#suplemenkurus Instagram Photos & Videos

suplemenkurus - 31k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
39.3
average likes

Latest #suplemenkurus Posts

  • BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋

Hi morning uollss!!
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat
  • BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋

    Hi morning uollss!!
    __
    Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
    .
    Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
    .
    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat

  •  1  0  1 hour ago
  • 🍫KENAPA CHOCO FIT ?

Sebab Choco Fit ada kelebihan tertentu seperti : ✅Membakar lemak & kalori dengan pantas
✅Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✅Mengurangkan selera makan
✅Mencantikkan kulit
✅Membuang toksin & mengempiskan perut
✅Mengecilkan pinggang ala barbie doll untuk wanita
✅Cabohydrate Blocker – bila makan nasi Chocofit akan terus bakar
✅100% tiada kesan sampingan
✅Sesuai untuk ibu menyusu – produk selamat.
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat
  • 🍫KENAPA CHOCO FIT ?

    Sebab Choco Fit ada kelebihan tertentu seperti : ✅Membakar lemak & kalori dengan pantas
    ✅Meningkatkan metabolisma dengan selamat
    ✅Mengurangkan selera makan
    ✅Mencantikkan kulit
    ✅Membuang toksin & mengempiskan perut
    ✅Mengecilkan pinggang ala barbie doll untuk wanita
    ✅Cabohydrate Blocker – bila makan nasi Chocofit akan terus bakar
    ✅100% tiada kesan sampingan
    ✅Sesuai untuk ibu menyusu – produk selamat.
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat

  •  2  0  1 hour ago
  • Done postage 14 Julai 2020. Alhamdulillah Dan terima kasih pada customer2 kesayangan sis. Semoga berat kalian cepat2 turun ya... Ameen.
.
Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
.
CHOCOFIT : RM79
LEMONFIT : RM48
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat
  • Done postage 14 Julai 2020. Alhamdulillah Dan terima kasih pada customer2 kesayangan sis. Semoga berat kalian cepat2 turun ya... Ameen.
    .
    Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
    .
    CHOCOFIT : RM79
    LEMONFIT : RM48
    Postage : RM8 sm / RM11 ss
    .
    ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat

  •  1  0  14 July, 2020
  • Meal replacement membuatkan perut anda rasa kekal kenyang tanpa mengambil hidangan atau makanan berat
.
Sesuai diambil waktu siang atau malam
.
Rasai #Incredible taste dari perisa coklat Perfect Shape
.
Makin kurus, makin bertenaga!! 💪💪💪
.
#olimp #olimpteam #olimpgirls #olimpforher #hiking #cycling #gym #sports #beauty #hometraining #binabadan #fitnessforlife #fitnessforher #forher #minumankesihatanwanita #minumantenaga #mountainclimbing #produkkurus #suplemenkurus #mealreplacementshake
  • Meal replacement membuatkan perut anda rasa kekal kenyang tanpa mengambil hidangan atau makanan berat
    .
    Sesuai diambil waktu siang atau malam
    .
    Rasai #Incredible taste dari perisa coklat Perfect Shape
    .
    Makin kurus, makin bertenaga!! 💪💪💪
    .
    #olimp #olimpteam #olimpgirls #olimpforher #hiking #cycling #gym #sports #beauty #hometraining #binabadan #fitnessforlife #fitnessforher #forher #minumankesihatanwanita #minumantenaga #mountainclimbing #produkkurus #suplemenkurus #mealreplacementshake

  •  5  0  14 July, 2020
  • *silemon~cyanos slimming
.
.
BAB lancar 👌
Perut mengecil ❤
Rasa enak seger lemon 💋
Suplemen diet paling ampuh dan aman!!
Fat blocker 
Bpom,mui,halal .
.
Konsultan diet : 082126591888

*READY STOCK! CYANOS SLIMMING! The 1st Blockbuster Slimming Nutrition di Indonesia Dengan Extract 100 Buah & Sayur!* 

*Cyanos Slimming* Formula unggulannya dilengkapi 100 esktrak buah dan sayur menunjang diet sehat Anda! Kandungan bahan-bahan alami Cyanos Slimming membantu menurunkan berat badan secara optimal, serta dapat menjaga kesehatan pencernaan. Selain itu terdapat juga ekstrak AFA (Aphanizomenon flos-aquae), Probiotik, Prebiotik, Ekstrak 100 Buah dan Sayur, Ekstrak Lotus, Beta-Glucan, Polidextrosa, Asam Askorbat (Vitamin C) dengan rasa lemon yang manis . Cyanos Slimming aman dikonsumsi karena telah memiliki sertifikat BPOM MD 867009005323.

Cyanos Slimming New Formula, menggunakan lebih dari 100 jenis ekstrak  buah dan sayur untuk membantu keberhasilan program diet  seperti yang diterapkan dari  teori dr. Keiichi Morishita, dari International Society of Natural Medicine, mengenai perawatan dengan terapi diet alami untuk berbagai penyakit yang sulit diobati dan juga untuk membantu pencernaan dan berat badan ideal. 

Formula blockbuster pada Cyanos Slimming dapat membantu menurunkan berat badan, membantu menjaga kesehatan saluran pencernaan, membantu menurunkan kolesterol, membantu  meningkatkan metabolisme tubuh, membantu mendetoksifikasi tubuh, meningkatkan daya tahan tubuh, dan banyak lagi khasiatnya untuk mendapatkan berat badan ideal dan manfaat kesehatan tubuh lainnya!

Cyanos Slimming kini juga mudah dikonsumsi langsung tanpa harus dilarutkan pada air! Membuat program diet Anda lebih mudah dan praktis, kapan saja dimana saja! 

Dapatkan Formula Terbaru Cyanos Slimming Sekarang! Don’t Wait to Loose Your Weight! 

Rasakan khasiatnya 
..
#dietherbalcyanos #cyanos #slimming #pelangsing #suplemenkurus #maukurus #singset #kurussehat #dietenak #pelangsingalami #herbal #fatblocker #slimmingherbal #kuruslangsing #tipsdiet #dietasik #caradiet #pelangsingherbal #obatdiet #obatkurus  #maudiet #stokislwg #jualslimming #jualpelangsing #asieksklusif #slimming#lwgpku#lwgpekanbaru
  • *silemon~cyanos slimming
    .
    .
    BAB lancar 👌
    Perut mengecil ❤
    Rasa enak seger lemon 💋
    Suplemen diet paling ampuh dan aman!!
    Fat blocker
    Bpom,mui,halal .
    .
    Konsultan diet : 082126591888

    *READY STOCK! CYANOS SLIMMING! The 1st Blockbuster Slimming Nutrition di Indonesia Dengan Extract 100 Buah & Sayur!*

    *Cyanos Slimming* Formula unggulannya dilengkapi 100 esktrak buah dan sayur menunjang diet sehat Anda! Kandungan bahan-bahan alami Cyanos Slimming membantu menurunkan berat badan secara optimal, serta dapat menjaga kesehatan pencernaan. Selain itu terdapat juga ekstrak AFA (Aphanizomenon flos-aquae), Probiotik, Prebiotik, Ekstrak 100 Buah dan Sayur, Ekstrak Lotus, Beta-Glucan, Polidextrosa, Asam Askorbat (Vitamin C) dengan rasa lemon yang manis . Cyanos Slimming aman dikonsumsi karena telah memiliki sertifikat BPOM MD 867009005323.

    Cyanos Slimming New Formula, menggunakan lebih dari 100 jenis ekstrak buah dan sayur untuk membantu keberhasilan program diet seperti yang diterapkan dari teori dr. Keiichi Morishita, dari International Society of Natural Medicine, mengenai perawatan dengan terapi diet alami untuk berbagai penyakit yang sulit diobati dan juga untuk membantu pencernaan dan berat badan ideal.

    Formula blockbuster pada Cyanos Slimming dapat membantu menurunkan berat badan, membantu menjaga kesehatan saluran pencernaan, membantu menurunkan kolesterol, membantu meningkatkan metabolisme tubuh, membantu mendetoksifikasi tubuh, meningkatkan daya tahan tubuh, dan banyak lagi khasiatnya untuk mendapatkan berat badan ideal dan manfaat kesehatan tubuh lainnya!

    Cyanos Slimming kini juga mudah dikonsumsi langsung tanpa harus dilarutkan pada air! Membuat program diet Anda lebih mudah dan praktis, kapan saja dimana saja!

    Dapatkan Formula Terbaru Cyanos Slimming Sekarang! Don’t Wait to Loose Your Weight!

    Rasakan khasiatnya
    ..
    #dietherbalcyanos #cyanos #slimming #pelangsing #suplemenkurus #maukurus #singset #kurussehat #dietenak #pelangsingalami #herbal #fatblocker #slimmingherbal #kuruslangsing #tipsdiet #dietasik #caradiet #pelangsingherbal #obatdiet #obatkurus #maudiet #stokislwg #jualslimming #jualpelangsing #asieksklusif #slimming#lwgpku#lwgpekanbaru

  •  3  0  13 July, 2020
  • Coach diet sehat 
Kk linda yg melatih kita2 biar badan sehat 💪💪

 l*silemon~cyanos slimming
.
.
BAB lancar 👌
Perut mengecil ❤
Rasa enak seger lemon 💋
Suplemen diet paling ampuh dan aman!!
Fat blocker 
Bpom,mui,halal .
.
Konsultan diet : 082126591888
.
.
#dietherbalcyanos #cyanos #slimming #pelangsing #suplemenkurus #maukurus #singset #kurussehat #dietenak #pelangsingalami #herbal #fatblocker #slimmingherbal #kuruslangsing #tipsdiet #dietasik #caradiet #pelangsingherbal #obatdiet #obatkurus  #maudiet #stokislwg #jualslimming #jualpelangsing #asieksklusif #slimming#lwgpku#lwgpekanbaru
  • Coach diet sehat
    Kk linda yg melatih kita2 biar badan sehat 💪💪

    l*silemon~cyanos slimming
    .
    .
    BAB lancar 👌
    Perut mengecil ❤
    Rasa enak seger lemon 💋
    Suplemen diet paling ampuh dan aman!!
    Fat blocker
    Bpom,mui,halal .
    .
    Konsultan diet : 082126591888
    .
    .
    #dietherbalcyanos #cyanos #slimming #pelangsing #suplemenkurus #maukurus #singset #kurussehat #dietenak #pelangsingalami #herbal #fatblocker #slimmingherbal #kuruslangsing #tipsdiet #dietasik #caradiet #pelangsingherbal #obatdiet #obatkurus #maudiet #stokislwg #jualslimming #jualpelangsing #asieksklusif #slimming#lwgpku#lwgpekanbaru

  •  3  0  13 July, 2020
  • Semua orang tahu nak cantik mesti bermula dari dalam. Dari apa yang kita makan dan pakai
.
.
Antara suplemen Shaklee yang paling hot untuk cantikkan kulit adalah ESP
.
.
ESP bantu repair sel kulit dan beri nutrisi kepada tubuh. Bila sel-sel badan kita dapat cukup nutrisi, insyaAllah kulit kita akan jadi halus, gebu, cerah dan tegang.
.
.
ESP juga Membantu kpd momy2 yg hamil..berpantang Dan Menyusu..
.
.
Stok ESP tak banyak ye. 1st come 1st serve.

https://wa.link/u5onf4

#shaklee 
#espshaklee 
#proteinshake 
#proteinshaklee 
#shakleemurah 
#sayajualshaklee
#suplemenkurus 
#tipskurus 
#tipskulitcantik 
#cantikkulit 
#sid 
#pengedarshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
  • Semua orang tahu nak cantik mesti bermula dari dalam. Dari apa yang kita makan dan pakai
    .
    .
    Antara suplemen Shaklee yang paling hot untuk cantikkan kulit adalah ESP
    .
    .
    ESP bantu repair sel kulit dan beri nutrisi kepada tubuh. Bila sel-sel badan kita dapat cukup nutrisi, insyaAllah kulit kita akan jadi halus, gebu, cerah dan tegang.
    .
    .
    ESP juga Membantu kpd momy2 yg hamil..berpantang Dan Menyusu..
    .
    .
    Stok ESP tak banyak ye. 1st come 1st serve.

    https://wa.link/u5onf4

    #shaklee
    #espshaklee
    #proteinshake
    #proteinshaklee
    #shakleemurah
    #sayajualshaklee
    #suplemenkurus
    #tipskurus
    #tipskulitcantik
    #cantikkulit
    #sid
    #pengedarshakleejohorbahru
    #shakleejohorbahru

  •  5  0  12 July, 2020
  • Apa itu LEMON FIT ?*
🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garcinia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Extrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
🍋 Shake sampai btl2 larut.
🍋Minum dengan segera.
🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623

#chocofitputrajaya#chocofitkajang
#chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong#chocofitbangi
#chocofitsepang#chocofithq
#chocolistaputrajaya 
#teamchocolistaputrajaya
#chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
#airasiamalaysia#sepang #salaktinggi
  • Apa itu LEMON FIT ?*
    🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
    🍋 Serbuk Buah Lemon
    🍋 Limau Gedang
    🍋 Garcinia Cambogia
    🍋 Teh Hijau
    🍋 Extrak Buah Sitrus
    🍋 Guarana
    🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
    🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
    🍋 Shake sampai btl2 larut.
    🍋Minum dengan segera.
    🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623

    #chocofitputrajaya #chocofitkajang
    #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocofitbangi
    #chocofitsepang #chocofithq
    #chocolistaputrajaya
    #teamchocolistaputrajaya
    #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
    #airasiamalaysia#sepang #salaktinggi

  •  1  0  11 July, 2020
  • Apa itu LEMON FIT ?*
🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garcinia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Extrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
🍋 Shake sampai btl2 larut.
🍋Minum dengan segera.
🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623

#chocofitputrajaya#chocofitkajang
#chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong#chocofitbangi
#chocofitsepang#chocofithq
#chocolistaputrajaya 
#teamchocolistaputrajaya
#chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
#airasiamalaysia#sepang #salaktinggi
  • Apa itu LEMON FIT ?*
    🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
    🍋 Serbuk Buah Lemon
    🍋 Limau Gedang
    🍋 Garcinia Cambogia
    🍋 Teh Hijau
    🍋 Extrak Buah Sitrus
    🍋 Guarana
    🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
    🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
    🍋 Shake sampai btl2 larut.
    🍋Minum dengan segera.
    🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623

    #chocofitputrajaya #chocofitkajang
    #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocofitbangi
    #chocofitsepang #chocofithq
    #chocolistaputrajaya
    #teamchocolistaputrajaya
    #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
    #airasiamalaysia#sepang #salaktinggi

  •  5  1  11 July, 2020
  • Makan banyak dan berlemak?
.
Yuk kurangi rasa bersalahmu dengan konsumsi Glamlene
.
Kandungan bahan alami yg dikandung di dalam Glamlene 
dapat membuang toksin sisa-sisa makanan yg ada didalam tubuh dan mengikat kolestrol dari makanan yang berminyak dan membuangnya.
Ditambah lagi dengan kandungan yg terkandung di dalam Glamlene dapat membuat kulit bebas dari jerawat .
Glamlene merupakan minuman serbuk alami yg diperkaya dengan bahan-bahan yang telah teruji dan terdaftar di BPOM
.
Aman,Sehat,dan HALAL
.
Love your body. Love your Skin. Get Glam!
.
#pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom #suplemenkurus  #bebasrasabersalah #feelingguilty
  • Makan banyak dan berlemak?
    .
    Yuk kurangi rasa bersalahmu dengan konsumsi Glamlene
    .
    Kandungan bahan alami yg dikandung di dalam Glamlene
    dapat membuang toksin sisa-sisa makanan yg ada didalam tubuh dan mengikat kolestrol dari makanan yang berminyak dan membuangnya.
    Ditambah lagi dengan kandungan yg terkandung di dalam Glamlene dapat membuat kulit bebas dari jerawat .
    Glamlene merupakan minuman serbuk alami yg diperkaya dengan bahan-bahan yang telah teruji dan terdaftar di BPOM
    .
    Aman,Sehat,dan HALAL
    .
    Love your body. Love your Skin. Get Glam!
    .
    #pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom #suplemenkurus #bebasrasabersalah #feelingguilty

  •  4  0  10 July, 2020
  • Glamlene merupakan produk minuman detox rasa anggur, yang menggabungkan keunggulan alami dari Physillium husk ,Probiotik,L-Glutathione,Collagen dan Vitamin e dalam satu kemasan
.
Perbedaan Glamlene dengan produk detox lain, Glamlene dilengkapi dengan kandungan L-glutathione, Collagen dan Vitamin e yang terbukti berfungsi untuk menjaga,merawat dan mencerahkan kulit
.
Sehat itu dimulai dari diri sendiri
.
Love your body. Love your skin , GET GLAM !! Glamlene Official
.
#pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom 
#suplemenkurus
  • Glamlene merupakan produk minuman detox rasa anggur, yang menggabungkan keunggulan alami dari Physillium husk ,Probiotik,L-Glutathione,Collagen dan Vitamin e dalam satu kemasan
    .
    Perbedaan Glamlene dengan produk detox lain, Glamlene dilengkapi dengan kandungan L-glutathione, Collagen dan Vitamin e yang terbukti berfungsi untuk menjaga,merawat dan mencerahkan kulit
    .
    Sehat itu dimulai dari diri sendiri
    .
    Love your body. Love your skin , GET GLAM !! Glamlene Official
    .
    #pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom
    #suplemenkurus

  •  3  0  10 July, 2020
  • Sudahkah kamu mengkonsumsi Glamlene Hari ini?
Bagaimana cara mengkonsumsi Glamlene?
.
Konsumsi Glamlene 1 sachet perhari pada Malam Hari sebelum tidur
.
Sajikan 1 sachet Glamlene ke dalam 150 ml air, kemudian aduk hingga rata. Glamlene siap untuk dikonsumsi
.
Glamlene juga dapat disajikan dengan air dingin.Praktis dan rasanya enak loh Glamers!
.
Glamlene merupakan produk minuman serbuk rasa anggur, yang menggabungkan keunggulan alami dari Physillium husk ,Probiotik,L-Glutathione,Collagen dan Vitamin e dalam satu kemasan
.
Physillium husk dan Probiotik kaya serat yang memiliki segudang manfaat untuk membuang lemak dalam tubuh, dapat melancarkan BAB, serta membuang toksin yang menumpuk dalam usus ( detox )
.
Perbedaan Glamlene dengan produk detox lain, Glamlene dilengkapi dengan kandungan L-glutathione, Collagen dan Vitamin e yang terbukti berfungsi untuk menjaga,merawat dan mencerahkan kulit
.
Love your body. Love your skin , GET GLAM !! Glamlene Official
.
#pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom 
#suplemenkurus
  • Sudahkah kamu mengkonsumsi Glamlene Hari ini?
    Bagaimana cara mengkonsumsi Glamlene?
    .
    Konsumsi Glamlene 1 sachet perhari pada Malam Hari sebelum tidur
    .
    Sajikan 1 sachet Glamlene ke dalam 150 ml air, kemudian aduk hingga rata. Glamlene siap untuk dikonsumsi
    .
    Glamlene juga dapat disajikan dengan air dingin.Praktis dan rasanya enak loh Glamers!
    .
    Glamlene merupakan produk minuman serbuk rasa anggur, yang menggabungkan keunggulan alami dari Physillium husk ,Probiotik,L-Glutathione,Collagen dan Vitamin e dalam satu kemasan
    .
    Physillium husk dan Probiotik kaya serat yang memiliki segudang manfaat untuk membuang lemak dalam tubuh, dapat melancarkan BAB, serta membuang toksin yang menumpuk dalam usus ( detox )
    .
    Perbedaan Glamlene dengan produk detox lain, Glamlene dilengkapi dengan kandungan L-glutathione, Collagen dan Vitamin e yang terbukti berfungsi untuk menjaga,merawat dan mencerahkan kulit
    .
    Love your body. Love your skin , GET GLAM !! Glamlene Official
    .
    #pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom
    #suplemenkurus

  •  2  0  10 July, 2020
  • Glamlene merupakan produk minuman serbuk rasa anggur, yang menggabungkan keunggulan alami dari Physillium husk ,Probiotik,L-Glutathione,Collagen dan Vitamin e dalam satu kemasan
.
Physillium husk dan Probiotik kaya serat yang memiliki segudang manfaat untuk membuang lemak dalam tubuh, dapat melancarkan BAB, serta membuang toksin yang menumpuk dalam usus ( detox )
.
Perbedaan Glamlene dengan produk detox lain, Glamlene dilengkapi dengan kandungan L-glutathione, Collagen dan Vitamin e yang terbukti berfungsi untuk menjaga,merawat dan mencerahkan kulit
.
Love your body. Love your skin , GET GLAM !! Glamlene Official
.
#pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom 
#suplemenkurus
  • Glamlene merupakan produk minuman serbuk rasa anggur, yang menggabungkan keunggulan alami dari Physillium husk ,Probiotik,L-Glutathione,Collagen dan Vitamin e dalam satu kemasan
    .
    Physillium husk dan Probiotik kaya serat yang memiliki segudang manfaat untuk membuang lemak dalam tubuh, dapat melancarkan BAB, serta membuang toksin yang menumpuk dalam usus ( detox )
    .
    Perbedaan Glamlene dengan produk detox lain, Glamlene dilengkapi dengan kandungan L-glutathione, Collagen dan Vitamin e yang terbukti berfungsi untuk menjaga,merawat dan mencerahkan kulit
    .
    Love your body. Love your skin , GET GLAM !! Glamlene Official
    .
    #pencerahkulit #pencerahwajah #minumanpelangsing #pelangsingdanpemutih #lemakperut #dietsehat #hidupsehat #minumankekinian #glamlene #suplemendiet #makanansehat #minumankesehatan #skincarebpom #suplemenpelangsingbpom
    #suplemenkurus

  •  3  0  10 July, 2020
  • Hi you all♥️ Jika anda alami seperkara seperti diatas, mohon detoks dengan segera kerana penyakit tak tunggu usia mahupun masa

Dengan hanya amalkan minum LEMONFIT, seluruh badan anda akan rasa RINGAN & LEGA selepas buang  semua segala toksik dalam badan anda

Tak percaya? Boleh ws saya sekarang untuk lihat feedback positif dari pengguna❤️
.
Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
.
CHOCOFIT : RM79
LEMONFIT : RM48
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha
  • Hi you all♥️ Jika anda alami seperkara seperti diatas, mohon detoks dengan segera kerana penyakit tak tunggu usia mahupun masa

    Dengan hanya amalkan minum LEMONFIT, seluruh badan anda akan rasa RINGAN & LEGA selepas buang semua segala toksik dalam badan anda

    Tak percaya? Boleh ws saya sekarang untuk lihat feedback positif dari pengguna❤️
    .
    Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
    .
    CHOCOFIT : RM79
    LEMONFIT : RM48
    Postage : RM8 sm / RM11 ss
    .
    ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha

  •  0  0  10 July, 2020
  • Aku yang dulu Guys🙈🙉 Kamu Kamu pasti Bisa Kurus Juga kok.
Kamu tidak akan Pernah tau kalau tidak Mencoba.. yuk Pejuang Kurus rapat kan Barisan Minum #Chocofit yah😁

Produk The Best yg Saya temui se umur"😆 dan Nyata Hasil nya di Saya Sendiri (Owner) dan Orang" yg telah banyak sukses dgn Produk ini😎 pantas lah menjadi Produk Kurus Viral terbaik👍

Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
.
CHOCOFIT : RM79
LEMONFIT : RM48
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha
  • Aku yang dulu Guys🙈🙉 Kamu Kamu pasti Bisa Kurus Juga kok.
    Kamu tidak akan Pernah tau kalau tidak Mencoba.. yuk Pejuang Kurus rapat kan Barisan Minum #Chocofit yah😁

    Produk The Best yg Saya temui se umur"😆 dan Nyata Hasil nya di Saya Sendiri (Owner) dan Orang" yg telah banyak sukses dgn Produk ini😎 pantas lah menjadi Produk Kurus Viral terbaik👍

    Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
    .
    CHOCOFIT : RM79
    LEMONFIT : RM48
    Postage : RM8 sm / RM11 ss
    .
    ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha

  •  3  0  10 July, 2020

Top #suplemenkurus Posts

  • Nak lg sedap masukkan limau kasturi banyak2... Alamak merecik air liurr 😋😋😋
.
Sapa cakap diet takleh makan yg sedap2..
.
Kredit tu resipi mealplan #kurusfitonlinecoaching
.
Lebih byk tips jom follow ig@zulhusna_coach
  • Nak lg sedap masukkan limau kasturi banyak2... Alamak merecik air liurr 😋😋😋
    .
    Sapa cakap diet takleh makan yg sedap2..
    .
    Kredit tu resipi mealplan #kurusfitonlinecoaching
    .
    Lebih byk tips jom follow ig@zulhusna_coach

  •  163  8  29 July, 2019
  • Coachee: Coach saya dah diet mkn buah pisang tapi nape macam makin naik?"
.
Coach : Kak M  makan pisang banyak mana?"
.
Coachee: tak banyak coach. Dalam sebiji je kot. Sebab saya buat cekodok."
.
Coach : 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
  • Coachee: Coach saya dah diet mkn buah pisang tapi nape macam makin naik?"
    .
    Coach : Kak M makan pisang banyak mana?"
    .
    Coachee: tak banyak coach. Dalam sebiji je kot. Sebab saya buat cekodok."
    .
    Coach : 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  •  131  17  29 July, 2019
  • Thermojetic Tea Herbalife .
.
Manfaat Thermojetic tea :
-Membantu mendukung pengelolaan berat badan karena kandungan kalori dan karbohidrat yang rendah. .
-Memanfaatkan kearifan herbal lawas dan menggabungkan dengan kecerdasan modern untuk membantu kesehatan Anda dan mendukung vitalitas normal. .
-Memiliki manfaat teh hijau dan tanaman serta ekstrak herbal pilihan.
.
Yuks diorder sekarang 😍😍 Contact person : 
Sms/wa @dietkenyang.herbalife

#herbalife #herbalifebandung #pelangsing #pelangsingbadan #slim #slimbody #skincare #shakeherbalife #shaker #shake #suplemenkurus #thermotea #trusted #herbaltea #herbalifeindonesia
  • Thermojetic Tea Herbalife .
    .
    Manfaat Thermojetic tea :
    -Membantu mendukung pengelolaan berat badan karena kandungan kalori dan karbohidrat yang rendah. .
    -Memanfaatkan kearifan herbal lawas dan menggabungkan dengan kecerdasan modern untuk membantu kesehatan Anda dan mendukung vitalitas normal. .
    -Memiliki manfaat teh hijau dan tanaman serta ekstrak herbal pilihan.
    .
    Yuks diorder sekarang 😍😍 Contact person :
    Sms/wa @dietkenyang.herbalife

    #herbalife #herbalifebandung #pelangsing #pelangsingbadan #slim #slimbody #skincare #shakeherbalife #shaker #shake #suplemenkurus #thermotea #trusted #herbaltea #herbalifeindonesia

  •  212  1  7 October, 2018
  • "Berapa slice makan kek?"
.
"2 je 😅berapa kalori coach?"
.
"Ok 500 kalori. Nak bakar mcm mna petang ni?"
.
"Sy jogging 3km . Ok tak coach. Agak2 berapa kalori?"
.
"Adalah dalam 250 kalori"
.
🌚🌚🌚
.
YOU CANT COMPETE WHAT YOU EAT!
.
Its all about discipline and hardworks and consistency ✔️
.
#coachanisonlinecoaching #CoachingKurus30Hari
  • "Berapa slice makan kek?"
    .
    "2 je 😅berapa kalori coach?"
    .
    "Ok 500 kalori. Nak bakar mcm mna petang ni?"
    .
    "Sy jogging 3km . Ok tak coach. Agak2 berapa kalori?"
    .
    "Adalah dalam 250 kalori"
    .
    🌚🌚🌚
    .
    YOU CANT COMPETE WHAT YOU EAT!
    .
    Its all about discipline and hardworks and consistency ✔️
    .
    #coachanisonlinecoaching #CoachingKurus30Hari

  •  135  2  29 November, 2016
  • Let us help you ❤️
.
SPECIALIZED PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Lemak, Kekal Otot
✔️ Healthy meal kit for breakfast n dinner
✔️ Mealplan makan nasi untuk Kurus
✔️ Follow Up & Coaching 24/7
✔️ Peluang Menjana Pendapatan
‼️ JOIN OUR NEW YEAR PREMIUM COACHING‼️ 🔴Coach AnisBux 017-5633435
🔴Fb Page : Coach AnisBux
🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how. 
#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
  • Let us help you ❤️
    .
    SPECIALIZED PROGRAM KURUS 30 HARI
    ✔️ Turun Lemak, Kekal Otot
    ✔️ Healthy meal kit for breakfast n dinner
    ✔️ Mealplan makan nasi untuk Kurus
    ✔️ Follow Up & Coaching 24/7
    ✔️ Peluang Menjana Pendapatan
    ‼️ JOIN OUR NEW YEAR PREMIUM COACHING‼️ 🔴Coach AnisBux 017-5633435
    🔴Fb Page : Coach AnisBux
    🔴Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how.
    #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia

  •  134  3  28 January, 2017