#stokiscocoslim Instagram Photos & Videos

stokiscocoslim - 7.3k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
2.6
average likes

Latest #stokiscocoslim Posts

  • TIADA LAGI PIPI TEMBAM DENGAN 1BOX COCO SLIM.
.
mudahnya kurus dengan coco s. 
Pipi gemuk pun boleh runcing. .
Sebelum ni takot nk pakai shawl sbb muka gemuk. 
Tapi sekarang p mana2 ambil shawl jew.
😘😘😘
.
Coco slim minuman coklat bakar lemak kita 10x lbh cepat.
.
Grabbb coco slim sekarang 😘
.
Nak mudah klik link dekat bio ig tuhhh ❤️ #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkemamantown #kemamanidaman #gadisterengganu
  • TIADA LAGI PIPI TEMBAM DENGAN 1BOX COCO SLIM.
    .
    mudahnya kurus dengan coco s.
    Pipi gemuk pun boleh runcing. .
    Sebelum ni takot nk pakai shawl sbb muka gemuk.
    Tapi sekarang p mana2 ambil shawl jew.
    😘😘😘
    .
    Coco slim minuman coklat bakar lemak kita 10x lbh cepat.
    .
    Grabbb coco slim sekarang 😘
    .
    Nak mudah klik link dekat bio ig tuhhh ❤️ #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkemamantown #kemamanidaman #gadisterengganu

  •  4  0  15 June, 2020
  • Bangun pagi badan terasa berat sangat 😱

Jangan risau jangan sedih. 
Jom jom jom ubah diri kita sekarang bersama coco - s

Tanpa pantang!
Tanpa diet!
Tanpa kesan sampingan!

COCO S bukan ubat kurus tapi minuman  coklat untuk turunkan berat anda2 semua tanpa sedar.

100% semulajadi membantu :- ✳menurunkn berat badan
✳melansingkan tubuh badan S-shape
✳FOKUS mengurangkn lemak pada perut ,peha,lengan dan muka
✳menegangkn kulit yg kendur
✳mengurangkan selulit
✳mengawal selera makan
✳KENYANG & BERTENAGA!

Kena GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣

1 box 15 sachet

PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣 📲 www.wasap.my/+60194565653

#detoxdrink #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream  #bodydreampenang #codpenang
  • Bangun pagi badan terasa berat sangat 😱

    Jangan risau jangan sedih.
    Jom jom jom ubah diri kita sekarang bersama coco - s

    Tanpa pantang!
    Tanpa diet!
    Tanpa kesan sampingan!

    COCO S bukan ubat kurus tapi minuman coklat untuk turunkan berat anda2 semua tanpa sedar.

    100% semulajadi membantu :- ✳menurunkn berat badan
    ✳melansingkan tubuh badan S-shape
    ✳FOKUS mengurangkn lemak pada perut ,peha,lengan dan muka
    ✳menegangkn kulit yg kendur
    ✳mengurangkan selulit
    ✳mengawal selera makan
    ✳KENYANG & BERTENAGA!

    Kena GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣

    1 box 15 sachet

    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣 📲 www.wasap.my/+60194565653

    #detoxdrink #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreampenang #codpenang

  •  1  0  1 June, 2020
  • dah cek👆🏻?
uolls boleh tak minum coco-s ni?
.
coco-s ni tak ada bahan terlarang.
.
beli yang ORIGINAL!
p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
meh sini saya guide uolls betul2.
kurus tanpa komplikasi.
.
.
korang wassap sis di no 0123881794 atau kalau malas save no tekan ja  link wassap di bio ig.
.
.

#detoxdrink #detox  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim
  • dah cek👆🏻?
    uolls boleh tak minum coco-s ni?
    .
    coco-s ni tak ada bahan terlarang.
    .
    beli yang ORIGINAL!
    p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
    Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
    meh sini saya guide uolls betul2.
    kurus tanpa komplikasi.
    .
    .
    korang wassap sis di no 0123881794 atau kalau malas save no tekan ja link wassap di bio ig.
    .
    .

    #detoxdrink #detox #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim

  •  1  0  2 April, 2020
  • Perut melimpah?. Peha melimpah? Lengan sado berlemak? Selalu kena kutuk dengan makcik bawang? Jom beli bodydream coco s sekarang!.
.
.
Kenapa patut minum  coco s? .
.
❤Menurunkan berat badan
❤Membakar lemak 10 kali ganda
❤Fokus untuk mengecilkan  bahagian peha,perut,lengan,kaki  betis & muka
❤Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedap
❤Mengecilkan wajah V shape
❤Membuang lemak bawah dagu
❤Melangsingkan tubuh badan S shape
❤8Menegangkan kulit yang kendur
❤Mengurangkan selulit
❤Mengawal selera makan
❤Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
❤Membantu mengurangi kadar  kolesterol jahat
❤Anti oksidan & Awet muda
❤Melancarkan sistem  pencernaan
❤Kenyang & Bertenaga ❤Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan.
.
.
Berminat boleh wassap sis di talian 0123881794 atau klik link bio ig
.
.
#detox #detoxdrink  #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim
  • Perut melimpah?. Peha melimpah? Lengan sado berlemak? Selalu kena kutuk dengan makcik bawang? Jom beli bodydream coco s sekarang!.
    .
    .
    Kenapa patut minum coco s? .
    .
    ❤Menurunkan berat badan
    ❤Membakar lemak 10 kali ganda
    ❤Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
    ❤Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedap
    ❤Mengecilkan wajah V shape
    ❤Membuang lemak bawah dagu
    ❤Melangsingkan tubuh badan S shape
    ❤8Menegangkan kulit yang kendur
    ❤Mengurangkan selulit
    ❤Mengawal selera makan
    ❤Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
    ❤Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
    ❤Anti oksidan & Awet muda
    ❤Melancarkan sistem pencernaan
    ❤Kenyang & Bertenaga ❤Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan.
    .
    .
    Berminat boleh wassap sis di talian 0123881794 atau klik link bio ig
    .
    .
    #detox #detoxdrink #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim

  •  0  0  10 March, 2020
  • dah cek👆🏻?
uolls boleh tak minum coco-s ni?
.
coco-s ni tak ada bahan terlarang.
.
beli yang ORIGINAL!
p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
meh sini saya guide uolls betul2.
kurus tanpa komplikasi.
.
.
korang wassap sis di no 0123881794 atau kalau malas save no tekan ja  link wassap di bio ig.
.
.

#detoxdrink #detox  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim
  • dah cek👆🏻?
    uolls boleh tak minum coco-s ni?
    .
    coco-s ni tak ada bahan terlarang.
    .
    beli yang ORIGINAL!
    p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
    Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
    meh sini saya guide uolls betul2.
    kurus tanpa komplikasi.
    .
    .
    korang wassap sis di no 0123881794 atau kalau malas save no tekan ja link wassap di bio ig.
    .
    .

    #detoxdrink #detox #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim

  •  0  0  10 March, 2020
  • so dah cek👆🏻?
uolls boleh tak minum coco-s ni?
.
coco-s ni tak ada bahan terlarang.
.
beli yang ORIGINAL!
p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
meh sini saya guide uolls betul2.
kurus tanpa komplikasi.
.
.
korang wassap sis di no 0124034315 atau kalau malas save no tekan ja  link wassap di bio ig.
.
.

#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis
  • so dah cek👆🏻?
    uolls boleh tak minum coco-s ni?
    .
    coco-s ni tak ada bahan terlarang.
    .
    beli yang ORIGINAL!
    p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
    Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
    meh sini saya guide uolls betul2.
    kurus tanpa komplikasi.
    .
    .
    korang wassap sis di no 0124034315 atau kalau malas save no tekan ja link wassap di bio ig.
    .
    .

    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis

  •  0  0  9 March, 2020
  • Perut melimpah?. Peha melimpah? Lengan sado berlemak? Selalu kena kutuk dengan makcik bawang? Jom beli bodydream coco s sekarang!.
.
.
Kenapa patut minum  coco s? @cocoslimming_originalbodydream
.
.
❤Menurunkan berat badan
❤Membakar lemak 10 kali ganda
❤Fokus untuk mengecilkan  bahagian peha,perut,lengan,kaki  betis & muka
❤Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedap
❤Mengecilkan wajah V shape
❤Membuang lemak bawah dagu
❤Melangsingkan tubuh badan S shape
❤8Menegangkan kulit yang kendur
❤Mengurangkan selulit
❤Mengawal selera makan
❤Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
❤Membantu mengurangi kadar  kolesterol jahat
❤Anti oksidan & Awet muda
❤Melancarkan sistem  pencernaan
❤Kenyang & Bertenaga ❤Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan.
.
.
Berminat boleh wassap sis di talian 0124034315 atau klik link bio ig
.
.
#detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka
  • Perut melimpah?. Peha melimpah? Lengan sado berlemak? Selalu kena kutuk dengan makcik bawang? Jom beli bodydream coco s sekarang!.
    .
    .
    Kenapa patut minum coco s? @cocoslimming_originalbodydream
    .
    .
    ❤Menurunkan berat badan
    ❤Membakar lemak 10 kali ganda
    ❤Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka
    ❤Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedap
    ❤Mengecilkan wajah V shape
    ❤Membuang lemak bawah dagu
    ❤Melangsingkan tubuh badan S shape
    ❤8Menegangkan kulit yang kendur
    ❤Mengurangkan selulit
    ❤Mengawal selera makan
    ❤Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
    ❤Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat
    ❤Anti oksidan & Awet muda
    ❤Melancarkan sistem pencernaan
    ❤Kenyang & Bertenaga ❤Breast Feeding bole sangat consume seawal baby 1 bulan.
    .
    .
    Berminat boleh wassap sis di talian 0124034315 atau klik link bio ig
    .
    .
    #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka

  •  2  0  9 March, 2020
  • KENA TEGUR CENGKUNG GARA2 COCO S
.
.
ye la. Biasa dok nampak badan berisi montel. Tapi ni nampak cengkung slim sikit. Mau x kena tegur. Of course la nampak lain kan. Yang kena tegur pun bahgia ja dalam hati. Siap repeat oder lagi. 😊
.
.
Yang lain x kan nk tengok jew. Nak sis bantu kurus sihat untuk 2020 ni? Wassap or dsis laju3. Sis bantu capai berat badan idaman hati.
.
.
Jom kurus2 secara sihat!
.
.
AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS ZQAH 👸🏻 @bodydream.kemaman .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani  #gadisterengganu
  • KENA TEGUR CENGKUNG GARA2 COCO S
    .
    .
    ye la. Biasa dok nampak badan berisi montel. Tapi ni nampak cengkung slim sikit. Mau x kena tegur. Of course la nampak lain kan. Yang kena tegur pun bahgia ja dalam hati. Siap repeat oder lagi. 😊
    .
    .
    Yang lain x kan nk tengok jew. Nak sis bantu kurus sihat untuk 2020 ni? Wassap or dsis laju3. Sis bantu capai berat badan idaman hati.
    .
    .
    Jom kurus2 secara sihat!
    .
    .
    AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS ZQAH 👸🏻 @bodydream.kemaman .
    #detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #gadisterengganu

  •  1  0  20 February, 2020
  • BAJU LAMA DAH LONGGAR :)
.
.
gara2 bodydream coco s ni. Baju lama pun dah longgar. Mestilah kita tersenyum kan. Baju dulu3 dah muat semula. Save budget. X yah beli baju. Heeee.
.
.
Lagi 1 best. Sebab nak pakai baju apa x perlu risau. Kalau x hari2 termenung depan almari baju. Fikir nak pakai baju apa hari ni. Takot gemuk lah. 🤣
.
.
Tapii dengan BODYDREAM x perlu risau. Makan macam biasa tapi masih boleh kurus. 😊
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS ZQAH 👸🏻
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamkemaman #kertehkemaman #kemamanidaman #agentwantedseluruhmalaysia
  • BAJU LAMA DAH LONGGAR :)
    .
    .
    gara2 bodydream coco s ni. Baju lama pun dah longgar. Mestilah kita tersenyum kan. Baju dulu3 dah muat semula. Save budget. X yah beli baju. Heeee.
    .
    .
    Lagi 1 best. Sebab nak pakai baju apa x perlu risau. Kalau x hari2 termenung depan almari baju. Fikir nak pakai baju apa hari ni. Takot gemuk lah. 🤣
    .
    .
    Tapii dengan BODYDREAM x perlu risau. Makan macam biasa tapi masih boleh kurus. 😊
    .
    .
    Jom kurus secara sihat.
    .
    .
    AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS ZQAH 👸🏻
    .
    #detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamkemaman #kertehkemaman #kemamanidaman #agentwantedseluruhmalaysia

  •  2  0  18 February, 2020
  • 7SACHET COCO S TURUN 2KG!..
.
.
Akak ni siap mention lagi. TANPA PANTANG!  kalau korang masih berkira kira beli lagi x taw lah 😂. Korang berkira orang lain  dah makin turun kilonyaa sekarang 😁
.
.
Korang berminat?wassap admin ❤️ klik link wassap di bio ig.
.
.
#detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #Kertehkemaman #bakalpengantin #nakkurus #nakkahwin #agentwantedseluruhmalaysia
  • 7SACHET COCO S TURUN 2KG!..
    .
    .
    Akak ni siap mention lagi. TANPA PANTANG! kalau korang masih berkira kira beli lagi x taw lah 😂. Korang berkira orang lain dah makin turun kilonyaa sekarang 😁
    .
    .
    Korang berminat?wassap admin ❤️ klik link wassap di bio ig.
    .
    .
    #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #Kertehkemaman #bakalpengantin #nakkurus #nakkahwin #agentwantedseluruhmalaysia

  •  1  0  16 February, 2020
  • 1 BOX COCO S LOSS 4KG!.
.
Selama ni 4kg bercinta nak turun. Ye la. Diet dan senaman dah. Makan nasi tak pun. Tapiii x turun pun sampai 4kg. Hari ni turun sekilo lusa naik 2kilo..hahaha. diet yoyo.
.
.
Dengan coco s tiada istilah diet yoyo dah. Makan macam biasa..nasi ka🍛 mee ka🍝 pizza ka🍕. Berat tetap turun kay. Beribu testimoni dah. 😁
.
.
Kena GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
.
(1 box 15 sachet)
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis ya.
.
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 www.wassap.my/+60142543213
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis #codpasiremas #bodydreamkelantan
  • 1 BOX COCO S LOSS 4KG!.
    .
    Selama ni 4kg bercinta nak turun. Ye la. Diet dan senaman dah. Makan nasi tak pun. Tapiii x turun pun sampai 4kg. Hari ni turun sekilo lusa naik 2kilo..hahaha. diet yoyo.
    .
    .
    Dengan coco s tiada istilah diet yoyo dah. Makan macam biasa..nasi ka🍛 mee ka🍝 pizza ka🍕. Berat tetap turun kay. Beribu testimoni dah. 😁
    .
    .
    Kena GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    .
    (1 box 15 sachet)
    .
    Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
    .
    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis ya.
    .
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 www.wassap.my/+60142543213
    .
    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis #codpasiremas #bodydreamkelantan

  •  3  0  15 February, 2020
  • BUKAN ANAK JA, MAK PUN MINUM COCO S K.
.
.
Tengok anak kurus,  mak pun ambil cuba coco s. Haa bila dah minum coco s ni mak x boleh dok diam.  Nak bergerak buat kerja rumah ja. Berat pun turun 3kg. Baru 4 sachet ja mak minum. .
.
Nak beli coco s banyak2 pun boleh. More buy more less more gift 😊
.
.
.
📲 www.wasap.my/+60142543213

#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis
  • BUKAN ANAK JA, MAK PUN MINUM COCO S K.
    .
    .
    Tengok anak kurus, mak pun ambil cuba coco s. Haa bila dah minum coco s ni mak x boleh dok diam. Nak bergerak buat kerja rumah ja. Berat pun turun 3kg. Baru 4 sachet ja mak minum. .
    .
    Nak beli coco s banyak2 pun boleh. More buy more less more gift 😊
    .
    .
    .
    📲 www.wasap.my/+60142543213

    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis

  •  4  0  14 February, 2020
  • From XL To S
.
.
Uolls, tak teringin ke nak pakai baju size S pulak?Ada lagi beberapa bulan ja nak rays still sempat untuk uolls turunkan sikit berat & kurangkan sikit inci badan uolls. .
.
Nanti raya pun jngan lupa minum coco s dlu sebelum keluar beraya. Time raya ni comfirm makan banyak. Sebab itu kena minum coco s untuk bakar lemak2 cpt. Nak lebih best balik raya sebelum tidur detox dengan Bella Squeeze pula. .
.
Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar
.
.
📲 www.wasap.my/+60142543213
.
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis
  • From XL To S
    .
    .
    Uolls, tak teringin ke nak pakai baju size S pulak?Ada lagi beberapa bulan ja nak rays still sempat untuk uolls turunkan sikit berat & kurangkan sikit inci badan uolls. .
    .
    Nanti raya pun jngan lupa minum coco s dlu sebelum keluar beraya. Time raya ni comfirm makan banyak. Sebab itu kena minum coco s untuk bakar lemak2 cpt. Nak lebih best balik raya sebelum tidur detox dengan Bella Squeeze pula. .
    .
    Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar
    .
    .
    📲 www.wasap.my/+60142543213
    .
    .
    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis

  •  4  0  14 February, 2020
  • IMPIAN JADI KENYATAAN
.
.
Sebelum ni x pernah mimpi nak kurus. Apa tah nak loss 28kg. Tapi dengan bodydream.segala impian anda memang jadi kenyataan. Nak atau x ja korang nak cuba. Kalau nak kurus raya haji mingu depan ni korang masih mampu kurus taw. X turun banyak skit pun alamdulliah. Cuba sekotak pasti korang repeat.
.
.
FAST GRAB UNTUK KURUS RAYA NI!!. ❤
📲 www.wasap.my/+60142543213
.
.
#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis
  • IMPIAN JADI KENYATAAN
    .
    .
    Sebelum ni x pernah mimpi nak kurus. Apa tah nak loss 28kg. Tapi dengan bodydream.segala impian anda memang jadi kenyataan. Nak atau x ja korang nak cuba. Kalau nak kurus raya haji mingu depan ni korang masih mampu kurus taw. X turun banyak skit pun alamdulliah. Cuba sekotak pasti korang repeat.
    .
    .
    FAST GRAB UNTUK KURUS RAYA NI!!. ❤
    📲 www.wasap.my/+60142543213
    .
    .
    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis

  •  2  0  14 February, 2020
  • MINUM COCO S, KURUS DAPAT, KULIT FLAWLESS PUN DAPAT!.
.
.
2 in 1 k.  Dalam 1 produk dapat 2 kebaikan. Kurus tanpa berlapar.  Dan juga kulit flawless tanpa sedar. 😁 sebab coco s kan ada extrak anggur untuk menganjalkan dan mencantikan kulit anda. Sebab itu pengguna bodydream kurus fit tanpa gelebeh extra plus jadi awet muda lagi. .
.
Nak macam ni raya haji ni?
.
.
Kena GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
.
(1 box 15 sachet)
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis !.
.
.
📲 www.wassap.my/+60142543213

#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis
  • MINUM COCO S, KURUS DAPAT, KULIT FLAWLESS PUN DAPAT!.
    .
    .
    2 in 1 k. Dalam 1 produk dapat 2 kebaikan. Kurus tanpa berlapar. Dan juga kulit flawless tanpa sedar. 😁 sebab coco s kan ada extrak anggur untuk menganjalkan dan mencantikan kulit anda. Sebab itu pengguna bodydream kurus fit tanpa gelebeh extra plus jadi awet muda lagi. .
    .
    Nak macam ni raya haji ni?
    .
    .
    Kena GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    .
    (1 box 15 sachet)
    .
    Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
    .
    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis !.
    .
    .
    📲 www.wassap.my/+60142543213

    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis

  •  1  0  14 February, 2020

Top #stokiscocoslim Posts

  • 🔥*IBU MENYUSU BOLEH MINUM COCOS*🔥
.
.
masalah besar bagi ibu2 yang menyusu bila awak perlu selalu makan untuk menghasilkan susu badan yang berkualiti.✔
Tapiii awak ada keingginan nak kurus juga..😔
.
Jangan risau.😊
Zaman 2019 ni hanya perlu minum coco s sahaja.🍫☕
Sehari 1 sachet dah mampu nak kuruskan awak sekali gus memperbanyakan susu badan.❤
Dan baby pun akan kenyang cepat.👼
.
.
#detoxdrink 
#fibermax 
#stokisbodydream 
#bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming 
#stokiscocoslim 
#stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi 
#bodydreambatucaves  #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani  #bodydreamshahalam 
#bodydreamkualalumpur
#bodydreampetalingjaya
#bodydreamcocos
  • 🔥*IBU MENYUSU BOLEH MINUM COCOS*🔥
    .
    .
    masalah besar bagi ibu2 yang menyusu bila awak perlu selalu makan untuk menghasilkan susu badan yang berkualiti.✔
    Tapiii awak ada keingginan nak kurus juga..😔
    .
    Jangan risau.😊
    Zaman 2019 ni hanya perlu minum coco s sahaja.🍫☕
    Sehari 1 sachet dah mampu nak kuruskan awak sekali gus memperbanyakan susu badan.❤
    Dan baby pun akan kenyang cepat.👼
    .
    .
    #detoxdrink
    #fibermax
    #stokisbodydream
    #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming
    #stokiscocoslim
    #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi
    #bodydreambatucaves #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #bodydreamshahalam
    #bodydreamkualalumpur
    #bodydreampetalingjaya
    #bodydreamcocos

  •  7  1  26 January, 2019
  • UNTUK WANITA YANG NAK BERKAHWIN 2BULAN LAGI TAPI MASIH GEMUK!!!
.
.

2BULAN LOSS 9.5KG.
.
Sebelum ni x kisah berbadan gemuk. Janji x kacau orang dan abg sayang 😂😂😂.
.
Lama2 terasa badan makin berat. Lemau dan x bermaya. Buat kerja sikit cepat letih. Dah x cergas macam dulu.
.
2bulan sebelum khawin mencuba coco slim. Tapi x sangka boleh loss 9.5kg!.😱😱😱.
.
Paling best tanpa diet, tanpa senaman. Dan x perlu berpantang. Tengok eh2 boleh pakai baju pengantin  saiz s yooo...hari perkahwinan kan, suami terkejut tengok bakal isteri cantik gilaa selepas kurus. Heeee. The amazing of bodydream guys.
.
.
Korang jangan lelama fikir. Cuba ja coco s 😁
.
GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
.
. (1 box 15 sachet)
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG
@bodydream.original 
@bodydream.original 
@bodydream.original .
.
#detoxjuice
 #detox 
#detoxdrink 
#fibermax 
#stokisbodydream 
#bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia 
#cocoslimming 
#stokiscocoslim 
#stokisbodydream 
#bodydreamkedah 
#codlangkawi 
#bodydreambatucaves 
#codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak 
#bodydreamseremban #codseremban
#bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani 
#codsungaipetani 
#bodydreamshahalam 
#bodydreamperak 
#bodydreammelaka
#bodydreamkemaman
  • UNTUK WANITA YANG NAK BERKAHWIN 2BULAN LAGI TAPI MASIH GEMUK!!!
    .
    .

    2BULAN LOSS 9.5KG.
    .
    Sebelum ni x kisah berbadan gemuk. Janji x kacau orang dan abg sayang 😂😂😂.
    .
    Lama2 terasa badan makin berat. Lemau dan x bermaya. Buat kerja sikit cepat letih. Dah x cergas macam dulu.
    .
    2bulan sebelum khawin mencuba coco slim. Tapi x sangka boleh loss 9.5kg!.😱😱😱.
    .
    Paling best tanpa diet, tanpa senaman. Dan x perlu berpantang. Tengok eh2 boleh pakai baju pengantin saiz s yooo...hari perkahwinan kan, suami terkejut tengok bakal isteri cantik gilaa selepas kurus. Heeee. The amazing of bodydream guys.
    .
    .
    Korang jangan lelama fikir. Cuba ja coco s 😁
    .
    GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    .
    . (1 box 15 sachet)
    .
    📲 CLICK LINK DI BIO IG
    @bodydream.original
    @bodydream.original
    @bodydream.original .
    .
    #detoxjuice
    #detox
    #detoxdrink
    #fibermax
    #stokisbodydream
    #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #stokiscocoslim
    #stokisbodydream
    #bodydreamkedah
    #codlangkawi
    #bodydreambatucaves
    #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak
    #bodydreamseremban #codseremban
    #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani
    #codsungaipetani
    #bodydreamshahalam
    #bodydreamperak
    #bodydreammelaka
    #bodydreamkemaman

  •  12  2  5 November, 2019
  • BODYDREAM COCO S!.
.
.
mudah dan berkesan!.
.
1)Kenapa mudah? 
Hanya 1 sachet sehari sahaja. Follow the tips untuk kesan lebih cepat.

2)kenapa effektif?
1 sachet coco s bakar 500kalori. Erti kata kadar lemak korang dibakar umpama korang berlari 5km walaupun korang sebenarnya tengah tengok tv. .
.
Best kan coco s? Pastikan original ya. Wassap sis sekarang for oder. 
0182426440
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
.
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani  #codalorsetar
  • BODYDREAM COCO S!.
    .
    .
    mudah dan berkesan!.
    .
    1)Kenapa mudah?
    Hanya 1 sachet sehari sahaja. Follow the tips untuk kesan lebih cepat.

    2)kenapa effektif?
    1 sachet coco s bakar 500kalori. Erti kata kadar lemak korang dibakar umpama korang berlari 5km walaupun korang sebenarnya tengah tengok tv. .
    .
    Best kan coco s? Pastikan original ya. Wassap sis sekarang for oder.
    0182426440
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
    .
    .
    #detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codalorsetar

  •  9  3  14 May, 2019
  • 2 BOX COCO S 12KG HILANG BERAT.
.
.
Senang cita kan. Korang kena try it dan feel it k. Orang lain boleh kurus kenapa korang x boleh. Tengok ni. Akak manis ni. Dari rupa mokcik2 bwang sekarang berwajah persis akak2 gojes.  Coco s menjadikan anda lebih kurus lebih fit dan lebih muda. Semestinya x perlu berpantang diet atau sebagainya. Follow tips sis untuk turun lebih pantas. 😍
.
.
Kena GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
.
(1 box 15 sachet)
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 www.wassap.my/+60124034315

#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis #bodydreamkelantan
  • 2 BOX COCO S 12KG HILANG BERAT.
    .
    .
    Senang cita kan. Korang kena try it dan feel it k. Orang lain boleh kurus kenapa korang x boleh. Tengok ni. Akak manis ni. Dari rupa mokcik2 bwang sekarang berwajah persis akak2 gojes. Coco s menjadikan anda lebih kurus lebih fit dan lebih muda. Semestinya x perlu berpantang diet atau sebagainya. Follow tips sis untuk turun lebih pantas. 😍
    .
    .
    Kena GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    .
    (1 box 15 sachet)
    .
    Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
    .
    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
    .
    .
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 www.wassap.my/+60124034315

    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis #bodydreamkelantan

  •  0  0  22 September, 2019
  • 6 SEBAB KENAPA BODYDREAM COCO S NI BEST 😍😍
.
BODYDREAM COCO S
*Tidak perlu diet ketat
*Mudah & Ringkas
*Bukan Ubat
*Tanpa kenaikan semula
*Sesuai utk ibu menyusu
*Tanpa kesan sampingan
.
Kena GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
.
(1 box 15 sachet)
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 www.wassap.my/+60124034315

#detoxdrink #fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak  #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
#bodydreamperlis #codperlis #bodydreamkelantan
  • 6 SEBAB KENAPA BODYDREAM COCO S NI BEST 😍😍
    .
    BODYDREAM COCO S
    *Tidak perlu diet ketat
    *Mudah & Ringkas
    *Bukan Ubat
    *Tanpa kenaikan semula
    *Sesuai utk ibu menyusu
    *Tanpa kesan sampingan
    .
    Kena GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    .
    (1 box 15 sachet)
    .
    Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
    .
    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
    .
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 www.wassap.my/+60124034315

    #detoxdrink #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #codkemaman #bodydreamkemaman #bodydreampetalingjaya #codpetalingjaya
    #bodydreamperlis #codperlis #bodydreamkelantan

  •  0  2  5 September, 2019
  • bestt besttt dpt buat COD pd customer Sis ❤️💪 tq so much sbb grab 2 kotak Coco S tawww..!
.
.
1box cooc s kan boleh turun berat badan dari 3kg sehingga 5kg wak. Best kann 😁. Sekarang promosi beli 1 box free 1 sachet lagi. Dapat hadiah3 best lagi. .
.
.
Kena GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
(1 box 15 sachet)
.
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
.

AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 0196547595👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS ESKAY👸🏻
.
#fibermax  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak #codperak #bodydreamseremban #codseremban #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #bodydreamputrajaya #codputrajaya
  • bestt besttt dpt buat COD pd customer Sis ❤️💪 tq so much sbb grab 2 kotak Coco S tawww..!
    .
    .
    1box cooc s kan boleh turun berat badan dari 3kg sehingga 5kg wak. Best kann 😁. Sekarang promosi beli 1 box free 1 sachet lagi. Dapat hadiah3 best lagi. .
    .
    .
    Kena GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    (1 box 15 sachet)
    .
    .
    Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
    .
    PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL DARI AGENT DAN STOKIS YANG BERDAFTAR SAHAJA.beli yang fake x kurus jangan marah sis 🤣
    .

    AGENT WANTED SELURUH 🇲🇾 .
    👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 0196547595👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS ESKAY👸🏻
    .
    #fibermax #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim #stokisbodydream #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreambatucaves #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak #codperak #bodydreamseremban #codseremban #codjohor #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani #codpenang #codsungaipetani #codshahalam #bodydreamshahalam #bodydreamperak #codperak #bodydreammelaka #codmelaka #bodydreamputrajaya #codputrajaya

  •  2  1  6 October, 2018
  • dah cek👆🏻?
uolls boleh tak minum coco-s ni?
.
coco-s ni tak ada bahan terlarang.
.
beli yang ORIGINAL!
p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
meh sini saya guide uolls betul2.
kurus tanpa komplikasi.
.
.
korang wassap sis di no 0123881794 atau kalau malas save no tekan ja  link wassap di bio ig.
.
.

#detoxdrink #detox  #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim
  • dah cek👆🏻?
    uolls boleh tak minum coco-s ni?
    .
    coco-s ni tak ada bahan terlarang.
    .
    beli yang ORIGINAL!
    p beli yang fake, sapa suruh🤦🏻‍♀️
    Kang daripada nak kurus jadi huru hara caca merba pula.. .
    meh sini saya guide uolls betul2.
    kurus tanpa komplikasi.
    .
    .
    korang wassap sis di no 0123881794 atau kalau malas save no tekan ja link wassap di bio ig.
    .
    .

    #detoxdrink #detox #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslimming #stokiscocoslim

  •  1  0  2 April, 2020
  • UNTUK WANITA YANG NAK BERKAHWIN 2BULAN LAGI TAPI MASIH GEMUK!!!
.
.

2BULAN LOSS 9.5KG.
.
Sebelum ni x kisah berbadan gemuk. Janji x kacau orang dan abg sayang 😂😂😂.
.
Lama2 terasa badan makin berat. Lemau dan x bermaya. Buat kerja sikit cepat letih. Dah x cergas macam dulu.
.
2bulan sebelum khawin mencuba coco slim. Tapi x sangka boleh loss 9.5kg!.😱😱😱.
.
Paling best tanpa diet, tanpa senaman. Dan x perlu berpantang. Tengok eh2 boleh pakai baju pengantin  saiz s yooo...hari perkahwinan kan, suami terkejut tengok bakal isteri cantik gilaa selepas kurus. Heeee. The amazing of bodydream guys.
.
.
Korang jangan lelama fikir. Cuba ja coco s 😁
.
.
GRAB CEPAT!
FAST ACTION FAST RESULT
NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
.
. (1 box 15 sachet)
.
Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
.
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻
.
#detoxjuice
 #detox 
#detoxdrink 
#fibermax 
#stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia 
#cocoslimming 
#stokiscocoslim 
#stokisbodydream 
#bodydreamkedah 
#codlangkawi 
#bodydreambatucaves #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak 
#codperak 
#bodydreamseremban #codseremban
 #codjohor 
#bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani 
#codsungaipetani 
#bodydreamshahalam #bodydreamperak 
#bodydreammelaka
#bodydreamkemaman
  • UNTUK WANITA YANG NAK BERKAHWIN 2BULAN LAGI TAPI MASIH GEMUK!!!
    .
    .

    2BULAN LOSS 9.5KG.
    .
    Sebelum ni x kisah berbadan gemuk. Janji x kacau orang dan abg sayang 😂😂😂.
    .
    Lama2 terasa badan makin berat. Lemau dan x bermaya. Buat kerja sikit cepat letih. Dah x cergas macam dulu.
    .
    2bulan sebelum khawin mencuba coco slim. Tapi x sangka boleh loss 9.5kg!.😱😱😱.
    .
    Paling best tanpa diet, tanpa senaman. Dan x perlu berpantang. Tengok eh2 boleh pakai baju pengantin saiz s yooo...hari perkahwinan kan, suami terkejut tengok bakal isteri cantik gilaa selepas kurus. Heeee. The amazing of bodydream guys.
    .
    .
    Korang jangan lelama fikir. Cuba ja coco s 😁
    .
    .
    GRAB CEPAT!
    FAST ACTION FAST RESULT
    NO ACTION NO RESULT U STILL FAT AGAIN 🤣
    .
    . (1 box 15 sachet)
    .
    Follow my tips and u will get your own body. Jom kurus secara sihat bersama BODYDREAM.
    .
    .
    📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻
    .
    #detoxjuice
    #detox
    #detoxdrink
    #fibermax
    #stokisbodydream #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia
    #cocoslimming
    #stokiscocoslim
    #stokisbodydream
    #bodydreamkedah
    #codlangkawi
    #bodydreambatucaves #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak
    #codperak
    #bodydreamseremban #codseremban
    #codjohor
    #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamsungaipetani
    #codsungaipetani
    #bodydreamshahalam #bodydreamperak
    #bodydreammelaka
    #bodydreamkemaman

  •  15  0  17 June, 2019
  • 14KG HILANG DENGAN BODYDREAM
.
.
Dulu lain sekarang lain.ha besst sangat macam ni kan. 
Mesti korang pun semangat nak kurus juga bila tengok lemak3 dkt sis ni hilang. So korang nilai lah sendiri produk BODYDREAM ni berkesan ke x.
.
.
Ada yang tanya kena diet ke makan BODYDREAM ni. 
Eh no diet la. No pantang2 no berlapar. Asalkn follow cara consume dan tips by  sis. 
Nak kurus tanpa berlapar? Meh cuba BODYDREAM. Sis guideline sampai raya ni korang meletop.
.
.
.
#detoxjuice 
#detox 
#detoxdrink 
#fibermax 
#fibermaxmurah 
#fibermaxbodydream 
#stokisbodydream 
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamtestimoni 
#bodydreammalaysia 
#cocoslim 
#cocoslimming 
#stokiscocoslim 
#stokiskedah #stokis 
#bodydreamkedah 
#codlangkawi 
#bodydreamlangkawi 
#codkualalumpur 
#bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak 
#codjohor 
#bodydreamjohor 
#agentwantedseluruhmalaysia 
#codmanjung #codsungaipetani
 #codalorstar
  • 14KG HILANG DENGAN BODYDREAM
    .
    .
    Dulu lain sekarang lain.ha besst sangat macam ni kan.
    Mesti korang pun semangat nak kurus juga bila tengok lemak3 dkt sis ni hilang. So korang nilai lah sendiri produk BODYDREAM ni berkesan ke x.
    .
    .
    Ada yang tanya kena diet ke makan BODYDREAM ni.
    Eh no diet la. No pantang2 no berlapar. Asalkn follow cara consume dan tips by sis.
    Nak kurus tanpa berlapar? Meh cuba BODYDREAM. Sis guideline sampai raya ni korang meletop.
    .
    .
    .
    #detoxjuice
    #detox
    #detoxdrink
    #fibermax
    #fibermaxmurah
    #fibermaxbodydream
    #stokisbodydream
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamtestimoni
    #bodydreammalaysia
    #cocoslim
    #cocoslimming
    #stokiscocoslim
    #stokiskedah #stokis
    #bodydreamkedah
    #codlangkawi
    #bodydreamlangkawi
    #codkualalumpur
    #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak
    #codjohor
    #bodydreamjohor
    #agentwantedseluruhmalaysia
    #codmanjung #codsungaipetani
    #codalorstar

  •  8  0  30 June, 2019