#stokismalaysia Instagram Photos & Videos

stokismalaysia - 6.6k posts

Hashtag Popularity

2.7
average comments
154.3
average likes

Latest #stokismalaysia Posts

  • Sebelum tu, aku nak korang faham yang dekat muka kita ni ada dua jenis kotoran iaitu :-
-
-
-
✅ kotoran yang berasaskan minyak seperti sebum, makeup, suncreen yang kita pakai, sel-sel kulit mati dan sebagainya dan 
✅kotoran yang berasaskan air seperti peluh, kotoran dan debu. 
-
-
-
 So kelebihan buat double cleansing ni banyak! Antaranya :
-
-
-
❤️membersihkan pores kita dengan lebih mendalam
❤️menyihatkan kulit muka kitaa -- sekaligus nampak flawless you olss!
❤️remove waterproof makeup dengan lebih mudah
❤️membuang segala kotoran yang berasaskan minyak-minyak
-
-
So you rasa perluke perlu sangat eheee.
-
-
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Sebelum tu, aku nak korang faham yang dekat muka kita ni ada dua jenis kotoran iaitu :-
    -
    -
    -
    ✅ kotoran yang berasaskan minyak seperti sebum, makeup, suncreen yang kita pakai, sel-sel kulit mati dan sebagainya dan
    ✅kotoran yang berasaskan air seperti peluh, kotoran dan debu.
    -
    -
    -
    So kelebihan buat double cleansing ni banyak! Antaranya :
    -
    -
    -
    ❤️membersihkan pores kita dengan lebih mendalam
    ❤️menyihatkan kulit muka kitaa -- sekaligus nampak flawless you olss!
    ❤️remove waterproof makeup dengan lebih mudah
    ❤️membuang segala kotoran yang berasaskan minyak-minyak
    -
    -
    So you rasa perluke perlu sangat eheee.
    -
    -
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  1 hour ago
  • Tabiat memicit jerawat ni sangat tak elok terutamanya bila uolls picit jerawat menggunakan jari dan kuku yang kotor. Itu akan meninggalkan parut jerawat tau. 

Sebaiknya jika masih nak picit jerawat, gunalah lap atau tisu sebagai alas pada jari. Jangan direct guna jari tau.. BIG NO!
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Tabiat memicit jerawat ni sangat tak elok terutamanya bila uolls picit jerawat menggunakan jari dan kuku yang kotor. Itu akan meninggalkan parut jerawat tau.

    Sebaiknya jika masih nak picit jerawat, gunalah lap atau tisu sebagai alas pada jari. Jangan direct guna jari tau.. BIG NO!
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  1 hour ago
  • Tahu tak kenapa Farah cakap murah! sebab sebulan u spent rm50 je utk 4in1 Lurveya! DAPAT 4 PULAK. TONER, SERUM, MOISTURIZER, DB CLEANSING sebab satu set semua tahan lama. 

Best uu less lebih RM20. BERBALOI 💃 

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Tahu tak kenapa Farah cakap murah! sebab sebulan u spent rm50 je utk 4in1 Lurveya! DAPAT 4 PULAK. TONER, SERUM, MOISTURIZER, DB CLEANSING sebab satu set semua tahan lama.

    Best uu less lebih RM20. BERBALOI 💃

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  2 hours ago
  • Uolls gemar bersolek? Tapi pastikan ye alat solek seperti berus mekap/sponge uolls dalam keadaan yang bersih. 

Jagalah kebersihan berus mekap/sponge supaya bakteria tidak terperangkap dan melekat pada berus serta akan mengakibatkan jerawat naik.

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Uolls gemar bersolek? Tapi pastikan ye alat solek seperti berus mekap/sponge uolls dalam keadaan yang bersih.

    Jagalah kebersihan berus mekap/sponge supaya bakteria tidak terperangkap dan melekat pada berus serta akan mengakibatkan jerawat naik.

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  2 hours ago
  • Semalam kita citer pasal “NIACINAMIDE” . Hari ni kita citer bahan superstar kedua iaitu,

👍🏻 A-R-B-U-T-I-N

Arbutin ni kalau nak tahu sepupu pada HYDROQUINON. Tapi, oooppss , ianya jauhhhh lebih baik & paling penting SELAMAT !

Kalau Hydroquinone tu merupakan kimia buatan, Arbutin pula boleh didapati dari sumber botani macam.. blueberry, cranberry, pear.

Dari segi kesan, sama ! Memang superb lagi lagi kalau nak rawat masalah pigmentation macam jeragat, bintik2 & parut pada kulit.

Dapat sesuatu hari ini? 😊 ❤️ 
Yang paling3 utama, walau kesan sama, arbutin S-E-L-A-M-A-T digunakan 👍🏻.

So, bila nak pinang LURVEYA? Baby set mau? Hehe

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Semalam kita citer pasal “NIACINAMIDE” . Hari ni kita citer bahan superstar kedua iaitu,

    👍🏻 A-R-B-U-T-I-N

    Arbutin ni kalau nak tahu sepupu pada HYDROQUINON. Tapi, oooppss , ianya jauhhhh lebih baik & paling penting SELAMAT !

    Kalau Hydroquinone tu merupakan kimia buatan, Arbutin pula boleh didapati dari sumber botani macam.. blueberry, cranberry, pear.

    Dari segi kesan, sama ! Memang superb lagi lagi kalau nak rawat masalah pigmentation macam jeragat, bintik2 & parut pada kulit.

    Dapat sesuatu hari ini? 😊 ❤️
    Yang paling3 utama, walau kesan sama, arbutin S-E-L-A-M-A-T digunakan 👍🏻.

    So, bila nak pinang LURVEYA? Baby set mau? Hehe

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  5  0  2 hours ago
  • Biasanya bila uolls mandi, uolls akan cuci muka dulu. Jangan amalkan rutin macam tu. 

Sebabnya, masa kita mencuci rambut, minyak yang datang dari kulit kepala akan turun ke muka selepas siram dengan air. 

Itu yang akan menyebabkan jerawat naik pada muka pula. So sebaiknya, cuci muka selepas mencuci rambut ye!

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Biasanya bila uolls mandi, uolls akan cuci muka dulu. Jangan amalkan rutin macam tu.

    Sebabnya, masa kita mencuci rambut, minyak yang datang dari kulit kepala akan turun ke muka selepas siram dengan air.

    Itu yang akan menyebabkan jerawat naik pada muka pula. So sebaiknya, cuci muka selepas mencuci rambut ye!

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  4  0  2 hours ago
  • Sepatutnya uolls perlu ada tuala khas untuk lap muka tau. 

Sebab bila uolls gunakan tuala mandi sebagai tuala untuk lap muka, tak dijamin kebersihannya. 

So asingkan tuala untuk lap muka ye dan keraplah basuh tuala tersebut supaya sentiasa bersih! 

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Sepatutnya uolls perlu ada tuala khas untuk lap muka tau.

    Sebab bila uolls gunakan tuala mandi sebagai tuala untuk lap muka, tak dijamin kebersihannya.

    So asingkan tuala untuk lap muka ye dan keraplah basuh tuala tersebut supaya sentiasa bersih!

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  2 hours ago
  • 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀 © 𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐃𝐇𝐀𝐌𝐈𝐑𝐈 𝐉𝐔𝐓𝐀𝐖𝐀𝐍

❌ Tak perlu pegang stock
❌ Tak perlu pos barang

➡️➡️ Tugas awak cuma iklankan !

Tapi... Kalau first time kenal produk, Farah bagi awak 🅿︎🅴🆁🅲🆄🅼🅰︎ Baby Set 2in1 Serum dan Moisturizer.

Mulakan apa yang ada kat tangan! Jadi DROPSHIPPER TERBAIK HARI INI SAMPAI jadi 🅴🅽🆃🆁🅴🅿︎🅽🅴🆄🆁🆂 HEBAT 🅻🆄🆁🆅🅴🆈🅰︎ 🌸💰💸

Mau cuba ? Inbox Farah.

Kriteria Farah mau
💯 MINDSET STRONG tak kisah dengan apa yang orang lain cakap hewhew! 
💯 Wanita 25 - 30an keatas
💯 Suka DUIT BANYAK. 
💯 RAJIN dan tak suka bagi alasan
💯 Komited nak belajar
💯 Jarang give up 🙌
-
-
-
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀 © 𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐃𝐇𝐀𝐌𝐈𝐑𝐈 𝐉𝐔𝐓𝐀𝐖𝐀𝐍

    ❌ Tak perlu pegang stock
    ❌ Tak perlu pos barang

    ➡️➡️ Tugas awak cuma iklankan !

    Tapi... Kalau first time kenal produk, Farah bagi awak 🅿︎🅴🆁🅲🆄🅼🅰︎ Baby Set 2in1 Serum dan Moisturizer.

    Mulakan apa yang ada kat tangan! Jadi DROPSHIPPER TERBAIK HARI INI SAMPAI jadi 🅴🅽🆃🆁🅴🅿︎🅽🅴🆄🆁🆂 HEBAT 🅻🆄🆁🆅🅴🆈🅰︎ 🌸💰💸

    Mau cuba ? Inbox Farah.

    Kriteria Farah mau
    💯 MINDSET STRONG tak kisah dengan apa yang orang lain cakap hewhew!
    💯 Wanita 25 - 30an keatas
    💯 Suka DUIT BANYAK.
    💯 RAJIN dan tak suka bagi alasan
    💯 Komited nak belajar
    💯 Jarang give up 🙌
    -
    -
    -
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  1  0  2 hours ago
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
-
-
NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR. 

🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau.  Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

www.wasap.my/601111825610
www.wasap.my/601111825610
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
    -
    -
    NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR.

    🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

    𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau. Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

    𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

    www.wasap.my/601111825610
    www.wasap.my/601111825610
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  13 hours ago
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

-
-
Apa kena mengenanya telefon dan jerawat? 
-
-

Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan. 
-
-
Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
-
-
Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
-
-
Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
-
-

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

    -
    -
    Apa kena mengenanya telefon dan jerawat?
    -
    -

    Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan.
    -
    -
    Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
    -
    -
    Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
    -
    -
    Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
    -
    -

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  13 hours ago
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
-
-
NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR. 

🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau.  Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

www.wasap.my/601111825610
www.wasap.my/601111825610
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
    -
    -
    NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR.

    🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

    𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau. Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

    𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

    www.wasap.my/601111825610
    www.wasap.my/601111825610
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  3  0  13 hours ago
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

-
-
Apa kena mengenanya telefon dan jerawat? 
-
-

Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan. 
-
-
Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
-
-
Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
-
-
Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
-
-

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

    -
    -
    Apa kena mengenanya telefon dan jerawat?
    -
    -

    Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan.
    -
    -
    Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
    -
    -
    Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
    -
    -
    Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
    -
    -

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  2  0  13 hours ago
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
-
-
NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR. 

🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau.  Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

www.wasap.my/601111825610
www.wasap.my/601111825610
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
    -
    -
    NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR.

    🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

    𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau. Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

    𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

    www.wasap.my/601111825610
    www.wasap.my/601111825610
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  13 hours ago
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

-
-
Apa kena mengenanya telefon dan jerawat? 
-
-

Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan. 
-
-
Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
-
-
Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
-
-
Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
-
-

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

    -
    -
    Apa kena mengenanya telefon dan jerawat?
    -
    -

    Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan.
    -
    -
    Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
    -
    -
    Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
    -
    -
    Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
    -
    -

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  0  0  13 hours ago
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
-
-
NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR. 

🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau.  Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

www.wasap.my/601111825610
www.wasap.my/601111825610
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙂𝙇𝙊𝙒𝙄𝙉𝙂 𝘽𝙀𝙍𝙎𝙀𝙍𝙄-𝙎𝙀𝙍𝙄.
    -
    -
    NAK CUBA dulu.....JERAWAT DAN JERAGAT MAKIN TERUK. KULIT KUSAM DAN KASAR.

    🔥𝐁𝐀𝐁𝐘 🅢🅔🅣 2 𝐈𝐓𝐄𝐌 𝐋𝐔𝐑𝐕𝐄𝐘𝐀🔥
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !
    ✅🅁🄼45.00 🅂🄰🄷🄰🄹🄰 !

    𝘛𝘈𝘏𝘈𝘕 28 𝘏𝘈𝘙𝘐 tau. Sis akan dapat Serum Vitamin C Lurveya dan moisturizer Vitamin C Lurveya. Cuba dulu baru tahu. Packaging mudah bawak kemana-mana. paling penting tahan lama. 💃

    𝘞𝘏𝘈𝘛𝘚𝘈𝘗𝘗 FARAH ⤵️

    www.wasap.my/601111825610
    www.wasap.my/601111825610
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  1  0  13 hours ago
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

-
-
Apa kena mengenanya telefon dan jerawat? 
-
-

Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan. 
-
-
Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
-
-
Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
-
-
Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
-
-

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 𝘿𝘼𝙉 𝙏𝙀𝙇𝙀𝙁𝙊𝙉 𝘽𝙄𝙈𝘽𝙄𝙏?

    -
    -
    Apa kena mengenanya telefon dan jerawat?
    -
    -

    Bila uolls lekapkan telefon bimbit terlalu lama ke telinga sekaligus ia akan terkena pada pipi kita kan.
    -
    -
    Cuba uolls tengok pada screen telefon bimbit uolls, kesan minyak pada pipi tadi melekat pada screen pula
    -
    -
    Uolls boleh je bersihkan dulu screen telefon bimbit sebelum lekapkan ke pipi supaya debu/kotoran pada screen tak melekat pula pada pipi.
    -
    -
    Dapat sesuatu hari ini 🤗 💝
    -
    -

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  2  0  13 hours ago
  • 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙕𝙀𝙍 𝙑𝙄𝙏𝘼𝙈𝙄𝙉 𝘾 𝙇𝙐𝙍𝙑𝙀𝙔𝘼.

“Did you know that in order to maintain the natural moisture balance of the skin, it is recommended to use a water-based moisturizer having light and non-greasy feeling”.
-
-
-
So ungkap kata diatas adalah based on reading & research. Yes tak semua yang sesuai pakai jenis water-based moisturizer tapi pastikan pilih moisturizer yang tak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit.
-
-
-
Do try & error. Kebanyakan yang bermasalah kulit oily & kering sesuai memakai Lurveya Moisturizer ini.
-
-
Try okay 😘
-
-
#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙕𝙀𝙍 𝙑𝙄𝙏𝘼𝙈𝙄𝙉 𝘾 𝙇𝙐𝙍𝙑𝙀𝙔𝘼.

    “Did you know that in order to maintain the natural moisture balance of the skin, it is recommended to use a water-based moisturizer having light and non-greasy feeling”.
    -
    -
    -
    So ungkap kata diatas adalah based on reading & research. Yes tak semua yang sesuai pakai jenis water-based moisturizer tapi pastikan pilih moisturizer yang tak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit.
    -
    -
    -
    Do try & error. Kebanyakan yang bermasalah kulit oily & kering sesuai memakai Lurveya Moisturizer ini.
    -
    -
    Try okay 😘
    -
    -
    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  1  0  13 hours ago
  • Perasan tak kalau uolls stress mesti jerawat akan naik mencanak? 

Kalau uolls nak tahu bila berada dalam keadaan stress, 

adneralin dan hormon androgen dalam badan kita akan dikeluarkan dengan berlebihan dan menjadi punca terhasilnya pertumbuhan jerawat. So jangan stress2 tau! hiksss

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Perasan tak kalau uolls stress mesti jerawat akan naik mencanak?

    Kalau uolls nak tahu bila berada dalam keadaan stress,

    adneralin dan hormon androgen dalam badan kita akan dikeluarkan dengan berlebihan dan menjadi punca terhasilnya pertumbuhan jerawat. So jangan stress2 tau! hiksss

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  1  0  23 hours ago
  • Blackheads & Whiteheads ni terjadi sebab apa?

Salah satu sebab pori tersumbat.
Pori pula tersumbat disebabkan cara pembersihan tak betul.

Salah satu cara nak hilangkan pori tersumbat?
Melalui Lurveya Toner.

Kenapa Lurveya Toner?
Sebab dapat membersihkan dengan lebih mendalam, dapat mengecilkan liang pori, membersihkan lebihan minyak dan sure secara automatiknya blackheads & whiteheads susah nak naik. Sebab masalah utama adalah pori tersumbat.

Ohh itu adalah salah satu punca tau. Punca lain banyak lagi 😉

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Blackheads & Whiteheads ni terjadi sebab apa?

    Salah satu sebab pori tersumbat.
    Pori pula tersumbat disebabkan cara pembersihan tak betul.

    Salah satu cara nak hilangkan pori tersumbat?
    Melalui Lurveya Toner.

    Kenapa Lurveya Toner?
    Sebab dapat membersihkan dengan lebih mendalam, dapat mengecilkan liang pori, membersihkan lebihan minyak dan sure secara automatiknya blackheads & whiteheads susah nak naik. Sebab masalah utama adalah pori tersumbat.

    Ohh itu adalah salah satu punca tau. Punca lain banyak lagi 😉

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  1  0  23 hours ago
  • Whitehead akan terjadi bila liang-liang pori muka tersumbat sepenuhnya dan memerangkap sebum(minyak), bakteria, dan sel-sel kulit mati. 

Jerawat ni yang dipanggil jerawat nasi. Whitehead ni perlu dipicit, jika tidak ia akan bertukar jadi blackhead.

Blackhead pula lebih kurang macam whitehead dan susah untuk dikeluarkan dari kulit muka. 

Ianya terjadi apabila whitehead tidak dibersihkan maka terhasil lah blackhead. 

Dapat sesuatu hari ini? 😊 

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • Whitehead akan terjadi bila liang-liang pori muka tersumbat sepenuhnya dan memerangkap sebum(minyak), bakteria, dan sel-sel kulit mati.

    Jerawat ni yang dipanggil jerawat nasi. Whitehead ni perlu dipicit, jika tidak ia akan bertukar jadi blackhead.

    Blackhead pula lebih kurang macam whitehead dan susah untuk dikeluarkan dari kulit muka.

    Ianya terjadi apabila whitehead tidak dibersihkan maka terhasil lah blackhead.

    Dapat sesuatu hari ini? 😊

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  2  0  23 hours ago
  • [BEZA SGT KE LVC SERUM DULU DENGAN LVC SERUM SKRG ??]

Beza banyak woooo ! Serius ! Formulation terbaru ni 10x kali ganda lebih padu, kesan berkali2 ganda lebih aumm gituh ! Cuba trial sekali kompem jatuh chintaa.

Banyak giler bahan level2 superstar dalam serum terbaru tuh. 

Kita petik 1 jelah dulu. Pasal nak cerita yang satu ni panjang sebab banyakkk fungsi dia.

Nah, kita dah ringkaskan untuk awok.

Esok kita citer bahan lain pulak ye !

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • [BEZA SGT KE LVC SERUM DULU DENGAN LVC SERUM SKRG ??]

    Beza banyak woooo ! Serius ! Formulation terbaru ni 10x kali ganda lebih padu, kesan berkali2 ganda lebih aumm gituh ! Cuba trial sekali kompem jatuh chintaa.

    Banyak giler bahan level2 superstar dalam serum terbaru tuh.

    Kita petik 1 jelah dulu. Pasal nak cerita yang satu ni panjang sebab banyakkk fungsi dia.

    Nah, kita dah ringkaskan untuk awok.

    Esok kita citer bahan lain pulak ye !

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  1  0  6 July, 2020
  • [BEZA SGT KE LVC SERUM DULU DENGAN LVC SERUM SKRG ??]

Beza banyak woooo ! Serius ! Formulation terbaru ni 10x kali ganda lebih padu, kesan berkali2 ganda lebih aumm gituh ! Cuba trial sekali kompem jatuh chintaa.

Banyak giler bahan level2 superstar dalam serum terbaru tuh. 

Kita petik 1 jelah dulu. Pasal nak cerita yang satu ni panjang sebab banyakkk fungsi dia.

Nah, kita dah ringkaskan untuk awok.

Niacinamide bagus untuk masalah jerawat. Arbutin problem pigmentation akan memudar. Kunci dia lain org lain kesan dia. yang penting apa dia?

𝐊𝐎𝐍𝐒𝐈𝐒𝐓𝐄𝐍😚😚❤️
🌷 Whatsapp Farah 
➡️ www.wasap.my/601111825610
➡️ www.wasap.my/601111825610
➡️ www.wasap.my/601111825610

Esok kita citer bahan lain pulak ye !

#Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia
  • [BEZA SGT KE LVC SERUM DULU DENGAN LVC SERUM SKRG ??]

    Beza banyak woooo ! Serius ! Formulation terbaru ni 10x kali ganda lebih padu, kesan berkali2 ganda lebih aumm gituh ! Cuba trial sekali kompem jatuh chintaa.

    Banyak giler bahan level2 superstar dalam serum terbaru tuh.

    Kita petik 1 jelah dulu. Pasal nak cerita yang satu ni panjang sebab banyakkk fungsi dia.

    Nah, kita dah ringkaskan untuk awok.

    Niacinamide bagus untuk masalah jerawat. Arbutin problem pigmentation akan memudar. Kunci dia lain org lain kesan dia. yang penting apa dia?

    𝐊𝐎𝐍𝐒𝐈𝐒𝐓𝐄𝐍😚😚❤️
    🌷 Whatsapp Farah
    ➡️ www.wasap.my/601111825610
    ➡️ www.wasap.my/601111825610
    ➡️ www.wasap.my/601111825610

    Esok kita citer bahan lain pulak ye !

    #Lurveya #LurveyaMalaysia #lurveyavitctoner #lurveyaserum #LurveyaHq #LurveyaShahAlam #lurveyaklang #LurveyaSelangor #TonerMalaysia #TonerMurah #SerumMalaysia #SerumMurah #MoisturizerMalaysia #Moisturizermurah #oilcleanser #oilcleanserMalaysia #oilcleansermurah #TeamDhamiri #cleanserMalaysia #skincareselamat #LurveyaSkincare #skincarebebasmerkuri #Jerawat #Jeragat #Sunburn #skincaretanpamerkuri #gebu #dropshipMalaysia #agentMalaysia #StokisMalaysia

  •  51  0  6 July, 2020

Top #stokismalaysia Posts

  • ✨SALAM JUMAAT✨
.

Untuk sesiapa yang tak tahu lagi NAURA Collection ni 100% diilhamkan oleh Anne sendiri tau 😍Start dari pemilihan jenis kain, colour dan material semua Anne yang buat ❤️ .

Anne ni cerewet sikit kalau bab-bab tudung ni yelah kita mestilah nak pakai tudung yang selesa dan tak pekak kan? Jadi Anne decided nak keluarkan collection tudung yang selesa dan cantik mengikut trend terkini dan cuaca di Malaysia ni .
.

EXCLUSIVE & KUANTITI AMAT TERHAD 💖Grab it NOW💓Tomorrow might be gone FOREVER 😉
.

#exclusivebyannengasri #annengasri 
#masterpiecebyannengasri #naura #onlineshop #fashion #instastyle #tudung #tutorialbawal #tudung #annengasriexclusive  #exclusive #muslimah #byannengasri #ANexclusive #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabtutorial #hijabfashion #teaser #hijabviral #merdekapromo #merdekasales #stockiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia
  • ✨SALAM JUMAAT✨
    .

    Untuk sesiapa yang tak tahu lagi NAURA Collection ni 100% diilhamkan oleh Anne sendiri tau 😍Start dari pemilihan jenis kain, colour dan material semua Anne yang buat ❤️ .

    Anne ni cerewet sikit kalau bab-bab tudung ni yelah kita mestilah nak pakai tudung yang selesa dan tak pekak kan? Jadi Anne decided nak keluarkan collection tudung yang selesa dan cantik mengikut trend terkini dan cuaca di Malaysia ni .
    .

    EXCLUSIVE & KUANTITI AMAT TERHAD 💖Grab it NOW💓Tomorrow might be gone FOREVER 😉
    .

    #exclusivebyannengasri #annengasri
    #masterpiecebyannengasri #naura #onlineshop #fashion #instastyle #tudung #tutorialbawal #tudung #annengasriexclusive #exclusive #muslimah #byannengasri #ANexclusive #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabtutorial #hijabfashion #teaser #hijabviral #merdekapromo #merdekasales #stockiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia

  •  178  12  8 November, 2019
  • Selamat Pagi ☀️ .
.
Takkan nak tengok orang pakai je uols pun kene merasa pakai juga tudung ni tau. Tudung NAURA collection ni memang ready stock tapi quantity dah tak banyak ni. Sementara ada stock ni rugi lah kalau tak dapatkan... .
.
Dalam NAURA Collection ni ada 4 colour dan kesemuanya cantik-cantik. Plus corak yang ada kat NAURA Collection ni diilhamkan dari Anne sendiri termasuklah dari segi pemilihan kain. So mestilah Anne akan buat yang selesa dan cantik untuk Anne dan uols pakai ❤️ .
.
Click link dia bio @annengasri.exclusive untuk pertanyaan dan pembeliaan 📲 .
.
#exclusivebyannengasri #annengasri 
#masterpiecebyannengasri #naura #onlineshop #fashion #instastyle #tudung #tutorialbawal #tudung #muslimah 
#annengasriexclusive #exclusive #byannengasri #ANexclusive #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabtutorial #hijabfashion #teaser #hijabviral #merdekapromo #merdekasales #stockiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia
  • Selamat Pagi ☀️ .
    .
    Takkan nak tengok orang pakai je uols pun kene merasa pakai juga tudung ni tau. Tudung NAURA collection ni memang ready stock tapi quantity dah tak banyak ni. Sementara ada stock ni rugi lah kalau tak dapatkan... .
    .
    Dalam NAURA Collection ni ada 4 colour dan kesemuanya cantik-cantik. Plus corak yang ada kat NAURA Collection ni diilhamkan dari Anne sendiri termasuklah dari segi pemilihan kain. So mestilah Anne akan buat yang selesa dan cantik untuk Anne dan uols pakai ❤️ .
    .
    Click link dia bio @annengasri.exclusive untuk pertanyaan dan pembeliaan 📲 .
    .
    #exclusivebyannengasri #annengasri
    #masterpiecebyannengasri #naura #onlineshop #fashion #instastyle #tudung #tutorialbawal #tudung #muslimah
    #annengasriexclusive #exclusive #byannengasri #ANexclusive #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabtutorial #hijabfashion #teaser #hijabviral #merdekapromo #merdekasales #stockiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia

  •  102  6  28 August, 2019
  • Salam Jumaat semua ...
.
Alhamdulillah terima kasih atas sokongan dan sambutan yang diberikan utk @annengasri.exclusive🌹Hari ini Anne nak announce yang Anne nak buka pendaftaran untuk sesiapa yang nak buat business dengan menjadi stockist @annengasri.exclusive. .

Anne ingin membuka peluang kepada uols untuk menjana pendapatan sampingan dengan product Anne ni. Insyallah ada banyak lagi plan dan collection yang akan Anne keluarkan. So cepat whatsapp Anne and lock area uols. .

Pendaftaran boleh dibuat melalui online📱 Whatsapp 0127387654 atau terus klik 👉🏽 https://annengasri.wasap.my/

Tunggu apa lagi lets be part of  #Annengasrifamily !!
.
#exclusivebyannengasri #annengasri 
#masterpiecebyannengasri #naura #onlineshop #fashion #instastyle #tudung #tutorialbawal #tudung
#annengasriexclusive #exclusive #byannengasri #ANexclusive #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabtutorial #hijabfashion #teaser #hijabviral #merdekapromo #merdekasales #stockiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia
  • Salam Jumaat semua ...
    .
    Alhamdulillah terima kasih atas sokongan dan sambutan yang diberikan utk @annengasri.exclusive🌹Hari ini Anne nak announce yang Anne nak buka pendaftaran untuk sesiapa yang nak buat business dengan menjadi stockist @annengasri.exclusive. .

    Anne ingin membuka peluang kepada uols untuk menjana pendapatan sampingan dengan product Anne ni. Insyallah ada banyak lagi plan dan collection yang akan Anne keluarkan. So cepat whatsapp Anne and lock area uols. .

    Pendaftaran boleh dibuat melalui online📱 Whatsapp 0127387654 atau terus klik 👉🏽 https://annengasri.wasap.my/

    Tunggu apa lagi lets be part of #Annengasrifamily !!
    .
    #exclusivebyannengasri #annengasri
    #masterpiecebyannengasri #naura #onlineshop #fashion #instastyle #tudung #tutorialbawal #tudung
    #annengasriexclusive #exclusive #byannengasri #ANexclusive #hijabista #hijabstyle #hijab #hijabtutorial #hijabfashion #teaser #hijabviral #merdekapromo #merdekasales #stockiswanted #stokisdiperlukan #stokismalaysia

  •  4,682  67  30 August, 2019
  • “Wah, banyak Tawaran Menarik jadi Ejen Budak Kimia! “

Ejen & Stokis Budak Kimia Diperlukan!
============================
Jana Pendapatan dengan produk cucian kesayangan No 1 Malaysia!

Budak Kimia kini sedang hangat di Pasaran seluruh Malaysia & Viral di media sosial.. kami ingin menjemput anda semua sertai ejen / stokis Budak Kimia! 
Apa kelebihan sertai ejen Budak Kimia? ✅ Marketing kit (video & Poster) Disediakan! ✅ Kursus perniagaan disediakan! ✅ Bonus & Pakej percutian disediakan! ✅ Highlight ejen/stokis yang aktif di seluruh Malaysia dalam program ✅ Mengutamakan kualiti & perkhidmatan pelanggan 
Bertindak sekarang! Sama sama kita Berjaya & Kaya! 
Hubungi segera! #ejendiperlukan #stokismalaysia #peluangbisnis #promosi #buatduit 
www.wasap.my/+60182888732/sayaberminat
www.wasap.my/+60182888732/sayaberminat
www.wasap.my/+60182888732/sayaberminat
  • “Wah, banyak Tawaran Menarik jadi Ejen Budak Kimia! “

    Ejen & Stokis Budak Kimia Diperlukan!
    ============================
    Jana Pendapatan dengan produk cucian kesayangan No 1 Malaysia!

    Budak Kimia kini sedang hangat di Pasaran seluruh Malaysia & Viral di media sosial.. kami ingin menjemput anda semua sertai ejen / stokis Budak Kimia!
    Apa kelebihan sertai ejen Budak Kimia? ✅ Marketing kit (video & Poster) Disediakan! ✅ Kursus perniagaan disediakan! ✅ Bonus & Pakej percutian disediakan! ✅ Highlight ejen/stokis yang aktif di seluruh Malaysia dalam program ✅ Mengutamakan kualiti & perkhidmatan pelanggan
    Bertindak sekarang! Sama sama kita Berjaya & Kaya!
    Hubungi segera! #ejendiperlukan #stokismalaysia #peluangbisnis #promosi #buatduit
    www.wasap.my/+60182888732/sayaberminat
    www.wasap.my/+60182888732/sayaberminat
    www.wasap.my/+60182888732/sayaberminat

  •  102  0  14 January, 2020
  • Pstt psttt. Sis nak throwback sikit. Hari Khamis haritu pi melawat rumah Stokis Pahang. Dalam pada tu sambil buat suprise reward untuk dia. .
.
Alhamdulillah Syima capai top sale reward bulan December dengan sale RM2+++.00. So dia layak terima award sebab baru first month dah capai target @qevesbeautiehq .
.
.
Dengan modal tak sampai RM1k, tapi boleh jana income BERKKKK. Fuhhh padu Syima nie. Apa Qaqa suka sebab dia independent, tal kuat beralasa. And the most important thing she is Left.Muda ( if im not mistaken) sekarang nie still study tau. .
.
Sapa kata student tak boleh buat income ? No ure wrong, yang bijak je akan ambil peluang, buat sampai jadi. .
Jom jana income dengan team #QevesBeautie. Semua akan diajar dari A-Z. Stokis & Agen diperlukan dari Malaysia, Brunei, Indonesia & Indonesia. .
Whatsapp 
014-3626129
.
#QevesBeautie #StokisNeeded #AgenNeeded #StokisMalaysia #StokisBrunei #StokisSingapore
  • Pstt psttt. Sis nak throwback sikit. Hari Khamis haritu pi melawat rumah Stokis Pahang. Dalam pada tu sambil buat suprise reward untuk dia. .
    .
    Alhamdulillah Syima capai top sale reward bulan December dengan sale RM2+++.00. So dia layak terima award sebab baru first month dah capai target @qevesbeautiehq .
    .
    .
    Dengan modal tak sampai RM1k, tapi boleh jana income BERKKKK. Fuhhh padu Syima nie. Apa Qaqa suka sebab dia independent, tal kuat beralasa. And the most important thing she is Left.Muda ( if im not mistaken) sekarang nie still study tau. .
    .
    Sapa kata student tak boleh buat income ? No ure wrong, yang bijak je akan ambil peluang, buat sampai jadi. .
    Jom jana income dengan team #QevesBeautie. Semua akan diajar dari A-Z. Stokis & Agen diperlukan dari Malaysia, Brunei, Indonesia & Indonesia. .
    Whatsapp
    014-3626129
    .
    #QevesBeautie #StokisNeeded #AgenNeeded #StokisMalaysia #StokisBrunei #StokisSingapore

  •  102  0  14 January, 2018
  • #Repost @hom.remedies with @repost app
・・・
Rub This on Any Scar, Wrinkle or Spot on your skin and look as they disappear within minutes! Even the Doctors are surprised!#getglowing
.
FACE & BODY SCRUB
.
RM35
(Exclude postage)
.
CAFFEINATED ☕️
OVERNIGHT BEAUTY 🌿
SWEET SIXTEEN 👧🏼
RAVISHING ROSE 🌹
.
#bisnesonline #onlineshop #sayajual #neelofa #dropshipdiperlukan #WakDoyok #dropshipmalaysia #homremedies #scrubmuka #faceandbodyscrub #coffeescrub #scrubmalaysia #fixyouserum #serum #serummuka #serummalaysia #kosmetikmalaysia #skincare #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline  #onlinebazaar #stokisdiperlukan #stokismalaysia #agendiperlukan
  • #Repost @hom.remedies with @repost app
    ・・・
    Rub This on Any Scar, Wrinkle or Spot on your skin and look as they disappear within minutes! Even the Doctors are surprised! #getglowing
    .
    FACE & BODY SCRUB
    .
    RM35
    (Exclude postage)
    .
    CAFFEINATED ☕️
    OVERNIGHT BEAUTY 🌿
    SWEET SIXTEEN 👧🏼
    RAVISHING ROSE 🌹
    .
    #bisnesonline #onlineshop #sayajual #neelofa #dropshipdiperlukan #WakDoyok #dropshipmalaysia #homremedies #scrubmuka #faceandbodyscrub #coffeescrub #scrubmalaysia #fixyouserum #serum #serummuka #serummalaysia #kosmetikmalaysia #skincare #malaysiabrand #lokalah #sayajualonline #onlinebazaar #stokisdiperlukan #stokismalaysia #agendiperlukan

  •  138  3  6 May, 2017