#stokispulaupinang Instagram Photos & Videos

stokispulaupinang - 508 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
4.3
average likes

Latest #stokispulaupinang Posts

  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  5  0  3 July, 2020
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  3  0  3 July, 2020
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  3  0  3 July, 2020
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  4  0  3 July, 2020
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  3  0  3 July, 2020
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  5  0  3 July, 2020
  • GOOD OFFER THAT YOU CAN'T RESIST

Morning semua. Harini HQ kami beroperasi seperti biasa. Postage jam 330pm

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga combo terbaik untuk pembelian Girdle Turki Dan Hip Hugger okay?

Girdle Turki

Normal price : RM199
Offer price : RM169 (free postage)

Hip Hugger

Normal price : RM40 ea (3pcs RM120)

Special Combo price (Girdle Turki + 3 Hip Hugger) : RM259 (free postage)

FREE GIFT BURNER BOOSTER (LIMITED STOCK)

Pembelian boleh dibuat melalui DM/whatsap kami 011-62971618

Sebab dah senang Kan... ๐Ÿ™‚

Klik link di BIO

#girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang
  • GOOD OFFER THAT YOU CAN'T RESIST

    Morning semua. Harini HQ kami beroperasi seperti biasa. Postage jam 330pm

    Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga combo terbaik untuk pembelian Girdle Turki Dan Hip Hugger okay?

    Girdle Turki

    Normal price : RM199
    Offer price : RM169 (free postage)

    Hip Hugger

    Normal price : RM40 ea (3pcs RM120)

    Special Combo price (Girdle Turki + 3 Hip Hugger) : RM259 (free postage)

    FREE GIFT BURNER BOOSTER (LIMITED STOCK)

    Pembelian boleh dibuat melalui DM/whatsap kami 011-62971618

    Sebab dah senang Kan... ๐Ÿ™‚

    Klik link di BIO

    #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang

  •  0  0  5 March, 2020
  • Ini bukan propa ya, kulit kulit mati akan tertanggal jika korang konsisten guna footmask setiap minggu, nak kaki cantik kena rajinkan diri pakai footmask seminggu sekali ... Spend duit sikit untuk invest pada produk penjagaan kaki ni 2-5 pack .. Hasil dia mesti buat korang teruja persis kaki anak kecik tu 
#aishanasstar
#stokispulaupinang
#footmaskpulaupinang
  • Ini bukan propa ya, kulit kulit mati akan tertanggal jika korang konsisten guna footmask setiap minggu, nak kaki cantik kena rajinkan diri pakai footmask seminggu sekali ... Spend duit sikit untuk invest pada produk penjagaan kaki ni 2-5 pack .. Hasil dia mesti buat korang teruja persis kaki anak kecik tu
    #aishanasstar
    #stokispulaupinang
    #footmaskpulaupinang

  •  1  0  28 February, 2020
  • SAYA NAK BANTU ANDA MULAKAN PERNIAGAAN DENGAN MODAL RENDAH

Nak mulakan bisness keluarkan berapa sahaja modal yang kita ada ... Jangan berhutangโ€ผ๏ธ Macam mana nak mulakan perniagaan ? Ni gee bagi guideline untuk newbies yang nak ceburkan diri dalam bisness saka hijau ni ... Ingat FOOTMASK, INGAT PRODUK NI SENANG GILER NAK JU4LL โ€ผ๏ธ
Tak yah copywriting power pun ... Target market kita sangat luas, duit modal n untung boleh roll dgn sangat laju ... Stock takkan terperap BAWAH KATILโ€ผ๏ธ Kecuali ko PEMALASโ€ผ๏ธ Stock yang korang amik TERPAKSA LICIN sebab customer dekat area korang akan cari korang... So kena rajinnnn, bagi orang nampak kita jual footmask dekat area mana ... Boleh pilih nak mula dari mana ... Modal serendah RM30-220 untuk jadi DROPSHIP... Tapi ingat dalam bisness jangan nak jadi DS ja sampai bila bila, kena set TARGET naik level seterusnya untuk kita bantu orang lainnn jugak jana pendapatan dan kita pun dapat keuntungan lebih sikit... Boleh berkongsi rezeki dengan anak team ๐ŸŒฑ

Dalam footmask dropship bukan cikai cikai ya, dropship terpaksa pegang stock sebab demand produk sangat tinggi dekat kawasan korangโ€ผ๏ธ ... #aishanasstar
#footmaskpulaupinang
#footmaskkepalabatas
#stokispulaupinang
  • SAYA NAK BANTU ANDA MULAKAN PERNIAGAAN DENGAN MODAL RENDAH

    Nak mulakan bisness keluarkan berapa sahaja modal yang kita ada ... Jangan berhutangโ€ผ๏ธ Macam mana nak mulakan perniagaan ? Ni gee bagi guideline untuk newbies yang nak ceburkan diri dalam bisness saka hijau ni ... Ingat FOOTMASK, INGAT PRODUK NI SENANG GILER NAK JU4LL โ€ผ๏ธ
    Tak yah copywriting power pun ... Target market kita sangat luas, duit modal n untung boleh roll dgn sangat laju ... Stock takkan terperap BAWAH KATILโ€ผ๏ธ Kecuali ko PEMALASโ€ผ๏ธ Stock yang korang amik TERPAKSA LICIN sebab customer dekat area korang akan cari korang... So kena rajinnnn, bagi orang nampak kita jual footmask dekat area mana ... Boleh pilih nak mula dari mana ... Modal serendah RM30-220 untuk jadi DROPSHIP... Tapi ingat dalam bisness jangan nak jadi DS ja sampai bila bila, kena set TARGET naik level seterusnya untuk kita bantu orang lainnn jugak jana pendapatan dan kita pun dapat keuntungan lebih sikit... Boleh berkongsi rezeki dengan anak team ๐ŸŒฑ

    Dalam footmask dropship bukan cikai cikai ya, dropship terpaksa pegang stock sebab demand produk sangat tinggi dekat kawasan korangโ€ผ๏ธ ... #aishanasstar
    #footmaskpulaupinang
    #footmaskkepalabatas
    #stokispulaupinang

  •  0  0  27 February, 2020
  • InshaaAllah sarong stoking ni takpayah tunggu berbulan or berminggu nak nampak kesan dia. Seawal 3 hari dah start peeling. Seawal seminggu kaki start bersalin kulit lebih CERAH, GEBU, LEMBUT, BERSIH & SIHAT ya ๐Ÿ’˜

#aishanasstar
#stokispulaupinang
  • InshaaAllah sarong stoking ni takpayah tunggu berbulan or berminggu nak nampak kesan dia. Seawal 3 hari dah start peeling. Seawal seminggu kaki start bersalin kulit lebih CERAH, GEBU, LEMBUT, BERSIH & SIHAT ya ๐Ÿ’˜

    #aishanasstar
    #stokispulaupinang

  •  1  0  18 February, 2020
  • Tapak kaki selembut tapak tangan ๐Ÿ˜
Urat hijau tapak kaki nampak...
Kaki Warna pink sama tapak tangan... Nak kaki cam tu ???? Tak mustahil dengan footmask 
Mask kaki ajaib akan jadikan mimpi korang jadi kenyataan ๐Ÿ˜ƒ

#aishanasstar
#stokispulaupinang
  • Tapak kaki selembut tapak tangan ๐Ÿ˜
    Urat hijau tapak kaki nampak...
    Kaki Warna pink sama tapak tangan... Nak kaki cam tu ???? Tak mustahil dengan footmask
    Mask kaki ajaib akan jadikan mimpi korang jadi kenyataan ๐Ÿ˜ƒ

    #aishanasstar
    #stokispulaupinang

  •  0  0  18 February, 2020
  • Tapak kaki selembut tapak tangan ๐Ÿ˜
Urat hijau tapak kaki nampak...
Kaki Warna pink sama tapak tangan... Nak kaki cam tu ???? Tak mustahil dengan footmask 
Mask kaki ajaib akan jadikan mimpi korang jadi kenyataan ๐Ÿ˜ƒ

#aishanasstar
#stokispulaupinang
  • Tapak kaki selembut tapak tangan ๐Ÿ˜
    Urat hijau tapak kaki nampak...
    Kaki Warna pink sama tapak tangan... Nak kaki cam tu ???? Tak mustahil dengan footmask
    Mask kaki ajaib akan jadikan mimpi korang jadi kenyataan ๐Ÿ˜ƒ

    #aishanasstar
    #stokispulaupinang

  •  0  0  18 February, 2020
  • Dah ramai yang wassap nak join๐Ÿค—๐Ÿค—..booking nak beli Pon ramai.. Mau Tak Nye packaging cantik,barang tip top, product senang nak jual ,untung banyak plak tu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ...30% TAU 1 PCS... Kang kalau product dah launch korang baru terhegeh2 nak jadi agent nak jadi stokis memang kena bye bye la...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. berminat tapi takut2..suka tapiiiii....urmmmm nak test dulu lahhh...urmmm... Tak  kemana weyh.. Meh join team..Kita ajar satu persatu๐Ÿ˜˜
K.siti nak buka peluang untuk jadi agent dan stokis...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Https://www.wassap.my/+601129242741
#Teamsiti
#BungaaCosmetic ๐ŸŒน๐ŸŒน
#StokisPulauPinang
  • Dah ramai yang wassap nak join๐Ÿค—๐Ÿค—..booking nak beli Pon ramai.. Mau Tak Nye packaging cantik,barang tip top, product senang nak jual ,untung banyak plak tu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ...30% TAU 1 PCS... Kang kalau product dah launch korang baru terhegeh2 nak jadi agent nak jadi stokis memang kena bye bye la...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. berminat tapi takut2..suka tapiiiii....urmmmm nak test dulu lahhh...urmmm... Tak kemana weyh.. Meh join team..Kita ajar satu persatu๐Ÿ˜˜
    K.siti nak buka peluang untuk jadi agent dan stokis...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Https://www.wassap.my/+601129242741
    #Teamsiti
    #BungaaCosmetic ๐ŸŒน๐ŸŒน
    #StokisPulauPinang

  •  4  0  28 September, 2019
  • Dah ramai yang wassap nak join๐Ÿค—๐Ÿค—..booking nak beli Pon ramai.. Mau Tak Nye packaging cantik,barang tip top, product senang nak jual ,untung banyak plak tu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ...30% TAU 1 PCS... Kang kalau product dah launch korang baru terhegeh2 nak jadi agent nak jadi stokis memang kena bye bye la...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. berminat tapi takut2..suka tapiiiii....urmmmm nak test dulu lahhh...urmmm... Tak  kemana weyh.. Meh join team..Kita ajar satu persatu๐Ÿ˜˜
K.siti nak buka peluang untuk jadi agent dan stokis...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Https://www.wassap.my/+601129242741
#Teamsiti
#BungaaCosmetic ๐ŸŒน๐ŸŒน
#stokispulaupinang
  • Dah ramai yang wassap nak join๐Ÿค—๐Ÿค—..booking nak beli Pon ramai.. Mau Tak Nye packaging cantik,barang tip top, product senang nak jual ,untung banyak plak tu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ...30% TAU 1 PCS... Kang kalau product dah launch korang baru terhegeh2 nak jadi agent nak jadi stokis memang kena bye bye la...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. berminat tapi takut2..suka tapiiiii....urmmmm nak test dulu lahhh...urmmm... Tak kemana weyh.. Meh join team..Kita ajar satu persatu๐Ÿ˜˜
    K.siti nak buka peluang untuk jadi agent dan stokis...๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Https://www.wassap.my/+601129242741
    #Teamsiti
    #BungaaCosmetic ๐ŸŒน๐ŸŒน
    #stokispulaupinang

  •  2  0  28 September, 2019
  • Product briefing oleh Coach Akish @suraya_akish tentang SWEATLAB SAUNA PANTS.

Apa yang customer kena tahu, SAUNA PANTS ni bukan legging tau. 
Sauna Pants boleh meningkatkan suhu badan dalam Masa 10 minit  pemakaian.

More sweat, more calorie burning!

Official product launching 27 September 2019. Ada banyak free gift nak bagi nanti.

SWEATLAB SAUNA PANTS - A project brand by Girdle Turki

Tunggu... #sweatlab #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang
  • Product briefing oleh Coach Akish @suraya_akish tentang SWEATLAB SAUNA PANTS.

    Apa yang customer kena tahu, SAUNA PANTS ni bukan legging tau.
    Sauna Pants boleh meningkatkan suhu badan dalam Masa 10 minit pemakaian.

    More sweat, more calorie burning!

    Official product launching 27 September 2019. Ada banyak free gift nak bagi nanti.

    SWEATLAB SAUNA PANTS - A project brand by Girdle Turki

    Tunggu... #sweatlab #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang

  •  3  0  24 September, 2019
  • Presenting our new project brand: SWEATLAB

SWEATLAB is our  project brand collaboration with our fitness instructor Coach Akish @suraya_akish and @fitmania_studio

SWEATLAB SAUNA PANTS

Betulkah sis boleh berpeluh semaksimum yang mungkin dalam masa yang singkat?

Betulkah berat badan boleh turun walaupun tidak banyak lakukan aktiviti fizikal?

Betulkah bahagian peha dan punggung boleh mengecil dalam tempoh satu bulan?

NANTIKAN PRODUCT LAUNCH KAMI PADA HARI JUMAAT INI 27 SEPTEMBER 2019.

Banyak free gift yang tak masuk akal akan diberikan nanti.

For limited customers only

TUNGGU...#sweatlab #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang
  • Presenting our new project brand: SWEATLAB

    SWEATLAB is our project brand collaboration with our fitness instructor Coach Akish @suraya_akish and @fitmania_studio

    SWEATLAB SAUNA PANTS

    Betulkah sis boleh berpeluh semaksimum yang mungkin dalam masa yang singkat?

    Betulkah berat badan boleh turun walaupun tidak banyak lakukan aktiviti fizikal?

    Betulkah bahagian peha dan punggung boleh mengecil dalam tempoh satu bulan?

    NANTIKAN PRODUCT LAUNCH KAMI PADA HARI JUMAAT INI 27 SEPTEMBER 2019.

    Banyak free gift yang tak masuk akal akan diberikan nanti.

    For limited customers only

    TUNGGU... #sweatlab #girdleturki #shoppingonlinemalaysia #intermittentfastingmalaysia #malaysiawedding #artismalaysia #malaysiaonlineshopping #instamalaysia #malaysiaonlineshop #muamalaysia #prelovedmalaysia #weddingmalaysia #plussizemalaysia #fitmalaysia #makeupartistmalaysia #instamalaysia #malaysianblogger #zumbamalaysia #fitnessmalaysia #stokismalaysia #stokiswantedmalaysia #stokismelaka #stokisselangor #stokisjohor #stokisdiperlukan #stokiskedah #stokiswantedmalaysia #stokisshahalam #stokishpaisurabaya #stokispulaupinang

  •  15  2  23 September, 2019

Top #stokispulaupinang Posts

  • ORANG YANG SAMA TAPI KULIT BERBEZAโค๏ธ
.

Jauhnya beza kulit sis dengan yang dulu sesuai sangat dengan lagu AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG๐Ÿ˜ Yela mau x terkejut dulu kulit kusam & banyak bekas jerawat tapi sekarang macam baru lepas inject๐Ÿ˜…
.

Ni betul-betul tau bukan main-main dengan diamond gold skin care uolls mampu miliki kulit cantik macam kakak kita ni tau. Janji uolls x kedekut nak labur RM125 untuk grab set skin care DG & tak malas untuk pakai tiap hari dengan penuh rasa sabar. Senang kan syarat untuk cantik??
.

Haa so apa tunggu lagi meh la grab dengan sis..Bukti ada depan mata dah tinggal uolls bertindak jer untuk ubah diri uolls jadi lebih cantik tanpa mengeluarkan modal ribuan ringgit untuk inject..
.

Ready stock dengan sis.. Yang jauh sis boleh POS kan yang dekat sis boleh COD kan yang duduk area bandar LAHAD DATU boleh datang kedai ORANGE OUTLET TINGKAT BAWAH BERHADAPAN DENGAN PENTAS DARVEL BAY ok..untuk info lanjut ws jer sis 0137896087.
.

Love,
Atie Nurhidayah
#MINISTOKISDIAMONDGOLD
#MINISTOKISLAHADDATU
#MINISTOKISSABAH
#MINISTOKISSEMENANJUNG 
#STOKISJOHOR 
#STOKISPERAK 
#STOKISPULAUPINANG
  • ORANG YANG SAMA TAPI KULIT BERBEZAโค๏ธ
    .

    Jauhnya beza kulit sis dengan yang dulu sesuai sangat dengan lagu AKU YANG DULU BUKAN YANG SEKARANG๐Ÿ˜ Yela mau x terkejut dulu kulit kusam & banyak bekas jerawat tapi sekarang macam baru lepas inject๐Ÿ˜…
    .

    Ni betul-betul tau bukan main-main dengan diamond gold skin care uolls mampu miliki kulit cantik macam kakak kita ni tau. Janji uolls x kedekut nak labur RM125 untuk grab set skin care DG & tak malas untuk pakai tiap hari dengan penuh rasa sabar. Senang kan syarat untuk cantik??
    .

    Haa so apa tunggu lagi meh la grab dengan sis..Bukti ada depan mata dah tinggal uolls bertindak jer untuk ubah diri uolls jadi lebih cantik tanpa mengeluarkan modal ribuan ringgit untuk inject..
    .

    Ready stock dengan sis.. Yang jauh sis boleh POS kan yang dekat sis boleh COD kan yang duduk area bandar LAHAD DATU boleh datang kedai ORANGE OUTLET TINGKAT BAWAH BERHADAPAN DENGAN PENTAS DARVEL BAY ok..untuk info lanjut ws jer sis 0137896087.
    .

    Love,
    Atie Nurhidayah
    #MINISTOKISDIAMONDGOLD
    #MINISTOKISLAHADDATU
    #MINISTOKISSABAH
    #MINISTOKISSEMENANJUNG
    #STOKISJOHOR
    #STOKISPERAK
    #STOKISPULAUPINANG

  •  7  0  19 September, 2018
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

*3 TOP SALE*

ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

*AGENT SALE*

AIN - RM 450
ANN - RM 450
HASMIDA - RM 450
MARLIYA - RM 450
IZANI - RM 360
HASANAH - RM 180
FIKA - RM 180
FATIHA - RM 180
AINA - RM 150

SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
INI PERJUANGAN KITA BERSAMA 

USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

love,
_bybayusufi.my_

#agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh
  • *TOP ACHIEVERS FOR #TEAMBAYUSUFI (JUNE2020)*

    ALHAMDULILLAH. Tahniah dan syukur untuk semua team yang gigih berusaha buat sale bulan ni. Walaupun bulan ni Hanie tak dapat fokus ๐Ÿ’ฏ dalam bisness tapi semangat anda semua sangat luar biasa. Terima kasih teambayusufi untuk semangat yang anda bina โ€ผ๏ธ

    Pencapaian yang hebat ini adalah satu permulaan untuk membuatkan kalian lebih bersemangat dan berusaha untuk melangkah lebih jauh lagi. ๐Ÿ’œโค

    *3 TOP SALE*

    ANIS NADIA - RM 6, 975 ๐ŸŽ
    ELLY - RM 2700 ๐ŸŽ
    ANIP - RM 900 ๐ŸŽ

    *AGENT SALE*

    AIN - RM 450
    ANN - RM 450
    HASMIDA - RM 450
    MARLIYA - RM 450
    IZANI - RM 360
    HASANAH - RM 180
    FIKA - RM 180
    FATIHA - RM 180
    AINA - RM 150

    SEMOGA TERUS BERUSAHA UNTUK #teambayusufi
    INI PERJUANGAN KITA BERSAMA

    USAHA TANPA HENTI, BUAT TANPA HENTI. KEJAYAAN PASTI MENANTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    TAHNIAH UNTUK SEMUA TEAM โ€ผ๏ธ

    love,
    _bybayusufi.my_

    #agentwanted #miniagentwanted #agentpulaupinang #stokispulaupinang #penang #krukkrapmypenang #stokispenang #agentpenang #sungaipetani #kepalabatas #seberangjaya #sungaidua #butterworth #permatangpauh

  •  5  0  3 July, 2020
  • FRESHโ—โ„ FRESH โ—โ„ FRESHโ—โ„ Arang bukan sebarang arang๐ŸŒ‘
Ini arang membuatkan ramai orang Tersuka tanpa sengaja๐Ÿ˜โค
Haaa gituuu uolls๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ Hakak kitaa neii baru jer cuba sabun ajaib Queen Black Soap ni..Sekalii pakaii kulit mukaa rasaa tegang uolss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bau nya yg sedap sampai terasa nak makan jer๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Wangii sgtยฒ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Hakak kita nei siap nakk repeat order lagii๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜„ Haaaa uolss jgn tnggu lamaยฒ utk cuba..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜œ Dapatkan segeraa..
Nak cantik jgn kedekut uollss๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰ Berminat??
๐Ÿ“ฒ Utk oder sila klik link Whatsapp Syikin
.
www.wasap.my/60174943676
www.wasap.my/60174943676
www.wasap.my/60174943676
.
#QueenOfMutiara
#StokisPulauPinang
#CherahBagaiMutiara
#TeamJutawanQaisara
  • FRESHโ—โ„ FRESH โ—โ„ FRESHโ—โ„ Arang bukan sebarang arang๐ŸŒ‘
    Ini arang membuatkan ramai orang Tersuka tanpa sengaja๐Ÿ˜โค
    Haaa gituuu uolls๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜ Hakak kitaa neii baru jer cuba sabun ajaib Queen Black Soap ni..Sekalii pakaii kulit mukaa rasaa tegang uolss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Bau nya yg sedap sampai terasa nak makan jer๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    Wangii sgtยฒ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
    Hakak kita nei siap nakk repeat order lagii๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜„ Haaaa uolss jgn tnggu lamaยฒ utk cuba..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜œ Dapatkan segeraa..
    Nak cantik jgn kedekut uollss๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰ Berminat??
    ๐Ÿ“ฒ Utk oder sila klik link Whatsapp Syikin
    .
    www.wasap.my/60174943676
    www.wasap.my/60174943676
    www.wasap.my/60174943676
    .
    #QueenOfMutiara
    #StokisPulauPinang
    #CherahBagaiMutiara
    #TeamJutawanQaisara

  •  2  0  1 October, 2017
  • QM Magic Lipstick ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’‹Warnanya semulajadi mengikut suhu darah.. ๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir, tetapi merawat bibir kering, kusam, sensitif dan berkeluping
๐Ÿ’‹Meremajakan kulit bibir
๐Ÿ’‹Tidak mengandungi kolagen, tetapi tinggi dgn pelembab semulajadi dr batang aloe vera ๐Ÿ’‹Warna tidak hilang dan tahan lama sehingga 24 jam wpun selepas dicuci/mkn/minum ๐Ÿ’‹Warna pinkish yang sgt cantik dan menampakkan bibir sihat dan penuh. Bibir nmpak lebih munggil.. ๐Ÿ’‹Dibuat dari bhn semulajadi utk menjaga kesihatan bibir sepanjang masa wlpn pemakaian gincu secara berterusan

Berminat??
๐Ÿ“ฒ Utk oder sila klik link Whatsapp Syikin
.
www.wasap.my/60174943676
www.wasap.my/60174943676
www.wasap.my/60174943676
.
#QueenOfMutiara
#StokisPulauPinang
#CherahBagaiMutiara
#TeamJutawanQaisara
  • QM Magic Lipstick ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’‹Warnanya semulajadi mengikut suhu darah.. ๐Ÿ’‹Tidak mengeringkan bibir, tetapi merawat bibir kering, kusam, sensitif dan berkeluping
    ๐Ÿ’‹Meremajakan kulit bibir
    ๐Ÿ’‹Tidak mengandungi kolagen, tetapi tinggi dgn pelembab semulajadi dr batang aloe vera ๐Ÿ’‹Warna tidak hilang dan tahan lama sehingga 24 jam wpun selepas dicuci/mkn/minum ๐Ÿ’‹Warna pinkish yang sgt cantik dan menampakkan bibir sihat dan penuh. Bibir nmpak lebih munggil.. ๐Ÿ’‹Dibuat dari bhn semulajadi utk menjaga kesihatan bibir sepanjang masa wlpn pemakaian gincu secara berterusan

    Berminat??
    ๐Ÿ“ฒ Utk oder sila klik link Whatsapp Syikin
    .
    www.wasap.my/60174943676
    www.wasap.my/60174943676
    www.wasap.my/60174943676
    .
    #QueenOfMutiara
    #StokisPulauPinang
    #CherahBagaiMutiara
    #TeamJutawanQaisara

  •  7  0  23 September, 2017
  • Malu nk tunjuk๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
Tp nk kongsi jugak dgn semua di luar sana.. Produk Queen of mutiara 
Rahsianya dapat dilihat.. Kulit  semakin cerah, tanpa jerawat dan semakin awet muda dan anjal..... Bila tgk gambar lama hati berkata... Malunya  dahulu x jaga penampilan..bukan x jaga tp x jumpa produk yg berkesan seperti Qm. 
Berminat??
๐Ÿ“ฒ Utk oder sila klik link Whatsapp Syikin
.
www.wasap.my/60174943676
www.wasap.my/60174943676
www.wasap.my/60174943676
.
#QueenOfMutiara
#StokisPulauPinang
#CherahBagaiMutiara
#TeamJutawanQaisara
  • Malu nk tunjuk๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
    Tp nk kongsi jugak dgn semua di luar sana.. Produk Queen of mutiara
    Rahsianya dapat dilihat.. Kulit semakin cerah, tanpa jerawat dan semakin awet muda dan anjal..... Bila tgk gambar lama hati berkata... Malunya dahulu x jaga penampilan..bukan x jaga tp x jumpa produk yg berkesan seperti Qm.
    Berminat??
    ๐Ÿ“ฒ Utk oder sila klik link Whatsapp Syikin
    .
    www.wasap.my/60174943676
    www.wasap.my/60174943676
    www.wasap.my/60174943676
    .
    #QueenOfMutiara
    #StokisPulauPinang
    #CherahBagaiMutiara
    #TeamJutawanQaisara

  •  1  0  26 September, 2017
  • ๐ŸŽ€MINI STOKIS WANTED๐ŸŽ€
๐ŸŽ€AGENT WANTED ๐ŸŽ€
๐ŸŽ€MINI AGENT WANTED ๐ŸŽ€ ๐Ÿ”ฅMODAL MINI STOKIS SERENDAH RM 700 SAHAJA โ—โ—๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅMODAL AGENT SERENDAH RM 160 SAHAJA โ—โ—๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅ MODAL MINI AGENT SERENDAH RM100 SAHAJA โ—โ—๐Ÿ”ฅ โœ”Setiap hujung bulan je sesak? โœ”Duit gaji habis bayar hutang je? โœ”Kerja bertahun takde simpanan? โœ”Nak beli susu anak takde duit?

Cepat join #teamRosanee๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€ Saya ajar cara buat duit dengan main handphone sahaja !!!
Dengan syarat kena RAJIN !!!
.
InshaAllah selagi kita rajin usaha.Mesti ada hasil. Sikit sikit lama lama banyak โ˜บโ˜บโ˜บ YANG PENTING RAJIN ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
Mulakan 2019 dengan semangat baru. ๐Ÿ“ฒ Whatsapp saya :
www.wasap.my/+60174435161/juszuriat

#StokisPulauPinang
#IkhtiarHamil
#AnakAnugerahTerindah
#AgentWanted
#AgentDiperlukanSeluruhNegara
  • ๐ŸŽ€MINI STOKIS WANTED๐ŸŽ€
    ๐ŸŽ€AGENT WANTED ๐ŸŽ€
    ๐ŸŽ€MINI AGENT WANTED ๐ŸŽ€ ๐Ÿ”ฅMODAL MINI STOKIS SERENDAH RM 700 SAHAJA โ—โ—๐Ÿ”ฅ
    ๐Ÿ”ฅMODAL AGENT SERENDAH RM 160 SAHAJA โ—โ—๐Ÿ”ฅ
    ๐Ÿ”ฅ MODAL MINI AGENT SERENDAH RM100 SAHAJA โ—โ—๐Ÿ”ฅ โœ”Setiap hujung bulan je sesak? โœ”Duit gaji habis bayar hutang je? โœ”Kerja bertahun takde simpanan? โœ”Nak beli susu anak takde duit?

    Cepat join #teamRosanee๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€ Saya ajar cara buat duit dengan main handphone sahaja !!!
    Dengan syarat kena RAJIN !!!
    .
    InshaAllah selagi kita rajin usaha.Mesti ada hasil. Sikit sikit lama lama banyak โ˜บโ˜บโ˜บ YANG PENTING RAJIN ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
    Mulakan 2019 dengan semangat baru. ๐Ÿ“ฒ Whatsapp saya :
    www.wasap.my/+60174435161/juszuriat

    #StokisPulauPinang
    #IkhtiarHamil
    #AnakAnugerahTerindah
    #AgentWanted
    #AgentDiperlukanSeluruhNegara

  •  2  0  28 December, 2018
  • Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat2 Instagram Saya โœจโœจ ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSireh intimate cleanser 
Yg mampu menyelesaikan masalah keputihan Yg teruk melecet. Sangat pekat ye tuang ke bawah pun xturun isian Dia. Mampu bertahan 2,3bulan ikot pemakaian Kita ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝextra manjakani, akar serapat,kacip Fatimah lidah buaya Dan vitamin . So mengapa bayar lebih, sedang Kan Yg kecik molek ni Dah mampu menyelesaikan masalah kewanitaan anda, xcuba rugi โ€ผ๏ธ Pm/wsap 0174393196
#stokispulaupinang
#sirehbylegasisuhsb
  • Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat2 Instagram Saya โœจโœจ ๐Ÿ‘‰๐ŸฝSireh intimate cleanser
    Yg mampu menyelesaikan masalah keputihan Yg teruk melecet. Sangat pekat ye tuang ke bawah pun xturun isian Dia. Mampu bertahan 2,3bulan ikot pemakaian Kita ๐Ÿ‘‰๐Ÿฝextra manjakani, akar serapat,kacip Fatimah lidah buaya Dan vitamin . So mengapa bayar lebih, sedang Kan Yg kecik molek ni Dah mampu menyelesaikan masalah kewanitaan anda, xcuba rugi โ€ผ๏ธ Pm/wsap 0174393196
    #stokispulaupinang
    #sirehbylegasisuhsb

  •  6  1  20 September, 2016