#stokisselangor Instagram Photos & Videos

stokisselangor - 20.1k posts

Hashtag Popularity

7.9
average comments
43
average likes

Latest #stokisselangor Posts

  • #chocomilkshake3s ajaib nie je bolh turunkan berat tanpa berlapar,tanpa cirit birit tau 😍

Kalau ada toksik angin buncit sembelit / kencing manis darah tinggi gout , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok lah cuba mmng betul berkesan👍

 #chocomilkshake3s 
 sangat2 berkesan untuk menurunkan berat badan.. Hanya diambil 2 kali sekali .di waktu pagi dan malam Apa ditunggu lagi..

✅ Tanpa perlu diet ketat
✅ Tanpa perlu senaman hari2
✅ Tanpa perlu tahan lapar
✅ Tanpa perlu habis duit ribu riban

www.wasap.my/60179202526

#kurusTanpaSeksa #chocomilkshake
#secretsuperslimming #letsshanteqlotion #chocomilkshake3s #lotionkurusmuabellaz #stokisselangor #nq016008 #stokispuchong #3s #lsl #cms3s #nanyqishhq #puchong #cyberjaya #selangor #putrajaya #nanyqish #losyenmuabellaz #muabellaz #slimming #secretsuperslimmingnanyqishhq #teameffasuperb #chocomilkshake #3spuchong #3scyberjaya #3sputrajaya #secretsuperslimmingstokispuchong #chocomilkshake3sstokispuchong #selangor
  • #chocomilkshake3s ajaib nie je bolh turunkan berat tanpa berlapar,tanpa cirit birit tau 😍

    Kalau ada toksik angin buncit sembelit / kencing manis darah tinggi gout , lemak dan kolestrol tinggi dlm badan elok lah cuba mmng betul berkesan👍

    #chocomilkshake3s
    sangat2 berkesan untuk menurunkan berat badan.. Hanya diambil 2 kali sekali .di waktu pagi dan malam Apa ditunggu lagi..

    ✅ Tanpa perlu diet ketat
    ✅ Tanpa perlu senaman hari2
    ✅ Tanpa perlu tahan lapar
    ✅ Tanpa perlu habis duit ribu riban

    www.wasap.my/60179202526

    #kurusTanpaSeksa #chocomilkshake
    #secretsuperslimming #letsshanteqlotion #chocomilkshake3s #lotionkurusmuabellaz #stokisselangor #nq016008 #stokispuchong #3s #lsl #cms3s #nanyqishhq #puchong #cyberjaya #selangor #putrajaya #nanyqish #losyenmuabellaz #muabellaz #slimming #secretsuperslimmingnanyqishhq #teameffasuperb #chocomilkshake #3spuchong #3scyberjaya #3sputrajaya #secretsuperslimmingstokispuchong #chocomilkshake3sstokispuchong #selangor

  •  1  0  2 hours ago
  • SET NAJEEHAH UNTUK SI MANJA ANDA

Senyuman riang Si Manja, buat Si Ibu bertambah girang.

Set Najeehah untuk Si Manja💞

✅ Minyak Saffron Najeehah 
✅ Balsam Najeehah
✅ Head To Toe 3in1 Najeehah

Tiga barang dengan harga Lima poloh hengget sahaja❗

Berbaloi dan jimat berganda-ganda. 

#Najeehah
#StokisSelangor
#s30229sel
  • SET NAJEEHAH UNTUK SI MANJA ANDA

    Senyuman riang Si Manja, buat Si Ibu bertambah girang.

    Set Najeehah untuk Si Manja💞

    ✅ Minyak Saffron Najeehah
    ✅ Balsam Najeehah
    ✅ Head To Toe 3in1 Najeehah

    Tiga barang dengan harga Lima poloh hengget sahaja❗

    Berbaloi dan jimat berganda-ganda.

    #Najeehah
    #StokisSelangor
    #s30229sel

  •  1  0  8 hours ago
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT ⠀
⠀
haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀
⠀
😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀
⠀
💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀
⠀
kak nanad cari ⠀
👉 DROPSHIP ⠀
👉 MINI AGENT ⠀
👉 AGENT ⠀
👉 MINI STOKIS ⠀
⠀
apa yang korang akan dapat join #teampowerexito ⠀
⠀
◼️ modal serendah RM 96⠀
◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
💕 MUSLIM PRODUK⠀
⠀
jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀
⠀
READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatapps 👇⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
018 984 6337 ⠀⠀⠀
018 257 7238 ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT

    haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀

    😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀

    💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀

    kak nanad cari ⠀
    👉 DROPSHIP ⠀
    👉 MINI AGENT ⠀
    👉 AGENT ⠀
    👉 MINI STOKIS ⠀

    apa yang korang akan dapat join #teampowerexito

    ◼️ modal serendah RM 96⠀
    ◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
    ◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
    ◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
    ◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
    ◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
    ◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
    💕 MUSLIM PRODUK⠀

    jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀

    READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
    💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
    💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatapps 👇⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    018 984 6337 ⠀⠀⠀
    018 257 7238 ⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat

  •  1  0  11 hours ago
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT ⠀
⠀
haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀
⠀
😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀
⠀
💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀
⠀
kak nanad cari ⠀
👉 DROPSHIP ⠀
👉 MINI AGENT ⠀
👉 AGENT ⠀
👉 MINI STOKIS ⠀
⠀
apa yang korang akan dapat join #teampowerexito ⠀
⠀
◼️ modal serendah RM 96⠀
◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
💕 MUSLIM PRODUK⠀
⠀
jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀
⠀
READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatapps 👇⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
018 984 6337 ⠀⠀⠀
018 257 7238 ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT

    haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀

    😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀

    💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀

    kak nanad cari ⠀
    👉 DROPSHIP ⠀
    👉 MINI AGENT ⠀
    👉 AGENT ⠀
    👉 MINI STOKIS ⠀

    apa yang korang akan dapat join #teampowerexito

    ◼️ modal serendah RM 96⠀
    ◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
    ◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
    ◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
    ◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
    ◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
    ◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
    💕 MUSLIM PRODUK⠀

    jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀

    READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
    💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
    💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatapps 👇⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    018 984 6337 ⠀⠀⠀
    018 257 7238 ⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat

  •  2  0  11 hours ago
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT ⠀
⠀
haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀
⠀
😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀
⠀
💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀
⠀
kak nanad cari ⠀
👉 DROPSHIP ⠀
👉 MINI AGENT ⠀
👉 AGENT ⠀
👉 MINI STOKIS ⠀
⠀
apa yang korang akan dapat join #teampowerexito ⠀
⠀
◼️ modal serendah RM 96⠀
◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
💕 MUSLIM PRODUK⠀
⠀
jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀
⠀
READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatapps 👇⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
018 984 6337 ⠀⠀⠀
018 257 7238 ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT

    haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀

    😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀

    💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀

    kak nanad cari ⠀
    👉 DROPSHIP ⠀
    👉 MINI AGENT ⠀
    👉 AGENT ⠀
    👉 MINI STOKIS ⠀

    apa yang korang akan dapat join #teampowerexito

    ◼️ modal serendah RM 96⠀
    ◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
    ◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
    ◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
    ◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
    ◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
    ◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
    💕 MUSLIM PRODUK⠀

    jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀

    READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
    💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
    💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatapps 👇⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    018 984 6337 ⠀⠀⠀
    018 257 7238 ⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat

  •  0  0  11 hours ago
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT ⠀
⠀
haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀
⠀
😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀
⠀
💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀
⠀
kak nanad cari ⠀
👉 DROPSHIP ⠀
👉 MINI AGENT ⠀
👉 AGENT ⠀
👉 MINI STOKIS ⠀
⠀
apa yang korang akan dapat join #teampowerexito ⠀
⠀
◼️ modal serendah RM 96⠀
◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
💕 MUSLIM PRODUK⠀
⠀
jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀
⠀
READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatapps 👇⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
018 984 6337 ⠀⠀⠀
018 257 7238 ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT

    haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀

    😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀

    💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀

    kak nanad cari ⠀
    👉 DROPSHIP ⠀
    👉 MINI AGENT ⠀
    👉 AGENT ⠀
    👉 MINI STOKIS ⠀

    apa yang korang akan dapat join #teampowerexito

    ◼️ modal serendah RM 96⠀
    ◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
    ◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
    ◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
    ◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
    ◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
    ◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
    💕 MUSLIM PRODUK⠀

    jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀

    READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
    💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
    💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatapps 👇⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    018 984 6337 ⠀⠀⠀
    018 257 7238 ⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat

  •  2  0  11 hours ago
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT ⠀
⠀
haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀
⠀
😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀
⠀
💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀
⠀
kak nanad cari ⠀
👉 DROPSHIP ⠀
👉 MINI AGENT ⠀
👉 AGENT ⠀
👉 MINI STOKIS ⠀
⠀
apa yang korang akan dapat join #teampowerexito ⠀
⠀
◼️ modal serendah RM 96⠀
◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
💕 MUSLIM PRODUK⠀
⠀
jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀
⠀
READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatapps 👇⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
018 984 6337 ⠀⠀⠀
018 257 7238 ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat
  • #UBAHHIDUPDENGANCOKLAT

    haaa tengok ayat dekat atas tu. Jom kita ubah hidup kita dari sekarang. ⠀

    😢 takot nak join sebab dah ramai agent ?? ⠀

    💖 eyhh rezeki siapa bagi ?? Allah kan ? klau Allah kata rezeki kita pasti ada rezeki kita ☺️ ⠀

    kak nanad cari ⠀
    👉 DROPSHIP ⠀
    👉 MINI AGENT ⠀
    👉 AGENT ⠀
    👉 MINI STOKIS ⠀

    apa yang korang akan dapat join #teampowerexito

    ◼️ modal serendah RM 96⠀
    ◼️ reward setiap bulan untuk top mini agent, agent & mini stokis ⠀
    ◼️ 500++ gambar dan video tersedia ⠀
    ◼️ 50+ copywritting tersedia⠀
    ◼️ kongsi rezeki bersama team ⠀
    ◼️ 0% yuran dikenakan ⠀
    ◼️ free delivery kawasan shah alam ⠀
    💕 MUSLIM PRODUK⠀

    jom cepat2 join #teampowerexito untuk JANA INCOME DAN #misibebashutang 💸💸⠀

    READY STOCK & FRESH dari kilang ⠀⠀ ⠀⠀⠀
    💯 tahan 3 - 4 bulan ⠀⠀⠀
    💯 tak perlu rendam terus ngapppp ⠀⠀⠀⠀⠀
    Whatapps 👇⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    018 984 6337 ⠀⠀⠀
    018 257 7238 ⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat

  •  1  0  11 hours ago
  • mawarose lip and cheek serum tu ape? Lipstick ke? Lipmatte ke? Lipbalm ke? Ade byk color ke? 

Ramai yang salah faham 

Okay. Semua bukan 😝 

SERUM secara umumnya digunakan pada wajah untuk mencerahkan hingga memperbaiki tekstur kulit. Namun, tqpi bukan hanya wajah, rupanya serum juga hadir khusus untuk bibir. Produk ini seringkali disamakan dengan lip balm, karena dapat diaplikasikan sebelum memakai lipstick serta mampu melembabkan bibir kering. Padahal, lip serum juga berperan untuk melawan tanda penuaan. 
.
.
.
Bukan hanya kulit, kamu juga perlu menjaga keremajaan bibir dengan rajin menggunakan lips serum 
Setuju? ☺️

Mawarose lips & cheek serum adalah pilihan tepat kerana ingredients yg rich ( high concentration) & best utk bantu mengembalikan kelembapan bibir & merawat bibir gelap :- 

🌹Bulgaria rose- mempunyai anti bacteria yg tinggi & memberikan kulit bibir yg lembut 
🌹Arbutin A - mengurangkan bintik2 hitam & memudarkan jeragat sekaligus menyerikan kulit wajah 
🌹vit c- merawat bibir yg kusam , bersifat antioksidan & menaikkan seri wajah secara semulajadi 
🌹 asid glikolat - scrub semulajadi berasal dari tebu utk membuang sel kulit mati & membiarkan kulit bibir licin & lembut dgn penyerapan yg maksima 
🌹perfume oil- aroma bunga mawar tanpa alkohol

Nak tahu lebih lanjut tekan je link kat bio emma tau 😘
.

@mawarose_stokisemma
@mawarose_stokisemma
@mawarose_stokisemma
Agent sah dari @mawarashid @intanrashid__  @mawarosehq @mawarosesquad
#mawarosesquad #teamemmarvelous #mawarosehq #mawarosemestiraya #speed2020
#manjamanjaje #mawarrashid
#mawarose #mawarosebatangkali #mawaroserawang #mawaroseshahalam #mawaroseselangor #mawarosebatupahat #mawarosekualakububharu #mawaroseselayang #mawarosetgmalim #mawarosetanjungmalim #mawarosekl #mawaroseselangor #lipserum #lipstick #lipmatte #cheektint #liptint #stokisselangor #stokismawaroseselangor #stokismawarose
  • mawarose lip and cheek serum tu ape? Lipstick ke? Lipmatte ke? Lipbalm ke? Ade byk color ke?

    Ramai yang salah faham

    Okay. Semua bukan 😝

    SERUM secara umumnya digunakan pada wajah untuk mencerahkan hingga memperbaiki tekstur kulit. Namun, tqpi bukan hanya wajah, rupanya serum juga hadir khusus untuk bibir. Produk ini seringkali disamakan dengan lip balm, karena dapat diaplikasikan sebelum memakai lipstick serta mampu melembabkan bibir kering. Padahal, lip serum juga berperan untuk melawan tanda penuaan.
    .
    .
    .
    Bukan hanya kulit, kamu juga perlu menjaga keremajaan bibir dengan rajin menggunakan lips serum
    Setuju? ☺️

    Mawarose lips & cheek serum adalah pilihan tepat kerana ingredients yg rich ( high concentration) & best utk bantu mengembalikan kelembapan bibir & merawat bibir gelap :-

    🌹Bulgaria rose- mempunyai anti bacteria yg tinggi & memberikan kulit bibir yg lembut
    🌹Arbutin A - mengurangkan bintik2 hitam & memudarkan jeragat sekaligus menyerikan kulit wajah
    🌹vit c- merawat bibir yg kusam , bersifat antioksidan & menaikkan seri wajah secara semulajadi
    🌹 asid glikolat - scrub semulajadi berasal dari tebu utk membuang sel kulit mati & membiarkan kulit bibir licin & lembut dgn penyerapan yg maksima
    🌹perfume oil- aroma bunga mawar tanpa alkohol

    Nak tahu lebih lanjut tekan je link kat bio emma tau 😘
    .

    @mawarose_stokisemma
    @mawarose_stokisemma
    @mawarose_stokisemma
    Agent sah dari @mawarashid @intanrashid__ @mawarosehq @mawarosesquad
    #mawarosesquad #teamemmarvelous #mawarosehq #mawarosemestiraya #speed2020
    #manjamanjaje #mawarrashid
    #mawarose #mawarosebatangkali #mawaroserawang #mawaroseshahalam #mawaroseselangor #mawarosebatupahat #mawarosekualakububharu #mawaroseselayang #mawarosetgmalim #mawarosetanjungmalim #mawarosekl #mawaroseselangor #lipserum #lipstick #lipmatte #cheektint #liptint #stokisselangor #stokismawaroseselangor #stokismawarose

  •  14  0  13 hours ago
  • SELALU TAK SEMPAT BREAKFAST PAGI2!!! MALAS BREAKFAST😭
.
.
Lapar tau kalau tak breakfast pagi2, bayangkan nak tunggu tengahari tu punya la lama tahan lapar! Kesian kat badan awak tahan lapar sambil bekerja😕
.
.
TAPI TAPI  dengan Susu Nilofa senang awak nak breakfast, packaging pouch kat mana2 awak boleh bawak ! Sebelum keluar umah, grab terus satu pouch , then nak minum kat kereta ke , lrt ke semua boleh! 😍
.
.
Lepas ni takdela awak nak lemau seharian bekerja atau buat aktivti kan! Terus bertenaga and prestasi awak bekerja , belajar, semua meningkat!🌈
.
.
Sekarang ni kita ada promo PAKEJ ZAMRUD and free postage! Dalam 1 set ada 6 pouch tau! Senang susun dalam peti ais!😍
.
.
Nak grab pakej zamrud! Cepat2 tekan link di bio tau!
.
.
P/s @ningdalton
Pun in love gila dengan susu nilofa ! Awak bila lagi🥰😍

#susupisangsedap #susunilofamalaysia #kurmapisang #milkbanana #nilofalimited #susunilofamalaysia #stokisselangor #susunilofa
  • SELALU TAK SEMPAT BREAKFAST PAGI2!!! MALAS BREAKFAST😭
    .
    .
    Lapar tau kalau tak breakfast pagi2, bayangkan nak tunggu tengahari tu punya la lama tahan lapar! Kesian kat badan awak tahan lapar sambil bekerja😕
    .
    .
    TAPI TAPI dengan Susu Nilofa senang awak nak breakfast, packaging pouch kat mana2 awak boleh bawak ! Sebelum keluar umah, grab terus satu pouch , then nak minum kat kereta ke , lrt ke semua boleh! 😍
    .
    .
    Lepas ni takdela awak nak lemau seharian bekerja atau buat aktivti kan! Terus bertenaga and prestasi awak bekerja , belajar, semua meningkat!🌈
    .
    .
    Sekarang ni kita ada promo PAKEJ ZAMRUD and free postage! Dalam 1 set ada 6 pouch tau! Senang susun dalam peti ais!😍
    .
    .
    Nak grab pakej zamrud! Cepat2 tekan link di bio tau!
    .
    .
    P/s @ningdalton
    Pun in love gila dengan susu nilofa ! Awak bila lagi🥰😍

    #susupisangsedap #susunilofamalaysia #kurmapisang #milkbanana #nilofalimited #susunilofamalaysia #stokisselangor #susunilofa

  •  5  0  17 hours ago
  • SERBUK DALAM MULUT TANPA DIBANCUH... TAHUKAH ANDA‼

Badan kita tidak mampu menghasilkan Vitamin C. Jadi, kita perlu ambil Vitamin C setiap hari untuk kesihatan badan. ... PEARLSKIN C PLUS, Formulasi terbaru ini digarapkan dengan ramuan bahan yang sememangnya KAYA VITAMIN C seperti SERBUK BLACKCURRANT, HITHIONE, ASTAXHANTIN dan macam-macam lagi. ... Kandungannya 10 dalam 1 mampu memberikan kesan yang berganda untuk kesihatan kulit anda!! ... 

Cara Penggunaan:
KAEDAH 1: Koyak, tuang ke atas lidah, kemam dan telan. ... 
KAEDAH 2: Tuangkan 1 Sachet CPLUS ke dalam air atau jus buah, kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum. 

Untuk kesan lebih optimim, disarankan mengambil CPLUS, 15 minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur. ... 

RETAIL  BORONG  POSTAGE SELURUH MALYSIA.

Order whatsapp 📲 0133992191
.
Jom singgah kedai kami, jaminan produk ORIGINAL dan harga berpatutan.
.
Alamat kedai :
SAYO MARKETING
No27,Jalan Sb Indah 1/2A ,
Taman Sungai Besi Indah
Seri Kembangan.
.
#pemborongmalaysia #pemborongselangor #stokisselangor #kosmetikmurahselangor #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #syjualmurah #syjualborong #borongmurahmalaysia #kosmetikmurahoriginal
  • SERBUK DALAM MULUT TANPA DIBANCUH... TAHUKAH ANDA‼

    Badan kita tidak mampu menghasilkan Vitamin C. Jadi, kita perlu ambil Vitamin C setiap hari untuk kesihatan badan. ... PEARLSKIN C PLUS, Formulasi terbaru ini digarapkan dengan ramuan bahan yang sememangnya KAYA VITAMIN C seperti SERBUK BLACKCURRANT, HITHIONE, ASTAXHANTIN dan macam-macam lagi. ... Kandungannya 10 dalam 1 mampu memberikan kesan yang berganda untuk kesihatan kulit anda!! ...

    Cara Penggunaan:
    KAEDAH 1: Koyak, tuang ke atas lidah, kemam dan telan. ...
    KAEDAH 2: Tuangkan 1 Sachet CPLUS ke dalam air atau jus buah, kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.

    Untuk kesan lebih optimim, disarankan mengambil CPLUS, 15 minit sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur. ...

    RETAIL BORONG POSTAGE SELURUH MALYSIA.

    Order whatsapp 📲 0133992191
    .
    Jom singgah kedai kami, jaminan produk ORIGINAL dan harga berpatutan.
    .
    Alamat kedai :
    SAYO MARKETING
    No27,Jalan Sb Indah 1/2A ,
    Taman Sungai Besi Indah
    Seri Kembangan.
    .
    #pemborongmalaysia #pemborongselangor #stokisselangor #kosmetikmurahselangor #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #syjualmurah #syjualborong #borongmurahmalaysia #kosmetikmurahoriginal

  •  1  0  19 hours ago
  • Senggugut!!! 
Sapa yg ada masalah ni dia tahu la betapa siksanya..kepala nk pikir pn dh x boleh dh. 
Nk keluar pegi klinik, nk kena brsiap bagai. Tu belum kira dgn jalan jem, panas ke hujan ke, ntah ada ke tidak ubatnya..nk tahan sakit lagi..arghhhh!!! TAPI...klu ada IV MIST kat rumah/pejabat/dlm keta, TAK PERLU RISAU DAH! 

Walaupun hnya minyak angin, SENGGUGUT ni kalah dgn semburan IV MIST. Aromanya pn dh boleh buat kita rileks.. Kenapa tunggu lagi tu? 

Sis nak try? Jom order 
Ws Huda @ klik link di bio😊

COD klu dlm radar shj. Luar radar kita poskan, it's so simple!
#senggugut
#ivmist #serbaguna
#minyakangin 
#sengguguthilang 
#StokisIVMIST #StokisSelangor
  • Senggugut!!!
    Sapa yg ada masalah ni dia tahu la betapa siksanya..kepala nk pikir pn dh x boleh dh.
    Nk keluar pegi klinik, nk kena brsiap bagai. Tu belum kira dgn jalan jem, panas ke hujan ke, ntah ada ke tidak ubatnya..nk tahan sakit lagi..arghhhh!!! TAPI...klu ada IV MIST kat rumah/pejabat/dlm keta, TAK PERLU RISAU DAH!

    Walaupun hnya minyak angin, SENGGUGUT ni kalah dgn semburan IV MIST. Aromanya pn dh boleh buat kita rileks.. Kenapa tunggu lagi tu?

    Sis nak try? Jom order
    Ws Huda @ klik link di bio😊

    COD klu dlm radar shj. Luar radar kita poskan, it's so simple!
    #senggugut
    #ivmist #serbaguna
    #minyakangin
    #sengguguthilang
    #StokisIVMIST #StokisSelangor

  •  105  40  21 hours ago
  • Memang Dahsyat betulkan siapa sangka bila dari 3 angka boleh berubah pada 2 angka‼️ Memang btl² hebat penangan 3s ni🤩🤩🤩🤩🤩

Jgn malu jgn segan...mari lerr Sis bantu...xrugi mmang berbaloi U'ollzz...😉😍

Capsule 3s
Empat puluh sembilan hengget je semenanjung Malaysia
Lima puluh empat hengget sahaja sabah sarawak
Nak Sis bantu klik di ruangan komen ye📲😉
www.wasap.my/60179202526

#MonsterStokisPuchongSelangor
#NQ016008
#3s #SecretSuperSlimming #secretsuperslimming #letsshanteqlotion #chocomilkshake3s #lotionkurusmuabellaz #stokisselangor #nq016008 #stokispuchong #3s #lsl #cms3s #nanyqishhq #puchong #cyberjaya #selangor #putrajaya #nanyqish #losyenmuabellaz #muabellaz #slimming #secretsuperslimmingnanyqishhq #teameffasuperb #chocomilkshake #3spuchong #3scyberjaya #3sputrajaya #secretsuperslimmingstokispuchong #chocomilkshake3sstokispuchong #selangor
  • Memang Dahsyat betulkan siapa sangka bila dari 3 angka boleh berubah pada 2 angka‼️ Memang btl² hebat penangan 3s ni🤩🤩🤩🤩🤩

    Jgn malu jgn segan...mari lerr Sis bantu...xrugi mmang berbaloi U'ollzz...😉😍

    Capsule 3s
    Empat puluh sembilan hengget je semenanjung Malaysia
    Lima puluh empat hengget sahaja sabah sarawak
    Nak Sis bantu klik di ruangan komen ye📲😉
    www.wasap.my/60179202526

    #MonsterStokisPuchongSelangor
    #NQ016008
    #3s #SecretSuperSlimming #secretsuperslimming #letsshanteqlotion #chocomilkshake3s #lotionkurusmuabellaz #stokisselangor #nq016008 #stokispuchong #3s #lsl #cms3s #nanyqishhq #puchong #cyberjaya #selangor #putrajaya #nanyqish #losyenmuabellaz #muabellaz #slimming #secretsuperslimmingnanyqishhq #teameffasuperb #chocomilkshake #3spuchong #3scyberjaya #3sputrajaya #secretsuperslimmingstokispuchong #chocomilkshake3sstokispuchong #selangor

  •  1  0  21 hours ago
  • Memang Dahsyat betulkan siapa sangka bila dari 3 angka boleh berubah pada 2 angka‼️ Memang btl² hebat penangan 3s ni🤩🤩🤩🤩🤩

Jgn malu jgn segan...mari lerr Sis bantu...xrugi mmang berbaloi U'ollzz...😉😍

Capsule 3s
Empat puluh sembilan hengget je semenanjung Malaysia
Lima puluh empat hengget sahaja sabah sarawak
Nak Sis bantu klik di ruangan komen ye📲😉
www.wasap.my/60179202526

#MonsterStokisPuchongSelangor
#NQ016008
#3s #SecretSuperSlimming #secretsuperslimming #letsshanteqlotion #chocomilkshake3s #lotionkurusmuabellaz #stokisselangor #nq016008 #stokispuchong #3s #lsl #cms3s #nanyqishhq #puchong #cyberjaya #selangor #putrajaya #nanyqish #losyenmuabellaz #muabellaz #slimming #secretsuperslimmingnanyqishhq #teameffasuperb #chocomilkshake #3spuchong #3scyberjaya #3sputrajaya #secretsuperslimmingstokispuchong #chocomilkshake3sstokispuchong #selangor
  • Memang Dahsyat betulkan siapa sangka bila dari 3 angka boleh berubah pada 2 angka‼️ Memang btl² hebat penangan 3s ni🤩🤩🤩🤩🤩

    Jgn malu jgn segan...mari lerr Sis bantu...xrugi mmang berbaloi U'ollzz...😉😍

    Capsule 3s
    Empat puluh sembilan hengget je semenanjung Malaysia
    Lima puluh empat hengget sahaja sabah sarawak
    Nak Sis bantu klik di ruangan komen ye📲😉
    www.wasap.my/60179202526

    #MonsterStokisPuchongSelangor
    #NQ016008
    #3s #SecretSuperSlimming #secretsuperslimming #letsshanteqlotion #chocomilkshake3s #lotionkurusmuabellaz #stokisselangor #nq016008 #stokispuchong #3s #lsl #cms3s #nanyqishhq #puchong #cyberjaya #selangor #putrajaya #nanyqish #losyenmuabellaz #muabellaz #slimming #secretsuperslimmingnanyqishhq #teameffasuperb #chocomilkshake #3spuchong #3scyberjaya #3sputrajaya #secretsuperslimmingstokispuchong #chocomilkshake3sstokispuchong #selangor

  •  0  0  21 hours ago
  • ATYRA ORGANZA set

Blouse top boleh juga digayakan dengan seluar. Sesuai utk pergi kerja dan ke majlis2 juga dipakai santai hari2 biasa.

RM 175
Postage add rm10 sm / rm13 ss

🌸 MATERIAL : Top linen / skirt organza with lining.
🌸 Available in S, M, L, XL
🌸 Moden style with beautiful lace.
🌸 Back zipper
🌸 Kain A cutting.
🌸 Selesa lembut manis bila digayakan

📲Whatsapp 0137653272 laju2 

#trustedseller #begmurah #begraya #slingbag #begcantik #kasutmurah #kasutraya #bajuraya #bajukurungterkini #bajurayaterkini #kurungcotton #bajubatik #kurungmurah #bajukurung #kurungmoden #blousemuslimah #kemeja #sale #bajusedondon #bajubriedmaids #freepostage #stokisselangor #stokiskl #tops #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakalam #ootd
  • ATYRA ORGANZA set

    Blouse top boleh juga digayakan dengan seluar. Sesuai utk pergi kerja dan ke majlis2 juga dipakai santai hari2 biasa.

    RM 175
    Postage add rm10 sm / rm13 ss

    🌸 MATERIAL : Top linen / skirt organza with lining.
    🌸 Available in S, M, L, XL
    🌸 Moden style with beautiful lace.
    🌸 Back zipper
    🌸 Kain A cutting.
    🌸 Selesa lembut manis bila digayakan

    📲Whatsapp 0137653272 laju2

    #trustedseller #begmurah #begraya #slingbag #begcantik #kasutmurah #kasutraya #bajuraya #bajukurungterkini #bajurayaterkini #kurungcotton #bajubatik #kurungmurah #bajukurung #kurungmoden #blousemuslimah #kemeja #sale #bajusedondon #bajubriedmaids #freepostage #stokisselangor #stokiskl #tops #uitmshahalam #uitm #uitmpuncakalam #ootd

  •  2  0  21 hours ago
  • kak nanad nak bantu korang untuk #ubahhidupdengancoklat  dengan jadi : ⠀
⠀
🍎dropship (tidak perlu pgang stok)⠀
🍎mini agent (12 balang) ⠀
🍎agent (24 balang) ⠀
⠀
siapa pun anda boleh whatapps kak nanad untuk #misibebashutang ⠀
⠀
jangan risau kami sediakan semua bahan ⠀
👉tiada yuran keahlian⠀
👉50++ copywriting ⠀
👉500 gmbar dan video⠀
👉untung yang tinggi ⠀
👉90% customer repeat order ⠀
⠀
mari semua kak nanad cari yg serious sebab kak nanad bg reward pada yang perform💖💖⠀
⠀
whatapps⠀
📲 018 984 6337 ⠀
📲 018 257 7238 ⠀
⠀
#chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #agentwanted #dropshipwanted #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #chocojerrfighter #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat
  • kak nanad nak bantu korang untuk #ubahhidupdengancoklat dengan jadi : ⠀

    🍎dropship (tidak perlu pgang stok)⠀
    🍎mini agent (12 balang) ⠀
    🍎agent (24 balang) ⠀

    siapa pun anda boleh whatapps kak nanad untuk #misibebashutang

    jangan risau kami sediakan semua bahan ⠀
    👉tiada yuran keahlian⠀
    👉50++ copywriting ⠀
    👉500 gmbar dan video⠀
    👉untung yang tinggi ⠀
    👉90% customer repeat order ⠀

    mari semua kak nanad cari yg serious sebab kak nanad bg reward pada yang perform💖💖⠀

    whatapps⠀
    📲 018 984 6337 ⠀
    📲 018 257 7238 ⠀

    #chocojerrviral #chocojarviral #chocojerrviralselangor #chocojarselangor #chocojarshahalam #stokisselangor #agentwanted #dropshipwanted #chocojarfighter #stokischocojerrviral #chocojerrviral #chocojarviral #pastikanchocojerrbarubeli #agentwanted #dropshipwanted #chocojarselangor #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojerrviralshahalam #chocojerrviralselangor #chocojarviralshahalam #chocojarviralselangor #chocojerrfighter #stokiswanted #qkisscrunch #qkisscrunchbychocojerr #qkiss #qkisscrunchviral #qkissviral #ubahhidupdengancoklat

  •  4  0  10 July, 2020
  • Asid Glycolic adalah rawatan yang sangat popular kerana banyak faedah yang terdapat pada kulit.

Ia mempunyai sifat pembaharuan kulit yang berkesan, jadi ia sering digunakan dalam produk anti-penuaan. Ia boleh membantu kedutan halus dan memperbaiki nada dan tekstur kulit. Asid Glycolic memancutkan kulit dan membantu meningkatkan tahap penghidratan.

Ia bukan sekadar rawatan anti-penuaan, walaupun. Asid Glycolic juga boleh membantu melawan kerosakan matahari.

Ia sering digunakan untuk menghilangkan hiperpigmentasi pudar kecil juga.
.

#mawarosesquad #teamemmarvelous #mawarosehq #mawarosemestiraya #speed2020
#manjamanjaje #mawarrashid
#mawarose #mawarosebatangkali #mawaroserawang #mawaroseshahalam #mawaroseselangor #mawarosebatupahat #mawarosekualakububharu #mawaroseselayang #mawarosetgmalim #mawarosetanjungmalim #mawarosekl #mawaroseselangor #lipserum #lipstick #lipmatte #cheektint #liptint #stokisselangor #stokismawaroseselangor #stokismawarose
  • Asid Glycolic adalah rawatan yang sangat popular kerana banyak faedah yang terdapat pada kulit.

    Ia mempunyai sifat pembaharuan kulit yang berkesan, jadi ia sering digunakan dalam produk anti-penuaan. Ia boleh membantu kedutan halus dan memperbaiki nada dan tekstur kulit. Asid Glycolic memancutkan kulit dan membantu meningkatkan tahap penghidratan.

    Ia bukan sekadar rawatan anti-penuaan, walaupun. Asid Glycolic juga boleh membantu melawan kerosakan matahari.

    Ia sering digunakan untuk menghilangkan hiperpigmentasi pudar kecil juga.
    .

    #mawarosesquad #teamemmarvelous #mawarosehq #mawarosemestiraya #speed2020
    #manjamanjaje #mawarrashid
    #mawarose #mawarosebatangkali #mawaroserawang #mawaroseshahalam #mawaroseselangor #mawarosebatupahat #mawarosekualakububharu #mawaroseselayang #mawarosetgmalim #mawarosetanjungmalim #mawarosekl #mawaroseselangor #lipserum #lipstick #lipmatte #cheektint #liptint #stokisselangor #stokismawaroseselangor #stokismawarose

  •  2  0  10 July, 2020

Top #stokisselangor Posts

  • Kulit wajah ANDA jenis #sensitif, #kering dan #berminyak? ANDA perlukan pembersih wajah yang sesuai dengan situasi kulit ANDA..
.
CLEANSING GEL salah satu the best cleanser  kerana lebih selamat serta membantu menghilangkan kotoran (minyak berlebihan) jauh ke dalam pori..
.
+ Miliki low pH yang seimbang antara 4.5-5.5
+ Tidak memedihkan kulit
+ Tidak mengeringkan kulit kerana kurang buih
+ Tidak menyebabkan iritasi atau kemerahan
+ Lebih gentle dari jenis foam
.
Klik link di bio / DM Ct untuk maklumat lanjut..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0841
  • Kulit wajah ANDA jenis #sensitif, #kering dan #berminyak? ANDA perlukan pembersih wajah yang sesuai dengan situasi kulit ANDA..
    .
    CLEANSING GEL salah satu the best cleanser kerana lebih selamat serta membantu menghilangkan kotoran (minyak berlebihan) jauh ke dalam pori..
    .
    + Miliki low pH yang seimbang antara 4.5-5.5
    + Tidak memedihkan kulit
    + Tidak mengeringkan kulit kerana kurang buih
    + Tidak menyebabkan iritasi atau kemerahan
    + Lebih gentle dari jenis foam
    .
    Klik link di bio / DM Ct untuk maklumat lanjut..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0841

  •  162  23  25 July, 2019
  • TAK SANGGUP NAMPAK TUA DARI USIA!
.
Dulu kulit muka kering sangat sampai nampak garis-garis halus! Sebulan pakai #Face #Cream #Aloe #Vera dah nampak perubahan.. Kulit lebih #lembap & #tidak kering lagi..
.
Guna 4 bekas Face Cream Aloe Vera hilang terus garis-garis halus.. Berbaloi buat pelaburan! Paling penting kulit tidak #kusam lagi!
.
Antara kebaikan Face Cream Aloe Vera:
.
✨ Mencerahkan kulit dengan tona sekata
✨ Merawat masalah jerawat dan parut hitam
✨ Mencerahkan bahagian bawah mata (eyebag)
✨ Melembapkan kulit sepanjang masa
✨ Anti penuaan dan menganjalkan kulit muka
.
Retail : RM45
Member : RM41
.
Click link at bio / DM to order..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0743
  • TAK SANGGUP NAMPAK TUA DARI USIA!
    .
    Dulu kulit muka kering sangat sampai nampak garis-garis halus! Sebulan pakai #Face #Cream #Aloe #Vera dah nampak perubahan.. Kulit lebih #lembap & #tidak kering lagi..
    .
    Guna 4 bekas Face Cream Aloe Vera hilang terus garis-garis halus.. Berbaloi buat pelaburan! Paling penting kulit tidak #kusam lagi!
    .
    Antara kebaikan Face Cream Aloe Vera:
    .
    ✨ Mencerahkan kulit dengan tona sekata
    ✨ Merawat masalah jerawat dan parut hitam
    ✨ Mencerahkan bahagian bawah mata (eyebag)
    ✨ Melembapkan kulit sepanjang masa
    ✨ Anti penuaan dan menganjalkan kulit muka
    .
    Retail : RM45
    Member : RM41
    .
    Click link at bio / DM to order..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0743

  •  119  22  19 June, 2019
  • Pembersih muka ada, penyegar ada, pelembap muka ada.. Alright, dah lengkap rutin skincare! Eh betul ker dah lengkap? .
Tahukah anda, SERUM juga sangat penting tau! Penggunaan Serum sangat membantu proses regenerasi sel baru.. Jom lihat apa KEBAIKAN Face Serum The Beauty Hacks..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0859
  • Pembersih muka ada, penyegar ada, pelembap muka ada.. Alright, dah lengkap rutin skincare! Eh betul ker dah lengkap? .
    Tahukah anda, SERUM juga sangat penting tau! Penggunaan Serum sangat membantu proses regenerasi sel baru.. Jom lihat apa KEBAIKAN Face Serum The Beauty Hacks..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0859

  •  142  25  1 August, 2019
  • Jom kita lihat antara #active ingredients yang terdapat di dalam Face Serum The Beauty Hacks..
.
Kandungan Lenoleic Acid membuatkan tekstur serum ini ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit.. Kandungan kolagen Q10 pula dapat menegangkan dan menganjalkan kulit wajah..
.
Nak dapatkan The Beauty Hacks dengan harga diskaun 10%, boleh contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio ya..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
#thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0869
  • Jom kita lihat antara #active ingredients yang terdapat di dalam Face Serum The Beauty Hacks..
    .
    Kandungan Lenoleic Acid membuatkan tekstur serum ini ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit.. Kandungan kolagen Q10 pula dapat menegangkan dan menganjalkan kulit wajah..
    .
    Nak dapatkan The Beauty Hacks dengan harga diskaun 10%, boleh contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio ya..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
    #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0869

  •  130  19  6 August, 2019
  • "SUAMI PUJI CELAH PEHA SEMAKIN CERAH!STRETCH MARK KURANG!"
.
Best lah guna Body Scrub Tamarind ni.. Celah peha, ketiak, lutut semakin cerah dan stretch mark semakin kurang.. Suami puji kulit makin halus, cerah dan mengancam..🙈
.
Tak sia-sia guna Body Scrub ni.. Daki-daki degil yang gelap pun jadi cerah.. Terima kasih The Beauty Hacks! Lagi best bila sapu Whitening Lotion sekali, memang aummm lah.. Wangi giler..
.
KEBAIKAN BODY SCRUB TAMARIND:
.
🍯 Kulit cerah, halus & semakin lembut
🍭 Menanggalkan sel kulit mati & daki-daki degil
🌈 Mencerahkan kawasan tersembunyi
🐝 Melancarkan peredaran darah
✨ Mengurangkan tekanan & kepenatan serta membuatkan badan terasa fresh
.
Korang yang nak berumah tangga tu cepat klik di link bio / DM Ct untuk dapatkan Body Scrub sekarang jugak! Baru bakal suami makin sayang nanti..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0761
  • "SUAMI PUJI CELAH PEHA SEMAKIN CERAH!STRETCH MARK KURANG!"
    .
    Best lah guna Body Scrub Tamarind ni.. Celah peha, ketiak, lutut semakin cerah dan stretch mark semakin kurang.. Suami puji kulit makin halus, cerah dan mengancam..🙈
    .
    Tak sia-sia guna Body Scrub ni.. Daki-daki degil yang gelap pun jadi cerah.. Terima kasih The Beauty Hacks! Lagi best bila sapu Whitening Lotion sekali, memang aummm lah.. Wangi giler..
    .
    KEBAIKAN BODY SCRUB TAMARIND:
    .
    🍯 Kulit cerah, halus & semakin lembut
    🍭 Menanggalkan sel kulit mati & daki-daki degil
    🌈 Mencerahkan kawasan tersembunyi
    🐝 Melancarkan peredaran darah
    ✨ Mengurangkan tekanan & kepenatan serta membuatkan badan terasa fresh
    .
    Korang yang nak berumah tangga tu cepat klik di link bio / DM Ct untuk dapatkan Body Scrub sekarang jugak! Baru bakal suami makin sayang nanti..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #ctbeautyhacks #teamafviral0761

  •  118  29  24 June, 2019
  • Idamkan kulit wajah cerah, berseri dan bebas parut? Apply Face Cream Aloe Vera setiap malam untuk kesan yang memberangsangkan..
.
2 Fungsi utama Face Cream Aloe Vera :
.
+ Pelembap especially untuk kulit kering kerana mengandungi 50% minyak & 50% air
+ Krim pencerahan untuk kulit gelap, kusam, sunburn, parut jerawat gelap, bintik hitam & jeragat
.
Nak dapatkan The Beauty Hacks dengan harga diskaun 10%, boleh contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio ya..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
#thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0870
  • Idamkan kulit wajah cerah, berseri dan bebas parut? Apply Face Cream Aloe Vera setiap malam untuk kesan yang memberangsangkan..
    .
    2 Fungsi utama Face Cream Aloe Vera :
    .
    + Pelembap especially untuk kulit kering kerana mengandungi 50% minyak & 50% air
    + Krim pencerahan untuk kulit gelap, kusam, sunburn, parut jerawat gelap, bintik hitam & jeragat
    .
    Nak dapatkan The Beauty Hacks dengan harga diskaun 10%, boleh contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio ya..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
    #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0870

  •  135  26  5 August, 2019
  • Sakit dengan kehadiran jerawat? Risau akan meninggalkan parut bekas jerawat pada wajah, ANDA perlu mencuba dua item ini! .
+ Blemish Wipe Out - Krim anti jerawat
+ Invisible Treatment - Krim pudarkan parut
.
Nak dapatkan The Beauty Hacks dengan harga diskaun 10%, boleh contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio ya..
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
#thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0872
  • Sakit dengan kehadiran jerawat? Risau akan meninggalkan parut bekas jerawat pada wajah, ANDA perlu mencuba dua item ini! .
    + Blemish Wipe Out - Krim anti jerawat
    + Invisible Treatment - Krim pudarkan parut
    .
    Nak dapatkan The Beauty Hacks dengan harga diskaun 10%, boleh contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio ya..
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
    #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0872

  •  141  22  6 August, 2019
  • Makeup lebih cantik dengan Perfect Pore Vanishing (hydrating toner).. Bila kulit cukup kelembapan, makeup pun akan jadi sangat cantik! Just spray je kat muka sebelum apply makeup.. Ia akan memberi kelembapan pada muka dan bila nak apply makeup pun jadi mudah je..
.
Nak tahu detail jom contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio dan beritahu Ct jenis kulit serta masalah yang anda alami.. Ct sedia membantu ANDA😍
.
#CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
#thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0883
  • Makeup lebih cantik dengan Perfect Pore Vanishing (hydrating toner).. Bila kulit cukup kelembapan, makeup pun akan jadi sangat cantik! Just spray je kat muka sebelum apply makeup.. Ia akan memberi kelembapan pada muka dan bila nak apply makeup pun jadi mudah je..
    .
    Nak tahu detail jom contact Ct di 01115709597 atau klik je link di bio dan beritahu Ct jenis kulit serta masalah yang anda alami.. Ct sedia membantu ANDA😍
    .
    #CtTeam #TBHShahAlam #StokisSelangor #CtBeautyHacks #thebeautyhacks #thebeautyhacksselangor
    #thebeautyhacksshahalam #thebeautyhacksklang #testimonithebeautyhacks #tipskecantikan #thebeautyhackshq #thebeautyhackssubang #skincaretips #tipskecantikanwajah #skincaremalaysia #sisthocosmetics #sistholipmatte #sistholipmattekl #thebeautyhacksjohor #thebeautyhackskelantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacksperak #thebeautyhackskedah #thebeautyhacksterengganu #thebeautyhackssabah #teamafviral0883

  •  125  29  13 August, 2019