ikhtiar hamil
    - Gout
    - Menyembuhkan luka czer dengan baik
    - Keguguran rambut
    - Kulit muka berminyak dan berjerawat
    - Darah tinggi
    - Diabetes
    - Athma
    - Kolestrol
    - Gastrik
    - Osteoporosis
    - Mengawal berat badan
    - Silau, rabun
    - Sakit sendi, tulang
    Dan sebagainya

    Siapa yang boleh
    suppliment?
    - kanak2 berumur 2 tahun ke atas
    - pelajar
    - orang yang aktif
    - orang yang bekerjaya
    - orang yang ikhtiar hamil
    - wanita yang hamil
    - warga emas
    - lelaki dan perempuan

    Click link to order ☺️

    #shaklee
    #supplementkesihatan

  •  4  0  3 July, 2020
  • Siapa sini ada masalah 👇✔️ Lenguh2 badan?
✔️ Travel sana sini?
✔️ Duduk dalam kereta terlalu lama boleh buat pinggang sakit?
✔️ Kerja tak fokus kerap tukar posisi duduk sebab sakit pinggang
✔️ Tugas kerja yang memerlukan anda angkat barang berat
✔️ Ibu-ibu yang anaknya tak leh berenggang, kena dukung je
✔️Jalan lama sikit otot betis tegang dan sakit?
✔️ Panas terik cepat sakit kepala dan migrain
✔️ Tiap2 bulan period datang je mesti sakit berguling2
.
Tak yah pakai minyak panas nak kena ngurut dah 🤭🤭
.
Kandungan utama:
> EKSTRAK BOSWELLIA 
🌳 Asid Boswellia yang terdapat dalam asid getah adalah bahan utama kesan untuk anti-keradangan radang 
🌳Digunakan secara meluas dalam perubatan traditional Cina, Lubnan untuk membantu pelbagai jenis penyakit terutama disebabkan oleh keradangan seperti masalah saraf, sendi dan tulang

> EKSTRAK SAFFLOWER 
🌷 Bersifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-keradangan
🌷 Dalam perubatan Cina, digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan
🌷Dapat merawat kesakitan haid, abdomen, otot dan migrain

🧕AMY SHAKLEE
017 372 6184

#amyshaklee #shakleekelantan #shakleejohor #resvshaklee #vivixshaklee #resv #vivixmalaysia #energybooster #supplementkesihatan #supplementkesihatanshaklee #kulitcantik #vitamincskincare #painrelief #painreliefshaklee #vitaminc #setcantikshaklee #espshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpuasashaklee
  • Siapa sini ada masalah 👇✔️ Lenguh2 badan?
    ✔️ Travel sana sini?
    ✔️ Duduk dalam kereta terlalu lama boleh buat pinggang sakit?
    ✔️ Kerja tak fokus kerap tukar posisi duduk sebab sakit pinggang
    ✔️ Tugas kerja yang memerlukan anda angkat barang berat
    ✔️ Ibu-ibu yang anaknya tak leh berenggang, kena dukung je
    ✔️Jalan lama sikit otot betis tegang dan sakit?
    ✔️ Panas terik cepat sakit kepala dan migrain
    ✔️ Tiap2 bulan period datang je mesti sakit berguling2
    .
    Tak yah pakai minyak panas nak kena ngurut dah 🤭🤭
    .
    Kandungan utama:
    > EKSTRAK BOSWELLIA
    🌳 Asid Boswellia yang terdapat dalam asid getah adalah bahan utama kesan untuk anti-keradangan radang
    🌳Digunakan secara meluas dalam perubatan traditional Cina, Lubnan untuk membantu pelbagai jenis penyakit terutama disebabkan oleh keradangan seperti masalah saraf, sendi dan tulang

    > EKSTRAK SAFFLOWER
    🌷 Bersifat anti-bakteria, anti-virus dan anti-keradangan
    🌷 Dalam perubatan Cina, digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan
    🌷Dapat merawat kesakitan haid, abdomen, otot dan migrain

    🧕AMY SHAKLEE
    017 372 6184

    #amyshaklee #shakleekelantan #shakleejohor #resvshaklee #vivixshaklee #resv #vivixmalaysia #energybooster #supplementkesihatan #supplementkesihatanshaklee #kulitcantik #vitamincskincare #painrelief #painreliefshaklee #vitaminc #setcantikshaklee #espshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setpuasashaklee

  •  4  0  3 July, 2020
  • ZINC PLUS SHAKLEE TERBAIK ‼️‼️
.
.

Ramai orang tak tahu kelebihan zinc plus shaklee yang murah ni, penggunaan sehingga 2 bulan. Memang Jimat!
.
.
🌿Kebaikan dan Manfaat Zinc Plus Shaklee⤵️
.

✅ Bagus untuk yang ada masalah keguguran rambut
✅ Merawat luka luar dan dalam dengan cepat
✅ Mengaktifkan sel-sel kesihatan imun badan.
✅ Menggalakkan rambut yang lebih sihat dan tebal
✅ Membantu menghasilkan sel-sel baru.
✅ Membantu kesihatan Kognitif
✅ Menggalakkan kekuatan otot dan daya ketahanan stamina
✅ Membantu sistem pembiakan yang sihat.
✅ Meningkatkan fungsi, kualiti dan kuantiti sel sperma.
✅ Menggalakkan kulit yang lebih lembut dan melegakan kulit sensitif..
.
.
Harga pun mampu milik! Tak sampai RM100 pun 😍😍
.
Seisi keluarga boleh nikmati kelebihan Zinc Plus

Berminat? Tekan link di bioo 😍😍😍
.
.
#shakleecheras #shakleeKL #shakleemurah #shakleehargastudent #supplementterbaik #supplementtahanlama #supplementkecantikan #supplementkesihatan #supplementwanita #supplementlelaki #supplementorangtua #supplementibumengandung #supplementmenyusu #supplementibumenyusu #vitaminC #vitaminB #vitaminE #ESP #vivixmurah #collagenshaklee #folicasid #Youthshaklee #supplementstudent #masalahrambutgugur
  • ZINC PLUS SHAKLEE TERBAIK ‼️‼️
    .
    .

    Ramai orang tak tahu kelebihan zinc plus shaklee yang murah ni, penggunaan sehingga 2 bulan. Memang Jimat!
    .
    .
    🌿Kebaikan dan Manfaat Zinc Plus Shaklee⤵️
    .

    ✅ Bagus untuk yang ada masalah keguguran rambut
    ✅ Merawat luka luar dan dalam dengan cepat
    ✅ Mengaktifkan sel-sel kesihatan imun badan.
    ✅ Menggalakkan rambut yang lebih sihat dan tebal
    ✅ Membantu menghasilkan sel-sel baru.
    ✅ Membantu kesihatan Kognitif
    ✅ Menggalakkan kekuatan otot dan daya ketahanan stamina
    ✅ Membantu sistem pembiakan yang sihat.
    ✅ Meningkatkan fungsi, kualiti dan kuantiti sel sperma.
    ✅ Menggalakkan kulit yang lebih lembut dan melegakan kulit sensitif..
    .
    .
    Harga pun mampu milik! Tak sampai RM100 pun 😍😍
    .
    Seisi keluarga boleh nikmati kelebihan Zinc Plus

    Berminat? Tekan link di bioo 😍😍😍
    .
    .
    #shakleecheras #shakleeKL #shakleemurah #shakleehargastudent #supplementterbaik #supplementtahanlama #supplementkecantikan #supplementkesihatan #supplementwanita #supplementlelaki #supplementorangtua #supplementibumengandung #supplementmenyusu #supplementibumenyusu #vitaminC #vitaminB #vitaminE #ESP #vivixmurah #collagenshaklee #folicasid #Youthshaklee #supplementstudent #masalahrambutgugur

  •  3  0  3 July, 2020
  • 🌹GLA COMPLEX🌹 

Apa sebenarnya GLA ni eh🤔 Kenapa digelar Pakar Bab Hormon Wanita 😱
.

Jom kita baca benefits dia ‼️🤩
.
.

Antara Kebaikan GLA 👇👇👇
.

✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mengawal atur kitaran haid yang tak teratur
✅ Menstabilkan hormon
✅ Bantu tingkatkan kesuburan bagi wanita yg berikhtiar untuk hamil
✅ Bantu kurangkan simptom2 menopause & melambatkan penuaan
✅ Bantu kawal paras kolestrol & atasi kencing manis (yg sering kebas2)

More info, consultation & to order, just klik link di bio 😍😍
.
.

#shakleecheras #shakleeKL #shakleemurah #shakleehargastudent #supplementterbaik #supplementtahanlama #supplementkecantikan #supplementkesihatan #supplementwanita #supplementlelaki #supplementorangtua #supplementibumengandung #supplementmenyusu #supplementibumenyusu #vitaminC #vitaminB #vitaminE #ESP #vivixmurah #collagenshaklee #folicasid #Youthshaklee #supplementstudent #sengugut #periodtakteratur
  • 🌹GLA COMPLEX🌹

    Apa sebenarnya GLA ni eh🤔 Kenapa digelar Pakar Bab Hormon Wanita 😱
    .

    Jom kita baca benefits dia ‼️🤩
    .
    .

    Antara Kebaikan GLA 👇👇👇
    .

    ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
    ✅ Melegakan simptom2 PMS
    ✅ Mengawal atur kitaran haid yang tak teratur
    ✅ Menstabilkan hormon
    ✅ Bantu tingkatkan kesuburan bagi wanita yg berikhtiar untuk hamil
    ✅ Bantu kurangkan simptom2 menopause & melambatkan penuaan
    ✅ Bantu kawal paras kolestrol & atasi kencing manis (yg sering kebas2)

    More info, consultation & to order, just klik link di bio 😍😍
    .
    .

    #shakleecheras #shakleeKL #shakleemurah #shakleehargastudent #supplementterbaik #supplementtahanlama #supplementkecantikan #supplementkesihatan #supplementwanita #supplementlelaki #supplementorangtua #supplementibumengandung #supplementmenyusu #supplementibumenyusu #vitaminC #vitaminB #vitaminE #ESP #vivixmurah #collagenshaklee #folicasid #Youthshaklee #supplementstudent #sengugut #periodtakteratur

  •  3  0  3 July, 2020
  • Ada apa dengan Vitamin C????

✅Orang kata, nak cantik kena ambik supplement dengan makan vitamin C. 
✅Nak sihat makan vitamin C. 
✅Nak cergas dan ceria pun makan vitamin C.  Hebat  sangat-sangat la vitamin C ni, kan? 
 
Vitamin C nie untuk apa?

Vitamin C adalah vitamin penting yang diperlukan oleh tubuh badan manusia untuk mengekalkan kesihatan.  Ia adalah salah satu daripada vitamin yang larut dalam air (asid askorbik) dan tidak dihasilkan oleh tubuh badan.  Oleh itu kita perlu mendapatkan vitamin C daripada sumber luar, iaitu makanan yang mengandungi vitamin C seperti buah-buahan dan sayur-sayuran.  Vitamin C berperanan penting dalam meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan menangkap radikal bebas.  Vitamin C memberi kebaikan berikut kepada tubuh badan manusia😊

So bagi korang yang susah naw-naw nak konsisten makan buah dan sayur yang ada Vitamin C nie,korang just kemam-kemam je Peah Queen dah ada 100% PURE VITAMIN C 

READY STOK - RM39.90sm 
1 kotak - 30 sachet

#peahqueen #cantik #kulitlembab #jerawat #parutjerawat #glow #flawless #mua #makeup #nomakeup #lawas #tumitkaki #kakipecah #kakimerekah #skincare #supplementkesihatan 
#vitaminc #100purevitaminc
#AgenDropshipWanted
  • Ada apa dengan Vitamin C????

    ✅Orang kata, nak cantik kena ambik supplement dengan makan vitamin C.
    ✅Nak sihat makan vitamin C.
    ✅Nak cergas dan ceria pun makan vitamin C. Hebat  sangat-sangat la vitamin C ni, kan?

    Vitamin C nie untuk apa?

    Vitamin C adalah vitamin penting yang diperlukan oleh tubuh badan manusia untuk mengekalkan kesihatan. Ia adalah salah satu daripada vitamin yang larut dalam air (asid askorbik) dan tidak dihasilkan oleh tubuh badan. Oleh itu kita perlu mendapatkan vitamin C daripada sumber luar, iaitu makanan yang mengandungi vitamin C seperti buah-buahan dan sayur-sayuran. Vitamin C berperanan penting dalam meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan menangkap radikal bebas. Vitamin C memberi kebaikan berikut kepada tubuh badan manusia😊

    So bagi korang yang susah naw-naw nak konsisten makan buah dan sayur yang ada Vitamin C nie,korang just kemam-kemam je Peah Queen dah ada 100% PURE VITAMIN C

    READY STOK - RM39.90sm
    1 kotak - 30 sachet

    #peahqueen #cantik #kulitlembab #jerawat #parutjerawat #glow #flawless #mua #makeup #nomakeup #lawas #tumitkaki #kakipecah #kakimerekah #skincare #supplementkesihatan
    #vitaminc #100purevitaminc
    #AgenDropshipWanted

  •  0  0  2 July, 2020

Top #supplementkesihatan Posts

  • Tomato adalah sumber vitamin
.
. 🍅 Sebiji tomato boleh membekalkan sekurangnya 40% daripada keperluan 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗖 dalam badan
.
. 🍅 Tomato juga mengandungi 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗔 yang sangat penting untuk sistem imun, kulit, dan penglihatan
.
. 🍅 Tomato juga mempunyai 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗞 yang bagus untuk tulang anda
.
Jom order tneeq dengan farah agent code #RN3020. Farah bantu tuk dapatkan tneeq 😍. Click link dekat bio tuk info
.
#rinetworkjohor #tneeqJDT #tneeqbyrinetwork #jeragat #tneeqbyrizalman  #supplementkesihatan #supplementkecantikan #canteeqtneeq
  • Tomato adalah sumber vitamin
    .
    . 🍅 Sebiji tomato boleh membekalkan sekurangnya 40% daripada keperluan 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗖 dalam badan
    .
    . 🍅 Tomato juga mengandungi 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗔 yang sangat penting untuk sistem imun, kulit, dan penglihatan
    .
    . 🍅 Tomato juga mempunyai 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗺𝗶𝗻 𝗞 yang bagus untuk tulang anda
    .
    Jom order tneeq dengan farah agent code #RN3020. Farah bantu tuk dapatkan tneeq 😍. Click link dekat bio tuk info
    .
    #rinetworkjohor #tneeqJDT #tneeqbyrinetwork #jeragat #tneeqbyrizalman #supplementkesihatan #supplementkecantikan #canteeqtneeq

  •  135  0  25 June, 2020
  • RAHSIA SAIZ BAJU TERPAKSA MENGECIL AKHIRNYA TERBONGKAR ! 🔥
.
JANGAN DOK TUNGGU LAMA LAGI UNTUK KELIHATAN CANTIK MENAWAN . Sis ni makin mengecil!!
Mana x nye..lost 9kg dlm mase hampir sebulan..
Set Sebulan pn ade lg blm hbs...
Apakah Maksudnya ??
Nak repeat order lg sbb masih belum capar berat badan ideal..
Alhamdulillah..dgn adave xkn mnyesal..
Meh dm/wasap akk utk thu detail cam mne produk viral ni blh bt anda mnjd cantik menawan... 😍😍😍
www.wasap.my/60196912624/nakKurusSihat

#adavecarboflex #kurussihat #supplementkesihatan #luluskkm💯 #bahansemulajadi #berbaloibaloi
  • RAHSIA SAIZ BAJU TERPAKSA MENGECIL AKHIRNYA TERBONGKAR ! 🔥
    .
    JANGAN DOK TUNGGU LAMA LAGI UNTUK KELIHATAN CANTIK MENAWAN . Sis ni makin mengecil!!
    Mana x nye..lost 9kg dlm mase hampir sebulan..
    Set Sebulan pn ade lg blm hbs...
    Apakah Maksudnya ??
    Nak repeat order lg sbb masih belum capar berat badan ideal..
    Alhamdulillah..dgn adave xkn mnyesal..
    Meh dm/wasap akk utk thu detail cam mne produk viral ni blh bt anda mnjd cantik menawan... 😍😍😍
    www.wasap.my/60196912624/nakKurusSihat

    #adavecarboflex #kurussihat #supplementkesihatan #luluskkm💯 #bahansemulajadi #berbaloibaloi

  •  113  5  20 March, 2018
  • SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
MEH TGK.  UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
.
.
Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
❤️ Membantu mengurangkan period pain.
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan kulit.
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
.
Pm/whatsapp untuk pembelian 
Pink Lady Body Perfection
.
.
0177381964
0177381964
0177381964
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin
  • SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
    MEH TGK. UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
    .
    .
    Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
    ❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
    ❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
    ❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
    ❤️ Tidak alami hot flashes.
    ❤️ Membantu mengawal stress anda.
    ❤️ Tidak mudah marah.
    ❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
    ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
    ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
    ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
    ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
    ❤️ Membantu mengurangkan period pain.
    ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
    ❤️ Meremajakan kulit.
    ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
    ❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

    100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
    .
    Pm/whatsapp untuk pembelian
    Pink Lady Body Perfection
    .
    .
    0177381964
    0177381964
    0177381964
    .

    #pinklady #pinkladybodyperfection #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin

  •  190  3  30 March, 2018
  • SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
MEH TGK.  UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
.
.
Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
❤️ Membantu mengurangkan period pain.
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan kulit.
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
.
Pm/whatsapp untuk pembelian 
Pink Lady Body Perfection
.
.
0177360842
0177360842
0177360842
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin
  • SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
    MEH TGK. UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
    .
    .
    Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
    ❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
    ❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
    ❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
    ❤️ Tidak alami hot flashes.
    ❤️ Membantu mengawal stress anda.
    ❤️ Tidak mudah marah.
    ❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
    ❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
    ❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
    ❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
    ❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
    ❤️ Membantu mengurangkan period pain.
    ❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
    ❤️ Meremajakan kulit.
    ❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
    ❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

    100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
    .
    Pm/whatsapp untuk pembelian
    Pink Lady Body Perfection
    .
    .
    0177360842
    0177360842
    0177360842
    .

    #pinklady #pinkladybodyperfection #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin

  •  130  0  17 April, 2018
  • Dapatkan Perlaking Yang Original With Hologram !!! PERLAKING merupakan makanan tambahan khusus untuk penjagaan dan kecantikan kulit secara holistik terutama bagi wanita berusia atau individu yang mempunyai kulit kusam dan kering.

Cuma perlu dimakan satu sachet sekali sehari, kulit pasti makin berseri-seri. Anda pasti teruja dengan perubahan kulit anda!

Berikut merupakan 3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :- SERBUK MUTIARA FILIPINA
Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
Bersifat antiradikal bebas. Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya. Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
Mengecutkan jerawat

KOLAGEN IKAN SALMON
Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
Memudarkan parut dan menggebukan kulit

ASTAXANTHIN
Lebih halus dan bermineral
Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
Melembapkan kulit

Whatssap kod " PERLAKING " dan send ke 0145119366
Whatssap kod " PERLAKING " dan send ke 0145119366

#perlaking #sayajualperlaking #perlakingmalaysia #perlakingjohorbahru  #perlakingpasirgudang #perlakingjb #perlakingoriginal #tambahsusu #kulitputih #kulitgebu #glowglowshineuols #dsiempire #milkbooster #nakcantik #nakkurus #nakputih  #supplementkesihatan #supplementkecantikan  #safieyilias #codperlaking #perlakingcod #sayajualperlaking #jomcantik #jomjagakulit #jomjagakesihatan #jomjagadalaman #jomjadicantik #kulitsihat #kulitcantikgebu
  • Dapatkan Perlaking Yang Original With Hologram !!! PERLAKING merupakan makanan tambahan khusus untuk penjagaan dan kecantikan kulit secara holistik terutama bagi wanita berusia atau individu yang mempunyai kulit kusam dan kering.

    Cuma perlu dimakan satu sachet sekali sehari, kulit pasti makin berseri-seri. Anda pasti teruja dengan perubahan kulit anda!

    Berikut merupakan 3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :- SERBUK MUTIARA FILIPINA
    Lebih ringan, berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
    Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
    Bersifat antiradikal bebas. Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya. Hasilnya kulit yg cantik, gebu tanpa cela dihasilkan
    Mengecutkan jerawat

    KOLAGEN IKAN SALMON
    Tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
    Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina, Korea dan Jepun
    Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
    Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
    Memudarkan parut dan menggebukan kulit

    ASTAXANTHIN
    Lebih halus dan bermineral
    Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
    Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
    Melembapkan kulit

    Whatssap kod " PERLAKING " dan send ke 0145119366
    Whatssap kod " PERLAKING " dan send ke 0145119366

    #perlaking #sayajualperlaking #perlakingmalaysia #perlakingjohorbahru #perlakingpasirgudang #perlakingjb #perlakingoriginal #tambahsusu #kulitputih #kulitgebu #glowglowshineuols #dsiempire #milkbooster #nakcantik #nakkurus #nakputih  #supplementkesihatan #supplementkecantikan  #safieyilias #codperlaking #perlakingcod #sayajualperlaking #jomcantik #jomjagakulit #jomjagakesihatan #jomjagadalaman #jomjadicantik #kulitsihat #kulitcantikgebu

  •  116  7  4 July, 2016
  • .
"Haniiii, ubat apa yang u bagi I makan niiii"
/
Setiap orang tahap penyerapan tehadap Baby Burn lain-lain. Kalau macam awek ni dia jenis cepat gila nampak kesan even tak workout.
/
Kalau result average biasanya dalam sebotol kalau jaga makan (kurangkan makanan berminyak, puasa fast food & ais) workout 3x seminggu, biasanya sebotol boleh turun 4kg.
/
Dont worry kita akan guide. Dah standby tips panjang lebar. So siapa nak order tinggal klik link dekat profile nanti dia terus bawak ke whatsapp.
/
/
#feedbackbabyburnSH #babyburnSH #halalfatburner #truedetox #trutoxglow #feedbackbabyburnsh #jomkurus #befit #supplement #diet #boosterslimming #rampingchallenge #supplementkesihatan #jomsihat #fitmalaysia #jomramping #FREEGIFT #terlajaklaris #fattzura #detoks #buangtoksin #buanglemak #feedbacktrutoxglowSH
#babyburn #feedbackbabyburn #SaudarihanishTips #safieyilias #rampingchallenge2.0
  • .
    "Haniiii, ubat apa yang u bagi I makan niiii"
    /
    Setiap orang tahap penyerapan tehadap Baby Burn lain-lain. Kalau macam awek ni dia jenis cepat gila nampak kesan even tak workout.
    /
    Kalau result average biasanya dalam sebotol kalau jaga makan (kurangkan makanan berminyak, puasa fast food & ais) workout 3x seminggu, biasanya sebotol boleh turun 4kg.
    /
    Dont worry kita akan guide. Dah standby tips panjang lebar. So siapa nak order tinggal klik link dekat profile nanti dia terus bawak ke whatsapp.
    /
    /
    #feedbackbabyburnSH #babyburnSH #halalfatburner #truedetox #trutoxglow #feedbackbabyburnsh #jomkurus #befit #supplement #diet #boosterslimming #rampingchallenge #supplementkesihatan #jomsihat #fitmalaysia #jomramping #FREEGIFT #terlajaklaris #fattzura #detoks #buangtoksin #buanglemak #feedbacktrutoxglowSH
    #babyburn #feedbackbabyburn #SaudarihanishTips #safieyilias #rampingchallenge2.0

  •  124  14  18 March, 2018