#stokiswantedmalaysia Instagram Photos & Videos

stokiswantedmalaysia - 11.7k posts

Hashtag Popularity

18.8
average comments
135
average likes

Latest #stokiswantedmalaysia Posts

  • Mini agent needed #teamyumie mencari yang betul2 berminat untuk menjana pendapatan bersama team #wawacosmetics ๐Ÿ’• mencari Agent /Mini Ejen
.
๐Ÿ† Penang
๐Ÿ† Kedah
๐Ÿ† Kelantan
๐Ÿ† Terengganu
๐Ÿ† Melaka
๐Ÿ† Johor
๐Ÿ† Perlis
๐Ÿ† Pahang
๐Ÿ† Negeri Sembilan
๐Ÿ† Selangor
๐Ÿ† Sabah
๐Ÿ† Serawak
.
๐Ÿ‘๐Ÿ’• KELEBIHAN JOIN WAWACOSMETICS.
.
๐ŸŽ‰Modal Rendah Untung Tinggi
๐ŸŽ‰ Permintaan Tinggi
๐ŸŽ‰ Limited Edition
๐ŸŽ‰ Repeat Order Tinggi
๐ŸŽ‰ Positive Group Support
๐ŸŽ‰ Tips Close sale & Group Support
๐ŸŽ‰ Bahan Iklan Testimony video Disediakan
๐ŸŽ‰ Agent Promot Insta / Fb/ offline online.
๐Ÿ… REWARD LUMAYAN BAGI YANG HIT TARGET โœจโœจโœจ
.
๐Ÿ‘Tak tahu cmne nk bisnes? Kami ajar sampai powerโœจโœจ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Wasap 
.
.
#stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #wawacosmeticspetalingjaya
  • Mini agent needed #teamyumie mencari yang betul2 berminat untuk menjana pendapatan bersama team #wawacosmetics ๐Ÿ’• mencari Agent /Mini Ejen
    .
    ๐Ÿ† Penang
    ๐Ÿ† Kedah
    ๐Ÿ† Kelantan
    ๐Ÿ† Terengganu
    ๐Ÿ† Melaka
    ๐Ÿ† Johor
    ๐Ÿ† Perlis
    ๐Ÿ† Pahang
    ๐Ÿ† Negeri Sembilan
    ๐Ÿ† Selangor
    ๐Ÿ† Sabah
    ๐Ÿ† Serawak
    .
    ๐Ÿ‘๐Ÿ’• KELEBIHAN JOIN WAWACOSMETICS.
    .
    ๐ŸŽ‰Modal Rendah Untung Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Permintaan Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Limited Edition
    ๐ŸŽ‰ Repeat Order Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Positive Group Support
    ๐ŸŽ‰ Tips Close sale & Group Support
    ๐ŸŽ‰ Bahan Iklan Testimony video Disediakan
    ๐ŸŽ‰ Agent Promot Insta / Fb/ offline online.
    ๐Ÿ… REWARD LUMAYAN BAGI YANG HIT TARGET โœจโœจโœจ
    .
    ๐Ÿ‘Tak tahu cmne nk bisnes? Kami ajar sampai powerโœจโœจ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Wasap
    .
    .
    #stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #wawacosmeticspetalingjaya

  •  7  0  6 hours ago
  • Wow Dmagia ada MV laaa๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Tengok Teaser FOLLOW BACK ni pun dah rasa best๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tak sabarnyaaa๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Jarang2 nak jumpa produk siap ada MV lain dari yang lain kan kali ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Jom dapatkan Dietmealz dari agent2 kami sebelum stock habis kena kebas, zulin dah kurus uolss bila lagi?
.
Berminat join team Dmagia menjana pendapatan?? mudah je just klik link di bio kakak
.
#stokiswantedmalaysia
#agentย wanted
#detox
#dietmealzbyzulinaziz
#kurusshihat
#programkurus21hari
  • Wow Dmagia ada MV laaa๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Tengok Teaser FOLLOW BACK ni pun dah rasa best๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Tak sabarnyaaa๐Ÿค—๐Ÿค—
    .
    Jarang2 nak jumpa produk siap ada MV lain dari yang lain kan kali ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
    .
    Jom dapatkan Dietmealz dari agent2 kami sebelum stock habis kena kebas, zulin dah kurus uolss bila lagi?
    .
    Berminat join team Dmagia menjana pendapatan?? mudah je just klik link di bio kakak
    .
    #stokiswantedmalaysia
    #agentย wanted
    #detox
    #dietmealzbyzulinaziz
    #kurusshihat
    #programkurus21hari

  •  6  0  8 hours ago
  • bV Letopss ACTIVE INGREDIENTS. ๐Ÿ’ž
โ€ข
bV Letopss adalah jawapan terbaik untuk masalah anda. Kerana, bV Letopss bebas paraben dan bahan kimia. bV Letopss sangat sesuai digunakan ketika haid. Kerana ia dapat membantu mengurangkan bau hanyir darah haid anda. bV Letopss juga selamat digunakan oleh wanita berpantang dan remaja seawal 13tahun. ๐ŸŒธ
โ€ข
Harga Pasaran RM35(SM) / RM40(SS). Untuk 40gm
โ€ข
Whatsapp 
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor
โ€ข
Jika anda kerap menggunakan Sabun bV letopss, ia boleh membantu untuk merawat & mengurangkan masalah tersebut. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang luarbiasa. ๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€œMONEY BACK GUARANTEEโ€ in (2weeks)
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ’ž

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • bV Letopss ACTIVE INGREDIENTS. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    bV Letopss adalah jawapan terbaik untuk masalah anda. Kerana, bV Letopss bebas paraben dan bahan kimia. bV Letopss sangat sesuai digunakan ketika haid. Kerana ia dapat membantu mengurangkan bau hanyir darah haid anda. bV Letopss juga selamat digunakan oleh wanita berpantang dan remaja seawal 13tahun. ๐ŸŒธ
    โ€ข
    Harga Pasaran RM35(SM) / RM40(SS). Untuk 40gm
    โ€ข
    Whatsapp
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor
    โ€ข
    Jika anda kerap menggunakan Sabun bV letopss, ia boleh membantu untuk merawat & mengurangkan masalah tersebut. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang luarbiasa. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    โ€œMONEY BACK GUARANTEEโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ’ž

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  5  0  10 hours ago
  • bV Letopss ACTIVE INGREDIENTS. ๐Ÿ’ž
โ€ข
bV Letopss adalah jawapan terbaik untuk masalah anda. Kerana, bV Letopss bebas paraben dan bahan kimia. bV Letopss sangat sesuai digunakan ketika haid. Kerana ia dapat membantu mengurangkan bau hanyir darah haid anda. bV Letopss juga selamat digunakan oleh wanita berpantang dan remaja seawal 13tahun. ๐ŸŒธ
โ€ข
Harga Pasaran RM35(SM) / RM40(SS). Untuk 40gm
โ€ข
Whatsapp 
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor
โ€ข
Jika anda kerap menggunakan Sabun bV letopss, ia boleh membantu untuk merawat & mengurangkan masalah tersebut. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang luarbiasa. ๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€œMONEY BACK GUARANTEEโ€ in (2weeks)
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ’ž

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • bV Letopss ACTIVE INGREDIENTS. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    bV Letopss adalah jawapan terbaik untuk masalah anda. Kerana, bV Letopss bebas paraben dan bahan kimia. bV Letopss sangat sesuai digunakan ketika haid. Kerana ia dapat membantu mengurangkan bau hanyir darah haid anda. bV Letopss juga selamat digunakan oleh wanita berpantang dan remaja seawal 13tahun. ๐ŸŒธ
    โ€ข
    Harga Pasaran RM35(SM) / RM40(SS). Untuk 40gm
    โ€ข
    Whatsapp
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor
    โ€ข
    Jika anda kerap menggunakan Sabun bV letopss, ia boleh membantu untuk merawat & mengurangkan masalah tersebut. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang luarbiasa. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    โ€œMONEY BACK GUARANTEEโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ’ž

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  3  0  11 hours ago
  • bV Letopss ACTIVE INGREDIENTS. ๐Ÿ’ž
โ€ข
bV Letopss adalah jawapan terbaik untuk masalah anda. Kerana, bV Letopss bebas paraben dan bahan kimia. bV Letopss sangat sesuai digunakan ketika haid. Kerana ia dapat membantu mengurangkan bau hanyir darah haid anda. bV Letopss juga selamat digunakan oleh wanita berpantang dan remaja seawal 13tahun. ๐ŸŒธ
โ€ข
Harga Pasaran RM35(SM) / RM40(SS). Untuk 40gm
โ€ข
Whatsapp 
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor
โ€ข
Jika anda kerap menggunakan Sabun bV letopss, ia boleh membantu untuk merawat & mengurangkan masalah tersebut. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang luarbiasa. ๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€œMONEY BACK GUARANTEEโ€ in (2weeks)
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ’ž

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • bV Letopss ACTIVE INGREDIENTS. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    bV Letopss adalah jawapan terbaik untuk masalah anda. Kerana, bV Letopss bebas paraben dan bahan kimia. bV Letopss sangat sesuai digunakan ketika haid. Kerana ia dapat membantu mengurangkan bau hanyir darah haid anda. bV Letopss juga selamat digunakan oleh wanita berpantang dan remaja seawal 13tahun. ๐ŸŒธ
    โ€ข
    Harga Pasaran RM35(SM) / RM40(SS). Untuk 40gm
    โ€ข
    Whatsapp
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor
    โ€ข
    Jika anda kerap menggunakan Sabun bV letopss, ia boleh membantu untuk merawat & mengurangkan masalah tersebut. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang luarbiasa. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    โ€œMONEY BACK GUARANTEEโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ’ž

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  3  0  11 hours ago
  • โ€œTRAVEL FRIENDLYโ€ โœˆ๏ธ๐Ÿฅฐ
โ€ข
Uolls yang selalu travel, tapi dalam masa yang sama nak jaga Miss V tu, haaaa. JANGAN RISAU LAGI ! Uolls boleh bawak Sabun BV ni kemana saje. Ia sangat ringan dan mudah selit di handbag uolls tu. ๐Ÿ˜
โ€ข
Come on girlss ! Jom kita sama2 jaga Miss V kita ! Biar semua perfect ๐Ÿ’ฏ ! ๐Ÿ˜˜ Muka lawa , Miss V segar & bersihz ๐Ÿ’ž
โ€ข
Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
โ€ข
โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks) 
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
โ€ข
Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • โ€œTRAVEL FRIENDLYโ€ โœˆ๏ธ๐Ÿฅฐ
    โ€ข
    Uolls yang selalu travel, tapi dalam masa yang sama nak jaga Miss V tu, haaaa. JANGAN RISAU LAGI ! Uolls boleh bawak Sabun BV ni kemana saje. Ia sangat ringan dan mudah selit di handbag uolls tu. ๐Ÿ˜
    โ€ข
    Come on girlss ! Jom kita sama2 jaga Miss V kita ! Biar semua perfect ๐Ÿ’ฏ ! ๐Ÿ˜˜ Muka lawa , Miss V segar & bersihz ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
    Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
    โ€ข
    โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  2  0  14 hours ago
  • [ HARGA SABUN BV ] ๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€Žุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
Hye darlings sekalian !! Oky memandangkan ramai yang tanya sis, berapa harga Sabun BV & size Sabun BV besar mana agaknya ye? ๐Ÿง
โ€ข
Haaa meyh sini sis nak bagitau, 
Harga Sabun BV adalah :
Harga Pasaran RM35 (SM) RM40 (SS)
๐Ÿ‘‰ Untuk 40gm ๐Ÿ‘ˆ Sebesar tapak tangan uolls ! ๐Ÿฅฐ 
โ€ข
KELULUSAN KKM ๐Ÿ“„
โ€ข
Jomss Order Sabun BV sekarangg uolls โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls . TERHAD 10 orang sahaja . ๐Ÿฅณ
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ˜˜
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • [ HARGA SABUN BV ] ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    โ€Žุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
    Hye darlings sekalian !! Oky memandangkan ramai yang tanya sis, berapa harga Sabun BV & size Sabun BV besar mana agaknya ye? ๐Ÿง
    โ€ข
    Haaa meyh sini sis nak bagitau,
    Harga Sabun BV adalah :
    Harga Pasaran RM35 (SM) RM40 (SS)
    ๐Ÿ‘‰ Untuk 40gm ๐Ÿ‘ˆ Sebesar tapak tangan uolls ! ๐Ÿฅฐ
    โ€ข
    KELULUSAN KKM ๐Ÿ“„
    โ€ข
    Jomss Order Sabun BV sekarangg uolls โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls . TERHAD 10 orang sahaja . ๐Ÿฅณ
    โ€ข
    Whatsapp ๐Ÿ˜˜
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  1  0  15 hours ago
  • Mini agent needed
Nilda mencari yang betul2 berminat untuk menjana pendapatan bersama team #wawacosmetics ๐Ÿ’• mencari Agent /Mini Ejen
.
๐Ÿ† SELURUH SABAH, SARAWAK, BRUNEI & SINGAPORE
.
๐Ÿ‘๐Ÿ’• KELEBIHAN JOIN WAWACOSMETICS.
.
๐ŸŽ‰Modal Rendah Untung Tinggi
๐ŸŽ‰ Permintaan Tinggi
๐ŸŽ‰ Limited Edition
๐ŸŽ‰ Repeat Order Tinggi
๐ŸŽ‰ Positive Group Support
๐ŸŽ‰ Tips Close sale & Group Support
๐ŸŽ‰ Bahan Iklan Testimony video Disediakan
๐ŸŽ‰ Agent Promot Insta / Fb/ offline online.
๐Ÿ… REWARD LUMAYAN BAGI YANG HIT TARGET โœจโœจโœจ
.
๐Ÿ‘Tak tahu cmne nk bisnes? Kami ajar sampai powerโœจโœจ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Wasap 
.
.
#stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticssabah
#bisnessabah #sabahanbisnesonline
  • Mini agent needed
    Nilda mencari yang betul2 berminat untuk menjana pendapatan bersama team #wawacosmetics ๐Ÿ’• mencari Agent /Mini Ejen
    .
    ๐Ÿ† SELURUH SABAH, SARAWAK, BRUNEI & SINGAPORE
    .
    ๐Ÿ‘๐Ÿ’• KELEBIHAN JOIN WAWACOSMETICS.
    .
    ๐ŸŽ‰Modal Rendah Untung Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Permintaan Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Limited Edition
    ๐ŸŽ‰ Repeat Order Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Positive Group Support
    ๐ŸŽ‰ Tips Close sale & Group Support
    ๐ŸŽ‰ Bahan Iklan Testimony video Disediakan
    ๐ŸŽ‰ Agent Promot Insta / Fb/ offline online.
    ๐Ÿ… REWARD LUMAYAN BAGI YANG HIT TARGET โœจโœจโœจ
    .
    ๐Ÿ‘Tak tahu cmne nk bisnes? Kami ajar sampai powerโœจโœจ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Wasap
    .
    .
    #stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticssabah
    #bisnessabah #sabahanbisnesonline

  •  12  0  16 hours ago
  • [ HARGA SABUN BV ] ๐Ÿ’ž
โ€ข
โ€Žุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
Hye darlings sekalian !! Oky memandangkan ramai yang tanya sis, berapa harga Sabun BV & size Sabun BV besar mana agaknya ye? ๐Ÿง
โ€ข
Haaa meyh sini sis nak bagitau, 
Harga Sabun BV adalah :
Harga Pasaran RM35 (SM) RM40 (SS)
๐Ÿ‘‰ Untuk 40gm ๐Ÿ‘ˆ Sebesar tapak tangan uolls ! ๐Ÿฅฐ 
โ€ข
KELULUSAN KKM ๐Ÿ“„
โ€ข
Jomss Order Sabun BV sekarangg uolls โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls . TERHAD 10 orang sahaja . ๐Ÿฅณ
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ˜˜
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • [ HARGA SABUN BV ] ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    โ€Žุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู
    Hye darlings sekalian !! Oky memandangkan ramai yang tanya sis, berapa harga Sabun BV & size Sabun BV besar mana agaknya ye? ๐Ÿง
    โ€ข
    Haaa meyh sini sis nak bagitau,
    Harga Sabun BV adalah :
    Harga Pasaran RM35 (SM) RM40 (SS)
    ๐Ÿ‘‰ Untuk 40gm ๐Ÿ‘ˆ Sebesar tapak tangan uolls ! ๐Ÿฅฐ
    โ€ข
    KELULUSAN KKM ๐Ÿ“„
    โ€ข
    Jomss Order Sabun BV sekarangg uolls โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls . TERHAD 10 orang sahaja . ๐Ÿฅณ
    โ€ข
    Whatsapp ๐Ÿ˜˜
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  1  0  16 hours ago
  • JOM JOIN..

Calling untuk meraka yang suri rumah sepenuh masa, yang nak cari duit tambahan untuk lengkapkan keperluan sehari2. 

Yang nak sangat bantu suami, kesian suami berhempas pulas cari nafkah sorang2...

Zaman sekarang bukan macam dulu... rm50 sama nilai macam rm5 je... 

Jual apa? Jual kosmetik je...
Tak tau caranya? Sini Kak Reen bantu...

#teamreencirkel #reeniman #agentwanted #stokiswantedmalaysia #bisneslajulaju #ajarsampaijadi
  • JOM JOIN..

    Calling untuk meraka yang suri rumah sepenuh masa, yang nak cari duit tambahan untuk lengkapkan keperluan sehari2.

    Yang nak sangat bantu suami, kesian suami berhempas pulas cari nafkah sorang2...

    Zaman sekarang bukan macam dulu... rm50 sama nilai macam rm5 je...

    Jual apa? Jual kosmetik je...
    Tak tau caranya? Sini Kak Reen bantu...

    #teamreencirkel #reeniman #agentwanted #stokiswantedmalaysia #bisneslajulaju #ajarsampaijadi

  •  2  1  18 hours ago
  • Morninggg sunshine ๐Ÿค—๐Ÿค—
.
3.9Kg dalam masa 5Hari??? Uols yang belum minum Dietmealz tu tengah buat apa? tengah makan ke tu? dah berapa berat badan? 
.
Jangan makan macam tak ada hari esok, jom sama2 jaga kesihatan, tak nak la tua2 nanti banyak penyakit, Duit banyak pun kalau sakit dah tak guna, Jom! mulakan dari sekarangโ€ผ๏ธ
.
Tak jealous ke tengok sis @zulinaziz pinggang dah 27?? berat dah 55kgโ€ผ๏ธ
.
Bertambah muda la cik zulin aziz kita kelihatan nanti, bila berat berlebihan muka kita tua dari usia tau, nak ke cepat nampak tua uolsss
.
Jom cepat2 dapatkan Dietmealz dari agent berdaftar kami, just comment di ruangan di bawah, agent kami akan reply secepat mungkin๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Berminat jana pendapatan bersama Team Dmagia boleh klik link di bio Hq, pilih stokis untuk menjadi leader uols mengikut kawasan dan jadi Agent kami yang sah๐Ÿ”ฅ
.
#stokiswantedmalaysia 
#agentwanted 
#zulinaziz 
#programkurus21hari 
#dietmealzbyzulinaziz
  • Morninggg sunshine ๐Ÿค—๐Ÿค—
    .
    3.9Kg dalam masa 5Hari??? Uols yang belum minum Dietmealz tu tengah buat apa? tengah makan ke tu? dah berapa berat badan?
    .
    Jangan makan macam tak ada hari esok, jom sama2 jaga kesihatan, tak nak la tua2 nanti banyak penyakit, Duit banyak pun kalau sakit dah tak guna, Jom! mulakan dari sekarangโ€ผ๏ธ
    .
    Tak jealous ke tengok sis @zulinaziz pinggang dah 27?? berat dah 55kgโ€ผ๏ธ
    .
    Bertambah muda la cik zulin aziz kita kelihatan nanti, bila berat berlebihan muka kita tua dari usia tau, nak ke cepat nampak tua uolsss
    .
    Jom cepat2 dapatkan Dietmealz dari agent berdaftar kami, just comment di ruangan di bawah, agent kami akan reply secepat mungkin๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    Berminat jana pendapatan bersama Team Dmagia boleh klik link di bio Hq, pilih stokis untuk menjadi leader uols mengikut kawasan dan jadi Agent kami yang sah๐Ÿ”ฅ
    .
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwanted
    #zulinaziz
    #programkurus21hari
    #dietmealzbyzulinaziz

  •  610  305  19 hours ago
  • โ€œHOW TO USE BV LETOPSS FEMININE WASH??โ€ ๐Ÿคž
โ€ข
Haaa memandangkan ramai yang tanya cara guna Sabun BV, uolls boleh ikuti langkah-langkah yang kami bagi. ๐Ÿฅฐ Uolls juga boleh baca di belakang kotak sabun BV. ๐Ÿ˜˜
โ€ข
Jomss grab sabun BV sekarang โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ Special Gift akan kami berikan untuk 10 orang SAHAJA ! ๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ 
โ€ข
Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT . ๐ŸŽ
Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
โ€ข
โ€œMoney Back Guaranteeโ€ in (2weeks)
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
โ€ข
Jomss order sekarang ๐Ÿฅฐ
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • โ€œHOW TO USE BV LETOPSS FEMININE WASH??โ€ ๐Ÿคž
    โ€ข
    Haaa memandangkan ramai yang tanya cara guna Sabun BV, uolls boleh ikuti langkah-langkah yang kami bagi. ๐Ÿฅฐ Uolls juga boleh baca di belakang kotak sabun BV. ๐Ÿ˜˜
    โ€ข
    Jomss grab sabun BV sekarang โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ Special Gift akan kami berikan untuk 10 orang SAHAJA ! ๐Ÿฅณ๐Ÿคฉ
    โ€ข
    Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT . ๐ŸŽ
    Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
    โ€ข
    โ€œMoney Back Guaranteeโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Jomss order sekarang ๐Ÿฅฐ
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  4  0  10 July, 2020
  • Asyik gambar manggapadu je , hari ni kita up gambar FOUNDER pulak hihi ๐Ÿคญ๐Ÿคญ 

AND kita ada GOOD NEWS untuk semua :

PENGAMBILAN AGENT DAH DIBUKA UNTUK SELURUH DAERAH & NEGERI , KITA UTAMAKAN PADA YANG BETUL2 NAK BUAT DUIT SAHAJA , YANG NAK UBAH HIDUP AND ACHIEVE KEINGINAN KORANG .. KITA AKAN GUARD AND BANTU SAMA2 UNTUK KORANG ACHIEVE APA YANG KORANG IMPIKAN !!! JOM JADI TEAM MANGGAPADU
.
.

#alhakimnajmi_manggapadu #manggapadu #manggarangup #manggakrupkurp #betulbetulpadu #manggalemak #manggaasamboi #manggamuda #manggahomemade #malaysia #manggapadumalaysia #janaincome #manggaviral #manggalovers #teammanggapadu #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia #manggapaduseluruhnegeri #manggasegar #homemadeeveryday .
  • Asyik gambar manggapadu je , hari ni kita up gambar FOUNDER pulak hihi ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

    AND kita ada GOOD NEWS untuk semua :

    PENGAMBILAN AGENT DAH DIBUKA UNTUK SELURUH DAERAH & NEGERI , KITA UTAMAKAN PADA YANG BETUL2 NAK BUAT DUIT SAHAJA , YANG NAK UBAH HIDUP AND ACHIEVE KEINGINAN KORANG .. KITA AKAN GUARD AND BANTU SAMA2 UNTUK KORANG ACHIEVE APA YANG KORANG IMPIKAN !!! JOM JADI TEAM MANGGAPADU
    .
    .

    #alhakimnajmi_manggapadu #manggapadu #manggarangup #manggakrupkurp #betulbetulpadu #manggalemak #manggaasamboi #manggamuda #manggahomemade #malaysia #manggapadumalaysia #janaincome #manggaviral #manggalovers #teammanggapadu #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia #manggapaduseluruhnegeri #manggasegar #homemadeeveryday .

  •  285  17  10 July, 2020
  • โ€œMiss V Berbau Ikan Masin??โ€ ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ
โ€ข
Hye uolls ๐Ÿฅฐ Pasti uolls pun ada masalah macam ni kan ? Tapi malu nak bagitau, sebab aib sendiri. Uolls jangan risau ! Just bagitau je kami, insyaallah kami akan tolong menyelesaikan masalah anda. Sabun BV ada jawapan untuk masalah uolls . ๐Ÿ’ž
โ€ข
Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
โ€ข
โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks) 
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
โ€ข
Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • โ€œMiss V Berbau Ikan Masin??โ€ ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ
    โ€ข
    Hye uolls ๐Ÿฅฐ Pasti uolls pun ada masalah macam ni kan ? Tapi malu nak bagitau, sebab aib sendiri. Uolls jangan risau ! Just bagitau je kami, insyaallah kami akan tolong menyelesaikan masalah anda. Sabun BV ada jawapan untuk masalah uolls . ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
    Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
    โ€ข
    โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  3  0  10 July, 2020
  • Mini agent needed #teamyumie mencari yang betul2 berminat untuk menjana pendapatan bersama team #wawacosmetics ๐Ÿ’• mencari Agent /Mini Ejen
.
๐Ÿ† Penang
๐Ÿ† Kedah
๐Ÿ† Kelantan
๐Ÿ† Terengganu
๐Ÿ† Melaka
๐Ÿ† Johor
๐Ÿ† Perlis
๐Ÿ† Pahang
๐Ÿ† Negeri Sembilan
๐Ÿ† Selangor
๐Ÿ† Sabah
๐Ÿ† Serawak
.
๐Ÿ‘๐Ÿ’• KELEBIHAN JOIN WAWACOSMETICS.
.
๐ŸŽ‰Modal Rendah Untung Tinggi
๐ŸŽ‰ Permintaan Tinggi
๐ŸŽ‰ Limited Edition
๐ŸŽ‰ Repeat Order Tinggi
๐ŸŽ‰ Positive Group Support
๐ŸŽ‰ Tips Close sale & Group Support
๐ŸŽ‰ Bahan Iklan Testimony video Disediakan
๐ŸŽ‰ Agent Promot Insta / Fb/ offline online.
๐Ÿ… REWARD LUMAYAN BAGI YANG HIT TARGET โœจโœจโœจ
.
๐Ÿ‘Tak tahu cmne nk bisnes? Kami ajar sampai powerโœจโœจ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Wasap 
.
.
#stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #wawacosmeticspetalingjaya
  • Mini agent needed #teamyumie mencari yang betul2 berminat untuk menjana pendapatan bersama team #wawacosmetics ๐Ÿ’• mencari Agent /Mini Ejen
    .
    ๐Ÿ† Penang
    ๐Ÿ† Kedah
    ๐Ÿ† Kelantan
    ๐Ÿ† Terengganu
    ๐Ÿ† Melaka
    ๐Ÿ† Johor
    ๐Ÿ† Perlis
    ๐Ÿ† Pahang
    ๐Ÿ† Negeri Sembilan
    ๐Ÿ† Selangor
    ๐Ÿ† Sabah
    ๐Ÿ† Serawak
    .
    ๐Ÿ‘๐Ÿ’• KELEBIHAN JOIN WAWACOSMETICS.
    .
    ๐ŸŽ‰Modal Rendah Untung Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Permintaan Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Limited Edition
    ๐ŸŽ‰ Repeat Order Tinggi
    ๐ŸŽ‰ Positive Group Support
    ๐ŸŽ‰ Tips Close sale & Group Support
    ๐ŸŽ‰ Bahan Iklan Testimony video Disediakan
    ๐ŸŽ‰ Agent Promot Insta / Fb/ offline online.
    ๐Ÿ… REWARD LUMAYAN BAGI YANG HIT TARGET โœจโœจโœจ
    .
    ๐Ÿ‘Tak tahu cmne nk bisnes? Kami ajar sampai powerโœจโœจ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Wasap
    .
    .
    #stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #wawacosmeticspetalingjaya

  •  9  0  10 July, 2020
  • โ€œMiss V Berbau Ikan Masin??โ€ ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ
โ€ข
Hye uolls ๐Ÿฅฐ Pasti uolls pun ada masalah macam ni kan ? Tapi malu nak bagitau, sebab aib sendiri. Uolls jangan risau ! Just bagitau je kami, insyaallah kami akan tolong menyelesaikan masalah anda. Sabun BV ada jawapan untuk masalah uolls . ๐Ÿ’ž
โ€ข
Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
โ€ข
โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks) 
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
โ€ข
Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • โ€œMiss V Berbau Ikan Masin??โ€ ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ
    โ€ข
    Hye uolls ๐Ÿฅฐ Pasti uolls pun ada masalah macam ni kan ? Tapi malu nak bagitau, sebab aib sendiri. Uolls jangan risau ! Just bagitau je kami, insyaallah kami akan tolong menyelesaikan masalah anda. Sabun BV ada jawapan untuk masalah uolls . ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
    Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
    โ€ข
    โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  5  0  10 July, 2020
  • โ€œTRAVEL FRIENDLYโ€ โœˆ๏ธ๐Ÿฅฐ
โ€ข
Uolls yang selalu travel, tapi dalam masa yang sama nak jaga Miss V tu, haaaa. JANGAN RISAU LAGI ! Uolls boleh bawak Sabun BV ni kemana saje. Ia sangat ringan dan mudah selit di handbag uolls tu. ๐Ÿ˜
โ€ข
Come on girlss ! Jom kita sama2 jaga Miss V kita ! Biar semua perfect ๐Ÿ’ฏ ! ๐Ÿ˜˜ Muka lawa , Miss V segar & bersihz ๐Ÿ’ž
โ€ข
Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
โ€ข
Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
โ€ข
โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks) 
KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
โ€ข
Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
- 019 856 6804 Hq
- 011 3380 2086 Agent Kedah
- 017 946 6265 Agent Kelantan
- 013 973 7422 Agent Kelantan
- 013 731 5604 Agent Kelantan
- 019 595 4210 Agent Kelantan
- 019 550 8797 Agent Kelantan
- 019 625 4223 Agent Kelantan
- 017 937 4009 Agent Kelantan
- 014 203 9195 Agent Pahang
- 019 996 5461 Agent Johor

#bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia
  • โ€œTRAVEL FRIENDLYโ€ โœˆ๏ธ๐Ÿฅฐ
    โ€ข
    Uolls yang selalu travel, tapi dalam masa yang sama nak jaga Miss V tu, haaaa. JANGAN RISAU LAGI ! Uolls boleh bawak Sabun BV ni kemana saje. Ia sangat ringan dan mudah selit di handbag uolls tu. ๐Ÿ˜
    โ€ข
    Come on girlss ! Jom kita sama2 jaga Miss V kita ! Biar semua perfect ๐Ÿ’ฏ ! ๐Ÿ˜˜ Muka lawa , Miss V segar & bersihz ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Jomss order Sabun BV sekarang โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SPECIAL GIFT menanti uolls ๐Ÿ˜˜ TERHAD UNTUK 10 orang sahaja. ๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Beli 2 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT ๐ŸŽ
    Beli 3 Sabun BV, uolls akan dapat FREE GIFT + FREE POSTAGE ๐ŸŽ๐Ÿ“ฎ
    โ€ข
    โ€œMoneyback Guaranteeโ€ in (2weeks)
    KALAU BARANG TAK JADI ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž
    โ€ข
    Whatsapp NOW ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ
    - 019 856 6804 Hq
    - 011 3380 2086 Agent Kedah
    - 017 946 6265 Agent Kelantan
    - 013 973 7422 Agent Kelantan
    - 013 731 5604 Agent Kelantan
    - 019 595 4210 Agent Kelantan
    - 019 550 8797 Agent Kelantan
    - 019 625 4223 Agent Kelantan
    - 017 937 4009 Agent Kelantan
    - 014 203 9195 Agent Pahang
    - 019 996 5461 Agent Johor

    #bVletopss #femininewashmalaysia #rahsiasuamisayang #rahsiarumahtanggabahagia #kuasabaruwanita #sayajualpencuciwanita #localprodukmalaysia #dropshipwantedmalaysia #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia

  •  5  0  10 July, 2020
  • Morning kesayangan
.
Feedback ni betul2 buat sis kagum๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak cepat turun jangan lupa amik Dietcleanz, detox akan membantu uols turun dengan cepat
.
Dah ready ke nak menang RM500? kurus dan menang tak nak ke uolsss๐Ÿค—
.
Jom dapatkan Dmagia Dietmealz dari agent2 berdaftar kami, just comment di ruangan comment di bawah agent2 kami akan reply secepat mungkin.
.
Bagi yang berminat join Agent boleh klick link di bio Hq, pilih stokis yang uols berminat untuk jadi leader uols dan jadi Agent kami yang dah๐Ÿ”ฅ
.
#stokiswantedmalaysia 
#stokisagentdropshipwanted
  • Morning kesayangan
    .
    Feedback ni betul2 buat sis kagum๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Nak cepat turun jangan lupa amik Dietcleanz, detox akan membantu uols turun dengan cepat
    .
    Dah ready ke nak menang RM500? kurus dan menang tak nak ke uolsss๐Ÿค—
    .
    Jom dapatkan Dmagia Dietmealz dari agent2 berdaftar kami, just comment di ruangan comment di bawah agent2 kami akan reply secepat mungkin.
    .
    Bagi yang berminat join Agent boleh klick link di bio Hq, pilih stokis yang uols berminat untuk jadi leader uols dan jadi Agent kami yang dah๐Ÿ”ฅ
    .
    #stokiswantedmalaysia
    #stokisagentdropshipwanted

  •  461  251  10 July, 2020
  • ุญูŽุณู’ุจูู†ูŽุง ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู ูˆูŽู†ูุนู’ู…ูŽ ุงู„ู’ูˆูŽูƒููŠู„ู
.
Hasbunallah wa niโ€™mal wakil .
"Cukuplah Allah menjadi Penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung"
.  Antara zikir yg baik utk diamalkan dan mampu memberi kekuatan luar biasa pada pengamalnya. InsyaAllah โค๏ธ
.
.
.
.
#stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #wawacosmeticspetalingjaya
  • ุญูŽุณู’ุจูู†ูŽุง ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู ูˆูŽู†ูุนู’ู…ูŽ ุงู„ู’ูˆูŽูƒููŠู„ู
    .
    Hasbunallah wa niโ€™mal wakil .
    "Cukuplah Allah menjadi Penolong kami dan Allah adalah sebaik-baik Pelindung"
    . Antara zikir yg baik utk diamalkan dan mampu memberi kekuatan luar biasa pada pengamalnya. InsyaAllah โค๏ธ
    .
    .
    .
    .
    #stokisdiperlukan #stokiswanted #agentdiperlukan #agentwantedmalaysia #agentwanted #businessonline #businessonlinemalaysia #stokiswantedmalaysia #jombuatduit #buatduit #buatduitdarirumah #buatduitdenganhandphone #buatduitmudah #buatduitsantai #modalbusinessrendah #wawazainal #aerilzafrel #aerilzafrelgengsg #teamyumie #bossbabegeng #wawacosmeticshq #wawacosmeticsbywawazainal #madefromturkey #instagram #instagramfeed #wawalipmatte #wawacosmeticsselangor #wawacosmeticspetalingjaya

  •  6  0  10 July, 2020

Top #stokiswantedmalaysia Posts

  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!! 
Muda? 
Bujang? 
Dah kawen? 
Dah ada anak? 
Badan sihat wafiat? 
Fizikal cukup kuat? 
Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia ๐Ÿ˜ญ
.
Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak diaโค๏ธโค๏ธ
.

Stokis klubnalaleh rm1908
Agent klubnalaleh rm290
.

#positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
#klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia
  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!!
    Muda?
    Bujang?
    Dah kawen?
    Dah ada anak?
    Badan sihat wafiat?
    Fizikal cukup kuat?
    Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia ๐Ÿ˜ญ
    .
    Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri๐Ÿ’ช๐Ÿป
    .
    Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak diaโค๏ธโค๏ธ
    .

    Stokis klubnalaleh rm1908
    Agent klubnalaleh rm290
    .

    #positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
    #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia

  •  1,826  23  1 July, 2020
  • Krim Multi-Function untuk Seisi Keluarga

ALHAMDULILLAH..TESTIMONI PANAS SEPANAS HARI INI๐Ÿ˜Š DARI TEAM HQ KRIM SEKAPUR LIMAU. 
Pengakuan dari pengguna seorang mak cik..kalau tak, dok kena makan ubat tahan sakit,ubat saraf ja..hanya konsisten sapu krim tiap kali lepas mandi alhamdulillah..cramp kaki,lenguh2, yang mak cik ni rasa dah berkurang sakitnya..syukur pada Allah.. KRIM SEKAPUR LIMAU memang PILIHAN TERBAIK!

Jom tengok ๐Ÿ‘‡

Manfaat KRIM SEKAPUR LIMAU : ๐ŸŒฟMelegakan kembung perut.
๐ŸŒฟMengurangkan sakit senggugut.
๐ŸŒฟMelegakan lenguh dan sejuk kaki tangan.
๐ŸŒฟMengecutkan urat kembang selepas bersalin.
๐ŸŒฟMembuang angin dalam badan.
๐ŸŒฟKandungan Vitamin C & E untuk mencantikkan kulit.
๐ŸŒฟMencerahkan Kulit di bahagian celah peha & ketiak. ๐ŸŒฟMengurangkan sakit sendi akibat gout.
๐ŸŒฟMengurangkan sakit kepala.
๐ŸŒฟMelegakan selsema, batuk, asthma & sakit gigi.
๐ŸŒฟMenghilangkan selulit.
๐ŸŒฟMengempiskan perut & bawah lengan.

Jika ingin mencuba bleh whatsapp link di bio ye. Atau whatsapp link www.wasap.my/60124559629/ksl

#teamAFCV200148
#janapendapatansampingan
#agentdiperlukan
#stokiswantedmalaysia 
#stokisgeeboojitra 
#stokisjitra
  • Krim Multi-Function untuk Seisi Keluarga

    ALHAMDULILLAH..TESTIMONI PANAS SEPANAS HARI INI๐Ÿ˜Š DARI TEAM HQ KRIM SEKAPUR LIMAU.
    Pengakuan dari pengguna seorang mak cik..kalau tak, dok kena makan ubat tahan sakit,ubat saraf ja..hanya konsisten sapu krim tiap kali lepas mandi alhamdulillah..cramp kaki,lenguh2, yang mak cik ni rasa dah berkurang sakitnya..syukur pada Allah.. KRIM SEKAPUR LIMAU memang PILIHAN TERBAIK!

    Jom tengok ๐Ÿ‘‡

    Manfaat KRIM SEKAPUR LIMAU : ๐ŸŒฟMelegakan kembung perut.
    ๐ŸŒฟMengurangkan sakit senggugut.
    ๐ŸŒฟMelegakan lenguh dan sejuk kaki tangan.
    ๐ŸŒฟMengecutkan urat kembang selepas bersalin.
    ๐ŸŒฟMembuang angin dalam badan.
    ๐ŸŒฟKandungan Vitamin C & E untuk mencantikkan kulit.
    ๐ŸŒฟMencerahkan Kulit di bahagian celah peha & ketiak. ๐ŸŒฟMengurangkan sakit sendi akibat gout.
    ๐ŸŒฟMengurangkan sakit kepala.
    ๐ŸŒฟMelegakan selsema, batuk, asthma & sakit gigi.
    ๐ŸŒฟMenghilangkan selulit.
    ๐ŸŒฟMengempiskan perut & bawah lengan.

    Jika ingin mencuba bleh whatsapp link di bio ye. Atau whatsapp link www.wasap.my/60124559629/ksl

    #teamAFCV200148
    #janapendapatansampingan
    #agentdiperlukan
    #stokiswantedmalaysia
    #stokisgeeboojitra
    #stokisjitra

  •  118  43  29 January, 2020
  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!! 
Muda? 
Bujang? 
Dah kawen? 
Dah ada anak? 
Badan sihat wafiat? 
Fizikal cukup kuat? 
Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia ๐Ÿ˜ญ
.
Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak diaโค๏ธโค๏ธ
.

Stokis klubnalaleh rm1908
Agent klubnalaleh rm290
.

#positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
#klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia
  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!!
    Muda?
    Bujang?
    Dah kawen?
    Dah ada anak?
    Badan sihat wafiat?
    Fizikal cukup kuat?
    Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia ๐Ÿ˜ญ
    .
    Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri๐Ÿ’ช๐Ÿป
    .
    Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak diaโค๏ธโค๏ธ
    .

    Stokis klubnalaleh rm1908
    Agent klubnalaleh rm290
    .

    #positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
    #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia

  •  829  28  1 July, 2020
  • Assalamualaikum & Selamat Pagi Khamis to all sweet & gorgeous Akak Akak n adik adik yang SiS Sayang ๐ŸŒน

Jangan lupa sarapan +senyum + niat baik baik. 
Insyaallah hari kita akan berjalan lancar ๐Ÿ’š

Manfaat BAKIRA :
๐Ÿ’‹ Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
๐Ÿ’‹ Memulih dara dengan penggunaan konsisten
๐Ÿ’‹ Merawat luka bersalin
๐Ÿ’‹ Merawat keputihan
๐Ÿ’‹ Menghilangkan bau hanyir
๐Ÿ’‹ Merawat kegatalan
๐Ÿ’‹ Membaiki tisu2 dinding vagina.
๐Ÿ’‹ Menjadikan vagina lebih sensitif
๐Ÿ’‹ Menguatkan otot-otot vagina.
๐Ÿ’‹ Mengemaskan ruang faraj
๐Ÿ’‹ Tidak berminyak
๐Ÿ’‹ Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#ibuberpantang
#organik
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#rahsiawanita 
#doabaikbaik 
#halalproduk 
#ketatdara 
#produkmalaysia #missVBau
#serumviral 
#sihatdancantik 
#kembalidara
#awektiktok 
#petuaorangduludulu 
#ketatkanmissV
#jamu 
#serumherbal 
#sayajualonlinemurah 
#istericantiksuamisayang 
#stokiswantedmalaysia 
#agentwantedmalaysia
#agentwantedsingapore
#agentwantedbrunei
#petua 
#pakejkahwin
  • Assalamualaikum & Selamat Pagi Khamis to all sweet & gorgeous Akak Akak n adik adik yang SiS Sayang ๐ŸŒน

    Jangan lupa sarapan +senyum + niat baik baik.
    Insyaallah hari kita akan berjalan lancar ๐Ÿ’š

    Manfaat BAKIRA :
    ๐Ÿ’‹ Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
    ๐Ÿ’‹ Memulih dara dengan penggunaan konsisten
    ๐Ÿ’‹ Merawat luka bersalin
    ๐Ÿ’‹ Merawat keputihan
    ๐Ÿ’‹ Menghilangkan bau hanyir
    ๐Ÿ’‹ Merawat kegatalan
    ๐Ÿ’‹ Membaiki tisu2 dinding vagina.
    ๐Ÿ’‹ Menjadikan vagina lebih sensitif
    ๐Ÿ’‹ Menguatkan otot-otot vagina.
    ๐Ÿ’‹ Mengemaskan ruang faraj
    ๐Ÿ’‹ Tidak berminyak
    ๐Ÿ’‹ Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

    RM159 free Postage

    Produk Local Standard Global

    #BakiraMalaysia
    #BakiraLover
    #ibuberpantang
    #organik
    #luluskkm
    #JamuDara
    #produkmalaysia
    #rahsiawanita
    #doabaikbaik
    #halalproduk
    #ketatdara
    #produkmalaysia #missVBau
    #serumviral
    #sihatdancantik
    #kembalidara
    #awektiktok
    #petuaorangduludulu
    #ketatkanmissV
    #jamu
    #serumherbal
    #sayajualonlinemurah
    #istericantiksuamisayang
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwantedmalaysia
    #agentwantedsingapore
    #agentwantedbrunei
    #petua
    #pakejkahwin

  •  165  6  11 July, 2019
  • Assalamualaikum & Selamat hari Isnin , SiS hope jangan lah Komen yang negative kat picture ni sebab ni picture SiS Dengan Emak SiS yang SiS kagum. Disebabkan dia SiS bersyukur menjadi seorang yang masih hormati orang tua, positive vibes, usaha walaupun orang look down on u, biar lah orang buat kita Tapi bukan kita, biar kita susah n jangan malu dengan apa yang kita ada, orang hanya tahu cakap Tapi tak tau apa susah kami menanggungnya.

Tapi SiS bangga sebab dia Suri Rumah sepenuh masa menjaga SiS Dan lima bradik yang lain Dan berkerja macam2 mencari rezeki buat kami , jual Kueh n berkantin n berniaga mangkuk pinggan .. I am so proud to all Housewives yang Besar pahala U all menjaga Anak n didikan U all kerana ganjaran menanti U all sgat lah besar , Insyaallah. 
Dia juga mengajar SiS be independence woman to success . ๐Ÿ’ฏ

Manfaat BAKIRA :
๐Ÿ’‹ Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
๐Ÿ’‹ Memulih dara dengan penggunaan konsisten
๐Ÿ’‹ Merawat luka bersalin
๐Ÿ’‹ Merawat keputihan
๐Ÿ’‹ Menghilangkan bau hanyir
๐Ÿ’‹ Merawat kegatalan
๐Ÿ’‹ Membaiki tisu2 dinding vagina.
๐Ÿ’‹ Menjadikan vagina lebih sensitif
๐Ÿ’‹ Menguatkan otot-otot vagina.
๐Ÿ’‹ Mengemaskan ruang faraj
๐Ÿ’‹ Tidak berminyak
๐Ÿ’‹ Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#ibuberpantang
#organik
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#terlajakLaris 
#inspirasi 
#halalproduk 
#ketatdara 
#produkmalaysia #missVBau
#serumviral 
#sihatdancantik 
#kembalidara
#bruneionlineshop 
#doabaikbaik 
#ketatkanmissV
#serum 
#serumherbal 
#sayajualonlinemurah 
#istericantiksuamisayang 
#stokiswantedmalaysia 
#agentwantedmalaysia
#agentwantedsingapore
#agentwantedbrunei
#ibubersalin
#trendingMalaysia
#pAkejberpantang
  • Assalamualaikum & Selamat hari Isnin , SiS hope jangan lah Komen yang negative kat picture ni sebab ni picture SiS Dengan Emak SiS yang SiS kagum. Disebabkan dia SiS bersyukur menjadi seorang yang masih hormati orang tua, positive vibes, usaha walaupun orang look down on u, biar lah orang buat kita Tapi bukan kita, biar kita susah n jangan malu dengan apa yang kita ada, orang hanya tahu cakap Tapi tak tau apa susah kami menanggungnya.

    Tapi SiS bangga sebab dia Suri Rumah sepenuh masa menjaga SiS Dan lima bradik yang lain Dan berkerja macam2 mencari rezeki buat kami , jual Kueh n berkantin n berniaga mangkuk pinggan .. I am so proud to all Housewives yang Besar pahala U all menjaga Anak n didikan U all kerana ganjaran menanti U all sgat lah besar , Insyaallah.
    Dia juga mengajar SiS be independence woman to success . ๐Ÿ’ฏ

    Manfaat BAKIRA :
    ๐Ÿ’‹ Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
    ๐Ÿ’‹ Memulih dara dengan penggunaan konsisten
    ๐Ÿ’‹ Merawat luka bersalin
    ๐Ÿ’‹ Merawat keputihan
    ๐Ÿ’‹ Menghilangkan bau hanyir
    ๐Ÿ’‹ Merawat kegatalan
    ๐Ÿ’‹ Membaiki tisu2 dinding vagina.
    ๐Ÿ’‹ Menjadikan vagina lebih sensitif
    ๐Ÿ’‹ Menguatkan otot-otot vagina.
    ๐Ÿ’‹ Mengemaskan ruang faraj
    ๐Ÿ’‹ Tidak berminyak
    ๐Ÿ’‹ Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

    RM159 free Postage

    Produk Local Standard Global

    #BakiraMalaysia
    #BakiraLover
    #ibuberpantang
    #organik
    #luluskkm
    #JamuDara
    #produkmalaysia
    #terlajakLaris
    #inspirasi
    #halalproduk
    #ketatdara
    #produkmalaysia #missVBau
    #serumviral
    #sihatdancantik
    #kembalidara
    #bruneionlineshop
    #doabaikbaik
    #ketatkanmissV
    #serum
    #serumherbal
    #sayajualonlinemurah
    #istericantiksuamisayang
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwantedmalaysia
    #agentwantedsingapore
    #agentwantedbrunei
    #ibubersalin
    #trendingMalaysia
    #pAkejberpantang

  •  154  8  8 July, 2019
  • ๐ŸŒธJUS MELATI๐ŸŒธ

TERASA DIRIKU PERAWAN SEMULA ๐Ÿ›‘membantu kepuasan hubungan intim.
๐Ÿ›‘Mengurangkan segala keputihan pada miss v yang menyebabkan bau tidak enak.
๐Ÿ›‘membersihkan keputihan
๐Ÿ›‘mengetatkan semula otot- otot di dalam Miss V terutamanya selepas bersalin.
๐Ÿ›‘Menegangkan dan mencantikan kulit
๐Ÿ›‘Dapat memperbaiki payudara yang kendur.
๐Ÿ›‘membantu menguatkan gigi dan tulang.
๐Ÿ›‘Merawat Kulit kering dan berminyak ๐Ÿ›‘Melancarkan pembuangan air besar

RM59โ€ผ๏ธ
#agentwanted #stokiswantedmalaysia #jealoushe #jusmelati
  • ๐ŸŒธJUS MELATI๐ŸŒธ

    TERASA DIRIKU PERAWAN SEMULA ๐Ÿ›‘membantu kepuasan hubungan intim.
    ๐Ÿ›‘Mengurangkan segala keputihan pada miss v yang menyebabkan bau tidak enak.
    ๐Ÿ›‘membersihkan keputihan
    ๐Ÿ›‘mengetatkan semula otot- otot di dalam Miss V terutamanya selepas bersalin.
    ๐Ÿ›‘Menegangkan dan mencantikan kulit
    ๐Ÿ›‘Dapat memperbaiki payudara yang kendur.
    ๐Ÿ›‘membantu menguatkan gigi dan tulang.
    ๐Ÿ›‘Merawat Kulit kering dan berminyak ๐Ÿ›‘Melancarkan pembuangan air besar

    RM59โ€ผ๏ธ
    #agentwanted #stokiswantedmalaysia #jealoushe #jusmelati

  •  279  3  5 October, 2017
  • #princebycinta
Kenapa PRINCE BY CINTA
.
๐Ÿ˜99% Keaslian Haruman
๐Ÿ˜Ketahanan Haruman (6-12jam)
๐Ÿ˜Mesra Melancong 30ML
๐Ÿ˜Clamping (Tiada Kebocoran)
๐Ÿ˜Harga Berpatutan (RM45)
.
Nyatakan haruman pilihan anda akan kami tunaikan
.
โค๏ธWangian Inspired Terbaruโค๏ธ
1. Chanel Gabrielle - Women
2. Marc Jacobs Decadence - Women
3. Diesel Fuel Your Life - Women
4. Ralph Polo Black - Men
.
๐Ÿ”ธSenarai Wangian Laku Keras๐Ÿ”ธ
.
Her
1. Bombshell Victoriaโ€™s Secret
2. Gucci Flora Gucci
3. Be Delicious DKNY
4. Chloe Chloe
5. English Pear Freesia Jo Malone
6. Allure Chanel
7. Midnight Fantasy Britney
8. Le Nuit Tresor Lancome
9. Bright Crystal Versace
10. 212 VIP Carolina Herrera
11. Jadore Dior
12. Miracle Lancome
13. Petite Cherry Annick Gautal
14. Narciso Paudree Narciso
15. Prada Candy Florale
16. Gucci Oud Gucci
.
Men
1. Eros Homme Versace
2. Le Male JPG
3. Fahrenheit Dior
4. Aqua Di Gio Giorgio Armani
5. Hugo Red Hugo Boss
6. Blue Desire Dunhill
7. Aqva Bvlgari
8. 1 Million Paco Rabbane
9. Red Desire Dunhill
10. Sauvage Dior
11. Allure Homme Sport Chanel
12. De Blue Chanel
13. Invictus Paco Rabbane
14. Polo Blue Ralph
15. Chic Carolina Herrera
16. Unforgivable Sean Jean
.
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195962381
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195962381
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195962381
.
.
.
.
#rtwbyombak #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia  #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia
  • #princebycinta
    Kenapa PRINCE BY CINTA
    .
    ๐Ÿ˜99% Keaslian Haruman
    ๐Ÿ˜Ketahanan Haruman (6-12jam)
    ๐Ÿ˜Mesra Melancong 30ML
    ๐Ÿ˜Clamping (Tiada Kebocoran)
    ๐Ÿ˜Harga Berpatutan (RM45)
    .
    Nyatakan haruman pilihan anda akan kami tunaikan
    .
    โค๏ธWangian Inspired Terbaruโค๏ธ
    1. Chanel Gabrielle - Women
    2. Marc Jacobs Decadence - Women
    3. Diesel Fuel Your Life - Women
    4. Ralph Polo Black - Men
    .
    ๐Ÿ”ธSenarai Wangian Laku Keras๐Ÿ”ธ
    .
    Her
    1. Bombshell Victoriaโ€™s Secret
    2. Gucci Flora Gucci
    3. Be Delicious DKNY
    4. Chloe Chloe
    5. English Pear Freesia Jo Malone
    6. Allure Chanel
    7. Midnight Fantasy Britney
    8. Le Nuit Tresor Lancome
    9. Bright Crystal Versace
    10. 212 VIP Carolina Herrera
    11. Jadore Dior
    12. Miracle Lancome
    13. Petite Cherry Annick Gautal
    14. Narciso Paudree Narciso
    15. Prada Candy Florale
    16. Gucci Oud Gucci
    .
    Men
    1. Eros Homme Versace
    2. Le Male JPG
    3. Fahrenheit Dior
    4. Aqua Di Gio Giorgio Armani
    5. Hugo Red Hugo Boss
    6. Blue Desire Dunhill
    7. Aqva Bvlgari
    8. 1 Million Paco Rabbane
    9. Red Desire Dunhill
    10. Sauvage Dior
    11. Allure Homme Sport Chanel
    12. De Blue Chanel
    13. Invictus Paco Rabbane
    14. Polo Blue Ralph
    15. Chic Carolina Herrera
    16. Unforgivable Sean Jean
    .
    ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195962381
    ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195962381
    ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60195962381
    .
    .
    .
    .
    #rtwbyombak #irsignatureperfumes #perfumemurahmalaysia #perfumesbycinta #perfumes #perfumebygloria #dexandra #dexandraperfume #ajperfume #ajperfumelover #rcw #perfumebyrcw #jualanborong #myhaiza #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #parfum #sayajual #perfumemurah #minyakwangi #likeforlike #localbrand #stokiswantedmalaysia #agentwantedmalaysia #vsco #vscocam #vsco #vscocammalaysia

  •  102  1  13 June, 2018
  • Eh... SiS terSelfie pulak dalam jem ni ๐ŸŒผ
Bukan apa SiS terpikir sapa lagi nak share pengalaman depa pakai Bakira ni , Insyaallah SiS balas DM u all .. ๐ŸŒน

Manfaat BAKIRA :
๐Ÿ’‹ Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
๐Ÿ’‹ Memulih dara dengan penggunaan konsisten
๐Ÿ’‹ Merawat luka bersalin
๐Ÿ’‹ Merawat keputihan
๐Ÿ’‹ Menghilangkan bau hanyir
๐Ÿ’‹ Merawat kegatalan
๐Ÿ’‹ Membaiki tisu2 dinding vagina.
๐Ÿ’‹ Menjadikan vagina lebih sensitif
๐Ÿ’‹ Menguatkan otot-otot vagina.
๐Ÿ’‹ Mengemaskan ruang faraj
๐Ÿ’‹ Tidak berminyak
๐Ÿ’‹ Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#ibuberpantang
#organik
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#terlajakLaris 
#iphonemalaysia
#halalproduk 
#ketatdara 
#produkmalaysia #missVBau
#serumviral 
#sihatdancantik 
#kembalidara
#beautytips 
#selfie 
#ketatkanmissV
#rahsiawanita 
#serumherbal 
#sayajualonlinemurah 
#istericantiksuamisayang 
#stokiswantedmalaysia 
#agentwantedmalaysia
#agentwantedsingapore
#agentwantedbrunei
#assalamualaikum 
#pakejkahwin
  • Eh... SiS terSelfie pulak dalam jem ni ๐ŸŒผ
    Bukan apa SiS terpikir sapa lagi nak share pengalaman depa pakai Bakira ni , Insyaallah SiS balas DM u all .. ๐ŸŒน

    Manfaat BAKIRA :
    ๐Ÿ’‹ Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
    ๐Ÿ’‹ Memulih dara dengan penggunaan konsisten
    ๐Ÿ’‹ Merawat luka bersalin
    ๐Ÿ’‹ Merawat keputihan
    ๐Ÿ’‹ Menghilangkan bau hanyir
    ๐Ÿ’‹ Merawat kegatalan
    ๐Ÿ’‹ Membaiki tisu2 dinding vagina.
    ๐Ÿ’‹ Menjadikan vagina lebih sensitif
    ๐Ÿ’‹ Menguatkan otot-otot vagina.
    ๐Ÿ’‹ Mengemaskan ruang faraj
    ๐Ÿ’‹ Tidak berminyak
    ๐Ÿ’‹ Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

    RM159 free Postage

    Produk Local Standard Global

    #BakiraMalaysia
    #BakiraLover
    #ibuberpantang
    #organik
    #luluskkm
    #JamuDara
    #produkmalaysia
    #terlajakLaris
    #iphonemalaysia
    #halalproduk
    #ketatdara
    #produkmalaysia #missVBau
    #serumviral
    #sihatdancantik
    #kembalidara
    #beautytips
    #selfie
    #ketatkanmissV
    #rahsiawanita
    #serumherbal
    #sayajualonlinemurah
    #istericantiksuamisayang
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwantedmalaysia
    #agentwantedsingapore
    #agentwantedbrunei
    #assalamualaikum
    #pakejkahwin

  •  145  5  12 July, 2019
  • SARAH MENCARI PARTNERSHIP BERSAMA SAMA MENCETAK DUIT ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Zaman sekarang bukan macam zaman dulu2. Wanita sekarang serba boleh sambil belajar boleh buat duit at the same time, sambil jaga anak dekat rumah pon boleh buat duit , dah berkerja pon boleh buat part time . .
.
Bermodalkan serendah rm290 je dapat 10 barang klubnalaleh siap dapat 10 lagi barang free gift . .
โœ…Marketing sarah sediakan , โœ…copywriting sarah sediakan. โœ…Support group sarah sediakan โœ…Reward tiap bulan sarah sediakan โœ…group testimonial sarah sediakan โœ…Group follow up sarah sediakan โœ…group closing sale sarah sediakan โœ…coaching percuma A-Z sarah sediakan 
Hanya perlukan bekalan kerajinan dan usaha sahaja dari korang semua
.
#klubnalaleh #agentwanted #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia
  • SARAH MENCARI PARTNERSHIP BERSAMA SAMA MENCETAK DUIT ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Zaman sekarang bukan macam zaman dulu2. Wanita sekarang serba boleh sambil belajar boleh buat duit at the same time, sambil jaga anak dekat rumah pon boleh buat duit , dah berkerja pon boleh buat part time . .
    .
    Bermodalkan serendah rm290 je dapat 10 barang klubnalaleh siap dapat 10 lagi barang free gift . .
    โœ…Marketing sarah sediakan , โœ…copywriting sarah sediakan. โœ…Support group sarah sediakan โœ…Reward tiap bulan sarah sediakan โœ…group testimonial sarah sediakan โœ…Group follow up sarah sediakan โœ…group closing sale sarah sediakan โœ…coaching percuma A-Z sarah sediakan
    Hanya perlukan bekalan kerajinan dan usaha sahaja dari korang semua
    .
    #klubnalaleh #agentwanted #agentwantedmalaysia #stokiswantedmalaysia #dropshipwantedmalaysia

  •  152  43  16 March, 2020