#subangjaya Instagram Photos & Videos

subangjaya - 791.8k posts

Hashtag Popularity

7
average comments
649.1
average likes

Latest #subangjaya Posts

  • Exercising SLR (Straight Leg Raise), which is a safe way to activate the quads of the patient who cannot bend the knee due to the pain and surgery. 
It is important to keep in mind that the weight given can only be put at the ankle if you (as a therapist) are confident that the person doing the exercise is strong enough to bear the weight. If not, the weight has to be above the knee.
.
.
.
#straightlegraise #slr #quads #knee #kneepain #activation #kneepainrecovery #kneeinjury #kneesurgery #kneerecovery #physiotherapy #fisioterapia #fisioterapi #fisioterapimalaysia #rehabilitation #strengthening #kneerehab #malaysiaonline #rehamedtherapy #malaysia #subangjaya #shahalam
  • Exercising SLR (Straight Leg Raise), which is a safe way to activate the quads of the patient who cannot bend the knee due to the pain and surgery.
    It is important to keep in mind that the weight given can only be put at the ankle if you (as a therapist) are confident that the person doing the exercise is strong enough to bear the weight. If not, the weight has to be above the knee.
    .
    .
    .
    #straightlegraise #slr #quads #knee #kneepain #activation #kneepainrecovery #kneeinjury #kneesurgery #kneerecovery #physiotherapy #fisioterapia #fisioterapi #fisioterapimalaysia #rehabilitation #strengthening #kneerehab #malaysiaonline #rehamedtherapy #malaysia #subangjaya #shahalam

  •  18  1  22 minutes ago
  • 🔥AGENT SAH KM BEAUTY BANDAR SUNWAY 🔥
💋POEN WANGI💋PADAT💋MANTAP💋KETAT
💋LENTIK💋MONTOK 💋PAYUDARA ANJAL

https://www.wasap.my/60176092878/jamu
https://www.wasap.my/60176092878/jamu

🚜🚜🚜 COD🚜🚜🚜

📌SUNWAY PYRAMID 
📌BANDAR SUNWAY 
📌MENTARI
📌TAMAN MEDAN
📌TAMAN DATO HARUN
📌KINRARA
📌USJ
📌SUBANG 
📌SHAH ALAM
📌PUCHONG 
📌DAMANSARA
📌BANGI
✅ POS SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA

#sweetdarasunway#sweetdaraagent#sweetdarakmbeauty#sweetdarabandarsunway#bandarsunway#jamukakkm#jamusweetdara#bandarsunway#agentkakkm#selangor#sunwaypyramid#sweetdaraselangor#sunwaylagoon#subangjaya#petalingjaya#wanitabekerjaya#malaysia#mingguanwanita#masalahkeputihan#masalahsenggugut#teammadergojes#sayanakkurus#nakputih#sayajual#nakkulitcantik#nakmontok#nakketat#dudukrumah#sayajualonline
  • 🔥AGENT SAH KM BEAUTY BANDAR SUNWAY 🔥
    💋POEN WANGI💋PADAT💋MANTAP💋KETAT
    💋LENTIK💋MONTOK 💋PAYUDARA ANJAL

    https://www.wasap.my/60176092878/jamu
    https://www.wasap.my/60176092878/jamu

    🚜🚜🚜 COD🚜🚜🚜

    📌SUNWAY PYRAMID
    📌BANDAR SUNWAY
    📌MENTARI
    📌TAMAN MEDAN
    📌TAMAN DATO HARUN
    📌KINRARA
    📌USJ
    📌SUBANG
    📌SHAH ALAM
    📌PUCHONG
    📌DAMANSARA
    📌BANGI
    ✅ POS SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA

    #sweetdarasunway #sweetdaraagent #sweetdarakmbeauty #sweetdarabandarsunway #bandarsunway #jamukakkm #jamusweetdara #bandarsunway #agentkakkm #selangor#sunwaypyramid#sweetdaraselangor#sunwaylagoon#subangjaya#petalingjaya#wanitabekerjaya#malaysia#mingguanwanita#masalahkeputihan#masalahsenggugut#teammadergojes#sayanakkurus#nakputih#sayajual#nakkulitcantik#nakmontok#nakketat#dudukrumah#sayajualonline

  •  0  0  35 minutes ago
  • .
💥𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗧𝗘 𝗦𝗖𝗛𝗘𝗠𝗘💥
💥𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗥𝗘𝗡𝗗𝗔𝗛 𝗥𝗠𝟯𝟱𝟳💥
============================
✔️Baru berkerja layak memohon
✔️Tanpa booking fees
✔️100% loan disediakan
✔️kelulusan segera
✔️Islamic loan disediakan
✔️Minimum lesen L
✖️No Blacklist
✖️No AKPK
✖️No Ctos 
=============================
👩‍💼𝟏𝟐 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐣𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐭𝐚
=============================
Cepat Call/SMS/Whatsapp Kak Azie di no 012-2613003👇🏻
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
.
Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan Kak Azie pasti akan berpuas hati,Kak Azie hanya nak 1% kepercayaan dan 99% dari usaha Kak Azie untuk Kak Azie siapkan kereta idaman semua.
.
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    💥𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗧𝗘 𝗦𝗖𝗛𝗘𝗠𝗘💥
    💥𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗥𝗘𝗡𝗗𝗔𝗛 𝗥𝗠𝟯𝟱𝟳💥
    ============================
    ✔️Baru berkerja layak memohon
    ✔️Tanpa booking fees
    ✔️100% loan disediakan
    ✔️kelulusan segera
    ✔️Islamic loan disediakan
    ✔️Minimum lesen L
    ✖️No Blacklist
    ✖️No AKPK
    ✖️No Ctos
    =============================
    👩‍💼𝟏𝟐 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐣𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐭𝐚
    =============================
    Cepat Call/SMS/Whatsapp Kak Azie di no 012-2613003👇🏻
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    .
    Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan Kak Azie pasti akan berpuas hati,Kak Azie hanya nak 1% kepercayaan dan 99% dari usaha Kak Azie untuk Kak Azie siapkan kereta idaman semua.
    .
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  47 minutes ago
  • .
💥𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗧𝗘 𝗦𝗖𝗛𝗘𝗠𝗘💥
💥𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗥𝗘𝗡𝗗𝗔𝗛 𝗥𝗠𝟯𝟱𝟳💥
============================
✔️Baru berkerja layak memohon
✔️Tanpa booking fees
✔️100% loan disediakan
✔️kelulusan segera
✔️Islamic loan disediakan
✔️Minimum lesen L
✖️No Blacklist
✖️No AKPK
✖️No Ctos 
=============================
👩‍💼𝟏𝟐 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐣𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐭𝐚
=============================
Cepat Call/SMS/Whatsapp Kak Azie di no 012-2613003👇🏻
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
.
Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan Kak Azie pasti akan berpuas hati,Kak Azie hanya nak 1% kepercayaan dan 99% dari usaha Kak Azie untuk Kak Azie siapkan kereta idaman semua.
.
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    💥𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗧𝗘 𝗦𝗖𝗛𝗘𝗠𝗘💥
    💥𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗥𝗘𝗡𝗗𝗔𝗛 𝗥𝗠𝟯𝟱𝟳💥
    ============================
    ✔️Baru berkerja layak memohon
    ✔️Tanpa booking fees
    ✔️100% loan disediakan
    ✔️kelulusan segera
    ✔️Islamic loan disediakan
    ✔️Minimum lesen L
    ✖️No Blacklist
    ✖️No AKPK
    ✖️No Ctos
    =============================
    👩‍💼𝟏𝟐 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐣𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐭𝐚
    =============================
    Cepat Call/SMS/Whatsapp Kak Azie di no 012-2613003👇🏻
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    .
    Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan Kak Azie pasti akan berpuas hati,Kak Azie hanya nak 1% kepercayaan dan 99% dari usaha Kak Azie untuk Kak Azie siapkan kereta idaman semua.
    .
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  47 minutes ago
  • .
💥𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗧𝗘 𝗦𝗖𝗛𝗘𝗠𝗘💥
💥𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗥𝗘𝗡𝗗𝗔𝗛 𝗥𝗠𝟯𝟱𝟳💥
============================
✔️Baru berkerja layak memohon
✔️Tanpa booking fees
✔️100% loan disediakan
✔️kelulusan segera
✔️Islamic loan disediakan
✔️Minimum lesen L
✖️No Blacklist
✖️No AKPK
✖️No Ctos 
=============================
👩‍💼𝟏𝟐 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐣𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐭𝐚
=============================
Cepat Call/SMS/Whatsapp Kak Azie di no 012-2613003👇🏻
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
.
Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan Kak Azie pasti akan berpuas hati,Kak Azie hanya nak 1% kepercayaan dan 99% dari usaha Kak Azie untuk Kak Azie siapkan kereta idaman semua.
.
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    💥𝗣𝗔𝗞𝗘𝗝 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗨𝗔𝗧𝗘 𝗦𝗖𝗛𝗘𝗠𝗘💥
    💥𝗕𝗨𝗟𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗦𝗘𝗥𝗘𝗡𝗗𝗔𝗛 𝗥𝗠𝟯𝟱𝟳💥
    ============================
    ✔️Baru berkerja layak memohon
    ✔️Tanpa booking fees
    ✔️100% loan disediakan
    ✔️kelulusan segera
    ✔️Islamic loan disediakan
    ✔️Minimum lesen L
    ✖️No Blacklist
    ✖️No AKPK
    ✖️No Ctos
    =============================
    👩‍💼𝟏𝟐 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐠𝐚𝐥𝐚𝐦𝐚𝐧 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐣𝐮𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐫𝐞𝐭𝐚
    =============================
    Cepat Call/SMS/Whatsapp Kak Azie di no 012-2613003👇🏻
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    .
    Insha Allah siapa yang pernah berurusan dengan Kak Azie pasti akan berpuas hati,Kak Azie hanya nak 1% kepercayaan dan 99% dari usaha Kak Azie untuk Kak Azie siapkan kereta idaman semua.
    .
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  48 minutes ago
  • .
Delivery time.Dalam berniaga kena positive dan ikhlas.Niat mencari rezeki keranaNya dan nak membantu.Rezeki tak semestinya wang ringgit.Mendapat kawan yang baik juga adalah rezeki.Siapa sangka daripada pelanggan boleh menjadi kawan baik.Alhamdulillah.Cuba teka mereka ne adik beradik atau mak dengan anak😅.Jom tonton video delivery kakak bersama Si keluarga bahagia💕 #awetmudabangetmaknya🤩
.
.
.sujudsyukur
.Allahuakhbar
.kakaksukanyakatcustomer.
.kakaksukasuprisecustomer
.iluvmyjob
.allformycustomer
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Delivery time.Dalam berniaga kena positive dan ikhlas.Niat mencari rezeki keranaNya dan nak membantu.Rezeki tak semestinya wang ringgit.Mendapat kawan yang baik juga adalah rezeki.Siapa sangka daripada pelanggan boleh menjadi kawan baik.Alhamdulillah.Cuba teka mereka ne adik beradik atau mak dengan anak😅.Jom tonton video delivery kakak bersama Si keluarga bahagia💕 #awetmudabangetmaknya🤩
    .
    .
    .sujudsyukur
    .Allahuakhbar
    .kakaksukanyakatcustomer.
    .kakaksukasuprisecustomer
    .iluvmyjob
    .allformycustomer
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  2  0  51 minutes ago
  • We’ve stocked up on our macarons! Join Wednesday’s postage and get RM5 off your purchase by ordering through shopee!
Shopee Name: Norzell 
Macarons RM20 
7pcs/bottle 
This week’s flavour: 
White Chocolate Matcha 
Chocolate 
Strawberry Mousse 
•
•
•
•
Contact us to order! 
📍Cyberjaya/ TPP
📱0192130512
.
.
.
#cyberjaya #subangjaya #biscoff #biscoffcheecake #cinnamonrolls #breadpudding #cheesecake 
#birthdaycake #dessert #bakemyday #cake #cremeandcrumbs #art #foodgram #foodblog #cupcakes
#cakeblog #cakestagram #bombolinis #lasagna #pavlova
  • We’ve stocked up on our macarons! Join Wednesday’s postage and get RM5 off your purchase by ordering through shopee!
    Shopee Name: Norzell
    Macarons RM20
    7pcs/bottle
    This week’s flavour:
    White Chocolate Matcha
    Chocolate
    Strawberry Mousse
    •
    •
    •
    •
    Contact us to order!
    📍Cyberjaya/ TPP
    📱0192130512
    .
    .
    .
    #cyberjaya #subangjaya #biscoff #biscoffcheecake #cinnamonrolls #breadpudding #cheesecake
    #birthdaycake #dessert #bakemyday #cake #cremeandcrumbs #art #foodgram #foodblog #cupcakes
    #cakeblog #cakestagram #bombolinis #lasagna #pavlova

  •  4  0  52 minutes ago
  • ⚠️⚠️CUSTOM MADE CASE ⚠️⚠️

📌Nk request casing phone transparent dan ltk design sendiri
📌Nk yg glass pun ada 😍😍
📌Boleh request apa2 jer design 😍😍 Nk ltk gmbr artis mcm cth yg customer tu buat pun boleh 😱😱😱 

✨Postage : RM8sm/RM12ss

✔️Available for : semua jenis handphone 😊😊

❤️❤️Berminat ingin tahu lebih lanjut boleh dm ig atau klik link di bio 

#shahalam #malaysia #sayajual #kualalumpur #selangor #raya2018 #subangjaya #bazaarpaknil #uitm #ootd #bazarpaknil #brunei #shahalamresident #singapore #love #klang #sayajualmurah #repost #instashop #trustedseller #indonesia #uitmshahalam #instagood #jammurah #shawlmurah #igers #putrajaya #jamtanganmurah #like4like #codshahalam
  • ⚠️⚠️CUSTOM MADE CASE ⚠️⚠️

    📌Nk request casing phone transparent dan ltk design sendiri
    📌Nk yg glass pun ada 😍😍
    📌Boleh request apa2 jer design 😍😍 Nk ltk gmbr artis mcm cth yg customer tu buat pun boleh 😱😱😱

    ✨Postage : RM8sm/RM12ss

    ✔️Available for : semua jenis handphone 😊😊

    ❤️❤️Berminat ingin tahu lebih lanjut boleh dm ig atau klik link di bio

    #shahalam #malaysia #sayajual #kualalumpur #selangor #raya2018 #subangjaya #bazaarpaknil #uitm #ootd #bazarpaknil #brunei #shahalamresident #singapore #love #klang #sayajualmurah #repost #instashop #trustedseller #indonesia #uitmshahalam #instagood #jammurah #shawlmurah #igers #putrajaya #jamtanganmurah #like4like #codshahalam

  •  4  0  52 minutes ago
  • .
Delivery time.Dalam berniaga kena positive dan ikhlas.Niat mencari rezeki keranaNya dan nak membantu.Rezeki tak semestinya wang ringgit.Mendapat kawan yang baik juga adalah rezeki.Siapa sangka daripada pelanggan boleh menjadi kawan baik.Alhamdulillah.Cuba teka mereka ne adik beradik atau mak dengan anak😅.Jom tonton video delivery kakak bersama Si keluarga bahagia💕 #awetmudabangetmaknya🤩
.
.
.sujudsyukur
.Allahuakhbar
.kakaksukanyakatcustomer.
.kakaksukasuprisecustomer
.iluvmyjob
.allformycustomer
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Delivery time.Dalam berniaga kena positive dan ikhlas.Niat mencari rezeki keranaNya dan nak membantu.Rezeki tak semestinya wang ringgit.Mendapat kawan yang baik juga adalah rezeki.Siapa sangka daripada pelanggan boleh menjadi kawan baik.Alhamdulillah.Cuba teka mereka ne adik beradik atau mak dengan anak😅.Jom tonton video delivery kakak bersama Si keluarga bahagia💕 #awetmudabangetmaknya🤩
    .
    .
    .sujudsyukur
    .Allahuakhbar
    .kakaksukanyakatcustomer.
    .kakaksukasuprisecustomer
    .iluvmyjob
    .allformycustomer
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  2  0  52 minutes ago
  • .
Delivery time.Dalam berniaga kena positive dan ikhlas.Niat mencari rezeki keranaNya dan nak membantu.Rezeki tak semestinya wang ringgit.Mendapat kawan yang baik juga adalah rezeki.Siapa sangka daripada pelanggan boleh menjadi kawan baik.Alhamdulillah.Cuba teka mereka ne adik beradik atau mak dengan anak😅.Jom tonton video delivery kakak bersama Si keluarga bahagia💕 #awetmudabangetmaknya🤩
.
.
.sujudsyukur
.Allahuakhbar
.kakaksukanyakatcustomer.
.kakaksukasuprisecustomer
.iluvmyjob
.allformycustomer
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Delivery time.Dalam berniaga kena positive dan ikhlas.Niat mencari rezeki keranaNya dan nak membantu.Rezeki tak semestinya wang ringgit.Mendapat kawan yang baik juga adalah rezeki.Siapa sangka daripada pelanggan boleh menjadi kawan baik.Alhamdulillah.Cuba teka mereka ne adik beradik atau mak dengan anak😅.Jom tonton video delivery kakak bersama Si keluarga bahagia💕 #awetmudabangetmaknya🤩
    .
    .
    .sujudsyukur
    .Allahuakhbar
    .kakaksukanyakatcustomer.
    .kakaksukasuprisecustomer
    .iluvmyjob
    .allformycustomer
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  55 minutes ago
  • .
Jom lihat apa kata pelanggan tentang service Kak Azie.Terima kasih diatas feedback yang diberikan PUAN AISYAH & CIK HAZWANI.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Jom lihat apa kata pelanggan tentang service Kak Azie.Terima kasih diatas feedback yang diberikan PUAN AISYAH & CIK HAZWANI.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  1 hour ago
  • .
Jom lihat apa kata pelanggan tentang service Kak Azie.Terima kasih diatas feedback yang diberikan PUAN AISYAH & CIK HAZWANI.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Jom lihat apa kata pelanggan tentang service Kak Azie.Terima kasih diatas feedback yang diberikan PUAN AISYAH & CIK HAZWANI.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  1 hour ago
  • It is a hot day so please enjoy your bombolone with your favorite cold drinks to keep you cool 😎 tq! 🤍🤎
.

Choose 1 of the bombolone
Classic OR Red Velvet
.
Choose your freshly made fillings 
💛Vanilla pastry cream
🤍Cream cheese 
🤎Nutella
.

To order📍
Click link in bio / 0126409490
Order 1-2 days prior to date.
Delivery via Lalamove.
Self pickup Putra Heights,Subang Jaya.

#bombolonedonut #bombolone #donut #bomboloni #freslymadefillings #homemade 
#bombolonigebu #bombolonimini #donutsedap #bombolonisedap #bomboloniviral #pkpp #doughnut #italiandonut #putraheights #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #bukitjelutong #shahalam #ttdi #kualalumpur .
  • It is a hot day so please enjoy your bombolone with your favorite cold drinks to keep you cool 😎 tq! 🤍🤎
    .

    Choose 1 of the bombolone
    Classic OR Red Velvet
    .
    Choose your freshly made fillings
    💛Vanilla pastry cream
    🤍Cream cheese
    🤎Nutella
    .

    To order📍
    Click link in bio / 0126409490
    Order 1-2 days prior to date.
    Delivery via Lalamove.
    Self pickup Putra Heights,Subang Jaya.

    #bombolonedonut #bombolone #donut #bomboloni #freslymadefillings #homemade
    #bombolonigebu #bombolonimini #donutsedap #bombolonisedap #bomboloniviral #pkpp #doughnut #italiandonut #putraheights #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya #bukitjelutong #shahalam #ttdi #kualalumpur .

  •  2  0  1 hour ago
  • .
Jom lihat apa kata pelanggan tentang service Kak Azie.Terima kasih diatas feedback yang diberikan PUAN AISYAH & CIK HAZWANI.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Jom lihat apa kata pelanggan tentang service Kak Azie.Terima kasih diatas feedback yang diberikan PUAN AISYAH & CIK HAZWANI.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  3  0  1 hour ago
  • Appreciate the orders 😍 Yesterday’s Tea Time Platter 😋
Pardon our lack of updates since we’ve resumed after Raya Haji break, we’ve been organising and updating our menus, agents, packagings etc. We’ll be back on track sooner than you think, promise! For the meantime, we’re closed for today & tomorrow. Or until further notice 😅 Menu for the week will be posted on our story✨
•
•
•
•
Contact us to order! 
📍Cyberjaya/ TPP
📱0192130512
.
.
.
#cyberjaya #subangjaya #biscoff #biscoffcheecake #cinnamonrolls #breadpudding #cheesecake 
#birthdaycake #dessert #bakemyday #cake #cremeandcrumbs #art #foodgram #foodblog #cupcakes
#cakeblog #cakestagram #bombolinis #lasagna #pavlova
  • Appreciate the orders 😍 Yesterday’s Tea Time Platter 😋
    Pardon our lack of updates since we’ve resumed after Raya Haji break, we’ve been organising and updating our menus, agents, packagings etc. We’ll be back on track sooner than you think, promise! For the meantime, we’re closed for today & tomorrow. Or until further notice 😅 Menu for the week will be posted on our story✨
    •
    •
    •
    •
    Contact us to order!
    📍Cyberjaya/ TPP
    📱0192130512
    .
    .
    .
    #cyberjaya #subangjaya #biscoff #biscoffcheecake #cinnamonrolls #breadpudding #cheesecake
    #birthdaycake #dessert #bakemyday #cake #cremeandcrumbs #art #foodgram #foodblog #cupcakes
    #cakeblog #cakestagram #bombolinis #lasagna #pavlova

  •  12  0  1 hour ago
  • .
Alhamdulillah...Hanya yang terbaik dari kami.Terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan PUAN AISYAH, CIK HAZWANI & EN. FARIZ.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Alhamdulillah...Hanya yang terbaik dari kami.Terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan PUAN AISYAH, CIK HAZWANI & EN. FARIZ.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  1 hour ago
  • .
Alhamdulillah...Hanya yang terbaik dari kami.Terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan PUAN AISYAH, CIK HAZWANI & EN. FARIZ.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Alhamdulillah...Hanya yang terbaik dari kami.Terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan PUAN AISYAH, CIK HAZWANI & EN. FARIZ.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  1  0  1 hour ago
  • .
Alhamdulillah...Hanya yang terbaik dari kami.Terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan PUAN AISYAH, CIK HAZWANI & EN. FARIZ.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
.
Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
.
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
.
.
Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
.
.
#PromosiPeroduaOnline
#PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton
  • .
    Alhamdulillah...Hanya yang terbaik dari kami.Terima kasih diatas sokongan dan kepercayaan PUAN AISYAH, CIK HAZWANI & EN. FARIZ.Jangan ketinggalan dengan promosi bulan ini.Like page PROMOSI PERODUA ONLINE untuk lihat lebih banyak feedback customer.
    .
    Nakkan khidmat nasihat untuk pembelian kereta Perodua Baharu boleh hubungi Kak Azie ditalian 012-2613003.
    .
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    📞 📲 Call/Whatsapp 012-2613003
    .
    .
    Best Gifts,Best Deal!Never Try,Never Know...
    .
    .
    #PromosiPeroduaOnline
    #PakarPeroduaAnda #PeroduaShahAlam #PeroduaKlang #peroduaalza #perodua #alza #bezza #graduatescheme #keretabaru #myvi #konvo #bangi #konvo #drivingschool #peroduahq #peroduarawang #peroduastaff #peroduapetalingjaya #shahalam #petalingjaya #cheras #keretasewa #klang #subangjaya #pkp #pkpb #pkpp #kereta #proton

  •  3  0  1 hour ago
  • 🇲🇾Kuala Lumpur, Malaysia
喝多了奶茶、水果茶,‖ 半仙豆夫 ‖的这款白玉厚制浆撞奶真的深得我心✨

喝起来的味道就像豆花一样,里头还加了茶冻!顶层的白玉丸子搭配上层的奶盖真的很赞😍
我的这杯还加了红茶。
可以自由选择要加红茶|绿茶|乌龙茶|不加,都可以哦!

半仙豆夫目前在马来西亚只有这一家店铺!
喜欢豆制类的朋友们可以去试试看🥛

详情:
📍地址:76, Ground Floor, Jalan SS15/4, 47500 Subang Jaya, Selangor. 
-
☎️电话: (+6)03-5611 6552 
-
🕔营业时间:
12.00 - 23.00(每天)
-
💰价格:RM 14.50

👣到访日期:2020/08/05

#chinesetofumagician #tofumagician #food #foodie #foodfiill #drinks #soymilk #blacktea #greentea #oolongtea #relax #joy #instadaily #instafood #instalife #life #communicate #sharing #subangjaya #subang #kl #kltrip #klfood #kldrinks #kualalumpur #Malaysia #半仙豆夫 #吉隆坡 #马来西亚
  • 🇲🇾Kuala Lumpur, Malaysia
    喝多了奶茶、水果茶,‖ 半仙豆夫 ‖的这款白玉厚制浆撞奶真的深得我心✨

    喝起来的味道就像豆花一样,里头还加了茶冻!顶层的白玉丸子搭配上层的奶盖真的很赞😍
    我的这杯还加了红茶。
    可以自由选择要加红茶|绿茶|乌龙茶|不加,都可以哦!

    半仙豆夫目前在马来西亚只有这一家店铺!
    喜欢豆制类的朋友们可以去试试看🥛

    详情:
    📍地址:76, Ground Floor, Jalan SS15/4, 47500 Subang Jaya, Selangor.
    -
    ☎️电话: (+6)03-5611 6552
    -
    🕔营业时间:
    12.00 - 23.00(每天)
    -
    💰价格:RM 14.50

    👣到访日期:2020/08/05

    #chinesetofumagician #tofumagician #food #foodie #foodfiill #drinks #soymilk #blacktea #greentea #oolongtea #relax #joy #instadaily #instafood #instalife #life #communicate #sharing #subangjaya #subang #kl #kltrip #klfood #kldrinks #kualalumpur #Malaysia #半仙豆夫 #吉隆坡 #马来西亚

  •  11  0  1 hour ago
  • Jangan cakap Makcik tak payung! 10 slot sahaja tau! 🙋🏻‍♀️
Whatsapp - 0116 3030 227
  • Jangan cakap Makcik tak payung! 10 slot sahaja tau! 🙋🏻‍♀️
    Whatsapp - 0116 3030 227

  •  2  1  1 hour ago
  • Jangan cakap Makcik tak payung! 10 slot sahaja tau! 🙋🏻‍♀️
Whatsapp - 0116 3030 227
  • Jangan cakap Makcik tak payung! 10 slot sahaja tau! 🙋🏻‍♀️
    Whatsapp - 0116 3030 227

  •  0  1  1 hour ago
  • Jangan cakap Makcik tak payung! 10 slot sahaja tau! 🙋🏻‍♀️
Whatsapp - 0116 3030 227
  • Jangan cakap Makcik tak payung! 10 slot sahaja tau! 🙋🏻‍♀️
    Whatsapp - 0116 3030 227

  •  0  1  1 hour ago
  • APA FROZEN FOOD UNTUK HARI INI?
Kami ada: Pau Gebu Frozen (4pc / pack)

Pelbagai perisa seperti:

- Ayam (RM7)
- Daging (RM7)
- Kacang Merah (RM6)
- Kelapa (RM6)
- Coklat (RM6)
- Kaya (RM6)

Keluaran Bumiputera Muslim.

Sedap dimakan bersama keluarga.

Boleh dapatkan sekarang di D’Ansar Mart!

Untuk delivery di Putra Heights dan kawasan sekitar, boleh terus hubungi hotline dibawah : www.wasap.my/60103614244

#dansarmart #halal #fresh #convenient #produkmuslim #iksproduk #wedeliver #subangjaya #Deliveryservice #PutraHeights #AlamMegah #BSP #USJ #SEKSYEN23SHAHALAM #SEKSYEN22SHAHALAM #SEKSYEN21SHAHALAM #SEKSYEN20SHAHALAM #PUCHONG #PauGebu #PauAyam #PauDaging #PauKacangMerah #PauKelapa #PauCoklat #PauKaya
  • APA FROZEN FOOD UNTUK HARI INI?
    Kami ada: Pau Gebu Frozen (4pc / pack)

    Pelbagai perisa seperti:

    - Ayam (RM7)
    - Daging (RM7)
    - Kacang Merah (RM6)
    - Kelapa (RM6)
    - Coklat (RM6)
    - Kaya (RM6)

    Keluaran Bumiputera Muslim.

    Sedap dimakan bersama keluarga.

    Boleh dapatkan sekarang di D’Ansar Mart!

    Untuk delivery di Putra Heights dan kawasan sekitar, boleh terus hubungi hotline dibawah : www.wasap.my/60103614244

    #dansarmart #halal #fresh #convenient #produkmuslim #iksproduk #wedeliver #subangjaya #Deliveryservice #PutraHeights #AlamMegah #BSP #USJ #SEKSYEN23SHAHALAM #SEKSYEN22SHAHALAM #SEKSYEN21SHAHALAM #SEKSYEN20SHAHALAM #PUCHONG #PauGebu #PauAyam #PauDaging #PauKacangMerah #PauKelapa #PauCoklat #PauKaya

  •  1  0  1 hour ago

Top #subangjaya Posts

  • Pasar baru ada di kota
Pergi belanja bawa wang saku
Bila kamu dikejar cinta
Sembunyi saja di dalam hatiku

Ramai orang berpusu - pusu ingin melakukan perubahan dalam diri. 
Tapi tak ramai orang yang ingin lakukan perubahan dalam SIKAP mereka sendiri...

Kalau you masih tak SERIOUS dengan apa yang you buat sekarang. Jangan pernah mimpi KEJAYAAN akan datang bergolek dekat you ! 

Sikap main main..kejayaan pun 'main-main' je nak datang.. faham ke faham?

Layari jutawanbossy.com

Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
.

Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys. 

#tuesdayvibes  #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15 
#AzizanOsman
#BangkitBerniagaBangsaku
#sokongperniagaankecilsederhana
  • Pasar baru ada di kota
    Pergi belanja bawa wang saku
    Bila kamu dikejar cinta
    Sembunyi saja di dalam hatiku

    Ramai orang berpusu - pusu ingin melakukan perubahan dalam diri.
    Tapi tak ramai orang yang ingin lakukan perubahan dalam SIKAP mereka sendiri...

    Kalau you masih tak SERIOUS dengan apa yang you buat sekarang. Jangan pernah mimpi KEJAYAAN akan datang bergolek dekat you !

    Sikap main main..kejayaan pun 'main-main' je nak datang.. faham ke faham?

    Layari jutawanbossy.com

    Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
    .

    Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys.

    #tuesdayvibes #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15
    #AzizanOsman
    #BangkitBerniagaBangsaku
    #sokongperniagaankecilsederhana

  •  7,310  61  22 hours ago
  • It took a while for many to say yes to our Pesto Paneer & Caper Relish Pizza cause they be like “vegetarian 🌱 pizza, I’m not sure”, but now, we are always running out of our homemade paneer y’all!
.
Say YES to vegetarian dishes! WhatsApp us at 012-4241194 to order your takeaway or to reserve a table
  • It took a while for many to say yes to our Pesto Paneer & Caper Relish Pizza cause they be like “vegetarian 🌱 pizza, I’m not sure”, but now, we are always running out of our homemade paneer y’all!
    .
    Say YES to vegetarian dishes! WhatsApp us at 012-4241194 to order your takeaway or to reserve a table

  •  129  4  6 August, 2020
  • Kalau pergi ke tasik chini
Tak perlu pakai baju baru
Kalau lagi sakit gini 
Ubatnya cuma jumpa kamu

You dah berusaha sepenuh hati you untuk capai apa yang you sasarkan, tapi hasilnya you tersasar dari apa yang you mahukan? 

Jangan berduka kerana setiap kegagalan dan perubahan kecil adalah asas kepada kejayaan yang lebih besar! 

Teruskan dan buat sampai jadi. Boleh boleh?
.

Layari jutawanbossy.com

Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
.

Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys. 

#tuesdayvibes  #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15 
#AzizanOsman
#BangkitBerniagaBangsaku
#sokongperniagaankecilsederhana
  • Kalau pergi ke tasik chini
    Tak perlu pakai baju baru
    Kalau lagi sakit gini
    Ubatnya cuma jumpa kamu

    You dah berusaha sepenuh hati you untuk capai apa yang you sasarkan, tapi hasilnya you tersasar dari apa yang you mahukan?

    Jangan berduka kerana setiap kegagalan dan perubahan kecil adalah asas kepada kejayaan yang lebih besar!

    Teruskan dan buat sampai jadi. Boleh boleh?
    .

    Layari jutawanbossy.com

    Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
    .

    Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys.

    #tuesdayvibes #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15
    #AzizanOsman
    #BangkitBerniagaBangsaku
    #sokongperniagaankecilsederhana

  •  7,054  72  5 August, 2020
  • Seribu satu pohon beringin
Hanya satu si pohon randu
Seribu malam terasa dingin
Hanya wajahmu yang aku rindu

You dah berusaha sepenuh hati you untuk capai apa yang you sasarkan, tapi hasilnya you tersasar dari apa yang you mahukan? 

Jangan berduka kerana setiap kegagalan dan perubahan kecil adalah asas kepada kejayaan yang lebih besar! 

Teruskan dan buat sampai jadi. Boleh boleh?

Layari jutawanbossy.com

Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
.

Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys. 

#tuesdayvibes  #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15 
#AzizanOsman
#BangkitBerniagaBangsaku
#sokongperniagaankecilsederhana
  • Seribu satu pohon beringin
    Hanya satu si pohon randu
    Seribu malam terasa dingin
    Hanya wajahmu yang aku rindu

    You dah berusaha sepenuh hati you untuk capai apa yang you sasarkan, tapi hasilnya you tersasar dari apa yang you mahukan?

    Jangan berduka kerana setiap kegagalan dan perubahan kecil adalah asas kepada kejayaan yang lebih besar!

    Teruskan dan buat sampai jadi. Boleh boleh?

    Layari jutawanbossy.com

    Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
    .

    Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys.

    #tuesdayvibes #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15
    #AzizanOsman
    #BangkitBerniagaBangsaku
    #sokongperniagaankecilsederhana

  •  6,542  21  6 August, 2020
  • Koci Pulut Hitam ♥️ Our full menu is available on our “highlight”! All of our kuihs are made fresh daily, and made to order. We offer free delivery to Putra Heights and USJ (with minimum order). To inquire or make an order, please Whatsapp us at 0173658504 (Link to our Whatsapp is on our bio). #KuihSeraSera #KociPulutHitam
  • Koci Pulut Hitam ♥️ Our full menu is available on our “highlight”! All of our kuihs are made fresh daily, and made to order. We offer free delivery to Putra Heights and USJ (with minimum order). To inquire or make an order, please Whatsapp us at 0173658504 (Link to our Whatsapp is on our bio). #KuihSeraSera #KociPulutHitam

  •  151  9  26 July, 2020
  • Makan kacang sampai tersedak
Harap malam ni tidur mimpi awak . CHIAAAAAAAA 💕

Pernah tak anda alami KEGAGALAN yang menyebabkan anda JATUH tersungkur dalam perniagaan atau kehidupan ?

Ingat ! JATUH bukan bererti anda KALAH dalam perjuangan. . 

JATUH itu adalah satu asbab untuk mengajar anda BANGKIT dari KEGAGALAN untuk anda perbaiki apa yang anda lakukan sebelum ini untuk masa akan datang. 

Layari jutawanbossy.com

Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
.

Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys. 

#tuesdayvibes  #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15 
#AzizanOsman
#BangkitBerniagaBangsaku
#sokongperniagaankecilsederhana
  • Makan kacang sampai tersedak
    Harap malam ni tidur mimpi awak . CHIAAAAAAAA 💕

    Pernah tak anda alami KEGAGALAN yang menyebabkan anda JATUH tersungkur dalam perniagaan atau kehidupan ?

    Ingat ! JATUH bukan bererti anda KALAH dalam perjuangan. .

    JATUH itu adalah satu asbab untuk mengajar anda BANGKIT dari KEGAGALAN untuk anda perbaiki apa yang anda lakukan sebelum ini untuk masa akan datang.

    Layari jutawanbossy.com

    Jom join team mimie. Bila dh berjaya dan kaya , jika ada keluarga dan kawan yg perlu bantuan uols mesti uols tak berat utk menghulur. Bestnya !!!
    .

    Btw, If uols berminat utk join team mimie. Sila tekan link dii bio skrg dan daftar ! Mari kita meroket bersama. Kerja post iklan je guys.

    #tuesdayvibes #ynwa #awekliverpool #liverpoolfc #mimiearahandsome #kempenbantuanterjejaspendapatan #dreambigacheivemore #kerjakosongpkp #mimiearahandsome #jutawanbossy #hentakkasijadi #jawatankosong #kerjasambilan #parttime #tambahincome #gajitinggi #sayanakseminggu10k #sayarajinbekerjauntukmasadepan #kerjapostiklanje #kerjasenangmacaminstafamous #instafamous #kayadanberjayaduniaakhirat #barbershop #vapeshop #subangjaya #ss15
    #AzizanOsman
    #BangkitBerniagaBangsaku
    #sokongperniagaankecilsederhana

  •  3,316  22  4 August, 2020
  • Never say no to our heavenly NightFury chocolate cake
  • Never say no to our heavenly NightFury chocolate cake

  •  118  3  17 July, 2020