#stokisnina Instagram Photos & Videos

stokisnina - 6.1k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
69.3
average likes

Latest #stokisnina Posts

  • CARA PANTAS DAN MUDAH HILANGKAN PERUT BUNCIT TANPA BERLAPAR, TANPA SENAMAN DAN TANPA DIET
.
.
CUBALAH KOPI LONTOOR by NinaEmpire adalah produk Malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ yg dicipta khas dan terbukti mampu untuk menurunkan berat badan dan menghilangkan perut buncit/boroi ๐Ÿ’ƒdengan pantas!
.
โฌ‡TURUN 3KG 1 MINGGU
โฌ‡TURUN 3KG 1 MINGGU
โฌ‡TURUN 3KG 1 MINGGU
.

10 Fungsi Kopi Lontoor:
------------------
โœ…Menurunkan berat badan/buncit dgn pantas๐Ÿ’ช
โœ…Burn Fat-Membakar lemak๐Ÿ˜‹
โœ…Detox-membuang toksin๐Ÿ˜ฑ
โœ…Anti-Aging๐Ÿ™†
โœ…Antioxidant๐Ÿ‘Œ
โœ…Prevent Constipation๐Ÿ‘
โœ…Prevent Cancer๐Ÿ™‹
โœ…Prevent Cardiovascular desease
โœ…Improve Digestive System
โœ…Increase Metabolism
.
.
โœ‹โœ‹โœ‹Kenapa MESTI pilih Kopi Lontoor???
โœ”Produk Slimming Laku Keras
โœ”Kopi khas utk menurunkan berat badan/buncit.
โœ”Mudah hanya amalkan 1-2 sachets sehari shj.
.
โŒTak perlu Diet Extreme
โŒTak perlu Bersenam Keras
โŒTak perlu Kesan Sampingan
โŒTak perlu cirit-birit
.
โŽBYE-BYE GEMUK!
โŽBYE-BYE BUNCIT!
โŽBYE-BYE BOROI!
.

Cara guna? Semudah ABC
๐Ÿ‘‰1 sachet pagi sebelum breakfast
๐Ÿ‘‰1 sachet malam sebelum dinner

Nak cuba KOPI LONTOOR?
.
Klik link di bio skrg ya๐Ÿ˜

#KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina
  • CARA PANTAS DAN MUDAH HILANGKAN PERUT BUNCIT TANPA BERLAPAR, TANPA SENAMAN DAN TANPA DIET
    .
    .
    CUBALAH KOPI LONTOOR by NinaEmpire adalah produk Malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ yg dicipta khas dan terbukti mampu untuk menurunkan berat badan dan menghilangkan perut buncit/boroi ๐Ÿ’ƒdengan pantas!
    .
    โฌ‡TURUN 3KG 1 MINGGU
    โฌ‡TURUN 3KG 1 MINGGU
    โฌ‡TURUN 3KG 1 MINGGU
    .

    10 Fungsi Kopi Lontoor:
    ------------------
    โœ…Menurunkan berat badan/buncit dgn pantas๐Ÿ’ช
    โœ…Burn Fat-Membakar lemak๐Ÿ˜‹
    โœ…Detox-membuang toksin๐Ÿ˜ฑ
    โœ…Anti-Aging๐Ÿ™†
    โœ…Antioxidant๐Ÿ‘Œ
    โœ…Prevent Constipation๐Ÿ‘
    โœ…Prevent Cancer๐Ÿ™‹
    โœ…Prevent Cardiovascular desease
    โœ…Improve Digestive System
    โœ…Increase Metabolism
    .
    .
    โœ‹โœ‹โœ‹Kenapa MESTI pilih Kopi Lontoor???
    โœ”Produk Slimming Laku Keras
    โœ”Kopi khas utk menurunkan berat badan/buncit.
    โœ”Mudah hanya amalkan 1-2 sachets sehari shj.
    .
    โŒTak perlu Diet Extreme
    โŒTak perlu Bersenam Keras
    โŒTak perlu Kesan Sampingan
    โŒTak perlu cirit-birit
    .
    โŽBYE-BYE GEMUK!
    โŽBYE-BYE BUNCIT!
    โŽBYE-BYE BOROI!
    .

    Cara guna? Semudah ABC
    ๐Ÿ‘‰1 sachet pagi sebelum breakfast
    ๐Ÿ‘‰1 sachet malam sebelum dinner

    Nak cuba KOPI LONTOOR?
    .
    Klik link di bio skrg ya๐Ÿ˜

    #KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina

  •  2  0  13 July, 2020
  • BAHAN2 UTAMA SET JELITA 4in1 :
โ€ข Alpha Arbutin
โ€ข Collagen
โ€ข Hyaluronic Acid
โ€ข Tea Tree
โ€ข Pati Kunyit
โ€ข Aloe Vera
โ€ข Vitamin C & E
โ€ข Pati Tomato
โ€ข Pati Carrot
โ€ข Pati Anggur

KEBAIKAN :

Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- Membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- Membuang kulit mati
- Menutup pori2
- Membuang blackhead
- Membuang parut hitam
- Menambahkan seri wajah
- Pinkishkan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- Menghilangkan jerawat
- Menghapus jeragat
- Mencerahkan kulit

Krim Siang Foundation
- Melindungi dari sinaran UV
- Mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
- Lengkap dengan SPF50

New Packaging
New Price

Set Jelita ni hanya RM70/set

BERMINAT NAK ORDER ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#Ninaskincare
#StokisNina
#StokisNinaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#KoreanProteinSerumNina
#KoreanProteinSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
  • BAHAN2 UTAMA SET JELITA 4in1 :
    โ€ข Alpha Arbutin
    โ€ข Collagen
    โ€ข Hyaluronic Acid
    โ€ข Tea Tree
    โ€ข Pati Kunyit
    โ€ข Aloe Vera
    โ€ข Vitamin C & E
    โ€ข Pati Tomato
    โ€ข Pati Carrot
    โ€ข Pati Anggur

    KEBAIKAN :

    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - Membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - Membuang kulit mati
    - Menutup pori2
    - Membuang blackhead
    - Membuang parut hitam
    - Menambahkan seri wajah
    - Pinkishkan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - Menghilangkan jerawat
    - Menghapus jeragat
    - Mencerahkan kulit

    Krim Siang Foundation
    - Melindungi dari sinaran UV
    - Mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
    - Lengkap dengan SPF50

    New Packaging
    New Price

    Set Jelita ni hanya RM70/set

    BERMINAT NAK ORDER ?
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #Ninaskincare
    #StokisNina
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #KoreanProteinSerumNina
    #KoreanProteinSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina

  •  0  0  9 July, 2020
  • BAHAN2 UTAMA SET JELITA 4in1 :
โ€ข Alpha Arbutin
โ€ข Collagen
โ€ข Hyaluronic Acid
โ€ข Tea Tree
โ€ข Pati Kunyit
โ€ข Aloe Vera
โ€ข Vitamin C & E
โ€ข Pati Tomato
โ€ข Pati Carrot
โ€ข Pati Anggur

KEBAIKAN :

Sabun Muka
Cherry + Delima + Collagen
- Membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

Toner Pencerah
- Membuang kulit mati
- Menutup pori2
- Membuang blackhead
- Membuang parut hitam
- Menambahkan seri wajah
- Pinkishkan kulit secara semulajadi

Krim Malam (Treatment Cream)
- Menghilangkan jerawat
- Menghapus jeragat
- Mencerahkan kulit

Krim Siang Foundation
- Melindungi dari sinaran UV
- Mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
- Lengkap dengan SPF50

New Packaging
New Price

Set Jelita ni hanya RM70/set

BERMINAT NAK ORDER ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#Ninaskincare
#StokisNina
#StokisNinaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#TestimoniNinaskincare
#NinaskincareTestimoni
#PolishFace
#PolishFaceSet
#PolishFaceNina
#BleachingSkinNina
#BleachingSkin
#KoreanProteinSerumNina
#KoreanProteinSerum
#IbuPutihSkincare
#IbuPutihSkincareByNina
#MandianBleachingNina
#MandianBleachingBidara
#SetIbuPutihJelitaNina
#IbuPutihJelitaNina
  • BAHAN2 UTAMA SET JELITA 4in1 :
    โ€ข Alpha Arbutin
    โ€ข Collagen
    โ€ข Hyaluronic Acid
    โ€ข Tea Tree
    โ€ข Pati Kunyit
    โ€ข Aloe Vera
    โ€ข Vitamin C & E
    โ€ข Pati Tomato
    โ€ข Pati Carrot
    โ€ข Pati Anggur

    KEBAIKAN :

    Sabun Muka
    Cherry + Delima + Collagen
    - Membersihkan kulit wajah dari kotoran dan lebihan sebum minyak muka.

    Toner Pencerah
    - Membuang kulit mati
    - Menutup pori2
    - Membuang blackhead
    - Membuang parut hitam
    - Menambahkan seri wajah
    - Pinkishkan kulit secara semulajadi

    Krim Malam (Treatment Cream)
    - Menghilangkan jerawat
    - Menghapus jeragat
    - Mencerahkan kulit

    Krim Siang Foundation
    - Melindungi dari sinaran UV
    - Mengandungi pati anggur utk menambahkan lagi kesan glowing pada waktu siang
    - Lengkap dengan SPF50

    New Packaging
    New Price

    Set Jelita ni hanya RM70/set

    BERMINAT NAK ORDER ?
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
    ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

    #Ninaskincare
    #StokisNina
    #StokisNinaskincare
    #IbuPutihNina
    #LaserSerumNina
    #IbuPutihLaserSerumNina
    #TestimoniNinaskincare
    #NinaskincareTestimoni
    #PolishFace
    #PolishFaceSet
    #PolishFaceNina
    #BleachingSkinNina
    #BleachingSkin
    #KoreanProteinSerumNina
    #KoreanProteinSerum
    #IbuPutihSkincare
    #IbuPutihSkincareByNina
    #MandianBleachingNina
    #MandianBleachingBidara
    #SetIbuPutihJelitaNina
    #IbuPutihJelitaNina

  •  0  0  9 July, 2020
  • [KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG DIRAWATI]
.
.
Hehehe... Amboi macam pernah dengar je kan ayat tu?
Well, kalau korang rasa sakit hati & fedap dengan kulit korang yang bermasalah, jangan lupa mulakan & amalkan secara konsisten consume #VitaCPloles

Bila kulit makin lembut cerah & peloles, barulah awet muda selalu.

Bonus! Badan pun sihat bila amalkan #VitaCPlolesNina ni tau! ๐Ÿ˜‹
.
.
Rog3r KakD now!
Agent WANTED as low as 5sets only

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
. 
#Ninaskincare #StokisNina #StokisNinaskincare #LeaderNinaskincare #VitaminC #Supplement
  • [KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG DIRAWATI]
    .
    .
    Hehehe... Amboi macam pernah dengar je kan ayat tu?
    Well, kalau korang rasa sakit hati & fedap dengan kulit korang yang bermasalah, jangan lupa mulakan & amalkan secara konsisten consume #VitaCPloles

    Bila kulit makin lembut cerah & peloles, barulah awet muda selalu.

    Bonus! Badan pun sihat bila amalkan #VitaCPlolesNina ni tau! ๐Ÿ˜‹
    .
    .
    Rog3r KakD now!
    Agent WANTED as low as 5sets only

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #Ninaskincare #StokisNina #StokisNinaskincare #LeaderNinaskincare #VitaminC #Supplement

  •  24  0  5 July, 2020
  • [KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG DIRAWATI]
.
.
Hehehe... Amboi macam pernah dengar je kan ayat tu?
Well, kalau korang rasa sakit hati & fedap dengan kulit korang yang bermasalah, jangan lupa mulakan & amalkan secara konsisten consume #VitaCPloles

Bila kulit makin lembut cerah & peloles, barulah awet muda selalu.

Bonus! Badan pun sihat bila amalkan #VitaCPlolesNina ni tau! ๐Ÿ˜‹
.
.
Rog3r KakD now!
Agent WANTED as low as 5sets only

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
. 
#Ninaskincare #StokisNina #StokisNinaskincare #LeaderNinaskincare #VitaminC #Supplement
  • [KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG DIRAWATI]
    .
    .
    Hehehe... Amboi macam pernah dengar je kan ayat tu?
    Well, kalau korang rasa sakit hati & fedap dengan kulit korang yang bermasalah, jangan lupa mulakan & amalkan secara konsisten consume #VitaCPloles

    Bila kulit makin lembut cerah & peloles, barulah awet muda selalu.

    Bonus! Badan pun sihat bila amalkan #VitaCPlolesNina ni tau! ๐Ÿ˜‹
    .
    .
    Rog3r KakD now!
    Agent WANTED as low as 5sets only

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #Ninaskincare #StokisNina #StokisNinaskincare #LeaderNinaskincare #VitaminC #Supplement

  •  36  0  5 July, 2020
  • [KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG DIRAWATI]
.
.
Hehehe... Amboi macam pernah dengar je kan ayat tu?
Well, kalau korang rasa sakit hati & fedap dengan kulit korang yang bermasalah, jangan lupa mulakan & amalkan secara konsisten consume #VitaCPloles

Bila kulit makin lembut cerah & peloles, barulah awet muda selalu.

Bonus! Badan pun sihat bila amalkan #VitaCPlolesNina ni tau! ๐Ÿ˜‹
.
.
Rog3r KakD now!
Agent WANTED as low as 5sets only

Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
. 
#Ninaskincare #StokisNina #StokisNinaskincare #LeaderNinaskincare #VitaminC #Supplement
  • [KULIT YANG PELOLES HASIL DARI KULIT BERMASALAH YANG DIRAWATI]
    .
    .
    Hehehe... Amboi macam pernah dengar je kan ayat tu?
    Well, kalau korang rasa sakit hati & fedap dengan kulit korang yang bermasalah, jangan lupa mulakan & amalkan secara konsisten consume #VitaCPloles

    Bila kulit makin lembut cerah & peloles, barulah awet muda selalu.

    Bonus! Badan pun sihat bila amalkan #VitaCPlolesNina ni tau! ๐Ÿ˜‹
    .
    .
    Rog3r KakD now!
    Agent WANTED as low as 5sets only

    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #Ninaskincare #StokisNina #StokisNinaskincare #LeaderNinaskincare #VitaminC #Supplement

  •  29  0  5 July, 2020
  • ๐Ÿ’žPenyelamat di saat last minit๐Ÿ’•
.
Dua tiga hari ni KakD busy sikit uruskan banyak order yang masuk sebab Flash Sale. Jadi diri sendiri pun x terurus, apatah lagi skin. Bila arini pandang muka, ALAMAK... kusamnya ๐Ÿ˜ž
.
Nasib baik ada FACE BLEACHING NINASKINCARE sebagai penyelamat untuk hilangkan sel kulit mati. Pastu bole apply Serum Bleaching & IbuPutih LaserSerum. Esok pagi bangun mesti cerah berseri2 je. Takyah scrub banyak kali pun, 2-3x seminggu pun dah cukup.
.
Uols dah cuba ka? Kalau belom meh roger KakD. Tekan link biru kat bio tu tau ๐Ÿ’™
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • ๐Ÿ’žPenyelamat di saat last minit๐Ÿ’•
    .
    Dua tiga hari ni KakD busy sikit uruskan banyak order yang masuk sebab Flash Sale. Jadi diri sendiri pun x terurus, apatah lagi skin. Bila arini pandang muka, ALAMAK... kusamnya ๐Ÿ˜ž
    .
    Nasib baik ada FACE BLEACHING NINASKINCARE sebagai penyelamat untuk hilangkan sel kulit mati. Pastu bole apply Serum Bleaching & IbuPutih LaserSerum. Esok pagi bangun mesti cerah berseri2 je. Takyah scrub banyak kali pun, 2-3x seminggu pun dah cukup.
    .
    Uols dah cuba ka? Kalau belom meh roger KakD. Tekan link biru kat bio tu tau ๐Ÿ’™
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  4  0  3 July, 2020
  • Sejak kena penangan #FaceBleaching ni tak gaduh mekap teruk aih..

Cukup sekadar sapu bedak nipis2 je, lepas tu calit lipstick. Dah cantik natural je. Kata suami ehh tak dan menguap awak dah siap? Laju nyaa mekap! 

Thanks Ninaskincare sebab keluarkan #BleachingFace yang best!
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • Sejak kena penangan #FaceBleaching ni tak gaduh mekap teruk aih..

    Cukup sekadar sapu bedak nipis2 je, lepas tu calit lipstick. Dah cantik natural je. Kata suami ehh tak dan menguap awak dah siap? Laju nyaa mekap!

    Thanks Ninaskincare sebab keluarkan #BleachingFace yang best!
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ

    Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  1  1  2 July, 2020
  • Adoi gatai habis muka pakai mask. Tak pakai, kena marah. Tak bagi masuk supermarket. Sedih! 

Pstttt.. Tahu tak bila pakai topeng muka terlalu lama punca jerawat membiak!

Ini kerana bakteria dan mikroorganisma lain boleh berkumpul dan membiak di sebalik pelitup muka yang dipakai itu. Apatah lagi dengan kewujudan kelembapan daripada nafas atau peluh, jerawat akan menjadi lebih mudah terbentuk. Jaga-jaga okay!

Kurangkan penggunaan pelitup muka dengan cara mengurangkan pergerakan keluar rumah tanpa keperluan mendesak.

Jangan lupa ber sihkan muka dgn FACE BLEACHING weekly utk buang sel kulit mati tu tau! Baru lah bakteria tak membiak dgn jayanya ๐Ÿ˜‚
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral
  • Adoi gatai habis muka pakai mask. Tak pakai, kena marah. Tak bagi masuk supermarket. Sedih!

    Pstttt.. Tahu tak bila pakai topeng muka terlalu lama punca jerawat membiak!

    Ini kerana bakteria dan mikroorganisma lain boleh berkumpul dan membiak di sebalik pelitup muka yang dipakai itu. Apatah lagi dengan kewujudan kelembapan daripada nafas atau peluh, jerawat akan menjadi lebih mudah terbentuk. Jaga-jaga okay!

    Kurangkan penggunaan pelitup muka dengan cara mengurangkan pergerakan keluar rumah tanpa keperluan mendesak.

    Jangan lupa ber sihkan muka dgn FACE BLEACHING weekly utk buang sel kulit mati tu tau! Baru lah bakteria tak membiak dgn jayanya ๐Ÿ˜‚
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #FaceBleaching #FaceBleachingNina #BleachingSkinNina #BleachingSkin #BleachingSerum #SerumBleaching #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina #KopiLontoor #KopiLontoorNina #KopiKurusViral

  •  1  0  2 July, 2020
  • KOPI LONTOOR ! LUNTUR LEMAK, LUNTUR KULIT KUSAM .
Kelebihan #KopiLontoorNina ; ๐Ÿ“Œmenyekat nafsu makan ๐Ÿ“Œrasa yang sangat sedap
๐Ÿ“Œbertenaga sepanjang hari
๐Ÿ“Œtak rasa debar2 dada
๐Ÿ“Œtak rasa pedih ulu hati
๐Ÿ“Œtak sakit perut
๐Ÿ“Œtak sakit kepala ๐Ÿ“Œtak ganggu waktu tidur
๐Ÿ“Œkenyang sepanjang hari
๐Ÿ“Œbertenaga luar biasa
๐Ÿ“Œkulit makin cantik glowing
๐Ÿ“Œlawaskan buang air kecil dan besar
๐Ÿ“Œmembuang angin dalam badan
๐Ÿ“Œbadan akan rasa ringan

grab setok uols sempena gaji meh ๐Ÿฅฐ
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina
  • KOPI LONTOOR ! LUNTUR LEMAK, LUNTUR KULIT KUSAM .
    Kelebihan #KopiLontoorNina ; ๐Ÿ“Œmenyekat nafsu makan ๐Ÿ“Œrasa yang sangat sedap
    ๐Ÿ“Œbertenaga sepanjang hari
    ๐Ÿ“Œtak rasa debar2 dada
    ๐Ÿ“Œtak rasa pedih ulu hati
    ๐Ÿ“Œtak sakit perut
    ๐Ÿ“Œtak sakit kepala ๐Ÿ“Œtak ganggu waktu tidur
    ๐Ÿ“Œkenyang sepanjang hari
    ๐Ÿ“Œbertenaga luar biasa
    ๐Ÿ“Œkulit makin cantik glowing
    ๐Ÿ“Œlawaskan buang air kecil dan besar
    ๐Ÿ“Œmembuang angin dalam badan
    ๐Ÿ“Œbadan akan rasa ringan

    grab setok uols sempena gaji meh ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina

  •  25  0  29 June, 2020
  • Nak badan yang langsingg?
Lemak berlapis2 hilanggg??
.
Minum je Kopi Lontoor Nina, senang je nak turun 5-10kg berat badan uols tu. Lelemaks pun slowly akan hancur luluh & dapat detoks sekali.
.
Perut berlapis2 berlemak2 pun akan hilang, NO MORE PERUT BUNCIT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Dengan fungsi detoks, badan uols bukan je selim melim, malahan sihat jugak โ˜•๏ธโ˜•๏ธ
.
Bahan2 semulajadi, kalori rendah.
Memang best sangat!!
Badan Sihat Kurus Tanpa Diet Ketat Tanpa Extreme Exercise ๐Ÿ’ž
.
.
โ˜•๏ธ Jom Sihat Kurus Cerah Gebusss dengan KopiLontoor โ˜•๏ธ Beli 5 JIMAT RM90 โ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ฒKlik link kat bio lelaju lekaih โคต๏ธ โค๏ธFast action fast resultsโค๏ธ
.
.
#KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina
  • Nak badan yang langsingg?
    Lemak berlapis2 hilanggg??
    .
    Minum je Kopi Lontoor Nina, senang je nak turun 5-10kg berat badan uols tu. Lelemaks pun slowly akan hancur luluh & dapat detoks sekali.
    .
    Perut berlapis2 berlemak2 pun akan hilang, NO MORE PERUT BUNCIT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    Dengan fungsi detoks, badan uols bukan je selim melim, malahan sihat jugak โ˜•๏ธโ˜•๏ธ
    .
    Bahan2 semulajadi, kalori rendah.
    Memang best sangat!!
    Badan Sihat Kurus Tanpa Diet Ketat Tanpa Extreme Exercise ๐Ÿ’ž
    .
    .
    โ˜•๏ธ Jom Sihat Kurus Cerah Gebusss dengan KopiLontoor โ˜•๏ธ Beli 5 JIMAT RM90 โ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ฒKlik link kat bio lelaju lekaih โคต๏ธ โค๏ธFast action fast resultsโค๏ธ
    .
    .
    #KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina

  •  0  0  25 June, 2020

Top #stokisnina Posts

  • Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
Meh Kak Diana cerita ๐Ÿค—
.
.
KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
.
PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
.
GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
.
SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
.
.
Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#facebleaching #facebleach #facebleachingnina #bleaching #bleachingface #bleachingfacenina #STOKISNINA #bleachingskin #bleachingskinnina
  • Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
    Meh Kak Diana cerita ๐Ÿค—
    .
    .
    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
    .
    PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
    .
    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
    .
    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
    .
    .
    Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #facebleaching #facebleach #facebleachingnina #bleaching #bleachingface #bleachingfacenina #STOKISNINA #bleachingskin #bleachingskinnina

  •  144  0  19 April, 2020
  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? ๐Ÿ˜ต
-
Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau ๐Ÿ˜š.
-
 Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
-
Antara kebaikkan nina skincare ๐Ÿ˜‹
โœ”mencerahkan kulit โœ”melambatkan proses penuaan
โœ”mengecutkan jerawat
โœ”menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
โœ”menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
โœ” wajah kelihatan muda dari usia.
-
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? ๐Ÿ˜Ž
Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/0126498099
-
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
@ninaempire_hq
-
#ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare  #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni  #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina
  • DAH LAMA KE PERAM JERAWAT, JERAGAT KAT MUKA ? ๐Ÿ˜ต
    -
    Jgn bimbang pakai je nina skincare from @ninaempire_hq .Skincare ni boleh menjaga dan merawat masalah kulit muka korang tau ๐Ÿ˜š.
    -
    Yang best tentang skincare ni kan, tekstur krim siang die macam foundation tau. So tak perlu dah nak pakai foundatin lepas tu, best kan ? ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
    -
    Antara kebaikkan nina skincare ๐Ÿ˜‹
    โœ”mencerahkan kulit โœ”melambatkan proses penuaan
    โœ”mengecutkan jerawat
    โœ”menghilangkan parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam
    โœ”menghapuskan kedutan dan garis halus pada wajah b
    โœ” wajah kelihatan muda dari usia.
    -
    Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu? ๐Ÿ˜Ž
    Jom klik link kat bio kak nina utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/0126498099
    -
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    @ninaempire_hq
    -
    #ninaempirehq #founderninaskincare #ninaskincarebyanalulu #ninaskincare #ninaskincareofficial #stokisnina #stokisninaskincare #ibuputihnina #laserserumnina #ibuputihlaserserumnina #testimonininaskincare #ninaskincaretestimoni #kopiibuputihnina #kopiibuputih #polishface #polishfaceset #polishfacenina #triplegebu #koreanproteinserumnina #koreanproteinserum #ibuputihskincare #ibuputihskincarebynina #toneribuputih #mandianpelunturdaki #mandianpelunturdakinina #setjelita #setjelita4in1 #4in1skincare #skincarenina

  •  1,269  37  18 January, 2019
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.

KULIT CANTIK HABISSS
.

#DollynaSkincare by #Ninaskincare
Harga 1set RM60 tak masuk post
Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
.

Takut tak sempat dapat by post?
Bole COD yunk dgn Kak Diana โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ
. ๐Ÿ†™๏ธ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
. ๐Ÿ‘ŒMinimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
โœŒCOD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
๐Ÿ†“๏ธSELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
๐Ÿ•—COD selepas 8pm sahaja
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna
  • UOLSS YG RISAU TAK TAU NK PAKAI KRIM MALAM APE UOLSS MMG LA KENE TRY THISS ONE..MMG SUPERBB โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
    .

    KULIT CANTIK HABISSS
    .

    #DollynaSkincare by #Ninaskincare
    Harga 1set RM60 tak masuk post
    Promo Jelita Raya ni kita bagi RM50 je (tak masuk post)
    .

    Takut tak sempat dapat by post?
    Bole COD yunk dgn Kak Diana โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ
    . ๐Ÿ†™๏ธ COD KAJANG, BALAKONG, BDR MAHKOTA CHERAS, BDR TUN HUSSEIN ONN, BANGI, CHERAS
    . ๐Ÿ‘ŒMinimum purchase RM50 utk RAYA PROMO ONLY
    โœŒCOD ADA CHARGES YER IKUT LOKASI
    ๐Ÿ†“๏ธSELF COLLECTION PETRONAS BANDAR MAHKOTA CHERAS/TESCO SAUJANA IMPIAN
    ๐Ÿ•—COD selepas 8pm sahaja
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #Dollyna

  •  103  0  6 June, 2018
  • Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
Meh Kak Diana cerita ๐Ÿค—
.
.
KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
.
PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
.
GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
.
SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
.
.
Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
.
.
#facebleaching #facebleach #facebleachingnina #bleaching #bleachingface #bleachingfacenina #STOKISNINA #bleachingskin #bleachingskinnina
  • Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
    Meh Kak Diana cerita ๐Ÿค—
    .
    .
    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
    .
    PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
    .
    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
    .
    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
    .
    .
    Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasaโ‰๏ธ Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya ๐Ÿ“ฒ 0193984828
    .
    .
    #facebleaching #facebleach #facebleachingnina #bleaching #bleachingface #bleachingfacenina #STOKISNINA #bleachingskin #bleachingskinnina

  •  114  2  26 April, 2020
  • ๐—š๐—”๐—•๐—จ๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐— ๐—”๐—ก๐—ง๐—ข๐—ฃ๐—ฃ๐—ฃ !! COMBO SLIMMING
.
Sape ada masalah berat badan, selulit, nafsu makan tinggi, memang helok amik combo ni.. Confirm turun paling kurang 2 kg dlm masa seminggu je.. Yg berjaya hilangkan berat bdn sampai 20 kg pun ada tau..
.
Dalam combo ni ada :
โค Kopi lontoor
โค Lotion lontoor langsing
.
Nak order wasep lekaih
๐ŸŽ๐…๐‘๐„๐„ ๐’๐€๐๐ˆ๐“๐ˆ๐™๐„๐‘/๐…๐€๐‚๐„ ๐Œ๐€๐’๐Š** ๐Ÿ’STOKIS NINA๐Ÿ’
๐ŸŒŸBeli Banyak DISKAUN Banyak
. ๐Ÿ›’SELF COLLECT BANDAR MAHKOTA CHERAS KAJANG
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa?
.
๐Š๐ฅ๐ข๐ค ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐›๐ข๐ซ๐ฎ ๐ค๐š๐ญ ๐›๐ข๐จ. ๐Š๐ข๐ญ๐š ๐›๐จ๐ซ๐š๐ค ๐ฌ๐š๐ฆ๐ฉ๐š๐ข ๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค ๐ฃ๐ž๐ฅ๐ข๐ญ๐š ๐ฃ๐จ๐ฆ! ๐–๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ #0193984828

#KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina
  • ๐—š๐—”๐—•๐—จ๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐— ๐—”๐—ก๐—ง๐—ข๐—ฃ๐—ฃ๐—ฃ !! COMBO SLIMMING
    .
    Sape ada masalah berat badan, selulit, nafsu makan tinggi, memang helok amik combo ni.. Confirm turun paling kurang 2 kg dlm masa seminggu je.. Yg berjaya hilangkan berat bdn sampai 20 kg pun ada tau..
    .
    Dalam combo ni ada :
    โค Kopi lontoor
    โค Lotion lontoor langsing
    .
    Nak order wasep lekaih
    ๐ŸŽ๐…๐‘๐„๐„ ๐’๐€๐๐ˆ๐“๐ˆ๐™๐„๐‘/๐…๐€๐‚๐„ ๐Œ๐€๐’๐Š** ๐Ÿ’STOKIS NINA๐Ÿ’
    ๐ŸŒŸBeli Banyak DISKAUN Banyak
    . ๐Ÿ›’SELF COLLECT BANDAR MAHKOTA CHERAS KAJANG
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa?
    .
    ๐Š๐ฅ๐ข๐ค ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐›๐ข๐ซ๐ฎ ๐ค๐š๐ญ ๐›๐ข๐จ. ๐Š๐ข๐ญ๐š ๐›๐จ๐ซ๐š๐ค ๐ฌ๐š๐ฆ๐ฉ๐š๐ข ๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค ๐ฃ๐ž๐ฅ๐ข๐ญ๐š ๐ฃ๐จ๐ฆ! ๐–๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ #0193984828

    #KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina

  •  115  2  25 April, 2020
  • Agak2 diet ke laut dalam, korang mesti dapatkan ๐‚๐Ž๐Œ๐๐Ž ๐Š๐Ž๐๐ˆ ๐‹๐Ž๐๐“๐Ž๐Ž๐‘ + ๐‹๐Ž๐“๐ˆ๐Ž๐ ๐‹๐Ž๐๐“๐Ž๐Ž๐‘
.
.
Kopi buat tahan lapar, kawal nafsu makan, melawaskan pembuangan, stabilkan hormon.

Lotion bantu utk bakar lelemaks degil yg berkumpul lama dah. Pakai malam sebelum tdo, bangun esok terus lawas & kempis perut.

๐‘ต๐’‚๐’Œ ๐’‘๐’‚๐’Œ๐’‚๐’Š ๐’Œ๐’‚๐’• ๐’‘๐’Š๐’‘๐’Š ๐’ƒ๐’–๐’‚๐’๐’ˆ ๐’…๐’๐’–๐’ƒ๐’๐’† ๐’„๐’‰๐’Š๐’ & ๐’Ž๐’–๐’Œ๐’‚ ๐’‹๐’‚๐’…๐’Š ๐‘ฝ-๐‘บ๐’‰๐’‚๐’‘๐’† ๐’‘๐’–๐’ ๐’ƒ๐’๐’๐’†.
.
.
๐ŸŽ๐…๐‘๐„๐„ ๐’๐€๐๐ˆ๐“๐ˆ๐™๐„๐‘/๐…๐€๐‚๐„ ๐Œ๐€๐’๐Š** ๐Ÿ’STOKIS NINA๐Ÿ’
๐ŸŒŸBeli Banyak DISKAUN Banyak
. ๐Ÿ›’SELF COLLECT BANDAR MAHKOTA CHERAS KAJANG
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa?
.
๐Š๐ฅ๐ข๐ค ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐›๐ข๐ซ๐ฎ ๐ค๐š๐ญ ๐›๐ข๐จ. ๐Š๐ข๐ญ๐š ๐›๐จ๐ซ๐š๐ค ๐ฌ๐š๐ฆ๐ฉ๐š๐ข ๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค ๐ฃ๐ž๐ฅ๐ข๐ญ๐š ๐ฃ๐จ๐ฆ! ๐–๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ #0193984828

#KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina
  • Agak2 diet ke laut dalam, korang mesti dapatkan ๐‚๐Ž๐Œ๐๐Ž ๐Š๐Ž๐๐ˆ ๐‹๐Ž๐๐“๐Ž๐Ž๐‘ + ๐‹๐Ž๐“๐ˆ๐Ž๐ ๐‹๐Ž๐๐“๐Ž๐Ž๐‘
    .
    .
    Kopi buat tahan lapar, kawal nafsu makan, melawaskan pembuangan, stabilkan hormon.

    Lotion bantu utk bakar lelemaks degil yg berkumpul lama dah. Pakai malam sebelum tdo, bangun esok terus lawas & kempis perut.

    ๐‘ต๐’‚๐’Œ ๐’‘๐’‚๐’Œ๐’‚๐’Š ๐’Œ๐’‚๐’• ๐’‘๐’Š๐’‘๐’Š ๐’ƒ๐’–๐’‚๐’๐’ˆ ๐’…๐’๐’–๐’ƒ๐’๐’† ๐’„๐’‰๐’Š๐’ & ๐’Ž๐’–๐’Œ๐’‚ ๐’‹๐’‚๐’…๐’Š ๐‘ฝ-๐‘บ๐’‰๐’‚๐’‘๐’† ๐’‘๐’–๐’ ๐’ƒ๐’๐’๐’†.
    .
    .
    ๐ŸŽ๐…๐‘๐„๐„ ๐’๐€๐๐ˆ๐“๐ˆ๐™๐„๐‘/๐…๐€๐‚๐„ ๐Œ๐€๐’๐Š** ๐Ÿ’STOKIS NINA๐Ÿ’
    ๐ŸŒŸBeli Banyak DISKAUN Banyak
    . ๐Ÿ›’SELF COLLECT BANDAR MAHKOTA CHERAS KAJANG
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa?
    .
    ๐Š๐ฅ๐ข๐ค ๐ฅ๐ข๐ง๐ค ๐›๐ข๐ซ๐ฎ ๐ค๐š๐ญ ๐›๐ข๐จ. ๐Š๐ข๐ญ๐š ๐›๐จ๐ซ๐š๐ค ๐ฌ๐š๐ฆ๐ฉ๐š๐ข ๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค ๐ฃ๐ž๐ฅ๐ข๐ญ๐š ๐ฃ๐จ๐ฆ! ๐–๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ #0193984828

    #KopiLontoorNina #KopiLontoor #KopiKurus #KopiKurusViral #KopiKurusSihat #KopiKurusCantik #KopiKurusPutih #LunturLemakLunturKulitKusam #Ninaskincare #StokisNina

  •  111  0  25 April, 2020
  • Ada lagi yang tak kenal #COMBOGEBUGEBASSS โ‰๏ธโ‰๏ธ
.
.
Meh tengok sini ๐Ÿ‘๐Ÿป
Ada 3 barang semua orang wajib ada.
.
.
Ibuputih
Bleaching Skin Set
Mandian Bleaching Bidara

Harga mampu milik eh! 
Pakai2 terus gebu
Pakai2 terus putih
Pakai2 terus aura bersemangat!
.
.
๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ๐€๐๐€ ๐‰๐Ž๐Œ !!
Kita borak2, cantik sihat jelita sama2๐Ÿ’‹

Jom klik link kat bio
๐Ÿ“ฒ #0193984828
Dan Whatsapp Kak Diana sekarang ๐Ÿ˜

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina
  • Ada lagi yang tak kenal #COMBOGEBUGEBASSS โ‰๏ธโ‰๏ธ
    .
    .
    Meh tengok sini ๐Ÿ‘๐Ÿป
    Ada 3 barang semua orang wajib ada.
    .
    .
    Ibuputih
    Bleaching Skin Set
    Mandian Bleaching Bidara

    Harga mampu milik eh!
    Pakai2 terus gebu
    Pakai2 terus putih
    Pakai2 terus aura bersemangat!
    .
    .
    ๐‘๐Ž๐†๐„๐‘ ๐Š๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ๐€๐๐€ ๐‰๐Ž๐Œ !!
    Kita borak2, cantik sihat jelita sama2๐Ÿ’‹

    Jom klik link kat bio
    ๐Ÿ“ฒ #0193984828
    Dan Whatsapp Kak Diana sekarang ๐Ÿ˜

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #BleachingSkinNina #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

  •  142  2  3 September, 2019