#sukacantik Instagram Photos & Videos

sukacantik - 7k posts

Hashtag Popularity

2.5
average comments
43
average likes

Latest #sukacantik Posts

  • It’s important to ONLY choose Facial Scrub and not the body scrub for your face!
—
The truth is, the skin on your face and body are very different. Both areas need to be exfoliated, but the same product is unlikely to be a good fit for both. Body scrubs are typically thicker in consistency compared to facial scrubs. So, choose the MEERACLE Under the Sea Scrub instead! 💙
.
https://t.me/yasrieymultipurpose

Http://myurls.co/ymplegacy 

#meeraclepenang
#kakyunjutawan
#menjadidenganmeeracle
#meeracleleadingtheway
#teamkakyun
  • It’s important to ONLY choose Facial Scrub and not the body scrub for your face!

    The truth is, the skin on your face and body are very different. Both areas need to be exfoliated, but the same product is unlikely to be a good fit for both. Body scrubs are typically thicker in consistency compared to facial scrubs. So, choose the MEERACLE Under the Sea Scrub instead! 💙
    .
    https://t.me/yasrieymultipurpose

    Http://myurls.co/ymplegacy

    #meeraclepenang
    #kakyunjutawan
    #menjadidenganmeeracle
    #meeracleleadingtheway
    #teamkakyun

  •  0  1  13 hours ago
  • JOM SERTAI KAK YAN SEKARANG

JOM SERTAI FOREVER LIVING

JOM KITA SIHAT BERSAMA

JOM KITA CANTIK BERSAMA

JOM KITA KAYA BERSAMA FOREVER LIVING

JOM KITA GUNA SUPLEMEN TERBAIK DI DUNIA

JOM KITA MULAKAN SEKARANG

JOM JOM JOM JOM...

KITA SEMUA PERLU SIHAT 

KITA SEMUA PERLU CANTIK 

KITA SEMUA PERLU BANYAK DUIT

#kakyanforever
#sukasihat
#sukacantik
#kakyanpomesteen
  • JOM SERTAI KAK YAN SEKARANG

    JOM SERTAI FOREVER LIVING

    JOM KITA SIHAT BERSAMA

    JOM KITA CANTIK BERSAMA

    JOM KITA KAYA BERSAMA FOREVER LIVING

    JOM KITA GUNA SUPLEMEN TERBAIK DI DUNIA

    JOM KITA MULAKAN SEKARANG

    JOM JOM JOM JOM...

    KITA SEMUA PERLU SIHAT

    KITA SEMUA PERLU CANTIK

    KITA SEMUA PERLU BANYAK DUIT

    #kakyanforever
    #sukasihat
    #sukacantik
    #kakyanpomesteen

  •  2  0  8 August, 2020
  • Sis Far jual Kosmetik je, tu semua barang dapo dokk caraa hikss🤣

Kod Cinnamon onzz nie ,bukan kaleng2 la,kalau nk pakai time drive thru ke , ade farewell ke, port luckk ke memang RECOMMENDED 😆dah la warna bata-bata merah pehh bila lesek kt bibir tu,adudududdu mmg tergoda lah!

#sisfar #kronisisfar #sobellacosmetics 
 #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat
  • Sis Far jual Kosmetik je, tu semua barang dapo dokk caraa hikss🤣

    Kod Cinnamon onzz nie ,bukan kaleng2 la,kalau nk pakai time drive thru ke , ade farewell ke, port luckk ke memang RECOMMENDED 😆dah la warna bata-bata merah pehh bila lesek kt bibir tu,adudududdu mmg tergoda lah!

    #sisfar #kronisisfar #sobellacosmetics
    #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat

  •  3  0  7 August, 2020
  • Sis Far memang x promot kat sini ,hasil catuanzz ada la dapat sikit2 bersyukur🤣

Nie ha nk habaq,  ada beza x? Yg PASSIONATE N STRONG dengan kaler kawan2 yg lain? Opkoss ada bezaa 

Xkn kita nk recycle warna yg sama, mau mogok warga2 Sobella Lovers😆

Nie ha nak bagitahu,  Baby Kod Kind N Strong  ada la SIKIT, buat yg nk cooba, aaamohhh tekang wasep  kt komen 😎

#sisfar #sobellacosmetics  #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat
  • Sis Far memang x promot kat sini ,hasil catuanzz ada la dapat sikit2 bersyukur🤣

    Nie ha nk habaq, ada beza x? Yg PASSIONATE N STRONG dengan kaler kawan2 yg lain? Opkoss ada bezaa

    Xkn kita nk recycle warna yg sama, mau mogok warga2 Sobella Lovers😆

    Nie ha nak bagitahu, Baby Kod Kind N Strong ada la SIKIT, buat yg nk cooba, aaamohhh tekang wasep kt komen 😎

    #sisfar #sobellacosmetics #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat

  •  4  1  6 August, 2020
  • DARY SLIMTEA "‼️‼️
KURUS TANPA PENYIKSAAN ❤️
.
.
SLMY DARY dan SKNY DARY ni berpasangan tau jangan sesekali cuba pisahkan 

SLMY MALAM💚
SKNY PAGI❤️

So untuk kesan terbaik perlu minum keduanya. Jangan pisahkan mereka. Amalkan setiap hari tanpa ada skip dan kalian saksikan sendiri hasilnya. 🥰

NAK TAHU LEBIH LANJUT TERUS KLIK LINK DI BIO PROFILE @DARY.SLIMCO ATAU SAVE NO INI

011-58629394
011-58629394
011-58629394

#darytea #tehdetox #sukamakan #sukacantik #foodlovers #assalamualaikum #tehkurus #PKPP #girdlemurah #menusihat #infokurus
  • DARY SLIMTEA "‼️‼️
    KURUS TANPA PENYIKSAAN ❤️
    .
    .
    SLMY DARY dan SKNY DARY ni berpasangan tau jangan sesekali cuba pisahkan

    SLMY MALAM💚
    SKNY PAGI❤️

    So untuk kesan terbaik perlu minum keduanya. Jangan pisahkan mereka. Amalkan setiap hari tanpa ada skip dan kalian saksikan sendiri hasilnya. 🥰

    NAK TAHU LEBIH LANJUT TERUS KLIK LINK DI BIO PROFILE @DARY.SLIMCO ATAU SAVE NO INI

    011-58629394
    011-58629394
    011-58629394

    #darytea #tehdetox #sukamakan #sukacantik #foodlovers #assalamualaikum #tehkurus #PKPP #girdlemurah #menusihat #infokurus

  •  1  0  6 August, 2020
  • Finally!! #nellypertado menarik nafas lega bila mami dia did a last challenge for todayy, tapii sis Far tetap ye bergambar, ber Video, Tiktok😆

Tu one of my therapy ,setiap org lain2 dia nak expresskan bila rasa stress ke kan, kalau sis Far selain Melayan Si Nelly nie, buat live, bideo, tiktok memang  dapat Release my Stress DAN MAKAN juga ye🤣

Nie ha  penutup #30dayschallenge sis Far velanjer SPICY ORANGE COP2 dokek pipi, terus mantappp, warna yg light2 Orange yang sangattt sesuai cop2 dekat pipi mu itu

Kalau nak, haaa tekan aja LiNk Dekat bio yo, ade lagi seketui tinggal

#sisfar #tixaraselfiechallenge #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat
  • Finally!! #nellypertado menarik nafas lega bila mami dia did a last challenge for todayy, tapii sis Far tetap ye bergambar, ber Video, Tiktok😆

    Tu one of my therapy ,setiap org lain2 dia nak expresskan bila rasa stress ke kan, kalau sis Far selain Melayan Si Nelly nie, buat live, bideo, tiktok memang dapat Release my Stress DAN MAKAN juga ye🤣

    Nie ha penutup #30dayschallenge sis Far velanjer SPICY ORANGE COP2 dokek pipi, terus mantappp, warna yg light2 Orange yang sangattt sesuai cop2 dekat pipi mu itu

    Kalau nak, haaa tekan aja LiNk Dekat bio yo, ade lagi seketui tinggal

    #sisfar #tixaraselfiechallenge #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat

  •  5  0  5 August, 2020
  • Betul ke orang kata lepas pakai foundation cozuma ni asyik nk selfie & tengok cermin je🤭❤️

Bagi Cik Nad memang betul la hihi, muka nampak natural je, tak melekit & rasa ringan. 

Nak hantar ateh ke KTM naik ETS pun kemain lagi mekap ye haha, macam tu la Bila dah jatuh chenta❤️❤️

Tq ateh mai rumah kami , nanti jumpa lagi ye

#SukaSelfie #CozumaLover #SukaCantik
  • Betul ke orang kata lepas pakai foundation cozuma ni asyik nk selfie & tengok cermin je🤭❤️

    Bagi Cik Nad memang betul la hihi, muka nampak natural je, tak melekit & rasa ringan.

    Nak hantar ateh ke KTM naik ETS pun kemain lagi mekap ye haha, macam tu la Bila dah jatuh chenta❤️❤️

    Tq ateh mai rumah kami , nanti jumpa lagi ye

    #SukaSelfie #CozumaLover #SukaCantik

  •  8  0  5 August, 2020
  • Syarikat kukuh di dunia. 

Syarikat tiada hutang. 

Syarikat yang bayar bonus melalui harga jual. 

Tiada guna PV, BV bagai. 

Mudah. Seronok. Copy paste je apa leader buat.

Tak payah pening kepala.

Kak yan adalah FOREVER BUSINESS OWNER, FOREVER LIVING PRODUCTS

Kak yan bukan ejen ye ! 

Kak yan adalah FOREVER BUSINESS OWNER.

Kak yan adalah #konsultan FOREVER BUSINESS OWNER.

Siapa ada masalah kesihatan meh pm kak yan.

Siapa nak #bisnes dengan FOREVER meh pm kak yan.

Kak yan sedia membantu.

012-658 2541

#kakyanforever
#sukasihat
#sukacantik
#kakyanpomesteen
  • Syarikat kukuh di dunia.

    Syarikat tiada hutang.

    Syarikat yang bayar bonus melalui harga jual.

    Tiada guna PV, BV bagai.

    Mudah. Seronok. Copy paste je apa leader buat.

    Tak payah pening kepala.

    Kak yan adalah FOREVER BUSINESS OWNER, FOREVER LIVING PRODUCTS

    Kak yan bukan ejen ye !

    Kak yan adalah FOREVER BUSINESS OWNER.

    Kak yan adalah #konsultan FOREVER BUSINESS OWNER.

    Siapa ada masalah kesihatan meh pm kak yan.

    Siapa nak #bisnes dengan FOREVER meh pm kak yan.

    Kak yan sedia membantu.

    012-658 2541

    #kakyanforever
    #sukasihat
    #sukacantik
    #kakyanpomesteen

  •  1  0  5 August, 2020
  • #trobek petang tadi, nak g alih parking kete je yong, tapi muka n bibior haruzzz onzz😆  nanti org pikir lembaga mana pulak pucat2 muka, duk tengah alih kereta

Ok. Tadi sis Far layurkn Cinnamon mix Nude, ohh hasil dia, mmg mantapppp, color dia jadi macam creamy2 Red velvet tiberr😎 adela sentuhan feminin ke situ, biasa pakai kod CINNAMON ala2 merah bata gituuu..

Both kod ade lagi haa, adik2 ,kakak2 yg xdo lg, meh sapa sis Far dekat wasep yo😍

#sisfar #tixaraselfiechallenge  #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat
  • #trobek petang tadi, nak g alih parking kete je yong, tapi muka n bibior haruzzz onzz😆 nanti org pikir lembaga mana pulak pucat2 muka, duk tengah alih kereta

    Ok. Tadi sis Far layurkn Cinnamon mix Nude, ohh hasil dia, mmg mantapppp, color dia jadi macam creamy2 Red velvet tiberr😎 adela sentuhan feminin ke situ, biasa pakai kod CINNAMON ala2 merah bata gituuu..

    Both kod ade lagi haa, adik2 ,kakak2 yg xdo lg, meh sapa sis Far dekat wasep yo😍

    #sisfar #tixaraselfiechallenge #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat

  •  8  0  4 August, 2020
  • Anda join RM90. 

Dapat voucher RM90. 

Dapat less 15% untuk semua produk.

TAPI KALAU ANDA JOIN RM1165.35 + RM90 ( KEAHLIAN ) 

ANDA DAPAT :  VOUCHER RM90

 : LESS 35 % UNTUK SEMUA PRODUK
 ( SEUMUR HIDUP )

 : TERUS KE LEVEL VIP

 : 6 BOTOL ALOE VERA GEL

 : 2 BOTOL ALOE BERRY NECTAR

 : 1 DEODORANT

 : 1 UBAT GIGI

 : 1 TIUB ALOE VERA GELLY

 : 1 TIUB KRIM PROPOLIS

 : 2 BOTOL ARCTIC SEA 
 ( MINTAK IKAN + MINYAK. 
  ZAITUN )

 : 2 BOTOL BEE POLLEN 
 ( TAMBAH TENAGA )

*kan jauh beza kalau join 15% dengan 35% tu

*kalau nak beli semua produk di atas tu guna less 15% lagi banyak nak keluar duit. hampir RM1500. 

*meh pm kak yan cepat 012-658 2541

*FOREVER lanjutkan lagi promosi murah gila-gila ni atas sambutan yang menggalakkan.

#kakyanforever
#sukasihat
#sukacantik
#kakyanpomesteen
  • Anda join RM90.

    Dapat voucher RM90.

    Dapat less 15% untuk semua produk.

    TAPI KALAU ANDA JOIN RM1165.35 + RM90 ( KEAHLIAN )

    ANDA DAPAT : VOUCHER RM90

    : LESS 35 % UNTUK SEMUA PRODUK
    ( SEUMUR HIDUP )

    : TERUS KE LEVEL VIP

    : 6 BOTOL ALOE VERA GEL

    : 2 BOTOL ALOE BERRY NECTAR

    : 1 DEODORANT

    : 1 UBAT GIGI

    : 1 TIUB ALOE VERA GELLY

    : 1 TIUB KRIM PROPOLIS

    : 2 BOTOL ARCTIC SEA
    ( MINTAK IKAN + MINYAK.
    ZAITUN )

    : 2 BOTOL BEE POLLEN
    ( TAMBAH TENAGA )

    *kan jauh beza kalau join 15% dengan 35% tu

    *kalau nak beli semua produk di atas tu guna less 15% lagi banyak nak keluar duit. hampir RM1500.

    *meh pm kak yan cepat 012-658 2541

    *FOREVER lanjutkan lagi promosi murah gila-gila ni atas sambutan yang menggalakkan.

    #kakyanforever
    #sukasihat
    #sukacantik
    #kakyanpomesteen

  •  3  0  4 August, 2020
  • Dalam jem2 peanut butter atas jalan raya sompek juga aku edit video sambil menikmati panorama indah ciptaan manusia yakni JAmmed😆

.

Nie ha, balik tadi ku tacap  Pp Kod choco Brown guna wonder blush love je nak tampak polos gituhhh , oh ya kod nie masih ade lagi kat sis Far ye ,meh sapa2 yg xde lagi, roger je ye?😁

Selpie dekat dengan bantal onzz, janji lighting mantull😆

#sisfar #tixaraselfiechallenge #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat
  • Dalam jem2 peanut butter atas jalan raya sompek juga aku edit video sambil menikmati panorama indah ciptaan manusia yakni JAmmed😆

    .

    Nie ha, balik tadi ku tacap Pp Kod choco Brown guna wonder blush love je nak tampak polos gituhhh , oh ya kod nie masih ade lagi kat sis Far ye ,meh sapa2 yg xde lagi, roger je ye?😁

    Selpie dekat dengan bantal onzz, janji lighting mantull😆

    #sisfar #tixaraselfiechallenge #sobellawonderloveblush #lipmattemalaysia #sobellakl #sobellacheras #lipmatte #sobellasquad #sukacantik #nakcantik #bibircantik #bibirmerah #bibirkering #kosmetikmurah #kosmetikviral #liptintmurah #makeupmurah #sisfar #sobellaampang #wonderloveblush #blushermurah #sisfar #mukaflawless #beautytips #tipskecantikan #2mineyeshadow #sobellacheras #bibirsihat

  •  5  0  3 August, 2020
  • HEBATNYA ESP SHAKLEE...👍👍👍

🌷Cantik dengan ESP
🌷Gebu dgn ESP 
🌷Putih dengan ESP
🌷Sihat dengan ESP
🌷Kurus dengan ESP
.
APA KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK ANDA?
.
Ada yang Tanya kenapa ramai sangat orang suka minum ESP ni?
Ni saya nak bagi tau sebabnya⤵️
.
🤩Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
.
😍Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita.
.
🤩Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🤩Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
🤩Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🤩Untuk sesiapa yang mahu kurus pulak : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. .
.
😍Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah.
.
🤩 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa lahkan..
.
#sukacantik
#sukaglowing
#sukasihat
#sukaawetmuda #shakleebandarbarukundang #shakleebbk #Shakleereadystockbbk #codshakleebbk
#teaminstamf
#ajimaura
#terapiinstagram
  • HEBATNYA ESP SHAKLEE...👍👍👍

    🌷Cantik dengan ESP
    🌷Gebu dgn ESP
    🌷Putih dengan ESP
    🌷Sihat dengan ESP
    🌷Kurus dengan ESP
    .
    APA KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK ANDA?
    .
    Ada yang Tanya kenapa ramai sangat orang suka minum ESP ni?
    Ni saya nak bagi tau sebabnya⤵️
    .
    🤩Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!
    .
    😍Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita.
    .
    🤩Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
    .
    🤩Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
    .
    🤩Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
    .
    🤩Untuk sesiapa yang mahu kurus pulak : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. .
    .
    😍Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah.
    .
    🤩 Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa lahkan..
    .
    #sukacantik
    #sukaglowing
    #sukasihat
    #sukaawetmuda #shakleebandarbarukundang #shakleebbk #Shakleereadystockbbk #codshakleebbk
    #teaminstamf
    #ajimaura
    #terapiinstagram

  •  4  0  3 August, 2020
  • Promosi masih belum tamat. Cepat pm #kakyan0126582541 

kak yan bantu sihat dengan suplemen organik dan dalam masa yang sama kak yan bantu jana pendapatan dengan Forever

RM1165.35 murah je dik. 
Nak cantik kan..? Nak sihat kan ..? 
Jangan la kedekut untuk badan sendiri.

#kakyanforever
#sukasihat
#sukacantik
#kakyanpomesteen
  • Promosi masih belum tamat. Cepat pm #kakyan0126582541

    kak yan bantu sihat dengan suplemen organik dan dalam masa yang sama kak yan bantu jana pendapatan dengan Forever

    RM1165.35 murah je dik.
    Nak cantik kan..? Nak sihat kan ..?
    Jangan la kedekut untuk badan sendiri.

    #kakyanforever
    #sukasihat
    #sukacantik
    #kakyanpomesteen

  •  2  0  3 August, 2020
  • Mengapa tidk semua orang memiliki wajah CERAH dan GLOWING?.
Tapi justru  memiliki masalah dengan kulit kusam?
.
Dan baru PANIK ternyata memiliki WAJAH KUSAM, LELAH?
.
Bagaiman menyelesaikannya?
.
Dapatkan kesempatan mendapatkan perawatan wajah di MASA NEW NORMAL dengan harga yang masih Super, Duper, Cinta!
.
Dengan step by step yang tetap, yang tidak berubah seperti harga normalnya
.
Ada SOLUSINYA!!! Untuk tetap cantik, awet muda, cerah dan glowing di masa NEW NORMAL..
.
-Lelah?❌
-Kusam? ❌
-Kasar? ❌
-Mahal? ❌
-Penuh sesak? ❌
.
▪︎Tanpa harus menguras kantong
▪︎Perawatan yang dibatasi HANYA 3x perawatan dalam sehari
▪︎1 ruangan hanya untuk 1 sesi perawatan, dan....
▪︎ Selesai perawatan wajah langsung cantik, cerah dan glowing
.
Karena itu, segera lakukan reservasi @shofi_estetika hari ini ya Ladies... Seat kami sangat terbatas
.
Ingat, sebelum naik ke SPE:
1. Lakukan cuci tangan dengan air mengalir dan sabun (disediakan di bawah tangga ya....)
2. Gunakan masker, karena area SPE merupakan area wajib masker
.
📎 SHOFI PERAWATAN ESTETIKA
d/a Mantessi lt 2
Jl. Samanhudi 39-41 Gresik
📞 0812 5759 2334 -official (WA Only)
📞 0896 8102 0304 -Dama (WA Only)
.
■ Buka: Senin-Sabtu, Pk 09.00-16.00
■ Tutup: Minggu & Hari Besar
.
#sukacantik #merawatkulitkusam #peremajaankulit #creamwajahamandanhalal #creamwajahbagus #skincarepencerah #skincarepencerahwajah #bbcreamglowing #distributor #bbcreamskin #bbcreams #bbcreamterbaik #bbcreamoriginal  #tipscantikalami #kulitglow #tipswanitacantik #tipskosmetik #kosmetikkeren #produkkecantikanaman #produkkecantikanwajah
  • Mengapa tidk semua orang memiliki wajah CERAH dan GLOWING?.
    Tapi justru memiliki masalah dengan kulit kusam?
    .
    Dan baru PANIK ternyata memiliki WAJAH KUSAM, LELAH?
    .
    Bagaiman menyelesaikannya?
    .
    Dapatkan kesempatan mendapatkan perawatan wajah di MASA NEW NORMAL dengan harga yang masih Super, Duper, Cinta!
    .
    Dengan step by step yang tetap, yang tidak berubah seperti harga normalnya
    .
    Ada SOLUSINYA!!! Untuk tetap cantik, awet muda, cerah dan glowing di masa NEW NORMAL..
    .
    -Lelah?❌
    -Kusam? ❌
    -Kasar? ❌
    -Mahal? ❌
    -Penuh sesak? ❌
    .
    ▪︎Tanpa harus menguras kantong
    ▪︎Perawatan yang dibatasi HANYA 3x perawatan dalam sehari
    ▪︎1 ruangan hanya untuk 1 sesi perawatan, dan....
    ▪︎ Selesai perawatan wajah langsung cantik, cerah dan glowing
    .
    Karena itu, segera lakukan reservasi @shofi_estetika hari ini ya Ladies... Seat kami sangat terbatas
    .
    Ingat, sebelum naik ke SPE:
    1. Lakukan cuci tangan dengan air mengalir dan sabun (disediakan di bawah tangga ya....)
    2. Gunakan masker, karena area SPE merupakan area wajib masker
    .
    📎 SHOFI PERAWATAN ESTETIKA
    d/a Mantessi lt 2
    Jl. Samanhudi 39-41 Gresik
    📞 0812 5759 2334 -official (WA Only)
    📞 0896 8102 0304 -Dama (WA Only)
    .
    ■ Buka: Senin-Sabtu, Pk 09.00-16.00
    ■ Tutup: Minggu & Hari Besar
    .
    #sukacantik #merawatkulitkusam #peremajaankulit #creamwajahamandanhalal #creamwajahbagus #skincarepencerah #skincarepencerahwajah #bbcreamglowing #distributor #bbcreamskin #bbcreams #bbcreamterbaik #bbcreamoriginal #tipscantikalami #kulitglow #tipswanitacantik #tipskosmetik #kosmetikkeren #produkkecantikanaman #produkkecantikanwajah

  •  14  0  2 August, 2020

Top #sukacantik Posts

  • ❤CHALLENGE ACCEPTED❤

Come on ladiess!! Saya minta semua Sisterhood Mary Kay untuk sertai cabaran dengan memuatnaik GAMBAR MAKEOVER ANDA dengan menggunakan 6 produk kosmetik Mary Kay kegemaran anda! 
Matlamatnya adalah untuk mewarnai wall  facebook anda dengan sesuatu yang positif.

Copy paste status ini dan upload gambar anda. Lets start the positive vibes!

MK COSMETICS❤
✅FOUNDATION TIMEWISE 3D
✅TRANSLUCENT POWDER
✅HONEY GLOW ✅LIPMATTE ✅EYE COLOR
✅MASKARA

#pkp 
#stayathome
#marykaymalaysia 
#challengeaccepted 
#ilovemymarykay 
#sukacantik 
#awetmuda 
#stayhome 
#stayhealthy 
#qualitytimebersama
  • ❤CHALLENGE ACCEPTED❤

    Come on ladiess!! Saya minta semua Sisterhood Mary Kay untuk sertai cabaran dengan memuatnaik GAMBAR MAKEOVER ANDA dengan menggunakan 6 produk kosmetik Mary Kay kegemaran anda!
    Matlamatnya adalah untuk mewarnai wall facebook anda dengan sesuatu yang positif.

    Copy paste status ini dan upload gambar anda. Lets start the positive vibes!

    MK COSMETICS❤
    ✅FOUNDATION TIMEWISE 3D
    ✅TRANSLUCENT POWDER
    ✅HONEY GLOW ✅LIPMATTE ✅EYE COLOR
    ✅MASKARA

    #pkp
    #stayathome
    #marykaymalaysia
    #challengeaccepted
    #ilovemymarykay
    #sukacantik
    #awetmuda
    #stayhome
    #stayhealthy
    #qualitytimebersama

  •  156  50  29 March, 2020
  • KURUS DALAM 30 hari
.
Ya, saya tahu ramai yang berlebihan berat badan dan mencari pelbagai cara nak kurus.. Tapi good news, saya tak mencari orang yang gemuk.. tapi saya mencari orang yang BETUL BETUL SERIUS nak KURUS tapi suka makan.. Nak tak..? .
Dalam program premium coaching kurus 30 hari akan diajar step by step macam mana nak turun berat tapi.. tetap enjoy makan 5-6 kali sehari.. n ALL ONLINE. Best ke best?
.
Pendaftaran sesi OGOS dah dibuka
#coachdillaazrai 012-7722936

#cabarankurus30hari
#plussizefashion #akunakcantik #akunakkurus #kurushappy #kuruscantikmenawan #makanandiet #sukamakan #sukacantik #nakkurus #onlinecoaching #kurus30hari 
Now everybody can slim
  • KURUS DALAM 30 hari
    .
    Ya, saya tahu ramai yang berlebihan berat badan dan mencari pelbagai cara nak kurus.. Tapi good news, saya tak mencari orang yang gemuk.. tapi saya mencari orang yang BETUL BETUL SERIUS nak KURUS tapi suka makan.. Nak tak..? .
    Dalam program premium coaching kurus 30 hari akan diajar step by step macam mana nak turun berat tapi.. tetap enjoy makan 5-6 kali sehari.. n ALL ONLINE. Best ke best?
    .
    Pendaftaran sesi OGOS dah dibuka
    #coachdillaazrai 012-7722936

    #cabarankurus30hari
    #plussizefashion #akunakcantik #akunakkurus #kurushappy #kuruscantikmenawan #makanandiet #sukamakan #sukacantik #nakkurus #onlinecoaching #kurus30hari
    Now everybody can slim

  •  111  3  22 July, 2018
  • Selamat pagi Jafra lovers 😍
.
Hari ini aku akan upload Hasil JBP kemarin 💟💟
( Jafra Beauty Party )
.
Ikutin terus postingan aku yahh😘
  • Selamat pagi Jafra lovers 😍
    .
    Hari ini aku akan upload Hasil JBP kemarin 💟💟
    ( Jafra Beauty Party )
    .
    Ikutin terus postingan aku yahh😘

  •  185  8  18 February, 2019
  • Ini adalah kerja-kerja lab. Kami telah menjalani proses RnD dan kajian bagi menghasilkan produk yang berkualiti tinggi.
.
Product kami terbukti BUKAN
❌REBRANDING
❌REPACKING
.
Bahan bahan yang digunakan adalah bahan-bahan bertaraf antarabangsa. 
Dijamin selamat dan berkesan.
  • Ini adalah kerja-kerja lab. Kami telah menjalani proses RnD dan kajian bagi menghasilkan produk yang berkualiti tinggi.
    .
    Product kami terbukti BUKAN
    ❌REBRANDING
    ❌REPACKING
    .
    Bahan bahan yang digunakan adalah bahan-bahan bertaraf antarabangsa.
    Dijamin selamat dan berkesan.

  •  135  11  18 September, 2017
  • .
"BETUL KE CUMA GUNA SERUM BOLEH CANTIK MENAWAN SEPERTI GADIS KOREA?"
.
Dengan fomulasi baru Pretty Glow Advance Serum ini mampu membantu kulit anda supaya bertambah berseri dengan berfungsi melembapkan kulit, menegangkan wajah dan mampu menjalankan proses penjagaan kulit dengan sempurna. .
.
💋 PERUBAHAN SEAWAL 3 HARI
💋 WATERBASE SERUM
💋 MENGANJALKAN KULIT WAJAH
💋 MENGECUTKAN JERAWAT
💋 MENGURANGKAN JERAGAT
💋 100% ORGANIC
💋 LULUS KKM
.
NAK CANTIK DAN BERSERI DALAM TEMPOH 24JAM?
.
WHATSAPP UNTUK ORDER
http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
.
RM28sm/RM30ss
FREE POS
.
SETIAP PEMBELIAN LAYAK MENYERTAI CONTEST 1000 WAJAH PRETTY GLOW
.
#prettyglow #1000wajahprettyglow #winrm500 #prettyglowadvanceserum #prettyglowserum #cantik #beauty #flawless #freepos #makeuplover #serumlover #hq01139509122 #sukacantik #contest #sukacontest #contestprettyglow
  • .
    "BETUL KE CUMA GUNA SERUM BOLEH CANTIK MENAWAN SEPERTI GADIS KOREA?"
    .
    Dengan fomulasi baru Pretty Glow Advance Serum ini mampu membantu kulit anda supaya bertambah berseri dengan berfungsi melembapkan kulit, menegangkan wajah dan mampu menjalankan proses penjagaan kulit dengan sempurna. .
    .
    💋 PERUBAHAN SEAWAL 3 HARI
    💋 WATERBASE SERUM
    💋 MENGANJALKAN KULIT WAJAH
    💋 MENGECUTKAN JERAWAT
    💋 MENGURANGKAN JERAGAT
    💋 100% ORGANIC
    💋 LULUS KKM
    .
    NAK CANTIK DAN BERSERI DALAM TEMPOH 24JAM?
    .
    WHATSAPP UNTUK ORDER
    http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
    http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
    http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
    .
    RM28sm/RM30ss
    FREE POS
    .
    SETIAP PEMBELIAN LAYAK MENYERTAI CONTEST 1000 WAJAH PRETTY GLOW
    .
    #prettyglow #1000wajahprettyglow #winrm500 #prettyglowadvanceserum #prettyglowserum #cantik #beauty #flawless #freepos #makeuplover #serumlover #hq01139509122 #sukacantik #contest #sukacontest #contestprettyglow

  •  117  1  19 November, 2017
  • "BETUL KE CUMA GUNA SERUM BOLEH CANTIK MENAWAN SEPERTI GADIS KOREA?"
.
Dengan fomulasi baru Pretty Glow Advance Serum ini mampu membantu kulit anda supaya bertambah berseri dengan berfungsi melembapkan kulit, menegangkan wajah dan mampu menjalankan proses penjagaan kulit dengan sempurna. .
.
💋 PERUBAHAN SEAWAL 3 HARI
💋 WATERBASE SERUM
💋 MENGANJALKAN KULIT WAJAH
💋 MENGECUTKAN JERAWAT
💋 MENGURANGKAN JERAGAT
💋 100% ORGANIC
💋 LULUS KKM
.
NAK CANTIK DAN BERSERI DALAM TEMPOH 24JAM?
.
WHATSAPP UNTUK ORDER
http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
.
RM28sm/RM30ss
FREE POS
.
SETIAP PEMBELIAN LAYAK MENYERTAI CONTEST 1000 WAJAH PRETTY GLOW
.
#prettyglow #1000wajahprettyglow #winrm500 #prettyglowadvanceserum #prettyglowserum #cantik #beauty #flawless #freepos #makeuplover #serumlover #hq01139509122 #sukacantik #contest #sukacontest #contestprettyglow
  • "BETUL KE CUMA GUNA SERUM BOLEH CANTIK MENAWAN SEPERTI GADIS KOREA?"
    .
    Dengan fomulasi baru Pretty Glow Advance Serum ini mampu membantu kulit anda supaya bertambah berseri dengan berfungsi melembapkan kulit, menegangkan wajah dan mampu menjalankan proses penjagaan kulit dengan sempurna. .
    .
    💋 PERUBAHAN SEAWAL 3 HARI
    💋 WATERBASE SERUM
    💋 MENGANJALKAN KULIT WAJAH
    💋 MENGECUTKAN JERAWAT
    💋 MENGURANGKAN JERAGAT
    💋 100% ORGANIC
    💋 LULUS KKM
    .
    NAK CANTIK DAN BERSERI DALAM TEMPOH 24JAM?
    .
    WHATSAPP UNTUK ORDER
    http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
    http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
    http://www.wasap.my/601139509122/prettyglowadvanceserum
    .
    RM28sm/RM30ss
    FREE POS
    .
    SETIAP PEMBELIAN LAYAK MENYERTAI CONTEST 1000 WAJAH PRETTY GLOW
    .
    #prettyglow #1000wajahprettyglow #winrm500 #prettyglowadvanceserum #prettyglowserum #cantik #beauty #flawless #freepos #makeuplover #serumlover #hq01139509122 #sukacantik #contest #sukacontest #contestprettyglow

  •  120  2  4 December, 2017